Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Pompierii, alertaţi pentru miros de gaze

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au fost solicitaţi să intervină în Cîmpulung, pe strada I.C. Brătianu. Pompierii au fost  sesizaţi că se simte miros de gaze din-
tr-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc. Echipajul de pompieri a securizat zona şi a asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, pînă la sosirea echipei de la compania de gaze. În urma măsurătorilor efectuate, nu s-au confirmat scăpări de gaze.   

Maşină făcută scrum

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe A1, la Km 109, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism ce se afla în mers. Au ars elementele combustibile ale autoturismului, în proporţie de 90%. Pompierii au concluzionat că focul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.    

14 permise, reţinute de poliţişti

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este   prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost date 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.187 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Irinel G., de 41 de ani, din comuna Corbi, a fost depistat de  oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN7C, în comuna Bascov, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dosar penal din cauza alcoolului

Marian I., de 52 de ani, din Bucureşti, a fost prins de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti în timp ce conducea, pe DN7 Ştefăneşti, un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,87 mg/alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie si Boli Cronice Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Avea numerele expirate la maşină

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului l-au depistat, în comuna Uda, pe Petrişor U., de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, avînd numerele de înmatriculare provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Grupaj de I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 21

 
Angajat Provident, condamnat pentru delapidare Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

După ce şi-a însuşit din banii firmei,

Angajat Provident, condamnat pentru delapidare

 

Emanuel Surdu, un fost angajat al Instituţiei Financiare Nebancare Provident, a fost condamnat recent la închisoare, după ce şi-a însuşit o importantă sumă de bani din fondurile societăţii. Bărbatul a fost judecat pentru delapidare, rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, pe 20 decembrie 2016, fiind înregistrat la instanţă pe 13 martie 2017.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 22

Continuare
 
Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Avalanşă de cereri din partea celor ce vor intra în complete

Cinci magistraţi vor la Judecătoria Piteşti

 

În această lună, Consiliul Superior al Magistraturii analizează cererile de transfer venite din partea judecătorilor. În judeţul Argeş, cea mai solicitată este Judecătoria Piteşti,  acolo unde doresc să lucreze cinci magistraţi, deşi sînt disponibile doar trei locuri. Există însă şi cereri a doi magistraţi care doresc să plece de la Judecătoria Piteşti. Iată mai jos lista completă a cererilor de transfer al judecătorilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 18

Continuare
 
Electrocutat la pescuit Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

 

Electrocutat la pescuit


Ieri, Nicolae Ispas, de 37 de ani, din comuna Coşeşti, a păcălit moartea, după ce a trecut printr-o experienţă din care nu scapă mulţi. Bărbatul era la pescuit cînd a atins cu firul undiţei liniile de înaltă tensiune care traversau zona. A fost zguduit serios, dar a scăpat doar cu arsurile provocate de curentul care i-a străbătut trupul. Cînd a venit ambulanţa, pescarul nici nu a vrut să audă de spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 25

Continuare
 
Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 24 mai 2017

Astăzi, la CSM,

Judecătoarea Lazăr, cercetată disciplinar

 

Astăzi, Secţia pentru Judecători a CSM va lua în discuţie dosarul 1/J/2017 în care apare ca parte judecătoarea Irina Lazăr, de la Tribunalul Argeş. Magistrata a ajuns în atenţia CSM la sesizarea adresată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeş Inspecţiei Judiciare, se spune, după ce a judecat „Dosarul Amfora“, ce îl are ca inculpat de George Dumitrescu, zis George „Hoţu”, în care a fost dată achitare.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 27

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 La 16 ani s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cîmpulung au depistat un minor de 16 ani, din Cîmpulung, în timp ce conducea, pe strada Valea Unchiaşului, din localitate, un moped, neînmatriculat sau neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. Oamenii legii au întocmit dosar penal.    

Asfaltare pe A1

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că că ieri, pe Autostrada A1, s-au  executat anumite lucrări la partea carosabilă. Astfel, pe sensul către Capitală al tronsonului Piteşti - Bucureşti, s-au făcut asfaltări pe tronsonul kilometric 98+100-97, în zona localităţii Teiu, pe banda numărul 1.   

16 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora este prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 144 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 42.664 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 de permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Prins băut la volan

Petre Mădălin P., de 42 de ani, din comuna Stîlpeni, a fost depistat, pe Calea Bucureşti, de către oamenii legii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

I s-au recoltat probe de sînge

Oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stîlpeni l-au prins pe Vasile Cristian L., de 30 de ani, din comuna Vlădeşti, în timp ce conducea, pe DC 7, un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o concentraţie de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Mioveni, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Prins fără permis

George Ionuţ D, de 19 ani, din comuna Bradu, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Cîmpulung în timp ce conducea, pe DJ 659 com. Bradu, un motociclu, neînmatriculat şi neînregistrat şi fără a avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pe mopedul neînmatriculat

Radu - Gabriel O. de 29 de ani, din comuna Şuici, a fost prins de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni în timp ce conducea un moped, neînregistrat sau neînmatriculat. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

Grupaj de I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 297

 
Două maşini donate comunei Brăduleţ Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 23 mai 2017

Acum se poate înfiinţa serviciul de pompieri voluntari

Două maşini donate comunei Brăduleţ

 

Înfiinţarea unui serviciu de pompieri voluntari era o necesitate în comuna Brăduleţ, aceasta fiind acum posibilă datorită unei donaţii venite din partea unei comune din Elveţia. Două autospeciale de pompieri au intrat în custodia administraţiei locale, acestea urmînd a fi folosite la stingerea incendiilor de către serviciul voluntar din localitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

Continuare
 
Au mascat venitul prin tranzacţii fictive Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 mai 2017

Percheziţii la societăţi din Argeş

Au mascat venitul prin tranzacţii fictive

 

Ieri dimineaţă, au avut loc mai multe percheziţii în Bucureşti, Argeş, Cluj şi Ilfov. Acţiunea coordonată de Inspectoratul General al Poliţiei Române viza patru societăţi comerciale care, pentru a-şi ascunde venitul, au efectuat tranzacţii fictive cu terenuri. În acest fel, se înregistrau la organele fiscale cu TVA deductibil, diminuînd semnificativ dările către stat. În urma expertizelor efectuate, oamenii legii au stabilit că prejudiciul adus la buget este de peste 2 milioane de lei. În Argeş, au avut loc cinci percheziţii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 976

Continuare
 
Accident mortal lîngă Odobescu Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 23 mai 2017

 Ieri dimineaţă,

Accident mortal lîngă Odobescu

 

Accident grav petrecut, ieri dimineaţă, în apropiere de Colegiul Naţional Alexandru Odobescu, din Piteşti. O femeie în vîrstă de 65 de ani a ajuns în stare critică la spital, avînd fractură de craniu şi traumatisme pe corp. A fost lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar. Trecerea de pietoni era la circa 100 de metri de locul unde s-a produs accidentul. Femeia a murit după cîteva ore, la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1845

Continuare
 
Pănescu, Zamfir şi Mujea, condamnaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 23 mai 2017

Într-un dosar de corupţie,

Pănescu, Zamfir şi Mujea, condamnaţi

 

Ieri, s-a derulat ultima filă din dosarul de corupţie în care fostul director al SC Apă-Canal 2000 SA, Gelu Mujea, a fost judecat pentru fapte de corupţie alături de oamenii de afaceri Constantin Pănescu şi Pavel Zamfir, acţionarii de la Alcadibo, Metabet şi Selca. Procurorii le imputau celor trei un prejudiciu de 14.000 de euro, în urma unor lucrări de reabilitare efectuate la o clădire de la SC Apă-Canal 2000 SA. Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa în dosar, după trei amînări a pronunţării. Cei trei sînt condamnaţi la cîte 3 ani cu suspendare.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1851

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Femeie de 75 de ani, dusă la spital

Un echipaj cu o autospecială şi unul cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti au mers pe strada Tudor Vladimirescu, pentru a debloca o uşă a unui imobil care era situat la etajul doi. Ei au intrat în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la balcon. În casă, a fost găsită proprietara, în vîrstă de 75 de ani. După ce i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost transportată la spital.    

 30 de şoferi au rămas pietoni

În ultimele 48 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 271 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 90.395 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.   

 A luat foc frigiderul 

Sîmbătă, în jurul prînzului, o familie din Piteşti, de pe strada Petrochimiştilor, a sunat la Serviciul de Urgenţă 112, anunţînd că au nevoie de intervenţia pompierilor în urma unui incendiu care a izbucnit în apartament. Acesta a fost provocat de un scurtcircuit, provocat de cablul defect al unui frigider care se afla în locuinţă. La faţa locului, la adresa indicată, a fost trimis un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. După ce incendiul a fost stins, pompierii au constatat că au ars elementele combustibile ale frigiderului.

 A refuzat să i se recolteze sînge

Oamenii legii de la Poliţia Oraşului Topoloveni l-au tras pe dreapta, pe strada Parcului din oraşul Topoloveni, pe Alexandru Aurel B., în vîrstă de 48 de ani, din comuna Călineşti. El se afla la volanul unei maşini, iar cînd a fost oprit la control, mirosea puternic a alcool. Bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. Omul s-a ales cu dosar penal pentru refuzul şi sustragerea de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive. Asta se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani.

 Casă arsă la Popeşti 

În perioada 19 - 21 mai, echipajele SMURD au intervenit la 56 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care la şapte dintre acestea a fost nevoie şi de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Sîmbătă dimineaţă, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti a fost solicitat să intervină în localitatea Popeşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o locuinţă. La această intervenţie a participat şi SVSU Izvoru, cu o auto-
specială cu apă şi spumă. Focul a ars obiecte de mobilier, materiale textile, contorul electric, tavanul din lemn şi acoperişul pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi. Incendiul a fost provocat de un generator cu defecţiuni sau care era suprasolicitat.

 S-a urcat băut la volan

Oamenii legii de la Poliţia oraşului Ştefăneşti l-au prins băut la volan pe Ilie U., în vîrstă de 61 de ani, din Topoloveni. El conducea pe DN 7 un motostivuitor, care era neînregistrat sau neînmatriculat, şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici, din Ştefăneşti, pentru recoltarea de probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru cele două infracţiuni săvîrşite în acelaşi timp, respectiv, conducerea unui asutoturism neînmatriculat şi şofarea unei maşini după ce a consumat alcool.    

Grupaj de A.Roşu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 478

 
Evelina a pierdut lupta cu cancerul! Imprimare E-mail
(9 voturi)
luni, 22 mai 2017

Ieri dimineaţă, a încetat din viaţă

Evelina a pierdut lupta cu cancerul!

 

Evelina Mihaela Bota a încetat din viaţă, la numai 10 ani, după ce s-a luptat mai bine de un an cu o boală cruntă, care i-a măcinat treptat trupul firav.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 3086

Continuare
 
Furtuna a smuls acoperişul unui bloc Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 mai 2017

Sîmbătă, la Mioveni,

Furtuna a smuls acoperişul unui bloc

 

Sîmbătă după-amiază, furtuna s-a dezlănţuit la Mioveni, acolo unde a smuls acoperişul din tablă al unui bloc. Vîntul puternic l-a proiectat cît colo, în stradă, avariind o maşină. Pompierii s-au dus în zonă şi au degajat şoseaua blocată parţial. Locatarii au privit din scara blocului la reprezentanţii ISU, unii făcînd fotografii cu telefonul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 922

Continuare
 
Tînăr mort în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 mai 2017

A fost lovit de un camion cu stupi

Tînăr mort în accident

 

La 22 de ani, un tînăr din comuna Lunca Corbului şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, în noaptea de sîmbătă spre duminică. A fost acroşat de un camion încărcat cu stupi. Şoferul nu a oprit după impact, victima fiind abandonată pe şosea. Conducătorul auto a fost prins după mai bine de trei ore. Le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seama că a lovit un om.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2002

Continuare
 
Poliţişti atacaţi cu cuţitul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 22 mai 2017

Agresorul a fost potolit cu focuri de armă

Poliţişti atacaţi cu cuţitul

 

În timp ce o patrulă mixtă, din doi poliţişti şi un jandarm, încerca să-l legiti-meze pe un individ care făcea scandal, turbulentul a scos cuţitul şi i-a atacat. A spintecat geaca unui agent de poliţie şi l-a tăiat la deget pe jandarmul care încerca să-l imobilizeze. Ca să îl poată încătuşa, oamenii legii au făcut uz de armă, fiind nevoiţi să tragă cu pistolul în plan vertical. Acuzat de ultraj, Laurenţiu Constantin Ghenescu, de 23 de ani, din Mărăcineni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.   


Comentarii (4) | Vizualizari: 1721

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 mai 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 12 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.833 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

A furat un telefon

Joi, poliţiştii de la Secţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti l-au prins pe Gabriel N., în vîrstă de 19 ani, din Piteşti, care este bănuit de furt calificat. Din cercetările efectuate, oamenii legii au stabilit că, aflîndu-se pe strada Făgăraş şi profitînd de neatenţia unei persoane, i-a furat telefonul mobil. Acesta a fost recuperat şi predat apoi păgubitului. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentu furt calificat şi sînt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale ale sale.

 A luat o cutie de viteze din portbagaj

Robert Ionuţ B., în vîrstă de 33 de ani din comuna Rociu, este bănuit de furt calificat, după ce a fost prins de oamenii legii de la Secţia Nr. 1 de Poliţie din Piteşti. Din cercetări, ei au stabilit că, în dimineaţa zilei de 20 noiembrie 2015, a spart geamul portierei unui maşini parcate în centrul oraşului Piteşti, de unde a furat o cutie de viteze din port­­bagaj. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat apoi persoanei vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Incendiu la magazin

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers în Curtea de Argeş, pe strada Posada, pentru a stinge focul la un magazin. A ars conductorul care alimenta soneria din magazin, iar focul a pornit de la un cablu electric defect, care era neizolat corespunzător sau care avea izolaţia deteriorată.

Pescuiau peşte ilegal

Joi, inspectori de la Asociaţia Naţională a Combaterii Braconajului şi a Poluării - Argeş, cu sprijinul poliţiştilor din Ştefăneşti şi Călineşti, au desfăşurat o amplă acţiune pe zona barajului Goleşti. Aceasta a avut ca scop combaterea braconajului piscicol. În urma acţiunii, reprezentanţii ANCBP au descoperit doi indivizi ce braconau cu două setci tip monofilament, de aproximativ 150 de metri fiecare. Cei doi au fost luaţi de poliţişti pentru continuarea cercetărilor, plasele au fost distruse prin ardere şi tot peştele prins în setci a fost eliberat. Acest tip de acţiuni vor continua şi în perioada imediat următoare, avînd loc în toate barajele de acumulare din judeţul nostru.     

Grupaj de A. Roşu

Nici o reţinere după percheziţii

Joi, poliţiştii argeşeni au efectuat 28 de percheziţii în 7 judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală. În judeţul nostru au avut loc 7 descinderi, fiind vizate trei societăţi de transporturi ce aparţin unui afacerist. Oamenii legii îl suspectează pe patronul argeşan că ar fi făcut achiziţii fictive de la mai multe firme, pentru a-şi diminua valoarea impozitului pe profit şi a TVA-ului pe care avea obligaţia să le plătească. În urma percheziţiilor au fost duse la audieri 12 persoane şi au fost ridicate mai multe documente care să dovedească sau să infirme acuzaţiile oamenilor legii. Nu a fost reţinută nici o persoană.   

Violatorul bătrînei rămîne în arest

Aurelian Cîrstoiu, de 52 de ani, din comuna Leordeni, a fost arestat, duminică, după ce a violat o femeie în vîrstă de 77 de ani.  Bărbatul a cerut instanţei să fie plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, asta deşi era recidivist, în trecut fiind condamnat pentru acelaşi gen de fapte. Instanţa i-a respins cererile şi a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Nemulţumit de decizie, Cîrstoiu a contestat decizia. Ieri, Tribunalul Argeş a analizat contestaţia şi a respins-o, Aurelian Cîrstoiu rămînînd în arest. Hotărîrea este definitivă.   

Grupaj de M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 384

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4686
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Unirea Bascov măreşte diferenţa!
Bravo lui Alin , a reusit sa construiasca o echipa care are 21 puncte avans, lucru nemai intalnit de mult.O sa ii urmare...
24/05/17 00:25 Mai mult...

Primarul vrea SCM în Liga I
Cu crivac sigur vom promova.stie mult fotbal,a lucrat si cu lucescu si e pitestean adevarat.ar mai fi schumacher...dar e...
24/05/17 00:24 Mai mult...

Ioana Dicu a lansat „În căutarea iertării“
Felicitari pentru talent si curaj!Sunt curioasa sa citesc cartea pe care ca persoana care am lucrat cu tinerii (si imi p...
23/05/17 17:50 Mai mult...

A schimbat directorul Institutului din Ştefăneşti
Ura, s-au rezolvat problemele de la Stefanesti ! A ajuns si Valeca un politruc de duzina ca multi altii ! Vai de cercet...
23/05/17 12:11 Mai mult...

La paşapoarte: birocratul, şef, cetăţeanul, slugă!
Ce nu se stie (si n-a stiut nici autorul articolului) este ca "doamna de la biroul 2" a afirmat ca - citez : a venit Neg...
23/05/17 11:45 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
miercuri, 24 mai 2017
EUR 4.5583
USD 4.0489

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017 4.612 vizitatori unici
 
 

 


 


 


Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter