Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
Aniversare
 Publicitate pdf
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de CVititor in 19-07-2019 10:16 - Vizitator
 
 
Mi-e greu sa inteleg cum se intampla de fiecare data ca, prin articolele dvs sa starniti valuri de antipatie si reactii subumane ale catorva descreierati care posteaza comentarii la limita penibilului si a bunului simt. 
Indraznesc sa cred ca aceasta "sleahta"de protestatari asteapta cu sufletul la gura zilele de luni si joi,pentru a-si putea lansa asa zisele lor comentarii pline de ura, injuraturi si "dejectii"verbale. 
Ce-ar fi d-le Smeoreanu sa le faceti pe plac -pentru o perioada oarecare de timp- si sa nu le mai oferiti prilej de a latra in fiecare joi si luni dupa aparitia articolelor dvs? Stiu, s-ar putea interpreta si ca un abandon sub presiunea acestor protozoare dar,hai sa vedem unde, ce, si despre ce vor mai avea prilejul de a ne delecta cu digresiunile lor verbale... 
Si ar mai fi ceva: ar trebui sa ma lipsesc de o placere, aceea de a savura si a incerca sa inteleg si sa mai invat cate ceva din fiecare material pe care il publicati.Pentru ca eu asa socotesc,din orice material sa preluam esenta, indiferent de simpatiile noastre politice sau de alta natura.
 


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 03.09.2019

--- 4.591 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info