Curierul Zilei

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 
Judeţeanul a plătit ieri 125.000 de euro Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 februarie 2013

În cazul ginecologului Pletea, din cei 500.000 de euro ca daune morale,

Judeţeanul a plătit ieri 125.000 de euro

# Următoarea tranşă, în luna mai

 

 Spitalul Judeţean Argeş a achitat ieri prima tranşă din daunele morale datorate Florinei Balaş, în cazul de malpraxis al ginecologului Sorin Pletea.  Magistraţii au decis, printr-o hotărîre definitivă, irevocabilă şi executorie, ca spitalul să achite daune morale în valoare de 500.000 de euro în urma unui proces intentat de Balaş Florina ginecologului Pletea.

 

Continuare
 
Bugetul Argeşului pe 2013 Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 februarie 2013

Aflaţi unde s-au dus banii

Bugetul Argeşului pe 2013

# Arierate mari la 43 de primării

 

 Trezorierul şef Mariana Doi­na Lozici, de la Trezo­re­ria Piteşti, şi directorul de la Direcţia Generală de Fi­nanţe Publice Argeş, Pe­tre Cojocaru, au venit, ieri, la Colegiul Prefectural, spre a prezenta bugetul pentru anul în curs. Per total, din informaţiile precizate de trezorierul şef, anul acesta, banii sînt mai mulţi pentru Argeş, cu o singură excep­ţie. Tot­odată, o problemă impor­tantă la care s-a fă­cut referire a fost şi cea a arieratelor, preci­zîndu-se că la acest mo­ment sînt 43 de unităţi ad­ministrativ- teritoriale care au datorii. 

 

Continuare
 
Pensie de 34.000 lei pe lună Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 februarie 2013

 Cea mai mare sumă primită de un magistrat la sfîrşitul activităţii în Argeş

Pensie de 34.000 lei pe lună

# Interviu cu Aida Enache, şefa Casei Judeţene de Pensii

 

Cele mai mici pensii din Argeş sînt în cuantum de 350 de lei, iar cea mai mare este de 34.000 de lei pe lună. Şi, din cîte se pare, magistraţii sînt cei care iau pensiile cele mai mari, de altfel, pe măsura respon­sabilităţii pe care o au în anii de activitate. Aceste informaţii, dar şi altele, le-am aflat din inter­viul ce a avut loc, ieri, la sediul redacţiei noastre, cu directoarea Casei Judeţene de Pensii Argeş, Aida Enache. 

 

Continuare
 
S-a accidentat la preselecţii Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 februarie 2013

CRBL, la România dansează

S-a accidentat la preselecţii

# El a suferit o accidentare la cap în timpul unei scheme de dans pe ca­re i-o arăta u­nei concurente şi s-a ales cu o rană de toată frumuseţea la cap. A primit imediat îngri­jiri medicale, iar acum se a­flă în afara ori­­că­rui pericol.  

 

 După ce l-aţi putut vedea pe CRBL la Te cunosc de undeva, unde a şi cîştigat primul sezon, acum interpretul piteştean va face parte din juriul showului România dansează, o emi­siune care va începe pe 17 martie, la Antena 1. CRBL a fost anunţat ca fiind primul membru al juriului. Alături de el se vor mai afla Monica Petrică şi Mihai Bendeac. 

 

Continuare
 
Aselenizarea, un fals? Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 28 februarie 2013

Dovezile se strîng împotriva NASA

Aselenizarea, un fals?

 

 Primul om care a păşit pe lună, Neil Armstrong, spunea, în 1970, că, „în cursul vieţii lui“, omul va avea „baze per­ma­nen­te pe Lună“. Armstrong a murit anul trecut, dar nu a­vem nici urmă de bază pe Lună! Mai mult, misiunile Apollo au fost întrerupte după numai doi ani, în 1972, fiind înlo­cuite cu programul Navetei Spaţiale, de 3 ori mai scump şi mult mai modest: ducea pînă la un loc sigur, pe orbita terestră, greutăţi de şase ori mai mici. Astăzi, tot mai mul­te documentare tratează raţional pro­blema au­tenti­ci­tăţii aselenizării, împărţind argumentarea lor pe do­uă la­turi: ciudăţeniile înregistrărilor prezentate de NASA şi difi­cultăţile tehnice, valabile încă, ale unui asemenea voiaj. Vă prezentăm în continuare cîteva dintre aceste pro­ble­me, despre care în România se vorbeşte mult mai pu­ţin ca în SUA.  

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 942
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter