Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă; celţii ţineau căldăruşa, iar geţii aveau busuiocul în mână!     *** Ajutoare financiare, de la UE, pentru maşini electrice şi hibrid     *** PASTILA de UMOR      *** Investiţiile străine au scăzut!     *** S-a încheiat Festivalul Ludicus de la Mioveni     *** Cinci instituţii de învăţămînt din Cîmpulung dotate cu calculatoare de ultimă generaţie     *** Tineri solişti la Filarmonica Piteşti     *** „Banda celor şase ciori“      *** Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui     *** Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!     *** Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest!     *** Rudar, trimis în judecată pentru ultraj     *** Liga Naţiunilor     *** Bradu - prima victorie, Bascovul - neînvinsă     *** Ultimul meci înainte de EURO, pentru tricolorii mici     *** A luat roşu, dar România nu a pierdut     *** Panait, accidentat      *** Adrian Preda în finala Campionatului European!     *** „Trebuie să corectăm lacunele pe care le avem“     *** Fleşeriu: „Apărarea agresivă a cîştigat meciul“     *** „Ne-am atins obiectivul!“    

 
Concurs
Investiţiile străine au scăzut! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

România nu mai este o ţară atractivă pentru afaceri

Investiţiile străine au scăzut!


Potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR), publicate luni, investiţiile străine directe au scăzut cu 3,11% în primele opt luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2017, la 2,863 miliarde de euro. Conform oficialilor BNR numărul firmelor cu capital străin a scăzut considerabil în primele opt luni ale acestui an.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 146

Continuare
 
Tineri solişti la Filarmonica Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018


Tineri solişti la Filarmonica Piteşti


Filarmonica Piteşti organizează joi, 18 octombrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic în care solişti vor fi tineri interpreţi, laureaţi a numeroase concursuri de gen. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Oprea, vor urca pe scenă Aida Popa (din Piteşti), Iulia Toma (Timişoara), Alexandru Spînu (Bucureşti) şi Alexandru Manolache (Bucureşti).  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
„Banda celor şase ciori“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

O carte pe săptămînă,

„Banda celor şase ciori“


În fiecare săptămînă, vă prezentăm cîte o carte de la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu - Argeş, recomandată de unul dintre bibliotecarii acesteia. Pentru această săptămînă, de la secţia Adulţi - Beletristică, vă recomandăm una dintre cele mai căutate cărţi, „Banda celor şase ciori“, scrisă de Leigh Bardugo. Această carte este una dintre cele mai solicitate de cititorii piteşteni.        


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 112

Continuare
 
Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Mesaj disperat!

Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui


Are 34 de ani şi singura lui speranţă este să învingă boala cumplită şi să trăiască. Alexandru Cristian Păuşescu, din Piteşti, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Se luptă cu ea de aproape un an. Aproape că a învins, dar nu mai are resursele financiare să străbată drumul pînă la capăt. Părinţii lui, oameni oneşti, cer ajutor semenilor pentru a-şi salva singurul copil. Speră că Dumnezeu îi va da fiului lor a doua şansă la viaţă. Pentru asta, familia trebuie să ţină pasul cu cheltuielile necesare tratamentului, ceea ce nu este deloc uşor. Au cheltuit toate resursele, s-au împrumutat, au fost ajutaţi de prieteni... Oameni cu suflet haideţi să-l ajutăm pe Alexandru!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Cazul: Te opresc „că vreau şi pot“!

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!


Un poliţist de la A 1 a fost reclamat de medicul stomatolog Teofil Anghelin după ce, omul legii a avut un comportament arogant. Agentul i-a reţinut permisul pe motiv că ar fi depăşit neregulamentar. Convorbirea între omul legii şi medicul de la volan a avut însă nuanţe sarcastice, ceea ce l-a deranjat pe acesta din urmă, motiv pentru care a înaintat plîngerea către şeful Poliţiei Române. Ieri, la redacţia noastră a sunat Dumitru Coarnă, liderul SNPPC anunţînd că agentul este membru al acestui sindicat şi îi va fi asigurată asistenţă juridică. Mai mult, Dumitru Cornă susţine că poliţistul a acţionat legal şi corect!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 239

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 19 - 27 din 31340
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info