Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Mamă şi fiu, sub cerul liber Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 martie 2015

După ce le-a luat casa foc,

Mamă şi fiu, sub cerul liber

 

 O familie din Cîmpulung trăieşte de cîţiva ani o adevărată dramă, povestea lor putînd fi oricînd scenariul unui film cutremurător. Cornelia Bărcăcilă, de 78 de ani, fostă învăţătoare, şi fiul acesteia, Cristian Bodea, de 54 de ani, bolnav psihic, au rămas pe drumuri în plină iarnă, după ce casa în care locuiau, situată în cartierul mărginaş Va­lea Româneştilor, a fost distrusă de flăcări la începutul lunii februarie. Neavînd alte rude ori prieteni care să-i găzduiască şi fiindu-le imposibil să achiziţioneze o altă locuinţă, cei doi au ajuns să doarmă prin grajduri şi imobile părăsite, găsind în cele din urmă un refugiu pe timp de noapte la subsolul Spitalului Municipal. Cazul lor a ajuns în atenţia autorităţilor locale, care încearcă acum să le găsească un adăpost. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2582

Continuare
 
Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Panică într-un bloc din cartierul Găvana

Locatarii, evacuaţi din cauza unui incendiu

 

 Panică, marţi seară, într-un bloc din cartierul Găva­na! Locatarii, care abia mai respirau, au fost scoşi din apartamente de pompieri. Totul, din cauza unui in­cen­diu izbucnit la parterul imobilului, în urma că­ruia fumul gros a pătruns în toate locuinţele. Cînd a văzut că flăcările i-au mistuit munca de-o viaţă şi că fumul i-a omorît cîinele, proprietarului aparta­mentului i s-a făcut rău, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2275

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 05 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Amendaţi că n-asigurau paza

Marţi, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei din cadrul Secţiei Rurale Călineşti au efectuat controale pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului la operatorii care au ca obiect de activitate organizarea jocurilor de noroc, agenţiile de pariuri sportive şi staţiile de comercializare a carburanţilor. Cu această ocazie, au fost verificate trei societăţi comerciale, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 9.000 de lei. La două dintre punctele de lucru controlate, poliţiştii au constatat că administratorii nu asiguraseră cerinţele minime de securitate, iar la al treilea, au constatat că proiectul de instalare a sistemului tehnic antiefracţie nu a fost avizat în conformitate cu legea în vigoare. 

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2159

Continuare
 
Copiii au dat foc la grajdul cu fîn! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 05 martie 2015

Curioşi să vadă cum ard furajele,

Copiii au dat foc la grajdul cu fîn!

# De la joacă  la tragedie era doar un pas!

 

 Joaca unor copii putea să se termine tragic! Marţi după-amiază, cîţiva ţînci din comuna Căteasca s-au jucat cu chibriturile. Au reuşit astfel să facă scrum mii de kg de fîn. Au fost al un pas să dea foc şi unui grajd, intervenţia pompierilor a limitat proporţiile dezastrului. Din fericire, n-au existat decît pagube materiale, nu şi victime umane.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2208

Continuare
 
Arestat pentru viol Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 05 martie 2015

 Pentru că a abuzat de o fată de 12 ani,

Arestat pentru viol

# Concubina l-a înfundat după ce minţise prima dată

 

 La aproximativ un an după ce a comis un viol, Ma­rius Marian Voinea, 49 de ani, din co­mu­na Hîr­seşti, a ajuns în arest. Bărbatul este a­cu­zat că a profitat de nepoata concubinei lui, o copilă în vîrs­tă de 12 ani. Victima se află într-un centru ce a­par­ţine unui ONG, ce se ocupă cu salvarea şi rea­bilitarea victi­melor unor abuzuri sexuale. De ce a fost tras la răspun­dere bărbatul abia acum? Din cauză că, abia acum, concubina acestuia le-a măr­turisit anchetatorilor ce s-a petrecut cu ade­vărat, făcînd o plîngere pe numele bărbatului. Fe­me­ia le-a spus procurorilor că nu a vorbit de fri­ca lui Marius Marian Voinea, fiind ame­nin­­­ţată de acesta. În ciu­da acuzaţiilor extrem de gra­ve, chiar cea care a dezvăluit totul an­cheta­to­rilor este de părere a­cum că pro­cu­rorii exa­gerează cu arestarea bărba­tului, cînd, de fapt, indiviul nu a violat-o pe fată, ci „doar a pipăit-o“.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3016

Continuare
 
Spargere la un depozit de ţigări Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Spargere la un depozit de ţigări

 

 Hoţii au intrat în depozitul unei firme de distribuţie, situat în Ştefăneşti, şi au plecat de acolo cu o cantitate mare de ţigări. A fost sesizată poliţia, fiind demarate cercetări. Oamenii legii verifică şi firma care asigura paza şi protecţia obiectivului, despre care se spune că nu ar fi intervenit ca la carte.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2223

Continuare
 
Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Pînă la noi ordine de la „Împărăţie“,

Preotul Petre Moşoianu, protopop interimar

 

 După cum v-am informat, din 12 februarie 2015, preotul Petre Moşoianu este noul protopop de Cîmpulung, învestirea sa în această funcţie fiind făcută, într-o discreţie totală, de doi consilieri ai Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, trimişi speciali ai ÎPS Calinic. Numirea părintelui Moşoianu în fruntea Protoieriei Cîmpulung a venit înainte ca fostului protopop Eugeniu Matei, retras între timp la biserica din satul natal, Valea Popii, să-i expire perioada de suspendare cu care s-a ales de pe urma scandalului imens generat de neregulile financiar-contabile scoase la iveală de un control al Arhiepiscopiei, care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Noul protopop n-a fost uns în această funcţie pe o perioadă nedeterminată, el asigurînd deocamdată interimatul, pînă la noi ordine.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1968

Continuare
 
Tîlharul a ajuns în arest Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Tînără lăsată fără telefon, în plină stradă

Tîlharul a ajuns în arest

 

 Un tînăr a tîlhărit o femeie în plină stradă. A profitat de faptul că aceasta vorbea la telefon şi, fără să-i pese dacă îl vede cineva, i-a smuls mobilul de la ureche, făcîndu-se nevăzut. Poliţiştii l-au căutat şi i-au şi dat de urme. Pentru fapta comisă, tîlharul a ajuns în arest!      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2028

Continuare
 
„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“ Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Misterul morţii bărbatului tăiat de tren se adînceşte

„Nu veţi afla de ce s-a sinucis soţul meu!“

Ce ştie soţia şi nu ştie presa?

 

 Moarte misterioasă la Piteşti, luni seară, cînd un băr­bat de 35 de ani, din Piteşti, şi-a pus capăt zilelor, a­run­cîndu-se înaintea trenului. Ca o ironie a sorţii, în timp ce poliţiştii efectuau cercetările la locul trage­di­ei, soţia victimei se afla la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, unde anunţa dispariţia băr­batului. Ea le-a spus poliţiştilor că nu ştie ce motiv a avut soţul de s-a sinucis. Ieri, trupul neînsufleţit al tînărului a fost ridicat de la morgă. Văduva a refuzat să discute cu jurnaliştii, preferînd să păstreze secret motivul sinuciderii.

Comentarii (7) | Vizualizari: 5002

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Stănescu, consilier local şi muncitor calificat

Agenţia Naţională de Integritate aduce în faţă un alt caz de ales local din Argeş care a fost găsit în stare de incompatibilitate. Potrivit comunicatului transmis ieri de ANI, este vorba de Georgel Sebastian Stănescu, consilier local în comuna Ungheni. ANI a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către 14 foşti sau actuali aleşi locali (cinci primari, un fost primar, doi viceprimari, şase consilieri locali), ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcînd, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003. Printre cei 14 în cazul cărora agenţia a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor se numărăr şi un argeşean. Conform inspectorilor de integritate, George Sebastian Stănescu „se află în stare de incompatibilitate începînd cu data de 20 iunie 2012, întrucît deţine, simultan cu funcţia de consilier local, şi calitatea de muncitor calificat IV în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Ungheni, încălcînd, astfel, dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003“. Consilierul poate ataca în justiţie concluzia ANI.

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2286

Continuare
 
Magistraţi noi, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Din 23 ianuarie 2015,

Magistraţi noi, la Cîmpulung

 

Pe 23 ianuarie, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 4 iulie - 6 noiembrie 2014.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2262

Continuare
 
„La 22 de ani, nevoit să mănînce cu paiul“ Imprimare E-mail
(5 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Tînărul snopit în bătaie, de urgenţă, la Bucureşti

„La 22 de ani, nevoit să mănînce cu paiul“

 

 Băiatul snopit în bătaie în faţa unui local din Vlădeşti a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu“ Bucureşti. Medicii de aici, ca­re l-au diagnosticat pe Ionuţ cu dublă fractură de mandibulă, i-au acordat îngrijiri de urgen­ţă. Rudele băiatului de 22 de ani spun că ce e mai greu de-abia de aici înce­pe. Cel puţin 6 săptămîni, Ionuţ nu se va mai putea hră­ni ca un om normal. Pentru chinul pe care e nevoit să-l suporte fără vină, cei din familia băiatului vor depune plîngeri, ca vinovaţii să plătească!  

Comentarii (5) | Vizualizari: 3267

Continuare
 
Frîntu, sub control judiciar Imprimare E-mail
(11 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Directorul CEZ Piteşti a stat 24 de ore în arest, apoi a fost eliberat

Frîntu, sub control judiciar

 

 După percheziţiile ce au avut loc luni, directorul CEZ Piteşti, Ştefan Frîntu, a fost reţinut. Pe numele lui a fost emisă o ordonanaţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în arest. Frîntu este acuzat de conflict de interese şi abuz în serviciu, după ce, potrivit anchetatorilor, ar fi favorizat firma ce-i aparţine în obţinerea unor contracte de lucrări de execuţie a unor reţele electrice. Ieri, şeful Centrului Operaţional Extindere Reţea (COER) Argeş, din cadrul CEZ Distribuţie, a fost dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti, cu propunerea arestării preventive.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3679

Continuare
 
Nicolescu şi Dobre, în cătuşe la spital Imprimare E-mail
(8 voturi)
miercuri, 04 martie 2015

Colegi de celulă şi de suferinţă, au fost duşi la medic, pentru consultaţii

Nicolescu şi Dobre, în cătuşe la spital

 

 Probleme medicale pentru Constantin Nicolescu, a­flat în detenţie în Penitenciarul Colibaşi! Fostul pre­şe­dinte al Consiliului Judeţean Argeş a fost adus cu duba, ieri dimineaţă, la Spitalul Judeţean Argeş, pentru un consult cardiologic. Medicul i-a schimbat tratamentul după ce a constatat că Nicolescu are tensiune fluctuantă. În plus, i-a recomandat cîteva inves­tigaţii suplimentare. Împreună cu Nicolescu, la spital a ajuns şi Grigore Dobre, patronul firmei Zeus, cei doi fiind colegi de celulă. Constantin  Nicolescu are de ispăşit 7 ani şi 8 luni, iar Grigore Dobre, 5 ani, în dosarul reabilitării şcolilor.    

Comentarii (13) | Vizualizari: 5802

Continuare
 
Ploi şi vînt Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 03 martie 2015

Ploi şi vînt

 

 Meteorologii au emis ieri o informare de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vîntului şi precipitaţii mixte, valabilă pînă astăzi la ora 18 în toată ţara. Potrivit acesteia,  vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, iar în vest şi nord-vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrînse 15...20 l/mp. În Maramureş, nordul Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite. În cursul acestei zile, vîntul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special în Munţii Banatului şi pe va crestele Carpaţilor Meridionali suflă tare, cu peste 70 km/h.  

  I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2106

 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6691 - 6720 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info