Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Se răceşte vremea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 septembrie 2014

Se răceşte vremea

 

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 5 octombrie a.c. Potrivit acesteia, temperaturile medii diurne vor scădea în aceste zile brusc, de la 25 la 18 grade Celsius, apoi se vor men­ţine relativ staţionare, între 18 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în jurul datei de 29 septembrie. În ce priveşte temperaturile minime, acestea vor scădea pînă la 7 grade în 25 septembrie, apoi vor creşte uşor, cu aproximativ 3 grade, şi vor rămîne relativ constante pînă la sfîrşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de ploaie se va menţine redusă aproape pe tot parcursul celor două săptămîni şi doar astăzi, pe 26 - 27 şi 30 septembrie vor fi ploi pe arii mai extinse şi izolat mai însemnate cantitativ.    

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 66

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 septembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

A refuzat să sufle în etilotest

Duminică, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti l-au depistat în trafic pe Adrian Petrişor B., 31 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducă­torul auto a refuzat să fie testat cu etilotestul, precum şi deplasarea la Spitalul Judeţean Argeş, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.   

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 58

Continuare
 
Cercetat disciplinar în două dosare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 septembrie 2014

Judecătorul Gabriel Apostol va trebui să dea explicaţii CSM-ului

Cercetat disciplinar în două dosare

 

 Judecătorul Gabriel Apostol, fostul şef al Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Piteşti, va fi cercetat disciplinar, în şedinţa Secţiei pentru judecători în materie disciplinară, a Consiliului Superior al Magis­traturii, de mîine. Magis­tratul are pe rol, în ace­eaşi zi, două dosare, am­bele la sesizarea Inspec­ţiei Judiciare. Tot mîine va intra în atenţia Comi­siei de disciplină şi pre­şedinta Judecătoriei Cîm­pulung, judecătoarea Ana Denis Oprea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 82

Continuare
 
O femeie a omorît o altă femeie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 septembrie 2014

Tragedie la Buzoeşti:

O femeie a omorît o altă femeie!

 

 A traversat la întîmplare, iar asta a costat-o viaţa pe o femeie de 69 de ani. Aceasta a fost lovită de o maşină care se deplasa regulamentar. Accidentul a avut loc, duminică, în comuna Buzoeşti. Femeia n-a murit pe loc, ci la spital. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 144

Continuare
 
Mihai Costea a rămas fără permis, la Drăganu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 septembrie 2014

După ce a fost părăsit de Cruduţa,

Mihai Costea a rămas fără permis, la Drăganu!

Fotbalistul a dat în radar cu 131 de km la oră prin localitate

 

 După ce şi-a pierdut iubita, pe Cruduţa, Mihai Costea, zis Nilă, a rămas şi fără permis. Poliţiştii argeşeni l-au prins, ieri, în comuna Drăganu, pe fostul fotbalist al Stelei călcînd mult prea tare pedala de acceleraţie. Pentru cei 131 de kilometri la oră prin localitate, vîlceanul, care a rămas pieton pentru 90 de zile, s-a ales şi cu o amendă în valoare de 810 lei. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 124

Continuare
 
Ştiri de la Pompieri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 septembrie 2014

Ştiri de la Pompieri

 

 Apartament în flăcări

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit, vineri,  în municipiul Piteşti, pe strada Independenţei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Întrucît proprietarii nu erau acasă, s-a pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon, incendiul manifestîndu-se cu flacără deschisă, în sufragerie. Au ars un televizor, un DVD şi un fotoliu. Potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul a izbucnit din cauza unui aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 septembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Afacere cu piese defecte, pe Net

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Nr. 4 Poliţie Piteşti l-au identificat pe Cătălin Gabriel A., 25 de ani, din Piteşti, care, prin intermediul unui site de vînzări, l-a înşelat cu suma de 460 de lei pe Marius Florin S., 39 de ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj. În fapt, piteşteanul este bănuit că a trimis prin curierat un colet cu piese auto defecte, prezentate ca fiind noi şi în garanţie. Cercetările sînt continuate, pentru săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune.   

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
O maşină în rîpă, alte două avariate! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 septembrie 2014

Accident cu şase victime, la Lunca Corbului

O maşină în rîpă, alte două avariate!

 

 Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier petrecut, sîmbătă, pe Drumul Naţional 65 Piteşti -Slatina. În urma impactului puternic, unul dintre autoturisme a ajuns în rîpă. De vină pentru accident se face şoferul uneia dintre maşini, care se pare că s-a aplecat să schimbe un CD şi a intrat pe contrasens, în alte două autoturisme. Potrivit reprezentanţilor ISU, şase persoane au fost rănite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 464

Continuare
 
Doctoriţă atacată de fiul unei paciente! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 22 septembrie 2014

S-a înfuriat că mamei nu i se acordă îngrijirile cuvenite la spital

Doctoriţă atacată de fiul unei paciente!

 

 Supărat şi furios la culme că mama lui, aflată în stare gravă, nu se bucura de tratamentul cuvenit la Camera de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, aparţinătorul unei paciente şi-a ieşit din fire şi a făcut scandal. Dacă s-ar fi rezumat doar la vorbe, n-ar fi fost atît de grav, însă medicul de gardă susţine că, pe lîngă înjurături, avut parte şi de agresiune fizică din partea bărbatului. La rîndul lui, Ştefan Lungu, cel acuzat, se apără şi spune că într-adevăr a vorbit urît, dar nici măcar n-a atins-o pe doctoriţă. A fost necesară intervenţia oamenilor legii, ca spiritele să fie calmate, la spital. 

Comentarii (8) | Vizualizari: 873

Continuare
 
A căzut şi şi-a rupt patru coaste Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 septembrie 2014

După ce i s-a făcut rău în curte,

A căzut şi şi-a rupt patru coaste

 

 La sfîrşitul săptămînii trecute, un bărbat din Mihăeşti a ajuns pe patul spitalului, cu patru coaste rupte, după ce i s-a făcut rău şi a căzut în curte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 305

Continuare
 
Un şofer de 77 de ani a făcut prăpăd pe stradă! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 septembrie 2014

Fiindcă n-a acordat prioritate de trecere,

Un şofer de 77 de ani a făcut prăpăd pe stradă!

 

 Final de săptămînă cu ghinion pentru un bărbat de 77 de ani! Acesta, aflat la vo­lanul unei maşini, nu a acordat prioritate de trecere şi, astfel, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Atît şoferul vinovat, cît şi pasagera din maşina acroşată s-au ales cu răni în urma impactului.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 771

Continuare
 
Şef nou la Judecătoria Piteşti Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 22 septembrie 2014

Camelia Pîrvu are delegaţie pentru şase luni

Şef nou la Judecătoria Piteşti

 

 De la mijlocul lunii septembrie, la Ju­decătoria Piteşti a fost numit un nou şef. Consiliul Superior al Magistraturii a delegat-o pe judecătoarea Camelia Pîrvu la conducerea instituţiei amin­tite, pentru o perioadă de şase luni. Nu­mirea vine după ce preşedinta Ge­orgeta Ionescu a fost suspendată din funcţie, iar vicepreşedinta Gabriela Iordache şi-a dat demisia.

Comentarii (1) | Vizualizari: 557

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 septembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

5 luni cu suspendare şi daune morale

Fiind trimis în judecată sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă, Adrian Voican a primit sentinţa, joi. Judecătoria Piteşti a hotărît o pedeapsă de 5 luni închisoare cu suspendare. De asemenea, instanţa a dispus un termen de încercare de 2 ani şi 5 luni. În timpul procesului, partea vătămată s-a constituit parte civilă, cerînd despăgubiri. Completul i-a admis solicitarea, astfel că cel rănit va trebui să primească daune morale în valoare de 5.000 de lei, de la Adrian Voican.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 265

Continuare
 
Bombă la CERAMUS! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 septembrie 2014

Pericol de explozie la Cîmpulung!

Bombă la CERAMUS!

# Un muncitor a dat, ieri, peste o bombă-aruncător, de calibru 82 mm, rămasă neexplodată din timpul celui de-al Doilea Război Mondial

 

 Descoperire şocantă, ieri-dimineaţă, în incinta fa­bricii de cărămidă Cera­mus, din Cîmpulung! Un muncitor care lucra pe un utilaj de excavare a dat peste o bombă-aruncător, de calibru 82 de mm, ră­mas neexplodat din tim­pul celui de-al Doilea Răz­boi Mondial, într-un mal­dăr de pămînt (argilă), a­dus din carieră, ca ma­terie primă, în vederea introducerii în fluxul tehnologic. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 394

Continuare
 
Bercea din nou în arest, fiica la domiciliu Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 septembrie 2014

Bercea din nou în arest, fiica la domiciliu

 

 Războiul declanşat de Bercea Mondial, pe numele său Sandu Anghel, împotriva familiei prezidenţiale, a cul­minat, miercuri, cu reţinerea Izaurei Anghel şi a inter­lopului, cei doi fiind acuzaţi de cumpărare de influenţă şi dare de mită. Tribunalul Argeş a dispus, joi seara tîrziu, eliberarea fiicei lui Bercea, aceasta primind a­rest la domiciliu, pentru a putea avea grijă de bebelu­şul de doar şase săptămîni, în timp ce pe numele lui Sandu Anghel a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Comentarii (1) | Vizualizari: 270

Continuare
 
Din parcare, pe contrasens! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 20 septembrie 2014

Accident de toată isprava, la Costeşti

Din parcare, pe contrasens! 

 

 Accident spectaculos, joi, la Costeşti! Şoferul unui VW, care a vrut să iasă din parcarea unui magazin, a ajuns pe con­trasens unde s-a oprit în­tr-o dubă. În urma impac­tului, şoferul neatent, în vîrstă de doar 20 de ani, a fost rănit uşor.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 407

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7140
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doctoriţă atacată de fiul unei paciente!
Nu merita titlul de doctori-au uitat juramantul depus-mereu dupa spaga si cu lenea la ordinea zile- trebuia sa ii dea un...
22/09/14 23:31 Mai mult...

Prima victorie a lui Niculescu!
Sa plateasca comunitatea si un paznic sa vegheze cand isi primesc sppagile, astfel se vor simti mult mai protejati dnii ...
22/09/14 22:18 Mai mult...

Violonistul Răzvan Stoica şi vioara fermecată!
Am fost in sala.Fantastic? Putin spus .
22/09/14 20:59 Mai mult...

Şef nou la Judecătoria Piteşti
Păcat. Doamnei Georgeta,i s-a tras de la măgăriile colegului Apostol !
22/09/14 18:23 Mai mult...

Doctoriţă atacată de fiul unei paciente!
Pe mine,la ginecologie m-au lăsat să am hemoragie fara sa se uite nimeni la mine.N-am avut bani sa le dau,ca eram de u...
23/09/14 00:12 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 23 Septembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->