Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Fiul trăieşte din mila oamenilor     *** Bebeluş suspect de rujeolă!     *** Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă     *** Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali     *** 5.250 de elevi şi preşcolari, la Mioveni     *** Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti     *** Întîlnire cu marii operatori economici     *** Şedinţă cu directorii de şcoli privind noul regulament     *** Mihai Eminescu, omagiat la Mioveni      *** Viorica Dăncilă, propusă ca viitor premier      *** Formularul 600, obligaţie pentru 2.000 de argeşeni     *** Deszăpezire, la prima oră, la Mioveni      *** Solist de muzică populară, în arest     *** Arestat după ce a bătut un şofer     *** Mistreţii au distrus peste 50% din izlazul comunal, la Lereşti     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Întăriri din Liga I la CS Mioveni!     *** Roşu: „Avem nevoie de doi atacanţi!“     *** Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“     *** Înfrîngere pentru România U 17     *** Robert Petre, în probe la FC Argeş     *** Cantonamente la Voina şi Sătic!    

 
Concurs
Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 ianuarie 2018

Ion Sănduloiu a participat, luni, la o operaţiune în Bucegi

Helios şi Dara, în căutarea alpinistului mort în avalanşă


Alpinistul surprins de o avalanşă, sîmbăta trecută, pe Valea Coştilei din  munţii Bucegi, nu a fost găsit nici pînă acum, iar salvamontiştii au organizat căutări ample. Luni, şeful Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, a mers la căutări cu cei doi cîini de avalanşă Helios şi Dara, la care s-a adăugat cîinele Recco, de la Salvamont Gorj.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 110

Continuare
 
Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 ianuarie 2018

După ce s-au ales cu salarii babane,

Uniforme noi şi staţii de emisie-recepţie, pentru locali


După ce s-au ales cu salarii mai mari decît poliţiştii adevăraţi, la final de 2017, agenţii Poliţiei Locale Cîmpulung au fost dotaţi şi cu uniforme noi. Mai mult decît atît, ei au primit şi staţii de emisie-recepţie, dorindu-se astfel o eficientizare a activităţilor pe care le desfăşoară. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 157

Continuare
 
Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 ianuarie 2018


Concerte educative, săptămînal, la Filarmonica Piteşti


Unul dintre obiectivele specifice ale Filarmonicii Piteşti este atragerea şi formarea publicului tînăr la concertele instituţiei. În vederea formării viitorului public, Filarmonica Piteşti a organizat, în fiecare an, concerte educative. Începînd din acest an, conducerea instituţiei şi-a propus să organizeze, săptămînal, asemenea concerte pentru elevi.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 98

Continuare
 
Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 ianuarie 2018


Olteanu: „Vrem o clasare în primele 6!“


Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a participat, luni, la reunirea lotului galben-verde de la sadionul Orăşenesc din localitate. Oficialul argeşenilor a vorbit cu jucătorii în vestiar, explicîndu-le care sînt aşteptările conducerii de la ei în partea a doua a returului.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 110

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 ianuarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Cod galben de vînt şi ninsori la munte

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de  intensificări ale vîntului, ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent valabil pînă astăzi, la ora 20, şi în zona montană din Argeş. Pentru sudul Banatului, cea mai mare parte a Olteniei şi a Transilvaniei, vor fi precipitaţii mixte şi depuneri de polei. Ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi local se va depune strat consistent de zăpadăîn Carpaţii Occidentali, în nordul Carpaţilor Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali, iar în cursul acestei zile, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali. Vîntul va prezenta intensificări cu precădere în zona înaltă, unde rafalele vor depăşi 70...80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberînd zăpada.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 105

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 26031

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Vineri, 05.01.2018

--- 5.346 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter