Curierul Zilei

*** Bărbat beat, rătăcit în pădure     *** A ajuns cu Solenza pe cîmp     *** Lovită de maşină în timp ce traversa      *** Scandal pe gunoiul depozitat la Ştefăneşti     *** Pacienţilor li se decontează banii pe medicamente     *** Vesela Ceauşeştilor, spălată cu apă de la Cîmpulung     *** „Gramofonul cu amintiri“, şi pe 5 martie, la Davila!     *** Profesorii japonezi prezintă cultul muncii      *** Au apărut mîţişorii!     *** A născut în WC la spital!     *** Femeie de 47 de ani, răpusă de gripă!     *** Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată     *** „Am şanse la titlu!“     *** Tentea şi Daroczi, locul 18 la Olimpiadă!     *** Albu, împrumutat la Atletic Bradu     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Champions League - Optimi     *** Atletic Bradu a încheiat cantonamentul montan!     *** Preşedintele e mulţumit     *** Alin Chiţa vrea în primele zece din campionat    

 
Nicolescu candidează pentru un nou mandat la şefia PSD Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 martie 2013

Nicolescu candidează pentru un nou mandat la şefia PSD Argeş

 

 Constantin Nicolescu şi-a anunţat oficial candidatura pentru un nou man­dat la şefia PSD Argeş. Pe 8 a­prilie, de la ora 17.30, la Casa Sin­dicatelor, va avea loc Conferinţa judeţeană a PSD Arges.

 

Continuare
 
Tradiţii de Paştele catolic Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2013

Credincioşii primesc binecuvîntarea Papei - Urbi et Orbi

Astă-seară e Paştele catolic

# Hristos a Înviat! Paşte fericit prietenilor catolici!

 

 Aproape două milioane de români sărbătoresc, mîi­ne, Paştele catolic. Eveni­mentul este celebrat de sute de milioane de creş­tini din întreaga lume, du­pă tradiţii practicate de secole. Mîine, la Vatican, centrul catolicismului mon­dial, Papa va susţine mesa de Înviere, în Piaţa San Pietro, din Roma, ros­tind tra­di­ţionalul mesaj de Paşte şi binecuvîn­tarea Urbi et Orbi, ce va fi primită şi de credincioşii argeşeni. Ur­bi et Orbi este o binecu­vîn­tare transmisă cu  o­ca­zia marilor evenimente religioase. În traducerea din latină, acest mesaj înseamnă Către Cetate şi către Lume. 

 

Continuare
 
Rochie de mireasă de 8.150 lei Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2013

În atenţia mirilor!

Rochie de mireasă de 8.150 lei

Domnişoarelor, folosiţi-vă de moment! Fiţi pretenţioase!

# Rea­lizată din tul, cu aplicaţii din dantelă, de culoare ivory, o creaţie La Sposa, Spania # Rochia are şi trenă, iar cei ca­re se decid s-o cumpere beneficiază şi de o reducere # Creaţia face parte din colecţia firmei pe 2013, iar modelul se numeşte Master 

 

Cel mai mare tîrg de nunţi din Argeş are loc, pînă mîine inclusiv, la Jupiter City. Viitorii miri pot admira şi analiza ofertele pentru cel mai frumos şi mai aşteptat eveniment din viaţa lor. În afară de furnizorii de produse şi servicii necesare organizării unei nunţi de vis, aici vor avea loc mai multe evenimente, cum ar fi spectacole, prezentări de modă, şedinţe gratuite de machiaj etc. Sînt prezentate cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, costume de ginere, aranjamente florale, decoraţiuni, invitaţii, fotografii, servicii video etc. Este primul tîrg de nunţi din acest an, iar organizatorii de la AnSil n-au scăpat nimic din vedere. Se oferă consultanţă de specialitate şi discounturi semnificative. Sînt prezenţi creatori din Argeş şi din ţară. Dacă ar fi să facem un calcul, la prima vedere, o mireasă nu foarte pretenţioasă ar trebui să scoată din buzunar, pentru întreg trusoul, aproximativ 2.000 lei. Aici sînt incluşi pantofii, rochia, voalul, geanta, jarteaua, ciorapii şi buchetul miresei. 

 

Continuare
 
Bebeluş, trimis cu elicopterul în Capitală Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 30 martie 2013

SMURDUL a preluat un alt copil cu detresă respiratorie

Bebeluş, trimis cu elicopterul în Capitală

 

 Dacă la începutul săptămînii elicopterul SMURD ateriza în Piteşti pentru a prelua un  bebeluş cu detresă respiratorie, ieri, a fost nevoie din nou de echipajul de la Bucureşti pentru un caz similar. De această dată, a fost transportat la Spitalul Polizu un copilaş în vîrstă de trei zile.

 

Continuare
 
„N-am jucat fotbal degeaba“ Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 30 martie 2013

Nicolae Dică a ajuns la 100 de goluri în Liga I

„N-am jucat fotbal degeaba“ Piteşteanul Nicolae Dică a marcat în etapa a 23-a a campionatului golul său cu numărul 100 în Liga I, mijlocaşul Viitorului contribuind decisiv în stabilirea scorului final al partidei Viitorul - Ceahlăul, 2-2. Cele mai multe din cele 100 de goluri, „Dicanio“ le-a dat pentru Steaua, însă primele reuşite ale carierei au fost pentru FC Argeş.

 

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1014

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Joi, 15.02.2018

--- 4.137 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter