Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Trei femei rănite în munți!      *** Blonda beată a comis-o grav      *** Desfigurat de un armăsar nărăvaș      *** ITP-ul expirat suspendă înmatricularea      *** Astăzi, proba scrisă la Limba română!      *** Mii de piteșteni, la concertul Deliei!      *** Hat-trick, Năstăsie!      *** Succes clar la Mioveni      *** Victorii la U 19 și U 17      *** Culisele meciului      *** Victorie la scor de neprezentare!      *** FC Argeş - Ştiinţa Miroslava 3-0 (1-0)      *** A murit profesorul Gherghina      *** I-a rupt dinţii, la nuntă      *** S-a spînzurat cu burta plină      *** Mistreţii au provocat un accident rutier      *** Rusoaică beată la volan      *** Cine se căsătoreşte cu cine, în Argeş      *** A doua demisie din Consiliul Local Schitu Goleşti      *** 901 locuri de muncă în Europa     

 


Trei femei rănite în munţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontişti

Trei femei rănite în munţi!

 

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontiştii argeşeni care au avut mai multe solicitări pentru salvarea unor femei rănite pe munte. Sîmbătă, salva­montiştii arge­şeni au fost solicitaţi pe creasta Făgăraşului pentru a salva o femeie partici­pantă la maratonul 2*2, care şi-a fracturat piciorul. Şeful Salva­mont Argeş, Ion Sănduloiu, ne-a spus că alergătoarea şi-a prins piciorul între pietre, suferind o fractură.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 366

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Copac prăbuşit peste firele electrice

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Aninoasa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Aninoasa. Localnicii au sesizat faptul că un copac a căzut pe firele de electricitate, iar pompierii s-au deplasat să-l ridice. 

Casă în flăcări, la Ştefăneşti

Vineri după-amiază, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Ştefăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars aproximativ 70 mp din acoperişul casei, mobilier şi electronice. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 178

Continuare
 
Mistreţii au provocat un accident rutier Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

La Lunca Corbului,

Mistreţii au provocat un accident rutier

 

Sîmbătă dimineaţă, cînd afară nu se luminase încă de zi, un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc în comuna Lunca Corbului, pe şoseaua care face legătura între Piteşti şi Slatina. Doi porci mistreţi au ieşit pe şosea în faţa unei maşini. Şoferul a frînat, iar ceea ce a urmat a dus la rănirea unei femei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 653

Continuare
 
Rusoaică beată la volan Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017


Rusoaică beată la volan

 

Băutoare de votcă, o rusoaică a crezut că nu va fi nici o problemă dacă va schimba puţin meniul obişnuit şi a tras la măsea vreo două pahare cu vin. Asta nu ar fi fost nimic, mai ales că femeia se afla în concendiu în România şi îşi dorea să se răsfeţe, numai că, după ce a băut, a urcat la volan şi a plecat la drum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 823

Continuare
 
S-a spînzurat cu burta plină Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

După ce a mîncat cu familia,

S-a spînzurat cu burta plină

 

Trupul unui bătrîn în vîrstă de 81 de ani a fost găsit spînzurat ieri, în comuna Teiu. Constantin C., de 81 de ani, şi-a pus capăt zilelor în grădina casei. Înainte de a se sinucide, stătuse la masă alături de fiica şi ginerele său, mîncase împreună cu ei şi nu lăsase nici un moment să se înţeleagă ce tragedie avea se se întîmple.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 980

Continuare
 
I-a rupt dinţii, la nuntă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

Un scandalagiu din Epique a recidivat

I-a rupt dinţii, la nuntă

 

La mijlocul lunii noiembrie 2016, patru indivizi au făcut un scandal de proporţii în Clubul Epique Studio Lounge, din Piteşti, ajungînd în arest. Unul dintre ei a recidivat, sîmbătă avîndu-l ca adversar pe un alt cunoscut al oamenilor legii. Fiind invitaţi la o nuntă, s-au luat la ceartă în toiul petrecerii, între ei izbucnind un scandal „cu strigături“. Nimeni nu a îndrăznit să intervină între indivizii cunoscuţi pentru izbucnirile lor violente. Poliţiştii de la Secţia Rurală Albota au mers la faţa locului, fiind necesară şi intervenţia unor echipaje SMURD.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1488

Continuare
 
A murit profesorul Gherghina Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 21 august 2017

Doliu la Colegiul Odobescu

A murit profesorul Gherghina

 

Un cunoscut profesor de la Colegiul Naţional Liceal Alexandru Odobescu a înce­tat din viaţă. Alexandru Gherghina, în vîrstă de 60 de ani, a decedat la un spital din Capitală, în noaptea de sîmbătă spre duminică. El suferea de o boală foarte gravă, cu care se lupta de 11 ani. În urmă cu trei ani, boala a avansat foarte mult şi profesorul a fost la un pas de moarte, însă a reuşit să scape.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1386

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Se vorbește, se citește...

 

Cine e mai galant?

PNL oricum vine cam de decor la Consiliul Local Piteşti, unde puterea totală e a PSD-ului. Primarul Ionică încearcă însă să păstreze aparenţele şi îl flatează pe liberalul Narcis Sofianu: „Eu ţin cont de tot ce spuneţi, aici, şi fac aşa cum spuneţi“ - dînd exemplu cu prelungirea programului de joggiong la stadion. „Atunci o să vorbesc mai puţin, ca să nu vă încarc“, îi răspunde amabil şi Sofianu.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
ITP-ul expirat suspendă înmatricularea Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

S-a modificat Codul Rutier

ITP-ul expirat suspendă înmatricularea

 

Guvernul a modificat, vineri, printr-o ordonanţă Codul Rutier. Conform modificărilor, dacă dreptul de proprietate nu este transcris în 90 de zile sau dacă este expirată ori anulată inspecţia tehnică periodică (ITP), înmatricularea unui autovehicul va fi suspendată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 783

Continuare
 
Desfigurat de un armăsar nărăvaş Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

A plecat la coasă şi a ajuns la spital, după ce a fost

Desfigurat de un armăsar nărăvaş

 

Zilele trecute, un bărbat în vîrstă de 72 de ani, din Dragoslavele, a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit puternic cu copitele de un armăsar nărăvaş. Bătrînul a ajuns la spital şi are nevoie de o perioadă lungă de refacere. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
Blonda beată a comis-o grav Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017

Poliţiştii intenţionau să o reţină

Blonda beată a comis-o grav

 

O mai ţineţi minte pe blonda care, beată criţă, a căzut în centrul Piteştiului, fiind de rîsul tuturor trecătorilor? Imaginile cu blonda, siliconată şi botoxată, prăbu­şită printre arbuşti au devenit virale, tînăra devenind celebră. Ieri, Alina Elena Badea a comis-o grav. A furat o maşină, a condus-o beată, a lovit un autoturism şi a fugit. S-a constatat că nu avea nici permis, acesta fiindu-i anulat. La închiderea ediţiei noastre, poliţiştii încercau să o audieze, urmînd să stabilească dacă emit pe numele ei ordonanţă de reţinere.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 1892

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 128 de şoferi amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 128 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.492 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.    

 Înţepată de insectă

Echipajele SMURD au intervenit, joi, la 32 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 6 dintre acestea a fost solicitat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers în comuna Cocu, la o pacientă în vîrstă de 69 de ani, care a fost înţepată de o insectă. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 373

Continuare
 
Bătut crunt de nişte ţigani, într-o pădure din Dragoslavele Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 august 2017

Pentru că a încercat să-şi ajute prietenul,

Bătut crunt de nişte ţigani, într-o pădure din Dragoslavele

 

Un bărbat de 39 de ani, din Dragoslavele, a ajuns, zilele trecute, la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost bătut crunt de cîţiva indivizi de etnie romă. Omul sărise în ajutorul unui prieten şi a ieşit cel mai şifonat din această încăierare.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 1015

Continuare
 
A plecat beat cu TIR-ul Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 august 2017

De la Piteşti la Cîmpulung,

A plecat beat cu TIR-ul

 

Daniel Mihăilă, în vîrstă de 66 de ani, din Valea Mare Pravăţ, a fost tras pe dreapta de poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş, la Piscani. El a intrat în vizorul oamenilor legii în momentul în care a depăşit o căruţă, iar manevra li s-a părut efectuată destul de periculos.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 878

Continuare
 
S-a aruncat în lac! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 19 august 2017

Nu a suportat moartea soţului

S-a aruncat în lac!

 

O femeie din comuna Tigveni a decis, ieri, să îşi încheie socotelile cu viaţa. Înainte de a face acest lucru, şi-a explicat gestul printr-un bilet de adio, anunţînd ce avea să facă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 787

Continuare
 
Şi-a dat foc în cur­tea vecinilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 19 august 2017

Operaţia pe creier i-a luat minţile!  

Şi-a dat foc în cur­tea vecinilor

 Are arsuri pe aproximativ 70% din corp

 

Soţul unei femei din comuna Arefu a avut un şoc după ce soţia sa, Liliana U., în vîrstă de 49 de ani, şi-a dat foc. Aceasta a suferit, cu ceva timp în urmă, o operaţie de extirpare a unei tumori cere­brale, iar medicii au atenţionat familia că, în urma operaţiei, o perioadă pot apărea unele tulburări de comportament şi că tre­buie suprave­ghea­tă.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5145
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Blonda beată a comis-o grav
A oprit s-o ajute...cand a vazut cum arata s-o fi gandit omul c-a dat norocul peste el si iese cu love :))) Oricum mafi...
21/08/17 10:36 Mai mult...

FC Argeş - Ştiinţa Miroslava 3-0 (1-0)
Cu arbitra ce ati avut?
21/08/17 09:36 Mai mult...

Bătut crunt de nişte ţigani, într-o pădure din Dragosla...
TIGANII FURA LEMNE NECONTENIT,PE VALEA HOTARULUI SI OLNEASCA CU AJUTORUL PADURARILOR DE LA OBSTEA DRAGOSLAVELE.
21/08/17 08:49 Mai mult...

Blonda beată a comis-o grav
Ar trebui ca puscarie sa faca si ala care i-a dat cu suspendare. Pentru omor trebuia altfel de pedeapsa.
21/08/17 05:46 Mai mult...

Ştiri de la FC Argeş
Deci, se pare ca venirea lui Sorin Cartu e adevarata.Ce spuneti e adevarat.Domnul primar are intentii bune legat de FC A...
21/08/17 00:40 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 24.07.2017

4.277 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter