Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Fost consilier local amendat pentru scadal Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018


Fost consilier local amendat pentru scadal


Un fost consilier local a fost amendat de poliţiştii Secţiei 4 după ce a făcut scandal la un cunoscut bar de manele din Piteşti. Stelică Crăciun, fost consilier la Mărăcineni a vrut să intre cu nişte prieteni în clubul Yoko, nefiind lăsaţi din cauza ţinutei. Supărat, s-ar fi certat cu agenţii de pază. Au fost chemaţi poliţiştii care au împărţit amenzi celor puşi pe ceartă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 962

Continuare
 
Şoferul beat s-a oprit într-un cap de pod Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018


Şoferul beat s-a oprit  într-un cap de pod


Inconştienţa de care a dat dovată un tînăr îl poate costa libertatea. În vîrstă de 26 de ani, acesta a urcat băut la volan. S-a oprit cu maşina într-un cap de pod din beton. A fost rănit uşor. Din fericire, a fost singur în maşină şi nu a făcut victime oameni nevinovaţi. După accident a părăsit locul şi a fost găsit de poliţişti la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1011

Continuare
 
Omorît de un taur în călduri Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 octombrie 2018

Cazul: Văcar ucis pe cîmp

Omorît de un taur în călduri


Ceea ce părea a fi o crimă, este de fapt, o moarte accidentală. Autopsia a elucidat misterul morţii lui Marin Din. Văcarul a fost descoperit mort, vineri, pe un cîmp din comuna Căteasca. Bietul om şi-a găsit sfîrşitul după ce a fost călcat în picioare de un taur aflat în călduri. Pe trupul său a fost descoperită şi o împunsătură, în afară de tumefacţii şi zgîrieturi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1757

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

331 de şoferi amendaţi 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. În urma abaterilor constatate, au fost date 331 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 124.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie 18 permise de conducere şi au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.   

Antonela Roşu 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 729

Continuare
 
Şofer de TIR prins beat la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Şofer de TIR prins beat la volan


Aflat la volanul unui TIR pe strada care coboară dintre uzina Dacia Renault către CKD, un şofer a atras atenţia unui echipaj de poliţie aflat în zonă pentru control. Oamenii legii au observat că cel de la volan nu reuşea să menţină direcţia maşinii. L-au tras pe dreapta şi au aflat motivul: era băut! Bărbatul este şofer profesionist şi lucrează pe tir de mulţi ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1207

Continuare
 
S-a aruncat de la etajul VI Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Alt sinucigaş la Spitalul Judeţean

S-a aruncat de la etajul VI


Tragedie petrecută, joi seară, la Spitalul Judeţean unde un bărbat s-a sinucis. Pacientul în vîrstă de 79 de ani, din Bucureşti s-a aruncat de la etajul VI. Omul era foarte bolnav şi încă de la internare îi spusese medicului că a venit la Piteşti pentru a-şi căuta loc de veci. În luna februarie un pacient internat tot la secţia Cardiologie, s-a sinucis sărind în gol de la fereastra de la baie, exact ca şi în acest caz.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 872

Continuare
 
Văcar ucis pe cîmp Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

La Căteasca,

Văcar ucis pe cîmp


Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit ieri dimineaţă, pe un cîmp din comuna Căteasca. Victima avea leziuni la faţă şi în zona toracelui. A fost chemată echipa operativă existînd suspiciuni de omor. După urmele de pe trup, bărbatul în vîrstă de 65 de ani părea ucis în bătaie. Omul era văcar la un fermier şi dusese vitele la păscut cînd a avut loc tragedia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 899

Continuare
 
Casă cu 16 camere mistuită de incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Casă cu 16 camere mistuită de incendiu


Incendiu devastator, joi seară, în comuna Băiculeşti. O casă cu 16 camere, a fost făcută scrum. Proprietarul care era singur în casă, a reuşit să se salveze. Nu a mai rămas nimic întreg din munca lui. Mai mult a pierdut şi o sumă importantă de bani care se afla în

imobilul distrus de foc.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 747

Continuare
 
Accident mortal la Mălureni Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018


Accident mortal la Mălureni


Ieri după-amiază un şofer a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent cu un alt autoturism. Nenorocirea s-a petrecut în comuna Mălureni. Un bărbat în vîrstă de 89 de ani şi-a pierdut viaţa din cauză că a virat fără să se asigure. Omul a rămas încarcerat în maşina lui, trupul neînsufleţit fiind scos de pompieri.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 988

Continuare
 
Femeie găsită moartă în mijlocul drumului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

  La Albeştii de Muscel

Femeie găsită moartă în mijlocul drumului


Violenţa domestică a devenit ceva normal în zilele nostre, în condiţiile în care sărăcia, sau, din contră, bogăţia, lipsa educaţiei şi gelozia dusă la extrem fac parte din viaţa unora dintre semenii noştri. La acestea se mai adaugă consumul exagerat de alcool sau de droguri şi avem, iată, ingredientele perfecte pentru ca protagoniştii, soţi sau concubini, părinţi sau copii, să ajungă fie la spital, fie la poliţie, sau, mai rău, în mormînt.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1235

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A ars gunoiul menajer

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, strada Cetului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată.  Au ars aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată şi 500 kg de gunoi menajer. Concluzia pompierilor a fost că a fost folosită  intenţionat  sursa de aprindere pentru a genera incendiul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 778

Continuare
 
Badea de la Evidenţă din nou, director Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 19 octombrie 2018

A cîştigat procesul cu Consiliul Judeţean Argeş

Badea de la Evidenţă din nou, director


Scandalul dintre Viorel Marian Badea şi Consiliul Judeţan Argeş a ajuns la final. Instanţa i-a dat cîştig fostului director executiv care, potrivit hotărîrii judecătoreşti va trebui să fie repus în funcţie. Judecătorii au decis că directorul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Argeş a fost destituit ilegal. Acesta a fost cercetat disciplinar după ce a încercat, în baza aceleiaşi legislaţii prin care CJ Argeş a mărit salariile aparatului propriu, să majoreze şi salariile angajaţilor din subordinea sa. Consilierii judeţeni au votat în şedinţa din 27 iulie suspendarea din funcţie a lui Viorel Badea şi eliminarea lui din cadrul instituţiei.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1160

Continuare
 
Percheziţii la samsari de maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Percheziţii la samsari de maşini


Două percheziţii au fost organizate ieri dimineaţă, la Albeştii de Argeş şi Albeştii de Muscel la doi cunoscuţi samsari de maşini din zonă. Cei doi sunt asociaţi la o firmă prin intermediul căreia în 2015 au cumpărat maşini second hand din străinătate. Nu le înregistrau şi în evidenţele contabile astfel că, au prejudiciat statul prin neplata TVA-ului. Prejudiciul este de peste două milioane de lei.                                

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1011

Continuare
 
Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018


Fostul primar s-a trezit cu mascaţii la uşă


În loc să-şi bea cafeaua de dimineaţă liniştit, fostul primar al comunei Albeştii de Muscel, a avut parte ieri de o vizită neaşteptată! La prima oră s-a trezit cu mascaţii la uşă. Oamenii legii aveau mandat de percheziţie într-un dosar de evaziune fiscală. Adevăratele acuzaţiile nu-l vizau în mod direct pe fostul edil, însă, asta nu l-a scăpat de transpiraţiile reci de pe şira spinării cînd a văzut documentul.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1785

Continuare
 
Deţinut celebru mort Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 19 octombrie 2018

A organizat cea mai spectaculoasă evadare din România

Deţinut celebru mort


Un deţinut a murit, marţi, după ce i s-a făcut rău la Penitenciarul Mioveni. Deşi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, acolo a decedat, din cauza unei insuficienţe respiratorii severe. Bărbatul în vîrstă de 50 de ani era un recidivist cunoscut, devenit celebru în anul 2000, după ce împreună cu alţi 5 deţinuţi a organizat o evadare din Penitenciarul Mioveni. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2154

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 151 - 180 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info