Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
S-a plimbat cu avionul şi s-a prăbuşit Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 08 noiembrie 2018

Teribilismul tînărului de 23 de ani

S-a plimbat cu avionul şi s-a prăbuşit


Ieri la Topoloveni s-a prăbuşit un avion, pilotat de un tînăr de 23 de ani, din Bucureşti. Era un zbor de agrement, iar pilotul susţine că a încercat să evite firele de înaltă tensiune. Deşi s-a prăbuşit de la aproximativ 100 de metri, a scăpat ca prin minune, cu răni uşoare.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1305

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 08 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Tamponare cu 4 maşini

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit, marţi, în Municipiul Piteşti, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului. Nu au existat victime    .

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 536

Continuare
 
Violatorul băieţelului, rămîne în arest Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 noiembrie 2018

 Săptămîna viitoare începe procesul în acest dosar,

Violatorul băieţelului, rămîne în arest


Adolescentul în vîrstă de 17 ani, din Mihăeşti, care în vara acestui an a abuzat sexual un băiat din aceeaşi localitate, va rămîne în arest pînă la mijlocul lunii decembrie. El a fost trimis în judecată pentru viol, iar pe 16 noiembrie se va derula primul termen în acest dosar, la Judecătoria Cîmpulung.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Alţi doi inculpaţi proxeneţi trimişi la închisoare Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018

Numărul condamnaţilor a crescut la opt

Alţi doi inculpaţi proxeneţi trimişi la închisoare


Şase bărbaţi, din cei 25 reţinuţi în urma descinderilor din 5 octombrie 2016, au fost condamnaţi, pînă la sfîrşitul anului 2017, în cel mai important caz de proxenetism de la Cîmpulung, iar, pe de-altă parte, doar unul singur a fost achitat. Recent, lista condamnaţilor a fost completată cu alţi doi inculpaţi, însă, decizia instanţei nu este definitivă. Reamintim că la Tribunalul Argeş sînt înregistrate trei dosare în care sînt judecaţi pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi spălare de bani, ambele în formă continuată, şapte persoane: Petru Raia, Eusebi Samir Lăcătuş, Valentin Rădulescu, Petre Bogdan Pîrlici, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 593

Continuare
 
Arsă de vie, în casa în care a trăit Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018

Tragedie la Ungheni!

Arsă de vie, în casa în care a trăit


În noaptea de luni spre marţi, o femeie a murit într-un incendiu puternic, la Ungheni. Bătrîna în vîrstă de 89 de ani, a fost găsită carbonizată în locuinţa distrusă de foc. Fiul care locuia în aceeaşi curte, habar nu avea de ce se petrece.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 681

Continuare
 
„Profesorul“ a dispărut de acasă! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 07 noiembrie 2018


„Profesorul“ a dispărut de acasă!


Pe data de 20 octombrie, Iulian Mihai, de 47 de ani, din Piteşti, căruia i se spunea „Profesorul“a dispărut de acasă. Ar fi trebuit să participe la parastasul mamei dar, înainte de a se întoarce tatăl de la biserică şi-a luat toate documentele, personale, diplome de studii, fotografii şi a plecat. De atunci, nimeni nu ştie nimic de el. Tatăl alături de care locuia l-a căutat la toţi prietenii, dar nu i-a dat de urmă. Bărbatul a apelat la Poliţie cerînd ajutorul să-i fie găsit fiul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1136

Continuare
 
Stăpîna de sclavi a născut gemeni Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018


Stăpîna de sclavi a născut gemeni


Condamnată la 4 ani închiosare pentru trafic de persoane, Cerasela Onică, de 26 de ani, din comuna Berevoeşti, a scăpat pentru cîteva zile de detenţie, fiind dusă la spital să nască. După ce a adus pe lume o pereche de gemeni, tînăra a fost luată de poliţişti de la Maternitate fiind încarcerată din nou la penitenciar.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1034

Continuare
 
A murit un renumit avocat Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018


A murit un renumit avocat


Un nume de referinţă în Baroul Argeş, avocatul Titică Predescu a trecut în lumea drepţilor, la vîrsta de 90 de ani. Maestrul este cel care a şlefuit şi a format  de-a lungul anilor mai multe generaţii de stagiari ce au devenit avocaţi. Publicistul şi renumitul apărător va fi condus pe ultimul drum astăzi.                 

Comentarii (1) | Vizualizari: 2274

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 07 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Şoferi lăsaţi fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 122 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 29.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 697

Continuare
 
Spărgătorii de la Orange Shop, trimişi în judecată Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 06 noiembrie 2018


Spărgătorii de la Orange Shop, trimişi în judecată 


Bărbaţii din Olt, reţinuţi ca suspecţi în comiterea spargerii magazinului Orange Shop, din Cîmpulung, au fost trimişi în judecată pentru furt calificat. În prezent, tinerii sînt în arestul IPJ Argeş, iar, pe 5 noiembrie 2018, vor ajunge din nou în faţa magistraţilor de la Judecătoria Cîmpulung, care vor prelungi sau nu măsura preventivă a reţinerii. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 636

Continuare
 
Viteza a distrus un Porsche Panamera Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 06 noiembrie 2018


Viteza a distrus un Porsche Panamera


Ieri dimineaţă, un sibian a avut parte de un accident în urma căruia şi-a distrus maşina de zeci de mii de euro şi s-a ales şi cu răni. Bărbatul de 42 de ani, mergea spre Piteşti, pe DN 7. Pe Dealul Negru, la Morăreşti, a pierdut controlul maşinii sale, un Porsche Panamera. A ieşit de pe şosea şi a izbit atît de violent un pom, încît l-a smuls din rădăcini. Maşina a fost avariată în partea din faţă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1097

Continuare
 
S-a sinucis înfăşurată cu o pungă! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 06 noiembrie 2018


S-a sinucis înfăşurată cu o pungă!


Moarte şocantă pentru o femeie în vîrstă de 72 de ani. Victima a fost găsită înfăşurată cu o pungă în jurul capului, peste aceasta avînd lipit bandă adezivă. Cea care a făcut descoperirea este chiar fiica victimei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1612

Continuare
 
Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 06 noiembrie 2018


Executor acuzat că şi-a bătut socrii la nuntă


Cel mai frumos moment din viaţa unor tineri, nunta lor, s-a transformat într-un adevărat coşmar, în urmă cu două săptămîni. În toiul petrecerii a izbucnit un scandal care a avut urmări nebănuite. Circul s-a mutat la poliţie, acum cei doi soţi, disputîndu-şi copilul în vîrstă de numai 2 luni. S-a ajuns şi la instanţă, iar acuzaţiile apar de fiecare parte. Mirele un cunoscut executor judecătoresc, cel acuzat că şi-ar fi bătut socrii şi cumnatul, susţine că, de fapt, el a fost cel agresat.

Comentarii (5) | Vizualizari: 3636

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 06 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Minori la volan

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au depistat doi minori, de 14, respectiv 15 ani, din Piteşti, care au condus un autoturism pe strada Tineretului, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar de cercetare penală.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 676

Continuare
 
S-a spînzurat pentru a doua oară Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 05 noiembrie 2018

Ca să-şi şantajeze emoţional concubina

S-a spînzurat pentru a doua oară


Atunci cînd bea peste măsură, îl apuca depresia şi vrea să îşi încheie socotelile cu viaţa. Înainte însă avea grijă să îşi anunţe concubina că se va sinucide. Aşa s-a întîmplat şi ieri, cînd Nelu D., de 47 de ani, din comuna Recea s-a spînzurat pentru a doua oară. Ca şi prima dată, bărbatul a fost dat jos din ştreang de concubină. A ajuns la spital în viaţă, dar în stare de inconştienţă. A murit după ceva timp.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1012

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 61 - 90 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info