Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Frătică, activ pe Facebook! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Arestat de DNA,

Frătică, activ pe Facebook!

 

 Importanţi oameni de afaceri au ajuns la zdup, în arestul Poliţiei Capitalei, în urma descinderilor care au avut loc, la începutul lunii februarie, în Argeş, în alte zece judeţe din ţară, dar şi în Capitală. Printre cei arestaţi s-a numărat şi Florin Frătică, primarul comunei Bradu. Edilul argeşean reţinut de DNA în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani şi-a făcut simţită prezenţa, ieri, pe Facebook.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Nu are voie în restaurante şi baruri

Un adolescent a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul, deşi nu avea permis, în plus, consumase şi băuturi alcoolice. Răzvan Constantin Popescu, despre el fiind vorba, a fost deferit justiţiei. În această săptămînă, magistraţii Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe minor la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 6 luni. În sentinţă sînt prevăzute şi alte obligaţii, cărora adolescentul va fi nevoit să se supună. Instanţa îi impune inculpatului să îşi continue studiile şi să frecventeze cursurile şcolii pe care o urmează în prezent. De asemenea, Răzvan Constantin Popescu nu are voie să frecventeze localuri în care se consumă băuturi alcoolice, în această periodă. El va trebui să se prezinte periodic la Serviciul de Probaţiune Argeş. Sentinţa nu este definitivă, putînd fi atacată cu apel.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 172

Continuare
 
Şi-au ciocnit maşinile pe o stradă din Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Şi-au ciocnit maşinile pe o stradă din Cîmpulung

 

 O şoferiţă neatentă a provocat, joi, în jurul orei 18, pe strada Fraţii Goleşti din Cîmpulung, un accident rutier care s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 197

Continuare
 
Militari musceleni, în alertă, la Poligonul Smîrdan Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Vînătorii de munte din Cîmpulung se pregătesc de război?

Militari musceleni, în alertă, la Poligonul Smîrdan

 

 Peste 2.200 de militari cu armament şi tehnică de luptă, din armatele Marii Britanii, Republicii Moldova, României şi SUA, participă, în Poligonul Smîrdan, din judeţul Galaţi, în perioada 15 - 30 aprilie, la exerciţiul de alertare desfăşurat la nivelul Comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica“ din Buzău şi al structurilor subordonate din garnizoanele Focşani, Galaţi şi Brăila.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 250

Continuare
 
Tîlhar la drumul mare Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

A atacat o tînără, noaptea, ca să-i fure telefonul

Tîlhar la drumul mare

 

 Disperat să facă rost de bani, Constantin Anica, 26 de ani, din comuna Popeşti, satul Slobozia, a comis o faptă ce-i poate aduce mulţi ani de închisoare. Fapta s-a petrecut în decembrie 2014, iar procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti au încheiat cercetările recent şi au dispus trimiterea lui în judecată. Atunci, tînărul a atacat o fată pe stradă şi i-a furat telefonul mobil. Este acuzat de tîlhărie, riscînd o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Comentarii (2) | Vizualizari: 364

Continuare
 
Incendiu de proporţii, la Brăduleţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Au vrut să-şi cureţe grădina, dar flăcările i-au lăsat sub cerul liber

Incendiu de proporţii, la Brăduleţ

 

 O familie din satul Brădet, comuna Brăduleţ, a rămas, joi, fără munca de-o viaţă. Flăcările au mistuit  o casă, două grajduri, o anexă şi aproximativ 600 mp de litieră. Totul, din cauză că proprietarii s-au apucat de curăţenia de primăvară. Au dat foc la vegetaţia uscată din grădină. Cîteva scîntei au fost purtate de vînt. Aşa a luat foc grajdul, iar de aici flăcările s-au extins la celelalte clădiri din respectiva curte. După patru ore, incendiul a fost stins.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 225

Continuare
 
I-a spart capul nevestei, apoi s-a spînzurat! Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 18 aprilie 2015

Decît la puşcărie, mai bine în mormînt

I-a spart capul nevestei, apoi s-a spînzurat!

 

 Şi-a snopit nevasta în bătaie, după care a realizat ce a făcut. Femeia a ajuns la spital cu capul spart, iar bărbatul, speriat probabil că îl paşte puşcăria, şi-a pus ştreangul de gît. Dumitru Ganea a recurs la gestul necugetat ieri dimineaţă. N-a lăsat nici un bilet de adio.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Două licitaţii reluate, una contestată Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Scandalul concesionării păşunilor alpine de la Rucăr continuă

Două licitaţii reluate, una contestată

 

După cum v-am informat, miercuri, pe 15 aprilie, la Primăria Rucăr, s-a desfăşurat licitaţia pentru concesionarea păşunilor din golurile alpine situate pe cei trei munţi rămaşi în domeniul public al localităţii: Berevoiul Mic, Luţele şi Valea Vladului. Licitaţia se anunţa a fi una cu cîntec, în condiţiile în care cîţiva fermieri locali cu tradiţie în domeniu ne-au dezvăluit faptul că în acest an sînt dezavantajaţi din start de regulile stabilite de autorităţile locale, care ar favoriza anumiţi băieţi deştepţi, de­­veniţi peste noapte crescători de animale şi care nu urmăresc alt­ce­va decît să pună mîna pe subvenţiile de la APIA.

Comentarii (2) | Vizualizari: 228

Continuare
 
Deputatul Rădulescu nu scapă de controlul judiciar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Judecat că a dat mită şi a făcut afaceri,

Deputatul Rădulescu nu scapă de controlul judiciar

 

 Trimis în judecată în urmă cu un an, sub acuzaţia de dare de mită şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, deputatul argeşean Cătălin Rădulescu nu scapă de măsura controlului judiciar. Parlamentarul a avut mai multe încercări de a ob­ţi­ne avizul judecătorilor să părăseas­­că ţara, însă cererile lui au fost res­pinse. Ultimul termen a avut loc marţi, atunci cînd magistraţii au anunţat că pe 7 mai vor lua în discuţie prelungirea măsurii.

Comentarii (2) | Vizualizari: 243

Continuare
 
Theodor Nicolescu rămîne în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Judecătorii Curţii Supreme au luat decizia:

Theodor Nicolescu rămîne în arest

 

 Theodor Nicolescu, de­putat de Argeş, nu sca­pă de arest. Decizia a fost luată zilele aces­tea de magistraţii Înal­tei Curţi de Casaţie şi Jus­tiţie. Trimis în jude­cată sub acuzaţia de a­buz în ser­viciu şi luare de mită, parlamentarul argeşean a primit ves­tea ca pe o lovitură. Miercuri, jude­că­torii Curţii Supreme au men­­ţinut măsura ares­tu­lui preventiv pentru de­putat şi alţi 6 in­cul­paţi din acelaşi dosar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 263

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu de proporţii, la Brăduleţ

Trei echipaje de la detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş şi unul de voluntari de la Domneşti, dra şi o autosanitară SMURD au fost solicitate ieri du­pă-amiază, în satul Brădet, comuna Brăduleţ. Flăcările au cuprins iniţial un grajd, iar de la acesta focul s-a propagat la locuinţă, un alt grajd şi la o anexă. După cîteva ore, pompierii au reuşit să stingă focul care a lă­sat o familie fără munca de-o viaţă. Din fericire, n-au existat victime o­meneşti. Rămîne ca pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul. 

   M.Cazacu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 246

Continuare
 
Robert Ţiganu’, acuzat de tîlhărie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 17 aprilie 2015

Robert Ţiganu’, acuzat de tîlhărie

 

Năravul din fire n-are lecuire! Robert Andrei Răsură, de 25 de ani, din Piteşti, este exemplul concret al acestei zicale. Tînărul, o mai veche cunoştinţă de-a poliţiştilor, a ajuns din nou în arest, fiind acuzat de tîlhărie. Totul, după un scandal-monstru petrecut în Tîrgul Săptămînal. Cunoscut ca un individ iute la mînie şi cu preocupări ce vin deseori în contradicţie cu legea, Robert Ţiganu’, cum este poreclit individul, a mai fost condamnat în 2013, pentru trafic de droguri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 409

Continuare
 
„Ajutaţi-mă să-mi găsesc sora dispărută!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

„Ajutaţi-mă să-mi găsesc sora dispărută!“

 

 O piteştencă îşi caută sora dispărută. Leana Arvat susţine că Dorina Arvat, în vîrstă de 35 de ani, a plecat în urmă cu două săptămîni de la locuinţa concubinului său, din comuna Cocu. Nu e prima dată cînd aceasta pleacă de la domiciliu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 392

Continuare
 
Au furat în Vîlcea, prinşi la Morăreşti! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Au crezut că sînt hoţi cu experienţă, dar s-au înşelat

Au furat în Vîlcea, prinşi la Morăreşti!

 

 Trei persoane din comuna Merişani, printre care şi un minor, au furat dintr-un tir aflat într-o parcare, în judeţul Vîlcea, o borsetă în care se aflau 300 de euro. S-au urcat în autoturismul VW Sharan şi au plecat spre casă, fericiţi că au făcut rapid rost de bani şi că n-au fost prinşi. De isprava lor s-a aflat rapid, aşa că maşina a fost dată în urmărire la noi în judeţ. Evident, şoferul ştiind ce a făcut, n-a oprit la semnalul poliţiştilor. A călcat cît a pu­tut pe acceleraţie, cînd a văzut că e urmărit. În comuna Morăreşti a parcat maşina pe un drum lăturalnic, i-a luat numerele şi a vrut să plece, cu ceilalţi doi, cu maşina unui prieten chemat în ajutor. Fix în momentul cînd se urcau în Ford, hoţii au fost prinşi de poliţiştii argeşeni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 368

Continuare
 
S-a spînzurat în grădina casei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Din motive numai de el ştiute,

S-a spînzurat în grădina casei

 

 Într-o clipă de slăbiciune a decis să-şi ia viaţa! Un bărbat de 47 de ani, din Cîmpulung, s-a spînzurat, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, în grădina casei socrilor din comuna Valea Mare Pravăţ. Cunoscuţilor nu le-a venit să creadă cînd au auzit vestea şi nimeni nu a ştiut să le spună anchetatorilor ce suferin­ţă ascun­să avea omul. Bărbatul a lăsat în urmă un bilet de adio, însă nu şi-a motivat gestul sinucigaş, luînd cu el în mormînt misterul morţii sale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
Copil, grav rănit în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 17 aprilie 2015

Băieţel de 3 ani, dus cu elicopterul la Bagdasar!

Copil, grav rănit în accident

 

 Un copil de doar 3 ani a fost transferat, mier­­curi seară, cu un elicopter SMURD la un spital din Ca­pi­ta­lă. Băieţelul a fost rănit într-un accident ru­tier, în comuna sa na­tală, Călineşti. De vină se pare că este Samuel N., micuţul care, lăsat nesupra­vegheat cîteva se­cun­de, a vrut să tra­ver­se­ze strada în fu­gă. Nu s-a asigurat însă şi a fost lovit de o maşină. Iniţial s-a crezut că rănile nu îi pun viaţa în pericol, dar în urma unor con­troale amă­nun­ţi­te s-a stabilit că bă­ie­ţelul avea ruptură de fi­cat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 812

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3224
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Prima competiţie naţională de Rubik, la Mioveni
20 ron taxa de participare.
19/04/15 13:40 Mai mult...

Lucrările continuă la Sala Sporturilor din Mioveni
S a daramat din pacate, a cazut macaraua peste cladire. :upset :x :upset
19/04/15 07:33 Mai mult...

Autostrada Piteşti - Sibiu se face!
Mie personal imi miroase a abureala PSD-ista, ceva de genul lasati-o voi mai moale cu protestele sa va ingropam noi defi...
19/04/15 01:17 Mai mult...

Alpinistul Teo Vlad vrea să cucerească Everestul
Il cunosc pe Teo de cand s-a nascut.A fost mereu un copil ambitios si foare inteligent care s-a transformat apoi in adul...
18/04/15 20:28 Mai mult...

Tîlhar la drumul mare
Politia nationala in Pitesti si in tot judetul Arges doarme in post de mult,dar in ultimul timp somnul este permanent in...
18/04/15 19:41 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 18 Aprilie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter