Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 
Un Logan a rupt porţile unei case Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 17 august 2015

Pe strada Dumbravei din Piteşti,

Un Logan a rupt porţile unei case

 

 Unui tînăr piteştean, care a provocat un accident teribil la intrarea pe strada Dumbravei, din Piteşti, vineri seară, cariera de cadru militar i-ar fi putut fi compromisă. Alin Cătălin A., în vîrstă de 25 de ani, din Piteşti, a pierdut controlul Loganului pe care îl conducea, maşina a sărit trotuarul şi a izbit cu putere porţile metalice ale unei case. Atît maşina, cît şi gardul au fost făcute zob, iar tînărul a fost scos cu greutate de martori dintre fiarele contorsionate. Plin de sînge şi cam ameţit (nu se ştie dacă de alcool sau de izbitură), acesta a plecat imediat de la locul accidentului. Mama şoferului s-a ales cu dosar penal.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2255

Continuare
 
Trei tineri pe un scuter! Imprimare E-mail
(4 voturi)
luni, 17 august 2015

Accident impresionant la Miceşti:

Trei tineri pe un scuter!

 

 Trei tineri au fost ră­niţi, doi dintre aceştia ajungînd la spital în stare gravă, din cauza unui accident rutier. Ei erau toţi trei pe un mo­ped, vehiculul pe două roţi fiind spul­be­rat de o maşină. Pasa­gerii au fost proiectaţi pe asfalt, şi toată lu­mea a crezut că au mu­rit. Martorii au su­nat la 112, însă unul dintre ei a refuzat transportul la spital, precizînd că nu are leziuni grave. A fost convins cu greu de personalul SMURD să fie dus la spital pentru investigaţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2365

Continuare
 
Vin ploile! Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 17 august 2015

Vin ploile!

 

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat pînă în seara aceasta, iar de marţi noaptea vor veni ploi cu caracter toren­ţial. Pî­nă pe 18 august, la ora 23.00, se va înregistra instabilitate atmosferică accentuată, potrivit unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vîntului şi cu aspect de vijelie. Este posibil să cadă şi grindină.    

 A.Roşu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1756

 
Cîmpulungean, dus cu elicopterul la Bucureşti Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Cîmpulungean, dus cu elicopterul la Bucureşti

 

 Un elicopter SMURD a aterizat, ieri, în jurul orei 13, pe terenul II din cadrul complexului sportiv CS Muscel, pentru a prelua un bărbat în vîrstă de 82 de ani, din Cîmpulung, care avea probleme medicale grave şi necesita transferul la un spital din Bucureşti. Bolnavul a fost stabilizat la Spitalul Municipal şi, pentru că starea lui de sănătate nu-i permitea transportul cu o ambulanţă, s-a ales deplasarea pe calea aerului. Pacientul era văduv de trei săptămîni.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1429

Continuare
 
Prins sub un mal de pămînt Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Muncitor în pericol de moarte

Prins sub un mal de pămînt

 

 Un accident de muncă s-a petrecut, ieri, la Ştefăneşti, pe strada Izvorani. Un muncitor care efectua lucrări de canalizare a fost surprins de un mal de pămînt, fiind îngropat pe jumătate. Omul a scăpat cu viaţă, dar a tras o sperietură soră cu moartea. După ce au fost sesizate autorităţile, pe şantier s-a decretat „mobilizarea generală“, astfel că, la sosirea organelor de control, toţi muncitorii erau echipaţi corespunzătror, cu salopete, veste reflectorizante şi caschete, de parcă se pregăteau de miting, nicidecum de săpat şanţuri. Un salariat s-a dat de gol însă că îşi pusese echipamentul în grabă, acesta avînd casca de protecţie aruncată peste o pălăriuţă din blugi pe care probabil omul şi-o pusese ca să-l ferească de soare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1811

Continuare
 
Victimele erau bătute cu biciul Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Tinere exploatate sexual de o grupare de traficanţi

Victimele erau bătute cu biciul

 

 Se spune că bătaia este ruptă din rai! Nu şi atunci cînd agresiunea vine la pachet cu chinuri cumplite, la care erau supuse mai multe tinere care au căzut victime unei grupări de proxeneţi. Cei trei, mamă, fiu şi tată vitreg, au ajuns în arest, joi, în urma unei descinderi a ofiţerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi a procurorilor DIICOT Piteşti. Ei sînt acum acuzaţi de trafic de persoane minore şi majore. Un şofer care le transporta pe fete la locurile unde erau obligate să se prostitueze, este fugit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2526

Continuare
 
Pendiuc, liber! Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Curtea de Apel Bucureşti a înlocuit arestul cu controlul judiciar

Pendiuc, liber!

 # Edilul are de respectat mai multe obligaţii #  Instanţa îi interzice să ia legătura, direct sau indirect, cu inculpaţii sau martorii din dosar #  Judecătorii nu i-au pus interdicţie să stea de vorbă cu fiica sa, Emanuela Pendiuc, acest lucru fiind menţionat în sentinţă # Vicele Ionică susţine că poate crea condiţiile necesare la Primăria Piteşti astfel încît Tudor Pendiuc să poată lucra în continuare fără a încălca obligaţiile din sentinţă

 

Ieri, primarul suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost eliberat din arest. Edilul a părăsit Penitenciarul Rahova, unde a stat încarcerat mai bine de 6 luni, şi s-a întors acasă, la Piteşti. Curtea de Apel Bucureşti a înlocuit arestul preventiv cu măsura controlului judiciar. Potrivit hotărîrii judecătoreşti, Pendiuc are de respectat mai multe obligaţii, iar dacă le încalcă, riscă să fie dus din nou în arest.

Comentarii (15) | Vizualizari: 3106

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

 Pui făcuţi scrum în incendiu

În noaptea de joi spre vineri, pompierii au fost chemaţi în comuna Sălătrucu, satul Bîrseştii de Sus, a­colo unde izbucnise un incendiu la un coteţ de păsări. Pînă la sosirea militarilor, anexa gospodă­rească arsese aproape în întregime, militarii reuşind doar să limiteze extinderea flăcărilor la alte depen­dinţe sau la locuinţa din aceeaşi curte. Adăpostul de păsări a ars pe o suprafaţă de aproximativ 8 mp şi o dată cu el au fost făcuţi scrum 24 pui de găină. Incendiul a fost provocat de jar sau scîntei purtate de vînt.    

  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1406

Continuare
 
Victima dulăilor, ameninţată Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Pentru că a fost pîrît autorităţilor, stăpînul animalelor trece la intimidare

Victima dulăilor, ameninţată

 

 Aşa după cum v-am informat într-o ediţie trecută a ziarului, un bărbat de 60 de ani şi nepotul său în vîrstă de 7 ani, din Poienarii de Muscel, au trecut prin clipe de coşmar după ce au fost la un pas de a fi sfîrtecaţi de trei dulăi, ai căror stăpîni i-au lăsat nesupravegheaţi, deşi ştiau că sînt periculoşi, avînd şi alte victime la activ în localitate. Băieţelul a avut cel mai mult de suferit, ajungînd într-un final la spital pentru a primi îngrijiri medicale.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1548

Continuare
 
Motociclist rănit Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 august 2015

Accident provocat de un şofer neatent

Motociclist rănit

 

 Joi, zi de 13, zi cu ghinion, pentru un motociclist! Daniel Petrişor M., în vîrstă de 21 de ani, din comuna Cocu, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul autovehiculului nu se asigurase la efectuarea unui viraj. Din fericire, victima are leziuni uşoare. Astfel de accidente au loc frecvent, conducătorii auto uitînd parcă de faptul că în trafic nu sînt numai maşini.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1454

Continuare
 
Spintecătorul, arestat preventiv Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Adus în ţară sub escortă,

Spintecătorul, arestat preventiv

Cazul: I-a tăiat gîtul cu sabia

 

 Total schimbat, cu o privire rece, cu o barbă lungă şi deasă, astfel a apărut, ieri, în faţa judecătorilor, Dan Florin Cîrstea, de 30 de ani, din Piteşti. Acuzat de tentativă de omor, individul a fost prins în Suedia, la începutul lunii august, după ce a fost urmărit internaţional aproximativ o lună. El a tăiat cu sabia un bărbat în centrul Piteştiului, în faţa restaurantului La Strada.

Comentarii (1) | Vizualizari: 2202

Continuare
 
Femeie jefuită în plină zi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 15 august 2015

Pe strada Gîrlei din Piteşti au atacat-o doi indivizi

Femeie jefuită în plină zi

 

 Jaf la drumul mare, de asta a avut parte o femeie, joi. Doi in­di­vizi au atacat-o şi i-au furat geanta, o­pe­rînd după un plan bi­ne stabilit. Agre­so­rii i-au furat geanta în care avea aproxi­ma­tiv 1.000 de lei. După atac, femeia a ajuns la spital. Poli­ţiş­tii au reuşit să întocmeas­că un cerc de sus­pecţi şi spun că este o chestiune de timp pînă cînd autorii vor fi prinşi.

Comentarii (3) | Vizualizari: 2060

Continuare
 
Fost ofiţer SRI, reţinut Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 14 august 2015

Promitea că va facilita angajări la MAE

Fost ofiţer SRI, reţinut

 

  Din fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, a ajuns vînzător de iluzii! Ion Mihai Dincă, în vîrstă de 41 de ani, din judeţul Mehedinţi, oraşul Drobeta Turnu Severin, a fost reţinut, ieri, în urma unui flagrant delict organizat la Piteşti. Bărbatul primise de la o femeie suma de 500 de lei. În schimbul banilor, a promis că va facilita angajarea acesteia în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2010, fostul ofiţer SRI a fost condamnat la 4 ani închisoare tot în urma unui flagrant organizat în Argeş. În urma experienţei neplăcute pe care a avut-o acum cinci ani, bărbatul ar fi trebuit să ocolească judeţul nostru. Nu a făcut-o şi a fost prins a doua oară. Se pare că acesta are acelaşi mod de operare şi profită de naivi din întreaga ţară, fiind mai multe sesizări din diverse oraşe pe numele lui.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2471

Continuare
 
ADIO GRĂTARE lîngă mănăstire! Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 14 august 2015

Li s-a pregătit o surpriză pelerinilor

ADIO GRĂTARE lîngă mănăstire!

 

 Nici în acest an, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pelerinii care vor veni să se roage la Mănăstirea Curtea de Argeş nu vor avea voie să doarmă în curtea lăcaşului, să facă grătare sau să asculte muzică, aşa cum se întîmpla pînă în 2012. De 3 ani, autorităţile locale au decis ca enoriaşii să meargă în spaţii de campare special amenajate, acolo unde se pot distra în voie. Jandarmii se vor asigura că măsurile autorităţilor vor fi respectate de pelerini.

Comentarii (2) | Vizualizari: 2112

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 august 2015

Alte ştiri pe scurt

 

A sărit pe geam de la etajul II

Un bărbat în vîrstă de 55 de ani, din Mioveni, a ajuns ieri la spital după ce s-a aruncat de la etajul II. Omul suferă de afecţiuni psihice, fiind supravegheat de familie. Ieri, fiul a plecat de acasă avînd probabil de rezolvat ceva şi, ca să se asigure că tatăl nu va ieşi, a încuiat uşa. Rămas singur, bărbatul a încercat uşa şi, văzînd că este încuiată, s-a dus la fereastră, care nu fusese asigurată cu o încuietoare, şi a sărit în gol de la etajul II. A fost văzut de un vecin, care a su­nat imediat la 112. Cînd echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, pacientul era conştient. Acestea le-a spus cadrelor medicale că plecase să îşi ridice pensia. Omul a fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală, Spitalul Racoviţa, pentru investigaţii şi îngrijri medicale.  

  M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1512

Continuare
 
<< Start < Înapoi 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 6691 - 6720 din 7777


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info