Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Noul an şcolar va începe pe 10 septembrie Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018

Ministrul Educaţiei a semnat ordinul privind structura

Noul an şcolar va începe pe 10 septembrie


Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a aprobat prin ordin structura anului şcolar 2018-2019. Potrivit documentului, cursurile noului an şcolar încep luni, 10 septembrie, şi însumează 168 de zile lucrătoare (34 de săptămîni). Structura anului şcolar cuprinde semestrul I (10 septembrie 2018 - 1 februarie 2019) şi semestrul al II-lea (11 februarie 2019 - 14 iunie 2019). 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 397

Continuare
 
Doi suspendaţi Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018

Fotbal

Doi suspendaţi

În confruntarea de sîmbătă, din deplasare, cu Ştiinţa Miroslava, FC Argeş nu va putea alinia cel mai bun 11-ce din cauza suspendărilor şi problemelor medicale cu care se confruntă unii dintre jucători: „Îmi pare rău că nu vom putea folosi tot lotul în acest meci. În afară de cei doi jucători suspendaţi, Nilă şi Stan, au mai apărut unele probleme. Păcat că au apărut aşa pe final de pregătire. Sînt mici accidentări şi sperăm ca ele să nu fie de durată. Este posibil ca la acest joc să nu putem conta pe Ciucă, Tăbăcariu şi Alin Popa. Sînt sigur că vom reuşi să suplinim lipsa celor absenţi“.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 297

Continuare
 
FC Argeş şi-a prezentat achiziţiile Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Martin, Ciucă şi Tăbăcariu vor performanţă la Piteşti

FC Argeş şi-a prezentat achiziţiile


FC Argeş şi-a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, cele trei achiziţii realizate în această iarnă. Este vorba de fundaşul Mădălin Ciucă, fotbalist în vîrstă de 35 de ani care are peste 200 de meciuri bifate la Liga I, mijlocaşul Sorin Tăbăcariu care în prima parte a sezonului a evoluat în primul eşalon, la FC Voluntari, şi de atacantul Mădălin Martin, jucător care are peste 80 de meciuri cu Rapid Bucureşti în Liga I şi a II-a. Cei trei nou-veniţi au vorbit în faţa presei despre integrarea în lotul alb-violet, dar şi despre meciul de sîmbătă, din deplasare, cu Ştiinţa Miroslava, prima partidă oficială din 2018 pentru gruparea din Trivale.

Comentarii (2) | Vizualizari: 460

Continuare
 
„Gîndul lor să fie doar la Liga I!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 22 februarie 2018

Săndoi vrea performanţă de la jucătorii săi:

„Gîndul lor să fie doar la Liga I!“


Antrenorul echipei din Trivale îşi doreşte ca FC Argeş să revină în Liga I într-un timp cît mai scurt. Tehnicianul consideră că fotbalul românesc va creşte în valoare şi va deveni mult mai atractiv pentru spectatori, doar în momentul în care echipele de mare tradiţie, care acum sînt în ligile inferioare, vor ajunge din nou, acolo unde le este locul.

Comentarii (2) | Vizualizari: 376

Continuare
 
ACS Inter Cîmpulung s-a rebrănduit! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 februarie 2018


ACS Inter Cîmpulung s-a rebrănduit!


ACS Inter Cîmpulung va avea o imagine nouă în returul actualului campionat de Liga a IV-a. Muscelenii vor avea un echipament de joc nou, dar totodată şi o siglă nouă. Conform sportinmuscel.ro, aceasta este realizată de cîmpulungeanul Adrian Chiru şi scoate în evidenţă culorile clubului muscelean: albastru şi negru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 323

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 46 - 54 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter