Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Ploi torenţiale şi grindină Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Ploi torenţiale şi grindină

 

Meteorologii au emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică valabilă de astăzi, de la ora 4,  şi pînă mîine, la ora 22. Potrivit informării, din această dimineaţă şi pînă mîine seară, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în Banat şi Crişana, apoi în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei şi în vestul Munteniei. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vîntului ce pot lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Instabilitatea atmosferică se va manifesta şi în partea de sud-est a teritoriului, în special spre sfîrşitul intervalului, dar pe arii mai restrînse.    

I.Şutan

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 136

 
Elev înecat la scăldat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 iulie 2014

Elev înecat la scăldat

 

Tragedie, ieri după-amiază, în comuna Slobozia! Mădălin P., în vîrstă de 10 ani, a plecat cu copiii la scăldat pe rîul Dîmbovnic din localitate. După ce a intrat în apă, băiatul a fost observat de prietenii lui cînd se agita. Crezînd că se joacă, aceştia nu au intervenit, însă s-au alertat cînd Mădălin s-a scufundat şi nu a mai ieşit. Au intrat după el în apă şi i-au scos trupul inert la mal. După aceea, au sunat la Ambulanţă, dar echipajul medical nu l-a mai putut salva pe băiat. Vom reveni.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 231

 
Suspectaţi că au furat lemne Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Suspectaţi că au furat lemne

 

În încercarea de a eradica fe­no­menul furturilor de lemne, po­liţiştii organizează zilnic acţiuni şi efectuează controale la toate mijloacele de transport încăr­ca­te cu material lemnos. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 148

Continuare
 
„Vecina şi-a construit cripta peste zidul meu“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Supărat din cauza unei construcţii în cimitir, reclamă:

„Vecina şi-a construit cripta peste zidul meu“

 

 La 82 de ani, Gheorghe Muscel, din Piteşti, bate din uşă-n uşă pentru a-şi face dreptate. Piteşteanul proprietar de criptă în Cimitirul Sfîntul Gheorghe este supărat foc, din cauză că vecinul a construit o criptă lipită de-a lui. Problema este că acesta nu a respectat contractul privind distanţele dintre locurile de veci şi a încercat să-l tragă în piept pe bătrîn, înălţînd construcţia peste zidul existent la cripta ce-i aparţine lui Gheorghe Muscel.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 187

Continuare
 
Şoferi buni de plată! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Şoferi buni de plată!

 

 În week-end, poliţiştii au stat la pîndă cu radarele pe principalele drumuri din judeţ. Mai mulţi şoferi care au călcat tare pedala acceleraţiei au picat în plasa întinsă de oamenii legii, iar acum sînt buni de plată. Asta în cazurile fericite, existînd şi ghinionişti care, din cauza vitezei, pe lîngă amen­dă, au rămas fără permisul de conducere.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 264

Continuare
 
Argeşenii morţi în accident, comemoraţi în Muntenegru Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Argeşenii morţi în accident, comemoraţi în Muntenegru

 

 Cinci argeşeni au murit şi alţi 7 au fost răniţi, în urmă cu aproximativ un an, în Muntenegru, în urma unui cumplit accident rutier. Vineri, ministrul român de Externe, Titus Corlăţean, a participat la comemorarea românilor care au pierit în urma tragediei din 23 iunie 2013, alături de omologul său Igor Luksic, din Muntenegru. Tot acolo a fost sfinţită o troiţă ridicată în memoria celor decedaţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 133

Continuare
 
Rromii au pierdut procesul cu Regia de Drumuri Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Rromii au pierdut procesul cu Regia de Drumuri

 

 Circul iscat între rromii din Costeşti şi Consiliul Judeţean Argeş continuă în instanţă, unde cetăţenii aflaţi sub oblăduirea autointitualului regle al ţiganilor  Dan Stănescu cer dau­ne serioase. Instanţa le-a respins cererile în două procese, deciziile nefiind însă definitive.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 232

Continuare
 
Judecătorul Doru Mercan, vicepreşedintele Curţii de Apel Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 iulie 2014

În urma examenului susţinut,

Judecătorul Doru Mercan,  vicepreşedintele Curţii de Apel

 

 De la mijlocul lunii iulie, judecătorul Doru Mercan ocupă oficial funcţia de vice­pre­şe­dinte al Curţii de Apel Piteşti, în urma examenului pe care l-a susţinut în acest sens. Consiliul Su­pe­rior al Magistraturii a dat, zilele trecute, ho­tărîrea în acest sens, numindu-l pe Dorul Mercan în func­ţie, pe o perioa­dă de 3 ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

Şi-a mutilat concubina şi e liber

Un individ gelos şi-a atacat fosta concubină şi a tăiat-o pe faţă şi la mînă, sîmbătă, provocîndu-i mai multe leziuni. După cum anunţam din numărul de ieri, Mi­haela Bujor, de 22 ani, gravidă în luna a V-a, l-a părăsit pe Cătălin Stoica, de 32 ani, din Mihăeşti, acum trei luni. Bărbatul a refuzat să-i dea femeii copilul, un băieţel de 1 an şi 6 luni. Sîmbătă, bărbatul s-a dus după ea, în comuna Izvoru, şi, minţind-o că îi va aduce băieţelul să-l vadă, a atras-o într-un loc ferit, acolo unde a bătut-o şi a tăiat-o pe faţă şi pe mîna dreaptă. Speriat, tot el a sunat la 112 şi a anunţat ce-a  făcut. Femeia se află la spital. După fap­tă, Cătălin Stoica a fost reţinut pentru vătămare corporală, ulterior fiind eliberat. Poliţiştii aşteaptă acum verdictul medicului legist, care va trebui să spu­nă dacă viaţa tinerei a fost pusă în pericol, abia după aceea se va stabili dacă individul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.  

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 188

Continuare
 
Casa lui „Titi Flocea“, mistuită de flăcări Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 iulie 2014

L-au ajuns blestemele pe fostul primar din Rucăr?

Casa lui „Titi Flocea“, mistuită de flăcări

 # O altă vilă din gospodăria lui Dumitru Ghica a fost cuprinsă de flăcări, însă pompierii au salvat un dezastru şi mai mare, reuşind să stingă focul în timp ce ardea la mansardă

 

Incendiu devastator, în noaptea de duminică spre luni, în comuna Rucăr. Flă­cările au făcut prăpăd în gospodăria fos­tului primar al localităţii, Dumitru Ghica, zis şi „Titi Flocea“, mistuind cu repeziciune o casă mai veche, reabilitată, toate bunurile aflate înăuntru, o magazie, dar şi mansarda unei vile situate în a­propiere, chiar dacă pom­pierii cîm­pu­lungeni şi membrii SVSU Rucăr au in­­ter­venit cu promptitudine. ISU Argeş şi Poliţia Cîmpulung au demarat o anchetă în a­cest caz, pentru a stabili cauzele şi împre­jurările care au stat la baza declanşării incendiului, o ipoteză preliminară fiind a­ce­ea că la mijloc a fost vorba despre un scurt­circuit la instalaţia electrică.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 634

Continuare
 
Magdalena nu mai fumează, la 5 ani Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 iulie 2014

Pentru că a ajuns la bunici,

Magdalena nu mai fumează, la 5 ani

# Mama ei o obliga să bea cafea şi să tragă din ţigară

 

 Fetiţa care a fost fil­ma­tă în timp ce mama ei o silea să tragă din ţi­gară şi să bea cafea a scăpat de viaţa de cal­var. Asta doar pentru că tatăl şi bunicii fac totul pentru ca ea să ducă o viaţă normală. Mama, în schimb, nici măcar nu a mai cata­dic­sit să treacă pe la ea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 280

Continuare
 
Patru căruţe folosite la furat de lemne, confiscate Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 21 iulie 2014

Patru căruţe folosite la furat de lemne, confiscate

 

 Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 16 Valea Mare Pravăţ, împreună cu militarii jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, au desfăşurat, de curînd, o acţiune în comuna Bughea de Sus, în vederea combaterii delictelor silvice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 221

Continuare
 
Razie în pieţe şi în bazar Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 21 iulie 2014

În timpul unei acţiuni de combatere a evaziunii fiscale,

Razie în pieţe şi în bazar

 

 Joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Secţiei Nr. 1 Poliţie Piteşti au organizat o acţiune de control în piaţa Ceair, pe străzile adiacente acesteia şi în bazarul Gheorghe Lazăr. Razia a avut ca scop combaterea evaziunii fiscale, depistarea persoanelor care vînd ţigări de contrabandă şi a celor ce se ocupă cu comerţul stradal.

Comentarii (1) | Vizualizari: 412

Continuare
 
Mutilată de concubin! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 21 iulie 2014

O gravidă în luna a cincea a fost atacată cu sînge rece

Mutilată de concubin!

 

 Caz şocant, în comuna Izvoru! O tînără în vîrstă de 22 ani, din localitate, gravidă în luna a V-a, a fost ademenită de fostul concubin, într-o pădure, acolo fiind atacată cu cuţitul. Cătălin Stoica, 34 de ani, din comuna Mihăeşti, a mutilat-o pe tînără, provo­cîndu-i mai multe răni pe faţă. Speriat, agresorul a sunat singur la Poliţie şi a anunţat ce a făcut. Fe­meia se află, acum, în afara oricărui pericol, iar atacatorul a fost reţinut.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 568

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 iulie 2014

Alte ştiri pe scurt

 

 Fraţii cerşetori, sancţionaţi

Chiar dacă nu constituie infracţiune, cerşetoria este sancţionată de Codul Penal, fiind considerată contravenţie. De aceea, persoanele care apelează la mila publică sînt trase la răspundere de oamenii legii. Sîm­ătă, în apropiere de biserica Sfînta Vineri, din Piteşti, au fost găsiţi fraţii Ilie Leonard T., în vîrstă de 30 de ani, şi Ilie BogdanT., de 32 de ani, ambii din Piteşti, care stăteau cu mîna întinsă, implorînd mila enoriaşilor. În consecinţă, cei doi au fost amendaţi cu cîte 100 de lei fiecare, potrivit prevederilor legale.   

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 285

Continuare
 
Grenade găsite de cetăţeni Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 iulie 2014

Grenade găsite de cetăţeni

 

 Sîmbătă,  echipajul pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a fost solicitat să intervină în comunele Suseni şi Cetăţeni, unde au fost descoperite două grena­de. Din fericire, ambele erau defensive. Cum nu se ştia dinainte dacă sînt periculoase ori nu, au fost luate măsuri de siguranţă, pînă la sosirea specialiştilor, pentru a fi evitată producerea unor deflagraţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6704
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

„Vecina şi-a construit cripta peste zidul meu“
Cine are cripta cea mai mare si cea mai fatoasa sa o ocupe de urgenta.
22/07/14 15:36 Mai mult...

Piteştiul nu merită să fie capitală de judeţ!
In curind , Piteștiul va fi un oraș mort. Deja populația este adormita, iar autoritățile ( aleșii noștri) , nu s...
22/07/14 12:39 Mai mult...

„Vecina şi-a construit cripta peste zidul meu“
:( Eheee! Sa vedeti ce de constructii alandala s-au facut in cimitir ! Una peste alta, lipite si inghesuite, nici nu a...
22/07/14 11:35 Mai mult...

Problema de la Arpechim n-a fost o prioritate!
sa vorbim degeaba, nu sunteti buni de nimic, demisia !
22/07/14 07:49 Mai mult...

Piteştiul nu merită să fie capitală de judeţ!
Indiferent pe unde se muta deconcentratele, cred ca liderii politici argeseni nu au mare influenta, cum nu au avut nici...
22/07/14 07:28 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 22 Iulie

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Flag Counter


-->