Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

170 t de sare pe drumurile naţionale

Iarna a revenit cu ninsori în judeţul nostru, dar drumarii nu au fost luaţi prin surprindere. Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Piteşti, Gheorghe Mihăiţă, ne-a spus că, în noaptea de luni spre marţi, au fost împrăştiate pe drumurile naţionale din judeţul nostru 170 t de sare şi s-a acţionat cu 68 de utilaje pentru a se preveni apariţia poleiului. Ieri, pe drumurile naţionale, s-a circulat în condiţii de iarnă, carosabilul fiind umed, dar fără strat de zăpadă.

I.Ivănoiu 

 


   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 448

Continuare
 
Profesorii încep protestele! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 februarie 2018

Astăzi, în faţa Ministerului Muncii,

Profesorii încep protestele!


Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţămînt (FSLI) a anunţat că a decis declanşarea protestelor. Astăzi şi mîine, sindicaliştii vor picheta sediul Ministerului Muncii, nemultumiţi că majorarea acordată la 1 ianuarie 2018 nu acoperă nici măcar rata inflaţiei, ceea ce face ca nivelul de trai al angajaţilor din educaţie să fie tot mai scăzut. Potrivit liderului SIPA Muntenia şi vicepreşedintelui FSLI Adrian Voica, din judeţul nostru vor participa la protestele din Capitală în fiecare zi cîte 40 de cadre didactice.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 614

Continuare
 
„Decontările sînt legale la Judeţean“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Preşedintele CJAS Argeş, Daniel Muşat, despre cazurile din auditul Curţii de Conturi:

„Decontările sînt legale la Judeţean“


Au apărut informaţii în spaţiul public potrivit cărora Camera de Conturi Argeş ar fi descoperit că Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti ar fi decontat servicii medicale pentru mai multe persoane decedate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 782

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Artiştii piteşteni joacă la Constanţa

Teatrul Alexandru Davila Piteşti, alături de Secţia de Revistă şi îndrăgiţii actori Vasile Muraru şi Valentina Fătu, pleacă la drum cu spectacolul „Ah, Piteşti, ce drag îmi eşti!“. Spectacolul va fi prezentat mîine, de la ora 19, la Teatrul de Stat din Constanţa.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 326

Continuare
 
Doina Bascovului a ajuns în finală! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Ieri, în emisiunea „Duelul Ansablurilor”,

Doina Bascovului a ajuns în finală! 


Ieri, Ansamblul folcloric Doina Bascovului a fost din nou în emisiunea „Duelul Ansamblurilor“ a lui Cătălin Măruţă, difuzată de postul de televiziune PRO TV, şi a reuşit, în urma votu­rilor primite de la telespectatori, să ajungă în finală. Cătălin Măruţă a anunţat că la această emisiune s-a înregistrat şi un record de voturi, respectiv peste 63.000. A fost mare fericire în rîndul basco­venilor şi al celor care i-au însoţit.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 648

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 64 - 72 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter