Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Le filma şi le şantaja Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Le filma şi le şantaja

 

Mai multe tinere au fost audiate ieri de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de persoane. Fetele au fost exploatate de Vasilică Ionuţ Dincă, de 23 de ani, din Piteşti. Tînărul „se îndrăgostea“ de fete şi filma partidele lor de amor. Ulterior, le obliga să întreţină relaţii cu diverşi clienţi, şantajîndu-le cu imaginile deocheate. Ieri, Dincă a fost reţinut, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de şantaj şi trafic de persoane. Vom reveni.   

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

S-a crezut şofer înainte să dea examenul

Împlinise vîrsta majoratului, dar n-a mai avut răbdare si obţină permisul de conducere pentru a se urca la volan. Crezînd că, da­că ştie să pornească maşina şi să plece cu ea de pe loc, nu mai are nevoie de nimic, Radu Ştefan R., în vîrstă de 18 ani, din Piteşti, a plecat la o plim­bare prin oraş. Joi, pe strada Calea Bucureşti, din Piteşti, po­liţiştii l-au depistat în trafic şi i-au făcut semn să oprească. Controlul de rutină s-a terminat prost pentru piteştean. „Pe nu­mele tînărului prins de colegii mei în timp ce conducea un autoturism fără a poseda per­mis de conducere a fost în­tocmit dosar penal“, a declarat Mă­dălina Sima, purtător de cuvînt al IPJ Argeş.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

Continuare
 
Gard distrus de un incendiu de vegetaţie, la Cîndeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Gard distrus de un incendiu de vegetaţie, la Cîndeşti

 

 Joi, în Muscel, s-au înregistrat trei incendii de vegetaţie uscată, soldate, din fericire, doar cu pagube minore. Pompierii musceleni şi lucrătorii din cadrul serviciilor locale pentru situaţii de urgenţă sînt cu ochii în patru deoarece această perioadă este recunoscută ca fiind una propice pentru izbucnirea incendiilor de vegetaţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 105

Continuare
 
Un taximetrist a dat cu capul în parbriz! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Din vina unui şofer dîmboviţean,

Un taximetrist a dat cu capul în parbriz!

 

 Accident cu o victimă, ieri dimineaţă, pe strada Crinului, din Piteşti. Un şofer din Dîmboviţa, ce n-a ţinut cont de regulile de circulaţie, a intrat cu Volkswagenul Lupo într-o Dacia Logan. În urma impactului, şoferul nevinovat, taximetrist de meserie, a lovit cu capul parbrizul, acesta avînd nevoie de îngrijiri medicale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 175

Continuare
 
S-a aruncat în puţ şi trăieşte Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Măcinată de probleme,

S-a aruncat în puţ şi trăieşte

# Ea a supravieţuit unei căderi de aproximativ 15 metri, fiind scoasă la suprafaţă de pompierii cîmpulungeni

 

 O femeie în vîrstă de 47 de ani, din comuna Mihă­eşti, cunoscută cu afec­ţiuni psihice, a încercat, ieri-dimineaţă, să-şi pună capăt zilelor, aruncîndu-se într-o fîntînă din curtea casei în care locu­ia. Din fericire, Maria Enache a rămas blocată în puţ la o adîncime de 15 metri, fi­ind salvată ulterior de pom­pierii cîmpulungeni, sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112. Fe­meia a ajuns în cele din urmă la Spitalul Muni­ci­pal Cîmpulung, unde, du­pă ce a primit îngri­jirile medicale de rigoare, a fost direcţionată către o unitate medicală de psihiatrie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
Se caută şef de post la Recea Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

După condamnarea definitivă a fostului agent,

Se caută şef de post la Recea

 

 În luna februarie, fostul şef al Postului de Poliţie Recea, a­gentul şef Marian Cos­min Ioniţă, a fost condamnat definitiv, şefii săi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au scos postul la concurs. Fostul agent urmează să fie înlocuit cu un coleg care să preia co­man­da postului. Exa­me­nul va avea loc pe data de 31 martie, la ora 12,00, la sediul IPJ Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 258

Continuare
 
Poliţişti premiaţi cu plachete Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Pentru rezultatele bune ale activităţii de anul trecut,

Poliţişti premiaţi cu plachete

 

 La festivitatea organizată de Ziua Poliţiei Române, trei structuri din cadrul IPJ Argeş au fost premiate cu plachete. Medaliile au fost acordate de ins­pectorul şef Ionel Ispir. Astfel, au fost recunoscute meritele pentru o ac­tivit­a­te deosebită şi rezultate foarte bune, anul trecut. Plachetele au fost acor­da­te Secţiei Rurale Bascov, Poliţiei Municipiului Piteşti şi Serviciului de Inves­tigare a Criminalităţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
Asistenta maternală, anchetată penal Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 martie 2015

Fraţii maltrataţi, incluşi într-un program de consiliere

Asistenta maternală, anchetată penal

 

 După cum v-am informat, doi fraţi din localitatea Schitu Goleşti, în vîrstă de 16, respectiv, 17 ani, au trăit în ultimii opt ani un adevărat calvar. Rămaşi orfani, după ce mama s-a sinucis, iar tatăl a fost răpus de o boală nemiloasă, au fost încredinţaţi unei asistente maternale care pentru un salariu de peste două mii de lei pe lună i-a bătut pe copii, i-a chinuit şi i-a pus să muncească. Acum, va răspunde penal pentru faptele ei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 188

Continuare
 
„Să se jure ei că n-au luat şpăgi!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 martie 2015

Cititorii comentează:

„Să se jure ei că n-au luat şpăgi!“

Cazul: „Ionică, la DNA“

 

 Mai mulţi funcţionari publici din cadrul Primăriei Piteşti au fost chemaţi la DNA pentru a fi audiaţi. După cum anunţam din numărul de ieri, vice­pri­marul Cornel Constantin Ionică, secretarul general Iosiv Cerbureanu, di­rectorul Di­recţiei de Urbanism, Emilian Nechita, şi alţi angajaţi au avut de dat ex­pli­caţii după ce au fost reclamaţi de un piteştean. Cititorii Curierului zilei au lăsat pe site-ul ziarului mai multe comentarii la acest articol.

Comentarii (1) | Vizualizari: 247

Continuare
 
Şi-a dat foc la fînar! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

O bătrînă care a vrut să-şi cureţe terenul

Şi-a dat foc la fînar!

 

 A vrut să-şi cureţe terenul, dar şi-a dat singură foc la fînar! Isprava îi aparţine unei femei din comuna Albota, căreia i s-a făcut rău, ieri după-amiază, cînd a văzut că nu poate stinge focul. A reuşit totuşi să-şi strige vecinii şi să-i salveze vaca. Adăpostul, în care avea depozitate 7 tone de furaje, a ars ca o torţă. Pompierii s-au luptat să stingă incendiul mai bine de o oră.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 196

Continuare
 
Cît pe ce să rămînă si fără casă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Cît pe ce să rămînă si fără casă

 

 Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit, miercuri la prînz, în comuna Coşeşti, sat Coşeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nişte anexe gospodăreşti. După ce s-au luptat două ore cu flăcările, lucrătorii ISU au reuşit să stingă flăcările, înainte ca acestea să se extindă la locuinţa din apropiere. Au ars acoperişul unei terase, al unui atelier şi al unui adăpost de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, 4 mc de cherestea şi 1.000 kg de furaje. Incendiul a izbucnit din cauza unei defecţiuni la un tablou de distribuţie.  

 M.Cazacu   Foto: C.Tudor

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 192

 
Protest în gară, la Ciumeşti! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Peste 100 de angajaţi feroviari s-au adunat să-şi spună oful

Protest în gară, la Ciumeşti!

 

 Protest spontan, ieri dimineaţă, în gara de la Ciumeşti! Nemulţumiţi că, de cînd unui operator privat i-a fost sistată activitatea, li s-a mărit programul de lucru, le-au crescut atribuţiile, dar banii au rămas aceiaşi, zeci de angajaţi feroviari au sistat lucrul. Salariaţii susţin că asta e prima formă de protest. În cazul în care situaţia nu va intra în normal, aşa cum este stipulat în contract, oamenii vor paraliza transportul feroviar între Piteşti şi Cîmpulung. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 351

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Directori din Primăria Piteşti, interceptaţi

Viceprimarul cu atribuţii de pri­mar, Cornel Constantin Ionică, a aflat zilele acestea că timp de mai multe luni a avut telefonul interceptat de procurorii DNA. După trimiterea în judecată a primarului municipiului Piteşti Tudor Pendiuc, a fost emisă o adresă oficială prin care se a­nunţa că, în perioada cerce­tărilor, mai mulţi directori şi funcţionari din cadrul administraţiei locale publice au fost interceptaţi atît telefonic, cît şi în mediul ambien­tal. Printre cei ale căror convorbiri au fost ascultate se numără vi­cele Ionică, secretarul Cerbu­rea­nu şi alţi oameni importanţi din instituţia publică amintită, care purtau discuţii cu primarul sau aveau răspundere în emiterea unor documente importante ce vizau achiziţiile, autorizaţiile sau licitaţiile publice sau erau factori de decizie în unele proiecte de dezvoltare. Rămîne de văzut dacă procurorii au reţinut în sarcina unora dintre cei intercep­taţi comiterea anumitor acte de corupţie.      

M.Sandu   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 301

Continuare
 
Argeşul, la coada clasamentului Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

Pe harta penală a României,

Argeşul, la coada clasamentului

 

 Politicieni reprezentativi ai ju­deţului nostru se află în prezent arestaţi: fostul preşedinte al Con­siliului Judeţean Argeş, Con­stan­tin Nicolescu şi primarul sus­pen­dat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, fiind cei mai reprezentativi. Theodor Nicolescu a ajuns în arest ieri du­pă-amiază, fiind reţinut de procu­rori. Tot închis este şi fostul de­pu­tat Sorin Andi Pandele, con­dam­nat la 5 ani detenţie. Cerce­taţi penal sînt însă mult mai mulţi. Avem sub lupa anchetatorilor de­putaţi şi primari, unii dintre ei fiind deja trimişi în judecată. În ciuda numărului mare de politicieni pe­nali care aruncă o pată neagră asupra Argeşului, comparativ cu alte judeţe, stăm bine la capitolul arestări. Sînt judeţe care au în prezent la „răcoare“ preşedinţi de con­silii judeţene, primari, parla­men­tari, chiar şi prefecţi sau sub­prefecţi, ceea ce face ca, într-un top al arestărilor, Argeşul nostru să fie undeva mai la coada listei.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 490

Continuare
 
Ionică, la DNA Imprimare E-mail
(11 voturi)
vineri, 27 martie 2015

Ca urmare a unei reclamaţii făcute de un piteştean,

Ionică, la DNA

 

 După trimiterea în judecată a primarului Tudor Pendiuc, alţi colegi de-ai săi au fost nevoiţi să dea explicaţii procurorilor DNA. Viceprimarul cu atribuţii de primar, Cornel Constantin Ionică, secretarul general Iosiv Cerbureanu, directorul Direcţiei de Urbanism, Emilian Nechita, şi şeful biroului unde se emit autorizaţiile de construcţii au fost citaţi să se prezinte la audieri, după ce un cetăţean i-a reclamat.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1702

Continuare
 
Nicolescu la spital Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 martie 2015

Nicolescu, la spital

 

 Încarcerat la Penitenciarul Co­libaşi din luna februarie, Con­stantin Nicolescu pare să se con­frunte cu probleme de să­nă­tate. Ieri, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş a fost adus încătuşat la Spita­lul Judeţean, pentru a fi con­sultat. Este a doua oară în a­ceastă lună cînd fostul preşe­dinte a fost dus la Spitalul Judeţean.   

Comentarii (6) | Vizualizari: 934

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3303
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Transport gratuit cu autobuzul electric!
Nu se merita pretul.De ce nu cumparati din tara de la noi SA SALVAM ECONOMIA ?
28/03/15 20:41 Mai mult...

În Centru, doar 5 terase cu grătar!
Mai bine nu ar fi nici o terasa cu gratar , se face fum , mizerie , tiganaie !
28/03/15 19:34 Mai mult...

Valeca vrea disciplină în partid
Comentatori de ocazie? Valeca nu recunoaste unde a ajuns PSD Arges. E doar o marioneta a lui Georgescu, cel care crede c...
29/03/15 00:40 Mai mult...

Fost primar, incompatibil
Ce păcat! A fost un primar ”extraordinar” Noi ne doream săl mai alegem odată. Dar cine știe poate mai revine.......
28/03/15 17:27 Mai mult...

Şedinţă-maraton la CL Piteşti
Ce hotii mai pun la cale acesti *******. Sa cheme DNA de acum ca sa-i corecteze,caci altfel nu se stie cat mai fura ace...
29/03/15 00:41 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 28 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter