Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow fapt divers

*** 16 centre de susţinere a Bacalaureatului     *** Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clandestini     *** Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei     *** Hoţul de lemne, urmărit penal şi pentru ultraj     *** Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani     *** Şi-au băgat mortul în altă criptă     *** Ziua Dunării, sărbătorită de ABAAV     *** Sînzienele, sărbătorite mîine     *** Filmele săptămînii 22 - 28 iunie      *** Rezultate CM 2018     *** Vicecampioana mondială, umilită!      *** Rezultate baraj, Liga a III-a, manşa tur:     *** Bascovul forţează promovarea      *** Balta Lilieci, accesibilă pentru toate buzunarele!    

 
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
13-06-2018 10:17
 
Sistemul birocratic din tara asta e sub orice critica. Suntem obligati sa pastram tot felul de chitante, hartii si hartioare,doar pentru ca in functiile administrative sunt puse persoane care nu fac nimic si iau o caruta de bani. Mai sunt cativa funtionari care muncesc (cei fara spate politic),dar sunt depasiti de situatie. 
In alta ordine de idei, pe adevaratii infractori(acuzati de fapte grave) ii scoate Tudorel din inchisoare ca sa trimita amarati care nu au bani sa achite niste amenzi. Cum vine asta, PSD-ALDE ????
Vizitator
 
pitesteanu'
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curieruluicăutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter