Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Parcările din DN-uri, ţinta hoţilor! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 mai 2018

Locurile periculoase pentru furturi din maşini

Parcările din DN-uri, ţinta hoţilor!


Chiar dacă nu se poate vorbi în Argeş despre un „caz Sineşti“, şi în judeţul nostru hoţii sînt suficient de inventivi cît să creeze probleme şoferilor aflaţi în trafic. Folosind diverse metode, indivizi certaţi cu legea îi lasă pe conducătorii auto fără bunuri, furînd cam tot ce le pică în mînă. Cu ajutorul informaţiilor primite de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş am întocmit o hartă a punctelor vulnerabile din judeţul nostru, constatînd că hoţii dau „atacul“ cel mai des în parcările de pe drumurile naţionale (DN). Astfel, de la începutul anului şi pînă în prezent, au fost înregistrate în total 50 de furturi sau tentative de furturi pe drumurile principale din judeţ.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 652

Continuare
 
Cu BMW-ul pe trecerea de pietoni Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

Parcare de şmecher la Cîmpulung

Cu BMW-ul pe trecerea de pietoni


În zona centrală a municipiului Cîmpulung lipsa locurilor de parcare s-a cronicizat deja, pe măsură ce, parcă de la an la an, maşinile se înmulţesc într-un ritm alert, inexplicabil pentru un mic orăşel de provincie, cu o po­pulaţie în scădere şi potenţial econo­mico-financiar scăzut. Situaţia e de-a dreptul alarmantă mai ales la zi de sărbătoare, cînd şoferii care nu gă­sesc un loc liber de parcare se învîrt ca bezmeticii, pe străzile lăturalnice, în căutarea unui loc în care să-şi lase maşina în siguranţă.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 637

Continuare
 
Evaluarea Naţională pentru elevii de clasa a VI-a Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 mai 2018

Astăzi şi mîine, testare interdisciplinară

Evaluarea Naţională pentru elevii de clasa a VI-a


Astăzi, începe Evaluarea Naţională pentru elevii din clasa a VI-a cu testul de Limbă şi Comunicare, urmat, mîine, de testul la Matematică şi Ştiinţe. Testarea elevilor este interdisciplinară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 446

Continuare
 
Patru argeşeni cu boala Lyme! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 23 mai 2018


Patru argeşeni cu boala Lyme!


Vremea deosebit de caldă din ultima perioadă a dus la înmulţirea căpuşelor care au devenit în ultimii ani o problemă de sănătate publică. Cazurile de boala Lyme, afecţiune cauzată de muşcătura de căpuşe, s-au înmulţit de la an la an. În judeţul nostru, în anul 2015 au fost înregistrate 12 cazuri confirmate de boala Lyme, iar în 2016 au fost confirmate 15 cazuri. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 359

Continuare
 
Dezbateri ştiinţifice la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 23 mai 2018


Dezbateri ştiinţifice la Mioveni


Oraşul Mioveni va găzdui, la sfîrşitul acestei săptămîni, vineri şi sîmbătă, sesiunea ştiinţifică de primăvară a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 37 - 45 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter