Curierul Zilei - Politic
PRIMA PAGINA arrow Politic
 Publicitate pdf
Bucureşteni pe lista PNL!
(2 voturi)
Monday, 07 November 2016

Azi vă prezentăm candidaţii liberali eligibili

Bucureşteni pe lista PNL!

 

 Continuăm să vă prezentăm candidaţii la alegerile parlamentare: astăzi PNL Argeş, cei de pe locurile eligibile. Un lucru evident este şi de această dată: impunerea candidaţilor de la Centru. După ce în 2012 a fost trimis Ionuţ Elie Zisu la Argeş, iată că, acum, avem doi oameni noi trimişi de la Bucureşti să convingă argeşenii că merită votul lor pentru a ajunge în Parlament. În ce priveşte oamenii de fel din Argeş, din legislatura trecută doar unul şi-a dus mandatul pînă la capăt şi mai vrea încă unul la Senat. Ceilalţi liberali fie nu şi-au terminat mandatul, avînd probleme cu justiţia, fie au schimbat tabăra politică, pentru că în cei patru ani de mandat s-au produs mai multe schim-bări, de la fuziuni la scindări.

Comentarii (4) | Vizualizari: 8525

Continuare
 
5.000 de teste gratuite pentru sarcină
(0 voturi)
Monday, 07 November 2016

5.000 de teste gratuite pentru sarcină

 

În conferinţa săptămînală a PMP au fost prezenţi Cătălin Bulf, preşedintele partidului, Mihai Tudor, vicepreşedinte în urma fuziunii cu PAM, Dan Radu Popescu, fost chirurg şi director la Spitalul Costeşti, candidat la Camera Deputaţilor, Alina Frătică, candidat la Camera Deputaţilor, Argentina Culcuş, de la organizaţia de tineret a partidului, Sorin Popescu de la organizaţia de tineret a partidului.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7257

Continuare
 
Primul pe listă, chiulangiu în Parlament!
(0 voturi)
Saturday, 05 November 2016

Azi vă prezentăm candidaţii PSD eligibili

Primul pe listă, chiulangiu în Parlament!

Dumneavoastră alegeţi!

 

 Vin alegerile! Altele! Au tot fost, de la Revoluţie! De fiecare dată, politicienii vin în faţa noastră, a alegătorilor, cu promisiuni, în încercarea de a ne convinge că sînt deştepţi, cinstiţi şi cei mai buni să ne apere interesele. Asta pînă cînd ştampila cu „Votat“ îi duce în scaunul de deputat sau de senator pe care şi-l doresc. Apoi, uită! Uită ce au promis, mai grav, uită şi de ce s-au dus acolo, unii dintre ei apărînd mai mult interesele lor, decît pe ale noastre. De asta, vă spun, oameni buni, fiţi atenţi! Aveţi grijă cui acordaţi preţiosul dumnoavoastră vot! Nu-l daţi la întîmplare unor oameni în care nu aveţi încredere sau paraşutaţilor din politică, cei care n-au habar de rolul pe care şi-l asumă. Nici şmecherilor puşi pe îmbogăţire, nici celor care au probleme cu legea! Indiferent de infracţiunea comisă, un om care aspiră la o funcţie în Parlament nu poate avea probitate morală în faţa alegătorului. Aşadar, alegeţi oameni oneşti, oameni care pot să facă ceea ce promit, oameni care se vor lupta pentru binele cetăţenilor. Noi vi-i prezentăm pe rînd pe cei care candidează la o funcţie în Parlament, vă spunem şi ce probleme au cu legea, dar şi ce activitate au avut ca deputaţi sau senatori. Azi vă prezentăm candidaţii PSD.

Comentarii (5) | Vizualizari: 8105

Continuare
 
Dragnea - Pinocchio
(13 voturi)
Saturday, 05 November 2016

Dragnea - Pinocchio

 

Într-un interviu acordat recent unui post central de televiziune, domnul Liviu Dragnea - onor - preşedintele PSD - a făcut următoarea afirmaţie: Partidul Social-Democrat a înţeles cel mai bine mesajul de reformare transmis de societate. Drept urmare, pe listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, procentul de nume noi este de 85%, iar pe listele pentru Senat, de 86%. 

Comentarii (11) | Vizualizari: 6632

Continuare
 
Vom cere o anchetă la DGASPC
(0 voturi)
Tuesday, 01 November 2016

Vom cere o anchetă la DGASPC

 

 La conferinţa săptămînală a PMP au participat Cătălin Bulf, preşedintele partidului şi candidatul de pe primul loc la Camera Deputaţilor, Cristian Diaconescu, cel care va candida pe primul loc la Senat, şi Mircea Andrei. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 7550

Continuare
 
„Termo Calor Disconfort“ nu ştie că a venit iarna
(1 vot)
Saturday, 29 October 2016

„Termo Calor Disconfort“ nu ştie că a venit iarna

 

 În conferinţa săptămînală a PMP au participat preşedintele partidului, Cătălin Bulf, candidatul PAM de pe locul 2 la Camera Deputaţilor, conform protocolului încheiat, Alina Frătică, consilierul local Mihai Alexandrescu şi antrenorul de hanbal de la CS Viitorul Piteşti, Daniel Burcea.

Comentarii (2) | Vizualizari: 9260

Continuare
 
ALDE Argeş şi-a depus listele la BEJ
(0 voturi)
Saturday, 29 October 2016

ALDE Argeş şi-a depus listele la BEJ

ALDE Argeş a depus, joi seară, la ora 20, listele pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judeţean. A lipsit Andrei Gerea, vicepreşedintele ALDE, care a fost prezent într-o emisiune televizată. Au fost prezenţi Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, cel care deschide lista de la Senat a ALDE Argeş, şi Bogdan Ivan, candidat la Cameră. Nu au lipsit însă cei doi copreşedinţi -  Simona Brătulescu şi Aurel Iacşa. La depunerea candidaturilor, cei prezenţi au subliniat faptul că ALDE a prezentat o echipă în care toţi candidaţii sînt din Argeş, iar tinereţea se completează cu experienţa.

    A. Dumitru

Comentarii (2) | Vizualizari: 6937

 
PSD Argeş şi-a depus lista la BEJ
(5 voturi)
Thursday, 27 October 2016

PSD Argeş şi-a depus lista la BEJ

Ieri, organizaţia PSD Argeş, condusă de preşedintele Şerban Valeca, a depus, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi social-democraţi la Parlament, exclusiv argeşeni. Alături de candidaţi şi de conducerea judeţeană a partidului, au fost prezenţi şi consilierii judeţeni, dar şi alţi membri de partid. Depunerea listelor candidaţilor vine după ce, marţi, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD, s-a decis modificarea ordinii candidaţilor de la Argeş. Astfel, Cărălin Rădulescu a urcat pe locul 5, considerat în acest moment eligibil. Iar pe locul şase a trecut consilierul judeţean Nicolae Velcea. În rest, lista va rămîne neschimbată.   

 A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7440

 
Senatorul Tămagă şi-a anunţat retragerea!
(5 voturi)
Monday, 24 October 2016

 S-a pensionat după 47 ani, 11 luni şi o zi,

Senatorul Tămagă şi-a anunţat retragerea!

 

 Cu o vechime de 47 de ani, 11 luni şi o zi, senatorul PSD de Argeş Constantin Tămagă s-a pensionat anul acesta. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Tămagă şi-a anunţat oficial şi retragerea din viaţa de parlamentar. La viaţa politică însă, Tă­magă nu renunţă. Va rămîne în continuare în forul de conducere al filialei social-de­mocrate din Argeş. Acum că priveşte, înapoi Tămagă regretă că nu s-a retras în 2012 din viaţa parlamentară, însă şi-a propus să recupereze din timpul pierdut şi să cîştige în cea mai importantă competiţie titlul de „bunic preferat“.

Comentarii (8) | Vizualizari: 9123

Continuare
 
Lista liberalilor la parlamentare
(0 voturi)
Monday, 24 October 2016

Lista liberalilor la parlamentare

În şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL au fost votate în unanimitate listele cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat din Argeş. Astfel, la Senat lista este: Ion Popa, Olimpia Doru, Ion Baicea, Emilian Silviu Mănescu, Nicolae Barbu şi Eugen Nae. La Camera Deputaţilor: Dănuţ Bica, Ioan Sîrbu, Livia Constantinescu, Florin Gardin, Marius Postelnicescu, Victor Vasilescu, Manuel Tică, Radu Perianu, Gheorghe Bănică, Maria Dumitraşcu, Andrei Moşteanu şi Narcis Sofianu.

A. Dumitru

Comentarii (1) | Vizualizari: 7064

 
Guvernul Ponta a introdus 42 de taxe
(3 voturi)
Friday, 21 October 2016

În primul an,

Guvernul Ponta a introdus 42 de taxe

 

 În conferinţa săptămînală a PMP au fost prezenţi preşedintele Cătălin Bulf, noul preşedinte al organizaţiei de femei a PMP, PAM şi UNPR, Argentina Culcuş, şi Sorin Popescu, candidat din partea PMP tineret la Camera Deputaţilor.

Comentarii (2) | Vizualizari: 7869

Continuare
 
Pendiuc şi Gerea, cap de listă
(1 vot)
Friday, 21 October 2016

Pendiuc şi Gerea, cap de listă

ALDE Argeş deschide lista candidaţilor pentru Senat cu Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului. Lista la Cameră e deschisă de actualul deputat Andrei Gerea. Miercuri, 19 octombrie, la Muzeul Judeţean Argeş, a avut loc şedinţa Delegaţiei Permanente a ALDE Argeş. În cadrul şedinţei a fost aprobată lista cu propunerile pentru candidaturi pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Toţi candidaţii provin din Argeş, nefiind niciun nume impus de la centru. Astfel, pentru Senat vor candida Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache şi Aurel Iacşa. Pentru Camera Deputaţilor, au fost stabilite primele două poziţii care vor fi ocupate, în ordine, de  deputatul Andrei Gerea, vicepreşedintele ALDE la nivel naţional, şi Bogdan Ivan. Pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor au mai fost nominalizaţi şi primarul de la Coşeşti, Nicolae Pană, Codruţ Matei, Eny Pavel, Gheorghe Molea, dar şi colonelul dr ing. Nicolae Mazilu, decorat cu Semnul onorific „În serviciul armatei pentru ofiţeri“. Lista şi ordinea celorlalţi candidaţi va fi definitivată în cursul acestor zile, urmînd ca luni listele finale ale tuturor filialelor să fie aprobate în cadrul Delegaţiei Naţionale Permanente ALDE.

 A.Dumitru

Comentarii (8) | Vizualizari: 6903

 
PNL s-a umplut de bucureşteni
(0 voturi)
Friday, 21 October 2016

 PNL s-a umplut de bucureşteni

Lista la parlamentare a liberalilor argeşeni are în acest an doi oameni veniţi de la centru. Mai precis, doi bucureşteni vor ocupa, cel puţin teoretic, două locuri eligibile. Lista din Argeş la Senat pentru alegerile parlamentare din acest an va fi deschisă de actualul senator Ion Popa, liderul PNL Argeş, iar la Camera Deputaţilor va fi Dănuţ Bica. Surse din cadrul PNL ne-au declarat că pe locurile doi şi trei la Camera Deputaţilor vor fi doi candidaţi trimişi de la Bucureşti.  

A.Dumitru

Comentarii (4) | Vizualizari: 6428

 
Transportatorii au decis un nou protest
(1 vot)
Monday, 10 October 2016

Pentru că nu a apărut tariful de referinţă RCA,

Transportatorii au decis un nou protest

 

 Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat vineri la Piteşti, în cadrul conferinţei de presă a PMP, organizarea unui miting de amploare la nivel naţional pe 25 octombrie. Preşedintele COTAR, Vasile Ştefã­nescu, a anunţat că la protest vor participa 20.000 de maşini. Totodată, preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a vorbit şi de fuziunea PMP şi PAM.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8840

Continuare
 
Un milion de buletine de vot
(2 voturi)
Saturday, 08 October 2016

Un milion de buletine de vot

 

 După ce săptămîna trecută a avut loc la Tribunalul Argeş tragerea la sorţi a magistraţilor care compun Biroul electoral de circumscripţie nr. 3 Argeş, s-a decis ca preşedinte să fie Mariana Vîrgă, Diana Năstase - locţiitor, şi Magdalena Papaianopol - membru. A fost stabilită prin ordin dimensiunea ştampilei Biroului electoral de circumscripţie judeţeană şi a ştampilelor de control ale secţiilor de votare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 8479

Continuare
 
Un primar PNL susţine ALDE
(3 voturi)
Saturday, 08 October 2016

Un primar PNL susţine ALDE

Primarul de la Corbi, Virgil Baciu, a anunţat ieri în cadrul conferinţei de presă a ALDE Argeş că va su­s­ţine această formaţiune politică în detrimetrul PN, unde e încă membru. „Rămîn membru PNL, dar voi susţine ALDE. Nu mi-am negociat funcţii şi nici un loc pe liste. Nu voi candida. Am negociat cîteva proiecte de lege: modificări la legea vînzării terenurilor la străini, legea ţuicii, ajutorului social şi creşterea salariului minim brut pe economie la 2.000 lei“, a spus primarul de la Corbi. Întrebat dacă el crede sau îşi doreşte ca PNL să-l dea afară din partid, după apariţia acestuia în conferinţa de presă a ALDE, Virgil Baciu a spus: „Nu-mi doresc şi nu-mi pasă. Cu siguranţă mă vor da afară! Acum sînt susţinător ALDE şi invitat permanent la BPJ Argeş“. Ulterior, primarul de la Corbi a făcut o analiză a listei propuse de liberalii argeşeni la alegerile parlamentare. E bine de precizat că, în cazul în care şi-ar fi dat demisia din partid, îşi putea pierde şi calitatea aleasă de primar, însă dacă este dat afară din partid, este liber să-şi aleagă o nouă formaţiune unde să meargă.     

A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7922

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 280 - 310 din 1102


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info