Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow fapt divers

*** Intrarea gratuită la Simfonia Lalelelor!     *** Protest spontan la Spitalul de Pediatrie!      *** Liviu Dragnea, la Piteşti      *** Librar de Piteşti - afacere de suflet     *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Bolnavi, bătuţi după ce au furat?      *** 3 suspecţi în arest, 6 sub control judiciar      *** Fetiţă accidentată la Curtea de Argeş      *** Seară de balet „Rozariul florilor“      *** „Rolul Muscelului în Marea Unire“     *** Burleanu, încă 4 ani la şefia FRF!     *** Victoria îi menţine aproape de podium!     *** Nilă: „Cu atitudine şi determinare vom cîştiga!“    

 
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
16-04-2018 05:04
 
Ca fost practicant in perioada aceea la Negru Vodă , venit după ore de la Seminarul Iustin Patriarhul, pot sa va spun ca la manastirea cu pricina nu exista mici macar o tentativă de erezie . Stiu ca Matei Eugen era protoereu si director de seminar teologic însă ,,sub acoperire,, iar pe deasupra un om cu cersitul zeciuilii . Cred ca el nu a avut legătură in Negru Vodă ptr ca staretul nu se supune protoereului dar pot avea animozitati si fiți siguri că existau , chiar si noi practicanții asistam la intepaturile venite din partea lui Matei Eugen către staretul de la Negru Vodă. Frapant ptr mine era atunci ca in spațiul destinat odihnei aveau televizoare , parabolice . Curățenia putea sa fie făcută cu același personal , nu mutat . Noi in timpul practicii eram grupați, o parte la strană iar alta la treburile mănăstirești , exemplul , tăiat de lemne , curățat curte samd. Adevarata practică era la biserica Flamanda.  
Ptr ca nu am mai tolerat abuzurile făcute personal de director , umilinta de a sta in frig pe banii mei , apă rece , mancare proastă , obligativitatea de a cumpăra zeci de cărți pe trimestru, bătaie fizică administrată de director si santajarea cu exmatricularea daca nu plătim zeciuiala , eu am renunțat la doi ani după admiterea mea la cursurile seminarului respectiv . Și nu imi imaginez ca multe din atrocitățile menționate de mine s-au terminat. Anii respectivi imi revin in minte mereu ptr ca tin de niște abuzuri la varsta de 14-15 ani , fizice si psihice . De notorietate era relația doamnei Buta ( pedagog de internat ) pcu directorul seminarului, bătăile administrate de soțul doamnei respective de soțul ei si care avea mai tarziu sa devină parlamentar .  
Stiu lumea asta ortodoxă din interior si e una neagră, fără nuante de alb .
Vizitator
 
Adi
embedgooglemap.net
 
 

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Fii reporter!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Marți, 17.04.2018

--- 4.134 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter