Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Rudar, trimis în judecată pentru ultraj Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

După ce a agresat o poliţistă de la Schitu Goleşti

Rudar, trimis în judecată pentru ultraj


Viorel Onică, în vîrstă de 30 de ani, din satul Lăzăreşti, comuna Schitu Goleşti, a fost cercetat penal, sub control judiciar, pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri după ce a agresat un echipaj de Poliţie, de la secţia rurală din localitate, care se afla în misiune.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

Continuare
 
Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 octombrie 2018

 Cazul: Femeie omorîtă când traversa regulamentar

Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest!


Poliţiştii Serviciului Rutier Piteşti l-au reţinut ieri pe Marian M., de 23 de ani, tot din Piteşti. Tînărul a provocat accidentul rutier mortal, de la sensul giratoriu, din interesecţia bulevardului Republicii cu străzile Negru Vodă, Eremia Grigorescu şi Dumbravei. Poliţiştii au obţinut imagini surprinse în momentul tragediei care dovedesc faptul că tînărul a comis mai multe încălcări ale legii privind circulaţia rutieră, provocînd tragedia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1242

Continuare
 
Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Cazul: Te opresc „că vreau şi pot“!

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!


Un poliţist de la A 1 a fost reclamat de medicul stomatolog Teofil Anghelin după ce, omul legii a avut un comportament arogant. Agentul i-a reţinut permisul pe motiv că ar fi depăşit neregulamentar. Convorbirea între omul legii şi medicul de la volan a avut însă nuanţe sarcastice, ceea ce l-a deranjat pe acesta din urmă, motiv pentru care a înaintat plîngerea către şeful Poliţiei Române. Ieri, la redacţia noastră a sunat Dumitru Coarnă, liderul SNPPC anunţînd că agentul este membru al acestui sindicat şi îi va fi asigurată asistenţă juridică. Mai mult, Dumitru Cornă susţine că poliţistul a acţionat legal şi corect!   

Comentarii (8) | Vizualizari: 4788

Continuare
 
Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Mesaj disperat!

Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui


Are 34 de ani şi singura lui speranţă este să învingă boala cumplită şi să trăiască. Alexandru Cristian Păuşescu, din Piteşti, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Se luptă cu ea de aproape un an. Aproape că a învins, dar nu mai are resursele financiare să străbată drumul pînă la capăt. Părinţii lui, oameni oneşti, cer ajutor semenilor pentru a-şi salva singurul copil. Speră că Dumnezeu îi va da fiului lor a doua şansă la viaţă. Pentru asta, familia trebuie să ţină pasul cu cheltuielile necesare tratamentului, ceea ce nu este deloc uşor. Au cheltuit toate resursele, s-au împrumutat, au fost ajutaţi de prieteni... Oameni cu suflet haideţi să-l ajutăm pe Alexandru!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1977

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Amenzi de 50.000 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 730

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au ars 3 hectare de vegetaţie uscată

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Răteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetaţie uscată. Concluzia pompierilor a fost că s-a folosit intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 773

Continuare
 
Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Pentru că nu era atent la drum,

Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ


Ieri, o maşină a ajuns în şanţ pe A1, din cauză că şoferul a avut alte preocupări. Accidentul a avut loc la intersecţia autostrăzii cu şoseaua care duce spre Răteşti. La faţa locului fiind chemaţi pompierii. Iniţial s-a spus că maşina ar fi răstrunată, însă, pompierii au constatat că maşina era pe roţi, dar în şanţ.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 809

Continuare
 
Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Şase persoane rănite, în urma unui accident pe Mateiaş

Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73!


Două maşini au fost grav avariate şi şase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, după-amiază, pe serpentinele de la Mateiaş. Deşi la 112 s-a anunţat o persoană încarcerată, echipajul sosit de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung nu a mai intervenit, victima reuşind să iasă singură din maşină. Poliţia Rutieră Cîmpulung face acum cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc accidentul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1059

Continuare
 
„S-a luptat cu mine, să-mi fure rucsacul„ Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Mărturia uneia dintre femeile atacate:

„S-a luptat cu mine, să-mi fure rucsacul“

Tîlhari reţinuţi


Patru tîlhării reclamate în patru zile, cu asta s-au confruntat poliţiştii zilele trecute! Sîmbătă autorii au fost reţinuţi, stabilindu-se că pe lîngă infracţiunile reclamate, indivizii mai aveau alte două tentative de tîlhărie. La percheziţiile efectuate la suspecţi, au fost găsite o parte dintre bunurile furate. Despre modul cum operau indivizii am discutat cu una dintre victime. Femeia ne-a povestit cum a fost atacată şi cum s-a luptat făptaşul cu ea pentru a-i smulge rucsacul.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1266

Continuare
 
Te opresc „că pot şi vreau”! Imprimare E-mail
(9 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Poliţist de la A1 către un şofer oprit în trafic:

Te opresc „că pot şi vreau”!


Un agent de la Poliţia Autostrăzi A1 a fost reclamat, la IGPR, de un medic din judeţul Argeş pentru comportament abuziv. Totul, după ce omul legii l-a oprit în trafic şi i-a reţinut permisul de conducere pentru depăşire pe partea stîngă! Reclamantul susţine că atitudinea agentului din timpul controlului a fost una arogantă şi care lasă de dorit.  Pentru a face dovada zelului de care a dat dovadă poliţistul, şoferul a depus la plîngere şi înregistrările audio făcute la faţa locului.   

Comentarii (14) | Vizualizari: 2925

Continuare
 
Prins cînd fura din maşină Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018


 Prins cînd fura din maşină


Joi noaptea, oamenii legii de la Poliţia Oraşului Mioveni l-au prins în flagrant delict, pe strada Petre Zugravu, din Mioveni, pe Ionel N., în vîrstă de 18 ani, din comuna Coşeşti. Tînărul a fost prins în timp ce fura unele bunuri dintr-o maşină parcată.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
Tamponare provocată de un şofer beat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018


Tamponare provocată de un şofer beat


O tamponare petrecută, aseară, în cartierul piteştean Găvana, a avut urmări nebănuite pentru un şofer inconştient. Petre E., de 68 de ani, din Piteşti conducea un Logan mergînd pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de o Dacia Dokker pe care a lovit-o.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 674

Continuare
 
Tîlhari liberi, atacă noaptea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Evitaţi zonele întunecate

Tîlhari liberi, atacă noaptea!


Patru tîlhării au fost comise în Piteşti în ultimele 10 zile. Suspecţii sunt liberi! Pot fi diferiţi sau poate fi vorba de acelaşi autor. Autorii au acelaşi mod de operare: urmăresc victimele pînă în locuri întunecate şi le atacă smulgîndu-le genţile. Oamenii legii au un cerc de suspecţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1046

Continuare
 
Limită de viteză la sensul giratoriu din Nord Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

Atenţie şoferi!

Limită de viteză la sensul giratoriu din Nord


A fost montat un indicator cu limită de viteză la 30 de kilometri, pe bulevardul Republicii, înainte de sensul giratoriu cu strada Eremia Grigorescu, Dumbravei şi Negru Vodă. Decizia limitării vitezei pe porţiunea de drum de pînă la intersecţia a fost luată după ce la trecerea de pietoni din zonă au avut loc două accidente extrem de grave. Într-unul şi-a pierdut viaţa o femeie, în altul un bărbat a fost lovit de două maşini. Ambii traversau regulamentar.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1013

Continuare
 
94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 octombrie 2018

La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni,  

94 de deţinuţi s-au întrecut la fotbal, tenis şi darts


94 de persoane private de libertate, din penitenciarele Codlea, Craiova, Găeşti, Bucureşti Jilava, Bucureşti Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploieşti, Tîrgu Jiu şi Timişoara au participat ieri, începînd cu ora 09:00,  la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni  la activitatea interpenitenciară „Olimpiada persoanelor private de libertate”, ediţia a V-a.                  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 873

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 181 - 210 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info