Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Protest în scandalul dezinfectanţilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 mai 2016

Protest în scandalul dezinfectanţilor

 

Protest inedit ieri legat de scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Trei tineri au vopsit cu roşu scările Ministerului Sănătăţii, iar mesajul lor, afişat pe un banner, a fost „Ştergem urmele crimei“, fă­cînd referire la rezultatele testelor efectuate în privinţa dezinfectanţilor. După seria de dezvăluiri ale jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor în cazul Hexi Pharma, compania care este acuzată că a vîndut dezinfectanţi diluaţi şi la suprapreţ spitalelor din România a început o amplă anchetă, coordonată de Parchetul General şi Ministerul Sănătăţii. Dezinfectaţii suspectaţi au fost vînduţi şi spitalelor argeşene.  

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 108

 
Parbrizul maşinii s-a oprit în gîtul miresei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Presa din 1936 scria despre tragicul accident al Margaretei Ştefănescu

Parbrizul maşinii s-a oprit în gîtul miresei

 

 Într-un număr trecut al ziarului am prezentat povestea tragică a Margaretei Ştefănescu, fiica boierului filantrop Gheorghe Ştefănescu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din judeţ, care şi-a pierdut viaţa, pe 24 septembrie 1936, în urma u­nui accident de maşină. Într-un articol din 1936 se povesteşte detaliat cum a fost petrecută tragedia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Trafic blocat pe o bandă, pe A1 Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Timp de circa două ore,

Trafic blocat pe o bandă, pe A1

 

 Un TIR răsturnat pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în urmă cu trei zile, le-a dat mari bătăi de cap şoferilor care au trazitat zona, ieri. Totul, din cauză că o bandă de circulaţie a fost blocată pe timpul cît mastodontul a fost ridicat cu o macara, pentru a fi repus pe roţi. Timp de peste două ore s-a circulat alternativ pe o singură bandă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 201

Continuare
 
Una dintre copile ascunde mîncarea Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Cazul Fetiţele erau ţinute încuiate în casă

Una dintre copile ascunde mîncarea

 

 Cele două fetiţe luate dintr-un apartament din Mioveni au fost duse în îngrijire la un asistent maternal. Micuţele au ajuns în grija statului după ce vecinii, auzindu-le plîngînd în casă, au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Aceştia le-au găsit pe minore plîngînd, încuiate în casă. Mama plecase din localitate şi le lăsase în grija unui bărbat, care, muncind toată ziua, nu putea să stea alături de copile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
Ursu, acuzat de viol în Spania Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 mai 2016

Curtea de Apel Piteşti l-a arestat preventiv

Ursu, acuzat de viol în Spania

 

 Aflat o vreme pe meleagurile Spaniei, Constantin Cristi Ursu, de 36 de ani, din Sălătrucu, nu a găsit altceva mai bun de făcut decît să comită o in­frac­ţiune pentru care a fost dat în urmărire inter­naţională. Bărbatul este acuzat de viol şi va trebui extrădat în Peninsulă, pentru a da soco­tea­lă în faţa legii. A fost săltat, miercuri, de aca­să, de poliţiştii argeşeni, ieri, fiind dus la Curtea de Apel Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 328

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu la coşul casei

Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în comuna Stîlpeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. A ars funinginea de pe coş, iar pompierii au concluzionat că incendiul a pornit de la coşul de fum necurăţat de funingine.

I.Ivănoiu

Ieşea fum din semiremorcă

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au fost solicitaţi să intervină în urtea de Argeş, pe strada Rîmnicu Vîlcea, unde a fost sesizat faptul că iese fum din semiremorca unui autotren. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şoferului autotrenului, care prezenta atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. Potrivit pompierilor, s-au degradat plăcuţele de frînă, iar fumul a ieşit ca urmare a frecării acestor piese.

I.Ivănoiu

Copil blocat în casă

Un echipaj de urgenţă de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în oraşul Costeşti, pentru deblocarea uşii de la dormitor, deoarece în interior rămăsese blocat un băieţel de 6 ani. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, copilul a deschis geamul şi a cooperat cu echipajul de salvatori. Ulterior pătrunderii în dormitor, uşa a fost deblocată cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei.

I.Ivănoiu

Găsită moartă în apartament

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, în Piteşti, la o pacientă de 84 de ani. Femeia a fost găsită decedată şi nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

I.Ivănoiu

Prins băut la volan

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni l-au depistat pe Matei Claudiu, de 41 de ani, din comuna Cepari, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Cîrpeni din Cepari, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,89 mg/l. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de refuz  de la prelevarea de mostre biologice.     

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 239

Continuare
 
A murit un agent de la penitenciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 mai 2016

A murit un agent de la penitenciar

 

 Ieri, un agent de la Penitenciarul Colibaşi a încetat din viaţă.  Traian Ghiţescu a fost răpus de o boală cruntă. Colegii de serviciu au transmis următorul mesaj. „Personalul Penitenciarului Colibaşi este alături de familia îndoliată a domnului agent şef principal Traian Ghiţescu, cel care a fost, timp de aproape două decenii, un camarad de nădejde, un bun angajat şi un om credincios. Joi, 05 mai 2016, acesta a pierdut lupta cu o boală crîncenă şi nemiloasă, care a reuşit să îl răpească de lîngă colegi şi familie mult prea tînăr, la doar 48 de ani. A fost încadrat ca subofiţer la Penitenciarul Colibaşi la data de 01.09.1996, fiind mereu prezent la datorie; a participat la numeroase intervenţii, a fost un exemplu de coleg şi OM. O persoană modestă, activă, un exemplu de conduită, a plecat spre Ceruri, spre o lume mai bună. În aceste momente, cadrele Penitenciarului Colibaşi aduc un ultim omagiu celui ce a fost un bun camarad şi prieten - TRAIAN GHIŢESCU. Înhumarea va avea loc în data de 07.05.2016, orea 11.30, în localitatea Rădeşti, judeţul Argeş, cu onoruri militare, aşa cum se cuvine pentru un om care a servit patria cu credinţă. Colegii din Penitenciarul Colibaşi nu te vor uita niciodată, Traiane! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!“.   

  M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 544

 
Carambol cu trei maşini, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Carambol cu trei maşini, la Cîmpulung

 

 O persoană rănită şi trei maşini avariate, acesta este bilanţul unui accident rutier care s-a produs, ieri, în jurul orei 12, pe strada Traian, din Cîmpulung. Din fericire, persoana accidentată nu s-a ales cu răni care să-i pună viaţa în pericol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 224

Continuare
 
A vrut să se sinucidă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 mai 2016

Pentru că i-a expirat buletinul,

A vrut să se sinucidă

 

 Apel disperat la 112 ieri dimineaţă!  „Nu mai am de ce să trăiesc! Vreau să mor, să termin cu viaţa!“, acesta a fost mesajul terifiant, care a pus pe jar autorităţile. Poliţişti, pompieri şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Argeş au mers în cartierul Posada, acolo unde se anunţase tentativa de sinucidere. Nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor specializate, o vecină fiind cea care i-a dejucat planurile Mariei S., de 60 de ani. Motivul pentru care femeia a alertat autorităţile este unul halucinant.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 447

Continuare
 
A ajuns prostituată! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 06 mai 2016

Racolată pe Facebook,

A ajuns prostituată!

 

 Disperarea a doi părinţi din comuna Izvoru a ajuns la limită! Oamenii au venit la redacţia noastră să îşi spună supărarea. Fiica lor a fost racolată de un individ, care, spun oamenii, o obligă acum să se prostitueze. Mărturie stau teancurile de amenzi care le vin acasă, la Izvoru, pe numele fetei. Idila dintre Viorica şi cel care profită de pe urma ei s-a legat pe Facebook. Orice încercare a mamei şi a tatei de a o smulge din braţele individului a fost sortită eşecului. Poliţia, Parchetul şi alte instituţii ale statului nu au putut face nimic, dat fiind faptul că „victima“ este majoră şi nu recunoaşte că ar fi forţată să se prostituze.

Comentarii (1) | Vizualizari: 894

Continuare
 
A început urmărirea penală Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 05 mai 2016

În cazul dezinfectanţilor diluaţi,

A început urmărirea penală

 

 Scandalul dezinfectanţilor de la Hexi Pharma ia amploare, începîndu-se urmărirea penală in rem pentru „zădărnicire a combaterii bolilor“ şi „falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse“. Parchetul General s-a autosesizat, pe 26 aprilie, în cazul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, după ancheta jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor despre soluţiile folosite în spitale la dezinfecţie care ar fi diluate. De asemenea, au început controalele în unităţile sanitare. Direcţiile de sănătate publică şi spitalele au efectuat teste de sanitaţie pentru a verifica eficienţa dezinfectanţilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 357

Continuare
 
A murit violonista Mariana Velicu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 mai 2016

Filarmonica Piteşti, în doliu

A murit violonista Mariana Velicu

 

 Filarmonica Piteşti este în doliu. Violonista Mariana Velicu a murit, ieri, la vîrsta de 62 de ani, pierzînd lupta cu o boală necruţătoare, cancerul. Colegii săi sînt în stare de şoc, după aflarea veştii.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 713

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la o magazie

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în Mălureni, sat Bădiceni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. Au ars aproximativ 2 mc de lemn pentru foc şi 10 mp acoperiş. Pompierii au concluzionat că incendiul a pornit din cauza depozitării jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

    I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

Continuare
 
Sute de agenţi, în stradă, de Paşte Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 mai 2016

 Sute de agenţi, în stradă, de Paşte

 

 Zilele Sărbătorilor Pascale au scos în stradă, zilnic, aproximativ 250 de poliţişti, în plus, faţă de dispozitivul zilnic, cu toţii asigurînd ordinea şi liniştea publică sau acţionînd pentru fluidizarea traficului pe principalele drumuri din judeţul nostru. Spre deosebire de anii trecuţi, numărul de accidente rutiere au fost mult mai mic, la fel şi cel al infracţiunilor cu violenţă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 187

Continuare
 
David îl dă-n judecată pe Ţîroiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 05 mai 2016

Ca să recupereze banii încasaţi un an şi jumătate,

David îl dă-n judecată pe Ţîroiu

 Pe lista neagră a liberalului se află atît secretarul Nicolae Ghinea, cît şi Prefectura Argeş

 

 Dacă şi-a închipuit cineva că disputa politică dintre liberalul Bogdan David şi pesedistul Liviu Ţîroiu s-a încheiat pe 25 aprilie 2016, la Curtea de Apel Piteşti, s-a înşelat amarnic. Actualul viceprimar cu atribuţii de primar vrea răzbunare totală pentru văduvirea sa de funcţia dobîndită în decembrie 2014, fiind decis să porneas-că un nou proces, astfel încît Liviu Ţîroiu să fie obligat de instanţa de judecată să înapoieze banii încasaţi aproape un an şi jumătate.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 228

Continuare
 
Un poliţist în celulă, altul acasă Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 05 mai 2016

Cazul Arestări la Circulaţie!

Un poliţist în celulă, altul acasă

 

 Doi poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş au petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Inspec-toratului de Poliţie Argeş, după ce au fost reţinuţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Agenţii Adelin Marinescu şi Virgil Ioniţă sînt acuzaţi că au comis mai multe fapte ce contravin legii şi profe-siei lor de poliţişti. Pe lîngă cei doi, în vizorul DGA se află şi un alt agent de la Serviciul Rutier Argeş şi un poliţist local. Ieri, Virgil Ioniţă a fost eliberat, împotriva lui fiind luată măsura controlului judiciar, iar Adelin Marinescu a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 2429

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3982
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Raportul Curţii de Conturi în energie
si nu se face nimic ,mai vedem noi corectitudine si moralitate si cinste la sfantulasteapta
06/05/16 11:59 Mai mult...

Victoria este obligatorie!
mie mi se pare ciudata infringerea de la aninoasa.chiar foarte ciudata avand in vedere ca daca castigam eram promovati.s...
06/05/16 11:57 Mai mult...

Alegerile locale, într-un tur
Eu as fi propus ca alegerile sa se faca diferentiat, astfel: un singur tur, acolo unde iese din prima candidatul "pre...
06/05/16 10:36 Mai mult...

Zece candidaţi la Primăria Piteşti!
10 candidati, un singur invingator. Cine va iesi oare pe 5 iunie ? Va fi mai bine, la fel sau mai rau pentru pitesteni ...
06/05/16 10:31 Mai mult...

Victoria este obligatorie!
Ar fi foarte bine ca primaria sa cumpere brandul si sa le inchida gura alora de la 53 care abereaza verzi si uscate. Ca ...
06/05/16 11:59 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 6 Mai

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter