Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

Atenţionare MAE pentru românii care merg în Grecia:

Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi

Aproape la orice infracţiune rămîi fără permis l Sancţiunile merg pînă la imobilizarea maşinii l Atenţie la centură, telefon, băutură, viteză, semafor, ţigări aruncate pe geam!


Turiştii argeşeni care merg în Grecia şi conduc maşina personală vor avea o bătaie de cap în plus cu respectarea legislaţiei, deoarece de curînd Nopul Cod Rutier elen vine cu pedepse drastice ce pot presupune ridicarea permisului pînă la cinci ani, amenzi de până la 2.000 de euro şi chiar închisoare, şi imobilizarea maşinii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 123

Continuare
 
Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018


Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina


În perioada 15-17 iulie, comuna Berevoieşti a găzduit o nouă ediţie a Tîrgului Tradiţional de Cai de Sf. Marina, „ostilităţile” desfăşurîndu-se, ca de  obicei, la marginea cătunului de rudari Gămăceşti. Reamintim că acest acest eveniment s-a  derulat ani la rînd în municipiul Cîmpulung, pe platoul Grui însă, din 2006 acesta a fost sistat de autorităţile locale şi asta din cauza mizeriei ce rămînea în urmă dar şi a faptelor antisociale care nu au lipsit de la niciun tîrg şi care s- au lăsat de fiecare dată cu intervenţia poliţiei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 84

Continuare
 
Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

La Ştefăneşti

Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat


Caz şocant, la Ştefă­neşti, acolo unde un pescar a avut parte de un accident cumplit. Bărbatul, în vîrstă de 38 de ani, s-a ales cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului, după ce s-a electrocutat. Bărbatul a fost trans­portat la Spitalul Jude­ţean de Urgenţă Argeş, în stare gravă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 88

Continuare
 
Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

Actorul a fost condus ieri pe ultimul drum

Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!


Momente triste ieri la Teatrul Al. Davila din Piteşti unde actorul Dumitru Drăgan a ajuns pentru ultima dată...De această dată, nu a mai jucat pe scenă interpretînd roluri celebre care vor rămîne în istoria teatrului...Ieri a stîrnit multe lacrimi şi regrete din partea colegilor şi celor care l-au admirat pe scena pe care a jucat timp de 37 de ani. După slujba de înmormîntare care a avut loc la Biserica Mavrodolu, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost adus în jurul prînzului şi depus în holul central al instituţiei care i-a fost ca o casă o viaţă întreagă.Dumitru Drăgan s-a stins din viaţă luni, fiind găsit fără suflare în locuinţa sa. Actorul avea 78 de ani şi era cardiac. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 70

Continuare
 
Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

Cioban rătăcit, căutat două zile prin munţi

Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan


Căutări intense, în munţii Făgăraş, după ce a fost sesizată dispariţia unui cioban. Tînărul în vîrstă de 28 de ani, din judeţul Giurgiu, plecase de la stîna Paltinu, amplasată dincolo de Bîlea Lac.  Echipe formate din salvamontişti, pompieri şi jandarmi au căutat, marţi, mai multe ore. Zadarnic! Tînărul nu a fost găsit nici ieri. Ieşise la drumul naţional 7 C pe Transfăgărăşan, să facă autostopul. Era beat criţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 81

Continuare
 
A murit o profesoară! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

Doliu la UPIT

A murit o profesoară!


Universitatea din Piteşti se află în doliu, mediul academic pierzînd un cadru didactic de seamă. Este vorba de profesoara Adriana Rujan care a predat la Facultatea de Litere. Vestea tristă a fost anunţată pe facebook de prorectorul de la UPIT Adrian Sămărescu. Slujba de înmormîntare va avea loc astăzi, la ora 12, la Biserica din Valea Mare Pravăţ. Profesoara s-a stins din viaţă la vîrsta de 75 de ani. Pe 14 august, ar fi împlinit 76 de ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 127

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Tînăr accidentat

Echipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Astfel, un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în oraşul Ştefăneşti, la un pacient de 29 de ani. Tînărul avea dureri la coloana cervicală, în urma unui accident rutier.  

I.Ivănoiu


 
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 59

Continuare
 
Pericol pentru siguranţa trecătorilor Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Pericol pentru siguranţa trecătorilor

Un echipaj cu autoscară mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Matei Basarab, pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie. Acestea se desprinseseră şi puneau în pericol siguranţa trecătorilor.
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 459

Continuare
 
Şofer condamnat că a ucis un copil Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 iulie 2018


Şofer condamnat că a ucis un copil


Cinci ani au trecut de cînd un băieţel în vîrstă de 3 ani, din comuna Răteşti a murit după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul, un tînăr în vîrstă de 31 de ani, acum, a fost condamnat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Firma de asigurări la care şoferul avea încheiată poliţa va trebui să plătească daune familiei îndolitate de 230.000 lei şi 1 euro, daune materiale şi morale.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 576

Continuare
 
Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 iulie 2018

Se trage cortina pentru cel care a interpretat 90 de roluri la Piteşti

Actorul Dumitru Drăgan, înmormîntat azi


Teatrul Al. Davila din Piteşti se află în doliu după ce luni a încetat din viaţă, la vîrsta de 78 de ani, actorul Dumitru Drăgan. Vă reamintim că acesta a fost găsit fără suflare în locuinţa din centrul Piteştiului, unde stătea singur de mai mulţi ani. Dumitru Drăgan avea probleme cardiace grave şi se pensionase în 2010 de la Teatrul Al. Davila din Piteşti, după o carieră de 37 de ani pe scena piteşteană.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 321

Continuare
 
Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 iulie 2018

Instanţa a decis:    

Patronul de la Bistro 27, muncă în folosul comunităţii


Instanţa i-a contopit cele două condamnări omului de afaceri Cătălin Brînduşi, patronul localului Bistro 27, impunîndu-i şi anumite obligaţii. În plus, afaceristul este obligat să presteze muncă în folosul comunităţii. Acesta a avut problem cu lega după ce a provocat un accdient cu victime şi a părăsit locul accidentului, ulterior încercînd să şteargă urmele faptei sale. La scurt timp după accident, s-a înfuriat pe agenţii de pază ai unui hipermarket şi a provocat scandal lovind poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru cercetări.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 752

Continuare
 
Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 iulie 2018


Alin Berevoescu, prim adjunct la ISU Argeş


În urma promovării concursului organizat, ieri, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă,  maiorul Alin Berevoescu  va îndeplini funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 499

Continuare
 
Noul şef e teleormănean! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 iulie 2018

Schimbări la vîrf la IPJ Argeş

Noul şef e teleormănean!


Numire suprinzătoare, ieri, în fruntea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Bursa zvonurilor a fost dată peste cap după ce în fruntea poliţiştilor argeşeni a fost numit, nu cine se vehicula, ci comisarul şef Tudorel Pieleanu, pînă ieri, adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman. Tot de ieri, a fost numit cel de-al doilea adjunct la IPJ Argeş, în persoana comisarului şef Florin Mocanu, şeful Poliţiei Topoloveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 814

Continuare
 
Încăierare între rudarii de la Stoeneşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 17 iulie 2018

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit să aplaneze confllictul

Încăierare între rudarii de la Stoeneşti


Încăierare între mai multe persoane, ieri după-amiază, în comuna Stoeneşti, satul Valea Brădenilor. Când a fost dată alarma, oamenii legii au mers în zonă cu mai multe echipaje fiind vorba cătunul în care a avut loc triplul asasinat din primăvara anului 2016. Scandalul izbucnise, însă, între alte familii neavînd legătură cu rudele criminalului sau ale celor ucişi. Rromii s-au încăierat pentru un gard. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 535

Continuare
 
S-a pensionat un şef de la Jandarmeria Argeş Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 17 iulie 2018


S-a pensionat un şef de la Jandarmeria Argeş

 

Moment emoţionat, ieri în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. Un şef din cadrul institutţiei a trecut în rezervă, pensionîndu-se. Locotenent colonel Daniel Mihai a primit o diplomă şi o plachetă drept mulţumire pentru activitatea de peste 25 de ani, ca jandarm.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info