Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** La Petrochimie, vin anglo-americanii!      *** Sute de sindicalişti argeşeni protestează în Capitală      *** Percheziţii la Dan Săndulescu      *** Alertă în zadar pentru doi beţivani!      *** Deţinuţii vor pleca mai repede acasă      *** Şi-a găsit fratele într-un spital în Suedia      *** „Rivalitate exagerată!“      *** O victorie şi un egal în Campionatul Naţional!      *** 7 echipe calificate la turneul final      *** Cîte 10 jucători de la adversari      *** O victorie, un egal şi trei înfrîngeri      *** LPF a stabilit echipa ideală a turului sezonului regulat în Liga I Betano, în urma unor criterii de departajare proprii      *** Liga Campionilor, etapa 3      *** Mircea Bârloiu expune la Metopa      *** Drama unei tinere mame!      *** Turist în tenişi, rătăcit spre Bîlea Lac!      *** Urs împuşcat la Corbi!     

 


Drama unei tinere mame! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017


Drama unei tinere mame!

 

Soartă crudă pentru o familie din Piteşti! În ziua în care Cristina Manea, în vîrstă de 23 de ani, a născut, aducînd pe lume o fetiţă, rudele proaspetei mămici au aflat că femeia suferă de o formă rară de cancer. Vestea i-a devastat, iar acum, în încercarea disperată de a-i prelungi zilele, membrii familiei încearcă să strîngă suma de 70.000 de euro, bani necesari pentru operaţie. Fac apel la oamenii cu suflet să o ajute pe proaspăta mămică să îşi vadă fetiţa crescînd şi să se bucure de viaţă!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 41

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Transporta persoane ilegal

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Bascov l-au prins pe Marin C., în vîrstă de 56 de ani, din comuna Bascov, care făcea transport public de persoane, contra cost, pe ruta DN 7 Piteşti - Rîmnicu Vîlcea, fără a avea autorizaţie de taxi valabilă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 38/2003 şi i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare pentru o perioadă de şase luni.    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 24

Continuare
 
Şi-a găsit fratele într-un spital în Suedia Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017

Căutările pe Facebook au dat roade

Şi-a găsit fratele într-un spital în Suedia

 

După ce Alexandra Şerban a postat pe Facebook un anunţ prin care dorea să îşi găsească cît mai repede fratele, pe Nicolae Marian Şerban, în vîrstă de 21 de ani, din Cîmpulung, a primit o mul­ţime de mesaje şi indicii referitoare la locul în care se află băiatul. Astfel, ea a aflat că Marian este internat la un spital de psihiatrie în Suedia.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Deţinuţii vor pleca mai repede acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017

De astăzi, intră în vigoare legea privind recursul compensatoriu

Deţinuţii vor pleca mai repede acasă

 

De astăzi, va intra în vigoare Legea 169/2017, privind recursul compensatoriu, potrivit căreia vor beneficia de o reducere din pedeapsă deţinuţii care au fost cazaţi în spaţii necorespunzătoare. Astfel, la 30 de zile executate în condiţii necorespunzătoare, deţinutul are beneficiul unui număr de şase zile care se consideră efectiv executate. Se aşteaptă ca un număr mare de deţinuţi să părăsească închisorile, dat fiind faptul că penitenciarele din ţară sînt supraaglomerate, iar în anul 2012, de cînd începe să se facă calculul, toate erau clasificate ca „necorespunzătoare“. La Penitenciarul Mioveni, nu se ştia, ieri după-amiază, ca de altfel în mai toate din ţară, cîţi deţinuţi din cei 489 cazaţi vor beneficia de prevederile legii, aplicaţia privind sistemul de calcul fiind încă în probe.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 34

Continuare
 
Alertă în zadar pentru doi beţivani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017


Alertă în zadar pentru doi beţivani!

 

Un scandal izbucnit într-un bar din cartierul piteştean Războieni a dat semnalul de alarmă, marţi seară, pentru mai multe echipaje de poliţie care s-au deplasat în cea mai mare viteză către zona conflictului. Forţe impresionante au fost trimise în zonă de teamă să nu degenereze scandalul şi să se transforme în lupte de stradă, avînd în vedere cartierul în care îşi fac veacul multe persoane rău famate. După războiul romilor care s-au bătut cu săbii şi topoare la doi paşi de sediul Poliţiei Bascov, poliţiştii suflă acum şi-n iaurt şi încearcă să stingă din faşă orice manifestare ce tinde să capete dimensiuni. Din fericire, a fost mult zgomot, pentru nimic, protagoniştii fiind, de această dată, doi beţivani care s-au îmbrîncit.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 42

Continuare
 
Percheziţii la Dan Săndulescu Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 octombrie 2017

Fost poliţist, la mîna colegilor

Percheziţii la Dan Săndulescu

 

Zeci de percheziţii au avut loc, ieri dimineaţă, în Argeş şi în mai multe judeţe din ţară, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş. În judeţul nostru au avut loc opt descinderi, două dintre acestea avînd loc la omul de afaceri Dan Săndulescu, fost poliţist la Serviciul Rutier Argeş.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 51

Continuare
 
Economista Judeţeanului rămîne în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 octombrie 2017


Economista Judeţeanului rămîne în arest

 

Tribunalul Argeş a prelungit mandatele de arestare preventivă pentru fosta economistă de la Spitalul Judeţean, Amalia Dumitraşcu, şi afaceriştii Nicolae Iordache şi Cătălin Dincă Iordache.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 989

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc stîlpul electric

Un stîlp electric a luat foc în Cîmpulung, pe strada Calea Măgurii. La faţa locului, pentru a stinge focul a venit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung. Au ars aproximativ 2 ml de cablu electric şi cleme, focul pornind de la un cablu electric care era defect sau nu era izolat corespunzător.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 402

Continuare
 
Focul a făcut prăpăd la Lunca Corbului Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017


Focul a făcut prăpăd la Lunca Corbului

 

Luni seară, un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din comuna Lunca Corbului, satul Catane. Anexele care se întindeau pe aproximativ 100 de metri pătraţi au ars pînă cînd s-au făcut scrum. Cele două echipaje de pompieri s-au luptat cu focul mai bine de trei ore. La finalul intervenţiei, grajdul şi bucătăria erau transformate în ruine.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 416

Continuare
 
7 răniţi pe Calea Craiovei Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 octombrie 2017


7 răniţi pe Calea Craiovei

 

Ieri dimineaţă, 7 persoane au ajuns la spital, fiind victimele unui accident rutier. Oamenii legii au stabilit că totul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. Şoferul considerat vinovat a fost şi cel mai grav rănit. O copilă în vîrstă de 12 ani, cu atac de panică, s-a numărat printre victime. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că victimele nu aveau leziuni grave.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1544

Continuare
 
Blonda beată are interdicţie în cîrciumă Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 octombrie 2017

Pedeapsă mai mare nici că se putea!

Blonda beată are interdicţie în cîrciumă

 

Magistraţii dîmboviţeni au dovedit clemenţă în cazul celebrei „Blondă beată“! Judecătoria Cornetu a respins cererea de înlocuire a controlului judiciar cu arestul la domiciliu sau arestul preventiv. Se menţine în continuare controlul judiciar, iar Alina Elena Badea are mai multe interdicţii. De departe, cea mai drastică, pentru tînăra care şi-a căpătat renumele de prietenă cu paharul, este obligaţia „să nu se deplaseze în locuri în care se comercializează băuturi alcoolice“, după cum se precizează în sentinţă.     


Comentarii (1) | Vizualizari: 1481

Continuare
 
Din Suedia nu a mai ajuns acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017

Vrea să-şi găsească fratele pe Facebook

Din Suedia nu a mai ajuns acasă

 

Alexandra Şerban a postat pe Facebook un anunţ prin care speră să îşi gă­seas­că cît mai repede fratele, pe Nicolae Marian Şerban. Băiatul are 21 de ani şi este din Cîmpulung.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1548

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 17 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Foc la Costeşti şi Piscani

Tot duminică, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti a intervenit în localitatea Costeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Aici, au ars aproximativ 5.000 mp de vegetaţie uscată şi mărăciniş. De asemenea, duminică seara, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a fost solicitat în comuna Dîrmăneşti, în satul Piscani, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 1.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată.      
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 512

Continuare
 
Maşină nouă, făcută zob la Albota Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017


Maşină nouă, făcută zob la Albota

 

Din cauza unei defecţiuni tehnice, un Volkswagen Passat nou a fost făcut zob, ieri, la Albota. Maşina se afla pe o platformă condusă de Gheorghe C., 40 de ani, din Strehaia, şi mergea către Slatina. La un moment dat, cîrligul platformei s-a desprins, iar maşina a aterizat cu roţile în sus, pe şosea. Şoferul s-a ales cu dosar penal.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1182

Continuare
 
23 de persoane munceau la negru Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017

17 societăţi amendate de ITM, în septembrie

23 de persoane munceau la negru

 

Pentru scăderea numărului celor care muncesc fără forme legale, ITM Argeş a făcut, în luna septembrie, 149 de controale. În urma acestora, la 17 societăţi au fost găsite lucrînd la negru 23 de persoane. Au fost date 21 de amenzi, în valoare de 355.000 lei.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1129

Continuare
 
A murit pentru o sticlă cu bere Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 octombrie 2017


A murit pentru o sticlă cu bere

 

Moarte stupidă, duminică seară, în comuna Bîrla. Un bărbat în vîrstă de 56 de ani a fost găsit atîrnat într-un ochi de geam al uşii de la intrarea în casă. Bărbatul se întindea după sticla de bere pe care o uitase pe prispa locuinţei. Deşi se credea că a făcut infarct, cauza morţii a fost cu totul alta. Ion Enache a decedat asfixiat. Citiţi din materialul următor ce s-a întîmplat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2062

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5453


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Blonda beată are interdicţie în cîrciumă
Blonda are deja rezervata o camera de 2x3 metri la Hotelul Colibasi - All Inclusiv, totul fara sa plateasca nici un ban.
18/10/17 13:14 Mai mult...

Maşină nouă, făcută zob la Albota
De cand Passat B6 este masina noua?
17/10/17 16:09 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Aveti atatea nemultumiri si stati cu mainile in san? Mergeti fratilor si plangeti-va la inspectorat trebuie sa ii potile...
17/10/17 14:11 Mai mult...

Balta Nana, ideală pentru crap!
IN PRIMUL RAND INTREBATI ORICARE PESCAR CARE A FOST PE ACEASTA BALTA CATE RESTRICTII ARE ACEASTA BALTA, IN PRIMUL RAND T...
17/10/17 13:42 Mai mult...

„Lecţii maraton de 10-15 minute la Şcoala 3“
Calea de acces nu este folosita de locuitorii cartierului Teilor, acea intrare exista de acum 40 de ani de cand a fost d...
17/10/17 12:53 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 19.09.2017

--- 4.149 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter