Curierul Zilei

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 
250.000 euro cheltuim cu un parlamentar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 31 august 2012

Deputaţii Bogdan Duvăz, Cristian Boureanu, Filip Georgescu şi senatorul Mircea Diaconu nu merită un alt mandat

250.000 euro cheltuim cu un parlamentar

 

 Site-urile Camerei Deputaţilor şi Senatului postează cheltuielile care revin fiecărui parlamentar. Acestea nu sînt disponibile pentru întreg mandatul, ci pe cîteva perioade diferite, în funcţie de tipul cheltuielii, la deputaţi şi la senatori. Din ele se poate desprinde însă, după o scurtă analiză, cît consumă fiecare ales. Am calculat pentru cei 9 deputaţi şi 4 senatori votaţi în 2008 de argeşeni cît costă bugetul statului. În total, serviciile celor 13 costă, pe perioada unui mandat, aproximativ 113 miliarde lei vechi. Cei mai „scumpi“ sînt deputaţii Drăghici, Pandele, Vasilică şi Georgescu, iar cel mai „ieftin“ a fost senatorul Cinteză, urmat de deputaţii Burnei şi Boureanu. Salariile fiind aproximativ egale, ceea ce face diferenţa sînt chiriile pentru cazarea în Bucureşti, diurnele pentru deplasări şi cheltuielile cu birourile parlamentare. 

 

Continuare
 
62.712 de elevi argeşeni vor primi Cornul şi laptele Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 august 2012

62.712 de elevi argeşeni vor primi Cornul şi laptele

 

 Inspectoratul Şcolar Argeş are înregistraţi în programul Cornul şi laptele, din anul 2012-2013, un număr de 62.400 de copii de la grădiniţe cu program normal, primar şi gimnazial din învăţă­mîntul de stat şi 312 la cel particular. 

 

 

Continuare
 
17 pelicule, la secţiunea film Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 august 2012

Ieri, a doua zi a Festivalului 3fest,

17 pelicule, la secţiunea film

 

 Asociaţia 3fest organizează cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Interna­ţional pentru tineri, în cadrul căruia vor fi prezentate publicului spectator patru categorii de concurs: fotografie, teatru, film şi muzică. Tema de anul acesta pentru film şi fotografie este Speranţă. 3fest-ul este inclus în Sărbătorile Argeşului şi Muscelului. După ce miercuri a avut loc Con­cursul de Muzică, în Club Hush, ieri a venit rîndul Concursului de Film, care s-a desfăşurat în Sala Mare a Teatrului Al.Davila şi care s-a bucurat de prezenţa unui public foarte numeros. 

 

Continuare
 
„A fost un dezastru!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 31 august 2012

Antrenorul Viorel Dumitrescu, după înfrîngerea din Cupă:

„A fost un dezastru!“

 

 Antrenorul principal al lui FC Argeş a ana­lizat prestaţia echipei sale la finalul parti­dei, expli­cînd şi de ce a ales să menajeze mai mulţi ju­că­tori. 

„Cînd începi cu 1-0 din mi­nu­tul 1, ce poţi să mai faci? Am luat trei goluri din faze fixe, dar nu e nici o problemă, important este, ca sîmbătă să fim în picioare. În­că o dată, s-a văzut diferenţa în­tre prima echipă şi echipa a do­ua. Este prea mare această di­fe­renţă... Scopul nostru era să ve­dem şi pe ceilalţi jucători şi să odihnim prima garnitură pentru sîm­bătă. Nu mă aşteptam la a­cest scor şi acest joc, mă aş­tep­tam la altceva. Nu ştiu dacă a fost sau nu 11 m... era deja 3-0 în acel moment. Ce făceam da­că băgam titularii?

 

Continuare
 
S-a spînzurat de dorul unei colege Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 31 august 2012

Un tînăr dat dispărut, găsit fără suflare în pădure

S-a spînzurat de dorul unei colege

 

 Un tînăr de 22 de ani, din Albota, şi-a pus ca­­păt zi­le­lor. Ionuţ Bog­dan a fost găsit ieri, la prînz, fără su­fla­re, într-o pădure din apro­pi­e­rea unui teren din lo­ca­li­tatea de do­mi­ciliu, pe care aces­ta avea plantat po­rumb. Macabra des­coperire a fost făcută chiar de so­ţia arge­şea­nului, care, atunci cînd a mers să-l de­clare dis­pă­rut, a fost îndrumată de poli­ţişti să îl ca­u­te în zo­nă. Se pare că Io­nuţ ameninţa frec­vent că se va sinuci­de, deoarece, o altă tî­nără pe care o plă­cea, nu îi dădea suficientă atenţie. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1152
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter