Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Opt locuri de joacă, reabilitate

Anul trecut, Primăria Piteşti a anunţat că au fost reabilitate opt locuri de joacă pentru copii în municipiu. Este vorba despre locurile de joacă din: Războieni - strada Oituz, Trivale - strada Frasinului, bl. 18 - 23, Găvana III - strada Carol Davila, bl. A8 - A9, Livezilor - bl. 12, Expo - Parc, Trivale - Şcoala nr. 13, Găvana II - strada Paltinului, bl. A31, Parc Finanţe. De asemenea, sînt propuse pentru reabilitare în acest an încă 17 locuri de joacă, din cartierele oraşului.

A.Roşu


   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 532

Continuare
 
Bărbat beat, rătăcit în pădure Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Alertă pentru

Bărbat beat, rătăcit în pădure


Mai multe echipaje de intervenţie au scotocit zona la Morăreşti, în căutarea unui bărbat, duminică seară. Solicitarea venise prin 112! Care era urgenţa? Un bărbat, beat criţă, se rătăcise în pădure, noaptea. Omul intenţionase să ajungă la DN 7, însă, avînd în vedere starea euforică în care se afla, a bîjbîit pe mai multe cărări şi la propriu şi la figurat. A fost găsit la nici 50 de metri de zona în care intenţiona să ajungă. Ar fi de prisos să amintim aici cîţi bani din bugetul de stat s-au cheltuit pentru un om, care într-adevăr trebuia salvat, dar care s-a îmbătat din proprie iniţiativă. Din nefericire, legile din România nu permit ca, după o astfel de ispravă, autorităţile să facă şi nota de plată chefliului care a pus pe drumuri atîtea echipaje şi forţe. Dacă s-ar întîmpla asta, în mod cert, la următoarea beţie, omul nostru s-ar gîndi de două ori înainte să toarne pe gît pahar după pahar!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 838

Continuare
 
A ajuns cu Solenza pe cîmp Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 20 februarie 2018

Nedormit de 48 de ore,

A ajuns cu Solenza pe cîmp


Un tînăr din judeţul Olt a devenit vedetă pe un cont de socializare, fiind filmat după ce a ajuns cu maşina pe un cîmp. Tînărul se afla într-o stare care ridica multe semne de întrebare, avînd un comportament nefiresc. S-au luat în calcul mai multe ipoteze, ba că ar fi fost băut, ba că era drogat, în cele din urmă, stabilindu-se că ar fi vorba de nesomn.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1679

Continuare
 
Scandal pe gunoiul depozitat la Ştefăneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Amendată cu 1.500 lei de Primărie  

Scandal pe gunoiul depozitat la Ştefăneşti


De cîteva zile, spiritele s-au încins la Ştefăneşti, după ce o firmă a depozitat în zona gării, dar şi în apropierea acesteia, cîteva containere cu deşeuri, considerate de unii a fi periculoase. În urma mai multor sesizări primite la Prefectura Argeş şi la Primăria Ştefăneşti, am mers la faţa locului pentru a vedea care este situaţia, dacă oamenii sînt sau nu îndreptăţiţi să facă aceste sesizări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 799

Continuare
 
Pacienţilor li se decontează banii pe medicamente Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Pe perioada internării, dacă le cumpără din banii lor, fiindcă lipsesc în spitale,

Pacienţilor li se decontează banii pe medicamente


Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, zilele trecute, că spitalele sînt obligate să asigure medicaţia necesară pacienţilor, iar în situaţia în care pacienţii cumpără medicamente în perioada în care sînt internaţi, pot să primească de la casieria spitalului contravaloarea medicamentelor şi materialelor.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 82 - 90 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter