Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Cod portocaliu de inundaţii! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Pe mai multe rîuri din judeţul nostru,

Cod portocaliu de inundaţii!

 

 Precipitaţiile căzute şi prognozate pentru următoarele zile, în bazinul hidrografic Argeş - Vedea, pot produce fenomene hidrologice periculoase pe cursurile de apă. Potrivit informaţiilor de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea, debitele vor fi în creştere pe majoritatea cursurilor de apă din bazinele rîurilor Argeş, Vedea şi bazinul inferior al Oltului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 361

Continuare
 
Inculpaţii rămîn în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Tribunalul Argeş le-a respins contestaţiile

Inculpaţii rămîn în arest

Cazul „Percheziţii la rudarii din Valea Hotarului“

 

 Pe 19 noiembrie 2015, 115 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Cîmpulung şi de la secţiile arondate, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat un număr de 37 de percheziţii, în localităţile Cîmpulung, Dragoslavele, Cetăţeni, Stoeneşti şi Rucăr, pentru probarea activităţii infracţionale a 76 de persoane fizice, bănuite de comiterea unor ilegalităţi silvice. La finalul acţiunii, 34 de persoane au ajuns la sediul Poliţiei din Cîmpulung pentru a fi audiate.

Comentarii (2) | Vizualizari: 209

Continuare
 
Scandal pentru o borsetă cu bani Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Cetăţeanul turmentat a provocat...

Scandal pentru o borsetă cu bani

 

 Înjurături ca la uşa cortului, ameninţări şi un geam spart, totul pentru o borsetă cu bani! Întreg spectacolul a fost pus în scenă în noaptea de joi spre vineri de un individ proaspăt întors din străinătate, care uitase, într-un taxi, geanta cu bunurile de valoare. Disperat să îşi recupereze bunurile, omul a uitat de bunul simţ, ba, mai mult, tot el a fost cel care a depus plîngere la Secţia 1 de Poliţie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 306

Continuare
 
Fetele erau racolate din liceu Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Proxeneţi liberi, după ce au exploatat eleve

Fetele erau racolate din liceu

 

 De cîteva luni, ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au stat cu ochii pe o gru­pare profilată pe proxenetism şi prosti­tuţie. Joi, oamenii legii au efectuat 7 percheziţii la locuin­ţele unde erau oferite clipele de plăce­re con­tra cost, dar şi acasă la unii dintre traficanţi. Au fost ridi­cate mai multe bunuri, şi 34 de persoane au fost duse la au­dieri. La final­ul lor, trei dintre suspecţi au fost lăsaţi să plece liberi acasă, împotriva lor fiind luată mă­sura controlului judiciar. Asta după ce fetele, eleve de liceu, au declarat că au prac­ti­cat prosti­tuţia de bunăvoie, nefiind obligate de in­divizii care le moni­torizau.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Superman a ajuns la închisoare

Superman Văduva, în vîrstă de 27 de ani, din Piteşti, şi Nicolae Conţescu, în vîrstă de 48 de ani, din comuna Bogaţi, ambii bănuiţi de furt calificat, au fost prinşi de poliţiştii de la Secţia Nr. 1 Piteşti. Cei doi bărbaţi sînt bănuiţi că, în perioada 2013 - 2014, ar fi spart trei boxe situate pe strada Făgăraş, din Piteşti, de unde ar fi furat bunuri în valoare totală de 1.700 de lei. De asemenea, ei mai sînt bănuiţi că ar fi sustras din buzunarul unei persoane un telefon mobil care valora 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat celor păgubiţi, iar în prezent, Superman Văduva şi Nicolae Conţescu sînt închişi în Penitenciarul Tîrgu Jiu, unde urmează să îşi ispăşească pedeapsa.

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 198

Continuare
 
A plonjat cu maşina într-o rîpă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Din cauza vitezei, la Rucăr, un şofer din Olt

A plonjat cu maşina într-o rîpă

 

 Accident spectaculos, ieri dimineaţă, pe DN 73, la ieşirea din comu­na Rucăr, spre Podu Dîmboviţei. Un bărbat de 65 de ani a ajuns cu maşina într-o rîpă, după ce a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. În urma accidentului, şoferul a scăpat, în mod miraculos, nevătămat, iar maşina a fost avariată doar în partea din faţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 249

Continuare
 
Ginecologul Mihăilă, arest la domiciliu Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Ginecologul Mihăilă, arest la domiciliu 

 

 Şeful secţiei Obstetrică Ginecologie II din cadrul Spitalului Judeţean Argeş, Adrian Mihăilă, a fost eliberat din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, măsura fiindu-i înlocuită cu arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel, fiind definitivă. Din decizia judecătorilor reiese că în acelaşi dosar mai au calitatea de suspecţi şi doctoriţa Cazia Păun şi alte două asistente de la secţia amintită. 

Comentarii (4) | Vizualizari: 424

Continuare
 
Terenul de pe Cîmpineanu, 25 milioane de euro Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Teodorescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu

Terenul de pe Cîmpineanu, 25 milioane de euro

 

 Dus cu mandat în faţa procurorilor DNA, depu­tatul de Argeş Cătălin Teodorescu a aflat că este ur­mă­rit penal într-un alt dosar de corupţie. Fiind sub control judiciar în primul dosar, parlamen­tarul argeşean este acuzat şi în acest al doilea dosar tot de abuz în serviciu. Folosindu-şi influ­en­ţa de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Teodorescu a aprobat o despăgubire-record pentru un teren din Piteşti.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 824

Continuare
 
Cod galben de ploi şi ninsori Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Cod galben de ploi şi ninsori

 

Meteorologii au emis, ieri, o atenţionare de cod galben de  ploi însemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zăpadă şi polei. Acesta e valabil, de ieri, de la ora 18, şi pînă astăzi, la ora 12. Potrivit acesteia, în intervalul menţionat în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei şi în sudul Moldovei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie, iar cantităţile de apă vor depăşi 20... 25 l/mp şi izolat 40... 50 l/mp. Precipitaţii mixte se vor semnala în Banat, precum şi în zona Carpaţilor Orientali, în vestul şi nordul Moldovei şi local în Transilvania, unde se va forma polei. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă consistent. În regiunile sudice şi sud-estice, dar şi pe crestele montane, vîntul va avea intensificări temporare, cu rafale ce vor depăşi local 55...65 km/h. În această după-amiază, precipitaţiile se vor semnala pe arii mai extinse în regiunile intracarpatice şi vor fi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.  

 I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 161

 
Cătălin Teodorescu, dus cu mandat la DNA Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Deputat argeşean, la al doilea dosar de corupţie

Cătălin Teodorescu, dus cu mandat la DNA

 

 Ieri, deputatul de Argeş Cătălin Teodorescu a fost dus cu mandat la DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu. Parlamentarul se află la cel de-al doilea dosar instrumentat de procurorii anticorupţie, după ce, spun surse judiciare, ar fi acordat despăgubiri ilegale, în perioada cînd era vicepreşedinte la ANRP şi membru în Comisia pentru Stabilirea Despăgubirilor. Beneficiarul este Mihai Rotaru, principalul acţionar de la CS Universitatea Craiova, despre care se spune că ar fi primit aproximativ 109 milioane de lei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 387

Continuare
 
Patroni arestaţi pentru spălare de bani Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 noiembrie 2015

În urma percheziţiilor de miercuri,

Patroni arestaţi pentru spălare de bani

# După percheziţiile de miercuri, 7 persoane au fost re­ţinute pentru 24 de ore #  Ele sînt acuzate că au înşelat statul neînregistrînd în contabilitate diverse operaţiuni financiare şi creînd firme-fantomă, să se piardă urma banilor # Printre afaceriştii reţinuţi se numără patronii Genicom,  cel de la Romvent şi un asociat de la Silver Trading # Cinci dintre afacerişti au primit aseară mandate de arestare preventivă pe cîte 30 de zile.

 

 Percheziile efectuate, miercuri, de poliţiş­­tii argeşeni s-au soldat cu şapte reţineri. Mai mulţi patroni argeşeni şi din alte judeţe au fost duşi în arest pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. Printre cei care au dormit în celulă se numără fraţii Marian şi Constantin Mihail, patronii societăţii Genicom, Eugen Enache, asociat Silver Trading, soţul Aidei Enache, directorul Casei Judeţene de Pensii Argeş, şi Valentin Focică, patron SC Romvent, fostul soţ al procuroarei Mihaela Focică, de la DIICOT.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1816

Continuare
 
Fieraru şi Cocaină, duşi la închisoare Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Executor şi avocat, condamnaţi definitiv de ICCJ

Fieraru şi Cocaină, duşi la închisoare

# Judecaţi din anul 2013 într-un proces cu ING Bank, fostul executor judecătoresc Eugen Fieraru şi avocatul Mihai Cocaină au fost condamnaţi de ÎCCJ # Ei au de executat 5 ani şi 4 luni, respectiv 3 ani şi 4 luni, fiind luaţi de poliţişti şi duşi la închisoare, unde îşi vor ispăşi pedeapsa.

 

 Miercuri seară, fostul exe­cutor judecătoresc Eugen Fieraru şi avoca­tul Mihai Andrei Cocaină au fost încarceraţi. Cei doi au fost condamnaţi defi­nitiv, miercuri, de Înalta Curte de Casaţie şi Jus­tiţie în procesul cu ING, fiind acuzaţi de înşelă-ciune. Executorul jude­cătoresc a primit o pedeap­­să de 5 ani şi 4 luni închisoare, în timp ce avocatul a primit 3 ani şi 4 luni închisoare, cu executare în regim priva­tiv de libertate. Du­pă emiterea sen­tinţei, poli-ţiştii argeşeni au pus în aplicare mandatul în ce-l priveşte pe Eugen Fieraru. Avocatul Coca­ină a fost ridicat, ieri, de la Cluj, acolo unde se mutase de cîteva luni.

Comentarii (4) | Vizualizari: 1550

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă accidentată pe zebră

Deoarece nu a fost atent în momentul în care a dat cu maşina înapoi, un şofer a lovit o femeie în vîrstă. Accidentul a avut loc pe strada Calea Craiovei, din Piteşti. De vină a fost Marius S., în vîrstă de 42 de ani, din localitate, care nu s-a asigurat cînd a dat cu maşina înapoi şi a lovit-o pe Constanţa G., în vîrstă de 74 de ani, tot din Piteşti. În momentul respectiv, femeia traversa strada pe trecerea de pietoni, care era semnalizată prin marcaj şi indicator rutier. La faţa locului au venit poliţiştii de la Biroul Rutier din Piteşti, ei constatînd că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din cauza neatenţiei de care a dat dovadă, Marius S. s-a ales cu un dosar penal, conform articolului 196, din Codul Penal, pentru vătămare din culpă, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă.   

    A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 273

Continuare
 
Nu plecaţi cu maşina neechipată de iarnă! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 noiembrie 2015

Se anunţă vreme rea

Nu plecaţi cu maşina neechipată de iarnă!

 

 Pentru a evita situaţiile neplăcute şi accidentele rutiere, şoferii trebuie să îşi ia măsuri de siguranţă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat ninsori abundente şi ploi substanţiale. Astfel, pînă azi, la ora 9.00, nordul judeţului Argeş se află sub o avertizare meteorologică de cod galben de ninsori, strat consistent de zăpadă şi cantităţi importante de apă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 238

Continuare
 
Arestat că şi-a tîlhărit fosta nevastă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 27 noiembrie 2015

A vrut să-i dea o lecţie, dar a păţit-o el

Arestat că şi-a tîlhărit fosta nevastă

 

 După ce căsnicia nu i-a mers şi a ajuns la despărţire, Ilie Florin Mărunţelu, de 34 de ani, din Călineşti, a vrut să-i facă viaţa un calvar fostei neveste. A reuşit pînă la un punct, acum totul întorcîndu-se împotriva lui. Potrivit principiului „După faptă şi răsplată“, bărbatul a ajuns în arest. Ce s-a întîmplat aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 433

Continuare
 
Pensionară moartă în accident Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 27 noiembrie 2015

Noaptea, pe întuneric şi pe ploaie,

Pensionară moartă în accident

 

 Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 73, în comuna Miceşti. O femeie în vîrstă de 63 de ani, din localitate, traversa neregulamentar, cînd a fost lovită de o maşină. Transportată de urgenţă la spital, Maria Pană nu a supravieţuit leziunilor grave. Potrivit cercetărilor oamenilor legii, vinovată de tragedie este chiar victima.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 608

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3713
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Derbi pentru titlu!
Nu mai fi rau nea Ilie.Se joaca fotbal.
29/11/15 01:25 Mai mult...

Argeşul a ales varianta 1!
Am auzit ca sindicalistu ala indeamna organelle din Arges la organizarea unor demonstratii impotriva guvernului Ciolos p...
28/11/15 22:46 Mai mult...

Inculpaţii rămîn în arest
PE VALEA CHEII SE TOIE DE 2,3ANI LA OBSTEA DRAGOSLAVELE CU STIREA LUI MOGOS SI A LUI GHIDAN CARE ESTE PADURAR,SUNT SUTE ...
28/11/15 12:59 Mai mult...

Terenul de pe Cîmpineanu, 25 milioane de euro
O rusine acesti mafioti argeseni. Astia trebuiesc bagati la pirnaie, ca fac o tara intreaga de ris.
28/11/15 10:49 Mai mult...

Ginecologul Mihăilă, arest la domiciliu
Poate sa le faca salariile si de 10000euro ca tot vor lua spaga. Trebuie privatizate casele de sanatate in primul rand.
28/11/15 09:47 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 28 Noiembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 

Flag Counter