Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Am exportat ceva din Curierul zilei şi apoi m-am gândit la viitorul ţării     *** A crescut producţia industrială     *** Săptămîna Europeană a Democraţiei Locale, la Mioveni      *** PASTILA de UMOR      *** Condiţii mai bune în şcoli!     *** Copiii din familii sărace primesc rechizite gratuite    *** Mai mulţi bani de liceu!     *** Aparatură pentru screeningul auditiv al nou-născuţilor     *** Te opresc „că pot şi vreau”!     *** „S-a luptat cu mine, să-mi fure rucsacul„     *** Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73!     *** Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ     *** Exerciţiul Seism 2018, scenariu apocaliptic     *** Preda, în semifinale la Europene     *** Remiză stabilită de arbitri!     *** „Greşelile arbitrului au influenţat rezultatul!“     *** Înfrîngere la scor!     *** Atletic Bradu, la prima victorie a sezonului     *** Liga Naţiunilor      *** După tricolori, vin galben-verzii!     *** Calificaţi la EURO     *** S-a dat startul proiectului de sport, la Mioveni     *** Naţionala Under 17 merge la Turul     

 
Concurs
Liga Naţiunilor: Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Liga Naţiunilor:

Liga A
l Polonia - Portugalia 2-3 (1-2)
Liga B
l Rusia - Suedia 0-0
Liga C
l Israel - Scoţia 2-1 (0-1)
l Lithuania - România 1-2 (0-1)
l Muntenegru - Serbia 0-2 (0-1)

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 226

Continuare
 
Victorie în prelungiri, în Lituania Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018


Victorie în prelungiri, în Lituania


Naţionala României a învins dramatic formaţia Lituaniei, cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe stadionul LFF din Vilnius, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor la fotbal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 237

Continuare
 
10 arbitri argeşeni la examene Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018


10 arbitri argeşeni la examene


Miercuri, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat examenul de promovare al arbitrilor în Liga 2, iar joi a avut loc examenul de promovare pentru arbitrii care doresc să facă parte din lotul pentru Liga 3. Printre cei aproape 250 de arbitrii s-au numărat şi 10 cavaleri ai fluierului argeşeni, însă niciunul nu a luat examenul.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 253

Continuare
 
Record de goluri pe etapă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Liga 2:

Record de goluri pe etapă


Prima intermediară a sezonului a consemnat un nou record ca număr de goluri marcate, 39 la număr. Precedenta performanţă s-a înregistrat în runda a şasea, atunci cînd s-a marcat de 36 de ori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 202

Continuare
 
Transportatorii au încetat ieri activitatea! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 12 octombrie 2018

Un ordin al Ministerului Transportului a generat haos în ţară

Transportatorii au încetat ieri activitatea!


Transportatorii de persoane au încetat ieri pentru cîteva ore efectuarea curselor regulate între judeţe şi în interiorul acestora. Aceştia sînt nemulţumiţi de proiectul de Ordin al Ministrului Transporturilor pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere nu va fi retras. După o primă rundă de discuţii cu Comisia pentru Transporturi din Camera Deputaţilor protestul a încetat. Nemulţumirile transportatorilor vor fi discutate săptămîna viitoare de guvernanţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 488

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 55 - 63 din 31316
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info