Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow fapt divers

*** Nu scriu să dau socoteală, scriu fiindcă vă preţuiesc     *** Bonificaţii pentru achitarea obligaţiilor fiscale     *** PASTILA de UMOR      *** Şoferul acuză că a fost bătut de poliţişti     *** Arsă de vie în casă     *** A patra condamnare în „Dosarul sclaviei“    *** Liga Campionilor, Etapa 6     *** Echipe de la locul 6 în jos!     *** România, în grupă cu Danemarca şi Ucraina    *** Luptă în 3 pentru locul 2     *** Glinţă, locul 8 la Campionatul Mondial     *** Jahii Carson, noul conducător de joc!     *** Fleşeriu: „Am meritat victoria“     *** Nini: „Greşim prea uşor în unele momente”     *** CSM Târgu Mureş-BCM U FC Argeş se joacă în ianuarie!     *** Sfinţii zilei      *** MUSACA DE CARTOFI CU SOIA     *** Evenimente 12 decembrie de-a lungul vremii     *** Voie bună şi probleme de sănătate     *** Seară de jazz-pop cu Maria Coman      *** Expoziţia „Comori ale Naturii” la Muzeul Judeţean     *** Rezidenţii, mai uşor de distribuit în ţară     *** CJ se va implica mai mult în transportul judeţean     *** „Cel mai frumos copil din Argeş“!     *** Dridi va conduce Groupe Renault Romania     *** Primarul Ene va fi demis!    

 
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de Adi in 16-04-2018 05:04 - Vizitator
 
 
Ca fost practicant in perioada aceea la Negru Vodă , venit după ore de la Seminarul Iustin Patriarhul, pot sa va spun ca la manastirea cu pricina nu exista mici macar o tentativă de erezie . Stiu ca Matei Eugen era protoereu si director de seminar teologic însă ,,sub acoperire,, iar pe deasupra un om cu cersitul zeciuilii . Cred ca el nu a avut legătură in Negru Vodă ptr ca staretul nu se supune protoereului dar pot avea animozitati si fiți siguri că existau , chiar si noi practicanții asistam la intepaturile venite din partea lui Matei Eugen către staretul de la Negru Vodă. Frapant ptr mine era atunci ca in spațiul destinat odihnei aveau televizoare , parabolice . Curățenia putea sa fie făcută cu același personal , nu mutat . Noi in timpul practicii eram grupați, o parte la strană iar alta la treburile mănăstirești , exemplul , tăiat de lemne , curățat curte samd. Adevarata practică era la biserica Flamanda.  
Ptr ca nu am mai tolerat abuzurile făcute personal de director , umilinta de a sta in frig pe banii mei , apă rece , mancare proastă , obligativitatea de a cumpăra zeci de cărți pe trimestru, bătaie fizică administrată de director si santajarea cu exmatricularea daca nu plătim zeciuiala , eu am renunțat la doi ani după admiterea mea la cursurile seminarului respectiv . Și nu imi imaginez ca multe din atrocitățile menționate de mine s-au terminat. Anii respectivi imi revin in minte mereu ptr ca tin de niște abuzuri la varsta de 14-15 ani , fizice si psihice . De notorietate era relația doamnei Buta ( pedagog de internat ) pcu directorul seminarului, bătăile administrate de soțul doamnei respective de soțul ei si care avea mai tarziu sa devină parlamentar .  
Stiu lumea asta ortodoxă din interior si e una neagră, fără nuante de alb .
 
embedgooglemap.net

Click view
Click view

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Primarul Ene va fi demis!
Primarul Ene își pregateste de ceva timp fiica ,Simona Bruscă, pentru a îi lua locul.Prezentandu-se la urmatoarele a...
13/12/18 09:25 Mai mult...

Inspectorul de la Finanţe, reîncadrat
Se pare că nenea și-a luat câine; nu de alta dar are urme de laba pe haine. Conrinui să freci și pe viitor lampa l...
13/12/18 08:47 Mai mult...

A patra condamnare în „Dosarul sclaviei“
Prea blânde pedepsele pe care le-au primit aceste scursuri ale societății. Avem o justiție de te doare capul.În Rom...
13/12/18 08:40 Mai mult...

Şoferul acuză că a fost bătut de poliţişti
Femeie, să zici merci că nu l-au împușcat după tot ce a provocat. Ce te așteptai să fie oprit cu flori?
13/12/18 08:31 Mai mult...

Nu scriu să dau socoteală, scriu fiindcă vă preţuiesc
Omule, nu reușești să ne convingi. Lăsa-te de meserie sau în caz contrar schimba-ți stilul.
13/12/18 08:11 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics


Zi record

Vineri, 23.11.2018

--- 4.141 vizitatori unici ---

 
 

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info