Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


„În arest m-am îngrăşat 4 kg“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Interviu în exclusivitate cu primarul Florin Frătică:

„În arest m-am îngrăşat 4 kg“

# „Mîncam trei mese pe zi, mai bine ca acasă“

 

 Primul interviu, după 175 de zile în arest, cu primarul Florin Frătică aduce în prim-plan un om. Un simplu om, cu bune şi cu rele, care a trecut printr-o perioa­dă dificilă, dar peste care a reuşit să treacă. Un alt­fel de Florin Frătică, faţă de cum mulţi îl ştiau, care acum s-a îngrăşat 4 kilograme, vorbeşte precaut şi-şi măsoară cuvintele, dar e pus pe treabă şi vrea să-şi termine mandatul, ca apoi să-şi dedice tot timpul familiei. A stat în celulă cu oameni celebri, i-a cu­nos­cut pe fiecare în momentele grele, a resimţit şi el lipsa libertăţii, a lăsat acasă un copil de două luni şi, cînd s-a întors, l-a găsit de opt luni. Vorbeşte cu vo­ce duioasă despre fetiţă şi parcă vrea să-i surprindă acum fiecare moment. Nu vrea să mai piardă nici o clipă departe de ea! Despre aceste simţiri, dar şi despre povestea din spatele gratiilor am vorbit ieri cu Florin Frătică.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 61

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A lovit cu maşina un autobuz

Duminică, Aurelian D., în vîrstă de 73 de ani, venea dinspre Budeasa către strada Depozitelor. El nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz care era condus regulamentar de Constantin D., în vîrstă de 47 de ani, din comuna Copăceni, judeţul Vîlcea, iar cele două autovehicule s-au lovit. În urma acestui accident a fost uşor rănită Florica G., 67 de ani, din Piteşti, care era pasageră în maşina ce a provocat accidentul rutier, condusă de Aurelian D. Nici unul dintre şoferi nu consumase înainte băuturi alcoolice, conform poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier din Piteşti. Aurelian D. s-a ales cu dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă.   

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 35

Continuare
 
Femeie lovită de un scuter Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Accident la Ziua Comunei Boteni

Femeie lovită de un scuter

 

 Petrecere mare, duminică, la Boteni, unde s-a sărbătorit Ziua Comunei. Cînd distracţia era în toi, un accident nefericit a întrerupt buna dispoziţie. Aurelia I., în vîrstă de 56 de ani, care tocmai plecase de la petrecere către casă, a fost lovită de un scuter, care a proiectat-o pe asfalt. În urma impactului, localnica a suferit leziuni grave la faţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 43

Continuare
 
MSS n-a respectat contractele de muncă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Doi foşti angajaţi ai firmei de pază şi protecţie acuză:

MSS n-a respectat contractele de muncă

 

 Ore de muncă neplătite, contracte de muncă modificate după bunul plac, concedieri ilegale, sînt doar cîteva dintre acuzaţiile lansate de doi foşti angajaţi ai firmei de pază şi protecţie MSS la adresa conducerii. Constantin Dima şi Tiberiu Osiac, foşti a­genţi de securitate în cadrul societăţii amintite, s-au adresat insti­tuţiilor abilitate, făcînd plîngere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş şi la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Antifraudă. În urma sesizărilor, au fost făcute controale la MSS, în timpul verificărilor fiind constatate unele nereguli, pentru care MSS a fost sancţionată. Despre toate aceste acuzaţii, Ovidiu Costache, reprezentantul MSS, nu a vrut să comenteze, considerînd că este vorba de o răzbunare a foştilor angajaţi, spunînd că lasă insituţiile statului să dea un verdict în acest caz.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
Salvatorii l-au cărat trei ore pe targă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Turist rănit în masivul Piatra Craiului

Salvatorii l-au cărat trei ore pe targă

 

 Intervenţie dificilă a salvamontiştilor ar­geşeni şi a jandarmilor montani, du­minică seara! Un turist bucureştean s-a rănit în timp ce urma un traseu foarte dificil din masivul Piatra Craiului. Avînd picio­rul fracturat, a sunat la 112. Salvatorii l-au transportat pe targă, timp de trei ore şi jumătate, printre stîncile abrupte, in­tervenţia fiind extrem de dificilă. Radu Ghiocel, în vîrstă de 39 de ani, a fost predat unui echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Municipal Cîmpulung.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 58

Continuare
 
„Spintecătorul“, arestat în Suedia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 04 august 2015

Cazul: I-a tăiat gîtul cu sabia

„Spintecătorul“, arestat în Suedia!

 

 La aproximativ o lună de la comiterea faptei, Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Piteşti, a fost prins şi reţinut în baza unui mandat internaţional de ares­ta­re. Surse judiciare au confirmat pentru Curierul zilei faptul că „Spin­te­cătorul“, aşa cum a fost numit bărbatul, a fost prins în Suedia şi urmează a fi extrădat în România, pentru a da socoteală în faţa autorităţilor. Individul este acuzat de tentativă de omor, după ce, pe data de 4 iulie seara, l-a tăiat cu sabia la gît pe Iulius Cezar Cîrţu, de 31 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 62

Continuare
 
Cascadorie la Mărăcineni Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 03 august 2015

Evitînd un biciclist,

Cascadorie la Mărăcineni

 

 Cascadorii din filme ar păli de invidie, dacă ar vedea ce salt spec­ta­culos a fost nevoit să facă şoferul unui Opel, ieri, la Mărăcineni, pen­tru a evita un biciclist! Maşina a izbit capătul din beton al glisierei despărţitoare, s-a ră­su­cit, sărind în aer, şi s-a răsturnat, mergînd tîrîş pe pavilion circa 50 de metri. O persoană a fost rănită uşor, restul pa­sagerilor din Opel scăpînd ca prin mi­nu­ne, nevătămaţi, în ciu­da impactului violent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 808

Continuare
 
Trei în arest, trei liberi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

Cazul: Hoţii îşi planificau loviturile

Trei în arest, trei liberi

 

 După cum anunţam în numărul de sîmbătă al Curierului zilei, şase indivizi au ajuns în arest, fiind reţinuţi în urma u­nor percheziţii. Indivizii sînt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale din localităţile Cîmpulung, Bălileşti Vlădeşti şi Stîlpeni. Fiind prezentaţi Judecătoriei Cîmpulung, doar trei din cei şase au primit mandate de arestare preventivă, restul fiind cercetaţi sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Copii cu copii Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

27 de fete din judeţ au născut la vîrste fragede

Copii cu copii

Părinţii ce au păzit?

 

 O statistică îngrijorătoare a fost făcută publică de Ministerul Sănătăţii, cu privire la tinerele devenite mame la vîrste fragede. Potrivit bilanţului nedorit, în ţa­ra noastră, 662 au devenit mame îna­inte să împlinească vîrsta de 15 ani. Dintre acestea, 27 sînt din judeţul Argeş. În luna februarie a acestui an, Curierul zilei le-a prezentat cititorilor cazul unei fetiţe, în vîrstă de 13 ani, victimă a unui viol, care a adus pe lume un bebeluş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 295

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 03 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Week-end cu ghinion pentru şoferi

Sute de şoferi au pornit cu stîngul la drum în acest week-end. Din cauză că nu au respectat regulile rutiere, sîmbătă, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 10 permise de conducere. Au existat situaţii în care cei de la vo­lan nu aveau ITP sau conduceau autovehicule cu defecţiuni tehnice. Din aceste motive, au fost retrase de poliţişti 7 certificate de înmatriculare. Au fost date 223 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.104 lei.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
Cratiţă uitată pe aragaz Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 03 august 2015

Multă agitaţie pentru nimic, într-un bloc din Piteşti

Cratiţă uitată pe aragaz

 

 Locatarii blocului B 4 din cartierul piteştean Prundu au sunat sîmbătă seară la 112, chemînd în ajutor pompierii, după ce au observat cum dintr-un apartament iese un fum gros. Speriaţi că în locuinţa respectivă a izbucnit un incendiu ce s-ar putea extinde şi la alte apartamente, vecinii au dat alarma. După sosirea echipajelor de intervenţie, s-a constatat că panica a fost generată de... mai nimic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
Nu a acordat prioritate Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 03 august 2015

Fiind cu o maşină mare, s-a crezut regele şoselelor

Nu a acordat prioritate

 

 Nu de puţine ori, conducătorii a­uto aflaţi la volanul unor maşini de mari dimensiuni ignoră regulile rutiere, ştiind că orice şofer de turism nu va putea nici măcar să cîrtească, ştiind că ar putea fi striviţi în urma unui eventual imapct. La fel s-a întîmplat sîm­bătă la Albota, unde şoferul unui Iveco Magirus, o automacara, a circulat după propriile-i reguli. Doi oameni au trăit o spaimă soră cu moartea, au fost răniţi uşor, iar maşina lor a fost serios avariată de conducătorul imprudent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 280

Continuare
 
Patru maşini ciocnite şi trei răniţi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 03 august 2015

Viteza şi neatenţia, cauzele unei coliziuni la Cotmeana

Patru maşini ciocnite şi trei răniţi

 

 Sîmbătă dimineaţă, la Cotmeana a avut loc un accident în care au fost implicate patru maşini. Urmare a coliziunii au fost rănite trei persoa­ne, printre care şi un copil în vîrstă de 5 ani. Cu toţii au suferit leziuni uşoare, nefiind necesar transportul la spital. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
Carambol cu 5 autoturisme la Albota Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 03 august 2015

Ziua accidentelor pe DN 65!

Carambol cu 5 autoturisme la Albota

 

 Fără doar şi poate, ziua de sîmbătă a fost una plină de evenimente ru­tiere petrecute pe DN 65, şoseaua care face legătura între Piteşti şi Slatina. Chiar dacă nu toate accidentele s-au soldat cu victime, pagu­bele materiale sînt destul de însemnate, mai ales că la unul dintre eve­nimente au fost avariate nici mai mult, nici mai puţin de cinci maşini.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
S-a răzbunat din cauza unei fete Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 01 august 2015

Scandal mare în ţigănie, la Costeşti

S-a răzbunat din cauza unei fete

 

 O negociere pentru o fată, între două grupuri de ţigani, s-a sfîrşit prost, la Costeşti. Supărat că nu s-a înţeles cu „cuscrul“, un individ a reacţionat într-un mod neaşteptat: acesta i-a incendiat locuinţa aceluia la care venise să-i ceară fata. Conflictul s-a stins odată cu focul din imobil, Birea Stănescu nedorind să depună plîngere la poliţie împotriva atacatorului, care îi este rudă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
Copil strivit de un zid prăbuşit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 01 august 2015

În timp ce mama îl credea la joacă,

Copil strivit de un zid prăbuşit

 

 Tragedie în comuna Bradu, joi seară! Un copil în vîrstă de 10 ani a murit, după ce un zid s-a pră­bu­şit peste el. Dragoş Iordăchiţă a fost găsit după aproximativ două ore de stat sub dărîmături. Me­dicii l-au resuscitat aproximativ o oră, sperînd să-l readucă la viaţă, dar totul s-a dovedit zadarnic. Era singurul copil la părinţi, după ce o soră i-a mu­rit sufocată în somn, pe vremea cînd era încă bebeluş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 607

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3357
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Marţi, 4 August

 Prima Pagina Curierul Zilei 


 
Flag Counter