Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc litiera de pădure

În urma unui apel primit la Serviciul de urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni şi de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu au mers în comuna Beleţi-Negreşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată şi litiera de pădure. Focul a ars aproximativ două hectare de vegetaţie uscată şi trei hectare de litieră de pădure. Acesta a fost folosit intenţionat pentru a genera incendiul, iar cel care a făcut-o este bun de plată.   

A. Roşu 

 Riscă să ajungă la închisoare

Poliţiştii de la Biroul Rutier din Mioveni l-au tras pe dreapta, în trafic, pe Vasile A., în vîrstă de 39 de ani, din comuna Davideşti. În urma verificărilor făcute de oamenii legii a reieşit că acesta conducea un moped fără a deţine permis. Pentru acest lucru, poliţiştii au întocmit pe numele său un dosar pena, bărbatul riscînd o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.    

A. Roşu 

 I s-a făcut rău în casă

Sîmbătă, un echipaj de urgenţă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au fost solicitaţi în Piteşti, pe strada Bradului, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul întîi al unui imobil. Pompierii au intrat în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul deschis de la dormitor. În interiorul apartamentului au găsit-o pe proprietara acestuia, o femeie în vîrstă de 76 de ani, care se simţea rău. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor şi apoi a dus-o la spital pentru investigaţii suplimentare şi acordarea unui tratament de specialitate.

A. Roşu 

 24 de şoferi au rămas fără carnet

În ultimele 48 de ore, poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 284 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.564 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 24 de permise de conducere şi au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

A. Roşu 

 Pe moped, fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Albeştii de Argeş l-au oprit în trafic, pe DC 262, în satul Poienari, pe Vasile V., în vîrstă de 45 de ani, din comuna Corbeni. Acesta conducea un moped fără a avea permis. Pentru acest lucru, poliţiştii au întocmit pe numele său un dosar penal, şi acum   omul urmează să suporte consecinţele faptei sale. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.

A. Roşu 

Controale la produse din peşte

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi oameni ai legii din cadrul Poliţiei Transporturi Argeş au făcut, joi, mai multe controale la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale care comercializează produse alimentare. Este vorba despre peşte şi alte produse derivate din peşte. În urma acestora, au fost date trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 de lei, conform OUG nr. 28/1999. De asemenea, au fost confiscaţi şi  683 de lei.

A. Roşu 

 Accident la Bascov

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază, pe DN 7, în comuna Bascov. Mihaela T., în vîrstă de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, se afla la volanul maşinii sale, un Renault Megane, venind dinspre Rîmnicu Vîlcea către Piteşti. La un moment dat, deoarece nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, a intrat cu maşina într-un autoturism aflat în faţa sa. Este vorba despre o Skoda Octavia, condusă regulamentar de Ioan Iulian G., în vîrstă de 34 ani, din comuna Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova. În urma accidentului a fost rănită uşor Floarea T., de 68 ani, din Bucuresti, pensionară, care era pasageră în maşina Renault Megane. În urma verificărilor făcute de oamenii legii, a reieşit că nici unul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.  

A. Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 34

 
În comă după accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 martie 2017

Biciclistul nu s-a asigurat cînd a virat

În comă după accident

 

 Un grav accident rutier a avut loc, sîmbătă după-amiază, în comuna Slobozia. Un bărbat în vîrstă de 80 de ani a fost întors din morţi cu ajutorul manevrelor de resuscitare. Constantin R. se a­flă însă în stare critică. Bătrînul este în comă, fiind lovit rău la cap. Totul, după ce el a fost izbit de o maşină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

Continuare
 
Atentă la telefon, a lovit maşina Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 martie 2017

Accident la Albota

Atentă la telefon, a lovit maşina

 

 Un accident rutier a avut loc, vineri, la Albota, din cauza neatenţiei u­nei şoferiţe. În cele din urmă, tot conducătoarea auto vinovată a scăpat nevătămată, avînd de suferit şoferul şi pasagera din maşina pe care aceasta a lovit-o.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 85

Continuare
 
Poliţiştii argeşeni, la miting Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 martie 2017

Vor majorarea sporurilor

Poliţiştii argeşeni, la miting

 

 Sîmbătă, chiar cînd se sărbătorea Ziua Poliţiei Române, poliţiştii au ieşit în stradă, la un miting organizat în Bucureşti. Din judeţul nostru au participat la protest 340 de oameni ai legii, însoţiţi fiind de Cecilia Tatia, liderul de sindicat al poliţiştilor argeşeni. Ei cer ca leafa să le fie calculată la nivelul actual al salariului minim, nu la cel din 2009. În urma discuţiilor sindicaliştilor cu ministrul de Interne, Carmen Dan, şi cu ministrul Dialogului Social, poliţiştii au primit puţine promisiuni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 65

Continuare
 
Biserica şi-a înmormîntat cîntăreţul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 27 martie 2017

ÎPS Calinic şi un sobor de 17 preoţi au oficiat slujba

Biserica şi-a înmormîntat cîntăreţul

 

 Pînă şi cerul a plîns, ieri, la înmormîntarea cîntă-reţului bisericesc Adrian Mihai Gălan, în vîrstă de 30 de ani! Tînărul mort în accident la Valea Ursului, joi dimineaţă, împreună cu mama lui, a fost condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţitul Calinic şi de un sobor de 17 preoţi. Pe durata slujbei, în biserică a fost adus la căpătîiul tatălui, pe care nu a avut timp să-l cunoască, bebeluşul de numai 6 săptămîni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 93

Continuare
 
A găsit o borsetă cu documente şi bani şi a predat-o poliţiei Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 martie 2017

Mai sînt şi români cinstiţi!

A găsit o borsetă cu documente şi bani şi a predat-o poliţiei

 

 O femeie din Cîmpulung a găsit, joi, o borsetă cu documente de identitate, carduri şi o importantă sumă de bani. Fără să stea prea mult pe gînduri, femeia s-a dus la Poliţia Locală şi a predat-o. Ulterior, în urma verificărilor făcute, agenţii au dat de urma proprietarului şi i-au restituit borseta.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 403

Continuare
 
De ce a pierdut Iohannis casa! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 25 martie 2017

Motivarea Curţii de Apel Piteşti

De ce a pierdut Iohannis casa!

 

 În luna februarie, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au pierdut definitiv o casă, situ­ată în centrul Sibiului. Curtea de Apel Piteşti a dat motivarea, explicînd motivele pentru care a respins contestaţia familiei prezidenţiale. În materialul care se întinde pe 18 pagini, magistraţii explică motivele invocate de contestatari, concluzia magistraţilor fiind aceea că preşedintele a fost nemulţumit de decizia dată de instanţa de fond şi, de aceea, a depus contes­taţie, nu că ar fi şi existat motive.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 336

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 25 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclist accidentat

Joi seară, pe strada Smeurei, a avut loc un accident în care a fost rănit un motociclist. Andrei F., în vîrstă de 20 de ani, din Piteşti, conducea o maşină Volkswagen Golf, venind dinspre Centru către Trivale. La un moment dat, el a a vrut să schimbe benzile de mers, să treacă de pe a doua bandă pe prima, dar nu s-a asigurat şi a dat peste un motociclist. Este vorba despre Mugurel R., în vîrstă de 42 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un motor Yamaha. În urma impactului, omul a fost rănit, iar un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti i-a acordat primul ajutor. El era lovit la cap şi avea mai multe julituri, în urma căderii de pe motocicletă.  

  A. Roşu

 Incendiu la Cicăneşti

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a mers în comuna Cicăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată de pe două proprietăţi. Focul a distrus, la primul proprietar, aproximativ 3.500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, iar la al doilea, circa 1.500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi un gard din lemn pe 50 de metri lineari. La ambii proprietari s-au degradat şi cîte 30 de copaci la nivelul tulpinii. Focul a fost pus intenţionat pentru a genera incendiul. 

  A. Roşu 

A luat foc un magazin dezafectat

Joi noaptea, pompierii au mers în comuna Hîrtieşti, în satul Lucieni, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la acoperişul unui magazin dezafectat, folosit ca depozit de marfă. La faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni. Au ars aproximativ 60 de metri pătraţi de acoperiş, dar şi marfa care se afla în interiorul clădirii, incendiul fiind provocat de un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

  A. Roşu 

Pădurea era în pericol să ia foc

După ce, joi seara, s-a primit un apel la Serviciul 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni a plecat spre localitatea Călineşti, pentru a stinge un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată, existînd şi posibilitatea ca focul să se extindă şi la pădurea învecinată. Au ars aproximativ 4.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată.

  A. Roşu 

 Trei bărbaţi, reţinuţi de poliţişti

Poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru tîlhărie şi tăiere ilegală de copaci. Din cercetările făcute, poliţiştii au stabilit că, pe 21 martie, Leonard Nicolae Nicula, în vîrstă de 25 de ani, Mihai Ionuţ Prepeliţă, de 25 ani, ambii din comuna Cocu, şi Petre Dragoş Drăghici, în vîrstă de 21 de ani, din comuna Cotmeana, ar fi furat lemne dintr-o pădure privată şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, pentru a păstra bunurile furate. Astfel, pe 23 martie, cu sprijinul oamenilor legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Poiana Lacului şi de la Serviciul Criminalistic şi al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au avut loc două percheziţii acasă la cei trei bărbaţi. În urma acestora, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două drujbe şi un atelaj, bunuri care se crede că au fost folosite la comiterea infracţiunilor. Cei trei bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri. Ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmînd a fi duşi la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunere de începere a acţiunii penale şi luarea unei măsuri cu caracter preventiv.

  A. Roşu 

Nu avea permis corespunzător

 Florin Valentin N., în vîrstă de 30 de ani, din comuna Băiculeşti, a fost oprit în trafic de poliţiştii din oraşul Ştefăneşti, pe DN 7, în respectiva localitate. Ei au constatat că acesta conducea o maşină cu remorcă fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care facea parte vehiculul. Pe numele lui Florin Valentin N. a fost întocmit un dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la şase luni la trei ani sau amendă.  

  A. Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 212

 
Avansări în grad şi paradă militară Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 25 martie 2017

De Ziua Poliţiei Române,

Avansări în grad şi paradă militară

 

 Ieri, s-au încheiat manifestările prileju­i­te de sărbătorirea a 195 de ani de la în­fiinţarea Poliţiei Române, astfel că, în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Ju­deţului Argeş, au avut loc ceremoni­a de avansare în grad şi parada militară. Înainte de toate însă, încă de la prima oră a dimineţii, în faţa IPJ Ar­geş, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria tuturor poliţiştilor că­zuţi la datorie din 1822 şi pînă în prezent.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 424

Continuare
 
A lăsat o soţie şi un fiu fără venituri Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 25 martie 2017

Moartea cîntăreţului bisericesc

A lăsat o soţie şi un fiu fără venituri

 

 Un tragic accident rutier a curmat două vieţi, joi dimineaţă, în comuna Bascov, satul Valea Ursului.  Adrian Mihai Gălan, de 30 de ani, cîntăreţ la biserica Sfîntul Andrei din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu, şi mama lui, Maria Galea, de 57 de ani, au murit după ce maşina condusă de tînăr a intrat pe contrasens, fiind izbită de un tir. Dincolo de cumplitul accident, se prefigurează o adevărată dra­mă, tînăra văduvă fiind în imposibilitatea de a îşi creşte copilul de numai 6 săptămîni în condiţii de­cente, dat fiind faptul că ea nu are serviciu şi nici casă, locuind cu chirie. Pentru ei, Adrian era sin­gu­rul spr-ijin, bărbatul unic întreţinător de familie. IPS Calinic s-a implicat personal în acest caz deosebit, şi în perioada viitoare, tînăra văduvă va primi ajutor din partea biseriici. De asemenea, oamenii cu su­flet pot face donaţii la biserica Sfîntul Andrei, unde lucra defunctul. Povestea impresionantă a soţilor Adrian Mihai şi Florentina Gălan o aflaţi din reportajul următor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2926

Continuare
 
Bărbat dispărut Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 24 martie 2017

Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

Bărbat dispărut

 

 Vasile Pană, de 43 de ani, din comuna Davideşti, a plecat pe data de 14 martie de acasă şi nu s-a mai întors. Rudele au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a da de urma bărbatului. Nu este pentru prima dată cînd acesta dispare. Se spune că suferă de afecţiuni psihice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 328

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 24 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A refuzat să i se ia sînge

Oamenii legii de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au tras pe dreapta pe Nicolae D., în vîrstă de 62 de ani, din Curtea de Argeş. Poliţiştii au observat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu un dosar penal şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani.  

  A.Roşu  

 Incendiu la Vedea

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată, în comuna Vedea. Exista posibilitatea ca focul să se întindă şi să cuprindă şi o casă aflată în apropiere. Astfel, după anunţarea incendiului la Serviciul de urgenţă 112, miercuri după-amiază, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Vedea a mers la adresa indicată şi a stins focul. Acesta a distrus aproximativ 100 de metri pătraţi de vegetaţie uscată în spatele casei, dar din fericire nu a afectat şi locuinţa.  

  A.Roşu  

 I-a luat foc gardul

Miercuri după-amiază, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost solicitat să stingă un incendiu de vegetaţie uscată în comuna Moşoaia. În urma focului au fost distruşi aproximativ 2.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată şi 50 de metri lineari de gard din lemn, aflat în apropiere.

  A.Roşu  

 263 de şoferi, amendaţi

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 263 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 73.289 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

  A.Roşu  

Conducea fără permis

Costin Alin M., în vîrstă de 20 de ani, din comuna Albota, a fost oprit în trafic, pe bulevardul Republicii din Piteşti, de politiştii de la Biroul Rutier Piteşti. După ce i-au verificat documentele, a reieşit că el conducea maşina fără a avea permis de conducere. Pentru acest lucru, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, riscînd o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani. De asemenea, a fost dispusă măsura reţinerii preventive a bărbatului pentru 24 de ore.

  A.Roşu  

 Avea autorizaţia provizorie expirată

Oamenii legii de la Poliţia Oraşului Mioveni l-au oprit la control, pe strada Sticlelor, pe Marian Adrian C., în vîrstă de 20 de ani, din comuna Călineşti. Ei au constatat că tînărul conducea o maşină care avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Pentru acest lucru, pe numele lui Marian Adrian C. a fost întocmit un dosar penal, acum riscînd o pedeapsă cu închisoarea de la unu la trei ani sau amendă.

  A.Roşu  

La închisoare, pentru ultraj

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală din Rociu, au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Costeşti. Acestea sînt pe numele lui Ion Stoian, în vîrstă de 58 de ani, Ilie Stoian, în vîrstă de 29 de ani, şi Marian Marin, toţi din comuna Rociu. Ei sînt condamnaţi la cîte doi ani şi opt luni de închisoare pentru ultraj şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei bărbaţi au fost duşi şi închişi în Penitenciarul Mioveni.   

  A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 333

Continuare
 
24 au rămas în arest Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 24 martie 2017

Cazul Vindeau otrăvuri adolescenţilor

24 au rămas în arest

 

 După cum anunţam din numărul de ieri, dintre cei 27 de suspecţi reţinuţi, doar 25 au fost duşi în faţa instanţei. Magistraţii au deliberat pînă tîrziu şi au emis pe numele a 24 dintre inculpaţi mandate de arestare preventivă, unul fiind eliberat. Aceştia sînt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi de efectuare fără drept a unor operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile Legii 194/2011, săvîrşite în forma concursului real de infracţiuni. Ofiţerii BCCO şi procurorii DIICOT au stabilit că gruparea cumpăra canabinină sintetică pe internet şi o prepara folosind substanţe toxice, apoi o porţiona şi o vindea adolescenţilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 662

Continuare
 
Patronul, condamnat pentru moartea angajatului Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 24 martie 2017

La mai bine de patru ani şi jumătate de la tragedie,

Patronul, condamnat pentru moartea angajatului

 

 La patru ani şi jumătate de la tragicul accident de la Stoeneşti, în urma căruia Constantin Bălăşoiu, de 30 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce s-a electrocutat în timp ce manevra braţul unei macarale, instanţa Judecătoriei Cîmpulung l-a găsit vinovat pentru cele întîmplate pe patronul firmei la care bărbatul lucra. Acesta a fost condamnat la închisoare, cu suspendare, pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi ucidere din culpă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1062

Continuare
 
Mamă şi fiu, morţi sub tir Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 24 martie 2017

Cîntăreţul de la biserica Sfîntul Andrei a ajuns pe contrasens

Mamă şi fiu, morţi sub tir

 

 Accident teribil, ieri dimineaţă, la Valea Ursului, în comuna Bascov! Două persoane, mamă şi fiu, au murit, intrînd cu maşina sub un tir. Cercetările au stabilit că tînărul decedat a ajuns pe contrasens cu Loganul pe care îl conducea. Adrian Mihai Gălan, de 30 de ani, era cîntăreţ la biserica Sfîntul Andrei din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu. Devenise tătic în urmă cu o lună. Ieri, cînd a pierit, mergea la bunica lui, împreună cu  mama sa, Maria Galea, de 57 de ani. În urma lui, tînărul a lăsat o situaţie cutremurătoare: soţia nu are serviciu, locuieşte cu chirie şi va trebui să se ocupe de înmormîntarea soţului şi a soacrei, deşi nu are nici un venit. În plus, a rămas cu un copil de numai 6 săptămîni, pe care va trebui să îl crească singură. Ca să fie ajutată, a fost organizată o colectă la biserica Sfîntul Andrei, unde oamenii cu suflet pot dona o sumă cît de mică.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5117

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 23 martie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Casă arsă pînă la temelie

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  au intervenit în comuna Băbana, sat Groşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, care s-a extins şi la acoperişul casei. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 79 de ani, cu atac de panică, proprietara casei care a luat foc. Pompierii nu au reuşit să salveze bucătăria, care a ars în întregime. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit, provocat de un cablu electric, defect.   

  M.Sandu

 Oamenii străzi au dat foc casei

Marţi seară, pompierii au fost chemaţi pe strada Cuza Vodă, din Piteşti, acolo unde izbucnise un incendiu la o casă. Imobilul este nelocuit şi, spun louitorii din zonă, acolo şi-ar face veacul oameni ai străzii. A fost necesară intervenţia a două echipaje de pompieri, mai ales că, în imediata apropiere, era o altă casă. De altfel, în ciuda intervenţiei militarilor, flăcările s-au extins şi la acoperişul celui de-al doilea imobil. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 65 de ani, cu atac de panic, proprietara casei la care s-au extins flăcările. La final, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de oamenii străzii, care au pus foc cu intenţie.   

 M.Sandu

16 permise, reţinute

Într-un interval de 24 de ore,  poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat nici mai mult, nici mai puţin de 247 amenzi. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Valoarea totală a sancţiunilor este de 77.225 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 de permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

M.Sandu

Şofer băut şi fără permis

Răzvan Constantin G. a dat de necaz. Bărbatul în vîrstă de 36 de ani, din Mioveni, a fost prins miercuri de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, pe bulevardul Dacia, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de 0,45 la mie în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de maximum 5 ani.

M.Sandu

S-a spînzurat în Postul Paştelui

Marţi, un bărbat în vîrstă de 66 de ani, din Piteşti, a fost găsit spînzurat, în locuinţa lui din cartierul Războieni. Apropiaţii au cerut imediat ajutorul medicilor, care au mers la domiciliul său, dar, din păcate, se pare că acesta este decedat de mai mult timp. Se pare că avea şi probleme psihice. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie, aşa cum cere legea.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 341

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4447
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Pe aceeasi tema

Luni, 27 Martie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Linkuri sponsorizate


Flag Counter