Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


5 maşini lovite dintr-o lovitură! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 01 septembrie 2015

5 maşini lovite dintr-o lovitură!

 

 Şoferiţa Iadului s-a aflat, ieri, pe strada Viilor din Piteşti. Maria Cristina Duţă, de 33 de ani, din Piteşti, conducea un Matiz şi nu a respectat indicatorul care o obliga să cedeze trecerea.

Comentarii (2) | Vizualizari: 487

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 01 septembrie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Judecătorul Gheorghe Diaconu, la pensie

Preşedintele Curţii de Apel Piteşti, judecătorul Gheorghe Diaconu, va fi nevoit să părăsească funcţia şi cariera de magistrat după ce preşedintele României va semna eliberarea sa din funcţie, prin pensionare. Încă de anul trecut, Gheorghe Diaconu ar fi trebuit să părăsească sistemul, după ce Consiliul Superior al Magistraturii nu i-a mai dat avizul anual de menţinere în funcţie după împlinirea vîrstei de 65 de ani. Magistratul a contestat decizia şi, după o luptă cu sistemul, de cîteva luni a reuşit să rămînă preşedinte al Curţii de Apel Piteşti. Anul acesta, povestea s-a repetat, CSM propunînd eliberarea sa din funcţie încă de la 9 august, tot din cauza lipsei acestui aviz. Plenul CSM a transmis preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de eliberare din funcţie. Deocamdată, preşedinţia nu a dat însă acest decret.               

         M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 156

Continuare
 
Femeie dusă cu elicopterul la operaţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 01 septembrie 2015

Intervenţie dificilă a salvamontiştilor în munţii Făgăraş

Femeie dusă cu elicopterul la operaţie

 

 Salvamontişii argeşeni, împreună cu cei din Sibiu, au participat, în acest weekend, la o misiune de salvare, de maximă importanţă, dat fiind faptul că era în joc viaţa unei femei. Salvatorii au ajuns pe creasta Făgăraşului, iar în apropiere de Lacul Călţun, au găsit victima, însă au constatat că femeia, în vîrstă de 36 de ani, va trebui să fie transportată cu elicopterul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 217

Continuare
 
Şoferiţa s-a oprit în terasa patiseriei Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 01 septembrie 2015

Fiind atentă la fiica ei,

Şoferiţa s-a oprit în terasa patiseriei

 

 Terasa unei patiserii din Mioveni a fost distrusă aproape complet de o maşină scăpată de sub control, duminică seara. Corina Chivoiu, în vîrstă de 36 de ani, din Mioveni, conducea un Mercedes şi, din cauză că a încurcat pedalele, a zburat de pe şosea către localul amintit. Din fericire, ca un făcut, nici un client nu era aşezat la masă, asta în ciuda faptului că, de regulă, terasa este seara plină de tineri. Nu au existat victime, doar pagube.

Comentarii (2) | Vizualizari: 577

Continuare
 
A rănit un om şi a intrat în camion Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 01 septembrie 2015

Băut bine, chiar de ziua lui,

A rănit un om şi a intrat în camion

 

 Grav accident rutier, duminică după-amiază, în locali­ta­tea Dragoslavele. Trei persoane au ajuns la spitalul din Cîmpulung şi un autoturism BMW a fost făcut praf din cauza unui şofer inconştient care s-a urcat băut la volan şi a apăsat prea tare pedala de acce­leraţie. Chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani, băr­batul a îm­­prumu­tat auto­tu­ris­mul de la un prieten şi a vrut să-i încerce puterea, dar a pierdut controlul vola­nului. A lovit un trecător de pe marginea drumului, apoi s-a oprit cu maşina într-un camion care era sta­ţionat. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii acestui accident.

Comentarii (1) | Vizualizari: 241

Continuare
 
Omagiu la mormîntul eroului Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 31 august 2015

Omagiu la mormîntul eroului

 

 Militarii  Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele, indiferent de spaţiul şi timpul  în care se găsesc, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară, nu uită nici o clipă momentele de referinţă din tradiţia şi istoria militară a unităţii din care provin, a armatei în ansamblul ei, chiar şi atunci cînd vorbim de tragedii. În urmă cu 7 ani, pe 31 august, murea la datorie, în teatrul de operaţiuni din Afganistan, militarul cîmpulungean Dragoş Traian Alexandrescu, care activa în cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte Dragoslavele. Sîmbătă, la mormîntul acestuia din Cimitirul Flămînda, dar şi la monumentul ridicat pentru cinstirea memoriei eroului, din incinta unităţii militare a batalionului, foştii săi colegi, alături de membrii familiei, i-au adus un cuvenit omagiu iar un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă în amintirea tînărului erou. Faptele slt. (p.m.) Dragoş Traian Alexandrescu şi ale camarazilor săi rămîn veşnic în amintirea vînătorilor de munte musceleni, şi nu numai, fie că se găsesc în ţară în poligoanele de instruire, fie în teatrele de operaţii executînd misiuni specifice.  

     N.Manole

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 192

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 31 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii argeşeni au găsit în trafic o mulţime de şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volanul maşinii. Marius O., de 34 ani, din Piteşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii din Cîmpulung l-au prins pe Marian O, de 36 ani, din  Bucureşti, în timp ce conducea, în Rucăr, un autoturism, avînd o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 249

Continuare
 
Recidivist urmărit naţional, prins la Schitu Goleşti Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Recidivist urmărit naţional, prins la Schitu Goleşti

 

 Poliţiştii Secţiei Rurale din Schitu Goleşti au prins, de curînd, un bărbat dat în urmărire naţională. Acesta este recidivist şi era căutat pentru executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvîrşirea mai multor furturi. După ce a ieşit ultima dată din puşcărie, Ion Dobre, de 48 de ani, a fost adăpostit de o familie din Muscel, contra ajutorului în gospodărie, numai că bărbatul le-a furat oamenilor mai multe bunuri şi bani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
Rănit de un şofer neatent Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Graba strică treaba!

Rănit de un şofer neatent

 

 Accident soldat cu o victimă, sîmbătă, în comuna Cetăţeni. În urma cercetărilor poliţiştilor, coliziunea s-a produs din cauza unui şofer grăbit şi neatent. Acum, conducătorul auto va trebui să suporte consecinţele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 246

Continuare
 
Victima s-a dus la spital a doua zi Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Accident sau tamponare?

Victima s-a dus la spital a doua zi

 

 Un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din Piteşti, a ajuns, în weekend, la spital, acuzînd dureri. El le-a spus medicilor de la Camera de Primire a Urgenţelor că a fost victima unui accident rutier petrecut cu o zi înainte. Deşi iniţial evenimentul rutier fusese catalogat ca fiind o banală tamponare, totul s-a întors la 180 de grade, devenind accident. Care este diferenţa? Una semnificativă, dacă stăm să ne gîndim că şoferul vinovat este acum cercetat penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Comentarii (5) | Vizualizari: 766

Continuare
 
A intrat cu motocicleta în gard Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 31 august 2015

Pensionar fără permis şi băut

A intrat cu motocicleta în gard

 

 Unde nu-i cap, vai de picioare! I se potriveşte întocmai lui Constantin P., în vîrstă de 63 de ani, din comuna Recea. În ciuda vîrstei la care ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă înţelepciune, bărbatul a fost protagonistul unui accident ce ar putea stîrni rîsul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 255

Continuare
 
154 de argeşeni vor să devină magistraţi Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 august 2015

Încep examenele pentru viitori judecători şi procurori

154 de argeşeni vor să devină magistraţi

 

 Duminică, încep examenele pentru cei care vor să devină magistraţi. În aceeaşi zi, vor participa la concurs şi absolvenţii Facultăţii de Drept care vor să urmeze cursurile Institutului Naţional de Magistratură, dar şi persoanele care au absolvit INM şi vor să prindă un post de procuror sau judecător. Din judeţul Argeş au fost admişi, după verificarea dosarelor, 116 absolvenţi pentru examenul INM şi 38 pentru intrarea în magistratură.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 406

Continuare
 
„Drum lat de 5 m, pericol public!“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 august 2015

Locuitorii din Colina Verde - Moşoaia, nemulţumiţi:

„Drum lat de 5 m, pericol public!“

 

 Mai mulţi locuitori din co­muna Moşoaia, satul Smeu­ra de Sus, în Coli­na Verde, sînt nemulţu­miţi de faptul că drumul care este în lucru şi ca­re leagă Piteştiul de a­ceastă co­mu­nă este prea îngust. Du­pă nenu­mărate sesizări cu pri­vire la drumul care era neasfaltat şi plin de gropi, primăria a decis să-l asfalteze, dar lă­ţi­mea este de doar 5 m, iar oa­menii spun că de­ja sînt pro­bleme cu tra­ficul în zonă din cauza lăţimii prea mici şi sus­ţin că la iarnă vor fi şi mai mari problemele.

Comentarii (3) | Vizualizari: 501

Continuare
 
Deţinuţi, culturalizaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Deţinuţi, culturalizaţi

 

 Ieri, persoanele private de libertate clasificate în regim închis de la Penitenciarul Colibaşi au participat la o dezbatere susţinută de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii, la zilele comunelor

Sîmbătă şi duminică, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş vor avea agenda încărcată, ca de altfel şi în primele zile ale săptămînii viitoare. Oamenii legii vor trebui să asigure ordinea publică în mai multe localităţi unde vor fi organizate manifestări prilejuite de sărbătoarea comunei. Astfel, oamenii legii vor fi, astăzi, la Ziua Comunei Bogaţi, iar mîine, la Ziua Comunei Bascov şi Boţeşti şi Stoeneşti. Tot mîine, în comuna Mioarele, va fi organizată sărebarea Fiii Măţăului, unde vor avea loc spectacole. „De asemenea, jandarmii argeşeni vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciurile din ligile a IV-a şi a V-a de fotbal judeţean, precum şi măsurile de odine şi siguranţă publică pe traseul de tranzitare al suporterilor echipei Dinamo Bucureşti, ce vor participa în municipiul Turnu Severin, la meciul de fotbal între Pandurii Tg. Jiu  şi Dinamo Bucureşti. Măsuri specifice au fost luate şi pe timpul desfăşurării examenului de Bacalaureat - Sesiunea II (la 2 centre de evaluare, sediul ISJ Argeş, precum şi pe timpul transportului lucrărilor)“, se precizează într-un comunicat de presă remis de IJJ Argeş, redacţiei noastre.

    M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 313

Continuare
 
S-a răsturnat cu maşina în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 august 2015

O şoferiţă grăbită

S-a răsturnat cu maşina în şanţ

 

 Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier petrecut în comuna Muşăteşti. O şoferiţă grăbită a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ. Tînăra de la volan a fost rănită, fiind transportată la spital. Din fericire, era singură în maşină şi nu au existat şi alte victime.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 487

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 3322
IEC
clinica dentara, implant dentar


CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

SC BERRA EDILSISTEM SRL
Raport de Bonitate

Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Haos în Liga a treia!
Îți încurcă ție vasile blaturile ? Stai liniștit ca le descurci tu. Ăsta ai făcut toată viața. Acum te comple...
01/09/15 08:57 Mai mult...

Juniorii de la CS Mioveni debutează în noul campionat
Este și asta antrenor?
01/09/15 08:41 Mai mult...

A rănit un om şi a intrat în camion
oare chiar a pierdut controlul sau taranul vroia sa-i dea o palma batranului? se practica destul de des din partea acest...
01/09/15 08:40 Mai mult...

Pendiuc, la volan pe Exerciţiu
E mai mult decat sigur ca isi v-a relua serviciul la Primarie intrucit ,,concubina: sa, madam Carmen Lis, a fost mutata ...
01/09/15 08:35 Mai mult...

Debut cu victorie
Domnii de la aceasta echipa nu au raspuns inca la intrebarea urmatoare: ce vor face daca primaria va lua palmaresul si.l...
01/09/15 08:30 Mai mult...

Pe aceeasi tema

Marţi, 1 Septembrie

 Prima Pagina Curierul Zilei


 
Flag Counter