Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Vor medalii la Arad Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

Judo

Vor medalii la Arad

Sîmbătă şi duminică, la Arad, va avea loc finala Campionatului Naţional de judo rezervat cadeţilor. La această întrecere rezervată sportivilor sub 18 ani, CSM Piteşti va fi reprezentat de 13 sportivi pregătiţi de antrenorii Valentin Ioniţă, Cornel Pălărie şi Alina Cheru. Obiectivul fixat de conducerea secţiei este cîştigarea a 3-4 medalii.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 324

Continuare
 
„Am obţinut ce ne-am propus“ Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 21 februarie 2018

Argeşenii Tentea şi Daroczi, cei mai tineri participanţi la Olimpiadă:

„Am obţinut ce ne-am propus“


Muscelenii Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, cei mai tineri participanţi în concursul de bob două persoane, şi-au încheiat participarea la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang. În concursul din Coreea de Sud, cei doi argeşeni au terminat proba pe locul 18, din cele 30 de echipaje prezente la start. Cei doi tricolori, ambii în vîrstă de 19 ani, au intrat în cea de-a doua zi de concurs de pe poziţia a 16-a. În primele doua manşe, tandemul Tentea/Daroczi s-a clasat pe locul 14 în prima manşă (49,69 s) şi pe 17, cu 49,62 s, în cea de-a doua. Cumulat, după primele două manşe, cei doi aveau 1:39,31, echivalentul locului 16.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 532

Continuare
 
Drumul de la atletism la bob Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018


Drumul de la atletism la bob


Bobeurii argeşeni Tentea şi Daroczi, pregătiţi de musceleanul Iulian Păcioianu, au obţinut locul 18 la Olimpiada din Corea de Sud, un loc onorabil pentru delegaţia României.Cei doi sînt cei mai tineri participanţi la această Olimpiadă, şi au atras deja privirile presei de specialitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 354

Continuare
 
Cupa Master la Înot! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 21 februarie 2018

120 de participanţi vor concura, sîmbătă, la Bazinul Olimpic

Cupa Master la Înot!


Clubul Sportiv Municipal în colaborare cu SPEP Pite­şti, Primăria municipiului Piteşti şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş vor organiza, sîmbătă, a treia ediţie a Cupei Master la Înot. Com­petiţia este adresată tuturor înotătorilor şi amatorilor care sînt dispuşi să-şi etaleze tehnica stilului pre­ferat. Parti­cipanţii pot folosi orice procedeu de înot, dar fără a folosi accesorii ajutătoare precum labe, plute, pal­mare, plutitoare. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 317

Continuare
 
Curs Frizerie / Hair Style, acreditat Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018


Curs Frizerie / Hair Style, acreditat


Dacă vă doriţi să activaţi într-un domeniu foarte popular astăzi printre tineri şi nu numai, dacă oferta de pe piaţa muncii nu este pe măsura aşteptărilor şi vă doriţi o schimbare, tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi un curs de Hair Style / Frizerie (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer /), curs acreditat, susţinut de formatori profesionişti, ce vă conferă posibilitatea deprinderii secretelor acestei meserii pe care desigur o puteţi practica în ţară sau străinătate, cu atât mai mult, cu cât diplomele sunt recunsocute şi în afara ţării.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 457

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 73 - 81 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter