Curierul Zilei - Constantin Neguţ
PRIMA PAGINA arrow Editoriale arrow Constantin Neguţ
 Publicitate pdf
(5 voturi)
Monday, 05 August 2019

 

Cine ne scapă de maimuţe?


Sâmbată spre seară. Un mitocan rezident în Bascov, Valea Ursului se gândeşte sa dea o petrecere. O fi ziua mitocanului, sau pur şi simplu are chef de distractie, nu ştiu. Ce face maimuţoiul? Angajează nişte gorile zbierătoare, din gură, acordeon şi scârţâit de vioară, aduce 2 boxe de câte 500 de decibeli fiecare, le pune în curte şi dă drumul la chef. Maimuţoiul are bani din belsug iar între urechi doar aer. Credinţa lui e că banii din teşcherea îl fac stăpânul lumii. Boxele urlă de se zguduie copacii de pe dealurile din jur şi ferestrele pe o rază de 10 kilometri. Mitocanului nu-i pasă, e chiar mândru: ce p… mea, să ştie toată lumea că eu fac paranghelie!

Comentarii (4) | Vizualizari: 1368

Continuare
 
(3 voturi)
Friday, 02 August 2019

 

Ponturi pentru vacanţă


Ce poate fi mai frumos in toiul verii decat o vacanta de o saptamana in inima frumusetii si culturii italiene, in Toscana?

Toscana este o regiune aflata in centrul Italiei, pe partea vestica a acesteia. Locul unde s-au nascut oameni celebri: Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giaccomo Puccini – Toscana pare iesita direct din penelul sau de pe portativul acestora.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 809

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 26 July 2019

 

Ponturi pentru vacanţă


Astăzi ne vom referi la un oraş situat mai departe şi conside­rat unul din cele mai scum­pe, dar şi mai frumoase din lume: destinaţie LONDRA.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 22 July 2019

 

Ponturi pentru vacanţă


Suntem în plin se­zon estival. Cu bani multi sau puţini, cu dispo­nibilitate pentru călătorii mai lungi sau mai scurte, a­proa­pe toată lumea işi face planuri de vacanţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 777

Continuare
 
(4 voturi)
Saturday, 15 June 2019

 La Ciocănăi,

Echitaţie de înaltă ţinută!


După o primavară ce n-a prea semănat a pri­mavară şi un în­ce­put de vară cu fur­tuni şi ploi torenţiale, a venit în sfârşit căl­dura şi, odată cu ea, vacan­ţa de vară a elevilor.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1074

Continuare
 
(6 voturi)
Friday, 12 April 2019


Centrele Culturale, loc călduţ pentru prietene!


Am scris în ziarul nostru de miercuri un articol intitulat „Salarii babane la Centrul Cultural Judeţean Argeş“. L-am scris fără rea-voinţă, dimpotrivă, cu mîndrie pentru cîtă cultură avem la noi în oraş şi în judeţ. De fapt, ştim cu toţii că suntem un popor flămînd de cultură. Nu avem autostrăzi şi spitale, dar mîncăm cultură pe pîine.

Comentarii (4) | Vizualizari: 2584

Continuare
 


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info