Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 28 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu la hala cu lemne

Miercuri dimineaţă, un incendiu a izbucnit la o hală de producţie de lemne din Curtea de Argeş, situată pe strada Daniel Sterescu. La faţa locului au fost trimise imediat după anunţarea evenimentului două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Focul a distrus aproximativ 15 metri pătraţi din peretele halei, care era construită din lemn. Se pare că, focul a pornit de la unele materiale combustibile care au fost depozitate în apropierea mijloacelor de încălzire.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
I-a dat mesaj de adio şi s-a tăiat Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Ca să-şi impresioneze fostul concubin

I-a dat mesaj de adio şi s-a tăiat


Gest teatral al unei tinere din Curtea de Argeş. Certată cu concubinul, a vrut să-l impresioneze. S-a tăiat la mînă, fiind găsită de pompieri, întisă pe pat. A fost dusă la spital însă medicii au constatat că este vorba de o rană superficială, iar pacienta nu necesită internare.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1259

Continuare
 
Accident cu 9 victime la Buzoeşti! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 septembrie 2018

Două maşini s-au lovit frontal

Accident cu 9 victime la Buzoeşti!


Nici mai mult, nici mai puţin de nouă persoane au fost rănite, ieri după-amiază, într-un accident petrecut în comuna Buzoeşti. Totul s-a petrecut după ce un microbuz cu călători s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Pasagerii din microbuz, ar fi trebuit să ajungă la serviciu, majoritatea dintre ei, au ajuns însă la spital.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1058

Continuare
 
Pieton lovit de două maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 septembrie 2018

Şoferiţa a accelerat în loc să frîneze

Pieton lovit de două maşini


Accident teribil, ieri după-amiază, pe strada Negru Vodă din Piteşti. Un pensionar care traversa regulamentar a fost lovit de două maşini. Omul a ajuns la spital. Şoferiţa vinovată are 71 de ani. Poliţiştii au stabilit că în loc să frîneze pentru a opri maşina, femeia a accelerat.                        

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1385

Continuare
 
Băieţel de 11 luni a băut detergent lichid! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 27 septembrie 2018

Scăpat de sub supraveghere

Băieţel de 11 luni a băut detergent lichid!


Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat, ieri de dimineaţă, de conducerea Spitalului Municipal Cîmpulung pentru a transporta la o unitate medicală din Capitală un băieţel în vîrstă de 11 luni care a ingerat voluntar o substanţă toxică, posibil detergent de rufe. Copilul era conştient şi stabil, dar foarte agitat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1266

Continuare
 
A căzut în cuva în care se prepară betonul Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Un muncitor de la o firmă de construcţii,

A căzut în cuva în care se prepară betonul


Accident de muncă, miercuri de dimineaţă, în incinta unei societăţi comerciale din comuna Lereşti! Iniţial, în momentul în care s-a dat alarma, s-a anunţat că un tînăr de 26 de ani este prins sub un utilaj, viaţa sa fiind în mare pericol. Realitatea a fost însă alta. Bărbatul a avut parte de un accident, dar mult mai uşor.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1316

Continuare
 
Piteştean suspectat de evaziune fiscală Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

26 percheziţii în mai multe judeţe

Piteştean suspectat de evaziune fiscală


Mai multe percheziţii au avut loc, ieri dimineaţă, în Argeş, Bucureşti, Ilfov, Dîmboviţa şi Prahova. Acţiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti. Au avut loc 26 de descinderi, una dintre ele în Piteşti. Există mandat de aducere pe numele unui piteştean, numai că bărbatul nu a fost găsit.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2301

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 27 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferi lăsaţi pietoni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de  peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 26 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 892

Continuare
 
A nins pe Transfăgărăşan Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 septembrie 2018


A nins pe Transfăgărăşan


Primii fulgi de zăpadă au căzut, în munţii Făgăraş, luni seară. Astfel, în acest an, prima ninsoare a fost înregistrată în luna septembrie. A fost viscol şi ger, iar zăpada a format un strat de cîţiva centimetri în aproximativ o oră. Meteorologii avertizează că temperaturile vor continua să scadă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 895

Continuare
 
A căzut în cap, pe casa scării Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 26 septembrie 2018

După ce a băut cu prietenii

A căzut în cap, pe casa scării


Un bărbat de 56 de ani, din Cîmpulung, a ajuns ieri, în jurul prînzului, la Spitalul Municipal în stare de inconştienţă după ce a căzut de la etaj, pe scara  unui bloc din cartierul Grui. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de la Compartimentul de Primiri Urgenţe, bărbatul a decedat, iar cazul este cercetat acum de poliţişti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1297

Continuare
 
Turist de 22 de ani, mort de frig Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

Salvamontiştii l-au găsit în munţii Făgăraş

Turist de 22 de ani, mort de frig


Tragedie, în munţii Făgăraş, luni seară! Un tînăr în vîrstă de 22 de ani, din Sălaj aflat pe un traseu montan a fost surprins în ţinută de vară de vremea rea. A făcut şoc hipotermic şi a intrat în stop cardio-respirator. Ore bune a fost resuscitat, însă, din nefericrie, starea lui nu s-a îmbunătăţit. Ieri dimineaţă se afla în stare critică. Medicii nu aveau speranţe că tînărul îşi va reveni. În cele din urmă, la ora 12:50 a fost declarat decesul băiatului. Tot ieri, alţi cinci turişti străini surprinşi de vremea rea au avut nevoie de ajutorul salvamotiştilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1237

Continuare
 
Ursul a mîncat oaia omului Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

Cînd a ajuns în Cîmpulung,

Ursul a mîncat oaia omului


În zona Cîmpulung, apa­riţia urşilor pe străzi şi în gospodăriile oamenilor nu mai este de mult timp o noutate, din contră, vorbim deja de un feno-men obişnuit, pe care autorităţile par să-l tole-reze. Fie că sînt autoh-tone, fie că au fost aduse în codrii Muscelului din alte zone (Valea Praho­vei, Poiana Braşov etc.), fiarele s-au învăţat cu oamenii şi nu mai au frică de nimeni şi de nimic atunci cînd vine vorba de procurarea hranei, în condiţiile în care şi habitatul lor a fost grav afectat de defrişările masive. Ultima apariţie a lui Moş Martin, la Cîmpulung, s-a înregistrat la sfîrşitul săptămînii trecute, pe Valea Bărbuşii. Un urs de peste 200 de kilograme, după cum l-au descris localnicii, a venit pînă în gospodăriile oamenilor, omorînd şi mursecînd mai multe oi.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1236

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 26 septembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc bucătăria de vară

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung – Punctul de Lucru Aninoasa  a intervenit în localitatea Aninoasa, strada Broşteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, cu posibilităţi de extindere la casa din apropiere.  Au ars acoperişul bucătăriei de vară pe 24 mp şi pereţii din pal. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit din cauza jarului căzut din sobă.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 893

Continuare
 
Condamnat pentru fals în înscrisuri Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 25 septembrie 2018


Condamnat pentru fals în înscrisuri


Un muscelean a fost condamnat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în ceea ce priveşte un contract de înstrăinare-dobîndire mijloc de transport.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1368

Continuare
 
Fost bar, incendiat de aurolaci Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 25 septembrie 2018


Fost bar, incendiat de aurolaci


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, duminică noaptea pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil situat în cartierul Grui, din Municipiu. Din fericire, flăcările au fost stinse în fază incipientă, iar pagubele au fost minime. Nu au fost înregistrate victime.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 950

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 271 - 300 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info