Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 august 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Amenzi pentru parcare neregulamentară

În această lună, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multe activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, de prevenire şi descoperire a in­­frac­ţiunilor. Serviciul Siguranţă Rutieră al Poliţiei Locale a acordat 501 amenzi cu o valoare totală de 72.528 lei, în principal pentru parcarea sau staţionarea ne­re­gulamentară a autovehiculelor. Agenţii au asigurat fluidizarea traficului în toate zonele unde s-au desfăşurat lucrări în carosabil.

 I.Ivănoiu

Sancţiuni la o firmă de tăierea lemnului

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi specialişti ai Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat un control la o societate comercială din Coşeşti, cu obiect de activitate tăierea şi rindeluirea lemnului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat ca firma în cauză avea lipsă în depozit 10,64 mc cherestea esenţă răşinoase, iar registrul de intrări-ieşiri de material lemnos nu era completat la zi. Administratorul firmei a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei şi a fost confiscată suma de 4915,68 lei, reprezentînd contravaloarea a 10,64 mc cherestea esenţă răşinoase.

 I.Ivănoiu

13 şoferi, lăsaţi fără permis

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi poliţişti din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale efectuat controale în trafic. Cu această ocazie, au aplicat 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.099 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.

 I.Ivănoiu

Conducea avînd autorizaţia expirată

Constantin S., de 50 de ani, din Piteşti, a fost depistat de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea, pe strada Coasta Cîmpului, un autoturism, avînd autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Şoferului i s-a întocmit dosar penal.

 I.Ivănoiu

Prins băut la volan

Gheorghe M., de 52 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, a fost prins de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

 I.Ivănoiu

Dosar penal din cauza alcoolului

 Florian Robert C., de 23 de ani, din Hîrtieşti, a fost depistat de poliţiştii din aceeaşi localitate, conducînd un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 126

Continuare
 
Maşină răsturnată la Drăganu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 august 2016

Maşină răsturnată la Drăganu

 Clipe de coşmar, ieri, pentru o familie de orădeni care ar fi putut pieri în urma unui accident rutier. Singura lor vină a fost aceea că au trecut printr-un loc nepotrivit. Totul, din cauza unui şofer ucrainean, care se îndrepta cu maşina personală către Rîmnicu Vîlcea, pe DN 7. La Drăganu, radiatorul maşinii s-a spart în timpul mersului, iar omul a tras pe dreapta, să remedieze defecţiunea. Pe asfalt s-au scurs antigelul şi apa din radiator, formînd o pată uleioasă. Chiar în acel moment, prin zonă a trecut. la volanul unei Skoda Fabia, orădeanul Florin A., de 39 de ani. Omul era în maşină cu soţia, iar pe bancheta din spate avea aşezat copilul de 6 ani, într-un scaun special. Asta l-a salvat pe micuţ de la moarte. Maşina a derapat pe pata provocată de ucrainean şi s-a răsturnat cu roţile în sus, în şanţul de pe marginea şoselei. Din fericire, toţi cei trei membri ai familiei au scăpat nevătămaţi. Părinţii au fost de-a dreptul îngroziţi la ceea ce ar fi putut păţi copilul lor dacă nu s-ar fi aflat în scaunul special, micuţul putînd fi proiectat prin geam, în urma impactului.   

 M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 141

 
Avarie majoră şi poluare cu clor la Edilul CGA Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 august 2016

Avarie majoră şi poluare cu clor la Edilul CGA

 

 Pompierii cîmpulungeni au acţionat, ieri, într-o locaţie a societăţii furnizoare de utilităţi apă-canal, Edilul CGA. Este vorba despre Staţia de tratare a apei, acolo unde a avut loc un exerciţiu de simulare cu un scenariu destul de complex. Au fost utilizate atît autospecialele cu apă şi spumă, cît şi de ambulanţa SMURD.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 149

Continuare
 
Încăierare la Boteni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 27 august 2016

Încăierare la Boteni

 

 Două grupuri rivale s-au întîlnit, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 73, în comuna Boteni. Au oprit maşinile în mijlocul şoselei şi s-au încăierat. Au fost avariate cele trei maşini cu care indivizii se deplasau, iar unul dintre tineri a ajuns la spital, fiind lovit la cap. A fost necesară intervenţia mai multor echipaje de poliţie, pentru a potoli spiritele încinse.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
Violatorii, arest 30 de zile Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 27 august 2016

Au primit ce meritau!

Violatorii, arest 30 de zile

Cazul Femeie bolnavă, violată

 

O tînără în vîrstă de 32 de ani a fost batjocorită de trei indivizi, în noaptea Sfintei Marii. Fapta este cu atît mai gravă, cu cît victima suferă de afecţiuni psihice şi se pare că nu are discernămînt. George Radu, 29 de ani, din Bîrlogu, Ilie Alexe, 46 de ani, din aceeaşi localitate, şi Ionel Dobre, 35 de ani, din comuna Negraşi, sînt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate, viol şi tentativă de viol. Biata fată a fost luată de pe drum de indivizi şi apoi abuzată sexual, bătută şi umilită.

Comentarii (3) | Vizualizari: 459

Continuare
 
Violatorii, prinşi! Imprimare E-mail
(10 voturi)
vineri, 26 august 2016

Violatorii, prinşi!

Cazul  Bolnavă, violată în grup

 

 Aseară, trei indivizi au fost re­ţinuţi pentru 24 de ore, acuzaţi de comiterea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate, viol şi tentativă de viol. George Ra­du, 29 de ani, din Bîrlogu, Ilie A­lexe, 46 de ani, din ace­eaşi localitate, şi Ionel Dobre, 35 de ani, din comuna Negraşi, sînt acuzaţi că au batjocorit o tînără de 32 de ani, bol­navă psihic, despre care zi­a­rul nostru relata zilele trecu­te. Victima era virgină şi a fost supusă de violatori la perversi­uni Unul dintre aceş­tia i-a furat şi geanta cu bunuri personale. Vom reveni.

 

Comentarii (5) | Vizualizari: 1088

Continuare
 
Drumul-pericol public s-a transformat în puzzle! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 august 2016

La nici un an după asfaltare, plin de denivelări şi gropi

Drumul-pericol public s-a transformat în puzzle!

 

 În urmă cu un an vă prezentam situaţia unui drum comunal din Moşoaia, satul Smeura de Sus, în Colina Verde, unde locuitorii erau nemulţumiţi de faptul că şoseaua care leagă Piteştiul de această comună era prea îngustă! Atunci, primarul din Moşoaia, Ene Florea, a explicat că aşa prevede proiectul, ca drumul să aibă lăţimea de 5 m, costul investiţiei pentru un kilometru de şosea fiind de 500.000 lei. Între timp, drumul a fost asfaltat, avînd aceeaşi lăţime, şi deja au apărut problemele! Denivelări şi gropi!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 258

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 august 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu în biblioteca din căminul cultural

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit, în Corbi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric situat în biblioteca din căminul cultural. La stingerea incendiului a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Domneşti cu o autospecială şi 4 voluntari. Au ars 80 de cărţi, componentele combustibile ale tabloului electric şi 15 mp de mochetă. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit de la un tablou  de distribuţie suprasolicitat.

I.Ivănoiu

Au ars 4.000 mp de vegetaţie uscată

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au fost solicitaţi să intervină în comuna Oarja, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar. În timpul incendiului au ars aproximativ 4.000 mp de vegetaţie uscată. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat  sursa de aprindere pentru a genera incendiul.

I.Ivănoiu

Cal căzut în bazinul apometrului

Localnicii din comuna Davideşti, sat Conţeşti, au solicitat sprijinul unui echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni. Acesta a intervenit  pentru scoaterea unui cal căzut într-un bazin de apometru. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru salvarea animalului.

I.Ivănoiu

22 de şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi poliţişt de la birourile şi formaţiunile rutiere orăşeneşti şi municipale au efectuat controale în trafic. Cu această ocazie, au  dat 175 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 53.370 lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

A furat un telefon mobil

Rodica S., de 56 de ani, din oraşul Mioveni, a fost prinsă de poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Piteşti, fiind bănuită de săvîrşirea infracţiunii de furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, pe 23 august a.c., femeia, profitînd de neatenţia unui bărbat, şi-ar fi însuşit fără drept un telefon mobil, în valoare de aproximativ 500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi returnat părţii vătămate. Poliţiştii continuă  cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt.

I.Ivănoiu

Cu mopedul neînregistrat

 George Adrian G., de 30 de ani, din comuna Moşoaia, a fost depistat de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea un moped neînregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 241

Continuare
 
Condamnaţi pentru retrocedări ilegale Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 26 august 2016

Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţele

Condamnaţi pentru retrocedări ilegale

 

 Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa într-un dosar instrumentat de procurorii DNA Piteşti privind retrocedarea ilegală a aproximativ 505 hecare de pădure pe muntele Mreuţu, judeţul Gorj. Gheorghe Dobrin, primarul comunei Voineasa, şi alţi funcţionari publici au primit ani grei de închisoare, cea mai mare pedeapsă fiind de 5 ani şi 4 luni.

Comentarii (3) | Vizualizari: 646

Continuare
 
Lovit cu ranga-n cap de amicul de pahar Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 august 2016

A plecat la chef şi a ajuns la spital

Lovit cu ranga-n cap de amicul de pahar

 

 Un bărbat de 36 de ani, din Cîmpulung, a ajuns, zilele trecute, la Spitalul Municipal Cîmpulung, cu un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit cu o rangă în cap de un tovarăş de pahar. Aflat în momentul incidentului sub influenţa băuturilor alcoolice, tînărul nu-şi mai aminteşte ce anume a provocat reacţia agresivă a prietenului său, cert fiind faptul că el aşteaptă cu nerăbdare să fie externat, pentru a-l chema în judecată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 363

Continuare
 
Copil de 3 ani, căzut de la etajul I Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 august 2016

Lăsat nesupravegheat de părinţi, la cabana Voina,

Copil de 3 ani, căzut de la etajul I

 

 Clipe de panică, miercuri seara, la cabana Voina! Un băieţel în vîrstă de 3 ani, lăsat nesupravegheat de părinţi, a căzut de la etajul I al imobilului şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Cîmpulung, unde a fost stabilizat, după care a fost transferat la o unitate medicală din Bucureşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
Salvat de fiu din ştreang Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 august 2016

Salvat de fiu din ştreang

 

 După o ceartă cu soţia, un bărbat de 43 de ani a decis să îşi pună capăt zilelor. Omul a scris un bilet de adio, pe care l-a lăsat pe masa din bucătărie. Asta l-a salvat de la moarte. Fiul a găsit mesajul şi a mers în magazie, salvîndu-şi tatăl. Bărbatul a fost dus la spital, fiind acum stabilizat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 553

Continuare
 
Doi morţi de meningită West Nile! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 25 august 2016

Ţînţarii fac victime în ţară! Din 25 de cazuri confirmate,

Doi morţi de meningită West Nile!

 

 Situaţie alarmantă în ţară, din cauza ţînţarilor care provoacă meningita West Nile! Centrul Naţional de Boli Transmisibile a transmis Direcţiei de Sănătate Publice Argeş o informare potrivit căreia, din cele 25 de cazuri de meningită West Nile confirmate, doi pacienţi au murit!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 255

Continuare
 
Şi-a înfipt cuţitul în burtă, după cearta cu fiica Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 25 august 2016

Rămas pe drumuri şi fără bani,

Şi-a înfipt cuţitul în burtă, după cearta cu fiica

 

 Gest şocant, zilele trecute, al unui bărbat de 76 de ani, din satul Rădeşti, comuna Ţiţeşti! După o ceartă în familie, Ion Sandu a avut o căderea nervoasă şi a încercat să-şi ia viaţa, înjunghiindu-se cu un cuţit în abdomen. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Cuza, plin de găinaţ! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 august 2016

Bătaie de joc faţă de memoria înaintaşilor:

Cuza, plin de găinaţ!

 

 Statuile din municipiul Piteşti sînt într-o stare avansată de murdărie şi, în loc să cinstească, pot face de ruşine personalităţile pe care le reprezintă. Turiştii şi vizitatorii de orice fel fac de obicei poze cu monumentele-simbol ale oraşului şi astfel ele devin o emblemă a Piteştiului. Şi aşa criticat că are un spirit cultural local insuficient definit, municipiul reşedinţă de judeţ ar putea face mai mult măcar prin curăţarea conştiincioasă a acestor monumente.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 236

Continuare
 
Şi-a tăiat penisul şi l-a dat la cîine Imprimare E-mail
(12 voturi)
joi, 25 august 2016

Şi-a tăiat penisul şi l-a dat la cîine

 Grivei l-a mîncat!

 

 „Uluitor!“, şi-au spus, zilele trecute, cadrele medicale de la Spitalul Municipal Cîmpulung, cînd au fost solicitate să intervină pentru a acorda îngrijiri me­di­cale unui bărbat de 74 de ani, care se automutilase, provocîndu-şi o rană cumplită. Bărbatul, care îşi taiase cu un cuţit organul sexual, a fost stabilizat la Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1982

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3946
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Violatorii, arest 30 de zile
dar de ce se spune ca s-a intamplat pe camp? pana acum toata lumea stia ca in casa matusii lu GR, acu au shimbat poveste...
27/08/16 08:53 Mai mult...

Violatorii, arest 30 de zile
pai daca nu are discernamant nici nu stie cine a profitat de ea. poate au fost mai multi... poate si soferul a fost...si...
27/08/16 08:49 Mai mult...

Violatorii, arest 30 de zile
vaai, dar ce baiat cuminte a fost soferul asta, si-a vazut de treaba :grin :grin :grin s-a intors la carciuma. au pi...
27/08/16 08:45 Mai mult...

Primăria plăteşte 3.400 lei pe loc!
,costa 34000 lei/loc parcare!
27/08/16 15:41 Mai mult...

FC Argeş 1953 s-a retras din Liga a III-a
I s a inchis robinetul lui D. si P. au facut misto de astia mai mici. Ar fi bn sa se formeze o noua galerie D. si p. rep...
27/08/16 00:17 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 27 August

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter