Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Se opreşte curentul în Hîrtieşti     *** 200 de locuri de muncă în agricultură      *** Dacia recheamă în service peste 13.000 de maşini!     *** Cartofii şi legumele, în topul scumpirilor!     *** Sfinţii zilei      *** Sumă mare de bani!    *** BALMOŞ CA ÎN BUCOVINA     *** Evenimente 16 ianuarie de-a lungul vremii     *** Premiera „O noapte furtunoasă“ reprogramată     *** Violonistul Horia Văcărescu, în premieră la Piteşti     *** 14 cazuri de gripă confirmate     *** Vrea cetăţenia română, ca să primească ajutor     *** A uitat de biberon pe aragaz     *** Şmecher la volan a fost reţinut!     *** Conducea o maşină neînmatriculată     *** Femeia de 33 de ani a murit la spital     *** Agresorul s-a întors în arest     *** Accident cu 4 maşini la Curtea de Argeş     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni, la doctor!     *** Sepsi OSK, cel mai omogen lot     *** Pregătire la Piscul Negru!     *** Competiţiile la care vor participa în 2019 înotătorii argeşeni     *** Cantonament şi pentru piteşteni     *** Bianca Andreescu, în turul 2 la Australian Open!     *** „Putem termina în primele trei locuri“     *** Debut de foc în Top 6!      *** A apărut Cupa României de Baschet 3x3!     

 
Concurs
Modificări pentru plata gunoiului Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 15 ianuarie 2019

La Mioveni,

Modificări pentru plata gunoiului


De la 1 ianuarie 2019, în conformitate cu prevederile art 17, alin.1, lit. e din Legea nr. 211/2011 privind regimul deşeurilor, autorităţile publice locale au fost obligate să aplice sistemul „plăteşti pentru cît arunci”, în care se va lua în calcul cel puţin unul dintre următoarele elemente: volumul gunoiului generat, frecvenţa de colectare, greutate, saci de colectare personalizaţi utilizaţi. În acest fel, cetăţenii vor plăti doar pentru deşeurile menajere, cele care ajung la depozitul de deşeuri, iar cele reciclabile vor putea fi mai uşor de valorificat de către operator.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 637

Continuare
 
Maşină în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 15 ianuarie 2019


 Maşină în flăcări

 Duminică, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Costeşti – Punctul de Lucru Stolnici  a intervenit în localitatea Stolnici,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară parcată. Autovehiculul a ars în proporţie de 95%. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un  cablu electric defect sau neizolat corespunzător.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 470

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 37 - 45 din 33239


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info