Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow fapt divers

*** De la 1 august se scumpesc gazele!     *** Clienţii cu panouri vor livra energia şi în reţea     *** Refuzi un loc de muncă, pierzi ajutorul social!     *** Astăzi este sărbătorit Sfîntul Ilie     *** Plafon crescut la 990 lei pentru pensionari     *** Vom plăti garanţie la sticlele de bere     *** Cei mai implicaţi voluntari, premiaţi!      *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Argeaşeancă, găsită fără viaţă în Italia     *** Adolescent dispărut de acasă     *** Fiara a omorît berbecul de prăsilă!     *** Muscelean condamnat pentru vătămare corporală      *** Mort, la 17 ani, din motive necunoscute!     *** Turişti speriaţi de urşi pe Transfăgărăşan!     *** Incediu de la o candelă     *** Champions League, turul      *** Formatul Cupei României, Ediţia 2018/2019     *** PROGRAMUL turului Liga I      *** FC Argeş şi Mioveni, debut acasă     *** Grevă japoneză la DJTS, CSM, CSN Bascov     *** Meci de gală la Cîmpulung!    

 
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
16-04-2018 05:04
 
Ca fost practicant in perioada aceea la Negru Vodă , venit după ore de la Seminarul Iustin Patriarhul, pot sa va spun ca la manastirea cu pricina nu exista mici macar o tentativă de erezie . Stiu ca Matei Eugen era protoereu si director de seminar teologic însă ,,sub acoperire,, iar pe deasupra un om cu cersitul zeciuilii . Cred ca el nu a avut legătură in Negru Vodă ptr ca staretul nu se supune protoereului dar pot avea animozitati si fiți siguri că existau , chiar si noi practicanții asistam la intepaturile venite din partea lui Matei Eugen către staretul de la Negru Vodă. Frapant ptr mine era atunci ca in spațiul destinat odihnei aveau televizoare , parabolice . Curățenia putea sa fie făcută cu același personal , nu mutat . Noi in timpul practicii eram grupați, o parte la strană iar alta la treburile mănăstirești , exemplul , tăiat de lemne , curățat curte samd. Adevarata practică era la biserica Flamanda.  
Ptr ca nu am mai tolerat abuzurile făcute personal de director , umilinta de a sta in frig pe banii mei , apă rece , mancare proastă , obligativitatea de a cumpăra zeci de cărți pe trimestru, bătaie fizică administrată de director si santajarea cu exmatricularea daca nu plătim zeciuiala , eu am renunțat la doi ani după admiterea mea la cursurile seminarului respectiv . Și nu imi imaginez ca multe din atrocitățile menționate de mine s-au terminat. Anii respectivi imi revin in minte mereu ptr ca tin de niște abuzuri la varsta de 14-15 ani , fizice si psihice . De notorietate era relația doamnei Buta ( pedagog de internat ) pcu directorul seminarului, bătăile administrate de soțul doamnei respective de soțul ei si care avea mai tarziu sa devină parlamentar .  
Stiu lumea asta ortodoxă din interior si e una neagră, fără nuante de alb .
Vizitator
 
Adi
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!

 

Intrebarea CurieruluiComentarii

Grevă japoneză la DJTS, CSM, CSN Bascov
Greva japoneza presupune sa lucrezi mai mult, sa faci supraproductie ... nu sa stai cu o banderola pe mana...
20/07/18 09:21 Mai mult...

Profesori sub nota 5
A fost o perioada in care te puteai titulariza in mediul rural bine-mersi si cu nota 5 la examen.
20/07/18 00:41 Mai mult...

Avem nouă elevi de 10 la Bac!
FELICITARI TUTUROR ELEVILOR!FELICITĂRI PĂRINTILOR SI PROFESORILOR! CELE DOUA ELEVE: Ionela Nicoleta Ilinca de la Li...
19/07/18 22:44 Mai mult...

Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate
Pur si sumplu astora\' nu le pasa. Ce rusine? Au soriciul gros. Lor sa le mearga bine, oricum ceilalti nu conteaza.
19/07/18 23:45 Mai mult...

A murit o profesoară!
Dumnezeu s-o odihneasca!
19/07/18 14:33 Mai mult...

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info