Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 
Minor condamnat că a violat un copil Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019

Instanţa a dispus

Minor condamnat că a violat un copil


La sfîrşitul săptămînii trecute, adolescentul în vîrstă de 17 ani, din comuna Mihăeşti, care, anul trecut, la mijlocul lunii iulie, a violat un băieţel de 9 ani, din aceeaşi localitate, şi-a primit pedeapsa, pe cale legală. N-a ajuns la puşcărie, ci într-un centru de detenţie pentru minori, în vederea reeducării. Asta deşi victima sa a fost obligată, prin constrîngere atît fizică cît şi psihică, să întreţină raporturi sexuale orale şi anale timp de două săptămîni. Agresorul a fost reţinut iniţial 24 de ore, iar din 24 iulie 2018 s-a aflat în arest preventiv, la cererea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 1046

Continuare
 
Agresat cu umeraşul Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Agresat cu umeraşul


Opt luni închisoare, atît a primit un piteştean acuzat de loviri şi alte violenţe. Acesta a fost judecat şi instanţa a dispus pedeapsa amintită. În februarie 2018, inculpatul l-a lovit cu un umeraş, de mai multe ori pe un tînăr. Marian O. a scăpat însă cu amînarea aplicării pedepsei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 893

Continuare
 
A vrut să ajute şi e bun de plată! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 14 ianuarie 2019

Bine faci...rău găseşti!

A vrut să ajute şi e bun de plată!


De mai bine de doi ani, un bărbat din Mioveni se luptă să scape de nişte datorii care nu sunt ale lui! Omul, de bună credinţă, a acceptat să devină girant pentru două doamne care au făcut împrumuturi. Acestea însă nu au mai plătit şi el a rămas să achite creditele. Nicolae Ilie este disperat şi nu ştie cum să mai scape, fiind executat silit. Asta în ciuda faptului că cele care au contractat împrumuturile sunt angajate cu carte de muncă şi ar putea fi ele executate, după cum susţine bărbatul.  

Comentarii (5) | Vizualizari: 2106

Continuare
 
Traficant cunoscut, arestat Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019

Autorităţile belgiene au emis un mandat european

Traficant cunoscut, arestat


Un cunoscut al oamenilor legii, întîlnit în multe anchete, în calitate de inculpat, a ajuns din nou în arest. De această dată pe numele individului exista un mandat european de arestare. Tînărul în vîrstă de 29 de ani, era căutat de autorităţile belgiene, fiind acuzat de trafic de persoane. Pe numele său a fost emis un mandat, urmînd a fi extrădat.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1278

Continuare
 
I-a rupt maxilarul unui bărbat Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019

Proaspăt eliberat din închisoare, agresorul

I-a rupt maxilarul unui bărbat


Recent eliberat din penitenciar, un individ din Piteşti a provocat un scandal într-un local din centrul oraşului. Victimă i-a căzut un client, pe care l-a bătut şi i-a rupt maxilarul. Dan Florin C., de 33 de ani, a devenit celebru după ce, în iulie 2015, în urma unui conflict l-a tăiat cu sabia pe adversarul său. După comiterea faptei a fugit, fiind prins în Malmo, în Suedia. A fost condamnat, însă, se vede că nu a învăţat nimic din experienţa trăită în spatele gratiilor.    

Comentarii (11) | Vizualizari: 2876

Continuare
 
Tînăr încarcerat Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 14 ianuarie 2019


Tînăr încarcerat

Vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru infracţiuni la regimul rutier. Mandatul emis de Tribunalul Argeş l-a vizat pe V.G.S., de 23 de ani, din Merişani. Tînărul a fost încarcerat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 963

Continuare
 
A făcut accident în intersecţie Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Nu a acordat prioritate şi

A făcut accident în intersecţie


Pe o ninsoare abundentă, joi seara, un şofer neatent le-a dat de muncă poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti, după ce a provocat un accident. Au rezultat două victime şi două autoturisme au fost avariate. Totul, din cauză că şoferul vinovat nu a acordat prioritate. Evenimentul rutier l-a lăsat fără permis, documentul fiindu-i reţinut pe durata cercetărilor. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1134

Continuare
 
Ene pierde funcţia de primar! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Prefectul va semna ordinul

Ene pierde funcţia de primar!


Unde-i lege, nu-i tocmeală! Sentinţa definitivă potrivit căreia Florea Ene a pierdut dreptul de a deţine funcţia de primar, va fi pusă în aplicare de prefectul Judeţului! Emilian Dragnea va semna luni, ordinul de încetare a mandatului pentru edilul comunei Moşoaia.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 2106

Continuare
 
Individul care a vrut să-l fure pe primar, recidivist notoriu Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Individul care a vrut să-l fure pe primar, recidivist notoriu


Aşa după cum v-am informat în ediţia de ieri a ziarului, miercuri noaptea, primarul comunei Albeştii de Muscel, Mihai Cătălin Manta, a surprins în gospodăria sa un individ care venise la furat. După ce a dat nas în nas cu edilul, bărbatul a rupt-o la fugă şi s-a pierdut în noapte, fără să fi apucat să sustragă ceva. Poliţiştii din Albeştii de Muscel, alertaţi prin 112, au pornit-o pe urmele sale, iar spre dimineaţă suspectul a fost identificat şi reţinut în vederea audierii. Individul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a fost ridicat de oamenii legii din locuinţa sa situată în cătunul de rudari din comuna Bughea de Sus, iar acum urmează să dea socoteală în faţa legii pentru fapta sa, el fiind şi recidivist. Ultima condamnare, pentru furt calificat, a primit-o în luna ianuarie, anul trecut. Primise o pedeapsă cu suspendare şi se află în perioada de supraveghere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 736

Continuare
 
Cer despăgubiri pentru pacientul mort în spital Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Familia unui bărbat din Boteni,

Cer despăgubiri pentru pacientul mort în spital 


În martie 2017, vă relatam drama unei familii din Boteni. Aurelian Iosifescu, de 46 de ani, se inter-nase la Spitalul Municipal Cîmpulung, iar apoi la „Bagdasar Arseni” din Capitală, ca să se opereze, după ce căzuse dintr-o căruţă. După patru săptă-mîni, bărbatul s-a întors acasă în sicriu. Acum doi ani, rudele susţineau că el nu a murit din cauza accidentului suferit, ci răpus de o bacterie pe care a contactat-o în spital.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1376

Continuare
 
Arestaţi că au golit cardul găsit Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Arestaţi că au golit cardul găsit


O pedeapsă de maxim 7 ani închisoare riscă doi bărbaţi din Piteşti. Cei doi au ajuns în arest după ce au folosit cardul găsit, făcînd cumpărături de peste 15.000 de lei.  Sunt acuzaţi de însuşirea bunului găsit, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi obţinerea ileagă de fonduri. Cardul fusese pierdut de reprezentanţii unei firme, care din neglijenţă nu l-au blocat. Bărbaţii ar fi trebuit să înapoieze bunul găsit, în schimb au preferat să profite din plin.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1372

Continuare
 
A provocat accident cu trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Şoferul grăbit

A provocat accident cu trei maşini


Joi seară, la puţin timp după ce zăpada s-a aşternut, a avut loc un accident pe DN 7 C, la Bascov. Totul, din vina unui şofer grăbit care s-a angajat în depăşirea unui TIR, fără să ţină cont de vremea de afară şi de faptul că se circula în condiţii de iarnă. Rezultatul a fost avarierea a trei maşini şi rănirea unei persoane.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1170

Continuare
 
A bătut doi tineri pe stradă Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Aflat în arest la domiciliu

A bătut doi tineri pe stradă


Se pare că pentru George Cătălin V., de 25 de ani, din Mioveni legea, nu mai are nicio valoare. Deşi se afla sub măsura arestului la domiciliu, acesta a nesocotit-o şi a comis o nouă infracţiune. A bătut pe stradă doi tineri pe care nici măcar nu-i cunoştea! A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Mai era cercetat în două dosare, unul pentru trafic de droguri, altul pentru loviri şi alte violenţe.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1259

Continuare
 
Accident cu trei maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 12 ianuarie 2019


Accident cu trei maşini

Joi seara, un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a fost solicitat să intervină în Ştefăneşti, pentru a lua toate măsurile care se impun, de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini. Este vorba despre un autotractor, o autoutilitară şi un autoturism. La intervenţie a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 915

Continuare
 
Prietenul a luat vina asupra lui Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 11 ianuarie 2019

 În arest, că a condus beat şi fără permis

Prietenul a luat vina asupra lui


Doi prieteni de pahar au ajuns în arest după ce au încercat să-i ducă pe poliţişti pe o pistă greşită, în ancheta privind un accident. Evenimentul rutier a avut loc pe 26 noiembrie, anul trecut, pe DN 73 la Mărăcineni. Şoferul a provocat un accident în lanţ şi a fugit împreună cu pasagerul din dreapta. Cînd au fost prinşi, pasagerul a luat vina asupra lui, spunînd că el a condus. Niciunul nu deţinea permis şi erau şi beţi criţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1088

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 181 - 210 din 7777


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info