Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 11 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Martori mincinoşi

După ce au făcut mărturii false într-un proces, au ajuns să fie ei înşişi inculpaţi. Este cazul a doi bărbaţi din Piteşti care erau martori într-un dosar de încăierare. Depoziţiile lor puteau schimba soarta celor acuzaţi. Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de mărturie minicinoasă. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că Iustinian Ţ. de 38 de ani Ioan Narcis F., de 43 de ani, ambii din Municipiul Piteşti, fiind audiaţi în faza de judecată a unui dosar penal în calitate de martori, ar fi făcut afirmaţii mincinoase în legătură cu împrejurările esenţiale asupra cărora au fost întrebaţi. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmînd a fi prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luare a unor măsuri.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
Tâlhari căutaţi în întreaga ţară Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 octombrie 2018

Dacă îi cunoaşteţi, sunaţi la 112!

Tâlhari căutaţi în întreaga ţară


Au comis o tîlhărie în Austria şi sunt căutaţi. Inspectoratul General al Poliţiei Române cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor doi. La data comiterii faptei, autorii au fost surprinşi de camere de supraveghere din imobilul unde a fost dat atacul. Autorităţile austriece au trimis fotografiile celor doi în România cerînd sprijin.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1149

Continuare
 
Accident cu patru victime Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 octombrie 2018

Din cauză că nu a acordat prioritate

Accident cu patru victime


Accident soldat cu rănirea a patru persoane, petrecut luni, la Budeasa. Totul, din vina unui şofer care nu a acordat prioritate de trecere.  Bărbatul în vîrstă de 71 de ani, este, acum, cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 826

Continuare
 
Fetiţă accidentată cînd traversa pe trotinetă Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 10 octombrie 2018

Lăsată nesupravegheată

Fetiţă accidentată cînd traversa pe trotinetă


S-a întîmplat, luni seară, la  Mioveni! O fetiţă, în vîrstă de 9 ani, a încercat să traverseze strada pe trotinetă. A fost lovită de o maşină. Înainte de impact, ca să o evite pe copilă, şoferiţa a tras de volan şi a ajuns cu autoturismul într-un parapet. Asta a salvat-o pe micuţa care ,astfel, a fost acroşată uşor şi nu lovită în plin, cum exista riscul să se întîmple.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1109

Continuare
 
Percheziţii la samsarii de maşini Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 10 octombrie 2018


Percheziţii la samsarii de maşini


Ample percheziţii, în mai multe judeţe, între ele şi judeţul Argeş, ieri dimineaţă. Suspecţii sunt bănuiţi că au fraudat statul german de unde au cumpărat maşini fără să plătească TVA, ulterior oferindu-le spre vînzare. Samsarii de maşini ar fi adus un prejudiciu Germaniei de peste 21.000.000 de euro. În judeţul Argeş a existat un mandat de aducere pe numele unui bărbat din Budeasa.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2296

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 10 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Amendaţi pentru viteză

Au primit sancţiuni pentru viteză excesivă, că nu purtau centură de siguranţă, în timp ce se aflau la volan ori vorbeau la telefon. Nu sunt deloc puţini, ci 200.  În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 200 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 50.700 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 795

Continuare
 
Boierul Lerescu, comemorat Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018

Împuşcat în urmă cu 140 de ani

Boierul Lerescu, comemorat


Pe 5 octombrie, s-au împlinit 140 de ani de cînd Ioan (Iancu) Lerescu, stăpînul moşiei Lereşti, a fost împuşcat. Chiar în locul unde a fost ucis cu focuri de armă, Lerescu a fost înmormîntat în faţa Bisericii „Sfinţii Voievozi”, dovadă a poziţiei sale înalte pe care o avea în comunitatea lereşteană, iar pe latura sudică a locaşului de cult a fost zidită o altă cruce, spre aducerea aminte a celui care a fost Ioan Lerescu. Vineri, autorităţile locale au organizat o slujbă de comemorare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 942

Continuare
 
Un urs prins în laţ, la Coteneşti Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 octombrie 2018

 A reuşit să se elibereze singur din capcana de oţel după cîteva ore

Un urs prins în laţ, la Coteneşti


Un urs de dimensiune mare continuă să dea bătăi de cap autorităţilor şi sătenilor din comuna Stoeneşti. Săptămîna trecută s-a dat din nou alarma după ce animalul, care a făcut prăpăd în cîteva gospodării din localitate, a rămas captiv mai multe ore într-un gard de sîrmă ghimpată. Ursul a coborît din pădure, în căutare de hrană şi se pare că a încercat să sară gardul pentru a intra într-o gospodărie, însă a rămas prins, ca într-o capcană, într-un laţ de oţel. A reuşit să se elibereze singur, după cîteva ore de chin.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 808

Continuare
 
Medic suspendat, profesează în continuare Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 09 octombrie 2018

Din cauza sistemului sanitar, prost gestionat

Medic suspendat, profesează în continuare


Aşa după cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, medicul de familie Nicolae Chiru, cel care şi-a transformat maşina personală într-un tomberon pe patru roţi şi gospodăria de la Pescăreasa într-o rampă de gunoi, continuă să elibereze reţete şi adeverinţe medicale pentru cei care sînt scutiţi de muncă, chiar dacă activitatea sa i-a fost suspendată de Casa de Asigurări de Sănătate, din cauza metehnei sale de a aduna tot felul de mizerii. Astfel, medicul este împiedicat să profeseze de sancţiunea autorităţilor sanitare, care nici nu-l pot „elibera” din serviciu pînă nu expiră termenul de contestaţie de care beneficiază.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1027

Continuare
 
Turcul şi-a primit banii uitaţi în magazin Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018


Turcul şi-a primit banii uitaţi în magazin


Aflat la cumpărături în mall, un cetăţean turc şi-a uitat borseta cu bani într-un magazin. Pe lîngă documentele personale, fără de care nu mai putea părăsi România, bărbatul uitase şi o sumă considerabilă. Bărbatul este un agent care impresariază sportivi pentru Galatasaray. Borseta cu acte şi bani i-a fost înapoiată.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1263

Continuare
 
Creatoare de modă cu dosar penal! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018


Creatoare de modă cu dosar penal!


Necazuri pentru  Maria Marinescu, actuală Maria Petrache. Creatoarea de modă  s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au tras-o pe dreapta, în trafic. Fosta soţie a lui Ţiriac Junior, circula cu viteză, însă, nu asta este cea mai mare problemă descoperită de oamenii legii. Permisul său nu era valabil pentru România!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1896

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 09 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Casă arsă la Cepari

Duminică noaptea, o casă a luat foc în comuna Cepari. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi unul cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş - Punctul de Lucru Tigveni. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vîrstă de 47 de ani, care a făcut atac de panică. După îngrijirile acordate a refuzat să meargă la spital. Focul a distrus casa din paiantă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, totul pornind de la coşul de fum care era deteriorat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 733

Continuare
 
Pompierii au stins incendiul în 8 ore Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018

Focul a făcut prăpăd la Dîmbovicioara

Pompierii au stins incendiul în 8 ore


Incendiu violent în noaptea de sîmbătă spre duminică, la trei case din comuna Dîm-bovicioara. Focul s-a extins de la o gospo-dărie la alta, provocînd pagube importante. Au ars trei imobile patru maşini, miere, ceară, scîndură şi cam tot ce se poate strînge într-o viaţă de om, într-o casă. Pompierii s-au luptat cu focul întreaga noapte, fiind lichidat după opt ore de muncă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 777

Continuare
 
Tînăr în comă după accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 08 octombrie 2018


Tînăr în comă după accident!


Accident grav, petrecut sîmbătă seară, în comuna Moşoaia! Un tînăr, în vîrstă de 28 de ani, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de o maşină. A ajuns la spital, în comă indusă. Şoferul care l-a lovit, mergea la nuntă. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1981

Continuare
 
Arestat pentru crimă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 08 octombrie 2018


Arestat pentru crimă!


Verdictul Tribunalului Argeş a venit vineri seară la ora 22:30, atunci când instanţa a decis să admită mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile. Gheorghe Alin Ţurlea, în vîrstă de 36, din Călineşti, este acuzat de crimă! Aflat în proces de divorţ cu soţia lui Andreea Elena Ţurela, de 29 de ani, acesta este suspectat că ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, abandonînd-o într-o baltă de sînge. Bărbatul a fost reţinut, după descoperirea cadavrului, fiind eliberat luni, pe 1 octombrie, din lipsă de probe. După ce au sosit rezultatele testelor ADN, anchetatorii au cerut din nou (n.r. vineri 5 octombrie) arestarea lui.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2654

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 211 - 240 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info