Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Sublocotenenţii au absolvit Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Sublocotenenţii au absolvit

 

 În acest week-end a avut loc festivitatea de absolvire a cursului de bază de către sublocotenenţii promoţiei „Constantin Brâncoveanu-300“. Evenimentul desfăşurat la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă Mihai Viteazul a reunit o serie de personalităţi judeţene, dar şi familiile sublocotenenţilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2085

Continuare
 
Comisia de revizuire a Constituţiei îşi reia activitatea Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Comisia de revizuire a Constituţiei îşi reia activitatea

 

 Comisia de revizuire a Constituţiei îşi reia, astăzi, activitatea, la mai bine de un an după ce Curtea Constituţională a respins proiectul de revizuire adoptat de Parlament, în prima şedinţă de lucru urmînd a se stabili conducerea acestei comisii şi programul de lucru pentru perioada următoare, arată cei de la Mediafax.        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3289

Continuare
 
Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională

 

De curînd, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a participat la Şedinţa Ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, desfăşurată la sediul CJ Giurgiu. Au fost supuse aprobării proiecte de hotărîre ce vizează activitatea Agenţiei pen­tru Dezvoltare Regională Sud Muntenia şi Planul de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, pentru perioa­da 2014 - 2020. S-a discutat despre avizarea acordului de colaborare în domeniul dezvoltării regionale între Agenţia pentru Dez­voltare Regională Sud Muntenia şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud din Republica Moldova, despre alegerea preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia şi despre desemnarea reprezentanţilor Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia în comitetul de monitorizare al Programului Operaţional Regional 2014-2020. Un alt punct important al întîlnirii a fost prezentarea situaţiei în ceea ce priveşte implementarea Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, a Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice 2007 - 2013 în Regiunea Sud Muntenia şi, de asemenea, s-au purtat discuţii despre Programul Operaţional Regional 2014 - 2020 şi stadiul im­ple­mentării Programului de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria. 

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3147

 
Ars de viu în propria casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Sfîrşit îngrozitor pentru un bărbat din Schitu Goleşti

Ars de viu în propria casă

 

 Sfîrşit groaznic, duminică seară, pentru un bărbat în vîrstă de 54 de ani, din comuna Schitu Goleşti! Vasile Dureci a ars de viu într-un incendiu devastator care i-a cuprins locuinţa. Poliţiştii şi pompierii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele care au stat la baza acestei tragedii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1675

Continuare
 
Buta, nevinovat în cazul Energi-Co Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 martie 2015

Instanţa a decis:

Buta, nevinovat în cazul Energi-Co

# Fostul primar al Cîmpulungului are de primit de la primărie 3.500 de lei, cheltuieli de judecată

 

 În urmă cu 17 ani, primarul de-atunci al municipiului Cîmpulung, fostul deputat Sorin Buta, a fost artizanul unei afaceri care a prejudiciat serios bugetul local. Se ştie că este vorba despre o asociere între Primăria Cîmpulung şi holdingul Energi-Co, încheiată prin 1998, şi care prevedea modernizarea unei centrale termice din cartierul Vişoi. Centrala nu a funcţionat niciodată, şi asta pentru că, la scurt timp, societatea care gestiona energia termică din oraş, SC Centrale Termice SA, a dat faliment şi municipalitatea a renunţat la sistemul de încălzire centralizat. Peste ani, firma bucureşteană a acţionat în instanţă Primăria musceleană, solicitînd daune de 7 miliarde lei pentru prejudiciul suferit.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1440

Continuare
 
<< Start < Înapoi 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 26641 - 26649 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter