Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

15 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopul acestora a fost prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea şoferilor asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au dat 128 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 41.200 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1196

Continuare
 
Ce mai fură argeşenii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 30 mai 2018


Ce mai fură argeşenii!


Loviturile mari date la pont au pălit în faţa găinăriilor hoţilor mărunţi care riscă ani grei de închisoare pentru furtul unor găini, haine puse la uscat sau o bormaşină electrică. Poliţiştii au înregistrat în decursul acestui an o mulţime de furturi mărunte a căror valoare, în unele cazuri, nu depăşeşte 100 sau 150 de lei, care, sincer, le ocupă timp preţios ce ar putea fi folosit în alte cazuri mai grave. Pornind de la acele sesizări, am fost uimiţi să aflăm că există şi hoţi care fură bunuri insignifiante.   


Comentarii (2) | Vizualizari: 1692

Continuare
 
Copil torturat de alţi copii Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 mai 2018

 Cruzime fără margini!

Copil torturat de alţi copii


Caz cu adevărat şocant, în comuna Merişani, acolo unde mai mulţii copii au batjocorit un băiat în vîrstă de 7 ani. Limbajul folosit, gesturile greu de descris în cuvinte pe care le-au făcut agresorii, la rîndul lor copii, ne arată realitatea crundă. Trăim într-o lume în care educaţia şi valorile au devenit motive de insultă pentru derbedeii care pun preţ pe violenţă, agresiune şi nonvalori. Este incredibil faptul că acei derbedei s-au şi filmat în timp ce torturau un copil fără apărare, ulterior lăudîndu-se cu isprava lor. Cazul a intrat în atenţia Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piteşti.    

Comentarii (5) | Vizualizari: 1836

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Vitezoman amendat

Andrei T., de 23 de ani, din Găeşti, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe Bd. Petrochimiştilor, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 102 km/h în localitate. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoarea de 1305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1139

Continuare
 
Maşină făcută zob de avalanşă pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Turiştii au mers pe drumul interzis pentru a face fotografii

Maşină făcută zob de avalanşă pe Transfăgărăşan


Două maşini au fost surprinse, duminică după-amiază, de o avalanşă produsă pe Tran­sfă­gă­răşan, în zona cascadei Capra. Deşi drumul nu era securizat, nefiind deschis circulaţiei, turiştii s-au aventurat în acea zonă pentru a face fotografii, neconştientizînd riscul la care se expun. Zăpada s-a desprins de pe un versant angrenînd şi pietre şi a căzut pe Transfăgărăşan. Una dintre maşini, marca Ford a fost făcută zob. Fiind vorba de un drum interzis circulaţiei în această perioadă, firmele de asigurări nu dau despăgubiri. În maşină se aflau două copile care s-au ales doar cu o sperietură. Mama uneia dintre fete, Maria A., a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind surprinsă de avalanşă pe marginea şoselei.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2106

Continuare
 
Supărat pe Dragnea, s-a urcat pe Judeţean Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Protest la înălţime

Supărat pe Dragnea, s-a urcat pe Judeţean


Duminică dimineaţă, supărare mare pentru un bărbat de 45 de ani, din Piteşti, care a decis să protesteze la înă­­lţ­ime! Omul a urcat pe Spitalul Judeţean, s-a aşezat în fund pe marginea clădirii, cu picioarele în afară, şi a început să îşi strige nemulţumirile. În principal, era furios pe faptul că are de plătit mai multe amenzi, spune el primite pe nedrept, dar şi pe sistem, mai ales pe pe liderul PSD, Liviu Dragnea.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1380

Continuare
 
Bătrîn păcălit cu 30.000 lei Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Metoda „Accidentul“ a făcut o nouă victimă la Piteşti

Bătrîn păcălit cu 30.000 lei

Un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Cîmpina l-a prins pe complice


În ciuda numeroaselor ştiri publicate şi a avertis­men­­telor, date de poliţişti, infractorii continuă să facă victime prin metoda „Accidentul“. Sîmbătă, la Piteşti, un pensionar a rămas fără 30.000 de lei, după ce a fost contactat de „fiul“ care îi spunea că a rănit grav o femeie. Din fericire, un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Cîmpina a reuşit să pună mîna pe individul care fusese trimis să ridice banii. Citiţi cu atenţie materialul următor ca să aflaţi metodele folosite de escroci şi nu vă mai lăsaţi păcăliţi!   

Comentarii (4) | Vizualizari: 2109

Continuare
 
Turist rătăcit în Făgăraş Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 mai 2018


Turist rătăcit în Făgăraş


Un turist din Sibiu s-a rătăcit, duminică seara, în munţii Făgăraş. Acesta a alertat salvamontiştii care au pornit în căutarea lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1241

Continuare
 
S-a spînzurat tatăl criminalului Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 29 mai 2018

În cazul omorului de la Stoeneşti,

S-a spînzurat tatăl criminalului


Un bărbat de 76 de ani, din Stoeneşti, a fost găsit spînzurat, sîmbătă dimineaţa, într-o anexă a gospodăriei sale. Nimeni nu ştie cu exactitate ce l-a împins să-şi pună capăt zilelor, însă cei care l-au cunoscut vorbesc despre probleme medicale, inclusiv o afecţiune psihică severă, ca fiind punctul de plecare al acestei tragedii. Poliţiştii cîmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sînt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentînd indicii clare de suicid. Sinucigaşul este tatăl lui Constantin Bragă, individul care a ucis-o cu sînge rece pe vînzătoarea unui magazin din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti, pe 10 aprilie 2016.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1748

Continuare
 
A murit doctoriţa chineză Imprimare E-mail
(4 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Trupul specialistei în acupunctură, depus la Capela Sfînta Vineri

A murit doctoriţa chineză


A murit una dintre cele mai apreciate specialiste în acupunctură, din România, medicul de medicină tradiţională chineză Xiaoguang Wang. Aceasta a încetat din viaţă la vîrsta de 65 de ani, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, din cauza unui anevrism de aortă. Trupul neînsufleţit se află depus la capela Bisericii Sfînta Vineri, pînă joi, cînd pacienţii, cunoscuţii şi cei care au apreciat-o pe Cătălina, cum îi spuneau românii, îi pot aduce un ultim omagiu. Familia se află deja la Piteşti şi urmează să organizeze înmormîntarea în China.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 3020

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 29 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Maşină în flăcări

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Nicolae Creţulescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat. Au ars elemente combustibile din plastic şi cauciuc ale compartimentului motor, bara faţă, elemente din plastic bord şi laterale. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1287

Continuare
 
A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 mai 2018

Din ciclul „Ce mai fură cîmpulungenii!“

A ciordit un tomberon de pe Bulevardul Pardon


Tupeul hoţilor, şi nu ne referim aici la „profesionişti“, ci la „ciorditori“ de rînd, oportunişti care nu ratează nici o ocazie atunci cînd vine vorba de a-şi însuşi ceva, a atins limite care întrec orice închipuire, la Cîmpulung! Greu de crezut, dar adevărat: se fură chiar şi tomberoanele de pe stradă, nu la adăpostul nopţii, ci imediat după răsăritul soarelui, cînd lumea se pune în mişcare! Culmea, s-a întîmplat acest lucru chiar în buricul tîrgului!    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1732

Continuare
 
Şofer prins băut la volanul Ambulanţei Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 26 mai 2018


Şofer prins băut la volanul Ambulanţei


Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au avut un pont cum că un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Argeş ar conduce băut maşina de serviciu. Oame­nii legii au aşteptat ca ambulanţierul să se întoar­că de la solicitare, l-au tras pe dreapta şi l-au tes­tat. Etilotestul indica o concentraţie în aerul ex­pirat de 0,53 la mie în aerul expirat. Angajatul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat disciplinar şi la locul de muncă. Acesta susţine că este nevinovat şi că totul este o înscenare.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2277

Continuare
 
Produse întoarse cu mătura la Kaufland Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 26 mai 2018


Produse întoarse cu mătura la Kaufland


Magazinul Kaufland a fost pus din nou într-o ipostază neplăcută în faţa clienţilor din pricina unei angajate care a încălcat măsuri elemetare de igienă, întorcînd, în cuptor, produsele de patiserie cu coada măturii, la o unitate din Piteşti. Un client a filmat totul, postînd imaginile pe contul său de Facebook. La scurt timp, acesta a şters filmuleţul, însă înregistrarea fusese deja copiată şi distribuită de alţi utilizatori. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş a efectuat deja un control la magazinul respectiv.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 2329

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 26 mai 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit în stop cardio-respirator

Echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat  de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung  a intervenit în localitatea Cîmpulung, strada Valea Furnicii, la un pacient de 44 de ani, găsit în stop cardio respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1524

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 271 - 300 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info