Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă; celţii ţineau căldăruşa, iar geţii aveau busuiocul în mână!     *** Ajutoare financiare, de la UE, pentru maşini electrice şi hibrid     *** PASTILA de UMOR      *** Investiţiile străine au scăzut!     *** S-a încheiat Festivalul Ludicus de la Mioveni     *** Cinci instituţii de învăţămînt din Cîmpulung dotate cu calculatoare de ultimă generaţie     *** Tineri solişti la Filarmonica Piteşti     *** „Banda celor şase ciori“      *** Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui     *** Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!     *** Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest!     *** Rudar, trimis în judecată pentru ultraj     *** Liga Naţiunilor     *** Bradu - prima victorie, Bascovul - neînvinsă     *** Ultimul meci înainte de EURO, pentru tricolorii mici     *** A luat roşu, dar România nu a pierdut     *** Panait, accidentat      *** Adrian Preda în finala Campionatului European!     *** „Trebuie să corectăm lacunele pe care le avem“     *** Fleşeriu: „Apărarea agresivă a cîştigat meciul“     *** „Ne-am atins obiectivul!“    

 
Concurs
Mii de enoriaşi au petrecut preotul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 22 iunie 2015

Cazul: Preotul a murit de ziua lui

Mii de enoriaşi au petrecut preotul

n Pe durata funeraliilor, a fost respectat întreg ritualul de înmormîntare a feţelor bisericeşti

 

 Lacrimi şi multă durere, sîmbătă, la înmormîn­tarea preotului Remus Daniel Păuna. Decedat joi, cînd împlinea vîrsta de 37 de ani, acesta a fost condus pe ultimul drum în ziua în care ur­ma să aibă loc petre­ce­rea aniversară. În loc de felicitări şi veselie, ziua s-a transformat într-una plină de suferinţă. Des­părţirea de preotul lor drag a fost una dure­roa­să pentru întreaga co­mu­nitate. La înmor­mîn­tare au participat în jur de 1.000 de persoane, iar slujba religioasă a fost ţinută de zeci de preoţi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5182

Continuare
 
Azi, proba la Română Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 iunie 2015

Mii de înscrişi la Evaluarea Naţională

Azi, proba la Română

 

 Absolvenţii de clasa a VIII-a au intrat, astăzi, în febra Evaluării Naţionale. La nivelul Argeşului, s-au înscris 5.866 de elevi pentru acest examen. E bine de re­ţi­nut că fiecare clasă unde se va sus­ţine examenul este dotată cu cameră de supra­veghere video cu sonor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4279

Continuare
 
Învinşi în prelungiri! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 iunie 2015

Campioana Argeşului a pierdut prima manşă din barajul de promovare în Liga a III-a

Învinşi în prelungiri!

 

 Fotbaliştii de la Unirea Bascov păstrează şanse reale de a promova în Liga a III-a chiar dacă au pierdut confruntarea din tur a barajului de promovare. Echipa pregătită de Alin Lipa a fost învinsă, sîmbătă, în deplasare, cu 2-1, de FC Aninoasa, campioana judeţului Dîmboviţa.

Comentarii (3) | Vizualizari: 5184

Continuare
 
Ziua Avocatului, sărbătorită în avans Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 22 iunie 2015

Vineri, la Goleşti, a avut loc un eveniment organizat de Baroul Argeş  

Ziua Avocatului, sărbătorită în avans

 

 Pe parcursul zilei de vineri, peste 160 de avocaţi s-au întîlnit la Muzeul Goleşti, în cadrul unui eveniment ce a fost organizat de Baroul Argeş, cu ocazia Zilei Avocatului, care are loc pe 24 iunie. Au avut loc discuţii pe două teme, respectiv „Etica în profesia de avocat“ şi „Contractul de asistenţă judiciară“. Deoarece se apropie Ziua Iei, majoritatea avocaţilor prezenţi au purtat cîte un astfel de obiect vestimentar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4611

Continuare
 
Legislaţia serviciilor secrete, revizuită Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 22 iunie 2015

În Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2015 - 2019,

Legislaţia serviciilor secrete, revizuită

 

 Astăzi, în plenul reunit al Parlamentului, este aştep­tat să vorbească preşedintele Klaus Iohannis despre Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioa­da 2015 - 2019. Această strategie „O Românie puter­nică în Europa şi în lume“, promovată de CSAT, tre­buie adoptată şi în Parlament. Senatorul Şerban Va­leca a vorbit, la ultima conferinţă a partidului, despre această strategie, subliniind faptul că o prevedere vizează revizuirea cadrului legislativ al sistemului securităţii naţionale. Totodată, o veste bună este că presa nu mai este  vulnerabilitate naţională.

Comentarii (1) | Vizualizari: 5355

Continuare
 
<< Start < Înapoi 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 26641 - 26649 din 31340
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info