Curierul Zilei

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 
Piteştenii nu sînt de acord! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2012

Patriarhul Daniel vrea sponsorizare de 1 milion de euro de la Primărie

Piteştenii nu sînt de acord!

 

 Tudor Pendiuc a primit o cerere de donaţie chiar de la Prea Fericitul Daniel, Pa­triarhul Bisericii Orto­doxe Române, în care su­ma menţionată este de circa 1 milion de euro. Du­pă ce am vorbit cu Tudor Pendiuc să vedem dacă va dona aceşti bani Catedra­lei Mîntuirii Neamului, e­dilul Piteştiului menţio­nînd-ne că nu poate vorbi de o donaţie pînă nu se concepe bugetul pe anul viitor, am luat pulsul străzii, dar şi comentariile cititorilor de pe site-ul nos­tru. Majoritatea celor între­baţi şi a celor care au co­mentat materialul sînt de părere că o donaţie pentru Catedrala Mîntuirii Neamu­lui n-ar fi benefică într-o perioadă instabilă, din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, piteştenii n-ar dona. 

 

Continuare
 
Azi este Sfîntul Andrei Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2012

A fost ucenic al lui Ioan Botezătorul şi e considerat Ocrotitorul României

Azi este Sfîntul Andrei

 

 Astăzi este o mare sărbătoare creştin-ortodoxă, şi anume Sfîntul An­drei - Ocrotitorul României. Andrei a fost frate al lui Simon Petru, care s-a numărat, de asemenea, printre cei 12 apostoli ai Domnu­lui, fiind amîndoi fiii pescarului Iona. Erau originari din Bersaida, lo­calitate situată pe ţărmul Lacului Ghenizaret (Marea Galileii). 

 

Continuare
 
Iubiţi şi arboraţi drapelul României! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2012

„Doamna Tricolor“ îi îndeamnă pe argeşeni:

Iubiţi şi arboraţi drapelul României!

 

 „Doamna Tricolor“ sau Veronica Eşanu s-a pregătit şi anul a­cesta pentru Ziua Naţională a României. Piteşteanca, de mai bine de zece ani, confecţionează steaguri. Merge la tîr­gurile meşterilor populari din ţară şi aici îşi vinde sau dăru­ieşte o parte din munca ei. „Doamna Tricolor“ va fi, pe 1 De­cembrie, la Arcul de Triumf, în Bucureşti, dar cei care n-au pînă acum tricolorul în casă mai au timp să-şi achi­zi­ţio­neze unul.

 

Continuare
 
„Jucăm pe un teren greu“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 30 noiembrie 2012

„Jucăm pe un teren greu“

# FC Baia Mare - CS Mioveni, mîine, ora 11

 

CS Mioveni va disputa, mîine, în deplasare, de la ora 11, meciul cu FC Mara­mureş Baia Mare, par­tidă ce va conta pentru ul­tima etapă a turului de cam­pio­nat. Galben-verzii sînt încrezători înaintea acestui joc şi speră să se în­toar­că acasă cu un rezultat bun. 

 

Continuare
 
Lovitură grea pentru mafia pădurilor din Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 30 noiembrie 2012

57 persoane, acuzate de evaziune fiscală şi tăiere ilegală de arbori

Lovitură grea pentru mafia pădurilor din Argeş

 

 La mijlocul lunii noiembrie, forţe sporite ale Poliţiei şi Jan­dar­meriei au descins în cîteva localităţi de pe valea Rîului Doamnei, pentru a verifica mai multe firme şi persoane fizice suspectate de evaziune fiscală în formă continuată şi tăiere ilegală de arbori. Au fost audiate atunci 97 persoane bănuite că ar fi adus statului un prejudiciu de cca 1,8 milioane lei. Ancheta este în desfăşurare şi pare să se lase cu pedepse cu închisoarea pentru mai multe persoane implicate în jaful codrilor de pe valea Rîului Doamnei şi pînă în amonte, sub Vîrful Moldoveanu, din Masivul Făgăraş.

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1078
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter