Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă; celţii ţineau căldăruşa, iar geţii aveau busuiocul în mână!     *** Ajutoare financiare, de la UE, pentru maşini electrice şi hibrid     *** PASTILA de UMOR      *** Investiţiile străine au scăzut!     *** S-a încheiat Festivalul Ludicus de la Mioveni     *** Cinci instituţii de învăţămînt din Cîmpulung dotate cu calculatoare de ultimă generaţie     *** Tineri solişti la Filarmonica Piteşti     *** „Banda celor şase ciori“      *** Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui     *** Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!     *** Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest!     *** Rudar, trimis în judecată pentru ultraj     *** Liga Naţiunilor     *** Bradu - prima victorie, Bascovul - neînvinsă     *** Ultimul meci înainte de EURO, pentru tricolorii mici     *** A luat roşu, dar România nu a pierdut     *** Panait, accidentat      *** Adrian Preda în finala Campionatului European!     *** „Trebuie să corectăm lacunele pe care le avem“     *** Fleşeriu: „Apărarea agresivă a cîştigat meciul“     *** „Ne-am atins obiectivul!“    

 
Concurs
94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni,  

94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts


94 de persoane private de libertate, din penitenciarele Codlea, Craiova, Găeşti, Bucureşti Jilava, Bucureşti Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploieşti, Tîrgu Jiu şi Timişoara au participat ieri, începînd cu ora 09:00,  la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni  la activitatea interpenitenciară „Olimpiada persoanelor private de libertate”, ediţia a V-a.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 539

Continuare
 
Salata de icre cu bacterii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Retrasă la nivel naţional de către Carrefour,

Salata de icre cu bacterii


O nouă alertă alimentară a pus pe jar autorităţile. Carrefour România a retras de la vînzare salata de icre de crap şi ceapă lotul 2408 din brandul propriu ca urmare a analizelor de laborator care au evidenţiat prezenţa bacteriei  Listeria monocytogenes care cauzează listerioza, o infecţie severă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

Continuare
 
Limită de viteză la sensul giratoriu din Nord Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Atenţie şoferi!

Limită de viteză la sensul giratoriu din Nord


A fost montat un indicator cu limită de viteză la 30 de kilometri, pe bulevardul Republicii, înainte de sensul giratoriu cu strada Eremia Grigorescu, Dumbravei şi Negru Vodă. Decizia limitării vitezei pe porţiunea de drum de pînă la intersecţia a fost luată după ce la trecerea de pietoni din zonă au avut loc două accidente extrem de grave. Într-unul şi-a pierdut viaţa o femeie, în altul un bărbat a fost lovit de două maşini. Ambii traversau regulamentar.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 685

Continuare
 
Tîlhari liberi, atacă noaptea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Evitaţi zonele întunecate

Tîlhari liberi, atacă noaptea!


Patru tîlhării au fost comise în Piteşti în ultimele 10 zile. Suspecţii sunt liberi! Pot fi diferiţi sau poate fi vorba de acelaşi autor. Autorii au acelaşi mod de operare: urmăresc victimele pînă în locuri întunecate şi le atacă smulgîndu-le genţile. Oamenii legii au un cerc de suspecţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 795

Continuare
 
Tamponare provocată de un şofer beat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018


Tamponare provocată de un şofer beat


O tamponare petrecută, aseară, în cartierul piteştean Găvana, a avut urmări nebănuite pentru un şofer inconştient. Petre E., de 68 de ani, din Piteşti conducea un Logan mergînd pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o Dacia Dokker pe care a lovit-o.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 426

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 64 - 72 din 31340
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info