Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
A căzut în canal şi şi-a spart capul Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Bolnav de epilepsie,

A căzut în canal şi şi-a spart capul

 

 Un bărbat de 45 de ani, din Lereşti, a ajuns, la sfîrşitul săptămînii trecute, în stare gravă la spitalul Municipal din Cîmpulung, după ce a avut parte de un accident stupid în timp ce se îndrepta spre casă. Omul a căzut într-un canal şi s-a lovit puternic la cap, el fiind şi bolnav de epilepsie. Medicii cîmpulungeni l-au stabilizat, însă, dată fiind situaţia critică în care se afla, au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Argeş.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2311

Continuare
 
„Fitofagu“, prins cu zeci de muncitori la negru Imprimare E-mail
(7 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Transportator cercetat penal

„Fitofagu“, prins cu zeci de muncitori la negru

 

 Un control efectuat de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş a scos la iveală că patronul unei firme de transporturi din Piteşti are zeci de angajaţi „ la negru“. Daniel Constantin, cunoscut sub porecla Fitofagu, este pa­tronul societăţii amintite, firma figurînd pe numele Floricăi Constantin. Urmare a neregulilor descoperite, a fost sesizat Par­chetul, fiind vorba de mai mulţi de salariaţi fără forme legale, ceea ce atrage răspunderea penală.

Comentarii (26) | Vizualizari: 8512

Continuare
 
Patronul arab, acuzat de sex cu minore Imprimare E-mail
(5 voturi)
marţi, 16 iunie 2015

Om de afaceri din Argeş, pus sub control judiciar

Patronul arab, acuzat de sex cu minore

 

 Un cetăţean arab sta­bilit în România de pes­te 10 ani a intrat în a­tenţia ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Crimi­na­lităţii Organizate Piteşti şi a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Cri­mă Organizată şi Tero­rism Piteşti. Abdul Ahmed R., 58 de ani, originar din Dubai, este acuzat că ar fi între­ţi­nut relaţii sexuale cu mai multe minore. Îm­po­triva sa a fost luată măsura con­trolului ju­diciar pentru 60 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3997

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Concurs al pompierilor privaţi şi voluntari

Un concurs organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae“ Argeş, s-a desfăşurat în week-end pe stadionul Başcov. Competiţia a fost destinată pompierilor privaţi şi voluntari. Este vorba de etapa judeţeană în urmă căreia au fost desemnaţi cîştigătorii. La categoria serviciilor private, lideri au fost pompierii de la SC Falck Fire Service SRL, urmaţi de cei de la ICN Piteşti, locul al III-lea fiind ocupat de SC Automobile Dacia SA. În ce-i priveşte pe pompierii voluntari, competiţia a fost cîştigată de SVSU Domneşti, urmată de SVSU Mioveni. Echi­pajele au primit di­plome. S-au acordat şi diplome pentru fair-play, dar şi pentru concurentul cel mai tînăr, un pompier în vîrstă de 18 ani, şi cel cu cea mai multă experienţă, un pompier de 55 de ani. 

   M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2082

Continuare
 
Condamnat după ce şi-a omorît socrul Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Sentinţă dată la doi ani după tragedie

Condamnat după ce şi-a omorît socrul

 

 La sfîrşitul anului 2013, mai precis pe 27 decem­brie, pe şoseaua de centură a Cîmpulungului, în apropierea cimitirului Apa Sărată, a avut loc un cumplit accident rutier, în urma căruia un bărbat a murit, iar alte trei persoane, toate copii, au fost rănite. Nicolae Eugen Bălan, din Craiova, a pierdut controlul volanului autoturismului Logan, a derapat pe carosabilul înghe­ţat, a rupt balustrada metalică şi s-a pră­buşit în albia Rîului Tîrgului. Ca urmare a impactului cu solul îngheţat, maşina s-a turtit şi toţi cei cinci pasageri au rămas blocaţi între fiarele contorsionate. În cel mai scurt timp, la locul accidentului au sosit echipaje ale SMURD, Ambulanţei, Descarcerării şi Poliţiei Rutiere, pentru salvarea victimelor. Din păcate pentru socrul şoferului, Gheorghe Alexandrescu, de 61 de ani, care a ocupat locul din dreapta faţă, impactul a fost fatal, acesta decedînd pe loc în urma gravelor traumatisme craniene.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2346

Continuare
 
Fabrică de mobilă distrusă de foc Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 15 iunie 2015

Incendiu puternic în Piteşti

Fabrică de mobilă distrusă de foc

 

 Incendiu devastator, sîmbătă, la o fabrică de mobilă din Piteşti. Flăcările au izbucnit într-o hală de depozitare, se spune că de la centrala termică ce funcţiona pe lemne. Clienţii unui restaurant din apropiere au fost primii care au intervenit la stingerea focului. O casă situată la mică distanţă a fost în pericol să ia foc. Fabrica de mobilă Atlas a suferi pagube importante.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3462

Continuare
 
Patron argeşean, arestat! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 15 iunie 2015

 Asociatul lui Nemeş, prins după trei ani de urmărire internaţională

Patron argeşean, arestat!

 

 Condamnat definitiv la 6 ani închisoare, Mircea Amedeo Amariei, în vîrstă de 43 de ani, din Piteşti, a ajuns în arest în acest week-end. Băr­batul era în urmă­ri­re naţională şi interna­ţio­­nală încă din anul 2012, cînd Tribunalul Argeş a dat sentinţa. Este vorba de ni­meni altul decît a­so­ciatul lui Radu Nemeş, mîna dreap­­­tă a fostului şef ANAF, Blejnar, la rîndul lui condamnat pentru afaceri ilegale cu pe­trol. Tot de la afaceri cu petrol i se trage şi piteşteanului, acuzat de afaceri ileagle cu motorină.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 7107

Continuare
 
Traversa în scaunul ergonomic Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iunie 2015

Traversa în scaunul ergonomic

 

 Mare e grădina Domnului! Zilele trecute, şoferii aflaţi în trafic pe strada Negru Vodă au rămas uimiţi cînd au dat cu ochii de un pieton mai puţin obişnuit. Un bărbat traversa în timp ce stătea relaxat într-un scaun ergonomic. Acesta avea în mînă o pungă cu aurolac, din care trăgea din cînd în cînd, în acelaşi timp, împingînd cu picioarele scaunul pentru a ajunge în partea cealaltă a şoselei. Individul nu s-a arătat deloc impresionat de claxoanele şo­ferilor din trafic, preferînd să se deplaseze liniştit şi destul de greoi, fără să ţină cont  că îngreuna circulaţia. Unul dintre şoferi l-a fotografiat, postînd poza pe un cont de socializare.  

     M.Sandu

Comentarii (2) | Vizualizari: 2290

 
Bărbat salvat din fîntînă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iunie 2015

În timp ce lucra la un puţ, a căzut în el

Bărbat salvat din fîntînă

 

  Un accident ce ar fi putut avea urmări tragice s-a petrecut, ieri, în comuna Oarja. Ştefan Gheorghe, în vîrstă de 58 de ani, lucra la un puţ, iar l-a un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în el. Din fericire, a scăpat nevătămat, fiind scos de pompieri.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2224

Continuare
 
Microhidrocentralele lui Badea, sancţionate de CE! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 13 iunie 2015

România riscă amenzi foarte mari

Microhidrocentralele lui Badea, sancţionate de CE!

 

 Comisia Europeană a început procedura de infringement împotriva României din cauza unor proiecte de microhidrocentrale demarate pe rîurile Dejani - Lupşa şi Vistişoara de pe versantul nordic al Munţilor Făgăraş, potrivit WWF-România. În comunicatul  WWF-România apare informaţia conform căreia procedura de infringement vizează şi proiectele distructive de pe versantul sudic al Munţilor Făgăraş - cele de pe rîurile Capra şi Buda din judeţul nostru. Microhidrocentralele de pe rîurile Capra şi Buda aparţin afaceriştilor argeşeni Gheorghe Badea şi Valentin Vişoiu.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2877

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 iunie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 A traversat în fugă

Florin N., în vîrstă de 30 de ani, din Mioveni, a accidentat uşor o fetiţă de 6 ani, tot din respectiva localitate. Micuţa a traversat în fugă strada, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările au fost făcute de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere din Mioveni. Şoferul s-a ales cu dosar de cercetare penală. 

   A.Roşu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2019

Continuare
 
Doi primari, în atenţia Parchetului Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 13 iunie 2015

ANI loveşte din nou în Argeş

Doi primari, în atenţia Parchetului

# Conflict de interese administrativ şi penal

 

 Primarul de la Dîmbovicioara, Dumitru Secăreanu, şi cel de la Vlădeşti, Cristian Hristu Di­că, au fost luaţi la ochi de A­gen­ţia Naţională de Integritate. Pe cei doi edili, ANI i-a găsit în conflict de interese administrativ şi penal, sesizînd şi Parchetul pentru a efectua verificările care se im­pun. Am discutat cu aceşti primari, care nu aflaseră despre acuzaţiile care li se a­duc, explicînd doar că cel mai probabil îşi vor căuta dreptatea. Astfel, cei de la ANi susţin că cei doi primari ar fi făcut şi infracţiuni în timpul mandatului, mai precis afaceri cu rude.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2129

Continuare
 
Vilă ţigănească, în stil brâncovenesc Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 13 iunie 2015

Pentru că aşa au vrut cei de la Monumente

Vilă ţigănească, în stil brâncovenesc

 

 Reacţia virulentă a consilierului cîmpulungean Nicolae Dumitrescu la adresa ţiganilor din buricul tîrgului şi a caselor lor minunate l-a determinat pe unul dintre liderii marcanţi ai rromilor din urbea musceleană, Mărgărit „Gruia“ Păun, nimeni altul decît tatăl tînărului care-şi ridică vila lîngă Policlinica Pargasat, să ia atitudine şi să-şi expună public punctul de vedere, în virtutea dreptului la replică. Bărbatul este capul unei familii numeroase, care deţine proprietăţi în zone centrale ale mu­nicipiului, cumpărate, după cum susţine, cu bani făcuţi în străinătate şi de pe urma kilogramelor de aur moştenite de la părinţi, mama acestuia fiind celebra vrăjitoare Margareta, trecută la cele veşnice în urmă cu şase ani.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2228

Continuare
 
La 15 ani, a fugit de-acasă! Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 13 iunie 2015

Părinţii îşi caută disperaţi fata

La 15 ani, a fugit de-acasă!

 

 De mai bine de o săp­tămînă, o fată în vîrs­tă de 15 ani, din co­mu­na Dîrmăneşti, a dispărut fără urmă! Adolescenta a fost dată în urmărire naţio­nală de oamenii legii. Se bănuieşte că ea a plecat în lume alături de iubitul ei, George V., un tînăr în vîrstă de 22 de ani, din Mioveni, care, de ase­menea, este plecat de acasă, fără ca mem­brii familiei să ştie unde se află. Cei doi formau un cuplu de ceva vreme, iar tînă­rul chiar a fost cerce­tat pentru sex cu o minoră, fiind trimis în judecată din acest motiv. Cine a văzut-o pe fată este rugat să sune la 112.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2634

Continuare
 
Poliţia, ISU şi IJJ nu au negociatori Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 12 iunie 2015

În cazuri de suicid, în Argeş,

Poliţia, ISU şi IJJ nu au negociatori

Fiecare comandant spune altceva

 

Tentativa de suicid care a avut loc în Piteşti zilele trecute, cînd un tînăr în vîrstă de 22 de ani ameninţa că se va arunca de pe un bloc de zece etaje, a scos la iveală faptul că nici Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, nici Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş şi nici Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş nu au un negociator pentru acest gen de si­tuaţii. Este de neconceput ca cele trei instituţii să nu aibă specialişti pentru cazurile de suicid.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2033

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6691 - 6720 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info