Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Fata de 18 ani a vrut să moară Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 09 iulie 2018

Găsită spînzurată în holul blestemat,

Fata de 18 ani a vrut să moară


La 18 ani a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa! Ana Maria G., din Curtea de Argeş, se zbate între viaţă şi moarte după ce, ieri, a fost găsită spînzurată. Înainte, tînăra îşi făcuse mai multe tăieturi pe mîini. Fata a fost găsită la timp, fiind dusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş avînd semne vitale. Fiind în comă, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1647

Continuare
 
DN 73, inundat Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 iulie 2018

Ploile au făcut ravagii la Mihăeşti şi Stîlpeni

DN 73, inundat


Rupere de nori, cu grindină şi vînt puternic, sîmbătă după-amiază, în mai multe localităţi din Muscel! A plouat „cu găleata”, fără întrerupere, timp de aproape o oră, precipitaţiile căzute umflînd pîrîurile şi formînd torenţi care au generat inundaţii. În plus, grindina căzută în unele zone a acoperit pămîntul cu un strat de gheaţă care măsura chiar şi 20 centimetri, spre disperarea oamenilor, care şi-au văzut culturile agricole şi livezile distruse. Reprezentanţi ai ISU Argeş, ai ABA Argeş Vedea şi ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit după încetarea potopului, sărind în ajutorul oamenilor care au avut de suferit. Urmează să se facă inventarul dezastrelor şi să se stabilească pagubele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 876

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 09 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Bărbat încarcerat

Vineri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare prevederile unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Piteşti. Mandatul în viza pe Bogdan-Dumitru D, de 30 de ani, din Piteşti, condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvîşirea infracţiunii de tîlhărie. Bărbatul a fost încarcerat.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
Subalterna l-a contrazis pe Ţîroiu! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 iulie 2018

 Primăria avea nevoie de aviz pentru reabilitarea centrului istoric

Subalterna l-a contrazis pe Ţîroiu!


După ce ardelenii de la Grup Corint şi-au bătut joc de ceea ce s-a vrut a fi marea reabilitare a centrului istoric al municipiului Cîmpulung, autorităţile locale au luat pe cîrca lor această responsabilitate, încercînd să ducă la bun sfîrşit proiectul, dar pe bucăţi. În oraş se simte atmosfera de şantier încă din luna aprilie, atunci cînd au demarat lucrările de reabilitare ale parcului din Piaţa Jurămîntului, parte din proiectul ,,Amenajare urbanistica pe străzile Negru Voda şi Republicii între Bulevardul Pardon şi intersecţia străzii Negru Vodă cu strada General Teodorescu”, în valoare de 1.950.587,34 lei, un preţ destul de bun faţă de cel precizat de proiectant, în sumă de 3.217.249.    

Comentarii (4) | Vizualizari: 775

Continuare
 
Primarul Ene a plecat în Singapore Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 07 iulie 2018

Un nou scandal la Moşoaia pe bani publici

Primarul Ene a plecat în Singapore


Scandal mare în ultima şedinţă de Consilu Local la Moşoaia. Primarul Florea Ene a supus votului consilierilor un proiect de hotărîre potrivit căruia cerea împuternicirea pentru a participa la lucrările Conferinţei UGCL 2018, în Singapore. Avînd majoritate, primarul a primit girul consilierilor, putînd să plece liniştit la întrunirea mondială. Opoziţia însă a sărit ca arsă, acuzîndu-l pe edil că va cheltui 15.000 de lei pe această deplasare suportată de la bugetul local.  A doua zi după şedinţă, primarul a luat avionul către Singapore alături de alţi doi edili din judeţ, fără să-i pese de supărarea consilieri­lor.   

Comentarii (4) | Vizualizari: 1613

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 07 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

7 şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile verificărilor au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 118 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 7 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 634

Continuare
 
Reţinut după accident Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 iulie 2018

Cazul Şoferul a lovit un biciclist şi a fugit

Reţinut după accident


A provocat un accident şi a ajuns în arest. După cum anunţam din numărul de ieri, Ionel C., de 40 de ani, din comuna Poiana Lacului a lovit un biciclist cu maşina dar nu a oprit. Bărbatul a fost reţinut, în cursul după-amiezii de ieri, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 999

Continuare
 
Consilierii vor 12 lei pentru transportul la şedinţă Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 06 iulie 2018

 Tupeu maxim la Primăria Boţeşti

Consilierii vor 12 lei pentru transportul la şedinţă


Primarul comunei Boţeşti, Gheorghe Stancu este de-a dreptul indignat de o cerere înaintă de trei consilieri locali. Aleşii vor decontarea transportului pentru deplasarea la şedinţa lunară, asta deşi, locuiesc în aceeaşi comună. Edilul spune că de cînd este primar, nu şi-a făcut nici măcar o dată delegaţie pentru decont, el sau alţi angajaţi ai administraţiei locale, deşi îşi folosesc maşinile personale pentru a rezolva unele probleme de serviciu. Gheorghe Stancu doreşte însă să-i refuze pe consilieri, bazîndu-se pe prevederile legale, în acest scop cerînd Prefecturii un răspuns oficial. La rîndul său, prefectul a fost tranşant şi a spus că nu admite sub nici o formă aşa ceva!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 624

Continuare
 
S-a spînzurat în sediul Apă Canal 2000 Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 06 iulie 2018

Tînăr de 31 de ani

S-a spînzurat în sediul Apă Canal 2000


Descoperire cutremură­toare, ieri după-amiază, în sediul Apă Canal 2000 S.A din strada Smârdan, din Piteşti. Un tînăr, în vîrstă de 31 de ani, şi-a pus capăt zilelor în holul imobilului amintit. Cada­vrul a fost găsit de colegi. Deşi un angajat a tăiat repede cablul, salariantul nu a mai putut fi salvat. Nu se ştie motivul pentru care tînărul şi-a pus ca­păt zilelor. Acesta fiind surdo-mut nu putea co­mu­­nica cu cei de la ser­viciu.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2018

Continuare
 
Escrocii au început să mişune prin Cîmpulung! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 06 iulie 2018

Atenţie cu cine intraţi în vorbă şi pe mîinile cui vă lăsaţi banii!

Escrocii au început să mişune prin Cîmpulung!


Niciodată hoţii n-au fost mai inventivi ca astăzi, cînd şi tehnologia pare să fie de partea lor. Folosindu-se de mici „trucuri”, escrocii reuşesc să păcălească zeci de persoane credule care se lasă uşor conduşi de tertipurile lor. După ce metoda „Accidentul” a cam expirat, infractorii au găsit rapid noi metode de a vă lăsa cu buzunarele goale. „Coletul”, „Judokanul”, „Modelul”, „Bricheta”, „Maradona”, „Bolnavul”, „Călugărul”, „Telecomanda” şi, mai nou, „Citaţia”,  sînt cele mai răspîndite escrocherii  din ultimiii ani.     

Comentarii (2) | Vizualizari: 1278

Continuare
 
A intrat cu maşina într-un cap de pod Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 iulie 2018


A intrat cu maşina într-un cap de pod


Un tînăr în vîrstă de 22 de ani, din satul Băjeşti, comuna Bălileşti, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la Spitalul Judeţean De Urgenţă Argeş după ce a fost implicat într-un accident rutier care putea să-i fie fatal. A scăpat, din fericire, cu traumatisme care nu i-au pus viaţa în pericol, însă, maşina a fost serios şifonată.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 864

Continuare
 
Aproviziona deţinuţii cu telefoane! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 06 iulie 2018


Aproviziona deţinuţii cu telefoane!


Telefoanele mobile sunt interzise în penitenciar şi cu toate acestea sunt extrem de căutate de deţinuţi. Nu de puţine ori am văzut postări pe conturi de socializare făcute din celule. În plus, telefoanele mobile, la fel ca şi ţigările pot fi considerate monedă de schimb. Un aparat vechi se vinde la preţuri exagerate, mai ales că este greu de introdus în penitenciar. Florin Strejescu, un deţinut din Penitenciarul Mioveni ştia foarte bine asta, fiind recidivist, şi devenise furnizor pentru colegii săi. A fost prins în timp ce încerca să introducă un telefon în penitenciar, fiind condamnat pentru asta!   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1074

Continuare
 
De 40 de ani conduce fără permis! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 06 iulie 2018


De 40 de ani conduce fără  permis!


Un bărbat în vîrstă de 61 de ani, care locu­ieşte în Cîmpulung, a reuşit să sfideze toate legile şi a condus nes­tin­gherit fără permis timp de aproape patru decenii. Poliţiştii l-au depistat abia acum, după ce l-au tras pe dreapta pentru că a forţat culoarea galbenă a semaforului într-o intersecţie din urbea musceleană. Nu mică le-a fost uluirea cînd au realizat că individul nu figura în baza de date ca fiind posesor de carnet de conducere, deşi acesta susţinea că a dobîndit dreptul de a şofa în 1978, pe vremea cînd lucra în armată. Oamenii legii l-au adus la sediul Poliţiei pentru a da cu subsemnatul şi i-au întocmit dosar penal.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1783

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 06 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Pietonii sancţionaţi

Miercuri, politişti din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei Locale Piteşti au acţionat pe bulevardul I.C. Brătianu, în vederea depistării pietonilor ce traversează neregulamentar. În acest sens, într-o oră,  au fost date 19 avertismente verbale. Politiştii locali vor continua aceste acţiuni şi îi vor sancţiona  contravenţional pe cei ce încalcă prevederile legii, mai precis traversarea neregulamentară iar sancţiunea este de 2-3 puncte amendă (145 lei / punctul).    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 702

Continuare
 
Stăpînii de sclavi vor să scape de închisoare Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 iulie 2018

Condamnaţi cu executare şi sute de mii de lei, despăgubiri,

Stăpînii de sclavi vor să scape de închisoare


Şase stăpîni de sclavi de la Berevoeşti, patru bărbaţi şi două femei, au fost condamnaţi pentru trafic de persoane, primind pedepse între 5 ani şi 4 luni şi 14 ani de închisoare cu executare. Sentinţa a fost pronunţată de Tribunalul Argeş pe 2 mai 2018, iar romii condamnaţi au contestat-o la Curtea de Apel Piteşti, pînă la definitivarea cauzei aceştia rămînînd în arest la domiciliu.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 782

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 61 - 90 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info