Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Argeşul, sub nămeţi!      *** Bătaie în Primăria Ştefăneşti!      *** Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!      *** Avansări în grad de Ziua Poliţiei      *** Primarii şi-au spus ofurile parlamentarilor      *** Dacia face angajări!     *** La noapte, trecem la ora de vară!      *** Mîine este Buna Vestire     *** „Un an în Provence“      *** Marşul pentru viaţă, în Piteşti     *** Spectacol extraordinar la Filarmonică     *** Filmele săptămînii 23 - 29 martie      *** Meciuri amicale internaţionale      *** După puncte, în Moldova!      *** Andreas Dincă, campion naţional!      *** Puşcaş şi-a făcut campanie în Argeş!      *** Începe noul sezon de Formula 1      *** Curiozităţi pescăreşti      *** Pescuitul la avat, primăvara     

 
Avansări în grad de Ziua Poliţiei Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 24 martie 2018


Avansări în grad de Ziua Poliţiei


Ieri, în sala mare a Prefecturii a avut loc festivitatea prilejuită de Ziua Poliţiei Române. Cu toate că oamenii legii ar fi dorit ca în această zi specială să organizeze şi o paradă, vremea le-a încurcat planurile. În prezenţa mai multor oficialităţi, inspectorul şef, desemnat, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Gabriel Gherghe, a ţinut un scurt discurs, după care şi-a felicitat colegii şi a înmînat diplome şi distincţii. Acesta a dat citire şi listei cu poliţiştii avansaţi în grad.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 535

Continuare
 
Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 martie 2018


Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă!


Descoperire cutremurătoare, joi, într-o casă din comuna Ciomăgeşti. Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite fără suflare în locuinţa lor. Cei doi erau decedaţi de ore bune, cadavrele fiind rigide. Autopsia a stabilit că au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Trupurile au fost duse la morgă pentru autopsie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 947

Continuare
 
Bătaie în Primăria Ştefăneşti! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 24 martie 2018

Funcţionară luată cu Ambulanţa

Bătaie în Primăria Ştefăneşti!


Tensiunile din interiorul Primăriei Ştefăneşti au culminat, ieri, cu un scandal de proporţii! Secretarul Primăriei, Georgeta Ion, acuză că a fost lovită de Lavinia Năstase, consilier personal al primăriţei Jenica Dumitru. Ca spectacolul să fie complet, la faţa locului au ajuns Poliţia şi Ambulanţa. Nu au lipsit ingredientele fără de care întregul circ nu ar fi fost pe gustul fiecăruia: imagini filmate de angajaţi după ce s-ar fi produs atacul. Camerele de supraveghere montate pe holul instituţiei surprind momentul în care Georgeta Ion intră în birou, urmată de Lavinia Năstase, uşa se închide, apoi se vede Lavinia ieşind în grabă şi apare în uşă, pentru cîteva secunde, şi Georgeta Ion. Practic, este cuvîntul uneia împotriva celeilalte, în birou fiind doar cele două.  

Comentarii (4) | Vizualizari: 986

Continuare
 
Argeşul, sub nămeţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 24 martie 2018


Argeşul, sub nămeţi!


Iarna a pus din nou stăpînire pe judeţ. Drumuri blocate, şosele greu accesibile din cauza stratului gros de omăt, şcoli închise, acestea sînt, în cîteva cuvinte, efectele căderilor masive de zăpadă. Şoferii au avut cel mai mult de suferit, fiind nevoiţi să aştepte ore bune în coloană. O gravidă a trecut prin emoţii, pînă a ajuns la spital, în timp ce o maşină accelerată mult ca să urce o pantă a luat foc.      


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 24 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă blocată în casă

Echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 2 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu Ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung au intervenit în localitatea Cîmpulung, strada Traian, pentru deblocarea uşii unui apartament. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare, cu ajutorul accesoriilor din dotare, în interior fiind găsită proprietara, de 74 de ani, conştientă. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportatul la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 332

Continuare
 
Pieton accidentat cînd traversa pe trecere Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 martie 2018

  La Mioveni          

Pieton accidentat cînd traversa pe trecere


Ieri, la Mioveni un pensionar a fost victima unui accident rutier petrecut la una dintre trecerile de pietoni de pe bulevardul Dacia. A fost lovit de un taxi care nu acordase prioritate de trecere. Se pare că pietonul era băut, ceea ce nu elimină însă, vina şoferului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 666

Continuare
 
A trecut cu maşina printr-un gard Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

 La poalele Mateiaşului,

A trecut cu maşina printr-un gard


Accident spectaculos, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, ieri-dimineaţă, în apropierea fabricii Holcim, din comuna Valea Mare Pravăţ! Un autoturism Renault Clio a ajuns într-un şanţ şi a rupt apoi un gard metalic după ce tînăra care se afla la volanul acestuia a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Femeia s-a ales doar cu o sperietură groaznică şi, cu siguranţă, nu va uita prea curînd acest incident.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 615

Continuare
 
Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

Timp de două săptămîni

Şi-a ţinut copiii şi nevasta sechestraţi


Caz incredibil, petrecut la Moşoaia! Un bărbat abia ieşit din puşcărie, şi-a ţinut cei patru copii şi soţia sechestraţi, într-o cameră cu geamuri acoperite cu pături. Timp de două săptămîni, cei cinci au trăit clipe de coşmar. Ieri, totul a ieşit la iveală, după ce fiica cea mare a reuşit să scape păcălindu-şi tatăl că trebuie să meargă la şcoală. Bărbatul a fost reţinut aseară.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1519

Continuare
 
Fată de 15 ani în comă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 martie 2018

A fost trimisă la Bucureşti

Fată de 15 ani în comă!


O fată în vîrstă de 15 ani, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Vrăneşti, a ajuns, ieri dimineaţă, în comă, la Spitalul de Pediatrie Piteşti. A fost transferată la Bucureşti, existînd suspiciunea că este intoxicată cu medica-mente. După simptome, fata părea că ar fi ingerat barbiturice, ipoteza unei tentative de suicid fiind luată în calcul după ce s-a aflat că, miercuri seară, se certase cu tatăl ei.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1597

Continuare
 
Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Victimă colaterală

Rănit, după ce maşina a ajuns pe trotuar


Un bărbat, a fost, ieri, rănit grav, în urma unui accident rutier. Omul a avut ghinionul să se afle pe trotuar, cînd două maşini s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme a sărit bordura lovindu-l pe piteştean. Bărbatul s-a ales cu o fractură la picior.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 23 martie 2018

La Cupa presei la tir,  

Jurnaliştii s-au jucat de-a poliţiştii


Ieri, în poligonul de la Budeasa al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, a avut loc Cupa presei la tir. Manifestarea, devenită tradiţie,  face parte dintre cele destinate Zilei Poliţiei Române. Spre deosebire de alţi ani, jurnaliştii nu au mai tras la ţintă, ci au fost angrenaţi într-un exerciţiu demonstrativ de luare de ostatici. Liderii competiţiei au fost: la fete, Manuela Ionaşcu, reporter la Muscel Tv, iar la băieţi, Cristi Matei, de la Radio România Actualităţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 454

Continuare
 
Poliţiştii locali păzesc gunoiul Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Ca să nu fie furat,

Poliţiştii locali păzesc gunoiul


De ceva vreme, echipaje ale Poliţiei Locale Piteşti au, printre alte responsabilităţi, şi supravegherea ghenelor de gunoi amplasate în anumite zone ale oraşului. Măsura este, ni se spune, una tempo­rară, pînă cînd vor fi amplasate camere de supraveghere. Motivele pentru care s-a recurs la acest lucru sînt furtul deşeurilor reci­clabile din tomberoane şi faptul că, în anumite zone rezidenţiale, proprietarii vilelor nu au încheiat contracte cu firmele de salubri­zare şi obişnuiesc să arunce gunoiul la ghenele alocate asociaţiilor de proprietari. De reţinut este faptul că Primăria Piteşti poate fi sancţionată dacă nu atinge norma de materiale reciclabile impusă de Uniunea Europeană, fiind penalizată, pentru fiecare tonă de gunoi, din banii cetăţenilor.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 924

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 23 martie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Accident pe A1

Membri unui echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  au intervenit pe A1, km 105, la un accident rutier produs  între un autoturism şi o cisternă, fără încărcătură. În urma accidentului au rezultat două victime: un bărbat de 23 de ani, cu scurgeri nazale de sînge şi dureri la cap, ulterior fiind transportat la spital. Cealaltă victimă, un bărbat de 36 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Se vorbeşte, se citeşte... Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 23 martie 2018


Se vorbeşte, se citeşte...

Un parastas pentru asprete

Aspretele, specia de peşte care ar fi supravieţuit pe Vîlsan 65 de milioane de ani, a dat multă vreme de mîncare presei, fie că exista în realitate, fie că era doar un fel de nălucă subacvatică. Prin anii 2000, multe ONG-uri se luptau şi se agitau pe acest subiect. De la un timp, e tăcere. Am întrebat pe cineva care milita, într-un astfel de ONG, dacă vestitul peşte mai trăieşte. Şi ni s-a recunoscut că nu. Cum aşa? De cînd? N-am ştiut şi noi, să-i fi ţinut lumînarea la căpătîi.

Comentarii (2) | Vizualizari: 580

Continuare
 
Judecătoarea, trecută pe dializă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 22 martie 2018


Judecătoarea, trecută pe dializă


De duminică, de cînd a ajuns la spital în comă, după ce a încercat să se sinucidă, starea judecătoarei este neschimbată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1741

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 6174
embedgooglemap.net


Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 19.03.2018

--- 4.868 vizitatori unici ---

Mersul trenurilor

Flag Counter