Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Punctul de pensie creşte semnificativ     *** Angajaţii de la Finanţe ameninţă cu greva     *** PASTILA de UMOR      *** Program nou la Zona de picnic Făget      *** Stadiul lucrărilor de investiţii executate pe domeniul public      *** 1092 de focare, 360.800 porci ucişi!     *** Volumul construcţiilor în scădere!     *** Expoziţia «Seminţe cu suflet», la Piteşti     *** Alege să nu fumezi!     *** Pensionarii aşteptaţi la bilete de tratament!     *** Primarul s-a ales cu camionul confiscat      *** Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!     *** În arest după ce a spart o casă     *** Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!     *** A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi      *** Consumator de droguri, condamnat     *** Scandaluri sfîrşite la spital     *** „Meci greu, dar mergem să câştigăm“     *** „N-am primit nici o solicitare fermă”      *** Derby pentru supremaţie!     *** Vor să bată campioana!     *** 9 ani de la dispariţia lui Constantin Cârstea    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Judecătorul Dumitrescu, înmormîntat sîmbătă

Ieri, a fost ridicat de la spitalul din Bucureşti, sicriul cu trupul neînsufleţit al judecătorului Marius Dumitrescu, de la Tribunalul Argeş. Acesta a fost depus la capela Bisericii Mavrodolu. La puţin timp, o mulţime de cunoscuţi şi colegi, au ţinut să-i aducă un ultim omagiu şi au aprins o lumînare la catafalcul judecătorului mort la 59 de ani. Marius Dumitrescu a murit marţi seară, în urma unor complicaţii apărute după ce fusese operat pe cord. Va fi înmormîntat sîmbătă, la Cimitirul Sfîntul Gheorghe.    
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 139

Continuare
 
Primarul s-a ales cu camionul confiscat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Anchetă pentru un transport ilegal de lemne

Primarul s-a ales cu camionul confiscat


Anchetatorii încearcă să descurce iţele unui dosar în care ar fi sunt implicaţi mai mulţi funcţionari. Totul a pornit de la un control de rutină în timpul căruia un consilier local din Miceşti a fost prins conducînd un camion cu lemne pentru care nu avea nici documente de transport, nici de provenienţă. Autovehiculul care îi aparţine familiei primarului Ion Voicu, din comuna Miceşti, a fost ridicat în vedera confiscării.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 550

Continuare
 
Scandaluri sfîrşite la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018


Scandaluri sfîrşite la spital


Două cîmpulungence au ajuns la spital după ce au fost victimele unor agresiuni. Prima, o femeie în vîrstă de 80 de ani a fost bătută de propria-i fiică după cum a povestit. Cea de a doua, o femeie în vîrstă de 35 de ani, din comuna Cetăţeni, a fost lovită crunt de concubin. Bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 129

Continuare
 
Consumator de droguri, condamnat Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 noiembrie 2018

Aviz amatorilor!

Consumator de droguri, condamnat


Instanţa a dat o decizie în cazul unui tînăr, din judeţul Vrancea trimis în judecată pentru deţinere de droguri în vederea consumului. Acesta a fost prins în cadrul unei acţiuni a Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti, ulterior dovedindu-se că nu făcea trafic, ci cumpăra doar pentru a consuma. Ionuţ Adrian G. a fost condamnat la 3 luni închisoare, cu suspendare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 159

Continuare
 
A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

După ce a trăit 4 ani într-un scaun cu rotile, în urma unui accident de camion,

A murit şoferiţa de TIR care ajuta cîinii abandonaţi


Tamara Raab, singura femeie din Germania care conducea un TIR de 40 de tone, cutreierînd Europa în lung şi-n lat şi dedicîndu-şi o parte din timpul său pentru a veni în ajutorul cîinilor abandonaţi din România, inclusiv a celor de la Cîmpulung, s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Ea suferise un accident de camion în urmă cu patru ani şi de-atunci viaţa ei s-a transformat într-un coşmar. A trăit paralizată într-un scaun cu rotile, pînă duminică, 11 noiembrie, cînd organismul său a cedat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 286

Continuare
 
Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Camera Deputaţilor a adoptat legea

Deţinuţii îşi pot executa pedeapsa acasă!


Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind executarea pedepselor privative de libertate, care introduce detenţia la domiciliu pentru cei cu pedepse de pînă la un an. Faţă de forma Senatului, PSD a eliminat posibilitatea ca această prevedere să se aplice şi pedepselor de pînă la 10 ani în cazul femeilor însărcinate şi celor care au minori în întreţinere. Astfel, în această formă, detenţia la domiciliu se va aplica persoanelor condamnate la închisoare de pînă la un an, cu excepţia persoanelor condamnate pentru fapte comise cu violenţă, dar şi persoanelor condamnate care mai au de executat 18 luni pînă la      împlinirea fracţiei minime obligatorii pentru liberarea condiţionată din pedeapsa iniţială a închisorii mai mare de un an.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 166

Continuare
 
În arest după ce a spart o casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

Este recidivist tot pentru furturi

În arest după ce a spart o casă


După mai bine de jumătate de an de la comiterea faptei, un bărbat din comuna Izvoru a ajuns în arest. Este acuzat că a spart o casă, din care a furat mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2.000 de lei. Au fost recuperate doar jumătate din bunuri. Ieri, individul a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de arestare preventivă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 211

Continuare
 
Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 16 noiembrie 2018

La Ţiţeşti

Tînăr de 28 de ani, găsit spînzurat!


Cadavrul unui tînăr a fost găsit ieri, după-amiază într-o vîlcea împădurită din comuna Ţiţeşti. Valeriu Boian, de 28 de ani zăcea mort acolo de mai bine de o lună. Cu toate că dispăruse de acasă de pe data de 5 octombrie, părinţii nu sesizaseră Poliţia. Se pare că tînărul şi-a pus capăt zilelor din cauză că părinţii nu acceptau relaţia lui cu o fată pe care o iubea. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 380

Continuare
 
Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Sportivă din Cîmpulung, cu Lamborghini în flăcări


La sfîrşitul săptămînii trecute, jurnalele televiziunilor de ştiri s-au deschis cu un incident petrecut în Capitală, în care o maşină de cîteva sute de mii de euro era să se facă scrum. Vorbim despre un Lamborghini care a luat foc în trafic, sub privirile şocante ale trecătorilor, printre care s-a aflat şi vedeta de la Pro TV Cabral Ibaka. Ce nu s-a spus la ştiri a fost faptul că la volanul bolidului se afla o cîmpulungeancă, sportivă de performanţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 632

Continuare
 
Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018

 O nouă lucrare marca „Dorel”

Marcaj rutier eronat pe strada Gruiului


O intersecţie extrem de importantă pentru traficul rutier din cartierul cîmpulungean Grui, situată, culmea, chiar în apropierea locuinţei şefului Biroului Rutier Cîmpulung, creează confuzie în rîndul conducătorilor auto. Nu vorbim despre o simplă nemulţumire a pietonilor sau şoferilor, ci de o ditamai neregula rutieră apărută pe cel mai proaspăt asfalt turnat la Cîmpulung.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 326

Continuare
 
Doare penale pentru lemne Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018


Doare penale pentru lemne


Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au acţionat pe raza de competenţă, pentru combaterea tăierii, sustragerii şi comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au depistat 7 bărbaţi cu vîrste cuprinse între 17 şi 52 de ani, care au tăiat şi transportat pe drumurile publice peste 20 m.c. material lemnos, diverse esenţe, fără documente legale de provenienţă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 377

Continuare
 
Lovit în cap de creanga unui nuc Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018


Lovit în cap de creanga unui nuc


„Un om norocos” se poate considera pe drept cuvînt Ion P. (53 ani), din Cetăţeni, care a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit în cap de creanga unui nuc. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi a ajuns pe mîinile medicilor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 335

Continuare
 
Percheziţii la evazionişti Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018

Făceau tranzacţii prin firme de tip fantomă

Percheziţii la evazionişti


Poliţiştii argeşeni au organizat ieri dimineaţă, 13 percheziţii în Argeş şi alte judeţe. Este vizată o grupare de evazionişti care, potrivit anchetatorilor au creat un sistem, folosind firme de tip fantomă înregistrînd în contabilitate facturi cu achiziţii nereale. În acest fel îşi recuperau TVA-ul şi le scădea impozitul pe profit.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 705

Continuare
 
A murit judecătorul Marius Dumitrescu Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 15 noiembrie 2018


A murit judecătorul Marius Dumitrescu


Marţi 13, este ziua în care justiţia din Argeş a suferit o mare pierdere. Judecătorul Marius Dumitrescu din cadrul Secţiei Penale, de la Tribunalul Argeş a murit! Vestea a picat ca un trăsnet peste întreg sistemul justiţiei din judeţ şi nu numai. La 59 de ani, magistratul a decedat într-un spital din Bucureşti după ce a fost operat pe cord.                         

Comentarii (11) | Vizualizari: 1473

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 15 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Pompier liber, a stins un incendiu

Un pompier de la Detaşamentul Mioveni, tocmai ieşit din tura de serviciu, a reuşit să stingă, de unul singur, un incendiu izbucnit la o maşină parcată pe bulevardul Dacia, din Mioveni. Plutonierul major Marin Manea de la Detaşamentul Mioveni şi-a sunat colegii, dar pînă la sosirea echpajului de intervenţie, el a acţionat. Pompierul a încercat, mai întîi cu un stingător auto, apoi cu apa din cisterna celor de la Servicii Edilitare Mioveni, pe care i-a oprit în trafic şi le-a cerut sprijin „Prin intervenţia promptă, salvatorul a limitat urmările incendiului, care putea cuprinde toată maşina. Plutonierul major Manea Marin, reprezintă, ca mulţi alţi colegi ai săi, exemplu al solidarităţii şi devotamentului pe care pompierii le au faţă de semeni, indiferent de momentul zilei sau locul în care se află“, declara putătorul de cuvînt al ISU Argeş, Mădălina Epure. Este vorba de un Peugeot al cărui şofer oprise şi parcase pe bulevard cu cîteva minute înainte. Acesta a văzut ieşind fum de la motor şi a deschis capota. Atunci, au izbucnit flăcările. În urma cercetărilor, reprezentaţii ISU Argeş au constatat că incendiul a fost provocat de un cablu electric care s-a încins.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7373
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info