Curierul Zilei

*** „Cel mai frumos copil din Argeş!“, aproape de final      *** Regele Mihai I, pe ultimul drum     *** Medicii de familie, controlaţi de DSP!     *** Imunoglobulina va ajunge în spitale     *** Vă puteţi îmbolnăvi de trichineloză!     *** Trei copii suspecţi de scarlatină!     *** Bine ai venit acasă, Majestate!     *** Lansare de carte     *** Filmele săptămînii - 15 - 21decembrie     *** Medicii de familie vor refuza să semneze contractul     *** CAR-ul Pensionarilor va plăti chirie     *** 2,4 miliarde, pentru capelă   nbsp; *** Un fals la Buzoeşti?     *** La schi cu Trenurile Zăpezii!      *** Grădiniţa Armonia va avea parcare     *** Skoda s-a răsturnat în şanţ     *** A rămas fără botul maşinii     *** Pensionara a furat portofelul     *** Criminalul, transferat la Poarta Albă     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Haiducu, nr. 1 din înotul piteştean!     *** Trei medalii la Campionatele Naţionale     *** A murit antrenorul de tenis Lenci Ianovschi!     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuit la roşioară şi plătică, în anotimpul rece!    

 
Priorităţile judeţului pentru anul viitor Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2012

Investiţii şi proiecte în Argeş

Priorităţile judeţului pentru anul viitor

 

 Una din cele mai mari investiţii naţionale care ar putea fi de­ma­rată în 2013 este Autostrada Pi­teşti - Sibiu, pentru că tra­versează zona montană şi vor fi construite tuneluri şi viaducte. Centura Piteştiu­lui, DN 7C, continuarea in­vestiţiei pe DN 73 şi Pi­teşti - Craiova sînt proiec­te avute în vedere la nivel judeţean, însă totul va de­pinde de bugetul ce se va stabili, cel mai probabil în luna ianuarie, pe anul 2013 la nivel naţional.

 

Continuare
 
Dacă strănuţi în seara de Sf. Vasile, ai noroc tot anul Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2012

Pe 1 ianuarie este sărbătorit Sf. Vasile

Dacă strănuţi în seara de Sf. Vasile, ai noroc tot anul 

 

 În fiecare an, pe 1 ianuarie se sărbătoreşte prazni­cul Sfîntului Vasile cel Mare, trecut la cele veşnice în urmă cu şaisprezece secole. În biserici şi mănăs­tiri sînt citite Moliftele Sf. Vasile cel Mare, acele temute blesteme îndreptate contra satanei, pentru alungarea demonilor şi dezlegarea celor posedaţi. Este o perioadă în care creştinii au şansa de a se înnoi odată cu anul care începe. 

 

Continuare
 
Reţeta electronică devine obligatorie Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2012

De anul viitor,

Reţeta electronică devine obligatorie

 

 Începînd cu 1 ianuarie 2013, toţi furnizorii de servi­cii medicale şi farmaceutice au obligaţia de a uti­liza exclusiv prescripţia electronică on-line. De la 1 iulie 2012 şi pînă la sfîrşitul acestui an, reţeta elec­tronică s-a putut folosi în paralel cu cea clasică. Po­trivit informaţiilor de la Casa de Asigurări de Să­nătate Argeş, medicii din spitale şi cei de familie prescriu toţi reţete electronice şi nu vor fi proble­me la trecerea exclusivă la prescripţia on-line. 

 

Continuare
 
„În 2013 vrem reconstrucţia“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2012

Preşedintele CS Mioveni aşteaptă un an mai bun:

„În 2013 vrem reconstrucţia“

 

 La final de an, condu­ce­rea CS Mioveni şi-a pro­pus ca în următorul sezon echipa de fotbal a o­ra­şului să fie re­con­s­truită, iar cu ea să se atace promovarea. Pre­­­­şedintele Consi­liului Director al CS Mio­veni, Dumi­tru Ol­tea­nu, cre­de că ac­tu­a­lul lot poa­te face în cîţi­­va ani per­formanţă în oraşul construc­to­rului auto.

 

Continuare
 
Pensionarii s-au călcat în picioare pentru 30 de lei Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 29 decembrie 2012

Ieri, la CARP, ca să pună ceva pe masa de Sărbători,

Pensionarii s-au călcat în picioare pentru 30 de lei

 

 Bătrîneţea este grea şi, dacă e însoţită şi de să­­ră­cie, devine o povară care apasă mult pe ume­rii de­ja istoviţi ai celor trecuţi prin viaţă. Sute de pen­sionari cu venituri mici s-au călcat, ieri, în pi­cioare la Casa de Ajutor Reciproc a Pen­sio­narilor cu sediul în Piteşti, pentru a apuca un ajutor în valoare de 30 de lei oferit de Con­si­liul Judeţean Argeş.

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 835

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter