Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Spărgători voiajori, prinşi la Piteşti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 aprilie 2014

Spărgători voiajori, prinşi la Piteşti

 

Poliţiştii Secţiei 2 au prins, ieri după-amiază, în flagrant doi spărgători care dădeau lovitura la un aparta­ment din Piteşti. Aceştia au fost reţinuţi, în timpul verificărilor stabilindu-se că erau căutaţi în mai multe judeţe din ţară, fiind suspecţi de comiterea mai multor infracţiuni de acelaşi gen. Aceştia sînt bănuiţi că au comis zeci de spargeri de apartamente în Braşov, Vîlcea, Arad şi alte judeţe. Vom reveni. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 105

 
Pensionarii, înşelaţi de curieri falşi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 aprilie 2014

Pensionarii, înşelaţi de curieri falşi!

 

 Persoanele vîrstnice au ajuns victime uşoare pentru indivizii care practică metoda „Accidentul“. Potrivit statisticilor prezentate de adjunctul IPJ Argeş, Petre Io­­niţescu, în cadrul Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vîrstnice au fost semnalate astfel de cazuri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 82

Continuare
 
„Zilnic confiscăm ţigări din Ceair!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 aprilie 2014

Adjunctul IPJ Argeş, Petre Ioniţescu:

„Zilnic confiscăm ţigări din Ceair!“

 

 Pensionarii, profitînd de prezenţa adjunctului IPJ Argeş, Petre Ioniţescu, şi a reprezentanţilor de la Poliţia Locală Piteşti, au semnalat, ieri, în cadrul Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vîrstnice, o serie de probleme legate de furturile de maşini, din tren şi de cerşetorii care agasează în cimitir credincioşii veniţi să a­prindă o lumînare în zi de sărbătoare. În urma acestor discuţii, o parte dintre problemele semnalate au fost rezolvate, iar vestea bună dată de Ioniţescu a fost că zilnic se confiscă ţigări din Piaţa Ceair!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 92

Continuare
 
Pompierii argeşeni, în sprijinul sinistraţilor din Teleorman Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 aprilie 2014

Pompierii argeşeni, în sprijinul sinistraţilor din Teleorman

 

 Deşi nici judeţul nostru nu a fost ferit de i­nundaţii, pompieri argeşeni au mers să le întindă o mînă de ajutor sinistraţilor din Te­leorman. Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al judeţului Argeş şi-a organizat forţele astfel încît, în baza ordinelor şi a planurilor de intervenţie, luni dimineaţă, a dislocat un detaşament de intervenţie, format din 2 ofiţeri şi 29 de subofiţeri, în scopul suplimentării forţelor care acţionează în judeţul vecin, pentru diminuarea efectelor inundaţiilor şi normalizarea activităţilor sociale în zona afectată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 62

Continuare
 
Pericol de inundaţii în Argeş! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 aprilie 2014

Cod galben, respectiv portocaliu, pe unele rîuri din judeţul nostru

Pericol de inundaţii în Argeş!

 

 Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a A­pelor Bucureşti a emis, ieri, o avertizare hidrologică va­labilă de ieri, la ora 16, şi pînă mîine, la ora 18. Potrivit hidrologilor, se vor semnala creşteri de debite şi ni­veluri pe unele rîuri din unele bazine hidrografice, printre care şi Argeş-Vedea, cu depăşiri ale cotelor de atenţie şi de inundaţie. Curierul zilei solicită Corpu­lui de Control al Prefecturii verificarea cheltuielilor făcute de Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea cu privire la prevenirea inundaţiilor şi a situaţiei existente din teren. Se observă că, în ciuda măsurilor luate de această instituţie, în urma unei ploi, în 24 de ore, multe gospodării sînt sub ape.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 140

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 aprilie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Dosarul Nicolescu, o nouă amînare

Printre dosarele aflate, ieri, pe rolul Curţii de Apel Bucureşti s-a aflat şi cel în care Constantin Nicolescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este judecat pentru presupuse fapte de corupţie. În dosar mai sînt inculpaţi şi rectorul U­ni­versităţii Piteşti Ionel Didea, omul de afaceri Grigore Dobre, dar şi mai mulţi funcţionari ai Consiliului Judeţean. Procurorii DNA Piteşti îl acuză pe Nicolescu atît de accesarea ilegală a 9,4 milioane lei pentru construirea unui pod nou peste rîul Argeş la Căteasca, în locul celui afectat de inundaţiile din aprilie-august 2005, dar şi de luare de mită. La termenul din 9 aprilie, magistraţii au dispus amînarea pînă pe 23 aprilie. Nici ieri procesul nu a avut loc, judecătorii dînd o nouă amî­na­re. Astfel, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 4 iunie.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
Jefuitori condamnaţi cu pedeapsa minimă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 aprilie 2014

Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!

Jefuitori condamnaţi cu pedeapsa minimă

 

 Nimeni nu s-ar fi gîndit că trei tineri, trimişi în judecată sub acuzaţia de tîlhărie, vor scăpa cu pedepse minime, mai mult, vor fi şi liberi, condamnările fiind cu suspen­da­re. Şi totuşi, Leonard Nicolae Nicula, Alexandru Gabriel Taudor, Mihai Sorin Mun­tea­nu au beneficiat de prevederile noului Cod Penal de aplicare a legii mai favo­ra­bile şi au primit pedepse minime.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 89

Continuare
 
Căutat pentru tîlhărie în Italia, prins în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 aprilie 2014

Tînărul a încălcat legea în Peninsulă

Căutat pentru tîlhărie în Italia, prins în Argeş

 

 După ce a comis în Italia o tîlhărie, argeşeanul Nicuşor Tiberiu Mază­re, de 23 ani, a fugit în ţară, sperînd că va scăpa nepedepsit. Pe nu­mele lui, autorităţile din Peninsulă au emis mandat european de a­res­­tare preventivă, fiind prins de poliţişti, marţi, la Rucăr.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 96

Continuare
 
La 17 ani, beat la volan Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 aprilie 2014

După o băută în club, un puştan din Budeasa s-a crezut şofer

La 17 ani, beat la volan

Ar trebui să nu i se mai permită să conducă toată viaţa

 

 A petrecut Paştele în club, ală­turi de mai mulţi prieteni. Deşi era minor, a băut cot la cot cu băieţii mai mari ca el. Diminea­ţa, la ple­carea spre casă, puş­tanul a luat cheile de la maşina unui ve­cin şi s-a urcat la volan, ca şi cînd aşa ar fi fost nor­mal. Răzvan, băia­tul de 17 ani, din Bu­deasa, care s-a crezut şofer, a dat nas în nas cu poliţiştii. Evident, pen­tru isprava lui, care putea să dis­trugă vieţi, oamenii legii au des­chis dosar de cercetare pe­nală.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Înecatul din lac, condus pe ultimul drum Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 24 aprilie 2014

Lacrimi şi jale, la Cîmpulung!

Înecatul din lac, condus pe ultimul drum

 

 Jale mare, ieri, în jurul prînzului, în cartierul cîm­pulungean Vişoi! Vlăduţ Ilie Oprescu, tînărul de 21 de ani, găsit decedat în prima zi de Paşte, în apa lacului Herişanu, din Lereşti, a fost con­dus pe ultimul drum, cel fără de întoarcere. Zeci de persoane care l-au cunoscut au fost alături de familia îndoliată şi au însoţit cortegiul fu­nerar pînă la Cimitirul Flă­mînda, unde a fost înmormîntat fără a avea parte de slujba creş­ti­neas­că din biserică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 137

Continuare
 
Deputatul Rădulescu, trimis în judecată Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Procurorii DNA au încheiat cercetările penale în cazul parlamentarului argeşean

Deputatul Rădulescu, trimis în judecată

 

 Un cadou neplăcut a primit de Paşte deputatul PSD Cătălin Rădulescu, din partea procurorilor DNA - Serviciul Teritorial Piteşti, Sec­ţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie. Ma­gistraţii i-au prezentat parlamentarului, joi, materialul de urmărire pe­nală şi l-au anunţat că va fi trimis în judecată sub acuzaţia de efectu­area de operaţiuni financiare ca ac­te de comerţ incompatibile cu func­ţia şi dare de mită.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 254

Continuare
 
Drum naţional blocat de o cisternă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Aseară, la Bascov,

Drum naţional blocat de o cisternă

# Pentru unii a fost un eveniment rutier care le-a întins nervii la maximum, pentru localnicii din zona în care s-a petrecut accidentul a fost motiv de bucurie. Aceştia din urmă s-au adunat cu găleţi şi bidoane ca să strîngă motorina scursă din rezervoarele cisternei, care s-au spart.

 

 A încercat să evite impactul cu un autoturism care a oprit brusc în faţa lui, a ajuns pe contrasens în altul, s-a răsucit şi a blocat circulaţia. E păţania şoferului unei cisterne, de aseară, în localitatea Bascov. Traficul a fost paralizat aproape o oră pe DN7. Coloanele de maşini au depăşit cinci kilometri în ambele sensuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 160

Continuare
 
Şi-a dat foc în faţa poliţiei Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

A vrut să moară pentru un loc de parcare

Şi-a dat foc în faţa poliţiei

 

 Un bărbat de 48 de ani, din cartierul piteştean Trivale, a recurs, joi seară, la un gest necugetat. Omul şi-a dat foc în faţa noului sediu al Poliţei Locale din Piteşti. Din primele verificări, se pare că motivul pentru care bărbatul a vrut să-şi încheie conturile cu viaţa chiar în Joia Mare ar fi nesoluţionarea unor plîngeri depuse de el privind un loc de parcare. Cu arsuri de gradele 3 şi 4 pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului, piromanul a fost transportat cu o ambulanţă la un spital din Capitală, unde se zbate acum între viaţă şi moarte.

Comentarii (1) | Vizualizari: 177

Continuare
 
Ambulanţa a cărat beţivii la Urgenţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

A fost înregistrat un apel la fiecare 5 minute

Ambulanţa a cărat beţivii la Urgenţă

 

 Abuzurile alimentare, dar mai ales de alcool au făcut ca telefoanele din dispeceratul 112 să sune încontinuu, în zilele Săr­bă­­torilor Pascale. Dacă în ziua de Paşte au fost înregistrate 244 de solicitări, în a doua zi de Paşte, numărul a crescut considerabil.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 212

Continuare
 
Tînăr găsit mort în lacul Herişanu Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Crimă sau sinucidere?!

Tînăr găsit mort în lacul Herişanu

 

 Sfîrşit îngrozitor, chiar în ziua de Paşte, pentru un tînăr de 21 de ani, din Cîmpulung. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit plutind cu faţa în jos la marginea lacului Herişanu, din comuna Lereşti, de un localnic. Tînărul avea gîtul şi mînile legate în faţă cu o cordelină, fapt ce i-a determinat pe anchetatorii sosiţi la faţa locului să creadă că este vorba despre o crimă în stil mafiot, nefiind însă exclusă nici ipoteza unei sinucideri.                   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 631

Continuare
 
Cinci copii s-au născut de Paşte Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 23 aprilie 2014

Au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Judeţean

Cinci copii s-au născut de Paşte

 

 Sărbătoare dublă pentru cinci familii din judeţul nostru, în zilele de Paşte. Pe lîngă petrecerea prilejuită de Învierea Domnului, au avut bucuria de a deveni părinţi, copiii lor venind pe lume în ziua sfîntă. La Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş au fost înregistrate cinci naşteri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6114

clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Mort după liniuţe
Din cauza vitezei, astazi cu multa durere in suflet il plangem pe Alexandru Pascaru, iar maine cu lacrimi in ochi si sle...
23/04/14 13:39 Mai mult...

Cu nasul spart pentru că a fost martor la accident
soferul era barbat sau femeie?
23/04/14 11:49 Mai mult...

Mort după liniuţe
Din pacate in loc sa moara ******* a murit baiatul celalt absolut nevinovat.Pe cand in codul rutier o modificare in care...
23/04/14 12:43 Mai mult...

Argeşul, lovit de inundaţii!
Si nici un guvernant cu barca prin zona ?
23/04/14 10:20 Mai mult...

Cu nasul spart pentru că a fost martor la accident
Inca o data se confirma ca traim in cea mai naspa tara din Europa.Nu vrem sa ne civilizam nici cu forta.Un lucru n-am in...
23/04/14 12:45 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Joi, 24 Aprilie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->