Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** De la 1 august se scumpesc gazele!     *** Clienţii cu panouri vor livra energia şi în reţea     *** Refuzi un loc de muncă, pierzi ajutorul social!     *** Astăzi este sărbătorit Sfîntul Ilie     *** Plafon crescut la 990 lei pentru pensionari     *** Vom plăti garanţie la sticlele de bere     *** Cei mai implicaţi voluntari, premiaţi!      *** Se vorbeşte, se citeşte...     *** Argeaşeancă, găsită fără viaţă în Italia     *** Adolescent dispărut de acasă     *** Fiara a omorît berbecul de prăsilă!     *** Muscelean condamnat pentru vătămare corporală      *** Mort, la 17 ani, din motive necunoscute!     *** Turişti speriaţi de urşi pe Transfăgărăşan!     *** Incediu de la o candelă     *** Champions League, turul      *** Formatul Cupei României, Ediţia 2018/2019     *** PROGRAMUL turului Liga I      *** FC Argeş şi Mioveni, debut acasă     *** Grevă japoneză la DJTS, CSM, CSN Bascov     *** Meci de gală la Cîmpulung!    

 
S-a izbit de un pom cu maşina furată! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 iulie 2018

Beat şi fără permis

S-a izbit de un pom cu maşina furată!


Inspravă sfîrşită în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, pentru un bărbat, în vîrstă de 33 de ani, din comuna Beleţi Negreşti. Individul, recidivist, a furat maşina unui prieten de pahar şi a plecat la drum, deşi era băut şi nu posedă permis de conducere. După circa 100 de metri s-a lovit cu autoturismul de un pom.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Căruţă făcută praf de două maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 16 iulie 2018

Accident cu 6 răniţi, la Miceşti

Căruţă făcută praf de două maşini


Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de sîmbătă spre duminică, pe DN 73, în comuna Miceşti. Şase persoane au ajuns la spital trei dintre acestea, fiind rănite grav. Totul după ce, un Volkswagen a lovit o căruţă, proiectînd-o într-un Opel. Atelajul a fost făcut praf. Trei persoane au fost rănitre grav, alte trei au suferit leziuni uşoare.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 724

Continuare
 
Pieton evitat de o maşină lovit de alta! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 iulie 2018


Pieton evitat de o maşină lovit de alta!


Un bărbat în vîrstă de 44 de ani, din Podul Broşteni, a ajuns, sîmbătă seară, în stare de inconştienţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce a fost lovit de o maşină. Potrivit martorilor, bărbatul mergea pe mijlocul şoselei şi era băut. A fost evitat de un autoturism, fiind lovit în plin de un altul. La spital, s-a constata că suferise traumatisme puternice la cap şi torace.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 852

Continuare
 
Pescarul a murit sub ochii fratelui! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 iulie 2018

Tragedie la Poiana Lacului

Pescarul a murit sub ochii fratelui!


Tragedie, petrecută ieri în comuna Poiana Lacului. Un bărbat, în vîrstă de 32 de ani, a murit înecat. Omul se dusese la pescuit şi a vrut să se răcorească. A intrat în apă şi nu a mai ieşit. Trupul său a fost scos de pompieri după mai multe căutări. Deşi a fost resuscitat zeci de minute, bărbatul nu a putut fi readus la viaţă. Fratele şi mama lui au aşteptat cu sufletul la gură o veste bună de la medicul care se lupta pentru viaţa bărbatului. Din nefericire, a fost declarat decesul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1309

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 16 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

A luat foc cablul electric

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti  a intervenit în localitatea Bascov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stîlp de electricitate. Au ars aproximativ 1 ml cablu electric. Concluzia pompierilor a fost că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la un cablu electric defect.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 572

Continuare
 
Viceprimarul Pîrnuţă le-a tăiat curentul! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 14 iulie 2018

Localnicii din fosta colonie Hidroconstrucţia- Rucăr, revoltaţi

Viceprimarul Pîrnuţă le-a tăiat curentul!


Situaţie tensionată, de cîteva zile în comuna Rucăr acolo unde mai mulţi localnici susţin că au rămas fără curent electric după ce viceprimarul Ion Pîrnuţă le-a tăiat alimentarea de la reţeaua pe care o foloseau şi care deserveşte şi firma administrată de fraţii acestuia. De cealaltă parte, „vicele”susţine că nu are nici o obligaţie contractuală faţă de ei şi că pînă acum a făcut un gest umanitar ajutîndu-i pe aceşti oameni care nici măcar nu au documente de identitate în regulă. De-acum încolo nu poate să-i mai susţină, în condiţiile în care unii dintre ei nu au plătit facturile, datoriile ajungînd la suma de aproximativ 50.000 lei.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 774

Continuare
 
Bărbat căzut de la etajul IV Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 14 iulie 2018

Ieri dimineaţă la Mioveni,

Bărbat căzut de la etajul IV


Descoperire şocantă, ieri dimineaţă, la Mioveni. Cadavrul unui bărbat zăcea în spaţiul verde din faţa unui bloc. A fost sesizată Poliţia oraşului Mioveni, fiind demarate cercetări. Se spune că bărbatul s-ar fi prăbuşit în gol de la etajul IV al imobilului. Din primele date, se pare că a fost vorba de un accident, însă, oamenii legii nu exclud nici o variantă. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsia care va stabili cu certitudine cum a murit bărbatul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 801

Continuare
 
Amendat că a jignit un poliţist pe Facebook Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 14 iulie 2018


Amendat că a jignit un poliţist pe Facebook


O sancţiune de 200 de lei a primit un cetăţean din Ştefăneşti, pe motiv că l-ar fi jignit pe Facebook, pe viceprimarul Ion Mihalcea şi pe ginerele acestuia poliţist la poliţia oraşului Ştefăneşti, agentul Alin Ţufă Mihalcea. Bărbatul le-a atribuit celor doi, în spaţiul public, apelative gen „jeg“ şi „Pinocchio“, cuvinte pe care le repetă, şi acum, după ce a primit amenda. Furios omul a scris din nou pe Facebook, acolo unde a postat şi fotografia procesului verbal prin care a fost amendat.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1163

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 14 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Pieton lovit de maşină, la Mărăcineni

Ieri după-amiază, un tînăr în vîrstă de 23 de ani, a fost victima unui accident rutier, petrecut la Mărăcineni. Acesta tocmai coborîse dintr-un autoturism. El a fost acroşat de o maşină condusă de un bărbat de 25 de ani, din comuna Miceşti. Se pare că şoferul a încercat să depăşească autoturismul din care coborîse victima. Medicul l-a diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Tînărul era conştient şi a fost transportat cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă la Spitalul Judeţean Argeş. 

M.Sandu


   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 554

Continuare
 
Ciobanul şi-a dat cu toporul în mînă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 iulie 2018

Intervenţie la salvamontiştilor la stîna Oticu

Ciobanul şi-a dat cu toporul în mînă


Un cioban de la Stîna Oticu a avut nevoie de ajutorul salvamontiştilor în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit şefului Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, tînărul de 19 ani, tăia lemne la stînă cînd şi-a dat cu toporul în mîna stîngă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 857

Continuare
 
Loganul a pocnit un motociclist Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 iulie 2018

Şoferul a ieşit în DN fără să se asigure

Loganul a pocnit un motociclist


Neatenţia la volan ar fi putut ucide un motociclist, în noaptea de miercuri spre joi. Un şofer, în vîrstă de 27 de ani, a ieşit cu Loganul pe care îl conducea, de pe un drum comunal, în drumul naţional DN 73, fără să oprească, deşi avea indicator „Stop“. A lovit în plin un motociclist, proiectîndu-l pe asfalt. Motociclistul în vîrstă de 43 de ani a fost rănit la cap, fiind transportat la spital.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 667

Continuare
 
Maşină parcată, răsturnată de un teribilist! Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 13 iulie 2018


Maşină parcată, răsturnată de un teribilist!


Teribilismul la volan a fost, cauza unui eveni­ment rutier ce ar fi putut avea urmări grave. Din fericire, totul s-a încheiat numai cu avarierea unor maşini. Cel care a provo­cat întreaga tevatură a fost amendat. Acesta a lăsat însă o familie fără maşină, autoturismul parcat, fiind răsturnat şi avariat grav. O perioadă, nici tînărul şofer nu va mai avea cu ce să se dea mare prin oraş şi maşina lui fiind serios distrusă.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1579

Continuare
 
Şi-a orbit mama şi şi-a mutilat prietenul! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 13 iulie 2018

Agresorul a recidivat

Şi-a orbit mama şi şi-a mutilat prietenul!


Nu s-a potolit nici după ce a stat închis mai bine de un an! Recent întors din penitenciar, după ce fusese condamnat că şi-a bătut mama atît de rău încît femeia a orbit, Adrian Frumuzache s-a întors în arest după ce şi-a mutilat în bătaie prietenul de pahar! Ca şi prima dată, bărbatul spune că regretă ce a făcut! Asta după ce, victima a avut nevoie de 40 de zile de îngrijri medicale!  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1028

Continuare
 
Tîlhărit, la barbut de 87 lei! Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 13 iulie 2018


Tîlhărit, la barbut de 87 lei!


Clipe de coşmar, marţi seara, pentru un tînăr de 35 de ani, din Boteni, cunoscut cu afecţiuni psihice! Gheorghe Lucian Petroiu a fost atacat de doi consăteni într-un bar din localitate după care aceştia, prin ameninţări şi acte de violenţă, l-au deposedat de o sumă de bani. Indivizii au recurs la acest gest pentru a-şi recupera banii  pe care victima i-a cîştigat, în dauna lor, la un joc de noroc. Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung cu propunerea luării unei măsuri preventive.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 804

Continuare
 
Patron, condamnat, pentru deşeuri periculoase Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 13 iulie 2018

După un scandal monstru la Cîmpulung

Patron, condamnat, pentru deşeuri periculoase


După incendiul devastator din 2 octombrie 2013, izbucnit pe fosta platformă ARO, în urma căruia a fost distrus depozitul de deşeuri deţinut de firma Global Eco Center, pe lîngă anchetele derulate de reprezentanţii ISU, ITM, Garda de Mediu şi Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, care s-au soldat cu sancţiuni drastice, a rezultat şi o anchetă penală, care s-a aflat mult timp pe rolul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, fără să se ajungă la nici un rezultat concret.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 925

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 31 - 60 din 6735
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info