Curierul Zilei

 
Partidele au depus listele de candidaţi Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Peste cîteva zile, începe campania electorală

Partidele au depus listele de candidaţi

 

 Cele mai importante forţe politice din Argeş şi-au de­pus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candi­daţi la alegerile parlamen­tare din 9 decembrie. Cei mai harnici au fost cei de la USL. Candidaţii USL, cu ex­cepţia lui Daniel Con­stantin - ministrul Agricultu­rii, care a avut o şedinţă de Guvern, au fost susţinuţi la de­punerea candidaturii de Tudor Pendiuc şi Constantin Nicolescu. Gheorghe Mihal­cea, preşedintele Biroului Electoral Argeş, ne-a pre­cizat că şi-au mai depus candidatura şi cei de la Par­tidul Ecologist (1 deputat Colegiul 9 şi 4 senatori) dar şi cei de la UDMR, filiala Argeş.

 

Continuare
 
Se redeschide expoziţia de istorie Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2012

Cu ocazia sesiunii de comunicări ştiinţifice, la Muzeul Goleşti

Se redeschide expoziţia de istorie

 

 Muzeul Viticulturii şi Po­miculturii - Goleşti orga­nizează, în perioada 2 - 3 noiembrie a.c., la sediul muzeului, Sesiunea anua­­lă de comunicări ştiinţi­fice, ediţia a XLIII-a, sub genericul aniversar 150 de ani de la naşterea lui Alexandru Davila şi 220 de ani de la naşterea Zin­căi Golescu. 

 

Continuare
 
La 4 puncte de locul II Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2012

La 4 puncte de locul II

# CS Mioveni - CSM Rm. Vîlcea 2-0 (0-0); Au marcat: Năstăsie (68), Plecanciuc (70)

 

 CS Mioveni a conti­nu­at, luni, parcursul bun din acest cam­pionat, echipa obţinînd a tre­ia victorie con­se­cu­tivă. 

Galben-verzii au jucat din nou bine, şi-au dominat adversarul  şi au dat şi două goluri, ce-i drept, norocoase, reuşite care au mai adus trei puncte echipei. În mo­mentul de faţă, Mioveniul a a­cu­mulat 13 puncte în clasa­ment şi este la doar 4 puncte de locul II, poziţie care, anul acesta, pro­mo­vează în Liga I. 

 

Continuare
 
Cerşetoria n-are leac! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Deşi este pedepsită de Codul Penal cu puşcăria,

Cerşetoria n-are leac!

 

 Mîna întinsă a ajuns, în ultimii ani, un adevărat brand al României. În unele ţări occidentale, atunci cînd spui cer­şe­tor, spui direct român şi invers. Acolo, rezolva­rea problemei e simplă: arătarea cu degetul spre România. Pentru că şi ei sînt vizaţi de multe ori, bulgarii deja au decis să-i amendeze pe cei care dau bani cer­şetorilor. La noi, însă, o astfel de iniţiativă a fost respinsă şi trebuie să ne recunoaştem nepu­tin­ţa în combaterea fe­nomenului. Cerşetorii noştri nu plătesc a­menzi, nu ajung la în­chi­soare, iar copiii folosiţi nu sînt luaţi din sînul familiilor. 

 

Continuare
 
Elevii evită să discute despre etnobotanice Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2012

Cazul: Liceele, raiul dealerilor

Elevii evită să discute despre etnobotanice

 

 Tot mai mulţi tineri sînt atraşi de mirajul con­su­mu­lui de etnobotanice, pînă şi cei care luau co­caină, he­roi­nă, canabis au trecut pe aceste „plan­te le­ga­le“. Cu toa­te că la nivel psihic e­fec­tul dat de etno­bota­nice nu este nici pe de­parte asemănător cu cel al u­nor droguri din ve­chea gardă, consu­ma­to­rii s-au re­orientat spre o piaţă ce oferă senzaţii tari pe bani mai puţini. Ca să înţelegem motivul pentru care un adoles­cent s-ar apuca de dro­guri, am vor­bit, ieri, cu cîţiva liceeni. Cu toate că majoritatea au fugit de-a dreptul cînd am rostit cuvîntul etnobo­ta­nice, am primit şi cîteva răspunsuri evazive. 

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1236

Horoscop zilnic

booked.net

Mai

Google Analytics

RON 
joi, 25 mai 2017
EUR 4.5512
USD 4.0714

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Joi, 4.05.2017 4.612 vizitatori unici

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter