Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
Concurs
Controale ITM la firmele cu zilieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Riscaţi o amendă între 500 şi 2.000 lei,

Controale ITM la firmele cu zilieri


Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş va face o serie de controale la firmele şi societăţile care folosesc zilieri ca forţă de muncă. Inspectorii vor verifica dacă se aplică şi respectă Legea nr. 52, din 2011, cu modificările ulterioare, referitoare la exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional, desfăşurate de zilieri. Menţionăm că, numărul zilierilor folosiţi în agricultură este în continuă creştere.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 240

Continuare
 
Amenzi pentru aruncarea gunoiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Amenzi pentru aruncarea gunoiului 

În perioada 1 noiembrie 2018-15 ianuarie 2019, Poliţia Locală a organizat mai multe acţiuni pentru depistarea persoanelor depistate care au colectat materiale reciclabile fără drept sau au aruncat deşeuri pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate. Au fost aplicate  41 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.140 lei, persoanelor care au colectat materiale reciclabile, fără drept (PET-uri, ambalaje provenite de la produse alimentare sau nealimentare etc.), utilizînd vehicule de natura celor trase sau împinse cu mîna, încălcînd astfel prevederile - HOTĂRÎRII CONSILIULUI LOCAL NR. 224/20.12.2012, privind aprobarea unor reglementări cu privire la accesul şi deplasarea vehiculelor trase sau împinse cu mîna, în Municipiul Piteşti. Poliţiştii locali au mai dat 24 de amenzi, în valoare de 2.350 lei, persoanelor care au aruncat deşeuri pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate.                                       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10 - 18 din 33315


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info