Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversCopil mort în Germania din cauza rujeolei! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Atenţie, părinţi!

Copil mort în Germania din cauza rujeolei!

 

 Medicii atrag atenţia a­su­pra importanţei vaccinării copiilor împotriva rujeolei, o boală care poate da complicaţii grave. După ce în SUA a fost epide­mie, acum este alertă sanitară în Germania, unde un co­pil de un an şi jumătate a murit la Berlin după ce s-a îmbolnăvit de pojar. În ul­timele luni, în capitala Ger­maniei, s-au înregistrat foarte multe cazuri de po­jar, dar acesta este pri­mul deces.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
OMV poluează picătură cu picătură Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Deversări ilegale în rîul Cotmeana 

OMV poluează picătură cu picătură

Nimeni nu ia măsuri!

 

 Rîul Cotmeana a fost po­luat de două ori în trei zi­le. S-au scurs astfel pes­te 1000 de litri de produs petrolier. Cantitatea de ţiţei ce a ajuns pe maluri, dar şi în albia rîului a a­fectat cursul de apă pe o lungime de 13 km. Firma poluatoare, OMV Petrom SA, a fost sancţionată pentru cele două avarii. Dincolo de acestea, mai mulţi locuitori din Poiana Lacului vorbesc despre un adevărat dezastru e­cologic: „În comuna Po­iana Lacului, la parcul OMV Petrom de desalini­zare se eliberează voit saramură petrolieră în pă­dure, pe şanţul special conceput, şi nimeni nu sesizează“.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 277

Continuare
 
Elevi bătăuşi, amendaţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 februarie 2015

70 de jandarmi, zilnic, la datorie

Elevi bătăuşi, amendaţi!

 

Săptămîna aceasta, aproximativ 350 de jandarmi au acţionat în 59 de misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul nostru. Pentru neregulile constatate, reprezentanţii IJJ au aplicat zeci de amenzi. Printre cei sancţionaţi s-au numărat şi doi elevi, care se luaseră la bătaie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 128

Continuare
 
Virozele respiratorii fac ravagii în rîndul copiilor, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Virozele respiratorii fac ravagii în rîndul copiilor, la Cîmpulung

 

 Odată cu temperaturile mai... primăvăratice, a crescut şi numărul virozelor respiratorii care fac ravagii în toată ţară, în ultima săptămînă fiind înregistrate şi cinci decese din cauza gripei. La Cîmpulung, în ultima săptămînă, cabinetele medicilor de familie, Ambulatoriul de Specialitate şi, nu în ultimul rînd, Spitalul Municipal au fost luate cu asalt, infecţiile respiratorii acute severe afectînd în special copiii. Fenomenul este acum sub control, însă medicii atrag atenţia populaţiei să respecte măsurile minime de igienă şi să se adreseze medicului la cel mai mic semn de boală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 139

Continuare
 
Tînără, dusă cu elicopterul la Fundeni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

SMURDUL a aterizat ieri la Curtea de Argeş

Tînără, dusă cu elicopterul la Fundeni!

 

 A fost nevoie din nou ca elicopterul SMURD să aterizeze la noi în judeţ. Astfel, ieri, aparatul de zbor a aterizat pe stadionul municipal Curtea de Argeş, de unde a preluat o tînără de la ambulanţa SAJ, pe care a transportat-o la un spital din Capitală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 336

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Are interzis la condus maşina

Judecat din cauză că a condus un autovehicul, fiind sub influenţa alcoolului, Constantin Bălteanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti. Bărbatul a primit o pedeapsă de un an cu suspendare, fiind fixată o perioadă de supraveghere de 2 ani. Decizia nu este defintivă, pedeapsa urmînd să fie pusă în aplicare abia după ce se va judeca şi apelul. În cazul în care inculpatul rămîne cu această condamnare, timp de doi ani, va fi obligat să se supună măsurilor de supraveghere prevăzute prin sentinţă. Pe lîngă obligaţiile prevăzute în mod normal de lege, judecătorii îi interzic lui Bălteanu să conducă orice tip de vehicul.   

 M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 174

Continuare
 
Proxeneţi arestaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Funcţionari de la bănci, clienţi ai prostituatelor

Proxeneţi arestaţi

 

 Cinci indivizi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, joi seară, fiind acuzaţi de trafic de persoane. Indivizii exploatau sexual mai multe tinere, trei dintre ele minore, obligîndu-le să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi clienţi. Fetele erau plasate în diverse zone ale oraşului, pe strada Depozitelor, în zona întreprinderii Ana IMEP şi la ieşirea de pe Calea Craiovei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 242

Continuare
 
Răzbunare plătită cu libertatea Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Soţii incendiatori din Oarja au fost condamnaţi

Răzbunare plătită cu libertatea

 

 Soţii Gabriel şi Nicoleta Miu au fost trimişi în judecată în decembrie anul trecut, pentru distrugerea automobilului Mercedes Vito deţinut de Flo­rin Radu, preşedinte al Organizaţiei PSD Oarja. Cei doi, într-o încercare de răzbunare de tip mafiot, au incediat maşina ce-i aparţinea politicianului care deţine şi o pensiune în Oarja. Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe Gabriel Miu la 1 an şi 6 luni închisoare, cu executare, în timp ce soţia acestuia a primit aceeaşi pedeapsă, cu suspendare, însă sentinţa nu este definitivă. Cei doi vor trebui să plătească şi maşina distrusă. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 315

Continuare
 
A scăzut numărul de dosare Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Bilanţ la Curtea de Apel Piteşti

A scăzut numărul de dosare

 

 Ieri, la Curtea de Apel Piteşti a fost prezentat bilanţul activităţii pe anul 2014. Spre deosebire de alţi ani, la manifestare nu au fost prezenţi şefi de instituţii, de Parchete sau colaboratori. Astfel, preşedintele Gheorghe Diaconu şi vicepreşedintele Marius Săndulescu l-au avut alături doar pe judecătorul Norel Popescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, şi judecători de la diverse instanţe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 199

Continuare
 
Pendiuc rămîne în arest! Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 28 februarie 2015

Judecătorii nu au fost impresionaţi de bolile de care suferă

Pendiuc rămîne în arest!

 

 Curtea de Apel Bucu­reşti a admis, ieri, con­­testaţia pro­cu­rorilor DNA cu privire la decizia Tribu­na­lu­lui Bucureşti refe­ri­toare la Tudor Pen­diuc. Altfel spus, pri­marul suspendat al Piteştiului rămîne în arest! Magistraţii nu s-au lăsat impre­sio­naţi de gravele pro­ble­me de sănătate de care suferă a­ces­ta şi au menţinut mă­sura. Decizia este definitivă.

Comentarii (4) | Vizualizari: 427

Continuare
 
21 de vitezomani, lăsaţi pietoni! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 27 februarie 2015

21 de vitezomani, lăsaţi pietoni!

 

 Poliţiştii argeşeni au participat săptămîna trecută la acţiuni organizate de Poliţia Română pe drumurile naţionale, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, a traversărilor neregulamentare şi neacordării de prioritate pietonilor. Aproape 90 de poliţişti din cadrul IPJ au acţionat în trafic pentru salvarea de vieţi şi creş­terea gradului de siguranţă rutieră.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 225

Continuare
 
Minore obligate să se prostitueze! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 februarie 2015

Traficanţii de carne vie, călcaţi de mascaţi

Minore obligate să se prostitueze!

 

 Grupare infracţională specializată în comiterea infracţiunii de trafic de persoane, destructurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti! Oamenii le­gii au stabilit că mai mute tinere de la noi din oraş şi din Tîrgo­viş­te au fost bătute şi obligate să întreţină relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul anunţurilor din presă. Printre tinerele care le-au adus traficanţilor de carne vie un profit de 50.000 de lei se numără si minore.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 439

Continuare
 
A murit în curtea postului de poliţie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 februarie 2015

N-a mai apucat să-l reclame pe vecinul care i-a furat gardul

A murit în curtea postului de poliţie

 

 Un bătrîn de 79 de ani, din Priboieni, a plecat, ieri dimineaţă, cu gîndul de a-şi reclama un vecin că i-a fuart gardul. Ilie D. n-a apucat să facă plîngerea. La intratea în postul de poliţie din localitate, omul a căzut ca secerat. Cel pe care-l acuza de furt se afla şi el acolo. I-a alertat imediat pe oamenii legii, care au solicitat sprijin ambulanţei. Din păcate, inima argeşeanului a cedat. Tînărul suspectat de furt a fost audiat de poliţişti. El neagă să aibă vreo vină morală pentru sfîrşitul vecinului său.

Comentarii (1) | Vizualizari: 446

Continuare
 
Sînge bisericesc donat în Postul Paştelui Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 februarie 2015

La începutul Postului Paştelui, slujitorii Domnului au ales să salveze vieţi

Sînge bisericesc donat în Postul Paştelui

 

 Zeci de feţe bisericeşti din Argeş au făcut, ieri, coadă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piteşti. Îmbrăcaţi în sutane, preoţii şi-au suflecat mînecile şi s-au lăsat înţepaţi. La începutul Postului Paştelui, sub privirile Arhiepiscopului de Argeş şi Muscel, ÎPS Calinic, slujitorii Domnului au donat sînge pentru a salva vieţi şi a da un e­xemplu demn de urmat enoriaşilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 366

Continuare
 
Traficant de marijuana, prins Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 27 februarie 2015

Aducea drogurile din Italia şi le vindea la Piteşti

Traficant de marijuana, prins

 

 La numai o săptămînă după ce ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au capturat un traficant de droguri la Cîmpulung, un nou flagrant s-a derulat în aceeaşi zonă. De această dată, cel care a picat în plasa oamenilor legii este Marian D., 26 de ani, din Cîmpulung. Pe numele indivi­dului, Tribunalul Argeş a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 529

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 27 februarie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bilanţ la Curtea de Apel Piteşti

Astăzi, la ora 12,00, la Curtea de Apel Piteşti va avea loc bilanţul activităţii instituţiei în anul care s-a încheiat. Vor fi prezentate celor prezenţi statistici privind dosarele aflate în lucru, cu privire la sentinţe sau la achitări. De asemenea, invitaţii vor putea afla care au fost problemele cărora au fost nevoiţi să le facă faţă magistraţii, în anul care s-a încheiat. La eveniment sînt aşteptaţi şefi ai unor instituţii din judeţ, ai altor instanţe, dar şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii.    

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8290
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„Minte că s-a culcat cu mama!“
Pe masa,care e de altfel o bunaciune si lucra la magazinul ala de haine de linga Romtelecom in centru,a avut-o ca amanta...
28/02/15 23:48 Mai mult...

„Sîntem o ţară de controlori!“
Domnule Tecau,nu dati banii personali la ISU,sunt banii nostri, iar legea e aceeasi pentru toti.Toti politrucii dau bani...
28/02/15 21:05 Mai mult...

Pendiuc rămîne în arest!
foarte bine, decizie corecta.
28/02/15 20:59 Mai mult...

Pendiuc rămîne în arest!
nicolescu e la racoare ca sa-ti raspund la intrebare sta la umbra langa geam si asteapta un golan (pendiuc) ca sa mai t...
28/02/15 18:47 Mai mult...

Contestaţie la Autostrada Sibiu - Piteşti
nuinteleg dece se incepe cucele mai usoare sectoare?Pentru aceste doua sectoare pot sa le faca si fara studiu de fezabil...
28/02/15 18:30 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 28 Februarie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 


 
Flag Counter