Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Constantin Cotimanis în „Ultimul Don Juan“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018


Constantin Cotimanis în „Ultimul Don Juan“


Teatrul Nottara din Bucureşti vine la Piteşti cu piesa de teatru „Ultimul Don Juan“, de Neil Simon, unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi americani. În traducerea lui Petre Bokor, piesa se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, luni, 5 martie, la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 70 de lei, în prima parte a sălii, şi de 60 de lei, în cea de-a doua parte a acesteia. Spectacolul nu este recomandat copiilor pînă la 14 ani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 377

Continuare
 
Luptă în 3 pentru play-off Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Liga I, retrospectiva etapei 25

Luptă în 3 pentru play-off


Foarte spectaculoasă şi această penultimă etapă a sezonului regulat din Liga I, iar în urma rezultatelor, la ultima etapă, mai multe meciuri se anunţă capitale pentru calificarea echipelor în play-off. Viitorul, Astra, Dinamo şi Poli Iaşi au şanse reale de calificare şi vor avea parte de partide tensionate. Revenind la runda a 25-a, cele mai slabe echipe din campionat, Mediaş şi Juventus au remizat 0-0, după care Craiova s-a impus cu 1-0 la Vountari. Alte formaţii foarte slabe din acest campionat, Sepsi şi Concordia, au remizat şi ele 1-1, după care CFR a învins clar Astra cu 2-0. Timişoara a pierdut acasă cu Iaşiul, iar duminică seara, Dinamo şi FCSB au remizat şi ele 2-2, după un meci spectaculos în care cîini au ratat victoria în ultimul minut. Luni seara, în ultimul meci, Viitorul a învins Botoşaniul cu 2-1 în prelungiri.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Jandarmii s-au întîlnit cu elevii

Jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş s-au întîlnit, ieri, cu elevi ai claselor a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială Adrian Păunescu, din Piteşti. În cadrul acestora au fost prezentate elevilor şi profesorilor, expuneri referitoare la prevenirea şi combaterea agresiunilor fizice de orice fel, a agresiunilor verbale, comiterii unor fapte de natură contravenţională sau chiar penală, prevenirii consumului de alcool sau consumului ilicit de droguri, prezentarea unui mod normal de comportare în societate. Discuţii s-au purtat şi în ceea ce priveşte absenteismului nejustificat de la ore, abandonul şcolar, formele violenţei în şcoală şi respectarea legislaţiei în ceea ce priveşte ordinea şi siguranţa publică. Obiectivul acestor întîlniri cu elevii este cel de prevenire şi promovarea ideii de educare a copiilor pe baza respectului şi a modului de comportare civilizat în şcoală şi în societate. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 660

Continuare
 
Falsificatori de euro, prinşi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Ieri, în timpul unor descinderi,

Falsificatori de euro, prinşi


Au cumpărat telefoane mobile cu bancnote false de 100 de euro. De fapt, tranzacţiile erau făcute doar pentru a putea plasa valuta falsă pe piaţă. Ieri, cinci suspecţi au fost aduşi la audieri la sediul DIICOT Piteşti. Indivizii sînt suspectaţi că ar fi efectuat 17 tranzaţii, unele dintre ele în Argeş.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1623

Continuare
 
Militarii au ajuns cu bine în Afganistan Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

„Vulturii Carpaţilor“ se pregătesc să preia autoritatea de la „Inimile neînfricate”

Militarii au ajuns cu bine în Afganistan


Cei aproximativ 400 de militari din cadrul Batalionului 30 Vînători de Munte „Dragoslavele“ au ajuns cu bine în Afganistan şi efectuează în aceste zile operaţiuni de recunoaştere şi patrulare, pentru acomodare, alături de colegii lor de la Batalionului 280 Infanterie „Căpitan Valter Mărăcineanu“ din Focşani, care vor reveni în ţară, urmînd ca în scurt timp să aibă loc ceremonia de predare-primire a autorităţii.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 600

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 55 - 63 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter