Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Casă distrusă de flăcări, la Rucăr Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Incendiul a provocat o pagubă de peste 100.000 de lei

Casă distrusă de flăcări, la Rucăr

 

 Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, luni după-a­­miază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din comuna Rucăr. Flăcă­rile au distrus un imobil şi cîteva anexe gospo­­dă­­reşti aflate în apropiere, incendiul dezvoltîndu-se pe o suprafaţă de circa 80 mp. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au stat la baza declanşării incendiului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

Continuare
 
Radic Star, prădat de 160.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Patroni, păziţi-vă banii!

Radic Star, prădat de 160.000 lei

Hoţi specializaţi în spargerea seifurilor

 

 Indivizi neidentificaţi deocamdată au dat o spargere la sediul firmei de preparate şi pro­du­se din carne Ra­dic Star, din Ştefăneşti, în noap­tea de sîmbătă spre du­mi­ni­că. Angajaţii au con­statat spargerea luni dimi­nea­ţă, a­tunci cînd au sesizat poliţia. Hoţii au furat 160.000 de lei, su­mă ce fusese păstrată special în seif pentru sa­la­riile ce urmau să fie date angajaţilor, luni. Ca un făcut, de cîteva săptămîni, reprezentanţii fir­mei erau în discu­ţii cu o bancă din Piteşti, pen­tru a vira salariile direct pe card. Dacă şi con­tractul ar fi fost încheiat, hoţii nu mai aveau ce fura.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 87

Continuare
 
Atacatorul a fost prins Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Ultima oră: Comunicat de la IGPR

Atacatorul a fost prins

Cazul Atac sîngeros într-o vilă din Găvana

 

# Autorul se numeşte Dumitru Vasile Burcea, are 33 de ani şi este din Sibiu.
# Acesta a comis mai multe tîlhării şi furturi prin judeţele Constanţa şi Alba, dar şi în Franţa, Elveţia şi Olanda.
# Agresorul a fost identificat cu ajutorul probelor ADN ridicate de poliţiştii argeşeni de la locul comiterii jafului.
# El este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru acelaşi gen de fapte
# Se spune că şi starea Cameliei Cristescu, aflată la Spitalul Universitar Bucureşti se îmbu­nătăţeşte. 

Autorul jafului comis în cartierul Găvana a fost prins. Băr­batul în vîrstă de 33 de ani, din Sibiu, a comis alte fapte similare la Constanţa, dar şi în alte ţări din Europa. El a fost adus aseară la sediul Parchetului de pe lîngă Tribu­nalul Argeş, pentru a fi audiat. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 158

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Popoviciu, aşteptat la DNA Piteşti

Miliardarul Puiu Popoviciu a fost aşteptat, ieri, la DNA Piteşti. S-a vehiculat că acesta urma să fie a­udiat într-un dosar instrumentat de procurorii argeşeni. Puiu Popoviciu este ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă, milionar în euro, aflat în topul revistei Forbes. Restaurantele Casa Doina, Pizza Hut sau KFC, hotelurile Howard Johnson şi Ramada îi apar­ţin la vedere. Alte afaceri sînt tre­­cute pe numele octogenarei sale mame sau ale altor apropiaţi. In­tră aici societăţile Alltrom, He­răstrău, Mioriţa, Comaliment. A de­­ţinut franciza Ikea şi a vîndut-o în 2010, afacerea aducîndu-i circa 30 de milioane de euro. În 2001, Popoviciu obţinea de la Primăria Capitalei controversatul Plan Urbanistic Zonal pentru proiectul Băneasa Investment. Traian Băsescu este acuzat că a e­liberat documentele pe numele firmei lui Popoviciu cînd terenul de 220 de hectare aparţinea încă statului, iar planul ar fi de o nulitate absolută, pentru că nu a avut avizele obligatorii prevăzute de le­ge. De altfel, omul de afaceri a fost trimis în judecată alături de alte zece persoane pentru fapte de corupţie, privind modul cum a obţinut terenul ce a aparţinut Universităţii de Agronomie din Bucureşti. În unele interceptări făcute de procurori, Puiu Popoviciu se lăuda unui amic că l-a scăpat de puşcărie pe Traian Băsescu, în dosarul Flota, în 2004. Deşi ieri nu a ajuns la Piteşti, se spune că acesta ar urma să fie audiat joi. Informaţia nu a fost însă confirmată oficial.

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 52

Continuare
 
„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Trimis în judecată pentru furturi din buzunare,

„Judokanul“ a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare

 

Anul trecut, Ion Feraru, de 58 de ani, din Leordeni, un client vechi al poliţiştilor, cu ani mulţi de puşcărie, a „brevetat“ o nouă meto­dă de operare la buzunare, „Judokanul“, cu care a făcut numeroase victime în mai multe localităţi din Argeş şi din judeţele limitrofe. Din fericire, în decembrie 2014, cu cîteva zile înainte de Crăciun, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Cîmpulung, fiind cercetat ulterior în stare de arest preventiv pentru furt calificat. În febru­a­rie 2015, el a fost trimis în judecată, iar zile­le trecute, după nouă înfăţişări, instanţa l-a condamnat la închisoa­re.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 83

Continuare
 
Poliţist condamnat la un an cu suspendare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Filmat în timp ce bătea un tînăr aflat în sediul Secţiei 2,

Poliţist condamnat la un an cu suspendare

 

  După doi ani de procese, un poliţist de la Secţia 2 Piteşti a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la un an închisoare, fiind amînată aplicarea pedepsei, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani. Dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat va săvîrşi din nou o infracţiune, pentru care s-a pronunţat o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea condiţionată, dispunînd executarea în întregime a pedep­sei, care nu se contopeşte cu pedeapsa aplicată pentru noua infracţiune. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 82

Continuare
 
Magistraţii i-au respins cererea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 mai 2015

Pănescu a cerut strămutarea procesului

Magistraţii i-au respins cererea

 

 Omul de afaceri Constantin Pănescu a cerut strămutarea do­sarului de corupţie, judecat de Tribunalul Argeş, la o altă instan­ţă din ţară. Patronul fir­melor Alcadibo şi Selca este acuzat de procu­rori că ar fi prejudiciat firma SC Apă Canal 2000, pe vremea cînd director al instituţiei era Gelu Mujea, şi el inculpat în acelaşi do­sar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 93

Continuare
 
Mistreţii distrug fîneţele şi grădinile Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

În căutare de hrană, animalele îi terorizează pe sătenii din Bughea de Jos

Mistreţii distrug fîneţele şi grădinile

# Mai multe fîneţe şi culturi agricole au fost distruse în această primăvară, în urma invaziilor nocturne ale rîtanilor sălbatici

 

 Porcii mistreţi continuă să le dea mari bătăi de cap sătenilor din Bughea de Jos, dar şi autorităţilor locale, care nu ştiu ce măsuri să mai ia şi cui să se mai adreseze pentru a ţine animalele departe de gospodăriile şi grădinile oamenilor. De mai bine de cinci ani, bughenii se confruntă cu această problemă, după ce rîtanii s-a înmulţit peste măsură şi au părăsit pădurile, migrînd către zonele locuite, în căutare de hrană. Aria distrugerilor provocate de mistreţi s-a extins considerabil, avînd aceeaşi tendinţă şi pe viitor. Au fost afectate foarte multe terenuri arabile, păşuni şi fîneţe, chiar şi grădinile aflate în intravilanul localităţii. Pentru a atrage atenţia autorităţilor şi a le determina să ia măsuri, oamenii au decis să facă şi un miting în faţa primăriei. Situaţii similare găsim şi în localităţile învecinate, Albeştii de Muscel, Cîndeşti şi Bugheade Sus.

Comentarii (2) | Vizualizari: 305

Continuare
 
Amenzi mari pentru nesimţire! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Vor să sancţioneze cetăţenii care aruncă gunoiul pe geam

Amenzi mari pentru nesimţire!

 

 Amenzi de pînă la 2.500 de lei pentru cetăţenii care aruncă gunoaie pe ferestrele apartamentelor sau din maşini, asta prevede un proiect de act normativ adoptat săptămîna trecută de Senat. Prevederile fac parte dintr-o propunere legislativă ce vizează modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2002 privind gospodărirea localităţilor urbane şi rurale.       

Comentarii (3) | Vizualizari: 438

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 12 şoferi lăsaţi fără carnet

Zilele trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au dat 114 amenzi, în valoare totală de 25.752 lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au re­tras 4 certificate de înmatriculare. Oamenii legii de la Biroul Rutier Cîmpulung au dat 12 a­menzi în valoare totală de 3.120 lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie un permis de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 265

Continuare
 
Zeci de musceleni, muşcaţi de căpuşe Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Insectele au început să facă victime

Zeci de musceleni, muşcaţi de căpuşe

 

Potrivit autorităţilor, la nivel naţional am avut de-a face în ultimii ani cu o avalanşă a cazurilor de muşcătură de căpuşă. Abordată necorespunzător, muşcătura acestei insecte poate produce infecţii şi boli grave, precum boala Lyme. Săptămîna trecută, s-au înregistrat şi la Cîmpulung cinci cazuri de muşcături de căpuşă, numărul fiind de zeci de victime de la începutul lunii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 324

Continuare
 
A căzut din pod şi s-a lovit la coloană Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 mai 2015

Grăbită să-şi facă treburile gospodăreşti,

A căzut din pod şi s-a lovit la coloană

 

 Zilele trecute, Violeta Puşcaşu, de 63 de ani, din Coteneşti, a trecut la un pas de moarte, după ce a căzut din podul cu fîn şi a zăcut inconştientă, timp de o oră, pînă cînd a fost găsită de o vecină care venise la ea în vizită. Femeia a dat alarma la 112 şi victima a juns cu o ambulanţă la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 275

Continuare
 
Trei viţei, arşi de vii Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Incendiu la o casă din Budeasa

Trei viţei, arşi de vii

 

 Duminică, o gospodărie din comuna Budeasa a fost pîrjolită, după ce grajdul din curte a fost cuprins de foc. De la anexă, focul s-a extins şi la casa de locuit. Proprietarii imobilului au fost şocaţi de cele petrecute, ambii avînd nevoie de îngrijiri medicale. Cercetările au stabilit că focul a fost provocat dintr-o greşeală. Un membru al familiei a sudat în apropierea grajdului, iar scînteile au ajuns la construcţia din lemn, capitonată cu coceni, care s-a aprins.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 429

Continuare
 
Pendiuc rămîne în arest Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 26 mai 2015

Magistraţii i-au respins cererea

Pendiuc rămîne în arest

 

 Deşi spera să scape de arestul preventiv, pri­ma­rul suspendat al Piteş­tiului, Tudor Pen­diuc, a primit ieri o no­uă veste proastă din par­tea magistraţilor. Curtea de Apel Bucureşti a respins contes­taţia depusă de edil şi de oa­menii de afaceri Va­lentin Vişoiu, Gheor­ghe Văsîi şi Constantin Scar­lat, menţinînd sen­tinţa dată de Tri­bunalul Bucureşti pe data de 14 mai, cînd se prelun­geau atît arestul pre­ven­tiv, cît şi arestul la do­miciliu, măsuri luate îm­potriva celor enu­me­raţi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 663

Continuare
 
Turistă prăbuşită de pe o creastă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 mai 2015

Turistă prăbuşită de pe o creastă

 

Ieri după-amiază, o tînără turistă, aflată pe un traseu de pe creasta Făgăraşului, s-a prăbuşit în gol, de la aproximativ 25 metri înălţime, suferind multiple traumatisme şi fracturi. Operaţiunea de salvare a fost una dificilă. Aflată în stare critică, tu­rista a fost intubată, fiind transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti.    

 M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 280

 
Viteza a făcut 3 victime, la Lunca Corbului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 25 mai 2015

Aşa se întîmplă cînd conducătorul auto nu ţine cont de riscuri

Viteza a făcut 3 victime, la Lunca Corbului

 

 Graba la volan ar fi putut duce, sîmbătă, la o tragedie. Un accident rutier s-a petrecut în comună Lunca Corbului, trei persoa­ne fiind rănite în urma inconştienţei unui şofer, printre vic­time numărîndu-se şi vinovatul. Deşi după impact s-a cerut sprijinul echipajului descarcerării, că să fie scoase victimele din maşina serios avariată, în cele din urmă, nu a mai fost necesară intervenţia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3468
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Miercuri, 27 Mai

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter