Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Instanţa i-a redus pedeapsa şi daunele Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 iunie 2018


Instanţa i-a redus pedeapsa şi daunele


Un proces pentru ucidere din culpă, judecat, iniţial, la Judecătoria Topoloveni, s-a încheiat. Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă. În urma rejudecării, instanţa a modificat pedeapsa la care fusese condamnat inculpatul şi daunele pe care acesta este obligat să le plătească. Ca o permieră, instanţa a stabilit gradul de vinovăţie al celor implicaţi în accident, în funcţie de acesta dînd şi pedeapsa


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 851

Continuare
 
Şi-a distrus TIR-ul pe Autostradă Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iunie 2018

Ieri, în timp ce ploua

Şi-a distrus TIR-ul pe Autostradă


Un TIR scăpat de sub control, a provocat, ieri, blocaje în trafic, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 86. Cristian O., de 41 de ani, din Cîmpulung se ducea la Bucureşti să încarce maşina, ce-i aparţine, cu marfă, pentru a o transporta în străinătate. Nu mai poate efectua cursa, din cauză că şi-a distrus autotrenul. Totul, spun poliţiştii, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în timp ce afară ploua.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 828

Continuare
 
Copii judecaţi că s-au bătut Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 28 iunie 2018


Copii judecaţi că s-au bătut


Doi copii, buni sportivi, au ajuns cu părinţii în instanţă după ce s-au luat la bătaie. Cel mai mare, C.I.F., de 16 ani, l-a lovit pe celălalt, G.A., de 15 ani, acesta din urmă avînd nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, din Bucureşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 926

Continuare
 
Hoţii au legat paznicii, ca să poată fura! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 28 iunie 2018

   Au spart peste 15 societăţi comerciale

Hoţii au legat paznicii, ca să poată fura!


Descinderi fulger, ieri de dimineaţă, ale poliţiştilor musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în mai multe locuinţe din judeţele Argeş, Dîmboviţa şi Olt, ai căror proprietari sînt bănuiţi că au legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt comise în dauna unor societăţi comerciale, începînd din luna ianuarie a acestui an şi pînă în prezent.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1615

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 28 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Femeie rănită, dusă la spital

În timp ce se întorcea de la o altă solicitare, membrii unui echipaj SMURD, au fost martorii unui accident rutier, la Tololoveni. Echipajul cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni, a oprti şi a a crodat ajutor victimei, o femei de 34 de ani. Deşi aveua în ambulanţă un pacient, membrii echipajului au transportat-o şi pe femeie la spital. Victima avea  un traumatism cranio-cerebral.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
Judecaţi după ce au tîlhărit, cu cuţitul, doi copii Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 27 iunie 2018

Autorii se află în arest preventiv

Judecaţi după ce au tîlhărit, cu cuţitul, doi copii


Un caz extrem de grav a avut loc în luna mai, cînd doi copii, în vîrstă de 13 ani, au fost luaţi se pe stradă, duşi în fosta clădire a restaurantului Panoramic iar sub ameninţarea cuţitului au fost deposedaţi de telefoanele mobile. Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe autori, cei doi, fiind trimişi în judecată. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 820

Continuare
 
Turiste străine recuperate de salvamontişti! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 27 iunie 2018

Rătăcite în Făgăraş pe o ploaie torenţială

Turiste străine recuperate de salvamontişti!


Ieri, un apel la 112, anunţa că două femei s-au rătăcit în munţii Făgăraş, în zona refugiului Călţun. Cele două nu erau echipate corespunzător, în plus, afară începuse o vijelie cu ploaie şi vînt puternic, ceea ce înrăutăţea, cu mult, starea celor două turiste, şi aşa, destul de speriate că nu mai găsesc drumul de întoarcere. Doi salvamontişti au pornit în căutarea lor, femeile de cetăţenie canadiană fiind găsite şi duse la Bîlea, acolo unde aveau maşina.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 718

Continuare
 
Au vîndut cocaină poliţiştilor Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 27 iunie 2018


Au vîndut cocaină poliţiştilor


Doi indivizi au încercat să vîndă, unui poliţist sub acoperire, 100 de grame de cocaină. A fost săltaţi de mascaţi în timpul tranzacţiei, fiind arestaţi preventiv. Ulterior s-a stabilit că traficanţi nu erau „negustori cinstiţi“ ei avînd mai puţin de 100 de grame în punga vîndută. tribunalul Argeş a dat sentinţa în dosarul celor doi. Ce pedepse au primit cei doi, aflaţi din materialul ce urmează.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1216

Continuare
 
Dubiţă prinsă între două TIR-uri Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 27 iunie 2018

Ieri, la Drăganu,

Dubiţă prinsă între două TIR-uri


Un tînăr de 29 de ani, a scăpat ca prin minune cu viaţă, ieri, după ce dubiţa, pe are o conducea, a fost strivită între două TIR-uri. Conducătorul auto a scăpat cu leziuni, însă nu şi de amenda dată de oamenii legii după ce, din cauză că a perturbat serios traficul după ce a provocat accidentul. Timp de o oră, pe DN 7, la Drăganu, unde a avut loc evenimentul rutier, s-a circulat alternativ pe o singură bandă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 858

Continuare
 
Deţinutul pentru care nu mai contează pedepsele Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 27 iunie 2018


Deţinutul pentru care nu mai contează pedepsele


Mai mulţi deţinuţi, din Penitenciarul Mioveni şi Girugiu erau suspectaţi că fac trafic de droguri în închisoare. La începutul lunii februarie, au avut loc percheziţii, fiind găsite zeci de tablete de metadonă în celulele celor vizaţi. Tribunalul Argeş a dat sentinţa, ieri, în cazul unuia dintre deţinuţii la care au fost găsite drogurile. George Iacob, despre el fiind vorba, are pînă acum, o condamnare de 10 ani, pentru trafic de droguri, una de 6 ani şi 4 luni, pentru înşelăciuni comise din penitenciar, la care se adaugă şi cea de ieri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1574

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 27 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

14 şoferi, lăsaţi pietoni

Numărul şoferilor care rămîn fără permisul de conducere, creşte de la o zi la alta, ceea ce înseamnă că cei de la volan încalcă legea cu bună-ştiinţă. Astfel, dacă duminică, oamenii legii au reţinut 12 permis, ieri, numărul acestora ajunsese la 14. Să ne aşteptăm că mîine să crească din nou? În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 146 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 35.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.         

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
Accident la ieşirea de pe A1 Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 26 iunie 2018


Accident la ieşirea de pe A1

Un tînăr, din judeţul Vîlcea, a trăit o experienţă, traumatizantă, duminică seară, cînd a scăpat ca prin minune cu viaţă, dintr-un accident. Ionuţ B., în vîrstă de 26 de ani, din comuna Păuşeşti, judeţul Vîlcea, conducea un BMW, venind dinspre autostrada Bucureşti-Piteşti, către Rîmnicu - Vîlcea. La ieşirea de pe A1, la Bascov, tînărul a ajuns în curba periculoasă. Nu a redus viteza, iar din acest motiv a pierdut controlul maşinii, izbind violent parapetul din beton. Din fericire, şoferul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, însă, maşina are nevoie de reparaţii serioase. Ionuţ B. a fost amendat cu suma de 58 lei, pentru că nu a adaptat viteza. Curba de la strada Serelor a făcut multe victime pînă acum. Şoferii vin cu viteză de pe A1 şi fiind luaţi prin susprindere de curba periculoasă, nu apucă să vireze, izbindu-se de parapet.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 771

Continuare
 
Şoferul de autobuz a distrus staţia Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 iunie 2018


Şoferul de autobuz a distrus staţia


Un autobuz, care face curse pentru clienţii Carrefour, a distrus, ieri, o staţie de autobuz din zona Big. Şoferul, se ducea către Bascov şi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autovehicul din faţa sa. A ajuns pe trotuar, în staţie, unde a izbit violent amplasamentul din metal, rupîndu-l. Din fericire, nu erau călători în staţie, nici în maşină.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1034

Continuare
 
Blonda beată a ajuns la spital Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 26 iunie 2018

Rănită pe o terasă din Piteşti,

Blonda beată a ajuns la spital


Face ce face şi revine în centrul atenţiei! Alina Badea, tînăra, în vîrstă de 29 de ani, din comuna Albota, care şi-a căştigat renumele de „blonda beată“ a comis-o din nou. Ea ajuns la spital tăiată la o mînă, după ce, fiind în stare de ebrietate a spart un pahar, pe o terasă din Piteşti. A ajuns la spital dar nu a rămas internată.   


Comentarii (3) | Vizualizari: 3337

Continuare
 
Judecat, după ce a omorît un profesor Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 26 iunie 2018


Judecat, după ce a omorît un profesor


Un tînăr din Stîlpeni a accidentat cu maşina un profesor de Matematică, victima decedînd la spital, la trei zile după incident. Moartea cadrului didactic a făcut ca încadrarea juridică a faptei să fie schimbată din vătămare corporală în ucidere din culpă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1248

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 121 - 150 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info