Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt diversVa sta trei ani după gratii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Pentru că a vrut să siluiască două bătrîne,

Va sta trei ani după gratii

 

 Două tentative de viol a avut Nicolae Creaţă, un bărbat în vîrstă de 38 de ani, din comuna Morăreşti, fiind trimis în judecată din a­cest motiv. El a fost încarcerat în septembrie anul acesta şi condam­nat, marţi, de Judecătoria Piteşti. Creaţă a vrut să întreţină re­laţii sexuale cu două bătrîne, însă ambele încercări i-au eşuat. Chiar dacă nu a reuşit să-şi ducă intenţiile pînă la capăt, inculpatul va plăti pentru fapta lui. A primit o pedeapsă de 3 ani închisoare cu executare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 31

Continuare
 
Judecătoria Piteşti, sufocată de dosare Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Instanţa are probleme, fiind magistraţi puţini şi cauze multe

Judecătoria Piteşti, sufocată de dosare

 

 O situaţie din cadrul Judecătoriei Piteşti cu privire la numărul de posturi vacante şi încărcătura pe magistrat în funcţie de numărul de dosare a fost făcută publică de Consiliul Superior al Magistraturii. Astfel, potrivit schemei de posturi, instituţia ar trebuie să aibă 32 de judecători angajaţi, în prezent fiind doar 29. De asemenea, la capitolul funcţii de conducere, sînt mai multe posturi vacante.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 32

Continuare
 
Vişoiu - 7 milioane de euro într-o secundă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Mafia retrocedărilor în care e implicat şi Teodorescu o ia peste bot

Vişoiu - 7 milioane de euro într-o secundă!

Arestarea şefei DIICOT loveşte şi în Argeş

 

Un deputat de Argeş şi un cunoscut om de afa­ceri din judeţ apar în scan­dalul retrocedărilor ilegale, ce o vizează pe Alina Bica, şefa DIICOT, reţinută de procurorii DNA, joi seară. Cătălin Flo­rin Teodorescu, parla­mentar PDL, ar fi dat aviz favorabil în 2011, alături de colegii săi din Comi­sia Centrală pentru Sta­bilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, al cărei vi­cepreşedinte era la acea vreme, pentru despă­gu­biri în valoare de circa 61 milioane de euro, pen­tru un teren din Snagov,  valoarea fiind suprae­va­lua­tă. Unul dintre benefi­ciarii „tunului“ imobiliar este nimeni altul decît patronul Conarg, Valentin Vişoiu, implicat şi în alte retrocedări ilegale, dar şi în dosarul de corupţie al primarului Tudor Pen­diuc, în care a primit a­rest la domiciliu.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

N-a păstrat distanţa în trafic

N-a păstrat distanţa în trafic şi a provocat un accident în urma căruia n-au existat doar pagube materiale, ci şi o victimă um­a­nă. Accidentul a avut loc, joi, în Topoloveni. Eugen B., 44 de ani, din comuna Rucăr, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piteşti către Topoloveni, este şoferul vinovat de evenimentul rutier. Acesta a lovit o maşină condusă regulamentar în faţa lui de Carmine Iulian N., 23 de ani, din Topoloveni. Ioana Roxana I., 20 de ani, din Topoloveni, tînăra rănită uşor în accident, era pasageră în al doilea autoturism. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni.      

           M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 18

Continuare
 
Incendii de la jarul din sobă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Două familii, la un pas să rămînă fără agoniseala de-o viaţă, într-o singură zi

Incendii de la jarul din sobă

 

 O familie din Valea Iaşului a fost la un pas să rămînă fără toată a­go­niseala de-o viaţă, joi seară. Totul, după ce a căzut jar din soba de teracotă cu plită, aflată într-o bucătărie de vară, şi bunurile din încăpere au luat foc! Din fericire, flăcările au fost observate la timp, au fost chemaţi pompierii, aceştia reuşind să stingă incendiul înain­te ca pagubele să fie însemnate. De asemenea, în acest caz, n-au existat victime umane. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 26

Continuare
 
Fabrica de cauciuc de la Bascov, în flăcări! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Pentru a doua oară în acest an,

Fabrica de cauciuc de la Bascov, în flăcări!

 

 Incendiu, joi seară, la o fabrică de ca­u­ciuc din Bascov, pe strada Serelor! Angajaţii aflaţi într-o secţie unde erau şi utilaje au ieşit afară, panicaţi de fumul gros. Tot ei au sunat imediat la 112. Patru autospeciale cu apă şi spu­mă ale ISU Argeş şi Poliţia au pornit spre locul incendiului. Şi un echipaj SMURD a fost trimis la inter­venţie. Din fericire, nu au existat vic­time. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca pagubele să fie foarte însemnate. Vă reamintim că, la jumă­tatea lunii iulie a acestui an, un in­cen­diu devastator a mistuit 10 tone de produse din cauciuc, elemente de mobilier, tehnică de calcul, documen­te teh­nice şi multe altele, într-o secţie a ace­leiaşi fabrici.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 41

Continuare
 
Un puştan, cu decapotabila în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Depăşind pe linia continuă,

Un puştan, cu decapotabila în şanţ

 

 Accident spectaculos, ieri sea­ră, pe DN7 Piteşti - Rîmnicu Vîlcea, în loca­li­tatea Bascov. Un şo­fer neatent, care se îndrepta la volanul unui Duster dinspre Piteşti spre Valea Ursului, a virat brusc din drumul principal spre unul lăturalnic, strada Zamfireşti, şi a lovit în plin o decapotabilă care se angajase în depăşirea neregulamentară a acestuia. În urma impactului, ambele maşini au fost avariate, cea condusă de puştanul care a ignorat linia continuă fiind proiectată în şanţ. Pentru că ambii şoferi au comis greşeli în trafic, acestora le-au fost reţinute permisele de con­ducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 36

Continuare
 
Fenomen neobişnuit, deasupra Piteştiului! Imprimare E-mail
(7 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Fenomen neobişnuit, deasupra Piteştiului!

 

Ieri după-amiază, pe la ora 17, un fenomen straniu se arăta deasupra oraşului nostru. O culoare gălbuie lumina tot cerul, ca şi cum ar fi fost răsăritul soarelui. Oamenii îşi dădeau cu părerea şi se anunţau unii pe alţii, prin mailuri, telefoane şi pe Facebook. Ultima oară cînd s-a manifestat un astfel de fenomen a fost în preajma unui mare cutremur.              

           C.N.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

 
Foc şi la fabrica de cauciuc din Bascov! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Ultima oră

Foc şi la fabrica de cauciuc din Bascov!

 

Incendiu, aseară, la o fabrică de cau­ciuc din Bascov, pe strada Serelor. Angajaţii aflaţi în depozit au ieşit afară, panicaţi de fumul gros. Tot ei au sunat imediat la 112. Pa­tru autospeciale cu apă şi spumă ale ISU Argeş şi Poliţia au pornit spre locul incendiului. Pompierii au reuşit, în scurt timp, să stingă focul. Vă reamintim că, la jumătatea lunii iulie a acestui an, un incendiu de­vastator a mistuit 10 tone de produ­se din cauciuc, elemente de mo­­­­­­bi­lier, tehnică de calcul, docu­­mente tehnice şi multe altele, într-o secţie a aceleiaşi fabrici. Vom reveni cu detalii asupra cauzei incendiului şi a pagubelor produse de acesta.

M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 213

 
A dispărut de acasă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

A dispărut de acasă

 

 De la începutul acestei săptămîni, familia lui Gheorghe Popescu, un bărbat din Poienarii de Argeş, n-a mai avut linişte. Omul, în vîrstă de 79 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Cei dragi l-au căutat încontinuu, au alertat şi autorităţile, dar în zadar. Au făcut un apel şi la redacţia ziarului nostru, în speranţa că îi va vedea  cineva poza în ziar şi le va da un indiciu despre locul unde se află argeşeanul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 113

Continuare
 
Arme de foc, confiscate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 noiembrie 2014

Depistate de Poliţia Cîmpulung şi deţinute ilegal,

Arme de foc, confiscate

 

 La sfîrşitul lunii octombrie, v-am relatat cazul unui cetăţean belgian, stabilit de ceva vreme la Cîmpulung, care este cercetat penal pentru deţinerea ilegală a unei arme de foc militare. Arma, un pistol mitralieră marca SIG, model SG-50, de calibru 7,5X55, a fost confiscată, în vederea continuării cercetărilor, ca urmare a unei decizii a Tribunalului Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 178

Continuare
 
Bărbat găsit mort, în garsonieră Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Descoperire macabră, la Cîmpulung!

Bărbat găsit mort, în garsonieră

 

 Cele mai negre temeri ale unor locatari de pe scara C a blocului 17, din cartierul cîmpulungean Vişoi, s-au adeverit, ieri după-amiază. Îngrijoraţi că vecinul lor de la etajul I, Adrian Marius Miricel, în vîrstă de 44 de ani, nu a mai dat nici un semn de viaţă de mai multe zile, oamenii au cerut ajutorul poliţiei şi al pompierilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 309

Continuare
 
Bucureşteanul violator, reţinut! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

După ce, în urmă cu 5 ani, a batjocorit o bătrînă din Piteşti,

Bucureşteanul violator, reţinut!

 

 A batjocorit o femeie care putea să-i fie mamă! Fapta a fost comisă în anul 2009. De atunci, oamenii legii s-au aflat pe urmele violatorului. L-au găsit, el ascuzîndu-se în Capitală. Acum, Irinel M., 42 de ani, riscă să stea ani grei după gratii, pentru că a nenorocit-o pe G.V., o bătrînă de 77 de ani, din Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 230

Continuare
 
Două jafuri, într-o noapte! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Cinci bărbaţi au dat spargeri în staţii GPL din Bucureşti

Două jafuri, într-o noapte!

# Maşina de lux cu care au acţionat indivizii era înmatriculată în Argeş

 

 Cinci bărbaţi mascaţi au jefuit, în noaptea de miercuri spre joi, două staţii de alimentare cu gaz petrol lichefiat, din Bucureşti şi de pe şoseaua de centură a Capitalei. Din una dintre locaţii au furat două telefoane mobile, iar din cealaltă au luat încasările, după ce au agresat vînzătorul. Cînd s-au întors la locul unde au dat primul atac, hoţii au fost prinşi. Ei riscă, acum, ani grei de puşcărie.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 466

Continuare
 
Lucian Comănescu, un patron ghinionist! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Incendiul de la Agrolact a provocat pagube de 2,5 miloane euro

Lucian Comănescu, un patron ghinionist!

 

 În cinci ore şi jumătate, Lucian Comănescu, patronul Agrolact, şi-a văzut afacerea de două milioane şi ju­mătate de euro distrusă. Avea însă asigurare şi ar putea să îşi recupereze o parte din bani. Odată cu fabrica de la Mărăcineni au fost mistuite de flăcări, marţi după-amiază, şi documente personale ale în­treprinzătorului, care pare să fie urmărit de ghini­oa­ne. În urmă cu trei ani, Lucian Comănescu şi-a pier­dut fiul, în vîrstă de 22 de ani, într-un accident de motocicletă, iar ulterior a rămas fără banii depozitaţi în cutia de valori a BCR.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 598

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 21 noiembrie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Două victime, din cauza vitezei

Viteza a mai făcut două victime, miercuri, la Topoloveni! George Cătălin S., 24 de ani, din comuna Priboieni, conducea o autoutilitară din direcţia Priboieni către Topoloveni. Din cauza vitezei excesive şi neadaptate la condiţiile de carosabil umed, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, situat în partea stîngă a direcţiei de mers. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unui minor de 16 ani, pasager în autoutilitară. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni.  

  M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 212

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7582
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Doar două mandate pentru aleşii locali!
da, pai voua va trebuie 7 mandate ca sa va dezmeticiti. Prindeti greu si uitati repede. Lasati domnilor primari, punem u...
22/11/14 00:08 Mai mult...

Reabilitarea DN73 intră în hibernare!
Alegerile au trecut. Si pentu ca a iesit cine trebuie lucrarea trebuie conservata pana in iunie cand temperaturile vor f...
22/11/14 00:00 Mai mult...

Luptătorul de aur al Argeşului!
Ma bucur ca, din cand in cand, ne mai aducem aminte si de valorile cu care trebuie sa ne mandrim. Ce performante avea A...
22/11/14 00:00 Mai mult...

Pendiuc, ţinut departe de fiica sa
sper sa nu scape, sa dea inapoi fiecare banut. Hotii nu trebuie sa fie primari. Trebuie sa-l achimbam pe Pendiuc. Cum po...
22/11/14 00:48 Mai mult...

Pendiuc, ţinut departe de fiica sa
Nu suficient de departe! Se poate si mai bine! Hai DNA!!
21/11/14 21:36 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 22 Noiembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->