Curierul Zilei

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Traian Băsescu la Cotroceni Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 31 iulie 2012

Partea a doua a războiului

Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni

# Puşcăriabililor, I’m back!

 

 Biroul Electoral Cen­­tral a comunicat ieri, la ora 14, rezul­ta­tele a­proa­pe fina­le ale refe­ren­dumu­lui de dumini­că pen­tru demiterea pre­şedintelui Traian Băsescu, după cen­tra­lizarea datelor din 99, 97% din nu­mărul total al sec­ţiilor de votare. 

 

Continuare
 
Vor fi interzise boxele individuale la scroafe Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 31 iulie 2012

De la 1 ianuarie 2013,

Vor fi interzise boxele individuale la scroafe

# Măsura este impusă de Comisia Europeană, pentru a se asigura o rată sporită de supravieţuire a purceilor nou-născuţi şi o productivitate crescută

 

 În cadrul ultimei întîlniri dintre Reprezentanţa Permanentă a României la Uniunea Europeană şi Comisia Europeană s-a adus în discuţie termenul scurt care a mai rămas pînă la 1 ianuarie 2013 pen­tru aplicarea noilor norme privind bunăstarea scroafelor.

 

Continuare
 
Tricouri cu desene Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 31 iulie 2012

Vara asta trebuie să purtaţi

Tricouri cu desene

 

 Creatorii de modă pun pe pri­mele locuri în to­pul culorilor al­bastrul, turcoazul, ciclamul, ro­zul, griul şi culorile în degrade. Referitor la ce se poartă vara aceasta, creatoarea Elena Bui­că ne-a spus: „Anul acesta la mare căutare sînt tricourile scur­te, de preferat cu desene, care să pună în evidenţă talia. Culorile materi­alelor folosite sînt foarte vii, puternice, mai ales mov, verde, turcoaz etc. Totuşi, după pă­rerea mea, com­binaţia de alb şi negru rămîne favorita majorităţii doamnelor şi domni­şoa­relor“. Pentru a vedea ce se vinde, dar şi ce caută în special piteştenii, am mers la cîteva dintre magazinele situate în centrul Piteştiului.

 

Continuare
 
Gherghina împlineşte în curînd o sută de ani Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 31 iulie 2012

Ultimele fotografii ale lui Ion Dolănescu alături de mama sa

Gherghina împlineşte în curînd o sută de ani

 

 În urmă cu nişte ani, am fost la Per­şi­nari, la Ion Dolănescu acasă. M-am sim­ţit bine acolo, printre aproape o sută de persoane prezente, fiindcă era ziua doamnei Gherghina, mama artistului. 

 

Continuare
 
12 goluri marcate în 3 amicaluri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 31 iulie 2012

CS Mioveni nu a primit nici un gol în partidele de pregătire jucate pînă acum

12 goluri marcate în 3 amicaluri

 

 CS Mioveni a disputat duminică seara, pe pro­­­priul teren, un ami­cal cu echipa bulgară FC A­ris­ton Ruse, for­maţie care va activa în sezonul ur­mător în Li­ga a II-a din Bulgaria. Galben-verzii au învins destul de clar, cu 4-0, golurile fiind mar­cate de Răduţă, Neaga şi Năs­tăsie. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1090

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter