Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Concurs de ziua apei Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018


Concurs de ziua apei


SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni organizează o serie de activităţi ce vor marca Ziua Mondială a Apei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
Spectacol de senzaţie la Ambasada României în China Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018

Ansamblul Plai cu Dor,

Spectacol de senzaţie la Ambasada României în China


Participînd în această săptămînă la cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional al Culturilor al districtului Chaoyang din China, Ansamblul Plai cu Dor din Mioveni a profitat din plin de prezenţa în îndepărtata ţară şi în afară de spectatorii chinezi a încîntat prin reprezentaţiile sale şi pe românii aflaţi acolo.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 252

Continuare
 
Incendiu la Primăria Poienarii de Muscel! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 februarie 2018


Incendiu la Primăria Poienarii de Muscel!

Flăcările au cuprins acoperişul instituţiei, însă au fost stinse la timp, iar pagubele sînt minime


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi să intervină, ieri de dimineaţă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la sediul Primăriei Poienarii de Muscel. Flăcările cuprinseseră o porţiune din acoperiş, iar riscul propagării acestora era maxim. Din fericire, focul a fost lichidat din faşă de cîţiva angajaţi ai Primăriei. Nu au fost înregistrate victime.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

Continuare
 
„Ne gîndim la locul 3“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Piteştenii speră să termine sezonul pe podium

„Ne gîndim la locul 3“


Chiar dacă FC Argeş este la 8 puncte distanţă de Chindia Tîrgovişte, piteştenii mai speră la locul 3 ocupat acum de dîmboviţeni. Antrenorul Emil Săndoi este conştient şi realist că echipa pe care o pregăteşte este la o distanţă destul de mare de puncte faţă de primele două clasate, Dunărea Călăraşi şi Hermannstadt, şi a fixat ca obiectiv personal clasarea pe ultima treaptă a podiumului la finalul acestui sezon.

Comentarii (1) | Vizualizari: 447

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Măsuri pentru competiţiile sportive

Ieri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Basarab I Argeş a avut loc o întîlnire cu responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor de fotbal din judeţul Argeş şi reprezentanţi ai societăţilor private de securitate care prestează servicii pe arenele sportive. În cazul acestei întîlniri fost făcută o analiză a modului de organizare a competiţiilor sportive şi s-au stabilit măsurile care trebuie luate pentru desfăşurarea acestora în condiţii de siguranţă pentru spectatori în sezonul competiţional 2017 - 2018.   

A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 298

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 28 - 36 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter