Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Donaţii pentru repatrierea fetei ucise Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Comunitatea din Berevoeşti ajută familia Tudor  

Donaţii pentru repatrierea fetei ucise

 

 Familia Tudor din Berevoeşti trece printr-o tragedie fără margini, după ce fiica lor cea mică, în vîrstă de doar 20 de ani, a fost găsită moartă pe un cîmp în Italia. Mariana Tudor, fostă elevă a Colegiului Pedagogic Carol I, avea acasă tot ce-i trebuia.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 398

Continuare
 
Două căprioare, la păscut pe o stradă din Lereşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 mai 2016

Două căprioare, la păscut pe o stradă din Lereşti

 

 Urşii nu sînt singurele animale sălbatice care coboară în comunităţile de oameni din zona Muscel. În urmă cu cîteva zile, ziua-n amiaza mare, două căprioare s-au plimbat pe o străduţă neasfaltată din Lereşti, în apropierea casei fostului general Vasile Milea. Mai mulţi locuitori din zonă le-au zărit şi le-au filmat cum păşteau nestingherite, la cîteva zeci de metri de şoseaua principală.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 164

Continuare
 
La pescuit în bălţile din şosea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Mod inedit de protest al unor tineri din Jugur:

La pescuit în bălţile din şosea!

 

 Cîţiva tineri din satul Jugur au protestat pe drumul judeţean care leagă localitatea lor de satul  Drăghici (Mihăeşti), aşa cum au văzut şi ei la televizor prin alte zone ale ţării: au ieşit la pescuit, la undiţă, în bălţile din gropi! Scena a fost filmată de un alt prieten al pescarilor amatori şi distribuită ulterior pe internet, în speranţa că autorităţile judeţene vor vedea imaginile şi-şi vor îndrepta atenţia spre acest drum.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 217

Continuare
 
Accident cu 4 victime, la Mărăcineni Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Accident cu 4 victime, la Mărăcineni

 

 Ieri, pe o ploaie torenţială a avut loc la Mărăcineni un accident soldat cu patru victime. Totul, din vina şoferului unui camion, care nu a adaptat viteza la con­diţiile de drum şi a lovit alte două autoutilitare şi un Logan. După impact, traficul a fost blocat în zonă, o bună bucată de timp circulaţia fiind deviată pe Valea Mare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 792

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

Plută căzută peste maşină

 La un pas de moarte s-au aflat, ieri, două persoane dintr-o autotilitară Logan, maşină a unei firme de distribuţie, după ce o plută a fost ruptă în timpul vijeliei, copacul de peste 10 metri prăbuşindu-se şi pe autoturism. Întreg pavilionul a fost distrus, maşina arătînd ca o decapotabilă. Şoferul, Claudiu C., de 28 de ani, din Piteşti, a fost grav rănit, avînd fractură la un picior. Bărbatul a fost scos din autovehicul de echipajul descarcerării. Pasagera din dreapta, Alexandra T., de 29 de ani, din Cîmpulung, a suferit răni uşoare, aceasta reuşind să iasă singură din maşina distrusă.  

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 200

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Se vorbeşte, se citeşte...

Inginerul Brîncuşi

Unele licee tehnologice poartă numele unor personalităţi din domeniu, precum chimistul Neni­ţes­cu sau constructorul Dimitrie Dima. Fostul liceu Industrializarea lemnului se numeşte totuşi Constantin Brîncuşi - la propunerea ISJ din 2012. Oare un sculptor, oricît de celebru, să fie idealul celor care învaţă la acel liceu tehnologic?

Scară cu poveşti

Ca să ajungi la mînăstirea Trivale întîlneşti, pe scara care urcă pînă sus, mai mulţi cerşetori decît vieţuitorii dinăuntru. Fiecare pe cîte un nivel al scării, îşi face numărul diferit: boschetara de jos zice „Ha!“ cînd îi răspunzi că n-ai să-i dai. Un moşneag încruntat te măsoară cu privirea de la distanţă, ca şi cum ar zice: „Ăsta nu arată destul de serios ca să-mi dea“. Altul e plin de documente etc. Printre ei, şi o invalidă. Probabil nu stau degeaba pe acolo.

Euro dă frisoane

Cursul euro a început să dea iar emoţii unora. După o creştere de cîteva zile, a ajuns luni la 4.5194 lei, unde nu mai fusese din 1 februarie (atunci valora 4,5320 lei şi cădea a doua zi la 4,5098 lei). Minimul pe anul curent s-a înregistrat pe 18 februarie (4,4569), iar maximul, pe 28 ianuarie (4,5386 lei). Anul a început la un curs de 4,5169 lei. Ieri, s-a înregistrat o mi­că scădere: pînă la 4,5114 lei - aproape de nivelul din 3 februarie.

Muzeu Dacia, în ţară

Un patron al unei firme de transport a investit 1 milion de lei şi şi-a deschis, sîmbătă, primul muzeu cu maşini istorice Dacia. Nu în Argeş, ci la Satu Mare - acolo unde ideea muzeului privat a fost şi aplaudată de şeful Muzeului Judeţean. Sînt expuse 10 maşini, din modelele 1100, 1300, 1310, şi chiar un Lo­gan 2015, ediţie limitată. În mu­zeu mai sînt expuse un portret de-al lui Ceauşescu şi alte obiecte care amintesc de perioada comunistă.    

VIP

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 149

 
Respectaţi regulile pe vreme ploioasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 25 mai 2016

Atenţie, şoferi:

Respectaţi regulile pe vreme ploioasă!

 

Avertizarea meteo de ploi, vijelii şi grindină din intervalul 24 mai, ora 15.00 - 25 mai, ora 21.00, i-a determinat pe poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş să vină cu sfaturi pentru conducătorii auto care vor fi nevoiţi să plece la drum pe aşa o vreme.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 187

Continuare
 
Aleea Artiştilor, în atenţia Prefecturii Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Ruptă de ape, în urma ploilor din ultima perioadă,

Aleea Artiştilor, în atenţia Prefecturii

 

 Aşa după cum v-am informat, la Bughea de Jos, în satul Mlăci, zona „Peste deal“, drumul care duce la casa deţinută de jurnalistul Cătălin Striblea s-a rupt, iar mai mulţi localnici au rămas izolaţi. Ruptura pune în pericol proprietăţile bughenilor care locuiesc pe Aleea Artiştilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 190

Continuare
 
Făptaşul e nepotul victimei Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Cazul Acuzaţii de viol şi tîlhărie

Făptaşul e nepotul victimei

 

 Proaspăt eliberat din penitenciar, Mădălin Ionel, de 33 de ani, din comuna Stolnici, satul Vlăşcuţa, a comis o faptă care i-ar putea aduce o pedeapsă cu închisoarea de cel puţin 5 ani. Individul este suspectat că, în noaptea de duminică spre luni, a intrat în casă peste mătuşa lui, o femeie în vîrstă de 84 de ani, din Pîrvu Roşu - Costeşti, şi a încercat să o violeze, după ce a ameninţat-o cu moartea. La plecare a furat 10 litri de vin. A fost reţinut pentru tentativă de viol şi tîlhărie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 358

Continuare
 
Primarul Frătică, reţinut Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 25 mai 2016

Acuzat de şantaj, abuz în serviciu şi coruperea alegătorilor,

Primarul Frătică, reţinut

Premieră în Argeş în campanie

 

 Ieri după-amiază, pri­marul comunei Bradu, Florin Frătică, a ieşit în­cătuşat din sediul Poli­ţiei Muncipiului Piteşti, după ce oamenii legii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Este o premieră pentru judeţul nostru ca un primar să fie reţinut în timpul campaniei electorale! Acesta este acuzat de de abuz în serviciu, şan­taj şi coruperea ale­gătorilor, după ce se spune că le-ar fi dat mită unor cetăţeni pentru a-l vota. Edilul susţine că e nevinovat şi că este o răzbunare pusă la cale de unul din­­tre contracandidaţii săi.

Comentarii (5) | Vizualizari: 1770

Continuare
 
Cod galben de ploi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 mai 2016

Cod galben de ploi

Meteorologii au emis ieri o aten­ţionare de cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ valabilă şi în jumătatea nordică a judeţului nostru, de astăzi, de la ora 15, şi pînă mîine, la ora 21. Potrivit acesteia, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai ma­re parte a ţării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vîntului, ce vor lua aspect de vijelie, şi, pe arii restrînse, grindină. În Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramureş, nordul şi estul Munteniei, precum şi în zona de munte, cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi, izolat, cu precădere în Carpaţii Orientali, 50-70 l/mp. As­tăzi, în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, manifestări spe­cifice instabilităţii atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare şi în centrul şi sudul Munteniei, inclusiv în zo­na Bucureştiului. 

   I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 267

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 mai 2016

Alte ştiri pe scurt

 

 1.200 de ţigarete, nefiscalizate

Poliţiştii de la Secţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti au făcut controale pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări în Piaţa Ceair. În urma acestora, l-au prins pe Ion G., în vîrstă de 53 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dîmboviţa, care avea asupra lui 1.200 de ţigarete nefiscalizate. Din verificările făcute, a reieşit că ţigările au fost cumpărate de la Robert Bogdan U., în vîrstă de 21 de ani, din Piteşti. Omul s-a ales cu dosar penal, conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal, iar toate ţigările au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor.   

Antonela Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 316

Continuare
 
Spărgătorul s-a întors în arest Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 24 mai 2016

Cazul Hoţ prins după 3 ani

Spărgătorul s-a întors în arest

 

 Bucurie de scurtă durată pentru Liviu Ciucurovschi, de 39 de ani, din judeţul Constanţa! Reţinut pe bază de ordonanţă de poliţiştii argeşeni, săptămîna trecută, acesta a fost eliberat de judecători, magistraţii respingînd cererea de arestare preventivă. Individul a spart locuinţa patronului clubului Premier în urmă cu trei ani şi a furat 200.000 de euro. Parchetul a făcut recurs la decizia instanţei şi, ieri, Tribunalul Argeş a întors decizia împotriva individului, emiţînd un mandat pentru 30 de zile. Liviu Ciucurovschi a fost ridicat de poliţişti din sală, fiind dus îna­poi în arest.

Comentarii (1) | Vizualizari: 298

Continuare
 
Scarlatină la două şcoli Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 mai 2016

Elevi de la „Mihai Eminescu“ şi „Regina Maria“, internaţi

Scarlatină la două şcoli

 

 Scarlatina continuă să pună probleme de sănătate publică în judeţul nostru. Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, dr Sorina Honţaru, au apărut două cazuri suspecte de scarlatină la elevi de la şcoli din judeţul nostru. Este vorba de un elev de la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu, din Piteşti, şi un altul de la Şcoala Gimnazială Regina Maria, din Curtea de Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 481

Continuare
 
Acuzaţii de viol şi tîlhărie Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 24 mai 2016

La Pîrvu Roşu,

Acuzaţii de viol şi tîlhărie

 

 Investigaţii ale poliţiştilor, ieri, în localitatea Pîrvu Roşu din Costeşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că bunica sa a fost tîlhărită şi violată de un individ necunoscut! Poliţiştii au audiat victima, însă aceasta nu a suflat o vorbă despre presupusul viol, nici despre tîlhărie. Femeia în vîrstă de 74 de ani susţinea că s-a trezit peste ea în casă cu un individ, care a ameninţat-o că o omoară.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 475

Continuare
 
Văsîi nu a depus cauţiunea! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 24 mai 2016

Văsîi nu a depus cauţiunea!

 

 Deşi s-a vehiculat că omul de afaceri Gheorghe Văsîi şi-a depus deja cauţiunea de 20 de miliarde de lei vechi, acest lucru nu este adevărat. Afaceristul nu are bani lichizi, iar garanţii imobiliare nu poate depune. Pînă la ce dată va trebui să rezolve patronul firmei Girexim problema sumei record aflaţi din materialul următor. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 792

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3856
IEC
clinica dentara, implant dentar

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Primarul din Călineşti, pensat în grabă
Rudare iei ajutor social dar ai internet de comentezi p-aici, las-o ca macane
25/05/16 11:45 Mai mult...

Primarul din Călineşti, pensat în grabă
domnul primar ionescu be da afara din primarie cand mergem sa luam ajutorul social si ne spune ca mirosim urat
25/05/16 11:21 Mai mult...

Meci cu miză pentru promovare!
Mult succes! Sunt sigur ca veti promova! Turnu Magurele va incurca Afumatiul, veti vedea diseara.
25/05/16 09:34 Mai mult...

Dascălu, pe stîlpi la Mărăcineni
Nu sunt fan al politicienilor dar aceste afise sunt de la ultimele alegeri de acum 4 ani de cand primarul era la alt par...
25/05/16 09:09 Mai mult...

Primarul Frătică, reţinut
DIN CATE SE ZVONESTE FRATICA L-A HARTUIT DE MAI MULT TIMP PE MOCANU,DE CAND A AFLAT CA VA CANDIDA.
25/05/16 08:46 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Miercuri, 25 Mai

 Prima Pagina Curierul Zilei
 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter