Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Tîlhari în arest Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 30 iunie 2016

Ultima oră!

Tîlhari în arest

 

Aseară, poliţiştii au reţinut doi indivizi bănuiţi că au comis o tîlhărie. Cei doi au legătură cu jaful care a avut loc la o sală de jocuri din centrul Piteştiului în luna mai. Unul dintre suspecţi a intrat în cazino a ameninţat-o pe angajată şi a fugit cu banii. Vom reveni.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 201

 
Magazine arse pînă la temelie Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 30 iunie 2016

Ieri, la Costeşti,

Magazine arse pînă la temelie

 

 Incendiu devastator, ieri dimineaţă, la Costeşti, pe strada Zorilor, unde au fost mistuite de foc două magazine! Unităţile funcţionau lipite una de cealaltă, avînd profil mixt. Intervenţia pompierilor a durat peste trei ore, însă, din nefericire, nu s-a mai putut salva nimic, marfa şi clădirea fiind făcute scrum.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Mama medic, tatăl director, fiul traficant! Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 30 iunie 2016

Grupare prinsă cu 300 grame de droguri!

Mama medic, tatăl director, fiul traficant!

 

 Întreaga zi de marţi, ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism au alergat după mai mulţi infractori suspectaţi că fac trafic cu droguri. La sfîrşitul zilei, oamenii legii aveau o „recoltă“ bogată, în sensul că şase dintre suspecţi au fost prinşi, patru dintre ei ajungînd în arest. Ceilalţi doi sînt cercetaţi sub control judiciar.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1437

Continuare
 
Primarul Stroe, în loc de jurămînt, reţinut! Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 30 iunie 2016

 Flagrant delict la Primăria Bradu

Primarul Stroe, în loc de jurămînt, reţinut!

 

 Primarul cîştigător în urma alegerilor în comuna Bradu, Dan Stroe, a fost ieri prins în flagrant delict în timp ce lua mită. Edilul a fost luat de oamenii legii, fiind dus la audieri la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş. Se pare că flagrantul a fost organizat în urma unui denunţ făcut de unul dintre adversarii săi politici. Culmea este că acţiunea anchetatorilor s-a derulat cu doar cîteva ore înainte de şedinţa de constituire a Consiliului Local Bradu şi de depunere a jurămîntului primarului.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2120

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 iunie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Vremea redevine călduroasă

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 10 iulie a.c. Potrivit acesteia, începînd de astăzi, vremea va redeveni călduroasă, izolat caniculară la cîmpie, media valorilor diurne urmînd a fi de 32 - 34 de grade Celsius. Minimele termice se vor situa în jurul valorii de 18 grade. Manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor fi  posibile, pe arii restrînse, cu o probabilitate mai ridicată în 2 şi 3 iulie.   

I.Ivănoiu  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 237

Continuare
 
ISU Argeş, lider la prim ajutor calificat Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 30 iunie 2016

La faza zonală a concursului de descarcerare,

ISU Argeş, lider la prim ajutor calificat

 

 Ieri a fost ultima zi a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ al Judeţului Argeş, desfăşurat marţi şi miercuri. Lideri în clasament pe cele două secţiuni ale competiţiei au fost reprezentanţii ISU Argeş la prim ajutor calificat şi ISU Dolj la descarcerare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
„M-au terorizat cu oprirea alocaţiei“ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 30 iunie 2016

O femeie acuză:

„M-au terorizat cu oprirea alocaţiei“

 

 Valeria Vlad a venit la redacţie, nemulţumită de cei de la DGASPC Ar­geş. Femeia de 52 de ani a venit cu nepotul pe care-l are în plasament, spunîndu-ne că este terorizată cu oprirea alocaţiei de plasament. Am discutat cu cei de la Protecţia Copilului, care ne-au pre­­­cizat că veghează în interesul superior al copilului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 364

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 iunie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 S-a tăiat cu polidiscul

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în Piteşti, la un pacient de 55 de ani, care prezenta plagă tăiată la mîna dreptă. Bărbatul s-a tăiat cu un polidisc. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Îngrijiri unui bătrîn căzut

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Garda de Intervenţie Nr. 2 Topoloveni a fost solicitat să intervină în comuna Priboieni, la un pacient de 78 de ani, care prezenta dureri toracice, în urma unui căzături de la o înălţime de aproximativ 3 m. Bătrînului i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

I.Ivănoiu  

20 de certificate de înmatriculare, retrase

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au efectuat controale în trafic. Cu această ocazie, au dat 146 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.305 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 20 de certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu  

Reţinut pentru furt şi distrugere

Oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvîrşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat. Cu această ocazie cu care l-au prins pe Constantin - Marian R., de 22 ani, din comuna Gurbăneşti, judeţul Călăraşi, bănuit că, pe 7 iunie a.c., ar fi distrus sistemul de închidere al uşii unui aparat de băuturi calde amplasat pe Bdul Republicii. De asemenea, pe 9 iunie a.c., bărbatul ar fi spart un aparat de cafea de pe str. Calea Bucureşti de unde ar fi furat 57 de lei. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a măsurilor preventive şi punere în mişcare a acţiunii penale. În cauză se continua cercetările.

I.Ivănoiu  

Transporta lemne fără aviz de însoţire

Augustin - Florin P., de 21 de ani, din comuna Sălătrucu, a fost depistat de poliţiştii din Curtea de Argeş, în timp ce care transporta cu o autoutilitară, pe DN 73C, cantitatea de 1,8  mc lemn foc esenţă fag, fără aviz de însoţire. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar lemnele au fost confiscate şi predate Ocolului Silvic Vidraru.

I.Ivănoiu  

Mai multe lemne decît în acte

Cosmin C., de 28 de ani, din Domneşti, a fost prins în Muşăteşti de oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 12 mc lemn foc fag, pentru care a prezentat aviz de însoţire. În urma cubării materialului, s-a constatat un plus de 0,200 mc material lemnos. Tînărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă  de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Muşăteşti. 

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 265

 
Ţîroiu, acuzat de David că i-a violat biroul Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 iunie 2016

Debut cu o plîngere la Prefectură pentru primarul din Cîmpulung

Ţîroiu, acuzat de David că i-a violat biroul

 

 Chiar dacă situaţia s-a stabilizat la nivelul conducerii Primăriei Cîmpulung, după alegerile din 5 iunie, starea conflictuală încă persistă în această instituţie, personajele principale fiind aceleaşi: Bogdan David şi Liviu Ţîroiu. Fostul viceprimar cu atribuţii de primar a trecut din nou la atac, acuzîndu-l pe actualul primar că i-a violat biroul chiar înaintea şedinţei de învestitură a noii structuri de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 241

Continuare
 
Cioacă a renunţat la contestaţie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 iunie 2016

Nu a vrut să-i mai fie judecată solicitarea

Cioacă a renunţat la contestaţie

 

 Luni, la Curtea de Apel Piteşti ar fi trebuit să se judece contestaţia în anulare depusă din Penitenciarul Colibaşi de Cristian Cioacă. După ce fostul poliţist a recurs la toate modalităţile legale pentru a obţine rejudecarea dosarului său, toate fiindu-i respinse, a făcut o ultimă solicitare. Numai că, după ce a fost stabilit termenul de judecată, fostul poliţist a retras cererea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 310

Continuare
 
Părinţii, buni de plată pentru fiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 29 iunie 2016

Adolescentul pistolar, condamnat

Părinţii, buni de plată pentru fiu

 

 În luna iulie a anului trecut, Nicuşor Alin Stan, pe atunci de 17 ani, a îngrozit comuna Miroşi după ce a tras cu puşca spre un grup de tineri care veneau de la discotecă. Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat definitiv pe tînăr, dar şi pe tatăl acestuia, despre care s-a descoperit că deţinea ilegal arma folosită. În plus, părinţii tînărului care a dat dovadă de atîta inconştienţă sînt acum buni de plată, fiind obligaţi prin sentinţă să achite daune morale de 15.000 de lei victimei care a ajuns pe patul spitalului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 597

Continuare
 
Percheziţii la Miroşi şi Costeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 29 iunie 2016

Percheziţii la Miroşi şi Costeşti

 

 Ieri dimineaţă, reprezentanţii unei societăţi de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase din Argeş au avut surpriza neplăcută de a se trezi cu mascaţii la uşă. Au avut loc percheziţii, la Miroşi şi Costeşti, la ambele puncte de lucru ale firmei. Acţiunea a fost coordonată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vîlcea. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
Taximetrist strivit între două maşini! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 29 iunie 2016

Din neglijenţa unui şofer,

Taximetrist strivit între două maşini!

 

 Un accident mai puţin obişnuit a avut loc, luni seara, pe Bulevardul I.C. Brătianu. Neglijenţa unui şofer ar fi putut avea urmări tragice. Acesta şi-a parcat maşina, a lăsat-o neasigurată, iar autoturismul a luat-o la vale. A strivit un taximetrist care se afla rezemat de maşina lui.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1253

Continuare
 
Alţi trei elevi suspecţi de scarlatină Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 28 iunie 2016

La Secţia Boli Infecţioase de la Judeţean,

Alţi trei elevi suspecţi de scarlatină

 

 Deşi este o boală specifică sezonului rece, scarlatina continuă să se extindă în judeţul nostru în această vară, epidemiologii punînd acest lucru pe seama schimbărilor bruşte de temperatură. Şefa Compartimentului Epidemiologie - Boli Transmisibile din cadrul DSP Argeş, dr Maria Păun, ne-a spus că, ieri, au fost raportate de Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean trei cazuri suspecte de scarlatină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 260

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iunie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

16 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei din cadrul birourilor şi formaţiunilor rutiere orăşeneşti şi municipale au efectuat controale în trafic. Cu această ocazie, au dat 125 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.770 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Amendat cu 1.000 lei

Virgil N., de 46 de ani, din Siliştea Gumeşti, judeţul Teleorman, a fost depistat de oamenii legii de la Buzoieşti, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 65A, avînd inspecţia tehnică periodică şi poliţa de răspundere civilă auto expirate şi fără a avea asupra sa documentele prevăzute de lege. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reţinerea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare.

I.Ivănoiu

Prinşi băuţi la volan

Florian L., de 30 de ani, din oraşul Costeşti, a fost prins de poliţiştii din Costeşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, oamenii legii din Mioveni l-au depistat pe Gabriel - Cătălin N., de 28 de ani, din comuna Mihăeşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 73, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice.Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi Cristian M., de 39 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, a fost prins de poliţiştii din Rociu, în timp ce conducea un autoturism în Ştefan cel Mare, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Carol I Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirea alcoolemiei. Celor trei şoferi li s-a întocmit dosar penal.

I.Ivănoiu

Cu remorca neînmatriculată

Florin - Cornel P., de 20 de ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, a fost prins de poliţiştii din Ştefăneşti, în timp ce conducea pe DN 7 un ansamblu format dintr-un autoturism şi o remorcă, avînd permis necorespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constat că remorca nu era înmatriculată, numărul de înmatriculare montat pe aceasta fiind atribuit unui autoturism radiat din circulaţie. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 274

 
S-a urcat cu maşina pe discul agricol Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 28 iunie 2016

Din cauza vitezei,

S-a urcat cu maşina pe discul agricol

 

Duminică, un şofer grăbit şi-a făcut maşina zob, ba mai mult, s-a ales şi cu dosar penal, fiindcă din vina lui au fost rănite două persoane. Chiar dacă nu au leziuni grave, cei doi bărbaţi au ajuns la spital, avînd nevoie de îngrijiri medicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 420

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4055
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

AJF şi-a premiat cîştigătorii!
Felicitari pentru fotbalul din judetul nostru. Cred ca putem creste jucatori de valoare si odata cu noi se poate reforma...
30/06/16 10:56 Mai mult...

Dan Manu taie în carne vie la CJ!
Dane,ce cauti tu ma frate,in murdaria asta,de politica de doi lei si cinsprezece bani!Cand o sa intri mai in profunzime,...
30/06/16 10:54 Mai mult...

AJF şi-a premiat cîştigătorii!
Felicitari pentru fotbalul din judetul nostru. Cred ca putem creste jucatori de valoare si odata cu noi se poate reforma...
30/06/16 10:52 Mai mult...

AJF şi-a premiat cîştigătorii!
pitestenii sa puna piciorul in prag si sa ceara primariei,performanta cu scm ul,sau inchiderea conductei si sa cheltuie ...
30/06/16 10:50 Mai mult...

FC Argeş - Bascov, în finala Cupei!
pitestenii ar trebui sa si ceara drepturile.primaria ori face performanta cu scm ul ori sa nu ne mai cheltuie banii aiur...
30/06/16 10:47 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Joi, 30 Iunie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter