Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Teodorescu, al treilea dosar penal Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

 Procurorii l-au trimis în judecată pe deputat

Teodorescu, al treilea dosar penal

 

 Deputatul argeşean Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Secţia de Combatere a Corupţiei,într-un alt dosar penal care vizează infracţiunea de abuz în serviciu în anul 2011 pe vremea cînd acesta era membru în Comisia Centrală de Despăgubiri din cadrul ANRP. Dosarul se referă la un teren situat în Constanţa. Parlamentarul mai este cercetat în alte două dosare penale. Într-unul în care este judecat împreună cu Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, şi cu alte persoane a fost scos recent de sub controlul judiciar. Demnitarul mai are însă dispusă o măsură mai dură, şi anume control judiciar pe o cauţiune de un milion de lei, într-un alt dosar instrumentat de procurorii DNA, în care deocamdată nu a fost trimis în judecată.

Comentarii (1) | Vizualizari: 276

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc microbuzul pe A1

S-a creat panică atunci cînd un microbuz care mergea pe autostrada A1 şi în care se aflau aproximativ zece persoane a luat foc. La faţa locului, la kilometrul 95, a ajuns în cel mai scurt timp un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti. Din fericire, şoferul a tras imediat pe dreapta şi nici unul dintre pasageri nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Focul a distrus compartimentul motor, incendiul provenind de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. 

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 154

Continuare
 
Un om al străzii dormea în gunoiul de la ghenă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Un om al străzii dormea în gunoiul de la ghenă

 

 Doi poliţişti locali au salvat un om al străzii de la un accident teribil. Agenţii erau lîngă o stradă blocată şi monitorizau zona, cînd a intrat maşina de gunoi să ridice resturile menajere de la o ghenă. Un om fără adăpost dormea acoperit de cîlţi şi cartoane. Dacă poliţiştii locali nu l-ar fi văzut, acesta ar fi fost luat în cuva excavatorului şi putea fi grav rănit. Totul s-a petrecut pe strada Carpenului din cartierul piteştean Găvana. Agenţii Gheorghe Stancu şi Cătălin Ciobanu s-au dus lîngă ghenă şi a­tunci au văzut picioarele unui om. Iniţial au crezut că au descoperit un cadavru. Cînd s-au apropiat, au văzut cum boschetarul dormea printre resturi. Acesta era acoperit ­a­proape în întregime de cîlţi şi cartoane, cel mai probabil ca să nu i se facă frig în timpul nopţii. Dacă gunoierii ar fi băgat cuva utilajului să ridice gunoiul, bărbatul ar fi fost luat şi aruncat în maşină, unde pu­tea fi omorît de malaxorul care macină resturile. Poliţiştii locali au chemat o ambulanţă, iar bărbatul a fost luat de echipajul medical, fiind dus la spital.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 167

 
Motociclist lovit de Golf Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Motociclist lovit de Golf

 

 Ieri dimineaţă, Amar C., de 26 de ani, din Costeşti, a fost victima unui accident. Tînărul se afla în zona Tîrgului săptămînal de la ieşirea din Piteşti, circulînd regulamentar. A fost lovit de un Volkswagen Golf, condus de Cezar P., de 66 de ani, din Piteşti. Şoferul a vrut să întoarcă în mijlocul străzii şi l-a acroşat pe motociclist. L-a trîntit pe asfalt cu tot cu vehicul. Tînărul a fost rănit uşor, la faţa locului fiind chemat un echipaj medical. Amar C. a refuzat să fie transportat la spital, dîndu-le a­sigurări cadrelor medicale că se simte bine. Şoferul vinovat este cer­­cetat pentru vătămare corporală din culpă.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

 
Eliberat sub control judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Cazul S-a crezut stăpînul fetei

Eliberat sub control judiciar

 

 După o noapte petrecută în arestul IPJ Argeş, Marian Cătălin Dobrin, de 24 de ani, din comuna Slobozia, a fost eliberat. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti a dispus cercetarea lui în libertate şi a impus măsura controlului judiciar. Printre interdicţiile impuse prin această măsură se numără şi aceea de a nu lua legătura cu partea vătămată, direct sau indirect.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 210

Continuare
 
Rănită în autobuz Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Oare şoferul a uitat că transportă oameni?

Rănită în autobuz

 

 Un accident mai puţin obişnuit a avut loc, ieri dimineaţă, în cartierul piteştean Nord. Şoferul unui autobuz care transporta muncitori a frînat brusc, iar una dintre pasagere s-a lovit rău la cap. Femeia era în picioare şi s-a izbit de o balustradă. Conducătorul auto este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 254

Continuare
 
Logan izbit de o autoutilitară Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Nu a acordat prioritate în intersecţia cu DN 73

Logan izbit de o autoutilitară

 

 În intersecţia DN 73 cu şoseaua care duce către Mioveni, un Logan MCV s-a izbit violent cu o autoutilitară. Din cercetările oamenilor legii, vinovat de accidentul care a avut loc ieri după-amiază este şoferul Loganului. O femeie a fost rănită uşor şi a ajuns la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 232

Continuare
 
A violat o fetiţă orfană Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iulie 2016

Pentru că a avut poftă de sex,

A violat o fetiţă orfană

 

 Clipe de coşmar, în această săptămînă, pentru o fată de 14 ani, din satul Slănic, comuna Aninoasa! Adolescenta a fost violată cu sălbăticie de un individ din localitate, în vîrstă de 52 de ani, cunoscut cu antecedente penale. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii cîmpulungeni şi, în mod incredibil, judecătorii au respins cererea procurorilor de  arestare preventivă şi l-au eliberat.

Comentarii (2) | Vizualizari: 487

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Amendă pentru lipsa pazei  

Chiar dacă în luna mai, la ATU, un local de jocuri de noroc din Piteşti, a avut loc un jaf, proprietarii acestuia nu s-au învăţat minte şi nici pînă acum nu au remediat problemele în ce priveşte paza. Atunci, aproape de ora închiderii, o angajată a cazinoului a tras o spaimă cumplită, după ce a fost agresată, la locul de muncă, de un bărbat care apoi a furat o sumă de bani şi a fugit. Tocmai din cauza acestui fapt, poliţiştii de la Secţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti - Compartimentului Sisteme de Securitate, au făcut noi verificări la respectiva societate, iar reprezentanţii acesteia au fost amendaţi cu 5.000 de lei. 

A.Roşu

Incendiu la Bradu

Miercuri, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a mers în comuna Răteşti, pentru a stinge un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. În urma focului au ars aproximativ 3.500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş, acestea aprinzîndu-se din cauza unui foc aflat în apropiere.

A.Roşu

S-au aprins mărăcinii

Vegetaţia uscată a luat foc miercuri şi în oraşul Costeşti, în cartierul Pîrvu Roşu. La faţa locului a plecat imediat după anunţarea incendiului un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti. După ce focul a fost stins, s-au estimat şi pagubele. Au ars aproximativ 4.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş, totul pornind de la un foc aprins în spaţiile deschise.

A.Roşu

 A dat foc casei

Focul izbucnit la o anexă a unei case din comuna Albota s-a extins şi la acoperişul acesteia. Cele două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au stins incendiul şi au constatat că anexa a ars în totalitate, iar acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 49 de metri pătraţi. Se pare că focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul.

A.Roşu

 Cal salvat din groapă

Un cal a fost salvat cu ajutorul pompierilor din Costeşti. Animalul a căzut într-o groapă plină cu nă­mol din cartierul Zorile, adîncă de aproximativ doi metri. Bietul cal a fost salvat cu un dispozitiv format din furtunuri şi cu un buldoexcavator.   

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

 
Coşmarul locuitorilor de pe Richard continuă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 iulie 2016

Autorităţile n-au mişcat un fir de nisip

Coşmarul locuitorilor de pe Richard continuă

 

 La mijlocul lunii iunie v-am informat despre situaţia nefericită, ce poate căpăta valenţe dramatice, în care se află cîţiva cîmpulungeni care locuiesc pe strada Richard, aflată la periferia municipiului, spre platoul Grui. Drumul a fost reabilitat anul trecut, în cel mai românesc mod cu putinţă, adică în bătaie de joc şi sub sloganul „Las-o mă, că merge-aşa!“, iar drept urmare, începînd cu luna februarie a acestui an, au apărut problemele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 337

Continuare
 
A crescut numărul de solicitări la Pompieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 iulie 2016

Bilanţ la ISU Argeş:

A crescut numărul de solicitări la Pompieri

 

 Noul inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Liviu Popescu, a prezentat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, echipa de conducere a instituţiei amintite. După pensionarea fostului şef al ISU Argeş şi a altor oameni din structura organizatorică, echipa de conducere a fost refăcută. De asemenea, a fost prezentat bilanţul activităţii, pe prima jumătate de an.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 187

Continuare
 
Tir răsturnat la Albota Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 iulie 2016

Din cauza nerespectării regulilor rutiere,

Tir răsturnat la Albota

 

 Un accident rutier petrecut ieri pe DN 65 B şoseaua Piteşti - Slatina le-a dat bătăi de cap poliţiştilor care au făcut cercetările la faţa locului. Oamenii legii au stabilit cu greu cine este vinovat de impact, dat fiind faptul că ambii şoferi implicaţi aveau propria variantă de nevinovăţie. În cele din urmă, cu ajutorul celorlalţi conducători auto aflaţi în trafic, martori la eveniment, s-a tras concluzia. Şoferul vinovat a fost amendat. Din fericire, nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 580

Continuare
 
S-a crezut stăpînul fetei Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 22 iulie 2016

 Reţinut pentru hărţuire  

S-a crezut stăpînul fetei

# În urmă cu un an, tînărul a fost părăsit de fată, dar nu a acceptat despărţirea # A început să-i trimită mesaje în care o ameninţa cu moartea # A urmărit-o şi i-a furat telefonul # Victima a cedat psihic, din cauza hărţuirii # Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore # Este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

 

 O adolescentă în vîrstă de 18 ani, din comuna Şte­fan cel Mare, a trăit momente teribile după ce un fost iubit a terorizat-o cu ameninţări şi mesaje telefonice şi chiar a lovit-o. De frica lui, tînăra, elevă în cla-sa a XII-a la un colegiu din Piteşti, ieşea din casă doar însoţită. Ieri, Marian Cătălin Dobrin, de 24 de ani, din comuna Slobozia, despre el fiind vorba, a fost reţinut de ofiţeri din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti. El este acuzat de tîlhărie, loviri, ameninţare şi hărţuire.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1140

Continuare
 
Cîine salvat din Canionul lui Stan Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 22 iulie 2016

Operaţiune inedită a salvamontiştilor argeşeni:

Cîine salvat din Canionul lui Stan

 

 Salvamontiştii argeşeni au participat miercuri după-a­miază la o operaţiune de salvare inedită! Ei au fost informaţi că în canionul Valea lui Stan se află un cîine căzut, care devenise captiv între stînci.

Comentarii (2) | Vizualizari: 441

Continuare
 
Condamnarea lui Nicolescu se rejudecă Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 21 iulie 2016

Curtea Supremă a hotărît:

Condamnarea lui Nicolescu se rejudecă

 

 Aseară, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa în dosarul Podul Căteasca, cel de-al doilea dosar în care a fost condamnat Constantin Nicolescu, fostul pre­şe­dinte al CJ Argeş. Instanţa a admis apelurile celor 11 inculpaţi şi a dispus rejudecarea dosarului. În primă instanţă, Nicolescu primise o condamnare cu executare de 9 ani şi 6 luni.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1242

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 21 iulie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Cu maşina în conducta de gaze

Deoarece în urma unui accident a fost lovită o conductă de gaze, a fost nevoie, de urgenţă, de un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Accidentul a avut loc în Curtea de Argeş, pe strada Fabricii, iar în urma acestuia a fost nevoie de luarea unor măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor la respectiva conductă de gaze în care un şofer intrase cu maşina. Din fericire, aceasta nu a fost fisurată, iar maşina a fost îndepărtată cu ajutorul unui buldoexcavator.

Antonela Roşu 

Bărbat mort  la Drăganu

În urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a plecat spre comuna Drăganu. Ajunşi la adresa indicată, ei au găsit un bărbat în vîrstă de 64 de ani, aflat în stop cardio-respirator. Din păcate, chiar dacă s-au făcut imediat manevrele de resuscitare şi s-a solicitat şi sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele, omul nu a rezistat şi a decedat.

Antonela Roşu 

 A dat foc la gunoi şi vegetaţie

Marţi după-amiază, un echipaj cu autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a fost solicitat în respectiva comună pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţie uscată şi la gunoiul menajer. În urma focului, au ars aproximativ 2.000 de kilograme de gunoi menajer, resturi de mase plastice şi aproximativ 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. Pompierii au constatat că focul a fost pus intenţionat.

Antonela Roşu 

 Minor pe moped neînregistrat

 De asemenea, oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Buzoeşti l-au prins pe un băiat în vîrstă de 15 ani, din comuna Ungheni, în timp ce conducea un moped neînregistrat prin satul Găujani. În plus, minorul nici nu avea permis de conducere. Menţionă că punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă. De asemenea, conducerea unui autovehicul de către o persoană ce nu are permis se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

Antonela Roşu 

 Vindeau produse expirate

Două societăţi comerciale au fost controlate de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Buzoeşti. În urma acestor acţiuni de control, la o societate comercială din comuna Izvoru, au fost găsite mai multe produse de panificaţie care aveau termenul de valabilitate expirat. De asemenea, la o altă societate comercială, tot din aceeaşi comună, au fost descoperite produse lactate expirate. În ambele cazuri, reprezentanţii societăţilor au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 12/1990, primind amenzi în valoare totală de 1.000 de lei. În plus, produsele expirate găsite au fost distruse.

Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3964
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Pregătire spartană la Valea Iaşiului!
Orgolii prostesti, nu o sa iasa nimic bun. SCM-ul nu are suporteri, nu e recunoscuta de oamenii care urmaresc fotbal in ...
23/07/16 14:40 Mai mult...

Pregătire spartană la Valea Iaşiului!
asteptati mult si bn performanta si palmares si schimbari de nume din partea primariei.scm este echipa partidului.finant...
23/07/16 11:39 Mai mult...

Cîine salvat din Canionul lui Stan
cinste voua.sa va dea domnul sanatate
23/07/16 11:32 Mai mult...

Încasări record la Bazinul Olimpic
Incasari record,curatenie ioc,gandaci ca furnicile,amenajari interioare la nivelul anilor 80,personal obraznic si necali...
23/07/16 11:01 Mai mult...

Pregătire spartană la Valea Iaşiului!
Bravo!Felicitari si spor la treaba.Anul asta trebuie sa defilam in serie si sa promovam. Multumim Dica Nicolae pentru to...
23/07/16 09:33 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 23 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter