Curierul Zilei

*** 16 centre de susţinere a Bacalaureatului     *** Măsuri pentru intrarea în legalitate a utilizatorilor clandestini     *** Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei     *** Hoţul de lemne, urmărit penal şi pentru ultraj     *** Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani     *** Şi-au băgat mortul în altă criptă     *** Ziua Dunării, sărbătorită de ABAAV     *** Sînzienele, sărbătorite mîine     *** Filmele săptămînii 22 - 28 iunie      *** Rezultate CM 2018     *** Vicecampioana mondială, umilită!      *** Rezultate baraj, Liga a III-a, manşa tur:     *** Bascovul forţează promovarea      *** Balta Lilieci, accesibilă pentru toate buzunarele!    

 
Sindicaliştii de la Dacia se pregătesc de proteste Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 31 ianuarie 2013

Revoltaţi de timbrul de mediu,

Sindicaliştii de la Dacia se pregătesc de proteste

 

 Timbrul de mediu i-a pus pe jar pe sindicaliştii de la Dacia, după ce Jerome Olive a declarat de curînd că, în cazul în care se va aplica timbrul de mediu în forma actuală, la Dacia sînt posibile mii de concedieri. Sindicaliştii de la Dacia n-au stat cu braţele în sîn şi intenţionează să organizeze acţiuni de protest faţă de aplicarea noii variante a taxei auto, denumită „timbrul de mediu“, considerînd că va determina scăderea vînzărilor de autoturisme noi în 2013 şi va avea consecinţe negative asupra salariaţilor din acest domeniu.

 

Continuare
 
„Lipsa de comunicare creează elevi-problemă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2013

 Inspectorul şcolar general Florin Gardin, despre prăpastia dintre părinţi şi profesori:

„Lipsa de comunicare creează elevi-problemă“

 

Continuăm seria interviurilor din acest an cu omul care coordonează învăţămîntul din ju­de­ţul nostru, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş -  Flo­rin Gardin. Pentru că ­edu­caţia ar trebui să fie baza dezvoltă­rii societăţii româneşti, am în­cercat să găsim o parte dintre proble­me­le ce pot fi remediate în sistemul de învăţămînt fă­ră eforturi consistente din partea factorilor implicaţi. Fie că ne referim la numărul mare de absenţe, la relaţia elev - profe­sor - părinte, la implicarea autorităţi­lor locale şi la scăpările sistemului, toate aceste probleme trebuie rezolvate în pri­mul rînd prin comuni­care. Părinţii trebuie să ţină o legătură permanentă cu diriginţii şi să se implice mai mult în viaţa ado­les­centu­lui. Profesorii au nevoie de o motivaţie, este adevărat şi financiară, pentru a le insufla copiilor dorin­ţa de cunoaştere şi de reuşită în viaţă prin educaţie. Autorităţile locale şi sistemul sînt responsabile direct de asigurarea bazei materiale pentru buna desfăşurare a actului didactic.

 

Continuare
 
Expoziţie de telefoane, la Muzeul Goleşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 31 ianuarie 2013

Expoziţie de telefoane, la Muzeul Goleşti

# Manifestare în parteneriat cu Muzeul Judeţean Buzău

 

 Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti în parteneriat cu Muzeul Judeţean Buzău organizează, începînd de mîine şi pînă pe  1 mai, expoziţia temporară itinerantă Telefonul de-a lungul timpului. 

Continuare
 
Te iubesc...! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 31 ianuarie 2013

 Atenţie, îndrăgostiţi!

 A început o nouă ediţie a concursului Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste!

Pînă pe 12 februarie inclusiv, Curierul zilei primeşte înscrieri pentru o nouă ediţie a concursului Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, destinat Zilei Îndrăgostiţilor. Pe 13 fe­bruarie vor fi prezentaţi ultimii participanţi, iar pe 14 fe­bruarie, de Sf. Valentin, vor fi desemnaţi cîşti­gă­torii. Fiecare cuplu îşi va putea declara dragostea, iar cea mai frumoasă declaraţie de dragoste va fi premiată. Iată ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie în concurs! Trimiteţi pe adresa de email Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. o fotografie cît mai recentă şi cît mai clară cu voi doi, însoţită de cîteva rînduri care să conţină o declaraţie de dragoste originală, numele şi vîrsta voastră şi un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi.

 

Te iubesc...!

 

„Cu tine am amestecat atîtea zîmbete cu lacrimi, atîtea satisfacţii cu greutăţi, clipe nenumărate, dar strînse-n suflet cu griji, simţite şi cîntărite neîncetat şi neîncetat, la capătul fiecărei clipe, inima mea dă mereu acelaşi verdict: Te iubesc...!

Continuare
 
Copos a îmbolnăvit fotbalul rămânesc? Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2013

Rapidul, de la extaz la agonie

Copos a îmbolnăvit fotbalul rămânesc?

# n Liga I ar putea rămîne cu mai puţine echipe 

 

 Fotbalul românesc este în comă pro­fundă, din cauza crizei econo­mice care a afectat ţara noastră în ultimii ani. Tot mai multe echi­pe din Liga I se confruntă cu mari probleme financiare, iar unele din­­tre ele pot dispărea de pe harta sportului-rege. Dacă în ur­mă cu cîţiva ani era greu de cre­zut că granzii din Liga I vor avea pro­ble­me, iată că, în acest sezon com­petiţional, mai multe grupări sînt foarte aproape de a pune la­cătul pe uşă.

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 985
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter