Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA
*** Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea luni, 20 august... ***

Pentru anunţuri de mică şi mare publicitate, puteţi veni la redacţie, duminică, 19 august...

*** Economia României a crescut     *** Harta Deşeurilor prinde contur!     *** 371 de vagoane vor fi modernizate     *** Fiul unui preot s-a sinucis     *** Copil de 3 ani a dat foc apartamentului     *** Agresorul reţinut, victima operată la cap     *** Tîlhari în arest după ce au furat 130 lei     *** Pelerinii, campaţi la Valea Iaşului     *** O şoferiţă nu a cedat trecerea     *** Adormirea Maicii Domnului     *** Spectacol cu Cotimanis şi Victor Socaciu     *** Posada Rock Festival la Cîmpulung!     *** Înscrierile la Palatul Copiilor     *** Champions League - Turul 3 preliminar, retur     *** Meciul cu Baloteşti, vineri seara     *** La Bradu, lotul este în mare completat     *** Unirea Bascov joacă azi, cu Roşiori     *** Şi FC Argeş se poate gîndi la promovare!     *** Locul 2 pe naţiuni la Cupa Europei     *** Cu o victorie pot urca pe podium!     *** U BT Cluj- BCM U FC Argeş, în prima etapă!     *** Fără medalie la Campionatul European!    

 
Concurs
„Jurnal de război...“ lansată la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 august 2018


„Jurnal de război...“ lansată la Mioveni


Duminică, la Primăria oraşului Mioveni a avut loc lansarea volumului “JURNAL DE RĂZBOI - Mărturii din tranşeele întregirii României”, o carte coordonată de argeşeanul Dan Drăgoi, un poet cu doctorat în horticultură.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 308

Continuare
 
Pirandă jefuită de mahmudele Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 14 august 2018

Au ajuns rromii să de fure între ei?

Pirandă jefuită de mahmudele


Caz cu multe semne de întrebare pentru poliţiştii Biroului de Investigaţii Cri­minale,  din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti. O femeie de etnie rromă acuză că a fost jefuită în plină stradă, de doi tineri de aceeaşi etnie. Cazul s-a petre­cut duminică, la Merişani, pe DN 7 C. Scenariul povestit de păgubiţi, este unul incredibil. Susţin că au fost blocaţi în trafic de un alt autoturism, ameninţaţi, loviţi şi jefuiţi de o salbă cu mahmudele din aur.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Prinşi cînd voiau să fure de la un turc Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 august 2018

Urmăriţi pe DN 7

Prinşi cînd voiau să fure de la un turc


Urmărire, duminică seară, pe DN 7, în comuna Cotmeana. Doi rromi, din Piteşti, de 25 ani, respectiv 26 de ani, au fost fugăriţi de poliţişti, după ce au încercat să jefuiască un turc. Goana a avut loc printre maşinile de pe traseu. Suspecţii au fost prinşi, fiind culcaţi la pămînt şi încătuşaţi. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de furt. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 500

Continuare
 
Nu trebuie să-mi ia nimeni dreptul la viaţă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 14 august 2018

Maria Popa se plînge de acţiunea „gunoiul“ organizată de Primărie

Nu trebuie să-mi ia nimeni dreptul la viaţă!


O acţiune a Primăriei Piteşti pe Fundătura Nicolae Bălcescu a iscat neplăceri pentru familia Popa, care de-a lungul timpului a strîns cantităţi impresionante de materiale reciclabile. Oamenii sînt nemulţumiţi şi acuză administraţia locală că le-a luat „dreptul la viaţă“, sistîndu-le o sursă de venit. Maria Popa a venit la redacţia noastră povestind că în timpul acţiunii nu a fost luat gunoi, ci materiale pe care le strînsese cu mult efort pentru a-şi asigura hrana zilnică. Aceasta a anunţat că va depune plîngere considerînd acţiunea un abuz .Iată mai jos discuţia dintre redactorul Curierului Zilei şi Maria Popa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
A plonjat cu maşina de pe şosea în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 14 august 2018

 Pe A1, la pasarela de la Oarja

A plonjat cu maşina de pe şosea în şanţ


Accident rutier, duminică seară, pe autostrada Bucureşti-Piteşti A1, la Oarja. O maşină a plonjat de pe şosea şi a aterizat în şanţul de pe marginea. În maşină erau şoferul şi doi copii. Bărbatul a ajuns la spital. Nu este rănit grav.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 411

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 37 - 45 din 30121
embedgooglemap.net


Google Analytics

Sfinții zilei
Zi record

Luni, 23.07.2018

--- 3.674 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info