Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversŞi-a pus poalele-n cap! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

Ieri, la depunerea jurămîntului militarilor de la Şcoala Basarab I,

Şi-a pus poalele-n cap!

# O femeie cu probleme psihice a început să ţipe în mijlocul evenimentului
# În timpul ceremoniei, persoana cu afecţiuni psihice a urlat şi a înjurat ca la uşa cortului # Agenţii prezenţi au chemat ambulanţa, care a transportat-o pe femeie la Secţia de Psihiatrie  

 

Ieri, la ora 10, în faţa Primăriei Piteşti, a avut loc ceremonia de depunere a jurămîntului militar de către elevii din anul I de la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 700

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Mujea şi Pănescu, la proces

În luna mai a acestui an, Gelu Mujea, fost director al SC Apă Canal 200 SA,  Constantin Pănescu şi Paul Zamfir,  patronii firmelor Metabet, Alcadibo şi Selca, au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura Centrală, sub acuzaţia de fapte de corupţie. Dosarul vizează reabilitarea sediului Dispeceratul Central al SC Apă Canal SA. Sînt suspiciuni că lucrările de reabilitare ar fi fost făcute doar pe hîrtie. Ieri, la Tribunalul Argeş a avut loc un nou termen din proces, magistraţii dispunînd amînarea pînă la data de 4 noiembrie.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 210

Continuare
 
Evitaţi incendiile la Focul lui Sumedru! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

Evitaţi incendiile la Focul lui Sumedru!

 

Conform tradiţiei, în noaptea de 25 spre 26 octombrie a fiecărui an, se desfăşoară, în judeţul nostru, un ceremonial nocturn de înnoire a timpului calendaristic, cunoscut sub denumirea de Focul lui Sumedru. Focul se face pe dealuri, în general în partea cea mai înaltă a zonei, şi poate fi văzut de la mari distanţe, oferind un spectacol unic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 159

Continuare
 
CSM a respins 7 cereri ale judecătorilor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

În şedinţa plenului au fost analizate 8 solicitări de transfer

CSM a respins 7 cereri ale judecătorilor

 

 Consiliul Superior al Magistraturii a analizat, în şedinţa plenului de marţi, mai multe cereri de transfer ale judecătorilor de la o instanţă la alta. Pe ordinea de zi au fost înregistrate şi trei solicitări de la judecători care doreau să plece din judeţul nostru către instanţe din alte judeţe şi alte cinci de la cei care doreau să vină în Argeş. Din toate cele 8 cereri, doar una a fost admisă, restul fiind respinse. Magistraţii au precizat că au motive de ordin personal şi profesional pentru a obţine transferul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 239

Continuare
 
Va executa două pedepse Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

Tribunalul Argeş a dat o decizie neaşteptată în cazul unui traficant de droguri:

Va executa două pedepse

 

 Cunoscut ca traficant de droguri, Nicolae Roşu, în vîrstă de 27 de ani, din Piteşti, are de stat în închisoare ani buni, după ce instanţa a dispus să execute două condamnări, pentru acelaşi gen de infracţiune. Decizia pare neobişnuită, însă este prevăzută de lege, în cazul celor care recidivează. Aviz amatorilor! Infractorilor care sînt condamnaţi cu suspendare ar trebui să le fie învăţătură de minte, altfel, păţesc la fel ca Roşu!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 360

Continuare
 
Soţi intoxicaţi cu ghebe Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

Aveţi grijă ce ciuperci mîncaţi din pădure!

Soţi intoxicaţi cu ghebe

Le-au cumpărat de la un rudar din Valea Bădencii

 

 Doi soţi din Cetăţeni au ajuns în urmă cu cîteva zile în stare gravă la spital, după ce au mîncat ciuperci culese direct de la „mama Natură“. Cei doi soţi au primit tratament de urgenţă, iar acum sînt în afara oricărui pericol.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 367

Continuare
 
Bebeluş luat cu elicopterul la Bucureşti Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 octombrie 2014

SMURD-ul a aterizat, ieri, la Piteşti, pentru a prelua un băieţel cu detresă respiratorie

Bebeluş luat cu elicopterul la Bucureşti

 

 În ultima vreme, tot mai mulţi nou-născuţi au avut nevoie să fie transferaţi cu elicopterul SMURD la spitale din Capitală. Ultimul bebeluş, un băieţel, a fost transportat, ieri, pe calea aerului, din Piteşti către Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu“ - Ma­ter­nitatea Giuleşti. Micu­ţul de doar două zile a fost diagnosticat cu detresă respi­ra­to­rie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 291

Continuare
 
Şmecher cu BMW, răsturnat pe Teilor! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Cît de prost să fii să circuli aşa, pe o astfel de vreme?

Şmecher cu BMW, răsturnat pe Teilor!

 

Un şmecher cu BMW a făcut prăpăd pe şosea! Accidentul, care putea să se termine tragic, a avut loc aseară. Mihai S. J., 36 de ani, din Piteşti, aflat la volanul bolidului, n-a ţinut cont că afară ploua şi că trebuia să adapteze viteza la carosabilul umed. Nu i-a păsat nici de alte reguli de circulaţie. În timp ce se îndrepta dinspre strada Exerciţiu către strada Eroilor, s-a angajat în depăşire într-o zonă în care n-avea voie şi a ajuns, în final, să dărîme un copac. Nu s-a terminat, însă, aici.

Comentarii (14) | Vizualizari: 1949

Continuare
 
Două amenzi şi nici o sinucidere Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 octombrie 2014

Un tînăr de 20 de ani a încercat, ieri, să-şi pună capăt zilelor

Două amenzi şi nici o sinucidere

 

 Un tînăr supărat rău pe viaţă a încercat, ieri, să-şi pună capăt zilelor. Şi-a scris pe o pancartă mare mesajul de adio şi a vrut să se arunce de la etajul trei al unui cămin de nefamilişti din cartierul Războieni, acolo unde locuieşte. Un trecător care l-a văzut încercînd să sară pe geam a sunat imediat la 112, să cheme ajutoare. Însă, pînă să ajungă la faţa locului pom­pierii şi poliţiştii, băiatul co­bo­rî­se în faţa imobilului. Evident, el a fost amendat pentru tulbu­ra­rea ordinii şi liniştii publice, cul­mea, pentru a doua oară în a­ce­eaşi zi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 191

Continuare
 
Carambol la Moşoaia! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 octombrie 2014

Trei maşini au fost implicate, miercuri, într-un accident în lanţ, pe DN67 B

Carambol la Moşoaia!

 

 Trei maşini au fost avariate într-un accident în lanţ, ce a avut loc, miercuri, pe DN67 B, în localitatea Moşoaia. Un puştan se face vinovat de evenimentul rutier, care nu s-a soldat doar cu pagube materiale, ci şi cu victime omeneşti. Potrivit poliţiştilor, pi­teş­tea­nul, în vîrstă de 19 ani, n-a păstrat distanţa faţă de maşina care se deplasa în faţa sa, impactul dintre acestea fiind inevitabil. Ulterior, a fost implicată şi o a treia maşină, două pasagere aflate în aceasta fiind rănite.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
L-a luat moartea de pe triciclu! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Teribilismul pe roţi face victime

L-a luat moartea de pe triciclu!

# Pe 12 aprilie anul acesta, o veste tragică a căzut ca un trăsnet asupra tuturor pasionaţilor de motociclism din întreaga ţară # Geani Petrică Glonţ, un piteştean de 45 de ani, şi el un biker înrăit, a murit strivit de o maşină pe care încerca s-o repare # La înmormîntarea lui, au venit motociclişti din întreaga ţară, iar la slujbă au oficiat mai mulţi preoţi # Printre aceştia, s-a aflat şi Constantin Alin Ionescu
# Soarta a voit ca, la o distanţă de şase luni, preotul să moară într-un accident de triciclu # Din păcate, ambii bărbaţi aflaţi în motovehicul au ajuns în comă, la Judeţean şi apoi în Capitală # Pentru preotul Ionescu nu s-a mai putut face nimic # Acesta a murit, lăsînd în urmă o soţie îndurerată pe viaţă şi trei copii, două fetiţe şi un băieţel   

Sfîrşit cumplit pentru Constantin Alin Iones­cu, un preot, în vîrstă de 36 de ani, din Piteşti! Acesta se afla, miercuri seară, pasager pe un tri­ci­clu condus de un pri­e­ten de-al său, Andrei Vlad S., 34 de ani, de profesie me­dic veteri­nar. La un mo­ment dat, din cauza vi­tezei, con­ducă­torul a pier­dut controlul şi s-a izbit puternic într-un gard din beton al u­nui imobil de pe strada Mi­hai Vi­tea­zul, din Pi­teşti. Cei doi au ajuns, în co­mă, la Spitalul Jude­ţean, iar de aici, au fost trans­por­taţi la Spitalul Bag­da­­sar Ar­seni, din Ca­pi­ta­lă. Ieri, preotul, care slujea la o biserică din Trivale, a fost declarat mort.

Comentarii (8) | Vizualizari: 2732

Continuare
 
Echipaţi-vă maşinile pentru iarnă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Echipaţi-vă maşinile pentru iarnă!

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că, în următoarea perioadă, urmează o răcire accentuată a vremii, precum şi ploi însemnate cantitativ, care, pe alocuri, se pot transforma în lapoviţă şi ninsori, conform datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie. În acest context, CNADNR SA le recomandă tuturor participanţilor la trafic şi în special celor din zonele aflate sub incidenţa avertizărilor meteo să respecte restricţiile de viteză, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo rutiere existente (ploi însemnate cantitativ, burniţă, depuneri de chiciură). De asemenea, întrucît începe sezonul rece, CNADNR le recomandă şoferilor de pe drumurile naţionale şi autostrăzi să aibă în vedere echiparea vehiculelor în mod co­res­punzător (anvelope de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată), astfel încît să fie evitată producerea unor posibile evenimente rutiere.  

   I.Ivănoiu

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 281

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Zece luni cu suspendare, că a condus băut

O pedeapsă de închisoare cu suspendare şi un cazier pătat, cu asta s-a ales Bogdan Alexandru Drăgan, în urma unui proces. Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost prins de poliţişti conducînd sub influenţa băuturilor alcoolice. Judecătoria Piteşti a dat sentinţa, zilele trecute. Astfel, s-a dispus condamnarea lui Drăgan la zece luni închisoare cu suspendare. Instanţa i-a fixat un termen de încercare de 2 ani şi 10 luni, iar dacă, în acest timp, va comite o nouă infracţiune, omul riscă să ajun­gă după gratii. Sentinţa nu este, însă, definitivă. 

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 304

Continuare
 
Epure, condamnări fără număr! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

De cînd a fost arestat, pentru spărgătorul de locuinţe procesele sînt pe bandă rulantă

Epure, condamnări fără număr!

 

 Arestat, în 2013, pentru comiterea mai multor spargeri de locuinţe, Cătălin Marius Epure, 25 de ani, din Piteşti, a început să ia condamnare după condamnare. Aflat în Penitenciarul Colibaşi, individul a strîns pînă acum nici mai mult, nici mai puţin de trei sentinţe! Judecătoria Piteşti a dat, zilele trecute, ultima hotărîre, individul avînd de executat 2 ani şi 2 luni de închisoare. Nu va fi, însă, ultima, avînd în vedere că pe rolul instanţelor mai sînt şi alte dosare care îl au ca inculpat pe Epure.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
Vor troiţă lîngă Morgă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Ca să se pună bine cu Dumnezeu după moarte, doi soţi

Vor troiţă lîngă Morgă!

 

 Pe 11 septembrie, soţii Viorica şi Vasile Micudă, din Bughea de Jos, au depus, la Primăria Cîmpulung, o cerere prin care solicitau să le fie dată în folosinţă, cu titlu gratuit, o suprafaţă de teren (6 mp), pe strada Mihai Tican Rumano, în imediata apropiere a Spitalului Municipal. Oamenii şi-au manifestat dorinţa de a construi o troiţă chiar în intersecţia de lîngă Morga spitalului, toate costurile fiind, bineînţeles, suportate de ei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 287

Continuare
 
Sentinţă pentru bodiguarzii bătăuşi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 24 octombrie 2014

Acum trei ani, l-au făcut zob pe un client al clubului Yoko

Sentinţă pentru bodiguarzii bătăuşi

 

 Exact la trei ani de la comiterea faptei, doi bodiguarzi ai unui club din Piteşti şi-au aflat sentinţele. Fraţii Iulian şi Gheorghe Popa, foşti angajaţi ai clubului Yoko, au fost condamnaţi la cîte trei ani închisoare. Unul va trebui să execute pedeapsa, în timp ce celuilalt i s-a dat cu suspendare. Decizia nu este, însă, definitivă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 367

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7383
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 25 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->