Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Bogdan Sorescu, premiat de FRF pentru întreaga carieră Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 23 mai 2018


Bogdan Sorescu, premiat de FRF pentru întreaga carieră


Finala Campionatului Naţional de Futsal, desfăşurată luni la Timişoara, a reprentat pentru arbitrul piteştean Bogdan Sorescu, ultimul meci al carierei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
Sistem de supraveghere video în staţiile ITP Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 mai 2018

De ieri, a devenit obligatoriu:

Sistem de supraveghere video în staţiile ITP


Începînd de ieri, sistemul de înregistrare video pentru toate staţiile de ITP din Argeş este obligatoriu. Absenţa acestuia duce la suspendarea activităţii respectivelor staţii. Din data de 21 mai, conform legii, staţiile autorizate care nu vor avea montat şi pus în funcţiune sistemul de înregistrare video obligatoriu vor avea suspendată autorizaţia tehnică de către RAR.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 842

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Exerciţiu la Vidraru

În perioada  23 - 24 mai 2018, Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea defăşoară în Argeş şi Giurgiu un exerciţiu de verificare a intervenţiei în caz de inundaţii pe rîul Argeş în aval de barajul Vidraru. Ipoteza exerciţiului de simulare: evacuarea controlată a unui debit de aproximativ 280 mc/s din acumularea Vidraru - rîul Argeş (corespunzător unei probabilităţi de 0.1%) care, împreună cu precipitaţiile înregistrate în bazinul hidrografic superior al rîului Argeş şi scurgerile de pe versanţi, torenţi şi pîraie, va conduce la formarea unei viituri aval de barajul Vidraru şi va afecta localităţile Arefu, Corbeni, Albeştii de Argeş, Cicăneşti, Valea Danului, Valea Iaşului, Curtea de Argeş, din judeţul Argeş, şi localităţile Găiseni, Floreşti Stoenesti, Bolintin Vale, Ogrezeni, Grădinari, Buturugeni, Mihăileşti, din judeţul Giurgiu. Exerciţiul va începe mîine, la ora 10, cu şedinţa CJSU Argeş la CHE Vidraru, iar între orele 12.30 - 14.00, pe lacul Marina (Curtea de Argeş) va avea loc prezentarea modului de intervenţie a instituţiilor judeţene şi locale implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii (Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea, ISU ArgeŞ, IJJ Argeş, Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeş Curtea de Argeş, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Curtea de Argeş.  

I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 422

Continuare
 
Încep reparaţiile la podul barajului Prundu Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 mai 2018


Încep reparaţiile la podul barajului Prundu


Administraţia Bazinală de Apă Argeş - Vedea va preda amplasamentul în această săptămînă pentru începerea lucrărilor de reparaţie a podului de la barajul Prundu. Lucrările se vor desfăşura pe durata a şapte luni de la data primirii Ordinului de începere şi punerea la dispozitie a amplasamentului. Valoarea lucrărilor autorizate prin autorizţia de construire este de 1.740.748 lei fără TVA.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 505

Continuare
 
Profesorii ameninţă cu greva! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 mai 2018

În prag de sfîrşit de an şcolar şi examene naţionale,

Profesorii ameninţă cu greva!


Profesori, educatoare, îngrijitoare şi alte categorii de angajaţi din învăţămîntul argeşean au ieşit, ieri, în stra­dă la o acţiune de protest organizată de SIPA Mun­tenia, sindicat afiliat FSLI. Timp de două ore, peste 150 de oameni au pichetat în Piaţa Mi­lea, în faţa Prefecturii Argeş, purtînd foi pe care şi-au exprimat nemulţumirile. Tăierea sporurilor, ne­ma­jorarea salariului de bază, numărul mare de elevi din clase şi grupe sînt doar cîteva dintre nemulţumirile sindicaliştilor.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 513

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 46 - 54 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter