Curierul Zilei

*** 16 centre de susţinere a Bacalaureatului     *** Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clandestini     *** Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei     *** Hoţul de lemne, urmărit penal şi pentru ultraj     *** Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani     *** Şi-au băgat mortul în altă criptă     *** Ziua Dunării, sărbătorită de ABAAV     *** Sînzienele, sărbătorite mîine     *** Filmele săptămînii 22 - 28 iunie      *** Rezultate CM 2018     *** Vicecampioana mondială, umilită!      *** Rezultate baraj, Liga a III-a, manşa tur:     *** Bascovul forţează promovarea      *** Balta Lilieci, accesibilă pentru toate buzunarele!    

 
Căldura, mai scumpă cu 4% Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2012

Termo Calor Confort a majorat tariful pentru agenţii economici:

Căldura, mai scumpă cu 4%

 

 Consiliul Local Piteşti a decis în şedinţa de joi să crească preţul la agentul termic. Consilierii locali au hotărît ca agenţii economici să plătească de la 1 octombrie cu 3,85% mai mult pentru căldură. Această creşterenu va afecta şi populaţia, diferenţa dintre preţul perceput acum şi cel de la 1 octombrie urmînd să fie suportat de Consiliul Local, prin subvenţie. 

 

Continuare
 
„S-a acordat deja o creştere salarială de 5,79%“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 29 septembrie 2012

La societatea Lisa Draxlmaier Piteşti

„S-a acordat deja o creştere salarială de 5,79%“

 

 Ieri, cei de la societatea Lisa Draxlmaier au trimis un comunicat în care explică situaţia prezentă. Com­pania îşi manifestă susţinerea unui dialog cons­truc­tiv între părţi, precizînd că în cele 16 runde de nego­cieri cu sindicatul s-au înţeles asupra a circa 160 de articole. Grupul Draxlmaier, fondat în 1958, cu sediul în Germania, furnizează sisteme de cablaje, interioa­re şi componente electrice şi electronice. Liderul sin­dical, Sergiu Lincă, a fost ieri în negocieri cu pa­tronatul, timp de cîteva ore bune.  

 

Continuare
 
„Văd la voi o tristeţe romantică“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2012

Cum ar face un documentar despre Piteşti regizorul spaniol Noel Galvez

„Văd la voi o tristeţe romantică“

 

 Între 27 şi 29 septembrie are loc la Biblioteca Judeţeană Festivalul Internaţional de filme do­cumentare Dokument.Art. Aproape 20 de filme atent selectate de juriu şi aparţinînd unor ci­neaşti din 13 ţări au fost proiectate într-un veri­tabil maraton - evenimentul fiind un prilej şi pen­tru specialiştii participanţi de a fi la curent cu tendinţele şi reuşitele de înalt nivel din dome­niu.  Printre cei prezenţi s-a numărat şi tînărul regizor spaniol, Noel Galvez, un obişnuit al unor astfel de festivaluri, prezentînd un film din 2011, Oile albastre (Ovejas Azules), deja premiat în Statele Unite, Mexic, Bolivia şi chiar... Moldova.  Am discutat cu valorosul regizor despre cum ar face un film de prezentare a oraşului gazdă, în caz că ar primi o asemenea comandă. 

 

Continuare
 
Locuinţă gratis, în schimbul sexului! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2012

Anunţ pentru tinere fără prejudecăţi şi fără casă:

Locuinţă gratis, în schimbul sexului!

# Un argeşean între două vîrste s-a gîndit cum să îmbine utilul cu plăcutul # Trocul pe care l-a plănuit este o noutate pentru piaţa de închirieri imobiliare # Respectivul pune la bătaie garsoniera şi costurile ei de întreţinere, în schimbul unei partide de sex benevol, măcar o dată pe săptămînă

 

 Cazare şi utilităţi plătite la zi, în schimbul unei partide de sex benevo­le, o dată pe săptămînă! Cam aşa sună una din­tre ofertele de închiri­ere imobiliară, apărută cu doar cîteva zile îna­inte de începerea noului an universitar. Ce-i drept, nici argeşenii nu se dezmint cînd vine vorba de inventivitate în relaţiile interumane.

 

Continuare
 
Mioveniul vrea 3 puncte la Alba Iulia! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 29 septembrie 2012

Liga a II-a, etapa a V-a: Unirea Alba Iulia - CS Mioveni, astăzi, ora 11

Mioveniul vrea 3 puncte la Alba Iulia!

# Galben-verzii au doar trei remize în campionat, iar din Cupă au fost eliminaţi

 

 Elevii lui Mihăiţă Ia­nov­­schi nu se pre­zintă cu moralul prea bun la meciul de la Alba Iulia, de astăzi, după ce, în campio­nat, din trei meciuri, nu au de­cît trei ega­luri, iar în Cupa Ro­mâniei, au fost eli­mi­naţi acum trei zile de CS Tr. Se­ve­rin.

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1095
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter