Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Microbuze în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

S-a întîmplat în cartierul Prundu

Microbuze în flăcări


Două microbuze au luat foc în Piteşti, luni şi marţi. Ambele sînt microbuze de transport persoane. Dacă primul se afla în apropierea unui hipermarket, fără călători, în cel de-al doilea microbuz erau mai multe tinere care urmau să ajungă la Carrefour. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele sînt importante.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 501

Continuare
 
27 de înotători de la CSM şi CS Dacia la Campionatele Internaţionale Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 mai 2018


27 de înotători de la CSM şi CS Dacia la Campionatele Internaţionale


Începînd de joi şi pînă duminică (23-27 mai), la Bazinul de Înot Dinamo din Bucureşti, se vor desfăşura Campionatele Internaţionale ale României la Înot, competiţie rezervată seniorilor şi juniorior. Argeşul va fi foarte bine reprezentat la acest concurs puternic, printre cluburile ce vor avea înotători participanţi numărîndu-se CS Dacia Mioveni 2012 şi CSM Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 353

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au furat ţigări şi bunuri de 130.000 lei

Oamenii legii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat la nivelul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costeşti sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie 2017 - martie 2018, şapte bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în incinta mai multor magazine alimentare din Dîmboviţa şi Argeş, de unde furau ţigări şi sume de bani. Este vorba de: Ionuţ - Valentin B., de 36 de ani, Mihai Cătălin C., de 27 de ani,  Ionuţ T., de 32 de ani, Gheorghe G., de 37 de ani, toţi din comuna Călineşti şi  Alin-Gheorghe M., de 30 de ani, Alexandru-Viorel I., de 28 de ani şi Marian - Liviu M., de 23 de ani, din Topoloveni. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 130.000 de lei. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costeşti cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 359

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni vine la Piteşti

 Mîine, la ora 10, la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti, în sala Aula Magna, va fi prezentată Campania Naţională „Informare acasă! Siguranţă în lume!“. La eveniment va fi prezentă Natalia Elena Intotero, Ministrul pentru Românii de Pretutindeni. Campania îşi propune informarea cetăţenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara graniţelor României. Se doreşte informarea eficientă a cetăţenilor români cu privire la drepturile şi responsabilităţile pe care le au în ţările în care intenţionează să muncească, să studieze şi/sau să locuiască, inclusiv la drepturile sociale (beneficii sociale şi servicii sociale) specifice fiecărui stat în parte    

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
Primarul din Negraşi, declarat incompatibil Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

Poate să conteste această decizie:

Primarul din Negraşi, declarat incompatibil 


Încă un primar din Argeş a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate - ANI. De data aceasta, este vorba despre Constantin Alexandru, primarul comunei Negraşi, care face parte din PSD.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 421

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 28 - 36 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter