Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 octombrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Mai mulţi judecători în Argeş

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărît în şedinţa de la sfîrşitul săptămînii trecute suplimentarea numărului de posturi de la unele instanţe din ţară.  Potrivit deciziei luate în plenul CSM, s-au alocat două posturi suplimentare de judecător: la Curtea de Apel Piteşti şi la Tribunalul Argeş. De asemenea, s-a aprobat suplimentarea cu un post a numărului de locuri pentru personalul auxiliar de la Tribunalul Argeş.   

M.Sandu

Fiul procurorului a murit de infarct!

Ieri, medicii legişti au făcut autopsia în cazul fiului procurorului Gheorghe Bălăşoiu. În urma examinării, au fost eliminate suspiciunile cu privire la deces, stabilindu-se că Mircea Bălăşoiu a murit din cauza unui infarct miocardic. Reamintim că în numărul de ieri informam cititorii despre faptul că Mircea Bălăşoiu, fiul magistratului, fost director la Penitenciarul Colibaşi, a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Bulevardul N.Bălcescu, din Piteşti. Familia a sunat la pompieri din cauză că acesta nu mai răspundea, fiind spartă uşa locuinţei. Cînd a fost găsit, bărbatul în vîrstă de 49 de ani era mort de mai multe ore.

    M. Sandu

 Dureri la cap şi gît, după accident 

În urma unui accident care a avut loc duminică după-amiază în Piteşti pe strada Prelungirea Craiovei, a fost nevoie de intervenţia celor de la SMURD. În scurt timp după primirea unui apel la serviciul de Urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a ajuns la locul unde a avut loc accidentul. Aceştia au acordat primul ajutor unui bărbat în vîrstă de 62 de ani. Omul avea dureri la cap şi gît, după ce două maşini s-au ciocnit. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare bărbatul a fost transportat la spital.

Antonela Roşu 

 Prins băut la volan

Oamenii legii de la Poliţia din oraşul Costeşti, l-au prins duminică, băut la volan pe Tudor S., în vîrstă de 48 de ani, din comuna Ştefan cel Mare. Bărbatul mergea cu maşina pe strada Ion Florescu din Costeşti, iar după ce a fost testat de poliţişti, a reieşit că el avea o concentraţie de 0,42 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost dus apoi la Spitalul „Regele Carol“, din Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unei maşini de o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sînge şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la unu la cinci ani sau amendă.

Antonela Roşu 

 120 de şoferi amendaţi într-o zi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.827 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Antonela Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

 
Mămicile s-au bătut pentru copii Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 25 octombrie 2016

Amendate după scandalul de la şcoală

Mămicile s-au bătut pentru copii

 

 O dispută între doi copii de clasa a doua a determinat un balamuc între adulţi! Mai precis este vorba de cazul unei mămici care, săptămîna trecută, a pălmuit o altă mămică pentru că s-ar fi luat de fiul ei. Asta după ce fiul ei s-ar fi luat de o fetiţă. Cînd cele două mame s-au întîlnit, a ieşit cu scîntei. Poliţia însă le-a potolit, deocamdată, pe cele două mămici. Şcoala a luat hotărîrea să interzică accesul părinţilor în unitatea de învăţămînt, pentru a preveni astfel de situaţii.

Comentarii (3) | Vizualizari: 1158

Continuare
 
Titoaşcă şi Parfum, reţinuţi Imprimare E-mail
(11 voturi)
marţi, 25 octombrie 2016

Acuzaţi că şi-au umilit şi bătut victima cu biciul

Titoaşcă şi Parfum, reţinuţi

 

  Lipsire de libertate, loviri şi şantaj sînt acuzaţiile ce le sînt aduse lui Cornel Alexandru, cunoscut sub porecla Titoaşcă, şi Adrian Ioniţă Baronescu, zis Parfum. Cei doi au fost reţinuţi ieri după-amiază, pentru 24 de ore. Ei au dus un bărbat într-o gospodărie din comuna Bradu, acolo unde l-au bătut, l-au stropit cu ulei de maşină şi l-au biciuit. Culmea este că întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în curtea lui Parfum, acolo unde s-a petrecut totul.

Comentarii (10) | Vizualizari: 1711

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 octombrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

    Bărbat încarcerat la Colibaşi

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, împreună cu cei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş - Biroul Urmăriţi, au pus în aplicare un mandat de executare al pedepsei închisorii emis de Judecătoria Topoloveni. Acesta îl viza pe Ion R., de 31 de ani, din Călineşti, condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi. 

   I.Ivănoiu

Dosar penal din cauza alcoolului

Constantin C., de 41 de ani, din oraşul Mioveni, a fost prins de oamenii legii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferului i s-a  întocmit dosar penal.  

  I.Ivănoiu 

Vicele Blidaru a dat lovitura la pariuri

După ce norocul l-a lovit pe plan profesional, propulsîndu-l, după alegerile locale din iunie, în postura de viceprimar al municipiului Cîmpulung, zeiţa Fortuna i-a surîs din nou lui Mărgărin Blidaru. Săptămîna trecută, fostul director al CS Muscel a dat lovitura la pariuri cu un cîştig de 45.707,77 lei, bucuria succesului fiind marcată, printre altele, cu postarea biletului cîştigător pe Facebook, aşa ca să moară duşmanii de necaz! „Ce avem noi aici?“, se întreba retoric şi bine-dispus vicele de Cîmpulung, în timp ce cîteva persoane din lista sa de prieteni îl felicitau, sincer, credem noi. Postarea lui Mărgărin Blidaru n-a rezistat prea mult în mediul online, viceprimarul fiind atenţionat, probabil, de şefii săi pe linie de partid, că aşa ceva nu dă bine în faţa electoratului în prag de campanie electorală, mai ales că el a jucat nici mai mult, nici mai puţin de 1.200 de lei, adică salariul minim al unui muritor de rînd.  

   N.Manole

25 de şoferi, lăsaţi pietoni

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 283 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 72.272 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

  I.Ivănoiu 

Conduceau maşini neînmatriculate

Daniel A., de 45 de ani, din comuna Călineşti, a fost depistat de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Mioveni în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Nicuşor P., de 22 de ani, din Piteşti, care a condus un autoturism neînmatriculat pe Bdul Nicolae Bălcescu, din Piteşti. În cauză au fost întocmite dosare penal.

  I.Ivănoiu 

I s-au luat probe de sînge

Gheorghe P., de 47 de ani, din comuna Morăreşti, a fost depistat de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678A în Poienarii de Argeş, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.  

  I.Ivănoiu 

Prins băut la volan

Marius V., de 31 de ani, din Mioveni, a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Pillat, din Mioveni, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mi­oveni, unde i-au fost recoltate do­uă probe biologice de sînge în ve­derea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal.

  I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 314

 
60 milioane lei de la firmele care au distrus parcul Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 24 octombrie 2016

Pretenţii în instanţă pentru proiectul „Kretzulescu“, eşuat

60 milioane lei de la firmele care au distrus parcul

 

Pe 4 martie 2016, la Tribunalul Argeş - Secţia Civilă, a fost depus dosarul cauzei avînd ca obiect „Litigiu privind achiziţiile publice - Con­tract nr. 1.700/06.06.2011“, prin care Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Cîmpulung, reprezentată legal de primarul Liviu Ţîroiu şi convenţional de avocatul Eugen Chelaru, a chemat în judecată pe SC Grup Corint SRL şi asociatul său, SC Harbău SRL, atît individual, cît şi ca asociere de firme, pentru zădărnicirea proiectului de reabilitare a centrului istoric şi a Complexului „Kretzulescu“, a cărui valoare totală s-a ridicat la peste 64 de milioane de lei.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
A lovit doi pietoni Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 24 octombrie 2016

 Şoferul nu a oprit la trecere

A lovit doi pietoni

 

 Neatenţie plătită scump! Un şofer în vîrstă de 61 de ani a provocat, sîmbătă seara, un accident rutier pe Bulevardul Petrochimiştilor, din Piteşti. Bărbatul de la volan nu a oprit la trecerea de pietoni şi a lovit două persoane care erau pe marcaj. Ambele au ajuns la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Puştan de 15 ani, a distrus un BMW Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 24 octombrie 2016

A furat maşina tatălui, să meargă la discotecă

Puştan de 15 ani, a distrus un BMW

 

 La 15 ani, un băiat din comuna Călineşti şi-a dorit distracţie cu orice preţ. Ar fi putut plăti preţul vieţii. A scăpat nevătămat, însă va fi cercetat penal. Asta după ce a furat de acasă maşina tatălui, a condus-o fără permis şi s-a răsturnat cu ea.

Comentarii (3) | Vizualizari: 861

Continuare
 
Şoferul băut s-a oprit cu maşina-n stîlp Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 octombrie 2016

Sîmbătă seara, la Oarja,

Şoferul băut s-a oprit cu maşina-n stîlp

 

 Cascadorie fără voie, făcută de un şofer, la Oarja, sîmbătă seară! Nicuşor N., de 32 de ani, din comuna Suseni, a urcat beat criţă la volan. Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar va trebui să suporte consecinţele inconştienţei de care a dat dovadă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 606

Continuare
 
Fiul procurorului Bălăşoiu, mort în casă Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 24 octombrie 2016

Fiul procurorului Bălăşoiu, mort în casă

 

 Mircea Bălăşoiu, fiul fostului director al Penitenciarului Colibaşi, procurorul Gheorghe Bălăşoiu, a fost găsit mort în casă, vineri seară. Cadavrul zăcea în apartamentul lui situat pe strada Nicolae Bălcescu, pompierii spărgînd uşa pentru a putea intra în casă, după ce au fost alertaţi de rude.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2556

Continuare
 
Au venit să identifice deşeurile, dar nu li s-a permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Ca urmare a notificărilor trimise,  

Au venit să identifice deşeurile, dar nu li s-a permis

 

 Aşa după cum v-am informat, în perioada 6 - 11 octombrie, reprezentanţii societăţii Land­mark Management au trimis adrese către cele 28 de societăţi din Argeş, Bucureşti, Olt şi Dîmboviţa pentru a se conforma obligaţiei legale de degajare a amplasamentului de pe fosta platformă ARO, pe care chiriaşul Vasile Tofan l-a umplut cu deşeuri, fără să le mai şi evacueze, conform graficului impus.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 833

Continuare
 
Casă distrusă de foc la Ungheni Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Casă distrusă de foc la Ungheni

 

 Ieri, un incendiu devastator a lăsat o familie fără acoperiş deasupra capului, în pragul iernii. Nenorocirea a avut loc la Ungheni. Pompierii au intervenit, însă nu au mai rămas decît pereţii casei în picioare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 254

Continuare
 
Cercetat de DNA Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Fost şef serviciu la CNCIR Piteşti, bănuit de corupţie

Cercetat de DNA

 

 DNA a fost sesizată de ANI cu privire la faptul că Răzvan Ilie Stoenescu ar fi săvîrşit infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie. Acesta a deţinut funcţia de şef serviciu la Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune, sucursala teritorială Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Plîngere penală împotriva părinţilor Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Un ONG a luat atitudine

Plîngere penală împotriva părinţilor

Cazul Protest împotriva unui elev

 

 Cazul protestului de la Şcoala I.L. Caragiale, din Piteşti., împotriva băiatului diagnosticat de ADHD, pe care co­legii nu-l mai vor în co­lectiv, fiind acuzat de comportament violent şi ameninţări, ia amploare. Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD) a depus ieri plîngere la Par­­che­­tul de pe lîn­gă Jude­­că­toria Piteşti, pentru infracţiunile de şantaj şi incitare la ură sau discriminare, împotriva celor patru membri ai comitetului de părinţi al clasei a VII-a B, despre care se crede că au organizat manifestarea.

Comentarii (1) | Vizualizari: 561

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 Pieton rănit

Ieri, pe Calea Craiovei, chiar la urcarea pantei, un bărbat a fost lovit de maşină în timp ce traversa neregulamentar. Vasile C., de 44 de ani, din Piteşti a ajuns în faţa maşinii conduse de Valentina C., de 41 ani, din Piteşti. Şoferiţa venea dinspre strada Exerciţiu, cînd s-a trezit cu pietonul în faţa maşinii. Nu a putut să-l evite, bărbatul fiind luat pe capotă. Omul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru îngrijirile medicale de care avea nevoie.  

   M.Sandu

Nu a acordat prioritate

 În timp ce ieşea de la benzinăria Luk Oil din cartierul Craiovei, un şofer neatent a făcut accident. Ionel A., de 46 ani, din Piteşti, conducea un Opel Vectra. După ce a alimentat, a ieşit din benzinărie în strada principală, fără să acorde prioritate unui BMW condus regulamentar de George V., de 24 ani, din comuna Albota. Impactul dintre cele două maşini nu a putut fi evitat. A fost rănită Aurica P., de 49 ani, din Piteşti, pasageră în Opel.    

    M.Sandu

 187 de şoferi amendaţi într-o zi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 187 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.425 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Antonela Roşu 

 Avea autorizaţia de circulaţie expirată

Florin Constantin M., în vîrstă de 25 de ani, din comuna Oarja, a fost oprit la control de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Albota. După ce au verificat documentele maşinii, ei au observat că maşina pe care o conducea nu avea actele în regulă, aceasta avînd autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar potrivit legii, această infracţiune se pedepseşte cu închisoare de la unu la trei ani sau cu amendă.

Antonela Roşu 

 La 17 ani, conducea fără carnet

Un băiat în vîrstă de 17 ani, din comuna Răteşti, a sfidat legea şi a plecat la drum cu o maşină fără a avea permis de conducere. El a fost tras pe dreapta de oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Leordeni pe DJ 702G, în comuna Răteşti. Pentru teribilismul şi inconştienţa lui, pe numele băiatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are carnet de conducere se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

Antonela Roşu 

 Au forţat uşa să intre în casă

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj cu autospecială şi a unuia cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti, pentru a debloca uşa unui apartament situat la etajul unu al unui imobil din Piteşti, de pe strada I.C. Brătianu. Ei au intrat în locuinţă forţînd uşa de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare. În apartament a fost găsită proprietara, o femeie în vîrstă de 88 de ani. I s-au acordat îngrijirile medicale necesare, dar apoi ea a refuzat să fie dusă la spital pentru investigaţii suplimentare.

Antonela Roşu 

 I s-a făcut rău pe munte

În urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş, de la Punctul de Lucru Cota 2000, a fost trimis în comuna Arefu, în zona Cabanei Bîlea Lac. La faţa locului au găsit o tînără în vîrstă de 23 de ani, de cetăţenie olandeză, care se simţea rău. După ce i-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, tînăra a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la spital.

Antonela Roşu

Comentarii (1) | Vizualizari: 399

Continuare
 
„Porţi deschise“ la instanţe Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

 De Ziua Justiţiei,

„Porţi deschise“ la instanţe

 

 În fiecare an, pe data de 25 octombrie se sărbătoreşte „Ziua Europeană a Justiţiei“. Cu acest prilej, la Tribunalul Argeş şi la Curtea de Apel Piteşti va avea lor „Ziua porţilor deschise“, doritorii putînd să viziteze compartimentele care prezintă relevanţă pentru activitatea instituţiei. Astfel, cei interesaţi vor putea afla parcursul unui dosar de la înregistrare şi pînă la soluţionare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 384

Continuare
 
Oamenii au casele inundate Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 octombrie 2016

Reabilitare cu bucluc pe o stradă din Cîmpulung

Oamenii au casele inundate

 

 Lucrări de reabilitare stradală în bătaie de joc, în cartierul cîmpulungean Apa Sărată! Pentru că autorităţile locale s-au mulţumit să toarne asfalt pe stradă, fără să se deranjeze să facă şi şanţuri pentru colectarea apelor pluviale, oamenii din zonă, aşa-zişi norocoşi că locuiesc pe o stradă reabilitată, au gospodăriile inundate de fiecare dată cînd plouă torenţial. Primarul Liviu Ţîroiu susţine că a găsit o soluţie pentru remediarea situaţiei, însă localnicii nu sînt de acord cu aceasta, pentru că nu s-ar rezolva nimic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 434

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3626
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Au dat o mînă de goluri!
Primaria n-ar mai fi facut alta echipa daca 1953 dorea colaborare ! Dar s-a dorit altceva, functii ! Borcea a fost prese...
25/10/16 16:18 Mai mult...

Au dat o mînă de goluri!
s-au dus vremurile cand ne bucuram si sustineam pe Argesul nostru, acum clubul a disparut si e frustrant sa vezi echipe...
25/10/16 16:06 Mai mult...

Titoaşcă şi Parfum, reţinuţi
Titoasca e recunoscut pentru ce nereguli face. De ce nusta la PUSCARIE ???
25/10/16 15:14 Mai mult...

Mămicile s-au bătut pentru copii
Domnilor, este o situatie foarte grava cu acesti elevi agresivi, dar si mai grav este comportamentul parintilor. Doamna ...
25/10/16 12:49 Mai mult...

Titoaşcă şi Parfum, reţinuţi
Bai!!! Nu amestecati lucrurile cu e plin orasu de proxeneti si interlopi hai sa nu vorbim prostii ca nu sa mai auzit sca...
25/10/16 14:15 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 25 Octombrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter