Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** „Moş Crăciun muzical pe clape!“     *** Gală vieneză la Filarmonica Piteşti     *** Copiii confecţionează decoraţiuni     *** La Mioveni a fost dezvelit bustul lui Stroe      *** A început bătălia taloanelor!     *** Temele pentru elevi, prea multe şi obositoare     ***Rămas bun, Majestate!     *** Maşina criminaliştilor, aruncată în şanţ     *** Au scăpat din accident pe Mateiaş     *** I-a explodat butelia în faţă     *** Duster răsturnat de Super Nova     *** Ce fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Piteştenii fac legea la Cupa Campionilor României     *** Chiţa şi Dică, faţă în faţă cu Mircea Lucescu     *** Glinţă, bronz la Europene!    *** Ionuţ Peleu, kaiacistul numărul 1 al Argeşului!     *** Grupă accesibilă pentru fotbaliştii tricolori!    

 
Duster răsturnat de Super Nova Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017


Duster răsturnat de Super Nova

 

Sîmbătă seară, în jurul orei 21.30, un şofer neatent a provocat un accident la Mărăcineni, în intersecţia DN 73 cu şoseaua care duce către Colibaşi.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 658

Continuare
 
I-a explodat butelia în faţă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

Panică în blocul 17, din Cîmpulung

I-a explodat butelia în faţă

 

Clipe de groază, ieri dimineaţă, pentru un bărbat în vîrstă de 33 de ani, din Cîmpulung. Tînărul a ajuns la Spitalul Muni­cipal pentru a primi îngrijiri medicale de urgenţă după ce i-a explodat butelia din garsoniera în care locuia, pe fondul unei acumulări de gaz. În urma deflagraţiei, victima a suferit arsuri pe mîini şi faţă, însă, din fericire, leziunile provocate de flăcări nu sînt grave.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 492

Continuare
 
Au scăpat din accident pe Mateiaş Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 decembrie 2017

Trei tineri au avut noroc cu carul

Au scăpat din accident pe Mateiaş

 

Trei tineri din Cîmpulung au fost la un pas de moarte, vineri sea­ra, după ce au fost implicaţi într-un spectaculos accident rutier, care a avut loc pe DN 73, pe Dea­lul Mateiaş. Chiar dacă ma­şina în care se aflau a lovit pa­ra­petul de protecţie şi s-a răs­tur­nat în decor, cele trei persoane s-au ales, în mod miraculos, cu traumatisme care nu le-au pus viaţa în pericol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 660

Continuare
 
Maşina criminaliştilor, aruncată în şanţ Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 decembrie 2017

În timp ce se duceau la un accident,

Maşina criminaliştilor, aruncată în şanţ

 

Sîmbătă, în timp ce se deplasau pentru cercetări la un accident rutier petrecut pe DN 7, criminalişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au fost ei înşişi implicaţi într-un accident. Duba oamenilor legii a fost răsturnată în şanţ de o şoferiţă neatentă. La rîndul lor, oamenii legii au lovit alte două autoturisme.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 979

Continuare
 
Criminalul, transferat la Poarta Albă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Din cauza problemelor de sănătate,

Criminalul, transferat la Poarta Albă

 

Din cauza problemelor psihice cu care a fost diagnosticat, Pavel Laurenţiu Durleci, autorul triplei crime de la Stoeneşti - Valea Bădenilor, din aprilie anul trecut, a fost mutat de la Penitenciarul Mioveni la Penitenciarul Spital Poarta Albă. Din acest motiv nu a putut fi prezent vineri, 8 decembrie, la Judecătoria Cîmpulung, cînd a avut termen în procesul în care este judecat alături de fratele lui mai mare, Doru Vasile, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 630

Continuare
 
Pensionara a furat portofelul Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

A avut o tactică ce nu a dat greş

Pensionara a furat portofelul

 

O femeie în vîrstă de 67 de ani, din Cîmpulung, s-a făcut de ruşine după ce a fost prinsă furînd. Elena P., pensionară, a avut o tactică cu ajutorul căreia a subtilizat un portofel cu 1.500 de lei. Asta în timp ce se afla la coadă să îşi plătească factura la cablu. S-a ales cu dosar penal după ce camerele de supraveghere au dat-o de gol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1022

Continuare
 
A rămas fără botul maşinii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Ce face viteza la volan!

A rămas fără botul maşinii

 

Ieri dimineaţă, Ion T., de 59 de ani, din Mioveni, a fost protagonistul unui accident spectaculos, care a avut loc pe pasarela care face legătura între DN 73 şi Mioveni. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a izbit cu putere glisiera, impactul fiind atît de puternic, încît toată partea din faţă a Renault Megane fiind distrusă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 691

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Controale în zona pieţelor

Pe 13 şi 14 decembrie, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, împreună cu reprezentanţii Direcţiei Agricole Argeş şi cei ai DSVSA Argeş, au făcut mai multe controale în Piteşti, în zona Pieţelor Ceair, Smîrdan şi Exerciţiu, pentru descurajarea comerţului ilicit. În urma abaterilor constatate, au fost date 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 46.800 lei. Totodată a fost dispusă confiscarea sumei de 4.518 lei. De asemenea, a fost identificat un comerciant care avea expuse la vînzare îmbrăcăminte şi încălţăminte care prezentau însemne ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Pe numele vînzătorului a fost întocmit un dosar penal, iar produsele puse la vînzare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 592

Continuare
 
Skoda s-a răsturnat în şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 16 decembrie 2017

Accident la Albota

Skoda s-a răsturnat în şanţ

 

Ieri dimineaţă, în timp ce se îndrepta către Bucureşti, Crum M., de 66 de ani, din Craiova, a ajuns cu maşina în şanţ, la Albota. Rănită în accident a fost fiica sa în vîrstă de 28 de ani. Tînăra a fost scoasă din maşină de pompierii de la descarcerare. A ajuns la spital alături de tatăl ei care suferise multiple contuzii.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 634

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A furat un telefon de 1.600 lei  

Loredana V., în vîrstă de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, a fost prinsă de oamenii legii de la Secţia 1 Poliţie din Piteşti, ea fiind bănuită că a furat un telefon mobil marca Samsung Galaxy S7. Tînăra a profitat de neatenţia unei ospătăriţe şi a luat telefonul mobil care era lăsat nesupravegheat într-un restaurant din piaţa de legume CNCD din Piteşti. O altă femeie care o însoţea pe Loredana V. a ţinut-o de vorbă pe ospătăriţă, pînă cealaltă a furat telefonul. Din fericire, telefonul mobil, în valoare de aproximativ 1.600 lei, a fost recuperat şi returnat păgubitului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 661

Continuare
 
A făcut explozie pe A1 Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 15 decembrie 2017


A făcut explozie pe A1

 

Explozia unui cauciuc combinată cu viteza ar fi putut avea urmări dramatice pentru o şoferiţă de pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Femeia în vîrstă de 31 de ani a scăpat ca prin minune cu răni uşoare. Acesta a refuzat să meargă la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1227

Continuare
 
Cercetat sub control judiciar pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Cazul Soţul, tăiat de concubin cu sabia

Cercetat sub control judiciar pentru tentativă de omor

 

După o noapte petrecută în arest, ieri, Cosmin Alexandru Zaharia, de 22 de ani, din Constanţa, a fost plasat sub control judiciar, în ciuda faptului că asupra lui a fost adusă o acuzaţie foarte gravă.Tînărul este acuzat de tentativă de omor după ce l-a atacat cu o sabie pe fostul soţ al iubitei. După încăierare, au ajuns la spital atît fostul şoţ, cît şi concubinul, ambii avînd răni survenite după ce s-au luat la bătaie pentru o femeie.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 873

Continuare
 
Argeşeni păgubiţi prin metoda „împrietenire“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Aveţi grijă pe cine primiţi în casă!

Argeşeni păgubiţi prin metoda „împrietenire“

 

Infractorii inventează diverse metode pentru a face rost de bani. Ultima lor găselniţă este metoda „împrietenirii“. Mai mulţi argeşeni au căzut victime, ca urmare a acestei stratageme. Indivizii certaţi cu legea merg din uşă în uşă, pretind că sînt distribuitori de diverse produse, mărci renumite, se împrietenesc cu cei care le deschid, fiind primiţi în case, iar în timp de încearcă să convingă cu privire la calitatea produselor, distrăgînd atenţia gazdei, alţii operează, furînd bunuri de valoare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1723

Continuare
 
Criminalul din Mioveni avea discernămînt Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017

Minciunescu răspunde penal

Criminalul din Mioveni avea discernămînt

 

Ieri dimineaţă, Parche­tul de pe lîngă Tribu­nalul Argeş a primit concluziile expertizei realizate de Institutul Naţional Mina Minovici în cazul lui Alin Minci­unescu, criminalul din Mioveni, care, la sfîrşitul lunii august, a înjunghiat mortal o femeie de 69 de ani. Fapta a fost comisă în plină zi, pe stradă, în centrul oraşului, după ce mai avusese o tentativă de omor în urmă cu cîţiva ani.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1888

Continuare
 
Recidivist săltat de poliţişti Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 15 decembrie 2017


Recidivist săltat de poliţişti

 

Un bărbat în vîrstă de 50 de ani, din satul Groşani, comuna Poienarii de Muscel, a fost reţinut, ieri după-amiază, de poliţiştii cîmpulungeni pentru furt calificat. Potrivit anchetatorilor, Cristinel Sîrbea a spart un magazin din zona Rotunda, de unde a furat bunuri în valoare de 2.600 de lei. Bărbatul nu e la prima ispravă de acest gen, fiind un client vechi al oamenilor legii.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 972

Continuare
 
Şoferul şi-a revenit din comă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 14 decembrie 2017


Şoferul şi-a revenit din comă

Ieri, starea lui Constatin E., bărbatul în vîrstă de 42 de ani, rănit grav în accident, era cu mult mai bună. Pacientul şi-a revenit din comă, fiind mutat din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă la Secţia Neurochirurgie. Reamintim cititorilor că, luni, cu puţin înainte de miezul nopţii, Constantin E., de 42 de ani, din comuna Vultureşti, se afla la volanul unei Skoda Octavia. Bărbatul mergea pe DN 73D dinspre comuna Davideşti către Ţiţeşti. Se afla într-o zonă neiluminată din Ţiţeşti, cînd a pierdut controlul volanului. Maşina a ajuns pe contrasens, izbind violent un BMW. În urma impactului violent, şoferul Skodei a rămas încarcerat, fiind scos de pompierii de la descarcerare de la volanul maşinii sale. Constantin E. era inconştient, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în comă. Şoferul BMW-ului a scăpat nevătămat.    
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1002

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5740

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Vin, 17.11.2017

--- 5.134 vizitatori unici ---

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter