Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Tuesday, 28 January 2020

Cazul: Soţia comandantului favorizată?

Contestaţia s-a mutat în instanţă!


În urmă cu mai bine de o săptămână vă aduceam la cunoştinţă o serie de aspecte sesizate de 4 candidaţi pentru un post de referent gr. II la UM 01044 Câmpulung. Am solicitat un punct de vedere oficial în legătură cu acuzaţiile aduse, iar în cele ce urmează vom publica răspunsul primit.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 98

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 28 January 2020


A murit pe stradă la Curtea de Argeş


Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a găsit sfârşitul ieri dimineaţă pe stradă, la Curtea de Argeş. Ion D. a murit în timp ce dorea să urce în maxi- taxi. Orice încercare a echipajului medical de a-l readuce la viaţă a rămas fără rezultat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 104

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 28 January 2020


Ucigaşul jandarmului a fost condamnat!


Tribunalul Argeş a dat sentinţa ieri în dosarul jandarmului argeşean ucis anul trecut de un amic. Un bărbat a ajuns în mormânt, iar cel care  l-a lovit suportă acum consecinţele unui gest făcut într-un impuls nervos. Sevastian Florin Teiuşanu, de 50 de ani din Piteşti are de ispăşit o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. În plus, instanţa a dispus ca bărbatul să achite daune morale de 300.000 de euro. De asemenea, acesta va fi nevoit să plătească pensie copiilor rămaşi orfani de tată, până când vor împlini vârsta de 18 ani sau îşi vor termina studiile. Instanţa a dispus măsura sechestrului asupra unor bunuri pe care le deţine inculpatul, pentru a se asigura că acesta va plăti daunele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 140

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 28 January 2020

La DNA Piteşti

Concurs pentru posturi de procurori


DNA Piteşti se con­fruntă cu o lipsă mare de procurori. Din cele cinci postruri, unul de conducere şi patru de execuţie, prevăzute pen­tru Serviciul Teritorial Piteşti, este ocupat doar unul şi acela, abia după ce a intervenit CSM şi a delegat un nou şef. Altfel spus, Parchetul care a băgat teroarea în pri­marii argeşeni, în politi­cieni sau oameni de afa­ceri funcţionează în sis­tem de avarie, procuro­rul şef Simona Ştefania Constantinescu, fiind singura care instrumen­tează dosare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 123

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 28 January 2020


Fata care şi-a înscenat răpirea, amendată

Aşa cum vă anunţam în numărul de ieri, o tânără în vârstă de 19 ani şi-a înscenat răpirea ca să le ascundă părinţilor o relaţie cu un bărbat din Craiova. Poliţiştii Secţiei 4 Piteşti au continuat cercetările şi au amendat-o pe tânără. Aceasta a dispărut de acasă sâmbătă iar mama îngrijorată a sunat la 112. Elena L. a minţit că a fost răpită de pe stradă de trei bărbaţi mascaţi, fiind dusă la Craiova.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 72

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020

La Băiculeşti,

Conducătorul grăbit a provocat accident!


O persoană rănită şi două maşini serios avariate, acesta a fost ieri rezultatul unei clipe de neatenţie la volan. Este vorba despre un accident care a avut loc pe DN 7 C., în comuna Băiculeşti.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 309

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020

În timp ce traversa neregulamentar,

Bătrân izbit de maşină


Un accident a avut loc ieri pe strada 1 De­cem­brie 1918 din Curtea de Argeş. Un bărbat în vârstă de 71 de ani a ajuns la spitalul din loca­litate după ce a fost lovit de maşină. Oamenii legii au stabilit în timpul cer­ce­tărilor că omul traver­sa neregulamentar când s-a produs accidentul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 195

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020


Trei răniţi din cauza unui viraj


Tot vineri, la scurt timp după tragedia petrecută la Lunca Corbului, un alt accident a avut loc la Costeşti pe drumul către Pârvu Roşu. Şi de această dată vinovat a fost tot un tânăr care a virat fără să se asigure. Trei persoane au ajuns la spital, printre victime numărându-se şi fratele său.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 294

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020

Accident grav la Lunca Corbului

Fată de viceprimar decedată


O tânără în vârstă de 30 de ani, din județul Olt, a pierit vineri în ur­ma unui cumplit accident rutier petrecut pe DN 65, în comuna Lunca Corbului. Alte cinci persoane au avut nevoie de îngrijri medica­le în urma coliziunii care a avut loc între trei autoturisme și o cister­nă. Totul din vina unui tânăr teribilist care a depăşit neregulamentar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 777

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020


Braconieri arestaţi pentru vânătoare cu ogari!


Un control efectuat în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un fond de vânătoare din comuna  Ştefan cel Mare, a dus la o urmărire sol­dată cu reţinerea a trei persoane. Oamenii legii aveau o acţiune de pre­venire când au prins în flagrant un grup de bra­conieri care hăituiau vâ­natul cu ogari. Ca să sca­pe, „vănătorii” au încer­cat să fugă. În timpul urmăririi s-au răsturnat cu maşina. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 399

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020

În intersecţia de la ITM Argeş,

A intrat cu maşina în sufragerie!


Sâmbătă seară, o fe­meie a tras o spaimă teribilă după ce s-a tre­zit cu o maşină în sufra­geria apartamentului în care locuieşte. Totul s-a petrecut în intersecţia de lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Ar­geş. Şoferul unui Audi A 8 a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua şi a izbit atât de tare zidul, încât l-a demolat!      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 677

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020

O tânără de 19 ani, din Piteşti

Şi-a înscenat răpirea!


Incredibil ce i-a trecut prin minte unei tinere în vârstă de 19 ani, care a alertat autorităţile în zadar, după ce şi-a minţit mama că a fost răpită. Fata a inventat o poveste inspirată din filme şi i-a pus pe jar pe oamenii legii care, timp de câteva ore au întreprins activităţi contra cronometru pentru a-i da de urmă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 694

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 27 January 2020


Maşină arsă din cauza unui cablu

O mașină cuprinsă de flăcări a fost distrusă complet, la Pitești, sâmbătă dimineaţă. Autoturismul era parcat pe strada Balotești, când au izbucnit flăcările sub capotă. Au fost chemați pompierii iar la fața locului s-a deplasat un echipaj pentru stingere și unul medical SMURD. Militarii nu au reușit să slaveze ceva din autoturism, din cauză că atunci când au ajuns la fața locului, mașina ardea generalizat.Nu au fost victime, autoturismul fiind staționat când a izbucnit focul. Reprezentanții ISU Argeș au stabilit că incendiul a fost cauzat de efectul termic al unui cablu defect sau neizolat corespunzător.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 27 January 2020

La Poienarii de Muscel,

Erou înmormântat cu onoruri militare!


Ieri, locuitorii comunei Poienarii de Muscel au asistat la o ceremonie de înmormântare deosebită. Un erou al Revoluţiei din 1989 a fost înmormântat cu onoruri militare. Colonelul inginer în rezervă, Gheorghe Pietraru, a murit la vârsta de 69 de ani la locuinţa sa din comuna amintită. Ieri a fost condus pe ultimul drum.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 553

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020


Elevi de 13 ani, prinşi furând


Jandarmii argeşeni s-au confrunat miercuri cu un caz mai puţin obişnuit. În timp ce se aflau în Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung, unde desfăşurau activităţi de prevenire privind delicvenţa juvenilă, doi elevi au făcut exact pe dos faţă de ceea ce îi învăţau jandarmii: au furat banii unei colege.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 510

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 24 January 2020


Amendă de 50.000 de lei pentru un gard!


La Câmpulung se poa­te spune că s-a stabi­lit un nou record, sau altfel spus, iarăşi am dat cu bâta-n baltă, şi uite aşa am mai ieşit ca pă­du­chele-n frunte înca o­dată. Un bărbat din Câm­­pulung a fost amen­dat de Poliţia Locală Câm­pulung pentru că s-a abătut de la un proiect. Practic, în loc de panou­ri bordurate, omul a construit cei 23 de metri de gard din bolţari, iar un vecin l-a reclamat pentru că ar fi in­trat pe proprietatea sa. Amendă cu “dedicaţie”?

Comentarii (1) | Vizualizari: 744

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 9342


embedgooglemap.net


Zi record

Marţi, 14.01.2020

--- 3.288 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info