Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Salvatorii au intrat pe geam, să descuie uşa Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 octombrie 2015

Copilul s-a încuiat în casă şi a dormit

Salvatorii au intrat pe geam, să descuie uşa

 

 A fost nevoie de intervenţia pompierilor, în miez de noapte, la Mioveni. Apelul la 112 a fost făcut, în acest weekend, de către un miovenean care n-a mai putut intra în casă, uşa fiind blocată de copilul său prin interior. Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul doi, pe geam. Fetiţa de zece ani a fost găsită dormind.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 158

Continuare
 
Alertă radioactivă la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Un autocamion plin cu deşeuri periculoase a pus pe jar autorităţile judeţene

Alertă radioactivă la Cîmpulung

 

 Alertă cu pericol de radiaţii, sîmbătă du­pă-amiază, în comună Valea Mare Pravăţ! La controlul accesului unui transport de deşeuri sortate în incinta societăţii Ecovalor a fost semnalat, prin intermediul instalaţiei speciale de monitorizare, un nivel anormal al indicatorului de radioactivitate. Autocamionul care transporta această încărcătură a fost trecut în zona de carantină. Conform procedurilor în vigoare, au fost anunţate autorităţile abilitate ale statului prin 112. La faţă locului s-au deplasat reprezentanţi ai IPJ, ISU Argeş şi Gărzii de Mediu pentru constatări. Transportul a fost sigilat şi pus sub pază reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie şi Jandarmeriei Argeş, se arată într-un comunicat al ISU Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
Înjunghiat cînd juca ping-pong Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 octombrie 2015

Panică în parc!

Înjunghiat cînd juca ping-pong

 

 Liniştea de care se bucurau toţi cei aflaţi în Parcul Tine­re­tu­lui, din Piteşti, sîmbătă, a fost spartă de un incident ieşit din comun. Sub privirile înmăr­murite ale multor martori, un tînăr în vîrstă de 20 de ani a fost înjunghiat. Marius Ilie, de 20 de ani, din comuna Bradu, juca ping-pong cu prietenul său, cînd tatăl vitreg al aces­tuia din urmă l-a atacat, ca din senin. Un adolescent, martor la grozăvie, l-a lovit pe agresor cu piciorul în faţă, salvîndu-l astfel pe Marius Ilie. Ataca­torul a fugit!

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 452

Continuare
 
Tînăr îngropat de viu Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Accident de muncă pe un şantier, la Bradu

Tînăr îngropat de viu

 

 Accident teribil, sîmbătă, pe un şantier din comuna Bradu. Un tînăr a fost la un pas să sfîrşească îngropat de viu, în timp ce lucra la o canalizare, iar malul de pămînt s-a surpat peste el, fiind nevoie de intervenţia pompierilor ca să poată fi eliberat din strînsoarea rece. Din fericire, Adrian Danciu, de 19 ani, a scăpat doar cu leziuni uşoare. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Salvată de echipajul SMURD

Sîmbătă, puţin după ora 22, un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Mărăcineni, la o pacientă de 75 de ani. Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Medicul a efectuat manevrele de resuscitare, care au dat rezultatul scontat. Bătrîna a fost transportată la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

C.C.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 163

Continuare
 
O mamă şi doi copii au ajuns la spital Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Din vina unui şofer grăbit,

O mamă şi doi copii au ajuns la spital

 

 Accident cu trei victime, sîmbătă după-amiază, la Drăganu. De vină se face şoferul unui Logan, în vîrstă de 25 de ani, care n-a acordat prioritate de trecere şi a lovit în plin un autoturism Skoda.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

Continuare
 
Elevii, învăţaţi să spună nu drogurilor Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Poliţiştii argeşeni au mers în şcolile din judeţ

Elevii, învăţaţi să spună nu drogurilor

 

 În perioada 28 septembrie - 2 octombrie, cu ocazia Săptămînii Prevenirii Criminalităţii, poliţişti din cadrul IPJ Argeş au desfăşuat o serie de acţiuni cu scopul prevenirii victimizării minorilor, a delincvenţei juvenile, a infracţiunilor contra patrimoniului, criminalităţii organizate şi pentru siguranţa rutieră. La activităţi au participat peste 450 de persoane, majoritatea elevi şi profesori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 96

Continuare
 
„Haiducii Guiman“, coşmarul localnicilor! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

Locuitorii din Stoeneşti, Mioarele şi Valea Mare Pravăţ atrag atenţia:

„Haiducii Guiman“, coşmarul localnicilor!

 

 La sfîrşitul lunii august, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală din Valea Mare Pravăţ, alături de colegi de-ai lor de la secţiile din Rucăr şi Hîrtieşti, sprijiniţi de 10 jandarmi din cadrul IJJ Argeş, au efectuat opt percheziţii în comunele Mioarele, Stoeneşti şi Valea Mare Pravăţ, la locuinţele fraţilor Guiman, care sînt crescători de animale de meserie, cu o activitate nu tocmai în spiritul şi litera legii. Ilie Guiman, Adrian Guiman, Nicolae Guiman, Alexandru Guiman şi Petre Guiman, cu vîrste între 21 şi 45 de ani, deţin o fermă în apropierea Holcim şi sînt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din gospodării, dar şi de animale de pe cîmp, pe care le duceau apoi să le crească la ei. Pe lîngă asta, cei cinci fraţi sînt suspecţi şi de activităţi de contrabandă cu ţigări netimbrate. Cu excepţia lui Petre Guiman, toţi ceilalţi patru dintre fraţi sînt recidivişti. Ei au fost condamnaţi pentru comiterea de furturi şi infracţiuni cu violenţă. Recent, unul dintre ei a fost trimis în judecată pentru furt de oi, în judeţul Dîmboviţa. Ilie Guiman a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2013.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 391

Continuare
 
Autocisternă cu smoală, răsturnată Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 05 octombrie 2015

În apropiere de Mateiaş,

Autocisternă cu smoală, răsturnată

 

 Dacă există vreun înger păzitor al şoferilor, a­tunci cu siguranţă el a avut grijă, ieri după-amia­ză, de un muscelean, chiar în momentul în ca­re acesta s-a răsturnat cu o autocisternă de ma­re tonaj, în timp ce cobo­ra în viteză serpentinele de pe Mateiaş, înspre comuna Valea Mare Pravăţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 247

Continuare
 
Drumul cîrpit al lui Dorel! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Primarul Ene de la Moşoaia strică, dar nu mai repară

Drumul cîrpit al lui Dorel!

 

 Bătaie de joc, pe bani publici! Ideea strălucită a edilului Florea Ene de a introduce reţea de canalizare în zonele din comună unde lipsea i-a făcut pe localnici să fie în al nouă­lea cer. Minunea a durat pînă în momentul în care au ajuns muncitorii în teren. După chinul pe care oamenii l-au îndurat, avînd drumul blocat de utilaje, a urmat dezastrul de după asfaltare. Da! Strada Olteni din comuna Moşoaia, pe care s-a turnat covor asfaltic în urmă cu doar două săptămîni, arată ca după război. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 243

Continuare
 
Au incendiat casa amărîţilor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Rufele puse la uscat pe sobă

Au incendiat casa amărîţilor

 

  Flăcările au cuprins ieri, în jurul prînzului, o locuinţă modes­tă, din satul Măţău, în care trăiesc două suflete necăjite, ma­mă şi fiu. Tot necazul a venit de la o sobă supraîncălzită, ca­re a aprins nişte rufe aflate la uscat. Ulterior, focul s-a ex­tins în toată casa şi a făcut scrum tot ce a întîlnit în cale, pînă cînd a fost stins de pompierii cîmpulungeni. Au ars toate bunurile din dormitor, hol şi bucătărie, tavanul căsuţei şi o mare parte din acoperiş, pagubele nefiind încă con­ta­bilizate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 378

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Din nou în arest

 Florentin Costea, în vîrstă de 36 de ani, din comuna Corbeni, s-a întors în arest. Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor în luna august a acestui an, însă a scăpat de arestul preventiv, măsura fiindu-i înlocuită de Tribunalul Argeş cu controlul judiciar. Bărbatul a stat în arest 30 de zile, după ce a făcut un scandal de pomină. Pe 2 iunie, s-a dus acasă la Florentina Morăscu, să-i ceară o datorie. Femeia i-a spus că nu are banii, moment care l-a înfuriat pe Costea. Acesta avea la el un briceag şi a atacat-o pe femeie, rănind-o. Iulian Domnicu a sărit s-o scape din mîinile agresorului, dar Costea l-a lovit de mai multe ori cu un lemn. În urma scandalului, bărbatul a ajuns în arest, ulterior măsura fiindu-i înlocuită. Pe timpul controlului judiciar, avea mai multe interdicţii, între care şi aceea de a nu părăsi judeţul Argeş. Poliţiştii desemnaţi cu supravegherea inculpatului au constatat că Florentin Costea a încăl­cat obligaţiile impuse prin sentinţă şi au cerut revocarea controlului judiciar şi înlocuirea măsurii cu arestul preventiv. Astfel, Costea s-a întors în arest după ce Tribunalul Argeş a emis, joi, pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
Hoţi de lemne, trimişi în judecată Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Hoţi de lemne, trimişi în judecată

 

Oameni ai legii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvîrşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, tăiere şi sustragere fără drept de arbori. Anchetatorii au stabilit că trei argeşeni au prejudiciat statul cu aproximativ 19.000 de lei. Pe mai multe bunuri ale acestora a fost pus sechestru. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 175

Continuare
 
Poliţistul muscelean acuzat de viol, în libertate Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Decizie neaşteptată a magistraţilor din Călăraşi:

Poliţistul muscelean acuzat de viol, în libertate

 

 La mai bine de două luni de cînd doi agenţi de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, dintre care unul cîmpulungean, au abuzat sexual o minoră în vîrstă de 15 ani, dosarul penal, ajuns în instanţă şi înregistrat, pe 28 august 2015, la Judecătoria Călăraşi, a luat o turnură neaşteptată. Poliţiştii au fost puşi în libertate şi plasaţi sub control judiciar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 180

Continuare
 
Suspectul e sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

Cazul: Acuzat de afaceri ilegale în Tenerife

Suspectul e sub control judiciar

 

 Iulian Romică Bărăgău a fost reţinut zilele trecute, pe numele său fiind emis un mandat de urmărire internaţională. Piteşteanul era căutat de autorităţile din Spania, fiind acuzat de închirierea frauduloasă de apartamente în Tenerife. Se spune că suspectul a prejudiciat statul spaniol cu 30.000 de euro.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 240

Continuare
 
Şoferul cu BMW, lăsat fără permis Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 03 octombrie 2015

A sfidat semaforul, dar şi pe cei care aşteptau în coloană

Şoferul cu BMW, lăsat fără permis

 

 N-a avut răbdare să aştepte culoarea verde a semaforului. A depăşit coloana de maşini care se afla în faţa sa şi şi-a continuat drumul. Greşeala comisă de tînărul cu BMW, care i-a sfidat pe toţi şoferii ce respectau regulile de circulaţie a fost sesizată de poliţiştii aflaţi în zonă. Oamenii legii l-au urmărit şi l-au oprit în trafic. L-au pus să sufle în etilotest, dar şoferul a refuzat. S-a ales astfel cu dosar penal. Mai mult, el a rămas pieton 30 de zile.

Comentarii (1) | Vizualizari: 420

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3537
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Luni, 5 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter