Curierul Zilei
PRIMA PAGINA

*** Amenzi pentru aruncarea gunoiului      *** Controale ITM la firmele cu zilieri    *** Piteşteni cu datorii...la gunoi!     *** Sporul natural, în scădere!     *** Gripa, la un pas de epidemie!    *** Transfăgărăşanul, blocat de avalanşe     *** Lebede hrănite de o asociaţie      *** Sfinţii zilei      *** Surprize plăcute şi sănătate!     *** Filmele săptămînii 18-24 ianuarie     *** „Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Eminescu omagiat şi la Mioveni      *** Reţete compensate eliberate fără restricţii     *** 19 solicitări pentru SMURD     *** Fabrică de mobilă făcută scrum      *** Putea să ucidă dintr-un pumn     *** Strivit între autobuz şi o maşină     *** Mort după ce s-a răsturnat cu tractorul     *** ️Primul meci din Top 6     *** Fotbal la TV în week-end     *** Ce mai fac celegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** CS Mioveni începe meciurile de pregătire     *** „Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Prohibiţia la pescuit în 2019    

 
Lebede hrănite de o asociaţie Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Ca să poată trece mai uşor prin iarnă,

Lebede hrănite de o asociaţie 


Rîul Argeş, este plin de lebede şi alte păsări, în zona Podul Viilor, dar şi în zona Barajului Prundu, chiar şi acum, în perioada de iarnă. Vremea rece din ultimele zile i-a determinat pe reprezentanţii unei asociaţii de protecţie a animalelor să le vină în ajutor. Cum apa îngheţase păsările nu se mai puteau hrăni, astfel că, angajaţii au mers pe malul rîului şi au pus mîncare pentru păsări. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
„Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti” Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


„Moon Hotel Kabul” şi „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”


Astăzi, 19 ianuarie, ora 18:00, va fi proiectat la Cinematograful „Bucureşti” din Piteşti un film românesc de ultimă oră, „Moon Hotel Kabul”, regizat de Anca Damian.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 570

Continuare
 
Putea să ucidă dintr-un pumn Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019


Putea să ucidă dintr-un pumn


Un scandal a avut urmări nebănuite pentru cei implicaţi. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă şi de aici pînă la bătaie, a fost doar un pas! În urma agresiunii, unul a ajuns în arest, altul pe patul spitalului. Puţin a lipsit ca victima să nu moară. Ce a decis instanţa în ceea ce-l priveşte pe agresor, aflaţi din materialul ce urmează.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 616

Continuare
 
„Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

ACS FC Dănuţ Coman, a doua echipă argeşeană care a terminat turul pe locul 1 în CN

„Sîntem cea mai mare academie de fotbal!“


Judeţul Argeş a avut două echipe de juniori care au terminat pe locul 1 în turul campionatelor naţionale la care au participat: CS Mioveni Under 17 şi ACS FC Dănuţ Coman. Dacă despre primii am scris într-un număr anterior, astăzi ne vom îndrepta atenţia asupra celei de-a doua echipe.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 392

Continuare
 
Surprize plăcute şi sănătate! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Horoscop 19 Ianuarie 2019:

Surprize plăcute şi sănătate!


Împăcările se ţin lanţ astăzi, iar nativii din unele zodii au parte de surprize din partea colegilor. Nativii Gemeni sînt entuziasmaţi datorită unui loc de muncă nou, iar Balanţele au parte de veşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 9 din 33315


embedgooglemap.net


Google Analytics


Zi record

Luni, 07.01.2019

--- 3.633 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info