Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 
Concurs
Zeci de milioane lei pentru asistenţa medicală de urgenţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 05 septembrie 2015

Pentru cheltuielile de personal şi servicii,

Zeci de milioane lei pentru asistenţa medicală de urgenţă

 

 Asistenţa medicală de urgenţă şi prim ajutor din judeţul nostru va beneficia de fonduri suplimentare necesare funcţionării pînă la sfîrşitul acestui an. Ministerul Sănătăţii împreună cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne au obţinut din partea Guvernului o rectificare a bugetului pentru Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1783

Continuare
 
Adina are nevoie de bani pentru recuperare! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 05 septembrie 2015

O fetiţă de un an şi patru luni care nu se mai poate mişca vă cere ajutorul

Adina are nevoie de bani pentru recuperare!

Nu merge şi nu vorbeşte

 

 Cel mai de preţ lucru pentru un părinte este sănătatea copilului. Un cuplu de tineri din Piteşti trăieşte un adevărat coşmar, fiindcă singurul lor copil este grav bolnav. Denisa Dumitrescu are 17 ani şi este o mămică foarte tînără, avînd o fetiţă de un an şi patru luni, pe Adina Florentina. Tatăl fetiţei, Florin Bică, nu are un serviciu stabil şi amîndoi alături de fetiţă trăiesc cu sprijinul familiilor lor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2051

Continuare
 
<< Start < Înapoi 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 26641 - 26649 din 33239


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info