Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Judecătoarea Irina Lazăr, la pensie! Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 05 iunie 2018


Judecătoarea Irina Lazăr, la pensie!


După mai bine de 30 de ani, ca magistrat, judecătoarea Irina Lazăr iese la pensie. Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat cererea depusă luna trecută. Astfel, începînd cu data de 10 iulie, înainte de a începe vacanţa judecătorească, magistrata îşi va lua rămas bun de la carieră. Dosarele pe care le judeca, vor fi repartizate altor magistraţi, procesele urmînd să fie rejudecate de cel care le ia în primire.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1362

Continuare
 
Unul a ajuns la spital, altul în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 05 iunie 2018

Rivalităţile copiilor tranşate de părinţi

Unul a ajuns la spital, altul în arest


Caz incredibil, petrecut la Coşeşti, duminică seară. O ceartă banală a degenerat, astfel că un bărbat a ajuns la spital şi altul în arest. Totul după ce un tînăr a avut o discuţie aprinsă cu tatăl fostei iubite. La scurt timp după conflict, tatăl tînărului a aflat despre cele petrecute la cîrciumă şi a pornit să-şi răzbune fiul. Nu a găsit altceva mai bun de făcut, decît să dea cu maşina peste adversar după care l-a luat la bătaie cu o bîtă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1419

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 05 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Biciclist accidentat

Echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni  a intervenit în localitatea Hîrtieşti, la un pacient de 41 de ani. Bărbatul care era biciclist avea traumatism cranio-facial, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1006

Continuare
 
Prins cînd preschimba permisul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 04 iunie 2018

 Dat în urmărire internaţională

 Prins cînd preschimba permisul


De ceva vreme prin Sistemul Informatic Schengen-Biroul Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române,figura ca urmărit internaţional Dragoş T. de 38 de ani, din comuna Merişani. Bărbatul era căutat de autorităţile din Italia, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi. Omul nu era de găsit, ştiind probabil că poliţiştii sînt pe urmele sale, astfel că lucrătorii de la Serviciul Investigaţii Criminale Argeş şi cei ai Secţiei de Poliție Rurală Bascov. Asta pînă la sfîrşitul săptămînii trecute, cînd, omul a fost luat pe sus cînd se aştepta mai puţin, totul după ce singur s-a dat de gol.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1624

Continuare
 
Slujbă de parastas la mormîntul Regelui Mihai I Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 04 iunie 2018

La o jumătate de an de la moartea Majestăţii Sale,

Slujbă de parastas la mormîntul Regelui Mihai I


Mulţi oameni s-au strîns sîmbătă la Catedrala Arhiepiscoplă din muni­cipiul Curtea de Argeş, unde a avut loc parasta­sul de o jumătate de an de la trecerea la cele veşnice a Regelui Mihai I al României. Au fost momente emoţionante atît pentru Familia Re­ga­lă prezentă la Cate­dra­la Arhiepiscopală, cît şi pentru oamenii de rînd care l-au admirat pe Regele Mihai I. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1320

Continuare
 
Fetiţă de 2 ani, arsă în incendiu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 iunie 2018

După ce fraţii s-au jucat cu focul

Fetiţă de 2 ani, arsă în incendiu


Un incendiu a izbucnit, sîmbătă dimineaţă, la un apartament din comuna Merişani. Doi fraţi era cît pe ce să distrugă întreaga casă după ce s-au jucat cu focul. Cînd au văzut că flăcările au cuprins mobilierul, s-au speriat şi au ieşit, numai că micuţa în vîrstă de numai 2 ani suferise arsuri la picioruşe. Au ars mai multe bunuri din locuinţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1073

Continuare
 
S-a răsturnat cu maşina în curbă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 04 iunie 2018

Cascadorie pe panta din Trivale

S-a răsturnat cu maşina în curbă


La 68 de ani, şoferul unui Logan a fost protagonistul unei cascadorii cum nimeni nu-şi doreşte. Omul conducea maşina pe panta care coboară din cartierul piteştean Trivale, cînd a fost lovit de un alt Logan. Maşina a izbit bordura şi s-a răsturnat pe-o parte. La faţa locului a mers un echipaj SMURD şi unul de poliţie. Din fericire nimeni nu a fost rănit.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1600

Continuare
 
Doi bărbaţi striviţi de tractor Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 iunie 2018

În timp ce încercau să smulgă o buturugă

Doi bărbaţi striviţi de tractor


O poveste ce ar fi putut deveni sursă de inspiraţie pentru Ion Creangă, în celebrele sale poveşti, a avut loc sîmbătă în comuna Băiculeşti. Doi bărbaţi au ajuns la spital fiind striviţi de un tractor. Tragic ceea ce s-a întîmplat, însă amănuntele poveştii te te fac să rîzi fără să vrei. Iată mai jos cum s-a petrecut totul.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1350

Continuare
 
Puştan de 18 ani, a rănit 6 persoane Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 04 iunie 2018

Avea permis doar de două zile

Puştan de 18 ani, a rănit 6 persoane


Proaspăt posesor de permis de conducere, obţinut cu doar două zile în urmă, un puştan din Piteşti a provocat un accident rutier în intersecţia de lîngă fostul sediul CEZ, în centrul Piteştiului. Acesta nu a observat indicatorul „cedează trecerea“ şi a lovit un alt autovehicul care cobora dinspre Calea Craiovei către Tîrgul din Vale. A fost rănit şi cel care a provocat evebnimentul şi alte trei perosane din maşina care cirucla regulamentar.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1648

Continuare
 
Viaţă frîntă la 18 ani! Imprimare E-mail
(5 voturi)
luni, 04 iunie 2018

Localitatea Coteşti a fost în doliu!

Viaţă frîntă la 18 ani!


Moartea fulgerătoare a celor doi tineri din loca-litatea Coteşti, comuna Godeni, în urma cumpli-tului acident rutier de săptămîna trecută, care a avut loc pe DN 73, la Schitu Goleşti, a provocat reacţii emoţionante în rîndul colegilor de liceu, prietenilor şi cunoscuţilor acestora, din comună şi alte localităţi, care au postat mesaje emoţio-nante pe reţelele de socializare şi nu au ezitat să vină să-i conducă pe ultimul drum, cel fără de întoarcere. Nimic nu e mai dureros pentru un părinte decît să-şi conducă la groapă propriul copil, dar, din păcate, nu te poţi pune împotriva destinului. Mihai Denis Predoiu a fost înmormîntat sîmbătă, iar Robert Brănescu ieri, la cimitirul din localitatea natală.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 5368

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 04 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Incendiu la Oarja

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Oarja,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 7000 mp de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Concluzia pompierilor a fost că s-a folosit intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 991

Continuare
 
A fost salvat de la moarte de Ceauşescu Imprimare E-mail
(6 voturi)
sâmbătă, 02 iunie 2018

Condamnat de regimul comunist,

A fost salvat de la moarte de Ceauşescu

Argeşeanul va împlini 106 ani


Nea Tică, aşa cum îi spun cunoscuţii, este cel mai longeviv român. Bătrînelul, simpatic foc, a ajuns la vîrsta de 106 ani.  Alexandru Zamfirescu, din Costeşti, despre el fiind vorba, a trăit la superlativ. S-a născut în iulie 1912. Avea 6 ani, la Marea Unire din 1918. La vîrsta 27 de ani a fost înrolat, luptînd în Al Doilea Război Mondial. Spirit întreprinzător, a reuşit să îşi facă o afacere, s-a căsătorit, trăind, vreme de 65 de ani, alături de soţia lui, Dumitra. A avut funcţii, bani, dar a trăit şi ororile închisorilor comuniste. A mîncat şi a băut fără reţineri şi, cel mai impor­tant, nu şi-a făcut griji pentru nimic, fiind pregătit în orice moment să ia viaţa de la capăt, chiar şi atunci cînd a pierdut totul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1483

Continuare
 
Compania Yildiz alături de familia rănitului Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 02 iunie 2018

Cazul Accident de muncă la Oarja

Compania Yildiz alături de familia rănitului


După cum anunţam din numărul de ieri, pe un şantier din comuna Oarja a avut loc un accident de muncă. Un tînăr, în vîrstă de 19 ani, a fost prins cu gîtul între schelă şi o grindă. A ajuns la spital, fiind declanşată o anchetă cu privire la împrejurările în care a avut loc accidentul. Compania Yildiz unde a avut  loc, vine cu lămuriri despre cele petrecute şi transmite familiei asigurări ca va fi acordat sprijinul necesar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1971

Continuare
 
Scandalagiii trimişi în judecată Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 iunie 2018

După o poveste de dragoste ce s-a lăsat cu o bătaie ca-n filme

Scandalagiii  trimişi în judecată


În anul 2016, doi tineri din cătunul de rudari Valea Măcelarului, comuna Bughea de Jos, au încercat să-şi unească destinele în legea lor, chiar dacă ea avea 15 ani, iar el 21, însă armonia cuplului s-a destrămat după ce tatăl fetei nu s-a mai înţeles cu cei doi iubăreţi şi a provocat, pe 26 iulie, un scandal de pomină. Aşa că ceea ce promitea să fie o frumoasă poveste de dragoste, mai ceva ca-n telenovele sud-americane, s-a transformat în cele din urmă într-un film de doi bani. Opt persoane implicate în încăierare, rude ale cei doi tineri, s-au ales cu dosare penale, iar pe 22 mai 2018 au fost trimişi în judecată, rechizitoriul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş fiind înregistrat la Judecătoria Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1231

Continuare
 
Tîlharul a ajuns în arest! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 02 iunie 2018


Tîlharul a ajuns în arest!


Instanţa a admis propunerea procurorului de arestare preventivă a bărbatului reţinut pentru tîlhărie. Cosmin O. de 34 de ani din Piteşti, a primit mandat pentru 30 de zile şi se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Bărbatul a umărit o femeie pe care a lovit-o şi i-a furat geanta. Este vorba de un recidivist, eliberat anul trecut prin legea recursului compensatoriu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1158

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 241 - 270 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info