Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Fiscul controlează nunţile!     *** Administratorii puşi să deschidă vanele la căldură     *** Campanie pentru prevenirea violenţei în familie     *** PASTILA de UMOR      *** Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest     *** Să ne amintim de pictorul Costel Butoi    *** Studenţii de la UPIT la Tîrgul de job-uri      *** Au sosit 374 de bilete de tratament!     *** „Novecento”     *** Deţinut celebru mort     *** Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă     *** Percheziţii la samsari de maşini     *** Badea de la Evidenţă din nou, director     *** Familia Tiucă încă aşteaptă despăgubirile promise      *** Culisele meciului     *** Gol anulat şi accidentare gravă     *** Petrolul - CS Mioveni 0-0     *** Ocazii mari în prelungiri     *** Leii din Bănie vin în bîrlogul Urşilor!     *** Act caritabil la meci: SUSŢINEM CAUZA CORINEI !     *** Meci cu grad ridicat de periculozitate     *** Meci special pentru Gheorghe     *** Victoria este obligatorie!     *** Vor să urce pe podium!     *** „Să profite de şansa pe care o au!“     *** „Să recuperăm punctele pierdute etapa trecută!“    

 
Concurs
Vor să urce pe podium! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

Alb-violeţii îşi doresc să profite de forma slabă a adversarului

Vor să urce pe podium!

SSC Farul Constanţa-FC Argeş, duminică, ora 12:00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV


FC Argeş va disputa în acest week-end un nou meci de campionat. Echipa din Trivale va întîlni duminică, de la ora 12:00, în deplasare, pe SSC Farul Constanţa. Disputa dintre constănţeni şi argeşeni contează pentru etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Alb-violeţii vor aborda această întîlnire de pe locul 4, cu cele 25 de puncte, acumulate în 12 runde, în timp ce marinarii se situează pe poziţia a 16-a a ierarhiei, cu doar 10 puncte, strînse tot în 12 runde. În eventualitatea în care vor reuşi să se impună, piteştenii pot reveni din nou pe podium, FC Argeş fiind la doar două lungimi în spatele liderului Academica Clinceni.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 137

Continuare
 
Campanie pentru prevenirea violenţei în familie Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018


Campanie pentru prevenirea violenţei în familie


În perioada 15 – 19 octombrie, în judeţul Argeş se derulează evenimentul „Săptămîna Prevenirii Criminalităţii”. În acest  interval, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş      organizează activităţi    informativ-preventive, cu scopul      conştientizării şi sensibilizării cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi referitor la consecinţele săvârşirii de infracţiuni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 110

Continuare
 
Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018

Mîine, începe a VI-a ediţie

Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest


Primăria Municipiului Piteşti şi Consiliul Local organizează prin Centrul Cultural Piteşti, a-IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk Trivale Fest. Acesta va avea loc mîine, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Piteşti. Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare şi recitaluri extraordinare, susţinute de Florin Chilian, Emeric Imre, Tiberiu Hărăguş şi Grupul Folk P620.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Badea de la Evidenţă din nou, director Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

A cîştigat procesul cu Consiliul Judeţean Argeş

Badea de la Evidenţă din nou, director


Scandalul dintre Viorel Marian Badea şi Consiliul Judeţan Argeş a ajuns la final. Instanţa i-a dat cîştig fostului director executiv care, potrivit hotărîrii judecătoreşti va trebui să fie repus în funcţie. Judecătorii au decis că directorul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Argeş a fost destituit ilegal. Acesta a fost cercetat disciplinar după ce a încercat, în baza aceleiaşi legislaţii prin care CJ Argeş a mărit salariile aparatului propriu, să majoreze şi salariile angajaţilor din subordinea sa. Consilierii judeţeni au votat în şedinţa din 27 iulie suspendarea din funcţie a lui Viorel Badea şi eliminarea lui din cadrul instituţiei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 300

Continuare
 
Culisele meciului Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Culisele meciului

Asistenţă importantă
l Timpul a fost excelent pentru fotbal, miercuri seară, la Ploieşti, cu toate că, cu o zi înainte, la meciul Naţionalei Under 21, a fost frig şi bătea vîntul. La ora meciului Petrolul  - CS Mioveni, termometrele înregistrau 15 grade Celsius.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 121

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 31411
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info