Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Prea multă Manu-factură      *** 28 de şoferi lăsaţi pietoni      *** Şi-a omorît soţul şi a luat doar 7 ani      *** A ucis un copil ţinîndu-şi fiul în poală      *** Viteza l-a dus pe cîmp      *** Şi-a rănit mama, grav!     *** Bătăuşii de la Oratia, condamnaţi a treia oară      *** Se opreşte curentul la Negraşi      *** Proiecte de reabilitare a străzilor din Piteşti      *** Biserica Maica Domnului resfinţită      *** Surprize mari şi cîştiguri multe!      *** Sfinţii zilei      *** PUI LA CEAUN      *** Evenimente 21 ianuarie de-a lungul vremii      *** Deputatul Rădulescu vrea suspendarea      *** Eclipsă totală de Lună!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** 9 goluri la debutul lui Opriţa!      *** Vor promovarea în Liga Naţională      *** Echipa ideală a debutanţilor      *** Vrea FC Argeş pe podium      *** FC Argeş vrea şi echipă de tineret!      *** Zvenko Buljan şi-a reziliat contractul!      *** Porcişteanu participă la Winter Rally Covasna!      *** Andreea Panţuroiu, sportiva anului 2018!     

 
Concurs
Şoferul reţinut după moartea tinerei Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 18 ianuarie 2019


Şoferul reţinut după moartea tinerei


O tînără în vîrstă de 24 de ani a pierit din cauza inconştienţei unui şofer care a urcat beat la volan. Maşina condusă de Nicolae I. de 39 de ani, din aceeaşi localitate s-a răsturnat, iar fata care se afla pe bancheta din spate a fost rănită grav. A murit după cinci zile de la accident. Conducătorul auto a fost reţinut la 12 zile după producerea tragicului eveniment.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1085

Continuare
 
Percheziţii la un afacerist din Bradu Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 18 ianuarie 2019


Percheziţii la un afacerist din Bradu


Patronul unei firme de construcţii din comuna Bradu a fost călcat de mascaţi, miercuri. Bărbatul este acuzat de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală, după ce a înregistrat în contabilitate facturi false. O parte dintre facturi erau emise de firme fantomă, doar cu scopul de a diminua valoarea impozitului pe profit sau plata TVA - ului. Anchetatorii au calculat un prejudiciu adus statului, de peste 666.000 lei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1258

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 64 - 72 din 33342


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info