Curierul Zilei

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 
Partidele au depus listele de candidaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Peste cîteva zile, începe campania electorală

Partidele au depus listele de candidaţi

 

 Cele mai importante forţe politice din Argeş şi-au de­pus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candi­daţi la alegerile parlamen­tare din 9 decembrie. Cei mai harnici au fost cei de la USL. Candidaţii USL, cu ex­cepţia lui Daniel Con­stantin - ministrul Agricultu­rii, care a avut o şedinţă de Guvern, au fost susţinuţi la de­punerea candidaturii de Tudor Pendiuc şi Constantin Nicolescu. Gheorghe Mihal­cea, preşedintele Biroului Electoral Argeş, ne-a pre­cizat că şi-au mai depus candidatura şi cei de la Par­tidul Ecologist (1 deputat Colegiul 9 şi 4 senatori) dar şi cei de la UDMR, filiala Argeş.

 

Continuare
 
Se redeschide expoziţia de istorie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2012

Cu ocazia sesiunii de comunicări ştiinţifice, la Muzeul Goleşti

Se redeschide expoziţia de istorie

 

 Muzeul Viticulturii şi Po­miculturii - Goleşti orga­nizează, în perioada 2 - 3 noiembrie a.c., la sediul muzeului, Sesiunea anua­­lă de comunicări ştiinţi­fice, ediţia a XLIII-a, sub genericul aniversar 150 de ani de la naşterea lui Alexandru Davila şi 220 de ani de la naşterea Zin­căi Golescu. 

 

Continuare
 
La 4 puncte de locul II Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2012

La 4 puncte de locul II

# CS Mioveni - CSM Rm. Vîlcea 2-0 (0-0); Au marcat: Năstăsie (68), Plecanciuc (70)

 

 CS Mioveni a conti­nu­at, luni, parcursul bun din acest cam­pionat, echipa obţinînd a tre­ia victorie con­se­cu­tivă. 

Galben-verzii au jucat din nou bine, şi-au dominat adversarul  şi au dat şi două goluri, ce-i drept, norocoase, reuşite care au mai adus trei puncte echipei. În mo­mentul de faţă, Mioveniul a a­cu­mulat 13 puncte în clasa­ment şi este la doar 4 puncte de locul II, poziţie care, anul acesta, pro­mo­vează în Liga I. 

 

Continuare
 
Cerşetoria n-are leac! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Deşi este pedepsită de Codul Penal cu puşcăria,

Cerşetoria n-are leac!

 

 Mîna întinsă a ajuns, în ultimii ani, un adevărat brand al României. În unele ţări occidentale, atunci cînd spui cer­şe­tor, spui direct român şi invers. Acolo, rezolva­rea problemei e simplă: arătarea cu degetul spre România. Pentru că şi ei sînt vizaţi de multe ori, bulgarii deja au decis să-i amendeze pe cei care dau bani cer­şetorilor. La noi, însă, o astfel de iniţiativă a fost respinsă şi trebuie să ne recunoaştem nepu­tin­ţa în combaterea fe­nomenului. Cerşetorii noştri nu plătesc a­menzi, nu ajung la în­chi­soare, iar copiii folosiţi nu sînt luaţi din sînul familiilor. 

 

Continuare
 
Elevii evită să discute despre etnobotanice Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Cazul: Liceele, raiul dealerilor

Elevii evită să discute despre etnobotanice

 

 Tot mai mulţi tineri sînt atraşi de mirajul con­su­mu­lui de etnobotanice, pînă şi cei care luau co­caină, he­roi­nă, canabis au trecut pe aceste „plan­te le­ga­le“. Cu toa­te că la nivel psihic e­fec­tul dat de etno­bota­nice nu este nici pe de­parte asemănător cu cel al u­nor droguri din ve­chea gardă, consu­ma­to­rii s-au re­orientat spre o piaţă ce oferă senzaţii tari pe bani mai puţini. Ca să înţelegem motivul pentru care un adoles­cent s-ar apuca de dro­guri, am vor­bit, ieri, cu cîţiva liceeni. Cu toate că majoritatea au fugit de-a dreptul cînd am rostit cuvîntul etnobo­ta­nice, am primit şi cîteva răspunsuri evazive. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1236
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter