Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** „S-o luaţi pe Kovesi acasă!“      *** Ludovic Orban a fost la Vila Florica     *** Se pot depune cereri de rebranşare la căldură     *** Spînzurat văzut prin binoclu     *** Agresorul a solicitat restituirea cauzei la Parchet      *** Individul care a furat, cercetat sub control judiciar     *** Accident la Bascov, din neatenţie!     *** Pirandele s-au luat la bătaie!     *** Judecătorii pot primi pedepse cît ale criminalilor     *** Japonezii fabrică 4 milioane de motoare      *** Şcolarizare pentru Dacia la 2 licee din Argeş      *** Fotbaliştii au jucat cu elevii!     *** CS Mioveni joacă cu Hermannstadt, la Cisnădie     *** Campioană la handbal feminin!     *** Cele mai titrate echipe, prezente la CM     *** Ştiri la zi de la CM    

 
Concurs
Japonezii fabrică 4 milioane de motoare Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 25 mai 2018

Pe fosta platformă ANA IMEP,

Japonezii fabrică 4 milioane de motoare


Cea mai mare fabrică de motoare electrice din România - Nidec Global Appliance România se află la Ştefăneşti şi şi-a lansat oficial, ieri, prezenţa prin inaugurarea unei noi linii de producţie. La eveniment a fost prezent ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii, omul de afaceri George Copos, reprezentanţi ai mediului de afaceri, directori de instituţii, autorităţi locale şi judeţene.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 566

Continuare
 
„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 25 mai 2018

Preşedintele Iohannis, huiduit la Piteşti!

„S-o luaţi pe Kovesi acasă!“


După cum anunţam din numărul de ieri, preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat la Piteşti, pentru a participa la dezbaterea privind industria auto. Evenimentul „Industria auto, cheia dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii“ s-a desfăşurat la Hotel Ramada, fiind  organizat de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). La eveniment au fost prezenţi reprezentanţii celor mai importante companii din industria auto românească.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 659

Continuare
 
Ludovic Orban a fost la Vila Florica Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 mai 2018

Moment festiv al PNL-ului la împlinirea a 143 de ani

Ludovic Orban a fost la Vila Florica


Moment aniversar, ieri, în vatra Brătienilor, Vila Florica din Ştefăneşti, unde liberalii argeşeni au aniversat împlinirea a 143 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Alături de conducerea organizaţiei judeţene, membrilor de partid, primarilor liberali şi invitaţilor s-a aflat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 339

Continuare
 
Se pot depune cereri de rebranşare la căldură Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 25 mai 2018


Se pot depune cereri de rebranşare la căldură


SC Termo Calor Confort SA solicită tuturor consumatorilor de energie termică să îşi achite facturile la termenele stabilite, pentru a nu se ajunge la executarea silită a debitelor. Avînd în vedere că societatea este obligată să achite în avans gazele la furnizori, corectitudinea consumatorilor este importantă. Conducerea SC Termo Calor Confort apreciază că viitorul sezon rece va fi mai uşor de parcurs pentru că, în Piteşti, preţul energiei termice este un preţ bun, avantajos pentru consumatori, acesta fiind de 230 lei/gigacalorie.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 248

Continuare
 
Spînzurat văzut prin binoclu Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 25 mai 2018

La Curtea de Argeş,

Spînzurat văzut prin binoclu


Descoperire şocantă, ieri, la barajul Noapteş, din Curtea de Argeş. Un militar, aflat în aplicaţie, care se uita prin binoclu, a văzut grozăvia. Trupul unui băr­bat zăcea atîrnat în ştreang de balustrada deversorului de la canalul de fugă al Hidrocentralei Noapteş. Ca să fie sigur că va muri, bărbatul îşi legase de picioare şi o plasă cu pietre. Au fost anunţaţi pompierii care au tras trupul în sus, constatînd că victima murise de cîteva ore. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 28549
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter