Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Casă veche, din zonă protejată, s-a dărîmat Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 mai 2018

Lăsată de izbelişte de proprietari şi autorităţi,

Casă veche, din zonă protejată, s-a dărîmat


E de notorietate faptul că imobilele vechi din muni­cipiul Cîmpulung, majoritatea monumente istorice, au fost lăsate de izbelişte, atît de autorităţi, cît şi de proprietari, ajungînd să se degradeze de la an la an. Multe dintre clădiri sînt de nerecunoscut, unele în prag de a se dărîma, după ce au fost afectate de-a lungul anilor de vînturi, ploi şi îngheţuri, însă nimănui nu-i pasă. Proprietarii nu au bani să le restaureze şi să le pună în valoare, aşa încît nu le rămîne decît să le demoleze şi să valorifice terenul, însă, legea nu e de partea lor. Au totuşi o portiţă: clădirile să ajungă într-un stadiu avansat de degradare, astfel încît să constituie un pericol public care ar atrage după sine dărîmarea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 788

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

„Şcoala altfel“, la bibliotecă

Astăzi, de la ora 9, în Sala Tinerilor din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu - Argeş, se va desfăşura activitatea interactivă „Cine a citit mai mult recunoaşte mai uşor“. Este vorba de o activitate interactivă, în cadrul căreia copiii participanţi vor recunoaşte personajele preferate din poveşti şi din desene animate, pe baza unor imagini distorsionate grafic. Activitatea se înscrie în Proiectul „Şcoala altfel“.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 469

Continuare
 
Sfinţii Constantin şi Elena Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 mai 2018

Patronii spirituali ai Piteştiului, sărbătoriţi astăzi

Sfinţii Constantin şi Elena


Biserica Ortodoxă îi prăznuieşte, astăzi, pe Sfinţii Împăraţi Constantin Elena. Cei doi sfinţi sînt patronii spirituali ai Piteştiului, astăzi, la ora 12.00, la Biserica Sfînta Vineri Piteşti, avînd loc slujba religioasă dedicată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Constantin cel Mare s-a născut în orasul Naissus (Nis, Serbia) în jurul anului 274. A devenit suveran al întregului Imperiu Roman după învingerea lui Maxenţiu şi a lui Liciniu. În ajunul luptei cu Maxenţiu, Constantin a văzut pe cer ziua, în amiaza mare, o cruce luminoasă deasupra soarelui cu inscripţia: „in hoc signo vinces“ (prin acest semn vei birui).  Noaptea, în timpul somnului, i se descoperă Hristos, cerîndu-i să pună semnul sfintei cruci pe steagurile soldaţilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 608

Continuare
 
S-a inaugurat Cinematograful Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 mai 2018

Vor fi proiectate documentare şi filme după opere din programa şcolară

S-a inaugurat Cinematograful Bucureşti


Ieri, în ziua în care s-au împlinit 630 de ani de la prima atestare documentară a Piteştiului, a avut loc inaugurarea Cinematografului Bucureşti din subordinea Primăriei municipiului Piteşti. Instituţia se află în cadrul Centrului Multifuncţional Piteşti, iar la inaugurare au participat primarul Cornel Ionică, cei doi viceprimari, Sorin Apostoliceanu şi Laurenţiu Zidaru, managerul Filramonicii Piteşti, Jean Dumitraşcu, şi mai mulţi invitaţi.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 937

Continuare
 
Pe podium în Capitală Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 mai 2018

Judo

Pe podium în Capitală

Sîmbătă, la Bucureşti, a avut loc Cupa Alina Dumitru la judo, întrecere la care au participat 500 de sportivi de la toate cluburile din ţară dar şi din străinătate. LPS Piteşti a participat la acest concurs cu 10 sportivi, dintre care 7 au reuşit să urce pe podium. La Under 9 ani, Alexandru Voicu a reuşit să cîştige primul loc la categoria 20 kg, în timp ce Yannis Stan a terminat pe locul 2 la 24 kg. Maria Rizoiu a terminat tot pe locul 2 la 29 kg, în timp ce Maria Chiţan, Dragoş Ionescu, David Tiţa şi Eduard Barbu au terminat pe locul 3 la 19 kg, 30 kg, 34 kg şi 50 kg. Sportivii sînt pregătiţi de antrenorul Mihai Prunaru.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 481

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 82 - 90 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter