Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversBătut crunt de arendaş! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

Pentru că n-a mai vrut să-i lase pămîntul,

Bătut crunt de arendaş!

 

 Ion Rădoi, în vîrstă de 37 de ani, din satul Bilceşti, comuna Valea Mare Pravăţ, a ajuns, zilele trecute, în stare gravă, la Spitalul Municipal Cîmpulung, după ce a fost bătut crunt de un rucărean, mărul discordiei fiind un petec de pămînt.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
Scarlatină la Mioveni! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

Liceul Iulia Zamfirescu, în pericol de contaminare

Scarlatină la Mioveni!

 

 După ce, la începutul a­cestei săptămîni, DPS confirma că doi copii din clasa I, de la Şcoala Nr. 11 Mihai Eminescu, din Craiovei, au scarlatină, a mai apărut o suspiciune. De această dată, este vor­ba de un elev al Li­ceu­lui Iulia Zamfirescu, din Mioveni. Acesta este in­ternat în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Noi sensuri giratorii, în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

Noi sensuri giratorii, în Piteşti

 

 Miercuri, viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, a explicat, în conferinţa de presă a Primăriei, că, în Comisia de Circulaţie a oraşului, a fost avizată amenajarea de noi sensuri giratorii. Două dintre acestea se vor face cu siguranţă, însă pentru celelalte două se vor efectua analize. „La solicitarea Poliţiei, s-a aprobat, în Comisia de Circulaţie, amenajarea, în capătul de sus al Căii Craiovei, la intersecţia cu strada Pătraşcu Vodă, a unui sens giratoriu“, a explicat Ionică. Al doilea sens va fi la intersecţia străzilor Dumbravei şi Eremia Grigorescu şi a Bulevardului Nicolae Bălcescu. Al treilea urmează să apară la intersecţia stră­zii Depozitelor cu Calea Bascovului, dincolo de barieră, iar al patrulea, în capătul de jos al Căii Bucureşti, către Podul Viilor. Investiţiile vor fi făcute cu bani de la bugetul local.   

    A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 222

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Cocaină senior şi-a strămutat procesul

 Avocatul Aurică Cocaină, învinuit de fapte de corupţie, va fi judecat de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia a fost luată, zilele trecute, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde Cocaină senior a cerut strămutarea procesului de la Curtea de Apel Piteşti. În luna iulie a anului trecut, avocatul din cadrul Baroului Argeş a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de omul de afaceri Ţil Po­pescu. Potrivit procurorilor, avocatul a pretins şi a primit mită 50.000 de euro, prin intermediul o­mului de afaceri, de la un individ periculos, arestat preventiv pentru comiterea unor spargeri la mai multe case de amanet şi societăţi comerciale. În vară, cei doi au fost arestaţi preventiv, ulterior fiind eliberaţi sub control judiciar. Aurică Cocaină, în vîrstă de 76 de ani, a fost, în tinereţe, judecător. Pro­cesul lui va înceta la Curtea de Apel Piteşti, urmînd să fie pus pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, aşa cum a dispus Curtea Supremă, în sentinţa definitivă.   

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 120

Continuare
 
Case în flăcări! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 ianuarie 2015

Case în flăcări!

 

  Din cauza hornurilor necurăţate, două familii din Argeş au fost la un pas să rămînă fără locuinţe, în plină iarnă. Din fericire, în ambele cazuri, pompierii au reuşit să stingă incendiile la timp.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 158

Continuare
 
Încăierare în celulă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

Parchetul a finalizat un dosar în care erau implicaţi deţinuţi

Încăierare în celulă!

 

 Recent, procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş au încheiat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a unui deţinut acuzat de loviri şi alte violenţe. Dosarul a fost constituit du­pă ce un bărbat privat de libertate, care îşi executa pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi, şi-a atacat un coleg de celulă, lovindu-l în cap cu coada de la mătură. Individul este condamnat pentru omor deosebit de grav, iar în anul 2012, a mai fost implicat într-un scandal, tot în cadrul Penitenciarului Colibaşi, atunci cînd între două găşti rivale, formate din 15 deţinuţi, a avut loc o încăierare, pe terenul de fotbal al unităţii de deţinere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 218

Continuare
 
Violator prins după 4 ani! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 ianuarie 2015

A abuzat-o sexual pe femeia care îl găzduise

Violator prins după 4 ani!

 

 În iulie 2009, o femeie în vîrstă de 77 de ani, din Piteşti, reclama la Poliţie că a fost victima unui viol. Bătrîna îşi acuza chiriaşul că a abuzat-o sexual, individul dispărînd, apoi, după ce a comis fapta. Timp de patru ani a fost căutat Irinel Mihalache, în vîrstă de 42 de ani, acesta fiind prins, în decembrie anul trecut, la Bucureşti. Băr­batul şi-a recunoscut fapta, fiind trimis în judecată în stare de libertate, după ce instanţa a respins cererea de arestare preventivă formulată de procurori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 210

Continuare
 
Război pentru băiatul lui Cioacă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 ianuarie 2015

Rudele Elodiei Ghinescu vor să-şi viziteze nepotul

Război pentru băiatul lui Cioacă

 

 Judecătoria Piteşti a judecat, ieri, un nou termen în procesul intentat de rudele avocatei Elodia Ghinescu, pentru a obţine dreptul de a-şi vizita nepotul, pe micuţul Patrick Cioacă. În timp ce Cristian Cioacă se află în închisoare, unde îşi ispăşeşte pedeapsa, fiind condamnat pentru uciderea soţiei lui, copilul a devenit motiv de dispută între rude. Patrick, în vîrstă acum de 10 ani, se află în grija surorii fostului poliţist, din anul 2011, cînd aceasta a fost numită tutore.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 198

Continuare
 
Casă în flăcări, la Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

Casă în flăcări, la Curtea de Argeş

 

 O familie din Curtea de Argeş a rămas, marţi, fără un acoperiş deasupra capului. Incendiul a izbucnit din cauza mijlocului de încălzire supraîncălzit. Pe lîngă in­tervenţia pompierilor, care au acţionat cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor, a fost nevoie şi de echipajul SMURD, fiicei proprietarilor făcîndu-i-se rău.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 173

Continuare
 
Elevii au chiulit să meargă la bar Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

Părinţi, verificaţi ce fac copiii în timpul cît ar trebui să fie la cursuri!

Elevii au chiulit să meargă la bar

 

 În ultimele zile, poliţiştii argeşeni au organizat mai multe acţiuni de depistare a elevilor care în timpul orelor de curs îşi fac veacul prin baruri şi săli de jocuri mecanice. Au fost depistaţi 60 de elevi chiulangii. Ieri, o acţiune similară a fost derulată în centrul Piteştiului, la 4 baruri. După cum era de aşteptat, zeci de chiulangii au fost descoperiţi în localuri, în timp ce ar fi trebuit să fie la cursuri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
SMS-uri-capcană! Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

Argeşeni, aveţi grijă şi nu răspundeţi unor astfel de mesaje!

SMS-uri-capcană!

 

 Un cîştig de 20.000 de euro i-a fost promis unui piteştean, care a primit pe telefonul mobil un mesaj ce îi a­nunţa premiul. Nesperatul noroc ar fi trebuit să-l facă de om să ţopăie de bucurie, numai că acesta nu s-a lă­sat înşelat de amăgitorul text. Ră­­mas cu picioarele pe pămînt, acesta şi-a dat seama că este vorba de o înşelătorie pusă la cale de un escroc, în numele Telekom şi Antena 1.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1041

Continuare
 
Crimă, urmată de sinucidere Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

 Acuzat de viol, şi-a ucis concubina

Crimă, urmată de sinucidere

 

 De teamă c-o să ajungă la puşcărie, un bărbat de 34 de ani şi-a ucis concu­bina, cu doi ani mai în vîrs­tă ca el, apoi s-a sinu­cis! Dubla tragedie a avut loc, ieri di­mineaţă, la Bîrla. Cornel Bălan era acuzat de fiica femeii, acum în vîrstă de 16 ani, că ar fi violat-o. Deşi în faţa tu­turor apropiaţilor, dar şi în biletul pe care l-a scris înainte să-şi pună ştrean­gul de gît, omul şi-a susţi­nut nevinovăţia, el n-a su­portat situaţia, a luat un topor şi i-a crăpat capul celei cu care trăia de 4 ani.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1276

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A refuzat să sufle în etilotest

Aflat la volanul unui autoturism pe o stradă din Mioveni, Anton M., în vîrstă de 57 de ani, din aceeaşi localitate, a fost oprit de un echipaj de poliţie, pentru un control de rutină. În timp ce vorbeau cu cel de la volan, oamenii legii şi-au dat seama că şoferul a consumat alcool. I-au cerut să sufle în etilotest, însă omul a refuzat. Avînd în vedere suspiciunile cum că bărbatul băuse înainte de a pleca cu maşina, pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub acuzaţia de refuz de recoltare de probe bilologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Refuzul nu îl va salva de răspunderea penală, pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune fiind similară cu cea pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, adică de la 1 la 5 ani. 

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 247

Continuare
 
Carambol cu patru maşini, la Valea Mare Pravăţ Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 29 ianuarie 2015

Un şofer neatent a provocat un accident rutier pe DN 73

Carambol cu patru maşini, la Valea Mare Pravăţ

 

 Un şofer neatent ar fi putut provoca, ieri după-amiază, în jurul orei 13.45, o adevărată tragedie pe şoseaua principală (DN 73) ce străbate comuna Valea Mare Pravăţ, după ce a intrat în plin cu autoturismul la volanul căruia se afla într-un altul care staţiona într-o coloană de maşini.  Din fericire, conducătorul auto a provocat un carambol rutier în urma căruia au avut de suferit doar cele patru maşini implicate în accident.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 310

Continuare
 
Asistentul IPJ Argeş a primit pedeapsa Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

După ce a luat mită 20.000 de euro,

Asistentul IPJ Argeş a primit pedeapsa

 

 Fostul asistent medical de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş, Gabriel Necula, şi fiul acestuia, Vinicius Florentin Necula, au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti, pentru şantaj şi trafic de înfluenţă, fiind trimişi în judecată de DNA. Potrivit deciziei, ambii au primit pedepse cu suspendarea de 2 ani şi 8 luni, respectiv 1 an şi 6 luni. În plus, fostul asistent va trebui să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunităţii la un centru de copii din Cîmpulung. Sentinţa nu este definitivă.

Comentarii (1) | Vizualizari: 537

Continuare
 
Opt cămătari musceleni, condamnaţi la închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 29 ianuarie 2015

Verdict al Judecătoriei Cîmpulung într-un caz de şantaj şi cămătărie:

Opt cămătari musceleni, condamnaţi la închisoare

# Şapte dintre ei au primit pedepse cu executare, iar unul s-a ales cu suspendarea condiţionată a pedepsei

 

 Magistraţii Judecătoriei Cîmpulung s-au pronunţat marţi, 27 ianuarie, în cazul celor opt indivizi arestaţi preventiv anul trecut, în toamnă, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie şi fals în declaraţii. Şapte dintre ei au fost condamnaţi la închisoare cu executare, iar unul s-a ales cu suspendarea condiţionată a pedepsei. Alte două persoane implicate în acest dosar vor fi judecate separat, deoarece instanţa a dispus disjungerea cauzei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 559

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8057
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Primarii, în prag de răzmeriţă!
Smecherii de la ARA Software sunt firma de casa a Vecinului Nicolescu, hranita cu contracte cu Consiliul Judetean AG. ...
30/01/15 09:25 Mai mult...

Dara şi Helios, dragoste la prima vedere!
Sa va traiasca ! Sunt caini foarte inteligenti si va doresc sa petreceti cat mai multe clipe placute impreuna.
30/01/15 08:59 Mai mult...

Becheanu pleacă de la Salpitflor
Sper sa renoveze piata Trivale si Targul Saptamanal arata ca-n evul mediu.Multumesc
29/01/15 22:55 Mai mult...

O nouă taxă în Piteşti
complet gresit eu de exemplu de vreo 4 ani m am mutat la tara ,asa ca trebuie identificati cei care locuiesc efectiv la ...
29/01/15 21:42 Mai mult...

Fetiţa lor are parapareză spastică
Abia acum am vazut si eu situatia in care va aflati si sunt alaturi de voi.Dumnezeu sa va ajute .Ma rog pentru fetita ca...
29/01/15 21:39 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Vineri, 30 Ianuarie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 


 
Flag Counter