Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 

*** Ce obligaţii au posesorii de case de marcat     *** 15 cîini şi-au găsit familie la Tîrgul de Adopţii      *** Se opreşte curentul în Piteşti!     *** PASTILA de UMOR      *** La ADLER PELZER GROUP distracţia a fost în floare     *** „Scurtcircuit“, semnalul de trezire la realitate!     *** Răcire accentuată a vremii     *** Protest la Spitalul Penitenciar Mioveni     *** Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”     *** Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori     *** L-a luat rîul din căruţă     *** De la dubiţă a luat foc gospodăria     *** Fost bar, incendiat de aurolaci     *** Condamnat pentru fals în înscrisuri     *** Miercuri în Cupă, sîmbătă cu U Cluj     *** Liga 1 - Etapa 9     *** 16 jucători pe lista preliminară     *** „Nu meritam să pierdem acest meci!“     *** FC Argeş-Luceafărul, se joacă duminică     *** Snagovul, noul lider!     *** „N-a fost un joc spectaculos!“     *** Încep 16-imile Cupei     *** Fotbal, volei, handbal, oină şi tenis la Mioveni    

 
Condamnat pentru fals în înscrisuri Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 25 septembrie 2018


Condamnat pentru fals în înscrisuri


Un muscelean a fost condamnat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în ceea ce priveşte un contract de înstrăinare-dobîndire mijloc de transport.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 121

Continuare
 
Fost bar, incendiat de aurolaci Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018


Fost bar, incendiat de aurolaci


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, duminică noaptea pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil situat în cartierul Grui, din Municipiu. Din fericire, flăcările au fost stinse în fază incipientă, iar pagubele au fost minime. Nu au fost înregistrate victime.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 152

Continuare
 
De la dubiţă a luat foc gospodăria Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018

Munca de o viaţă s-a făcut scrum

De la dubiţă a luat foc gospodăria


Un incendiu puternic a provocat pagube importante în noaptea de duminică spre luni, într-o gospodărie din comuna Beleţi-Negreşti. Focul a cuprins mai întîi o dubiţă parcată în curte. De la aceasta s-a extins la două anexe gospodăreşti, bucătăria de vară şi fînarul, toate fiind distruse de foc. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 111

Continuare
 
L-a luat rîul din căruţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018

Plecat la muncă,

L-a luat rîul din căruţă


Descoperire macabră, ieri, în jurul prînzului, în comuna Cetăţeni! Un bărbat în vîrstă de 52 de ani a fost găsit înecat în rîul Dîmboviţa, după ce la primele ore ale dimineţii fusese dat dispărut de familie. Poliţiştii urmează să stabilească acum în ce împrejurări a avut loc tragedia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 131

Continuare
 
Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018

Bărbat din Boteni

Condamnat pentru tăiere ilegală de arbori


Un bărbat din Boteni a fost prins transportînd material lemnos pentru care nu a putut prezenta acte de provenienţă. Se pare că lemnele au fost tăiate de proprietatea Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea”, Staţiune de Cercetare, Dezvoltare, Experimentare, Producţie Piteşti, Baza Experimentală Mihăeşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 163

Continuare
 
Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica” Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018


Şi-au ciocnit maşinile la „Păsărica”


Un şofer inconştient ar fi putut provoca, ieri, în jurul prînzului, o adevărată tragedie pe Şoseaua Naţională, din Cîmpulung, după ce a încercat o manevră neinspirată de a evita un alt autoturism aflat în trafic, în faţa sa. Din nefericire, conducătorul auto a fost surprins şi lovit în plin de un alt autoturism, care circula regulamentar, din sens opus.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 141

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Motociclistul gonea cu 115 km/h

Alexandru S. de 60 de ani, din Piteşti, a fost depistat de către poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, în timp ce  conducea o motocicletă în Budeasa, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 115 km/h. Motociclistul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 91

Continuare
 
Copilul s-a spînzurat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 24 septembrie 2018

La Aninoasa,

Copilul s-a spînzurat


O nenorocire ar fi putut avea loc, în comuna Aninoasa, satul Slănic. Un copil de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca. A fost găsit de sora lui cu gîtul prins în nişte chingi. Fata a cerut ajutorul vecinilor.Băiatul în vîrstă de 10 ani se afla în gospodăria părintească, din satul Slănic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 901

Continuare
 
Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Nu oricine poate fi hoţ!

Filmaţi în timp ce furau bere dintr-un magazin


Cînd ai în sînge virusul hoţiei, nu mai contează vîrsta şi sexul, cu atît mai puţin locaţia. Oamenii care n-au fost niciodată condamnaţi pentru furt nu ezită, atunci cînd au ocazia, să ciordească, fie din magazine, fie din casele oamenilor sau din alte locuri unde au impresia că nu sînt văzuţi şi nu pot fi prinşi. Doar că atunci cînd lipseşte priceperea, camerele video te dau de gol.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 569

Continuare
 
Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018


Fost campion naţional la box, contrabandă cu ţigări


Un bărbat în vîrstă de 51 de ani, din Cîmpu­lung, a fost depistat de poliţiştii cîmpulungeni în timp ce comercializa ţigări susceptibile a proveni din contrabandă, în zona Pieţei Cen­trale, din Municipiul de la poalele Mateiaşului. Vorbim despre Mircea D., un fost campion naţional la box, categoria grea, care în trecut a mai fost cercetat de poliţişti pentru schimb ilegal de valută.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 571

Continuare
 
Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Pe strada Gîrlei,

Nu s-a asigurat şi a lovit trei maşini


O persoană accidentată şi trei maşini lovite, acesta fost rezultatul unei coliziuni care a avzut loc, sîmbătă, într-o intersecţie din Piteşti. Din fericire, pasagerul rănit nu are leziuni grave. Şoferul vinovat, un pensionar în vîrstă de 74 de ani, din Piteşti nu a acordat prioritate de trecere, după cum au constatat poliţiştii care au efectuat cercetările la locul accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Şoferul a făcut infarct Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Cînd să plece în cursă,

Şoferul a făcut infarct 


Pasagerii aflaţi într-un maxi taxi, care urma să plece în cursă, au fost martorii unei întîmplări nefericire. Şoferul aflat la volan a făcut infarct chiar cînd se pregătea să pornească la drum. Omul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă după ce pasagerii au cerut ajutor la 112. Oamenii se gîndesc însă cu groază la nenorocirea ce ar fi putut avea loc dacă şoferului i se făcea rău cînd microbuzul se afla în timpul mersului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1137

Continuare
 
La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Tragedie, la Curtea de Argeş

La 16 ani, s-a întors de la majorat, în sicriu


Tragedie petrecută sîmbătă dimineaţă, la Curtea de Argeş. Un adolescent, în vîrstă de 16 ani, a pierit înecat în lacul de acumulare Marina. Nenorocirea a avut loc la cîteva ore după ce adolescentul se distrase la un majorat. Cazul cutremurător, a şocat întreaga comunitate. Băiatul, băut fiind, a sărit în apă după o ceartă. Împlinise 16 ani, doar cu o săptămînă înainte să moară.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1094

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 24 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

25 de şoferi lăsaţi pietoni

Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 413 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 121.800 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 25 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 418

Continuare
 
Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 septembrie 2018

Deşi a spus că o să menţină vie şi curată amintirea militarilor căzuţi la datorie

Ministrul Fifor, „no comment” despre tragedia de la Valea Urdii


În timpul alocuţiunii sale din cadrul ceremonialului dedicat repatrierii militarilor Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor”, ministrul Apărării Naţionale a făcut referire şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu – august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader), mărturisind că o să menţină vie şi curată amintirea acestora. Nici un cuvînt însă despre stadiul anchetei deschisă în cazul celor trei militari morţi în timp ce se întorceau din misiune, din poligonul Cincu.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 725

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7098
embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Sâmbătă, 08.09.2018

--- 4.387 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info