Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Grenadă defensivă găsită în Vişoi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018


Grenadă defensivă găsită în Vişoi


Joi, după-amiază, un tînăr din Cîmpulung a găsit o grenadă defensivă în cartierul Vişoi. Acesta a luat proiectilul şi s-a dus la un bar din zonă. Era curios dacă poate să o vîndă la fier vechi şi cîţi bani încasează pe proiectil. Un fost cadru militar şi-a dat seama de pericolul la care erau expuşi, a luat proiectilul şi l-a aşezat la loc ferit, lîngă podul de la Turn pînă la sosirea autorităţilor locale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 845

Continuare
 
Furau din maşini pe A 1 Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Percheziţii la spărgători  

Furau din maşini pe A 1


Mai multe spargeri de maşini au fost reclamate la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş, începînd din luna septembrie. Toate au avut loc în parcări de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, de pe raza judeţului nostru. Indivizii furau tot ce găseau şi putea fi valorificat. Oamenii legii au identificat doi suspecţi şi joi, au organizat percheziţii în judeţul Ilfov la locuinţele acestora.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1120

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 27 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu la Ştefăneşti

Joi, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost trimis în Ştefăneşti, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la vegetaţia uscată. Focul a ars aproximativ 10.000 de metri pătraţi de vegetaţie şi 2.000 de kiligrame de deşeuri menajere. Pompierii au constatat că, focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 741

Continuare
 
Bărbat cu infarct, dus la Floreasca cu elicopterul Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018


Bărbat cu infarct, dus la Floreasca cu elicopterul


Un elicopter SMURD a aterizat, ieri, în jurul orei 15:45, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel pentru a prelua un bărbat de 55 de ani, din comuna Bughea de Jos, care suferise un infarct miocardic şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Ilie Coşcodaru a fost stabilizat la Spitalul Municipal şi pentru că starea lui de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă s-a ales deplasarea pe calea aerului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 921

Continuare
 
Fotbal şi bătăi cu „Cornul şi laptele”! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

Elevii îşi bat joc de alimentele guvernanţilor!

Fotbal şi bătăi cu „Cornul şi laptele”!


Potrivit unui studiu comandat de Guvernul României în urmă cu cîţiva ani, foarte mulţi elevi, în special cei din mediul urban, îşi bat joc de programul „Cornul şi laptele”, folosind alimentele primite la şcoală pentru a se juca sau pentru a-şi hrăni animalele. Asta în timp ce copii bătuţi de soartă, din familii cu o situaţie materială precară, abia au ce pune pe masă de la o zi la alta şi vin la şcoală tocmai pentru aceste alimente amărîte oferite de guvernanţi. „Cocă” şi „apă chioară”, după cum apreciază cei mai mulţi dintre elevi.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 842

Continuare
 
Flacăra Centenarului, aprinsă şi la Mausoleul Mateiaş Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

După ce a fost plimbată prin tot judeţul,

Flacăra Centenarului, aprinsă şi la Mausoleul Mateiaş


Desfăşurare de forţe politice, ceremoniale militare şi religioase, depuneri de coroane, dar şi o paradă a primarilor şi oficialităţilor, ieri, de Ziua Armatei Române, la Mausoleul Mateiaş, acolo unde a ajuns şi Flacăra Centenarului, plimbată de Consiliul Judeţean Argeş prin judeţ, pe sume astronomice şi cu mult fast.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 705

Continuare
 
14 ani închisoare pentru tentativă de omor Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 26 octombrie 2018

Sentinţă definitivă

14 ani închisoare pentru tentativă de omor


Ieri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă într-un dosar de tentativă de omor. Cel acuzat va trebui să execute, nici mai mult nici mai puţin de, 14 ani închisoare, după ce a vrut să îşi omoare fosta concubină. Apelul său a fost respins de instanţă, ceea ce însemnaă că bărbatul va trebui să îşi ispăşească pedeapsa. În trecut, el a mai fost condamnat o dată, pentru omor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 982

Continuare
 
Foc pus intenţionat la fermier Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018

I-a lăsat animalele fără hrană

Foc pus intenţionat la fermier


Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri seară, în satul Valea lui Enache, din comuna Băiculeşti. A ars, mai întîi vegetaţia uscată însă, din cauza vîntului puternic focul s-a extins pînă la depozitul de furaje al lui Dan Petrescu, un cunoscut fermier din zonă. Acesta este convins că o mînă criminală i-a lăsat animalele fără hrană în pragul iernii şi aşteaptă ca oamenii legii să-l depisteze pe cel care a pus focul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1018

Continuare
 
Falsul inslatator a fost prins la Vîlcea Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018


Falsul inslatator a fost prins la Vîlcea


Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Piteşti l-au depistat pe individul care se dădea drept instalator şi fura din casele piteştenilor. Bărbatul a fost găsit la Vîlcea. Este un recidivist din Tîrgu Jiu, suspectat că a comis fapte similare în mai multe judeţe. A fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de furt şi înşelăciune.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1128

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 26 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

19 şoferi lăsaţi pietoni

Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 189 de sancţuni contravenţonale în valoare totală de peste 55.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţe 19 permise de conducere  şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 864

Continuare
 
Examen pentru detectivi Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 octombrie 2018


Examen pentru detectivi


Cei care doresc să devină detectivi trebuie să ştie că Inspectoraul Judeţean de Poliţie Argeş organizează un nou examen. Acesta va avea loc pe data de 28 noiembrie. Dosarele vor trebui depuse pînă la data de 23 noiembrie. Ce documente sunt necesare şi ce obligaţii trebuie să îndeplinească detectivii, aflaţi în cele ce urmează.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 871

Continuare
 
Vrei să devii jandarm? Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 octombrie 2018

700 de locuri disponibile

Vrei să devii jandarm?


Încep înscrierile pentru sesiunea din luna ianuarie 2019, la şcolile de subofişeri jandamri. Sunt diponilbile 700 de locuri libere. Cei interesaţi pot depune dosarele la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş. Citeşte mai jos ce probe trebuie să treacă fiecare candidat!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 931

Continuare
 
O dubiţă a zobit două maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 octombrie 2018

Ieri, pe DN 73,

O dubiţă a zobit două maşini


Neatenţia l-a costat scump, ieri pe un şofer, în vîrstă de 57 de ani, din comuna Domneşti. Bărbatul a făcut zob două maşini şi s-a ales cu o amendă şi puncte de penalizare. Şi maşina lui a fost distrusă, conducătorul auto fiind nevoit să scoată bani din buzunar să şi-o repare, ceea ce nu va fi deloc ieftin!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1100

Continuare
 
Fiul, în arest la domiciliu, tatăl, sub control judiciar Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 25 octombrie 2018

Suspecţi într-un dosar de furt calificat, tăinuire şi complicitate la furt,

Fiul, în arest la domiciliu, tatăl, sub control judiciar


Aşa după cum v-am informat, pe 27 iunie, poliţişti musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii în mai multe locuinţe din judeţele Argeş, Dîmboviţa şi Olt, ai căror proprietari sînt bănuiţi că au legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt comise în dauna unor societăţi comerciale, în perioada ianuarie – iunie 2018. În urma descinderilor, 11 persoane au fost ridicate şi duse la audieri, la sediul Poliţiei Cîmpulung.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 927

Continuare
 
A căzut poarta peste bătăuşii dezlănţuiţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 25 octombrie 2018

La Ştefăneşti,

A căzut poarta peste bătăuşii dezlănţuiţi


O încăierare de la Ştefăneşti a sfîrşit prost pentru ambii agresori! Astfel, unul a ajuns în arest fiind reţinut, în timp ce al doilea a fost rănit după ce a căzut o poartă pe el, exact în momentul atacului. Acesta din urmă a fost rănit serios, avînd un umăr fracturat. Cum s-a pertecut interesanta poveste aflaţi din cele ce urmează!

Comentarii (1) | Vizualizari: 1340

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 121 - 150 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info