Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Elevul gonea cu 122 de kilometri la oră! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 11 iunie 2018

Instructorul de lîngă el nu a reacţionat

Elevul gonea cu 122 de kilometri la oră!


Descoperire incredibilă a poliţiştilor, sîmbătă, pe DN 73, şoseaua care leagă Piteştiul de Cîmpulung. Un tînăr de 18 ani, din Cîmpulung, elev la şcoala de şoferi, gonea cu 122 de kilometri la oră, cu maşina pe care făcea instructajul pentru a obţine permisul de conducere. Instructorul care ocupa locul din dreapta şi, care ar fi trebuit să-l înveţe, printre altele, cum să conducă prudent, a declarat ulterior că nici măcar nu şi-a dat seama că viteză avea învăţăcelul.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1278

Continuare
 
A căzut cu maşina în prăpastie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 iunie 2018

În timp ce făcea of road, pe munte

A căzut cu maşina în prăpastie


Un bucureştean în vîrstă de 60 de ani, a căzut cu maşina într-o prăpastie, la circa 50 de metri, după, ce, se pare, că făcea curse of road. Operaţiunea de salvare a durat vreme de aproximativ 3 ore, sîmbătă, în comuna Sălătrucu, pe un traseu montan care duce către Vârful Negoiu. Deşi la faţa locului a fost solicitat şi un elicopter, cu ajutorul căruia victima să fie scosă din hău, din cauza condiţiilor meteo aparatul de zbor nu a putut interveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1310

Continuare
 
A murit Mircea Georgescu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 iunie 2018

Fostul vicepreşedinte al CJ Argeş, condus ieri pe ultimul drum

A murit Mircea Georgescu!


Doliu la Consiliul Judeţean Argeş în weekend-ul ce abia a trecut. Sîmbătă a încetat din viaţă, la vîrsta de 75 de ani, Mircea Georgescu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, de profesie inginer constructor. Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii ,,Izvorul Tămăduirii” din Expo-Parc Piteşti, slujba de înmormîntare avînd loc ieri la prînz.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2214

Continuare
 
Tînăr de 23 de ani, a pierit în accident Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 11 iunie 2018

La Vîlcele,

Tînăr de 23 de ani, a pierit în accident


După ce a petrecut cu prietenii, un tînăr în vîrstă de 23 de ani, din comuna Băiculeşti şi-a găsit sfîrşitul în urma unui teribil accident rutier. Viteza, ar fi potrivit primelor cercetări, cauza nenorocirii. Maşina condusă de el a izbit violent un pom de pe marginea drumului, la Vîlcele. Afară plouase iar tînărul şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2439

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 11 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc o magazie

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în localitatea Domneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. La această intervenţie a participat şi SVSU Domneşti cu o autospecială cu apă şi spumă. A ars magazia din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp. Concluzi apompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de focul deschis în spaţii deschise.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 877

Continuare
 
Acoperiş mistuit de flăcări, la Stoeneşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018


Acoperiş mistuit de flăcări, la Stoeneşti


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, joi după-amiază, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Stoeneşti. Flăcările au cuprins acoperişul unei case şi ameninţau să distrugă întreaga locuinţă, dar şi alte imobile din jur, însă pompierii au ajuns cu repeziciune la faţa locului reuşind să limiteze proporţiile pagubelor.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
Tîlhari în România, tîlhari şi în Austria Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Au fost emise mandate europene pe numele lor

Tîlhari în România, tîlhari şi în Austria


Doi argeşeni, în prezent condamnaţi pentru comiterea unei tîlhării, sînt căutaţi de autorităţile austriece tot pentru comiterea de tîlhării. Pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare preventivă. Curtea de Apel Piteşti a admis cererile însă, deocamdată, mandatele nu pot fi puse în aplicare. Atît Andrei Cosmin Ilinca cît şi Florin Mădălin Mărunţelu vor trebui să îşi termine de ispăşit pedeapsa în România, imediat după aceea urmînd a fi extrădaţi!   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 957

Continuare
 
Patron condamnat Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

La patru ani de la accidentul de la pasarela Mioveni,

Patron condamnat 


La patru ani de la producerea unui grav accident, cînd un autobuz plin cu 38 de călători s-a prăbuşit de pe pasarela care duce la Mioveni, pe DN 73 D, patronul firmei de transporturi a fost condamnat. Marin Manole, a fost a acuzat de vătămare corporală din culpă, stabilindu-se în cursul anchetei că deşi la inspecţia tehnică efectuată periodic, autobuzul era „bun tehnic“, realitatea era cu totul alta, accidentulul datorîndu-se uzurii maşinii. Sentinţa definitivă a fost dată ieri!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1479

Continuare
 
Fiul îşi acuză tatăl de braconaj Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Supărat că i-a făcut viaţa un calvar,  

Fiul îşi acuză tatăl de braconaj


Un tînăr în vîrstă de 23 de ani, din comuna Mihăeşti, îşi acuză tatăl, paznic de vînătoare la un fond privat din Bucureşti, de braconaj cinegetic. Potrivit „juniorului”,  nu mai puţin de şapte trofee de ţap ar fi îngropat „seniorul” într-o grădină, „ca să se învechească”, urmînd ca apoi să le valorifice pe piaţa neagră. De existenţa acestora ne-am convins şi noi, mergînd la faţa locului, însă oamenii legii, care au intrat pe fir, vor stabili dacă aceste exemplare au fost vînate ilegal sau cu acte-n regulă. Cert este faptul că cei doi bărbaţi, Dragoş Olaru (tatăl) şi Dragoş Mihai Olaru (fiul), au ajuns să se duşmănească de moarte, tînărul susţinînd că părintele său i-a făcut viaţa un calvar.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1263

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 09 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Supermarket inundat

Un echipaj cu o autospecială şi o motopompă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu  a intervenit în municipiul Piteşti, cartier Prundu, pentru evacuarea apei acumulată în urma precipitaţiilor, din rampa de încărcare a unui supermarket. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 15 mc de apă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 930

Continuare
 
Camion strivit de TIR Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

Ieri dimineaţă, la Cotmeana

Camion strivit de TIR


Un şofer neatent a provocat, ieri dimineaţă, pe DN 7 un accident rutier soldat cu două victime. Coliziunea a avut loc între o autospecială Iveco încărcată cu mobilă şi un TIR, traficul fiind blocat mai bine de o oră. Şoferii din trafic au fost direcţionaţi pe o rută ocolitoare, fiind folosit un drum comunal. Totul, după ce înainte cu circa 30 de minute, tot pe DN 7, un autocamion se răsturnase într-o curbă la Deduleşti, blocînd sensul de coborîre.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1085

Continuare
 
Pedepsele patronilor de sclavi, reduse! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Pedepsele patronilor de sclavi, reduse!


Un nou dosar al proprietarilor de sclavi de la Berevoeşti a ajuns la final, Curtea de Apel Piteşti dînd sentinţa definitivă! Instanţa s-a dovedit îngăduitoare cu inculpaţii acuzaţi de atrocităţi pe care nu greu ni le putem imagina, astfel, pedepsele celor 7 au fost reduse, chiar şi cu cîte 4 ani. La cîteva ore după ce a fost dată decizia, trei dube cu mascaţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi una de la Biroul Urmăriţi, au făcut un raid la Berevoeşti, pentru a pune în executate mandatele. Cei 7 patroni de sclavi au fost încarceraţi la Penitenciarul Mioveni.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1311

Continuare
 
Jurnalist mort la 41 de ani! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Jurnalist mort la 41 de ani!


Este doliu în presa din România, jurnalistul originar din Argeş, George Berevoianu încetînd din viaţă, miercuri la vîrsta de 41 de ani. Anunţul morţii jurnalirstului a fost făcut de realizatorul Tv Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. „Colegul nostru George Berevoianu a plecat astăzi la Ceruri! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, a scris Rareş Bogdan.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 2852

Continuare
 
S-a răsturnat în curbă Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 08 iunie 2018

La Deduleşti

S-a răsturnat în curbă


Cursă întreruptă brusc, ieri dimineaţă, la Deduleşti, pentru un şofer de TIR. Nicolae S, de 61 de ani, din Rîmnicu Vîlcea, a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, şi s-a răsturnat pe-o parte, pe carosabil. Şoferul a scăpat nevătămat!   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1117

Continuare
 
Plîngînd la telefon a „stors“ peste 1000.000 lei Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 08 iunie 2018


Plîngînd la telefon a „stors“ peste 1000.000 lei


Are doar 18 ani şi un talent deosebit în a înşela persoane vîrstnice. Mai ceva ca un actor, Dragoş N., din Medgidia, trece de la o stare la alta intrînd în pielea personajelor pe care le imită. Acesta plînge, vorbeşte cu voce gravă, se răsteşte sau impresionează prin voce mieroasă, în funcţie de caz, reuşind în acest fel să stoarcă sume uriaşe de la persoane naive. A păcălit în judeţul nostru prin metoda „Accidentul“, cel puţin, 7 per-soane. A fost reţinut, miercuri seară, sub acuzaţia de înşelăciune.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1978

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 211 - 240 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info