Curierul Zilei

*** Absolvenţii primesc 1.500 lei, la angajare      *** Dacii îşi îngropau cenuşa în cimitire     *** Începe înscrierea la licee!     *** Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteşti!     *** Surorile au scăpat în mod miraculos     *** Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat!     *** O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni     *** A murit în faţa WC-ului unui magazin     *** Ursul a mai omorît o capră şi două oi     *** Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte     *** Antigona, la Festivalul de Teatru Miturile Cetăţii     *** Sînzienele poartă ie, la Biblioteca Judeţeană     *** Spectacol de teatru şi dans     *** Zanfir la Balcaniadă     *** Patru echipe ar putea promova în Liga !     *** Rezultate CM 2018     *** Uruguayul, a doua echipă calificată în Optimi! nbsp;   

 
Maraton de înot la Piteşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 31 august 2013

Maraton de înot la Piteşti!

 A treia ediţie a competiţiei începe la Ştrand, astăzi, la 8.00, şi se termină la 20.00

 

 În această dimineaţă, la ora 8.00, la bazinul de înot de la Ştrand, de lîngă Bazinul Olimpic, se va da startul celei de-a treia ediţii a Maratonului Piteştiului la Înot. Compe­ti­­ţia este organizată de CSM Piteşti prin antrenorii Iuliu Berca şi Bogdan Chiriac, iar în cadrul ei, se va înota de la ora 8 dimineaţa, pînă la 8 seara. La ultima ediţie, cîş­ti­gă­torii concursului au înotat în total 51 de km, iar de data aceasta se aşteaptă să se doboare acest record.

Continuare
 
Pregătiţi de muncă, dar unde? Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 31 august 2013

Argeşenii au făcut tot felul de cursuri de calificare

Pregătiţi de muncă, dar unde?

 

 Din 2.060 de argeşeni prinşi în proiectul „Reinserţia profesională a persoanelor inactive pe piaţa muncii prin servicii de consiliere, formare profesională şi orientare în carieră“, şi-au găsit un loc de muncă 10. Un obiectiv bifat: tot mai mulţi argeşeni pregătiţi să facă faţă cerinţelor angajatorilor. Aceasta este principala concluzie pe care putem cu uşurinţă să o tragem după încheierea proiectului coordonat de Asociaţia „Sprijin pentru Viaţă“.       

Continuare
 
Şefii judeţelor, discuţie pe regionalizare Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 31 august 2013

Social-democraţii se întîlnesc săptămîna viitoare

Şefii judeţelor, discuţie pe regionalizare

 

 Partidul Social Democrat (PSD) va propune ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să aibă loc o dată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale, acest lucru a decis, vineri, Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii, reunit la Mamaia. Cons­tantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, edilul Piteştiului, Tudor Pendiuc, şi chestorul Camerei, deputatul PSD de Argeş Mircea Dră­ghici, au fost reprezentanţii judeţeului nostru la CExN al PSD. Principala concluzie de care ar trebui să ţinem noi cont este că de săptămîna viitoare reprezentanţii CJ din Sud Muntenia şi primarii de municipii reşedinţe de judeţ se vor aşeza la masa credală pentru a împărţi echitabil sediile regionale ale deconcentratelor. 

Continuare
 
Motocicletă de lemn! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 31 august 2013

Exponat de senzaţie, la Tîrgul Meşterilor Populari

Motocicletă de lemn!

Valorează 10.000 de euro

 

 Ieri, în Piaţa Primăriei Piteşti, s-a deschis a XX-a e­di­ţie a Tîrgului Meşterilor Populari, manifestare or­ga­ni­zată de CJ Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Po­mi­culturii Goleşti. Sînt prezenţi ceramişti şi ţesători din Argeş, Horezu - Vîlcea, Corund - Har­ghita şi Dolj. De ase­me­nea, participă apreciaţi pictori de icoane din Tîr­go­viş­te, Cîmpulung, meş­­teri în arta lemnului din Argeş, Vîl­cea, precum şi creatoare de textile, port popular, pă­puşi şi podoabe tradiţi­ona­le din Argeş, Dîmboviţa, Dolj şi Prahova.  

Continuare
 
Medaliat olimpic, traficant de droguri! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 31 august 2013

Piteşteanul Răzvan Mihai Tudosie a dat cinstea pe ruşine

Medaliat olimpic, traficant de droguri!

 # În loc să fie un exemplu pentru tînăra generaţie, Tudosie a ales un drum greşit

# Orbit de mirajul banilor cîştigaţi rapid, cel care a adus ţării singura medalie la Olimpiada de Juniori din Singapore, de acum trei ani, s-a apucat să livreze stupefiante
#Poliţiştii l-au prins în flagrant şi l-au reţinut, după care a fost lăsat în libertate 

#Percheziţii BCCO Piteşti

 

  Trei dintre membrii unei grupări infracţionale care se ocupa cu traficul de droguri au fost reţinuţi, joi, de poliţiştii argeşeni. Printre a­ceştia s-a aflat şi Răzvan Mihai Tudosie, mul­tiplu campion naţional la înot şi medaliat cu bronz la Olimpiada de Juniori Singapore, din 2010, aceasta fiind, de altfel, singura medalie româ­nească obţinută la acea competiţie.

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 871
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter