Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Memorialul Emil Bălănescu, un succes! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 mai 2018

Peste 150 de luptători s-au întrecut la Sala Sporturilor

Memorialul Emil Bălănescu, un succes!


Clubul CSM Piteşti a organizat, sîmbătă, o nouă ediţie a Memorialului Emilian Bălănescu, competiţie dedicată celui care a pus bazele luptelor greco - romane şi libere în Piteşti. La această întrecere care a făcut parte din manifestările sportive dedicate Zilelor Piteştiului au participat peste 150 de sportivi de la 12 cluburi din ţară care au luptat pentru premiile puse în joc.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 599

Continuare
 
8 mii de şomeri necalificaţi, în Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 mai 2018

În plină criză de muncitori,

8 mii de şomeri necalificaţi, în Argeş


Comparînd rata şomajului din Argeş cu cele din restul ţării, observăm că sîntem undeva pe la jumătate (deşi ne-am fi aşteptat să avem o poziţie specială, ca judeţ industrializat). În martie, am avut o rată de 3,79%, cam la nivelul mediei naţionale (3,81%), şi undeva la mijloc în clasament - doar 22 de judeţe au rate ale şomajului mai ridicate. La nivel naţional ies în evidenţă două extreme: rate ale şomajului foarte mici, în zone ca Ilfov (0,66%), Arad (1,39%), Bucureşti (1,52%) şi Cluj (1,63%) sau, dimpotrivă, mai mult decît duble faţă de noi: Buzău (7,99%), Dolj (8,53%) şi Mehedinţi (9,37%).  

Comentarii (1) | Vizualizari: 580

Continuare
 
Dezinsecţie şi deratizare la Mioveni Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 mai 2018


Dezinsecţie şi deratizare la Mioveni


În perioada 20 - 26 mai în Mioveni, se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare pe domeniul public, platforme pentru colectarea deşeurilor, scări de bloc (subsol şi casa scării), gospodării individuale, instituţii de învăţămînt şi clădiri ale instituţiilor publice.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 689

Continuare
 
În Tudor Vladimirescu va fi un turn Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 21 mai 2018


În Tudor Vladimirescu va fi un turn


O zonă a Piteştiului mai degrabă izolată, pînă la construcţia noii gări cu pasaj, cartierul Tudor Vladimirescu, va fi în curînd mult mai atractiv şi mai animat, graţie unei construcţii care va schimba complet geografia locului, fiind de două ori mai înaltă decît blocurile înalte ale oraşului.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 1875

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la o autoutilitară

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Moşoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Au ars materiale combustibile aflate la compartimentul motor şi habitaclu şi două caucicuri din faţă. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit din cauza unui cablu electric  defect. Au fost salvate din incendiu  500 kg sirop albine, rame de stupi şi ceară de albine.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 628

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 73 - 81 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter