Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat găsit mort în casă

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, duminică seară, într-un apartament din Mioveni. Marian Ene, de 54 de ani, nu mai fusese văzut de cîteva zile, iar cadavrul său se afla în stare de putrefacţie. Descoperirea a fost făcută de ginerele victimei, care a sunat la 112. Poliţiştii au găsit în casă mai multe flacoane goale de medicamente, de aceea nefiind exclusă posibilitatea ca bărbatul să se fi sinucis. Varianta este cu atît mai plauzibilă, cu cît se spune că victima urma să fie executată silit, acesta putînd să fie un motiv. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie. Avînd în vedere starea de descompunere, este puţin probabil ca mediii legişti să poată stabili cauza decesului, aceştia bazîndu-se pe probele toxicologice prelevate, care vor fi examinate în laborator.    

M.Sandu

Incendiu în Cocu

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Nr. 2 Vedea şi Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Cocu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, în incinta căreia funcţiona şi un magazin alimentar. Au ars acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp şi aparatura electronică. Incendiul a pornit din cauza unui conductor electric neizolat corespunzător, care s-a supraîncălzit.    

I.Ivănoiu 

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 183

Continuare
 
Descîntecul i-a adus 1 an şi 10 luni Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 25 aprilie 2017

Vrăjitoarea Maria ghicea cu poala de bani

Descîntecul i-a adus 1 an şi 10 luni

 

Mare jale pe vrăjitoarea Maria, din Mărăcineni, care, taman acum, după sărbători, a fost condamnată! Exact la un an după ce a fost arestată preventiv, instanţa i-a dat pedeapsa. Aceasta este acuzată că i-a descîntat unei femei naive de 75.000 de lei. Supărarea mare vine din faptul că Maria, pe numele de scenă, Georgeta Dragomir, în realitate, va trebui să-i înapoieze păgubaşei pînă la ultimul leu, dar şi batistele, prosoapele, bijuteriile şi alte bunuri folosite în timpul vrăjilor.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 399

Continuare
 
Hoaţele au ajuns în arest Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 25 aprilie 2017

Buzunărit de ţigănci, în Tîrgul săptămînal,

Hoaţele au ajuns în arest

 

De sfîntul Gheorghe, patru femei de etnie rromă au ajuns în arest după ce au furat din buzunarul unui pensionar suma de 600 de lei. Toate au fost eliberate, ieri, de procuror, fiind cercetate sub măsura controlului judiciar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

Continuare
 
Preotul „zbura“ cu Mercedesul Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 25 aprilie 2017

În localitate,

Preotul „zbura“ cu Mercedesul

 

Cu o viteză ameţitoare, rula, duminică, pe DN 73, o limuzină Mercedes, de culoare neagră. Bolidul a fost oprit din cursă de poliţişti pe raza comunei Mărăcineni. Fusese înregistrat de aparatul radar rulînd cu 142 de kilometri la oră. La volan era un preot. Ce a invocat angajatul Patriarhiei Române aflaţi din materialul următor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 948

Continuare
 
Jandarm rănit grav Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 25 aprilie 2017

Duminică, la Dobreşti, chiar de ziua lui,

Jandarm rănit grav

 

Un subofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jan­darmi Argeş a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. Alţi trei bărbaţi, pasageri în autoturismul omului legii, au fost răniţi uşor. Totul, din cauza vitezei excesive.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Şofer teribilist, potolit de poliţişti

În noaptea de sîmbătă spre duminică, în jurul orei 3,00, un tînăr teribilist, aflat la volanul unui BMW, s-a crezut probabil stăpînul şoselelor. Ca să se dea în spectacol, acesta a făcut în trafic mai multe manevre, atît pentru a-i intimida pe ceilalţi participanţi al trafic, cît şi pentru a-şi dovedi puterea maşinii. În timp ce se dădea mare, a fost observat de un echipaj de poliţie, care l-a somat şi l-a tras pe dreapta. Tînărul a fost sancţionat atît cu puncte-amendă- cît şi cu amendă.      M.Sandu  Foto: Info Trafic Piteşti

Peste 300 de şoferi, amendaţi!

Vitezomani, şoferi băuţi sau indisciplinaţi în trafic au fost sancţionaţi de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutier. Sîmbătă şi duminică, în timpul activităţilor, ca urmare a abaterilor constatate, oamenii legii au aplicat 317 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 74.715 de lei. Tot în perioada amintită au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 31 de permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Majoritatea permiselor reţinute au fost pentru depăşirea limitei vitezei legale cu mai mult de 50 de kilometri la oră sau conducătorilor auto care au urcat la volan după ce au consumat alcool.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
Arestat în baza unui mandat european Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 aprilie 2017

 

Arestat în baza unui mandat european

 

Un vîlcean a fost arestat preventiv, în urma sentinţei date de Curtea de Apel Piteşti. Pe numele lui Florea Stănescu, a fost emis un mandat european, de către autorităţile din Germania, acolo unde era căutat pentru comiterea de „furt într-un caz deosebit de grav“. Va fi predat autorităţilor bavareze, pentru cercetări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
Ajutaţi-o, altfel va fi incinerat! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 24 aprilie 2017

Îi trebuie urgent 3.000 euro să repatrieze trupul soţului   

Ajutaţi-o, altfel va fi incinerat!

 

Nicolae Crăciunel, în vîrstă de 45 de ani, din Rociu, şi-a găsit sfîrşitul în Franţa, pe 2 martie, după ce pe 18 februarie a făcut atac cerebral. Acum, femeia cu care trăia, Mariana Dragomir, în vîrstă de 47 de ani, şi fiica lor de 12 ani vor să îi aducă acasă trupul neînsufleţit,  ca să-l poată înmormînta creştineşte şi să nu fie incinerat. În plus, amîndouă îşi doresc să aibă un loc unde să vină să îi aprindă o lumînare.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 572

Continuare
 
A trecut pe roşu, provocînd accidentul Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 aprilie 2017

La 70 de ani, nu te mai ţin curelele

A trecut pe roşu, provocînd accidentul

 

La 70 de ani, un şofer din Piteşti a provocat un accident în intersecţia de lîngă Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, sîmbătă. În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că septua-genarul a trecut pe culoa­rea roşie a semaforu­lui. Victimă a coliziu­nii a fost un copilaş de 2 ani, care, din fericire, nu a avut leziuni grave.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
Patron de carmangerie, condamnat Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 aprilie 2017

Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa în dosarul de corupţie

Patron de carmangerie, condamnat

 

În anul 2013, Vital Mathieu Odile Raedschelders, cetăţean belgian, a fost trimis în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de fapte de corupţie. Afaceristul, pe atunci, asociat la o firmă din Cîmpulung, a încercat să înşele CEZ , falsificînd nişte acte. Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa, iar bărbatul a fost condamnat la un an închisoare.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 842

Continuare
 
Cîmpulungenii, buni de plată pentru Palatul Culturii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Verdict final la Curtea de Apel Bucureşti:

Cîmpulungenii, buni de plată pentru Palatul Culturii

 

La Curtea de Apel Bucureşti, s-a derulat, pe 6 aprilie 2017, un nou episod din tragicul film al reabilitării Casei de Cultură „Tudor Muşatescu“, din Cîmpulung. Tîrît fără nici o vină, drept garanţie, în procesul dintre Institutul Naţional al Patrimoniului şi firma care s-a ocupat de lucrările de reabilitare, Romconstruct Holding Grup SA, municipiul Cîmpulung a pierdut, ca nefondat, recursul promovat, pe 2 august 2016, alături de I.N.P., împotriva unei decizii a Tribunalului Bucureşti privind plata unei datorii la paza şantierului către societatea care a aparţinut cîndva lui Vasile Turcu. Drept urmare, Institutul Naţional al Patrimoniului va recupera de la Primăria Cîmpulung o parte din banii datoraţi constructorului, care a lăsat Palatul Culturii de izbelişte, efectuînd doar 30% din lucrări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 209

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Au sosit 2.020 de doze de vaccin hexavalent

La Direcţia de Sănătate Publică Argeş a sosit a doua tranşă de vaccin hexavalent Hexacima, mai precis 2.020 de doze de vaccin împotriva tetanosului, difteriei, tusei convulsive, poliomielitei, hepatitei B şi hemophilus inflenzae tip b, destinat imunizării copiilor cu vîrste de pînă la un an.  Astfel, stocul de vaccin în depozitul DSP este în prezent de 3.160 de doze, care vor putea fi ridicate de medicii de familie în perioada 24 aprilie-7 mai.    

I.Ivănoiu

Incendii din cauza coşului de fum

Frigul din ultimele zile i-a obligat pe oameni să aprindă din nou focul în case. Astfel, au revenit şi incendiile provocate de coşurile de fum defecte. Joi, pompierii au fost chemaţi la trei astfel de incendii. Din fericire, toate au fost stinse la timp, iar pagubele au fost minime. Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung  a intervenit în comuna Schitu Goleşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe, în jurul orei 14,00. Două ore mai tîrziu, pompierii de la punctul de lucru din Rucăr s-au deplasat la o casă din comună, unde, de asemenea, luase foc coşul. Seara, în jurul orei 22,00, militarii au mers pe strada Fraţii Goleşti, din Cîmpulung, acolo unde cauza era aceeaşi. În toate cele trei situaţii, focul nu s-a extins la acoperiş.                                                                

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 242

Continuare
 
Percheziţii acasă la un spărgător Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

A furat dintr-o casă 5.000 de lei

Percheziţii acasă la un spărgător

 

Oamenii legii au făcut joi o percheziţie în comuna Merişani, acasă la Veniamin Constantin, de 20 de ani, suspectat de comiterea unei spargeri. Tînărul, o cunoştinţă mai veche de-a poliţiştilor, era suspectat că a spart o casă din comuna Bradu, de unde a furat 5.000 de lei şi trei telefoane mobile. După descindere, tînărul a ajuns în arest. `   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 622

Continuare
 
A ars întreaga casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Din pricina unui scurtcircuit,

A ars întreaga casă

 

Nenorocire, ieri, în comuna Corbi! O casă din satul Stăneşti a ars pînă în temelii. Intervenţia pompierilor a durat 9 ore. O femeie a avut nevoie de îngrijri medicale, făcînd atac de panică, atunci cînd a văzut că nu mai rămîne nimic din munca proprietarilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
7 tamponări cu 13 maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Ieri pe A1, din cauza poleiului,

7 tamponări cu 13 maşini

 

Deşi, teoretic, ne aflăm în mijlocul primăverii, iarna a revenit în forţă, după ce, încă de miercuri seară, în judeţul nostru a început să ningă. Ieri dimineaţă, pe şosea s-a format polei din cauza temperaturilor negative, astfel că, în mai pu-ţin de o oră, pe A1, între kilometrii 106 şi 120, centura ocolitoare a Piteştiului, au avut loc 7 tamponări, în care au fost implicate 13 maşini. Din acest motiv, circulaţia pe tronsonul amintit a fost întreruptă, şoferii din trafic fiind deviaţi pe ruta din Piteşti. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 548

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Acoperiş distrus de vînt

În urma vîntului deosebit de puternic de joi, a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a mers pe strada Fraţii Goleşti, din localitate, pentru a desprinde cîteva elemente dintr-un acoperiş, deoarece, în urma vîntului, acestea puteau să cadă şi să facă victime printre trecători.    

Prins sub un mal de pămînt

Peste un bărbat în vîrstă de 32 de ani s-a dărîmat un mal de pămînt, în timp ce lucra la o canalizare pe bulevardul Petrochimiştilor, din Piteşti. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Bărbatul avea dureri toracice şi la coloana cervicală. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 326

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4562
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Piteştenii, fascinaţi de maşinile de epocă
Domnul Cristi Lungan este un inpatimit cu suflet petru masinile de epoca in special din domeniul militar. :cry :grin
25/04/17 12:49 Mai mult...

Site nou al Primăriei
asteptam sa ne calculaticorect taxele si impozitele sa nu va mai bateti joc de vietile noastre ,mizerabilor o sa infunda...
25/04/17 10:47 Mai mult...

Ajutaţi-o, altfel va fi incinerat!
Fiind urgent trebuie sa donati. Dupa Paste demonstrati ca sunteti crestini cum pretinteti. Eu am donat si sper sa donati...
25/04/17 10:49 Mai mult...

Ratări pe bandă rulantă!
Asa cum a facut la Valcea, aceste Pelici repeta istoria la Mioveni! Pe final de campionat echipa se moaie ca organul ala...
25/04/17 10:49 Mai mult...

Patron de carmangerie, condamnat
:grin Doar atat!!!
25/04/17 10:49 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Marți, 25 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
marţi, 25 aprilie 2017
EUR 4.5250
USD 4.1556

Flag Counter