Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
Fapt divers *** ️ Restaurant distrus de incendiu     Fapt divers *** ️ De două ori în arest, într-o zi!     Fapt divers *** ️ Patron de local, condamnat     Fapt divers *** ️ BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Sport *** ️ Finanţarea FC Argeş în pericol!     Fapt divers *** ️ În arest după ce şi-a bătut crunt nevasta!     Fapt divers *** ️ Ambulanţa a provocat accident     Social*** ️ Tot mai multe firme radiate!     Social *** ️ Adio vouchere de vacanţă!     Social *** ️ Nu toate faptele beneficiază de noile modificări     Social *** ️ Sfaturi pentru colectarea deşeurilor, la Mioveni     Sport *** ️ Tudor Gheorghe şi-a prelungit contractul    
 Publicitate pdf
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de Stiutor de treburi in 11-07-2019 15:31 - Vizitator
 
 
Motto: 
"Au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul, 
De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?" 
 
Nu va injur, d-le Smeoreanu, dar tin sa va reamintesc cateva puncte mai importante din istoria ziarului Curierul Zilei. 
 
Acest ziar s-a nascut dintr-un ziar al carui nume nu il mai retin, dar care a sustinut "Caritasul" pitestean numit Philadelphia. Era un ziar in care se publicau listele cu castigatorii "jocului de intrajutorare" - hmm... ce piesa ar scrie azi Caragiale pe tema intrajutorarii, daca ar mai trai! 
 
Curierul Zilei s-a facut remarcat prin mici razboaie de presa la nivelul acestui oras caragialesc - Pitesti: 
 
Cu ceva ani in urma Curierul era pe cale sa primeasca de la Primaria Pitesti o reesalonare a unor datorii la bugetul local. A intrat pe fir un ziar rival Argesul Liber, provenit din fostul "Secera si Ciocanul" si s-a terminat cu reesalonarea sau ce a fost. 
Dar Curierul a publicat niste articole de sicanare a rivalilor, amintind ca la Registrul Comertului ziarul respectiv avea declarat profit zero si doar 2-3 angajati, deci platea la negru. 
 
Alt episod a fost cand doamna Barata s-a inscris pentru un "coledzi" la partidul unui politician desprins din PSD - cred ca Melescanu. Barata a fost pusa prima pe lista partidului respectiv la judetul Arges si se vedea deja senatoare, doar ca partidul a luat circa 4% voturi si nu a ajuns in parlament. 
Vai ce articole au urmat in Curierul in care se arata ca in judetul Arges partidul respectiv depasise 5% cu sustinerea mediatica a Curierului, dar nu a avut sustinere in restul tarii. 
 
Acum 2-3 ani s-a schimbat un politician pesedist - baron local - cu altul la conducerea CJ Arges si respectiva institutie publica a lansat o licitatie publica pentru servicii de publicitate in ziar. Caietul de sarcini se pare ca era construit pe calapodul unui ziar rival si iarasi Curierul s-a apucat sa publice articole impotriva dr. Manu - baronul local care le-a suflat de sub nas un contract de publicitate. 
 
Degeaba sustineti ca traiti din scris si ca nu scrieti pentru mai marii zilei. Pe termen lung va aliniati cu cei despre care aveti impresia ca va vor rasplati cu ceva: posturi, contracte publice etc. 
 
P.S. 
Anul acesta Curierul Zilei a "uitat" sa publice o stire importanta pentru un oras ca Pitestiul in care nu se intampla nimic: 
S-A SCUMPIT GIGACALORIA termoficata, incepand cu 1 aprilie 2019 (nu e pacaleala). 
Anul trecut gigacaloria se scumpise de la 190 lei la 230 lei. 
Anul asta de la 230 lei la 260 lei. 
 
Ati uitat sa publicati stirea sau...
 


embedgooglemap.net


Comentarii

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
mult succes ,poate veniti si in parcarea blocului P7 din POPA SAPCA unde sunt masini pline cu tigari masini ( un mercede...
19/07/19 09:33 Mai mult...

Zilele Câmpulungului pe stadion
Sa avem Pardon! Dom'primar face in muncipiu nostru mare paranghelie. O porcarie crasa, de cel mai mare prost gust! Se...
19/07/19 09:03 Mai mult...

BCCO Piteşti a spart „cloaca“ din Piaţa Ceair
Țiganii mictioneaza pe absolut orice atât timp cât sunt mâna în mână cu aceia responsabili pentru respectarea leg...
19/07/19 08:45 Mai mult...

„Primăriile din Argeş nu respectă legea“
Ca nu respecta legea se stie. E grav ca nu sare nici o institutie a statului in apararea legii. Problema cea mare e ca...
19/07/19 06:20 Mai mult...

„Primăriile din Argeş nu respectă legea“
Primaria comunei Mosoaia cred ca a achizitionat un teren numai ca sa aiba unde sa îngroape cererile cetatenilor.Secreta...
18/07/19 14:03 Mai mult...

Google Analytics

Zi record

Luni, 01.07.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info