Curierul Zilei
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Gheorghe Smeoreanu
Fapt divers *** ️ A murit la nuntă!     Fapt divers *** ️ Alpinist decedat, în Munţii Făgăraş     Fapt divers *** ️ Principele Nicolae a rămas fără permis     Fapt divers *** ️ Accident cu 7 victime     Editorial *** ️ Cum e turcul - şi pistolul. Cum e neamţul - şi poporul     Sport*** ️ O nouă victorie în deplasare!     Social*** ️ Dosar penal pentru constructor     Social *** ️ Numărul tinerilor se va înjumătăţi!     Social *** ️ Calinic, la Hramul Bisericii din Mioveni    
 Publicitate pdf
Report a comment

Thank you for taking the time to report the following comment to the administrator of this site.
Please complete this short form and click the submit button to process your report.

Nume:
 
E-mail
 
Reason for reporting comment
 
 
 

Comment in question
Scris de Bogdan in 11-02-2019 11:35 - Vizitator
 
 
O parte a presei din romania e platita pe diverse cai sa apere interesele Rusiei. Desi incalaficabil dpdv deontologic, pot intelege mentalitatea dandu-i o explicatie simpla: se vand pe bani buni si au o acoperire mediatica suficient de mare si un mesaj suficient de simplificat cat sa-i permita sa ajunga la cele (doar) 3 milioane de romani ce reprezinta nucleul greu al votantilor PSD. Membrii acestui nucleu se pot imparti in 3 categorii: oameni saraci si/sau inculti, asistati social si nomenclaturisti (din trecut si prezent). Tot lor incearca sa li se adreseze si domnul Smeureanu, problema fiind ca grosul cititorilor online ai acestui ziar nefacand parte dintr-una din categoriile mentionate sunt impotriva domniei sale. Mai exista si exceptii, foarte putine, domnul cvititor (daca nu cumva este un alter ego al autorului) tind sa cred ca intra in ultima categorie.  
Intreba cineva cine plateste pentru publicarea acestor articole. Cred ca misterul acesta este in curs de limpezire. Nu mai e mult si scapam de voi.
 


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 06.08.2019

--- 2.722 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info