Curierul Zilei
PRIMA PAGINA

*** O stafie bântuie prin România - stafia lui Zelea Codreanu      *** ️Se opreşte curentul în Piteşti     *** Cinema Lumina redat spectacolelor     *** Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni     *** Femeie de 90 de ani accidentată      *** Hoţi prinşi în flagrant!     *** Doi răniţi, în accident     *** Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă    *** Şofer turc, beat la volan    *** Pieton beat făcut una cu pămîntul    *** „Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“    *** Ora să ştim     *** Biscuiţii Popular şi un mix de fructe, retraşi de la vînzare!     *** Teo Vlad, în expediţie pe Everest     *** Dacia a participat la Forul Industriei Auto     *** Sfinţii zilei      *** Moştenire şi avantaje materiale!     *** Ruladă de porc cu struguri     *** Evenimente 25 martie de-a lungul vremii     *** Rezulatete primei etape din preliminarii Euro 2020     *** Remiză albă la Petroşani!     *** Înfrîngere după greşeli în apărare    *** Naţionala U21, învinsă la limită     *** Pribeagu, locul 1 la Cupa Viva    *** Emil Săndoi a plecat de la FC Argeş!     *** Concurează cu un bolid de 200.000 euro!    *** Bianca Andreescu, în sferturi la Miami!    *** Campion de lupte la toate categoriile!   

 Publicitate pdf
Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Întîlnire a medicilor de familie, la Mioveni


Medicii de familie din Mioveni s-au întîlnit săptămîna trecută pentru a discuta despre actualizarea pregătirii profesionale în domeniul neuropatiei diabetice şi al piciorului diabetic, care să conducă la reducerea numărului de amputaţii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu diabet.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 80

Continuare
 
Se opreşte curentul în Piteşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Se opreşte curentul în Piteşti

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice astăzi, la consumatorii casnici şi agenţii economici, din mai multe localităţi. Astfel,  întreruperile curentului electric au loc după următorul program: 8:30 - 12,Piteşti, străzile: Ştefan Cel Mare, Bibescu Dodă, Exerciţiu, Pătraşcu Vodă cu blocurile P 5, P 5 A, P 5 B, PD, P 19 alimentate din PTCZ 3 Pătraşcu Vodă; 11- 14 Străzile: Calea Craiovei, Exerciţiu, Constructorilor, cu blocurile 28, A, C, E, P 4 alimentate din PTCZ 4

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 79

Continuare
 
Cinema Lumina redat spectacolelor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

S-au finalizat lucrările de reabilitare

Cinema Lumina redat spectacolelor


Lucrările de reabilitare au fost finalizate la sediul fostului Cinema Lumina, sala putînd fi redată spectacolelor. Astfel, Centru Judeţean de Cultură Argeş promite să vină cu 8 premiere care vor bucura publicul. Astfel, la mijlocul lunii aprilie, argeşenii sînt aşteptaţi să vină la spectacolele de pe scena Sălii Lumina. Vor fi organizate spectacole de divertisment, muzică populară, cor şi fanfară.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 78

Continuare
 
Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019


Nebun cu un cuţit în mînă, pe stradă


Descoperire şocantă, ieri în cartierul piteştean Prundu. Un individ, aflat în zona Depou, a fost observat de trecători în timp ce săpa o groapă, cu un cuţit de bucătărie. Avînd în vedere hainele pe care le purta şi aspectul neîngrijit, era evident că omul fie are probleme serioase cu capul, fie este un om al străzii. Cei care au îndrăznit şi s-au apropiat să-l întrebe ce face acolo, au fost uimiţi să constate că omul ameninţa. Acesta bolborosea şi ridica în aer cuţitul, ameninţător, fără însă a se ridica. Trecătorii au sesizat o patrulă de Poliţie Locală care se afla în zonă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 167

Continuare
 
„Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 martie 2019

Dragoş Pătraru le-a vorbit studenţilor:

„Ţineţi mintea deschisă şi învăţaţi permanent!“


Cunoscutul realizator de emisiuni Dragoş Pătraru a fost la sfîrşitul săptămînii invitat la Biblioteca Judeţeană Argeş, acolo unde s-a întîlnit cu telespectatori dar şi cu studenţii de la Jurnalism. Cel care a creat „Starea Naţiei“ le-a vorbit studenţilor despre începutul său ca jurnalist şi le-a dat sfaturi tinerilor, spunîndu-le ce ar trebui să facă pentru a avea succes. Plin de haz şi sigur pe el, Dragoş Pătraru a făcut ca întîlnirea să fie una plăcută. La final, a oferit cărţi şi autografe celor din sală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 118

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 34825


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info