Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


VW Polo fiabil, dar neîncăpător Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Testul Curierului!

VW Polo fiabil, dar neîncăpător

 

 În toamna anului trecut, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş au fost repartizate 7 autoturisme Volks­wagen Polo. Toate au intrat în dotarea Serviciului Rutier Argeş şi a Biroului Rutier Piteşti. În urma unor sesizări venite din partea unor agenţi de la Serviciul Rutier Argeş, aceste maşini ar fi prea mici pentru poliţiştii care le folosesc zi de zi. O echipă a Curierul zilei a avut ieri posibilitatea să testeze o astfel de maşină. Concluzia a fost că ea este fiabilă, răspunde pretenţiilor oamenilor legii, are un consum de combustibil mic, însă este puţin cam neîncăpătoare pe locurile din spate, în cazul în care pasagerii sînt corpolenţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 
Vitezomanii, vînaţi cu pistolul radar Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

În Argeş se impune legea!

Vitezomanii, vînaţi cu pistolul radar

 

 Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au demarat, ieri dimineaţă, o acţiune de depistare a şoferilor „piraţi“, aşa-zişii autostopişti, care fac curse contra cost cu clienţii, deşi nu deţin autorizaţie de transport, a vitezomanilor şi a celor care nu acordă prioritate la trecerile de pietoni. Pentru şoferii care depăşesc limita vitezei legale, oamenii legii au venit cu pistolul radar, intrat în dotarea IPJ Argeş de cîteva zile. Aparatul, unul performant, nu poate fi detectat de nici un sistem antiradar şi măsoară viteza de la o distanţă de circa 1.200 de metri.

Comentarii (5) | Vizualizari: 519

Continuare
 
Nereguli în spitalele din Cîmpulung Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Raportul anual al DSP a scos în evidenţă

Nereguli în spitalele din Cîmpulung

 

 Pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş a fost publicat, recent, raportul de activitate pentrul anul 2015, care cuprinde cam tot ce au constatat inspectorii de specialitate în urma controalelor efectuate la unităţile medicale din judeţ. Verificările au scos la iveală o serie de nereguli şi lipsuri în funcţionarea actului medical, dar şi nepăsarea celor care manageriază spitalele din Argeş. Inspectorii DSP au poposit şi la Cîmpulung, găsind mai multe neconformităţi la cele două unităţi sanitare din muncipiu, Spitalul Municipal şi şi Spitalul TBC.

Comentarii (1) | Vizualizari: 253

Continuare
 
DSP maschează gripa? Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Ca să n-aibă bătăi de cap,

DSP maschează gripa?

Un bărbat de 45 de ani a murit în spital de bronhopneumonie

 

 După ce un bărbat de 38 de ani a murit în Bucureşti din cauza gripei porcine, joi seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, a decedat un bărbat cu bronhopneumonie! Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Sorina Honţaru, nu ar fi vorba de gripă şi nici măcar de suspiciune de gripă, însă pacientului i s-a recoltat exudat nazofaringian pentru examenul virusologic, probele fiind trimise la Institutul Cantacuzino cu cîteva ore înainte ca bărbatul să moară.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 669

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Urmărit internaţional, închis la Colibaşi

Ion G., în vîrstă de 30 de ani, din comuna Băiculeşti, urmărit la nivel naţional şi internaţional din 2014, a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, împreună cu poliţişti de la Postul de Poliţie Băiculeşti şi ai Serviciului Acţiuni Speciale. Bărbatul a fost prins şi reţinut. Pe numele lui Ion G., Judecătoria Piteşti a emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, el fiind condamnat la executarea unei pedepse de patru ani de închisoare pentru furt calificat. Cel reţinut a fost închis la Penitenciarul din Colibaşi.

Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 206

Continuare
 
Accident, din cauza neacordării priorităţii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Accident, din cauza neacordării priorităţii

 

 Joi seara, în intersecţia străzii Craiovei de lîngă biserica Sfîntul Ilie, din Piteşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia două maşini au fost serios avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, de aceea evenimentul rutier a fost catalogat de poliţişti ca fiind tamponare. Ambele maşini au fost însă serios avariate. Potrivit concluziilor oamenilor legii, vinovat de colizi­une a fost Vali I., aflat la vo­lanul unui  Volkswagen. Semaforul din zonă nu funcţiona, de ace­ea, ar fi trebuit aplicate regulile rutiere din intersecţie. Vali I. nu a acordat prioritate şi a izbit în plin un Opel condus regulamen­tar pe sensul de coborîre dinspre cartierul Craiovei. Cum nu au rezultat victime, şoferul a scăpat de răspunderea penală, dar nu şi de amendă. În plus, i-a fost reţinut permisul pe o perioadă de 60 de zile.

           M.Sandu  Foto: C. Tudor

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 274

 
Pensionară, rănită de un pensionar Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Pensionară, rănită de un pensionar

 

 Joi seara, Emilia M., de 64 de ani, o pensionară din Piteşti, a fost victima u­nui accident rutier petrecut în apropiere de Kaufland Craiovei. Femeia traversa regulamentar pe marcajul amplasat în apropierea hipermarketului, cînd a fost lovită de o maşină. Victor R., de 62 de ani, tot din Piteşti, se afla la volanul u­nui Logan, îndreptîndu-se dinspre Ca­lea Craiovei către strada Exerciţiu. Şo­­ferul nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni şi a accidentat-o pe pensionară. Femeia a suferit leziuni u­­­­şoa­re, fiind dusă la spital. Şoferul vinovat este cercetat penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.    

                M.Sandu  Foto: C. Tudor

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

 
Refugiaţii nu vor mai ajunge la Cîmpulung Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Pentru că nu au condiţii optime de cazare şi masă,

Refugiaţii nu vor mai ajunge la Cîmpulung

# Anunţul a fost făcut public, joi, 4 februarie, pe site-ul MAI

 

 La Cîmpulung nu se va mai înfiinţa un centru pentru găzduirea refugiaţilor! Surprinzătoare veste a fost făcută publică, joi, 4 februarie, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, după ce ministrul Petre Tobă şi echipa sa au ajuns la concluzia că în urbea de sub Mateiaş nu sînt condiţii optime pentru funcţionarea unui astfel de centru pentru imigranţi. În aceeaşi situaţie se află alte două locaţii, din Tăşnad, judeţul Satu Mare, şi Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj.

Comentarii (1) | Vizualizari: 234

Continuare
 
Metoda de a scăpa de fiarele sălbatice Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 06 februarie 2016

Feriţi-vă de pericolele din natură!

Metoda de a scăpa de fiarele sălbatice

 

 Turiştii care plănuiesc să iasă în natură în judeţul Argeş, cu cortul sau fără, au cîteva animale de care trebuie să se se ferească.  În ultimii ani, presa a relatat mai multe cazuri în care cetăţenii au fost sfîşiaţi de urşi, atacaţi de lupi, călcaţi de mistreţi sau muşcaţi de vipere. În fiecare an, efectivele acestor specii sînt evaluate de specialişti, parcurgînd trasee din fondurile cinegetice şi observînd exem­plare sau urme. Numărul lor este în creş­tere, în ultimii ani, conform datelor Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 389

Continuare
 
Guvernul a suspendat micşorarea pedepselor Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Scandalul „deţinuţilor scriitori“ continuă

Guvernul a suspendat micşorarea pedepselor

 

 Scandalul cărţilor scrise în penitenciar de deţinuţi este departe de a se încheia. Mai multe universităţi din ţară au demarat anchete în rîndul celor care şi-au pus girul pe lucrările ştiinţifice scrise în spatele gratiilor. Pe de altă parte, ministrul Justiţiei a supus dezbaterii publice un proiect de lege privind abrogarea articolului care le permite deţinuţilor micşorarea pedepselor cu 30 de zile, după ce au publicat o lucrare ştiinţifică. În contextul unor eventuale modificări ale legii, Guvernul a venit cu o decizie care îi va supăra pe mulţi „scriitori deţinuţi“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 203

Continuare
 
Năftănăilă vrea iar la primărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Deşi a fost condamnat definitiv,

Năftănăilă vrea iar la primărie

 

 La sfîrşitul lunii aprilie 2015, fostul primar al comunei Albeş­­tii de Muscel, Ionel Năftănăilă, a aflat că a pierdut fotoliul de edil. Prefectul Mihai Oprescu a emis un ordin de încetare a mandatului, după ce, la finele lui 2014, Năftănăilă fusese condamnat definitiv pentru fapte de corupţie privind destinaţia unor fonduri europene.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 266

Continuare
 
A vrut să-şi violeze mătuşa Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Băutura i-a dat idei

A vrut să-şi violeze mătuşa

 

 Atunci cînd bea, parcă devine un alt om! Mereu cu chef de scandal, Mihai Constantin Gealap, de 25 de ani, din comuna Băbana, a devenit, din această cauză, mai ceva ca un cal breaz. Oamenii îi cunoşteau firea vulcanică, dar ceea ce a făcut tînărul duminică seara i-a uimit pe toţi. Ameţit zdravăn, individul a intrat în casă peste mătuşa lui, o femeie în vîrstă de 85 de ani, pe care a vrut să o violeze. A ajuns în arest, însă, ieri, Judecătoria Piteşti a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile, pe numele său. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 927

Continuare
 
A atacat o tînără noaptea Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Pentru un telefon mobil,

A atacat o tînără noaptea

 

 La 20 de ani, a încercat să facă rost de bani jefuind. Pentru fapta lui, Alin Vasile Stan, din Piteşti, a ajuns, miercuri seara, în arest. Ieri, tînărul a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzaţia de tîlhărie calificată. Dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 10 ani. Totul, pentru un telefon mobil...

Comentarii (4) | Vizualizari: 1316

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Nu avea permis pentru tractor 

Oamenii legii de la Poliţia Municipiului Curtea de Argeş l-au prins, în Băiculeşti, pe Aurelian O., în vîrstă de 34 de ani, din comuna Cicăneşti. Bărbatul conducea un tractor, fără a avea permis. Aurelian O. s-a ales cu dosar penal conform articolului 335, aliniat 1, din Codul Penal. Conducerea pe drumurile publice a unei maşini de o persoană care nu are permis de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani. 

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
Experţi trimişi în judecată Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 05 februarie 2016

Suspectaţi că au ajutat inculpaţii în dosarul lui Nicolescu,

Experţi trimişi în judecată

 

 Procurorii DNA Piteşti au dispus trimiterea în judecată a expertului criminalist Gheorghe Nicolae şi a expertului contabil Ioan Scarlat. Cei doi sînt acuzaţi că au favorizat inculpaţii din dosarul lui Constantin Nicolescu, depunînd la dosar expertize al căror rezultat îi ajuta pe suspecţi.

Comentarii (4) | Vizualizari: 681

Continuare
 
S-a dublat numărul de solicitări la ISU Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 04 februarie 2016

În patru ani,

S-a dublat numărul de solicitări la ISU

 

 Un an plin de evenimente pentru reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, după cum reiese din bilanţul activităţii pe anul 2015, prezentat, ieri, de inspectorul-şef Ion Popa. În patru ani, numărul solicitărilor s-a dublat, ajungînd la 12.373, o medie de 34 pe zi. Cele mai multe au fost pentru echipajele SMURD.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 140

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3899
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Pentru că au furat ouă, carne şi brînză
asa ceva este anormal...si mihai alin trebuia retinut 29 de zile..nu este corect.oamenii de la costesti nu au procedat c...
07/02/16 16:39 Mai mult...

Salarii mai mari cu 5% şi primă de 1.430 lei
dacule sarac invata sa scrii, ca nu am inteles nimic din ce ai vrut sa spui.Eu am 32 de ani vechime la Dacia si nu am 47...
07/02/16 18:25 Mai mult...

Vitezomanii, vînaţi cu pistolul radar
Nu poate fi detectat....vrajeala.Aparatul meu il detecteaza .Am in whistler Talladega care ,,vede " tot.
07/02/16 13:33 Mai mult...

Şcoală modernizată, închisă de Consiliul Local
Măi Popescule, ca să votezi un Primar (la Lereşti) trebuie în primul rând să ai cartea de identitate pe zona Lere...
07/02/16 10:50 Mai mult...

Vitezomanii, vînaţi cu pistolul radar
In judetul Valcea acest aparat radar a fost pus in functiune de mai bine de 3 luni, asa ca judetul nostru nu este printr...
07/02/16 11:57 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 6 Februarie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter