Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA
*** Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea luni, 20 august... ***

Pentru anunţuri de mică şi mare publicitate, puteţi veni la redacţie, duminică, 19 august...

*** Economia României a crescut     *** Harta Deşeurilor prinde contur!     *** 371 de vagoane vor fi modernizate     *** Fiul unui preot s-a sinucis     *** Copil de 3 ani a dat foc apartamentului     *** Agresorul reţinut, victima operată la cap     *** Tîlhari în arest după ce au furat 130 lei     *** Pelerinii, campaţi la Valea Iaşului     *** O şoferiţă nu a cedat trecerea     *** Adormirea Maicii Domnului     *** Spectacol cu Cotimanis şi Victor Socaciu     *** Posada Rock Festival la Cîmpulung!     *** Înscrierile la Palatul Copiilor     *** Champions League - Turul 3 preliminar, retur     *** Meciul cu Baloteşti, vineri seara     *** La Bradu, lotul este în mare completat     *** Unirea Bascov joacă azi, cu Roşiori     *** Şi FC Argeş se poate gîndi la promovare!     *** Locul 2 pe naţiuni la Cupa Europei     *** Cu o victorie pot urca pe podium!     *** U BT Cluj- BCM U FC Argeş, în prima etapă!     *** Fără medalie la Campionatul European!    

 
Concurs
Sala Sporturilor riscă să se închidă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 mai 2015

Din cauza datoriilor mari acumulate la plata utilităţilor,

Sala Sporturilor riscă să se închidă!

 

 Conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş a or­ganizat, ieri, o confe­rinţă de presă, în ca­re a prezentat situa­ţia financiară a insti­tuţiei, dar şi compe­ti­ţiile sportive care vor avea loc în a­ceas­tă perioadă. La întîl­ni­rea cu presa au fost prezenţi directorul Laurenţiu Achimes­cu, adjunctul său, Adrian Bughiu, ins­pec­torii pe ramura de sport, Alis Florea şi Bogdan Vişan, şi res­ponsabilul pe partea de tineret, Simona Bocanu.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 3602

Continuare
 
Nicolescu refuză interviul Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 07 mai 2015

Dorind să facem o analiză politică, în penitenciar

Nicolescu refuză interviul

 

 Constantin Nicolescu re­fuză orice comunicare cu lumea exterioară, ex­cepţie făcînd doar mem­brii familiei sale. Acesta este încarcerat din fe­bru­arie anul acesta, du­pă ce a fost con­dam­nat de­finitiv la 7 ani şi 8 luni în­chisoare în dosarul „Re­a­bilitării şcolilor“, la Peni­tenciarul Colibaşi. Fostul preşedinte al Con­siliului Judeţean Argeş nu do­reş­te să discute cu pre­sa, dovedind acest lucru în repetate rînduri. A­ces­ta nu a fost de a­cord să acorde un in­ter­viu pe te­me politice coti­dianu­lui Curierul zilei. Con­si­de­răm că a fost un foar­te bun om politic, ma­na­ger şi ad­ministrator al ju­deţului, tocmai de a­ce­ea am do­rit să reali­zăm ma­te­rialul jurna­lis­tic cu el.

Comentarii (6) | Vizualizari: 3096

Continuare
 
La Primărie, doar distracţie! Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 07 mai 2015

Viceprimarul Zidaru vine în conferinţă să nu ne spună nimic

La Primărie, doar distracţie!

 

 Municipalitatea Piteşti, în parteneriat cu o agenţie de modele, organizează un concurs de miss. Ieri, în săptămînala conferinţă de presă a instituţiei, viceprimarul Laurenţiu Zidaru a a­nunţat cîteva dintre acţiunile care vor fi organizate cu ocazia Zilelor Municipiului, în perioada 15 - 23 mai. Din păcate, prea multe detalii n-a putut să dea nici măcar viceprimarul, explicînd că programul concret va fi gata abia săptămîna viitoare, la urmă­toarea conferinţă de presă. În consecinţă, fetele interesate să participe la concursul de miss se pot întreba şi ele, ca şi noi: Cînd şi unde au loc înscrierile? Premiul cel mare ştim sigur că va fi o excursie! Unde? Poate, între timp, reprezentanţii Primăriei vor afla aceste informaţii pe care ieri nu le-au deţinut.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 4939

Continuare
 
Tecău confundă sula cu Prefectura Imprimare E-mail
(10 voturi)
joi, 07 mai 2015

Preşedintele Cj nu se implică, de teama traficului de influenţă

Tecău confundă sula cu Prefectura

Angiograful, în prag de faliment!

 

Ieri, în cadrul conferinţei de presă de la Consiliul Judeţean Argeş s-a dez­bă­tut problema angio­gra­­fului de la Spitalul Ju­deţean. Conducerea uni­tăţii medicale a susţinut că s-au făcut toate de­mer­­surile necesare pen­tru obţinerea de fonduri de la CNAS. Întrebat da­că s-a implicat direct în soluţionarea acestei pro­bleme, dacă a vorbit cu preşedintele Comisiei de Cardiologie din CNAS, Dra­goş Vinereanu, pre­şe­dintele CJ, Florin Te­cău, a găsit scuză, spu­nînd că nu a dorit să fie acuzat de trafic de influ­enţă şi din acest motiv nu a discutat situaţia angiografului.   

Comentarii (13) | Vizualizari: 3998

Continuare
 
Pledoarie pentru pasiunea de a citi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 07 mai 2015

Octavian Mihail Sachelarie şi-a lansat, ieri, cartea „Templul viselor“

Pledoarie pentru pasiunea de a citi

 

 Directorul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Ar­geş, Octavian Mihail Sachelarie, şi-a  lansat, ieri, în Sala de Conferinţe din cadrul acestei instituţii, volu­mul „Tem­plul viselor“, apărut la Editura Tracus Arte din Bucu­reşti. Invitaţii spe­ciali ai acestui eveniment editorial de excepţie au fost poetul Dan Mircea Cipa­riu şi jurnalistul Octavian Ştireanu. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3227

Continuare
 
<< Start < Înapoi 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 26641 - 26649 din 30121
embedgooglemap.net


Google Analytics

Sfinții zilei
Zi record

Luni, 23.07.2018

--- 3.674 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info