Curierul Zilei - Concurs
PRIMA PAGINA

*** Azi, Klaus Iohannis, la Piteşti     *** Părinţii, la muncă în străinătate, copiii, singuri!     *** A fost inaugurat parcul Făget din Trivale     *** Parada bicicletelor în Piteşti!     *** Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General     *** Copil de 5 ani cu scarlatină!     *** Criminal condamnat pentru a doua oară     *** După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!     *** Valiză suspectă la Carrefour     *** Cod roşu de inundaţii la Vidraru!     *** Hrănite de la carmangerie, 8 pisici au murit     *** Audi pocnit de Volkswagen     *** Sfîrşit de an şcolar pentru elevii din clasa a XII-a     *** Concert dedicat muzicii argentiniene     *** Nu plecaţi în vacanţă fără cardul european de sănătate     *** 32 de ţări vor CUPA!     *** FC Argeş stă, CS Mioveni joacă la Hermannstadt!     *** Programul etapei 37      *** „Aşa să jucăm la fiecare meci!“     *** Rallycros la Bradu!     *** „Victorie meritată a piteştenilor“     *** CS Dacia Mioveni joacă pentru promovare    

 
Concurs
Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2018


Deputatul Rădulescu, audiat la Parchetul General


Problemele par să se ţină scai de deputatul argeşean Cătălin Rădulescu. După scandalul în urma căruia a rămas fără permisul de portarmă, parlamentarul s-a ales cu o plîngere penală din partea unei poliţiste de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. Anagajata îl acuză pe Cătălin Rădulescu de ultraj, ieri, deputatul fiind chemat la audieri la Parchetul General.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 73

Continuare
 
Copil de 5 ani cu scarlatină! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2018


Copil de 5 ani cu scarlatină!


Scarlatina, una dintre bolile transmisibile ale copilăriei, a reapărut în unităţile de învăţămînt! Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, un copil de 5 ani, din Piteşti, preşcolar la Grădiniţa Căsuţa Poveştilor din Piteşti a fost confirmat cu scarlatină.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 102

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Fiica de jandarm, în lotul naţional la atletism

Zilele trecute s-a desfăşurat la Rm. Vîlcea Concursul Naţional de Atletism „Memorialul Octavian şi Viorica Enescu”. La acest concurs au participat jandarmul Viorel Olteanu, secţiunea veterani, la proba 100 m plat, obţinînd medalia de argint cu timpul de 13.28 sec şi fiica acestuia, Alexandra Gabriela – junioară la C.S.M. Piteşti, clasîndu–se pe locul 3 la proba de 800 m cu timpul de 2.17 sec. În urma evoluţiilor şi prezenţei constante pe podium la mai multe concursuri desfăşurate în acest an, Alexandra Olteanu a fost selecţionată de Federaţia Română de Atletism în lotul naţional de juniori 3.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 49

Continuare
 
Criminal condamnat pentru a doua oară Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2018

Şi-a tăiat concubina pe faţă

Criminal condamnat pentru a doua oară


A comis o crimă, a fost condamnat, iar la scurt timp după ce a fost eliberat condiţionat, era cît pe ce să ucidă o femeie. Victima a scăpat cu fuga, iar agresorul a fost condamnat, pentru a doua oară, de data aceasta, pentru tentativă de omor. Are de executat o pedeapsă de 7 ani şi 10 luni închisoare, la care se adaugă nici mai mult, nici mai puţin de 2.259 de zile (peste 6 ani) rămase din vechea pedeapsă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 92

Continuare
 
După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 24 mai 2018


După infarct, dus cu elicopterul la Bucureşti!


La un pas de moarte s-a aflat, ieri, un bărbat în vîrstă de 66 de ani, din comuna Băbana. Omul a simţit o durere puternică în piept, abia mai putea respira şi s-a prăbuşit. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde, în urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că suferise un infarct miocardic. Medicii argeşeni au dispus transferul bărbatului la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, din Bucureşti, sau cunoscutul Spital Fundeni.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 97

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 10 - 18 din 28532
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 7.05.2018

--- 3.901 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter