Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Şedinţă ordinară la Topoloveni      *** ️Lucrări de investiţii în Piteşti”     *** Conacul Brătianu prin ochii elevilor      *** Maşinile cu volan pe dreapta, nu mai trec RAR-ul      *** Incendiu la Rucăr      *** Reţinut după ce şi-a terorizat socrii     *** În arest după ce a condus fără permis      *** Bun de plată după ce a cîştigat altcineva    *** Montura pentru crap    *** Localizarea crapului sălbatic    *** Preliminarii CE 2020    *** Vor victoria în Ardeal     *** După puncte la Petroşani!     *** România debutează azi în Suedia!     *** Încă două medalii pentru CS Dacia Mioveni     *** Turneu semifinal de volei, la Mioveni     *** Sfinţii zilei      *** Promovare la locul de muncă!     *** Ruladă mozaic cu caşcaval     *** Evenimente 23 martie de-a lungul vremii     *** Emeric Imre în „Zugravul“, la Filarmonica Piteşti     *** Ziua mondială de luptă împotriva tuberculozei    *** Filmele săptămînii 22 - 28 martie    *** Închis pentru infracţiuni rutiere     *** Au transportat o femeie de 250 kg     *** Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident    *** Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii   

 Publicitate pdf
Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

Ieri la Miceşti,

Două fetiţe şi o femeie, rănite în accident


Accident soldat cu rănirea a trei persoane, ieri pe DN 73, în comuna Miceşti. O femeie şi două fetiţe, de 6 ani, respectiv 9 luni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism. Vinovată de producerea coliziunii a fost o şoferiţă, care conducea autoturismul în care se aflau victimele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 148

Continuare
 
Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

De ziua porţilor deschise la Poliţie

Copiii au aflat cum sunt amprentaţi infractorii


Ieri, poliţiştii din Cîmpulung si Mioveni au fost vizitaţi de elevi ai instituţiilor de învăţămînt din judeţ în cadrul manifestărilor ocazionate de ziua Poliţiei Române.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 124

Continuare
 
Au transportat o femeie de 250 kg Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019

Misiune grea pentru pompieri

Au transportat o femeie de 250 kg


Misiune grea, la propriu, pentru pompierii argeşeni. Militarii au fost chemaţi să transporte la ambulanţă, o persoană supraponderală care cîntărea aproximativ 250 de kilograme. Deşi sunase la 112 să ceară ajutor, cînd a ajuns ambulanţa la faţa locului femeia a refuzat transportul la spital. În cele din urmă a fost convinsă şi 12 angajaţi ai ISU Argeş s-au luptat să o coboare de la etajul IV pînă în stradă, la ambulanţă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 283

Continuare
 
Închis pentru infracţiuni rutiere Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Închis pentru infracţiuni rutiere

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Rucăr au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Piteşti, pe numele lui Gheorghe F., în vîrstă de 40 de ani, din Cetăţeni. Omul a fost condamnat la un an, nouă luni şi 10 zile de închisoare pentru infracţiuni rutiere. El conducea fără permis şi a refuzat să i se recolteze probe biologice de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a fost încarcerat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 143

Continuare
 
Bun de plată după ce a cîştigat altcineva Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 martie 2019

Din cauza unui fals făcut de casa de pariuri

Bun de plată după ce a cîştigat altcineva


Un argeşean s-a trezit cu somaţie de la Agenţia Naţională a Finanţelor Publice Argeş prin care îi era pusă proprire pe salariu, pe motiv că nu ar fi plătit un impozit pentru cu cîştig la pariuri. Potrivit documentului, bărbatul ar fi cîştigat un pot de 39.400 lei, pentru care avea obligaţia să achite la stat un impozit de 9.850 lei. Pînă aici, nimic neobişnuit, numai că omul nu jucase şi nu avusese parte de un astfel de cîştig. Surse judiciare au spus că a fost  o practică folosită de cei de la Pariuri pentru clienţii fideli sau pentru funcţionarii publici care ar fi nevoiţi să declare venitul. Treceau în documente cîştigurile şi identitatea altcuiva ca să îi elibereze de povara impozitelor pe cei care joacă frecvent şi obţin sume mari.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 622

Continuare
 
În arest după ce a condus fără permis Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


În arest după ce a condus fără permis


Fără să-i pese de consecinţe un bărbat în vîrstă de 49 de ani, din Piteşti, a ignorat în mod repetat legea. Acesta a fost prins joi seară, în timp ce conducea o autoutilitară deşi avea permisul suspendat. Sa ales cu al doilea dosar penal, tot pentru infracţiuni la regimul rutier, în numai două luni. Ca să-l înveţe minte, oamenii legii au emis pe numele său şi o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în arest. După o noapte petrecută în celulă, probabil că omul se va gîndi mai mult înainte de a comite o nouă infracţiune.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 271

Continuare
 
Reţinut după ce şi-a terorizat socrii Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 23 martie 2019


Reţinut după ce şi-a terorizat socrii


Un individ în vîrstă de 33 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni. Adrian P., din Piteşti şi-a terorizat foştii socrii, vreme de mai multe luni. I-a lovit, i-a ameninţat şi le-a distrus bunuri din gospodărie, în mod repetat, furios că fusese părăsit de concubină. Povestea pare ireală, bărbatul dînd dovadă de o agresivitate cum rar întîlneşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 271

Continuare
 
Incendiu la Rucăr Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 martie 2019


Incendiu la Rucăr

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung, de la Punctul de Lucru Rucăr a fost trimis de urgenţă în comuna Rucăr, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la coşul de fum al unei case. Focul a ars funinginea de pe coş, totul pornind de la scîntei care au ajuns pe coşul de fum care era necurăţat de funingine.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 150

Continuare
 
Lovit de TIR, a ajuns la spital Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Lovit de TIR, a ajuns la spital


Un accident rutier a avut loc miercuri în comuna Mărăcineni, din vina unui şofer neatent. Un alt şofer a ajuns la spital fiind rănit uşor. Gheorghe C, în vîrstă de 57 de ani, din comuna Dîrmăneşti, se afla la volanul unui TIR mergînd dinspre Mioveni către Piteşti.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 233

Continuare
 
Înşelaţi prin metoda „pomana“ Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 martie 2019

Aveţi grijă pe cine primiţi în casă!

Înşelaţi prin metoda „pomana“


Escrocii sînt atît de inventivi încît, deseori găsesc cu uşurinţă oameni pe care să îi păcălească. Poliţiştii Secţiei de Poliţie 4, se confruntă cu o metodă care a făcut multe victime în rîndul vîrstnicilor. Denumită generic „pomana“, aceasta permite indivizilor certaţi cu legea să pătrundă în casele oamenilor. Profitînd de neatenţia proprietarilor infractorii fură bani şi bunuri de valoare.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 666

Continuare
 
39 de solicitări pentru SMURD Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


39 de solicitări pentru SMURD

Pentru echipajele SMURD ziua de miercuri a fost una extrem de solicitantă, dat fiind numărul mare de pacienţi la care s-a intervenit. Echipajele SMURD au fost chemate la 39 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La patru dintre pacienţi a fost necesară deplasarea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 219

Continuare
 
Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019

Prostie scump plătită

Ghicitoarele i-au înlocuit banii cu hîrtii!


Două femei de etnie rromă au reuşit să păcălească o tînără atrăgînd-o să-i ghicească. Au lăsat-o fără bani în buzunar. Dacă ar fi avut bijuterii la ea, tînăra de 20 de ani ar fi rămas şi fără acestea. În loc de bani, ea a primit de la hoaţe un teanc de hîrtii.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 692

Continuare
 
Un Ford a răsturnat un Duster Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 martie 2019

Accident pe strada Depozitelor

Un Ford a răsturnat un Duster


Ieri dimineaţă, în timp ce afară ploua, a avut loc un accident cu două victime pe Depozitelor, în Piteşti. Una dintre maşinile implicate s-a răsturnat. Ambii şoferi au fost răniţi. Poliţiştii au constatat că vinovat este şoferul unui Ford care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 529

Continuare
 
Ultimul condamnat în doarul sclaviei! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Ultimul condamnat în doarul sclaviei!


Vasile Furdui este ultima persoană condamnată în dosarul stăpânilor de sclavi de la Berevoeşti. Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat pe acesta la 9 ani de închisoare pentru trafic de persoane. Bărbatul în vîrstă de 57 de ani a fost încarcerat. Toţi cei 30 de inculpaţi se află în închisoare unde îşi execută pedepsele.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 341

Continuare
 
Percheziţii la afaceriştii din Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 22 martie 2019


Percheziţii la afaceriştii din Argeş


Ample descinderi au avut loc ieri dimineaţă, în 19 judeţe din ţară şi în Capitală. Şi cum judeţul nostru nu a lipsit niciodată din sfera infracţională, ar fi fost imposibil ca mascaţii să nu derscindă şli la noi. Astfel, în Argeş au avut loc 5 percheziţii, 3 dintre acestea avînd loc la societăţi comerciale. Suspecţii sînt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare a banilor, într-un dosar intrumentat de poliţiştii din judeţul Giurgiu. O mare parte din bani obţinuţi ilegal au fost trasferaţi la firme din China. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 890

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 30 din 7961


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info