Curierul Zilei

*** Absolvenţii primesc 1.500 lei, la angajare      *** Dacii îşi îngropau cenuşa în cimitire     *** Începe înscrierea la licee!     *** Elevii vor reducere pe toate liniile de transport din Piteşti!     *** Surorile au scăpat în mod miraculos     *** Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat!     *** O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni     *** A murit în faţa WC-ului unui magazin     *** Ursul a mai omorît o capră şi două oi     *** Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte     *** Antigona, la Festivalul de Teatru Miturile Cetăţii     *** Sînzienele poartă ie, la Biblioteca Judeţeană     *** Spectacol de teatru şi dans     *** Zanfir la Balcaniadă     *** Patru echipe ar putea promova în Liga !     *** Rezultate CM 2018     *** Uruguayul, a doua echipă calificată în Optimi! nbsp;   

 
Derbiul orgoliilor în Trivale! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 octombrie 2013

Mîine, la Piteşti se întîlnesc echipele locale din Liga a III-a

Derbiul orgoliilor în Trivale!

 

 Dacă altădată noţiunea de derbi o foloseam atunci cînd FC Argeş juca împotriva Craio­vei sau a echipelor din Bucureşti, de data aceasta, sîntem nevoiţi să vorbim despre derbiul local din Liga a III-a, SCM Piteşti - Atletic Bradu.

Continuare
 
„Hoţii de frumuseţe“ vin la Piteşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 31 octombrie 2013

Duminică, spectacol cu Florin Zamfirescu

„Hoţii de frumuseţe“ vin la Piteşti

 

 Piteştenii vor putea vedea duminică, 3 noiembrie, de la ora 19.00, spec­tacolul de teatru, cu piesa „Hoţii de frumuseţe“, după romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner. Pentru a veni în sprijinul celor ce vor să vizioneze acest spectacol, casa de bilete va fi deschisă special şi sîmbătă şi duminică, între orele 12.00 şi 18.00.    

Continuare
 
Executarea silită imobiliară, în lumina noului cod de procedură civilă Imprimare E-mail
(7 voturi)
joi, 31 octombrie 2013

Executarea silită imobiliară, în lumina noului cod de procedură civilă

 

 Prezentul material se doreşte a evidenţia o se­rie de aspecte procedurale în materia execu­tă­rii silite imobiliare, în lumina noului cod de pro­cedură civilă (NCPC). Cu această formă de re­cu­perare a creanţelor se confruntă zilnic mulţi dintre dumneavoastră, dar cîţi stiu ce este sau ce presupune executarea silită în general şi imobiliară în special, cine o poate solicita, care sînt condiţiile de valabilitate ale acesteia şi mai ales care sînt drepturile celor executaţi. Executarea silită este o metodă juridică de recuperare a unor datorii care au fost stabilite prin titluri executorii, precum hotărîri sau sen­tinţe ale instanţelor de jude­cată, contracte no­tariale de bunuri sau bani, credite bancare etc. Executarea silită pre­supune, în primul rînd, existenţa unui titlu executoriu valabil şi legal investit, în al doilea rînd, neexecutarea de bunăvoie a obligaţiilor asumate de debitor, în al treilea rînd, existenţa unei cereri de execu­tare silită formulată de creditorul de drept la un executor judecătoresc, iar în al patrulea rînd, îndeplinirea unor condiţii de formă şi fond în procedura de executare. Aşadar, execu­tarea silită începe la cererea unui creditor şi este dusă la îndeplinire de către un executor judecătoresc. 

Continuare
 
Şefii vor fi eliberaţi din funcţie Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 octombrie 2013

Descentralizarea se face prin asumare politică

Şefii vor fi eliberaţi din funcţie

 

 Toţi şefii instituţiilor care vor fi cuprinse în procesul de descentralizare urmează să fie eliberaţi din funcţie pînă la 1 ianuarie 2014, iar după această dată vor avea loc noi concursuri pentru şefia direcţiilor judeţene. Această prevedere este cuprinsă în proiectul legii descentralizării, pentru care Guvernul Ponta urmează să-şi asume răspunderea luna aceasta. Cu toate acestea, preşedintele CJ, Constantin Nicolescu, a explicat că principala miză a descentralizării o presupune şi trecerea surselor financiare odată cu deconcentratele la nivel local. În ce-i priveşte pe şefii deconcentratelor supuse descentralizării, Nicolescu spune că el va prelungi mandatul pînă la desfăşurarea concursului.

Continuare
 
Onică, patru clase şi volanul pe dreapta Imprimare E-mail
(7 voturi)
joi, 31 octombrie 2013

Criminalul de la Rolast

Onică, patru clase şi volanul pe dreapta

 # Şmecherul care a provocat teribilul accident cu BMW-ul, în urma căruia au murit două persoane, a absolvit patru clase, reuşind cu greu, la 25 de ani, să scrie o declaraţie
# Oare cum şi-a luat acest individ carnetul de conducere?
# Dacă nu era mediatizat cazul, acest personaj scăpa de arest, aşa cum s-a întîmplat cu foarte mulţi de teapa lui
# El a ajuns însă în spatele gratiilor pentru 29 de zile 
# Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, în trecut Onică fiind amendat din acest motiv
# Ar trebui ca maşinile cu volanul pe dreapta să circule pe străzile noastre doar dacă sînt în tranzit     

 

Şoferul care a provocat te­ri­bilul ac­ci­dent de marţi, din zona Ro­last, în urma că­ruia două pesoane au mu­rit, o alta se zbate între via­ţă şi moarte la Jude­ţean, iar alţi cinci oameni au fost răniţi şi cinci ma­şini distruse, îşi va petrece ur­mă­toarele 29 de zile du­pă gratii. Asta a de­cis, ieri, ins­tanţa. An­che­tatorii au aflat, ieri, că şo­fe­rul vino­vat, ca­re, avînd vi­teză ex­ce­sivă, a intrat cu bolidul într-o am­bu­lanţă ce tran­sporta pa­cienţi la dia­liză, scrie şi citeşte foarte greu. Par­che­tul Argeş a se­sizat ast­fel DNA, să in­ves­­­tighe­ze modul în care bărbatul a obţinut permisul de con­ducere.

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 1011
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics
Sfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter