Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Doar 7 argeşeni, admişi la INM! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 20 octombrie 2014

Concursul la Institut, un obstacol greu de trecut

Doar 7 argeşeni, admişi la INM!

 

 Probe dificil de trecut, la exa­menul de admitere de la Ins­titutul Naţional al Magis­tra­turii, anul acesta. Din cei 100 de argeşeni înscrişi în concurs, doar şapte au fost admişi, în ciuda faptului că, la începtul examenului, 14 argeşeni reu­şiseră să treacă de proba scri­să, eliminatorie. A fost o luptă strînsă pe cele 160 de locuri scoase la concurs, intrînd în examen 3.896 de candidaţi, din întreaga ţară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 297

Continuare
 
Judecătoria, măcinată de suspendări şi demisii! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

Conducerea instituţiei, numită numai cu delegaţii

Judecătoria, măcinată de suspendări şi demisii!

 

 Lucrurile încep se aşeze, la Judecătoria Piteşti, unde, de luni bune, cei  ajunşi în fruntea instituţiei vin, stau puţin şi pleacă, de parcă magistaţilor nu le-ar prii func­ţia. Zguduită de mai multe tensiuni şi scandaluri, instituţia pare să fi intrat pe un făgaş normal, din punct de vedere organizatoric. Luna trecută, au avut loc numiri, este adevărat cu delegaţie, în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Piteşti şi de preşedinte al Secţiei Penale. În şedinţa de vineri, Consiliul Superior al Magis­tra­turii a numit-o, tot cu delegaţie, în funcţia de preşedinte al Secţiei Civile, pe judecătoarea  Anca Georgiana Rădulescu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 536

Continuare
 
Curtea de Apel Piteşti, fără şefi! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

Pentru că judecătorul Doru Mercan s-a pensionat,

Curtea de Apel Piteşti, fără şefi!

 

 După 26 de ani de carieră ca magistrat, jude­că­torul Doru Mercan, vicepreşedinte al Curţii de Apel Piteşti, se pensionează. Consiliul Su­perior al Magistraturii a admis, vineri, cererea înaintată de acesta, de eliberare din funcţie prin pensionare. În acest fel, Curtea de Apel Piteşti va rămîne fără conducere, după ce judecătorului Gheorghe Diaconu nu i-a mai fost dat avizul să profeseze după împlinirea vîrs­tei de 65 de ani, fiind nevoit să se pen­sio­neze.

Comentarii (2) | Vizualizari: 289

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Pompierii, alertaţi pentru o cratiţă!

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pom­pieri Piteşti au intervenit, sîmbătă după-amiază, pe strada Ion Minulescu, din oraş, unde a fost sesizat fum ieşind dintr-un apartament. Din fericire, a fost vorba doar despre o oală uitată pe aragaz. Flăcările nu s-au extins la bu­nurile din bucătărie, arzînd doar grăsimea din recipient. N-au existat persoane intoxicate cu fum, aşa că, din nea­tenţia unui piteştean, pompierii s-au deplasat la misiune, pentru a da o cratiţă jos de pe aragaz.  

  M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 349

Continuare
 
Minor rănit, la Bascov! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

Un conducător auto a ajuns din neatenţie pe contrasens

Minor rănit, la Bascov!

 

 Neatenţia l-a împins pe contrasens. Aici, a lovit o altă maşină. În urma impactului, un copil, pasager în autoturismul condus de şoferul nevinovat, a fost rănit. Se pare că băiatul de 11 ani s-a ales doar cu răni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol. Accidentul a avut loc, vineri, la Bascov.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 467

Continuare
 
Şoferul vinovat s-a predat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

După ce a lovit o femeie pe zebră, a fugit de la locul faptei

Şoferul vinovat s-a predat!

 

 În loc să oprească şi să-i acorde prioritate de trecere, un şofer şi-a văzut nestingherit de drum. A dat astfel cu maşina peste Filofteia V., 68 de ani, din Piteşti, care, în acel moment, traversa strada şi care n-a avut timp să se ferească din calea autoturismului. Nici măcar acest lucru nu l-a făcut pe conducătorul auto să apese pe frînă. Şi-a continuat drumul, lăsînd-o pe femeie lată, pe asfalt. Accidentul a avut loc, sîmbătă, în Piteşti. După ce oamenii legii au încercat să-i dea de urmă, omul s-a predat singur, ieri, şi riscă ani grei de puşcărie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
BMW-ul praf, stîlpul retezat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 20 octombrie 2014

Deşi ploua, iar carosabilul era ud, n-a redus viteza

BMW-ul praf, stîlpul retezat!

 

 O tînără din Cîmpulung a ajuns, vineri seară, la Spi­talul Municipal Cîmpulung, pentru a pri­mi îngrijiri me­dicale, după ce a fost im­pli­cată într-un accident ru­tier, care a avut loc pe DN73, la intrarea în comuna Valea Mare Pra­văţ. Poli­ţiştii Biroului Rutier Cîm­pu­lung fac, acum, cer­ce­tări, pentru a stabili circumstan­ţele în care s-a produs accidentul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de la cazanul de ţuică

S-a apucat să facă ţuică. A terminat, dar a neglijat un aspect extrem de important: n-a stins focul. Bărbatul din comuna Moşoaia, care se pare că a plecat de acasă după ce s-a văzut cu tăria gata, s-a trezit că este alertat că i-au luat bunurile foc. „Un echipaj cu o autospecială a intervenit în comuna Moşoaia pentru stingerea unui incendiu izbucnit din cauza jarului lăsat nestins. Au ars o anexă pe o suprafaţă de 50 mp şi 20 de mm de astereală“, a declarat Mădălina Epure“, purtător de cuvînt ISU Argeş. Pe lîngă aceste bunuri, se pare că bărbatul a fost la un pas să rămînă şi fără casă, flăcările cuprinzînd un colţ al acesteia, dar şi fără maşină, partea faţă a autoturismului fiind avariată.   

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 322

Continuare
 
Peste 150 de amenzi într-o singură zi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Peste 150 de amenzi într-o singură zi

 

Într-o singură zi, poliţiştii argeşeni au dat peste 150 de a­menzi şoferilor care n-au res­pectat regulile în vigoare. Mai exact, miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai Biroului Rutier Piteşti, în urma verificărilor în trafic, au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.875 lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 293

Continuare
 
Pagina de Facebook falsă pentru DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Pagina de Facebook falsă pentru DNA

 

Ce le-a mai venit în cap celor cu mintea odihnită şi puşi pe şotii pe seama instituţiilor statului? Ei bine, ultima găselniţă a iubitorilor de Internet a fost crearea uni pagini false de Facebook, în numele Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cea mai temută instituţie din România, la acest moment.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 259

Continuare
 
Mitu Chinezu, cel mai căutat argeşean Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Mitu Chinezu, cel mai căutat argeşean

 

 De la sfîrşitul lunii aprilie, controversatul om de afaceri argeşean Constantin Mitu, cunoscut ca Mitu Chinezu, este dat în urmărire internatională. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 467

Continuare
 
Bebeluş abandonat, înmormîntat de preotul Decebal! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Bebeluş abandonat, înmormîntat  de preotul Decebal!

 

 O copilă ce a fost abandonată în spital a trăit doar o lună. De cînd s-a stins din viaţă, mai exact pe 4 septembrie a.c., de înmormîntarea micuţei ce n-a primit taina botezului nu s-a arătat nimeni interesat.

Comentarii (1) | Vizualizari: 507

Continuare
 
13 oi ucise dintr-o lovitură Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 18 octombrie 2014

Carnagiu pe şosea, la Aninoasa!

13 oi ucise dintr-o lovitură

Vina aparţine ciobanului şi e bun de plată

 

 13 oi au murit, iar alte trei au fost ră­ni­te în urma unui ac­ci­dent rutier care a avut loc, ieri-dimi­nea­ţă, la ieşirea din Aninoasa, pe dru­mul spre Bere­vo­eşti. În urma primelor veri­ficări ale poliţiştilor s-a stabilit că vina pentru producerea accidentului apar­ţi­ne ciobanului în grija că­ruia se aflau mioa­rele, bărbatul fiind a­cum bun de plată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 793

Continuare
 
Decizia la contestaţia lui Cioacă, o enigmă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 octombrie 2014

Decizia la contestaţia lui Cioacă, o enigmă

 

 Curtea de Apel Piteşti a rămas, miercuri, în pronunţare asupra cererii de admitere a contestaţiei în anulare formulate de fostul poliţist Cristian Cioacă împotriva condamnării definitive în dosarul uciderii soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Pînă ieri după-amiază, decizia nu a fost făcută publică.

Comentarii (1) | Vizualizari: 298

Continuare
 
De foame, ursul i-a mîncat cîinii! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 17 octombrie 2014

Pentru că le-am lăsat fără hrană, fiarele dau iama prin gospodării

De foame, ursul i-a mîncat cîinii!

Trebuie să ne obişnuim şi cu asta!

 

 De aproximativ două săptămîni, mai mulţi săteni din Bughea de Sus sînt de-a dreptul terorizaţi de un urs, care, dincolo de faptul că se plimbă fără frică pe drumurile din localitate, a dat iama în gos­po­dăriile oamenilor, în căutarea hranei, ajungînd pînă în apropierea caselor. Fiara a omorît şi a mîncat, pînă acum, doi cîini şi un iepure, iar oamenii se aşteaptă ca numărul pagubelor să crească, în condiţiile în care ursul pare de neclintit din zonă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 623

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 octombrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Proxenetul a vrut arest la domiciliu

Alberto Gheorghe, din comuna Bradu, a fost arestat preventiv, în ultima săptămînă din luna septembrie, fiind acuzat de trafic de persoane. Individul a fost săltat de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile. Alberto Gheorghe este suspectat că a racolat mai multe tinere, pe care le-a obligat să întreţină relaţii sexuale. Ieri, Tribunalul Argeş a judecat cererea inculpatului de înlocuire a măsurii cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Ambele au fost respinse de complet, suspectul rămînînd închis.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 587

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7339
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Luni, 20 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->