Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Prostituata i-a furat maşina Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 30 noiembrie 2016

Prostituata i-a furat maşina

 

 Plăcere vinovată, plătită scump de un piteştean! După ce a negociat o partidă de sex pe strada Depozitelor, un bărbat a rămas fără maşină. Prostituata de ale cărei servicii urma să se bucure a urcat la volan şi a demarat cu Peugeotul omului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 931

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 noiembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Pacient în stop cardio-respirator

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Poiana Lacului, la un pacient de 51 de ani, găsit în stop cardio- respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.  

  I.Ivănoiu

A ars cablul electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Budeasa, sat Rogojina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un cablu electric. În timpul incendiului au ars 2 ml cablu TV şi cutia de conexiuni. Potrivit pompierilor, cauza incendiului a fost cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

    I.Ivănoiu

Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş, au efectuat  8 percheziţii domiciliare în Argeş, Ilfov, Iaşi, Teleorman şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de săvîrşirea infracţiunii de evaziune fiscală. De asemenea, percheziţiile au vizat sediile comerciale şi punctele de lucru ale societăţilor comerciale administrate de persoanele bănuite de evaziune fiscală. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 15 ianuarie 2013 - 31 martie 2016, o societate comercială ar fi înregistrat în evidenţa financiar-contabilă achiziţii de bunuri şi servicii de la alte trei societăţi comerciale cu comportament de tip-fantomă. Societatea ar fi înregistrat în evidenţa  financiar-contabilă achiziţii de paleţi din lemn, cereale-grîu, floarea-soarelui, orz, soia, motorină, anvelope, piese auto, transport, colţare metalice doka şi panouri tip doka. Prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului este în valoare totală de 721.214 lei, reprezentînd impozit pe profit şi TVA. În urma percheziţiilor, patru persoane au fost conduse la sediul IPJ Argeş, pentru audieri. Mihai Marin Bănică din Slobozia, administrator la SC LKW Niram Cargo SRL, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmînd ca a­cesta să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

   Monica Sandu

Transporta ilegal cherestea

Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică şi comisari ai Gărzii Forestiere Ploieşti au efectuat controale în Cetăţeni şi Stoeneşti. În Cetăţeni, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Adrian C., de 26 de ani, din comuna Malu cu Flori, judeţul Dîmboviţa, care transporta cu o autoutilitară 5,9 mc cherestea, în valoare de 2.730 lei, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar cheresteaua şi autoutilitara utilizată pentru transport au fost confiscate. Totodată, administratorul unei societăţi comerciale din Cetăţeni, de unde a fost achiziţionat materialul lemnos, a fost sancţionat contravenţional cu o a­mendă în valoare de 15.000 de lei.    

 I.Ivănoiu

Control judiciar pentru afacerist

Patronul localului Bistro 27 îşi poate relua activitatea, după ce instanţa i-a ridicat măsura arestului la domiciliu. Cătălin Iulian Brînduşi s-a aflat săptămîna trecută în faţa instanţei de la Judecătoria Piteşti, cu propunerea de prelungire a arestului la domiciliu, propunere pe care magistraţii au admis-o. Afaceristul a contestat decizia la Tribunalul Argeş, acolo unde i s-a dat cîştig de cauză, în sensul că i-a fost admisă contestaţia, iar arestul la domiciliu i-a fost înlocuit cu controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Pe durata măsurii, Brînduşi are de respectat o serie de obligaţii. El nu are voie să părăsească Piteştiul şi va trebui să se prezinte periodic la poliţie. În plus, are interdicţia de a lua legătura cu poliţiştii, cu angajatele de la Lidl, cu agenţii de pază şi cu martorii din acest dosar.   

   Monica Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Trafic restricţionat Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 noiembrie 2016

Pe durata paradelor de Ziua Naţională a României,

Trafic restricţionat

 

 Pe 1 decembrie, în Piteşti, Curtea de Argeş şi Cîmpulung vor avea loc diverse festivităţi. Pentru buna desfăşurare a paradelor militare sau a ceremoniilor de depuneri de coroane, în cele trei oraşe, traficul rutier va fi restricţionat. De aceea, şoferii vor trebui să ţină cont de indicaţiile poliţiştilor şi să folosească rutele ocolitoare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 589

Continuare
 
Chirurgul Benga face dezvăluiri Imprimare E-mail
(6 voturi)
miercuri, 30 noiembrie 2016

Aflat de ani buni în conflict cu conducerea şi colegii,

Chirurgul Benga face dezvăluiri

# Demisie de onoare, după ce a minţit pentru binele spitalului

 

 Aşa după cum v-am informat, la începutul acestui an, chirurgul plastician Nicolae Benga a părăsit Spitalul Municipal Cîmpulung, nu ca urmare a pensionării, aşa cum am aflat iniţial, ci în urma unei demisii controversate, care a fost rezultatul mai multor ani de tensiuni şi divergenţe pe care medicul susţine că le-a avut cu diverşi colegi de breaslă, dar şi cu conducerea spitalului şi alţi factori de decizie superiori. Întreaga poveste, în rîndurile ce urmează.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1002

Continuare
 
Accident rutier cu repetiţie, la Lereşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 noiembrie 2016

Din cauza poleiului de pe carosabil,

Accident rutier cu repetiţie, la Lereşti

# Un bărbat de 72 de ani s-a ales cu un picior rupt după ce a fost lovit de o maşină în timp ce discuta cu o şoferiţă care i-a rupt gardul cu maşina

 

 Gheaţa şi poleiul au făcut, involuntar, prima victimă în Muscel! Un bărbat de 72 de ani, din Lereşti, s-a ales cu un picior rupt şi a ajuns la Spitalul Municipal Cîmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce două maşini au fost avariate şi un gard distrus, în urma a două accidente rutiere care au avut la bază neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 29 noiembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferul autobuzului îşi revine

La patru zile de la producerea accidentului în care a fost rănit grav, Florin Liţoiu Dumitrescu, de 47 de ani, este mult mai bine ca la internare. Bărbatul, ajuns în comă la spital, cu multiple leziuni la cap şi la faţă şi cu fractură de picior, a fost conectat la aparate, fiind intubat, pentru a putea respira. În week-end, medicii de la secţia Anestezie şi Terapie Intensivă l-au detubat. Ieri, începuse să-şi revină din comă.  

  M.Sandu

Incendiu în Bughea de Jos

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în comuna Bughea de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. În timpul incendiului au ars camera de locuit, mobilierul din cameră şi magazia construită din lemn. Incendiul a pornit din cauza coşului de fum deteriorat.    

 I.Ivănoiu

Prins băut la volan

Vasi Tiberius B., de 21 de ani, din Piteşti, a fost depistat de oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, avînd dreptul de a conduce autovehicule suspendat şi aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tînărul avea o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 I.Ivănoiu 

A luat foc coşul de fum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri  Piteşti au intervenit în Ştefăneşti, pe strada Viitorului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În timpul incendiului a ars funinginea din interiorul coşului de fum. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la coşul de fum necurăţat de funingine.

 I.Ivănoiu 

Dosar penal din cauza alcoolului

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni l-au depistat pe Cristian Stelian R., de 35 de ani, din comuna Leordeni, în timp ce conducea un autoturism,  pe DC 87, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 I.Ivănoiu 

Femeie accidentată

Membrii unui echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au fost solicitaţi să intervină în comuna Lunca Corbului, pe DN 65, la o pacientă de 50 de ani. Aceasta avea o rană la mîna stîngă, în urma unui accident rutier. Pompierii i-au acordat îngrijiri medicale şi au transportat-o la spital.

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 573

Continuare
 
Bătrînul a fost călcat în picioare Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 29 noiembrie 2016

Cazul Crimă la Topoloveni

Bătrînul a fost călcat în picioare

 

 Tînărul acuzat că şi-a omorît tatăl în bătaie a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. În luarea deciziei, judecătorii Tribunalului Argeş au ţinut cont de raportul întocmit de procurori, privind modul cum a fost comisă fapta, printr-o violenţă extremă, dar şi prin faptul că iniţial Mihai Cătălin Crăciun, un tînăr în vîrstă de 29 de ani, din Topoloveni, a încercat să îşi ascundă fapta. El a încercat să-i convingă pe anchetatori că şi-a găsit părintele mort. A recunoscut după ce autopsia l-a dat de gol. Prim-procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan, a venit cu detalii despre crima care i-a şocat pe cunoscuţii tînărului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 919

Continuare
 
Mirosul de gaze i-a panicat pe piteşteni Imprimare E-mail
(8 voturi)
marţi, 29 noiembrie 2016

Zeci de apeluri la 112

Mirosul de gaze i-a panicat pe piteşteni

 

 Ieri, vreme de mai multe ore, în dispeceratul 112 s-au primit numeroase apeluri de la cetăţeni care anunţau că se simte miros puternic de gaze. Au fost trimise mai multe echipaje de pompieri în cartiere, fiind luate măsuri de restricţionare pînă la sosirea echipelor de intervenţie din partea companiei furnizoare de gaze naturale. Au fost făcute măsurători. Într-un comunicat de presă, Distrigaz Sud Reţele a venit cu lămuriri şi a dat asigurări că nu a existat pericol pentru populaţie.

Comentarii (6) | Vizualizari: 1239

Continuare
 
Tentativă de omor la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(9 voturi)
marţi, 29 noiembrie 2016

Pentru că le-a cerut să dea muzica mai încet,

Tentativă de omor la Ştefăneşti

 

  Un tînăr în vîrstă de 28 de ani, din Ştefăneşti, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Floreasca, din Bucureşti. Dragoş Tuleanu a fost bătut măr de trei indivizi, cercetaţi acum pentru tentativă de omor. Totul, din cauză că acesta a îndrăznit să le ceară să dea muzica mai încet.

Comentarii (8) | Vizualizari: 1323

Continuare
 
Constantin Stroe, în comă la Bagdasar Imprimare E-mail
(10 voturi)
marţi, 29 noiembrie 2016

Operat din cauza unui anevrism,

Constantin Stroe, în comă la Bagdasar

 

 Aflat în comă la Spitalul Bagdasar Arseni, Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor Români de Automobile, a fost operat ieri. Acesta a ajuns în stare gravă în Capitală, duminică, din cauza unui anevrism.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3211

Continuare
 
A căzut într-o rîpă pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 noiembrie 2016

Beat criţă, coborît din maşină să se uşureze,

A căzut într-o rîpă pe Transfăgărăşan

 

 Un tînăr argeşean de 23 de ani a dat bătăi de cap autorităţilor, în noaptea de sîmbătă spre duminică. Acesta a căzut într-o rîpă pe malul Lacului Vidraru, fiind nevoie de intervenţia pompierilor, salvamontiştilor şi a unui echipaj al Ambulanţei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 526

Continuare
 
Dan Beşliu va fotografia de acum îngerii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 28 noiembrie 2016

Plecat prea devreme dintre noi,

Dan Beşliu va fotografia de acum îngerii

 

 Dan Beşliu a fost fotograf, cu mulţi ani în urmă, la Curierul zilei. Joi a plecat dintre noi, la 46 de ani, prea devreme, spre o lume mai bună. El a încetat din viaţă după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, respectiv cancer limfatic, cu care a fost diagnosticat în urmă cu şase ani. A devenit extrem de cunoscut, el numărîndu-se printre cei mai mari fotografi din ţară.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1187

Continuare
 
Şi-a bătut nevasta şi a distrus localul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 28 noiembrie 2016

Gelos fiind,

Şi-a bătut nevasta şi a distrus localul

 

 Furie oarbă pentru patronul unui local din Piteşti, vineri seara. Adrian Burcea, de 45 de ani, şi-a bătut soţia, se pare, din cauza unei crize de gelozie. Ca să se răzbune pe femeie, a distrus localul pe care cei doi îl deţin pe strada Depozitelor. Atît omul de afaceri, cît şi soţia lui au ajuns la spital. Femeia a făcut plîngere pentru agresiune împotriva soţului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1340

Continuare
 
Crimă la Topoloveni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 28 noiembrie 2016

Crimă la Topoloveni

 

 Un băiat cuminte, liniştit şi respectuos, aşa îl descriu vecinii pe Mihai Cătălin Crăciun, un tînăr în vîrstă de 29 de ani, din Topoloveni. Impresia pe care a creat-o cunoscuţilor pare a fi departe de adevăr! Tînărul este arestat, fiind suspectat că şi-a omorît tatăl. Mai mult, potrivit poliţiştilor, a încercat să ascundă crima, declarînd tuturor că şi-a găsit părintele mort în pat. La autopsie s-a stabilit că victima are organele zdrobite în urma loviturilor primite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2227

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 28 noiembrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 A intrat cu maşina în patru stîlpi

 Duminică noaptea, pe strada Republicii din Piteşti, Dragoş P., în vîrstă de 21 de ani, din Piteşti, care conducea o maşină marca Dacia, venind dinspre strada Maternităţii, către strada Negru Vodă, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de trei stîlpi reflectorizanţi de protecţie şi de unul de iluminat public. Aceştia se aflau pe partea dreaptă a părţii carosabile. În urma impactului, maşina a fost proiectată pe şosea. În urma accidentului au fost răniţi Robert N., în vîrstă de 21 de ani şi Radu A., în vîrstă de 21 de ani, ambii din Piteşti, care se aflau cu Dragoş P. în maşină. În urma testelor efectuate a reieşit că şoferul nu băuse alcool înainte de a se urca la volan.

A.Roşu

25 de permise suspendate

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 232 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 66.595 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

A.Roşu

A murit la 61 de ani

La Serviciul de urgenţă 112 s-a anunţat că un bărbat din Piteşti, de pe strada Argedava, avea nevoie de ajutor medical de specialitate. La adresa indicată a fost trimis un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Aici, ei au găsit un bărbat în vîrstă de 61 de ani, aflat în stop cardio-respirator. Deşi s-au efectuat imediat manevrele de resuscitare, acestea nu au dat nici un rezultat.   

A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 578

Continuare
 
Ucisă de cîinele fiului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 28 noiembrie 2016

În timp ce hrănea animalul,

Ucisă de cîinele fiului

 

Ţipetele disperate ale unei femei s-au făcut auzite, vineri seară, în satul Cioceşti din comuna Bîrla. Iosefia Sanda, de 52 de ani, striga după ajutor. Cîteva minute mai tîrziu, femeia a fost găsită într-o baltă de sînge, fiind sfîrtecată de cîinele fiului ei, un dog argentinian, o rasă din categoria cîinilor periculoşi. Biata de ea se dusese să hrănească animalul.

Comentarii (5) | Vizualizari: 1255

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3819
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Profesorii, fără bani în buzunar!
E bine ca recunosti ca nu se achinba materia...dar macar sa nu mai planga atat dupa bani daca tot recita acolo cate o le...
02/12/16 16:11 Mai mult...

La 12 puncte de locul doi!
Din cauza politicului nu mai avem nimic in tara asta. Saracie, prostie si mediocritate pe toate palierele. Cat despre fo...
02/12/16 14:20 Mai mult...

Maşini în premieră la Piteşti Mall
Salonul Auto Pitesti 2016 Dacia Honda Jaguar Jeep Land Rover Mazda Mercedes - Benz Opel Renault
02/12/16 12:40 Mai mult...

La 12 puncte de locul doi!
ba da burleanu.am pus botul si noi la dobre.recunosc.....dar parca e mai mare prostia cand pui botul la politicieni,mai ...
02/12/16 10:15 Mai mult...

La 12 puncte de locul doi!
SCM este o sectie sportiva municipala si nu prea stiu cu domnul primar crede ca o va transforma echipa de fotbal in FC A...
02/12/16 09:56 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Miercuri, 30 Noiembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter