Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Am exportat ceva din Curierul zilei şi apoi m-am gândit la viitorul ţării     *** A crescut producţia industrială     *** Săptămîna Europeană a Democraţiei Locale, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Condiţii mai bune în şcoli!     *** Copiii din familii sărace primesc rechizite gratuite    *** Mai mulţi bani de liceu!     *** Aparatură pentru screeningul auditiv al nou-născuţilor     *** Te opresc „că pot şi vreau”!     *** „S-a luptat cu mine, să-mi fure rucsacul„     *** Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73!     *** Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ     *** Exerciţiul Seism 2018, scenariu apocaliptic     *** Preda, în semifinale la Europene     *** Remiză stabilită de arbitri!     *** „Greşelile arbitrului au influenţat rezultatul!“     *** Înfrîngere la scor!     *** Atletic Bradu, la prima victorie a sezonului     *** Liga Naţiunilor      *** După tricolori, vin galben-verzii!     *** Calificaţi la EURO     *** S-a dat startul proiectului de sport, la Mioveni     *** Naţionala Under 17 merge la Turul     

 
Concurs
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc fînarul

În urma unui apel la Serviciul de urgenţă 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş a plecat joi după-amiază spre comuna Pietroşani, în satul Retevoieşti. Aici, a fost anunţat că arde un fînar. Focul a distrus fînarul pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metrii pătraţi, dar şi 500 de kilograme de furaje.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 444

Continuare
 
Percheziţii la spărgătorii de maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Ieri, la Curtea de Argeş

Percheziţii la spărgătorii de maşini


Descinderi în forţă, ieri dimineaţă, la cinci locaţii din Curtea de Argeş. Percheziţiile au fost organizate de poliţiştii vîlceni la patru suspecţi de etnie rromă, bănuiţi că ar fi comis în staţiunea Călimăneşti, mai multe furturi din maşini. Au fost găsiţi trei, dintre cei patru vizaţi. Aceştia au fost duşi la audieri în judeţul vecin.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 523

Continuare
 
După furt, s-au întors să plătească Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

I-a mustrat conştiinţa!

După furt, s-au întors să plătească


Hoţi cinstiţi! După ce au furat mai multe bidoane cu motorină dintr-un peco doi indivizi s-au întors după cîteva ore...să plătească! Asta după ce angajaţii benzinăriei postaseră pe Facebook imagini susprinse de camerele de supraveghere în timpul furtului. În plus, fusese sesizată şi Secţia 3 de Poliţie, pe raza căreia a fost comisă fapta.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 776

Continuare
 
94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni,  

94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts


94 de persoane private de libertate, din penitenciarele Codlea, Craiova, Găeşti, Bucureşti Jilava, Bucureşti Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploieşti, Tîrgu Jiu şi Timişoara au participat ieri, începînd cu ora 09:00,  la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni  la activitatea interpenitenciară „Olimpiada persoanelor private de libertate”, ediţia a V-a.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 478

Continuare
 
Salata de icre cu bacterii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Retrasă la nivel naţional de către Carrefour,

Salata de icre cu bacterii


O nouă alertă alimentară a pus pe jar autorităţile. Carrefour România a retras de la vînzare salata de icre de crap şi ceapă lotul 2408 din brandul propriu ca urmare a analizelor de laborator care au evidenţiat prezenţa bacteriei  Listeria monocytogenes care cauzează listerioza, o infecţie severă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 319

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 37 - 45 din 31316
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info