Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA arrow Concurs

*** Instructorii auto se unesc contra examinatorilor zbiri     *** 47 de persoane munceau la negru      *** Proiect pentru şomerii din Argeş      *** Ministrul a cerut revocarea lui Kovesi      *** Revoluţia fiscală loveşte asociaţiile     *** Panică la Colegiul Carol I     *** Profesorii solicită consultare cu Dragnea!     *** Elevii din 4 licee participă la Testul PISA     *** Începe Festivalul de Teatru la Mioveni      *** „Păsări pe zăpadă“     *** 4 ţigănci au fost identificate!     *** Valuta falsă, luată din străinătate   nbsp; *** Percheziţii la societăţi de fier vechi     *** A scăzut numărul de dosare penale     *** Vor 3 puncte din Moldova!     *** Bejinariu, membru în Consiliul de Administraţie!     *** Campioni la jiu-jitsu brazilian!     *** Două victorii cu 5-0!     *** Unirea Bascov îşi află, pe 28 februarie, adversarul     *** Mihăiţă Ianovschi debutează pe banca Naţionalei U 17     *** ASA Tg. Mureş, a doua echipă retrasă din campionat     *** Meci de campionat cu Timişoara    

 
Concurs
Panică la Colegiul Carol I Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 februarie 2018

Simulare de incendiu din cauza unui seism major

Panică la Colegiul Carol I


Panică, ieri dimineaţă, la Colegiul Naţional Pedagogic Carol I, din Cîmpulung, după ce pe holurile instituţiei de învăţămînt a sunat alarma de cutremur! Din cauza seismului, pompierii cîmpulungeni au fost în alertă maximă, în condiţiile în care o sală de clasă a fost cuprinsă de flăcări, iar mai multe persoane au dispărut, printre dărîmături. Din fericire, totul a fost doar un exerciţiu organizat şi coordonat de Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 115

Continuare
 
Profesorii solicită consultare cu Dragnea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 februarie 2018

Dacă liderul PSD nu-i primeşte, ei ameninţă cu proteste zilnice

Profesorii solicită consultare cu Dragnea!


Miercuri şi joi, sute de profesori şi alţi angajaţi din Educaţie, membri ai Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt (FSLI), au protestat în Capitală, în faţa Ministerului Muncii, respectiv sediului PSD. La proteste au participat şi zeci de dascăli din Argeş, în frunte cu liderul SIPA Muntenia şi vicepreşedintele FSLI, Adrian Voica.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 130

Continuare
 
Elevii din 4 licee participă la Testul PISA Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 februarie 2018

În perioada 12 martie - 20 aprilie,

Elevii din 4 licee participă la Testul PISA


România va participa la testarea din 2018 din cadrul Programului pentru Evaluarea Internaţională a Elevilor - PISA 2018, realizat de Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economica (OECD). Programul PISA este o evaluare internaţională comparativă care măsoară dezvoltarea competenţelor de bază ale elevilor născuţi în anul 2002, mai precis elevii din clasa a IX-a. Potrivit inspectorului şcolar general adjunct din cadrul ISJ Argeş, Mihaela Crişan, din judeţul nostru, au fost selectate pentru Testul PISA 2018, 4 licee: Colegiul Naţional Alexandru Odobescu, Colegiul Naţional Dinicu Golescu Cîmpulung, Liceul Sportiv Cîmpulung şi Colegiul Tehnic Cîmpulung. Vor participa în total circa 100 de elevi, iar evaluarea se va desfăşura în perioada 12 martie - 20 aprilie a.c.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 111

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Carte despre generalul Iulian Vlad

Astăzi, în  amfiteatrul Muzeului Judeţean Argeş, cu începere de la ora 11, are loc lansarea volumului „Iulian N. Vlad - confesiuni pentru istorie“, de Aurel I. Rogojan, cu o prefaţă a prof. univ. dr Dinu C. Giurescu. Cartea este structurată în 31 de capitole, un cuvînt din „din partea autorului“, intitulat „Un destin istoric între prejudecăţile istoriei“ şi 14 anexe. În cuvîntul „din partea autorului“ ni se dau explicaţii referitoare la modul în care a fost elaborat prezentul volum, realizîndu-se şi o substanţială prezentare a interlocutorului său, generalul Iulian Vlad, care a jucat un rol însemnat în istoria ultimelor decenii.   

I.Ivănoiu 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 56

Continuare
 
„Păsări pe zăpadă“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 februarie 2018

Expoziţie temporară la Muzeul Judeţean

„Păsări pe zăpadă“


Astăzi, la ora 10, în holul central al Muzeului Judeţean Argeş, va avea loc deschiderea acestei expoziţii temporare „Păsări pe zăpadă“. Indiferent dacă locuim în centrul oraşului sau într-un cătun de la ţară, sîntem înconjuraţi de păsări. Le vedem zburînd pe deasupra noastră ori furişîndu-se într-un tufiş, însă, de regulă, le dăm puţină importanţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 60

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10 - 18 din 26828

Horoscop zilnic

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Marți, 20.02.2018

--- 4.354 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter