Curierul Zilei

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 
Pendiuc are program pentru încă 4 ani Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 31 mai 2012

Pendiuc are program pentru încă 4 ani

# Edilul, aplaudat de 500 de persoane

 

Primarul Piteştiului şi can­didatul USL la un nou man­dat şi-a lansat ieri pro­gra­mul pentru încă patru ani. Tudor Pendiuc le-a cerut mai întîi sfatul celor pre­zenţi, da­că lansarea să ai­bă loc afară, în Piaţa Pri­mă­riei, sau în holul Biblio­tecii Judeţene Argeş, unde de altfel s-a şi ajuns din cauza ploii. Eve­ni­mentul nu a fost însă ştir­bit de picăturile mărunte şi dese, din contră, at­mosfera a fă­cut ca sus­ţinătorii edilului să asculte cu şi mai mare atenţie care sînt mesajele pe care Tudor Pendiuc şi echipa sa intenţionează să le pună în aplicare, prin pro­iecte şi programe, într-un viitor mandat. 

 

 
 Una din cele mai interesante încurajări a venit chiar de la liderul PSD Argeş şi candidatul USL la Consiliul Judeţean, Constantin Nicolescu: „Rugămintea mea este să-i daţi creditul să se însoare cu Piteştiul din nou“
Continuare
 
Gardin s-a întors la ISJ Argeş Imprimare E-mail
(5 voturi)
joi, 31 mai 2012

Gardin s-a întors la ISJ Argeş

 

 Este cert: s-a schimbat inspectorul şcolar general al ISJ Argeş. Pe data de 29 a lunii în curs, noul ministru interimar al Educaţiei a sem­nat două ordine: unul de încetare a detaşării în interesul învăţă­mîntu­lui a fostului inspector şcolar general Dragoş Dinculescu şi altul de numire, prin detaşare, pînă la organizarea concursului de ocupare a postului, dar nu mai tîrziu de sfîrşitul anului în curs, a noului inspector şef, Florin Gardin. Subprefectul Gheorghe Marin a fost cel care l-a în­ves­tit în funcţie pe noul inspector şcolar general. Dragoş Dinculescu a fost schimbat din funcţie la trei luni de la numire, el ocupînd scaunul de general al învăţămîntului argeşean între 28 februarie şi 29 mai 2012.

Continuare
 
Noua Grădiniţă cu Program Prelungit Nr. 10, inaugurată astăzi Imprimare E-mail
(4 voturi)
joi, 31 mai 2012

Noua Grădiniţă cu Program Prelungit Nr. 10, inaugurată astăzi

Astăzi, la ora 13, va avea loc inaugurarea imobilului - extindere a Gră­diniţei cu Program Prelungit Florile Vieţii, situată în cartierul Gă­va­na, str. Stejarului nr. 4. Noua clădire destinată învăţămîntului pre­şco­lar va găzdui peste 100 de copii, în patru grupe cu program pre­lungit, sală de mese şi sală de festivităţi.

Continuare
 
Fotbalişti cu arici la buzunare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 mai 2012

Jucătorii din Liga I nu au vrut să ajute copiii autişti

Fotbalişti cu arici la buzunare

 

 Week-end-ul trecut, la Sala Sporturilor din Piteşti a avut loc o acţiune caritabilă pentru strîngerea de fonduri pen­tru co­piii autişti din Argeş. Organizatorii au pro­gra­mat un meci de fotbal între componenţii Generaţiei de Aur, foste glorii ale lui FC Argeş, oameni de afaceri din Piteşti şi din admi­nis­traţia locală, dar şi fotbalişti din Liga I, printre care s-au numărat: Sorin Ghio­nea, Adrian Neaga, Adrian Iencsi, A­dri­an Dulcea, Marius Bilaşco, Dani Coman şi Octavian Popescu. 

 

Continuare
 
Incendiu pe fosta platformă ARO Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 mai 2012

Pagube de 2.500 lei

Incendiu pe fosta platformă ARO

# Flăcările au cuprins o hală în care se tăia fier vechi şi care aparţine omului de afaceri Ion Brănescu

 

 Intervenţie dificilă a pompierilor musceleni, marţi după-amiază, cînd au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe fosta platformă a uzinei ARO! Flăcările au cuprins o hală dezafectată, al cărei pro­prietar este cunocutul om de afaceri Ion Brănescu, în timp ce cîţiva muncitori tăiau cu flexul diferite componente şi utilaje metalice, în vederea valorificării ulterioare a acestora la centrele de colectare a fierului vechi. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1015
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter