Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 
Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

Pînă va fi extrădat,

Tînărul căutat de belgieni, plasat sub control judiciar


Pe 11 ianuarie 2019, Laurenţiu Andrei Toader, de 29 de ani, din Cîmpulung, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 15 zile în baza unui mandat european, după ce autorităţile din Belgia l-au acuzat de trafic de persoane şi au solicitat extrădarea acestuia, cazul aflîndu-se pe rolul Curţii de Apel Piteşti. Pe 23 ianuarie 2019 s-a derulat un termen intermediar în procesul de extrădare al cîmpulungeanului, instanţa de judecată dispunînd plasarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Un nou termen în cauză a fost stabilit pentru data de 31 ianuarie, cînd procurorul s-a angajat că aduce mai multe relaţii, pe care le-a solicitat autorităţilor belgiene.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 724

Continuare
 
Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă! Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 31 ianuarie 2019

A fost declarată epidemia la nivel naţional

Argeşean de 43 de ani, răpus de gripă!

 Al doilea mort din judeţ!


Ieri, ministrul sănătăţii, Sorina Pintea a declarat epidemie de gripă la nivel naţional.  În acest sezon gripal, au decedat pînă ieri  56 de persoane din cauza gripei. În judeţul nostru a fost confirmat al doilea deces cauzat de gripă. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani din Dîrmăneşti, confirmat cu virus gripal AH1, aflat în evidenţele medicale cu hepatita virus B cu agent D, nevaccinat antigripal.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1366

Continuare
 
Argeşeanca se judecată cu firme celebre Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019

După ce a vîndut produse contrafăcute

Argeşeanca se judecată cu firme celebre


În urma unui control efectuat de poliţişti, într-un magazin din Mioveni au fost depistate numeroase produse care deşi purtau însemnele unor firme celebre, erau contrafăcute.  Patroana magazinului, a fost trimisă în judecată, procesul ajungînd pe rolul Judecătoriei Piteşti. În proces, s-au constituit părţi civile Adidas, Puma şi Lacoste. Cer despăgubiri de mii de euro.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1165

Continuare
 
Bătăuşi duşi în arest Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Bătăuşi duşi în arest


S-au crezut mai presus de lege şi au ajuns în arest. Trei tineri din comuna Hîrseşti care au încercat să îşi facă singuri dreptate, au fost reţinuţi pentru loviri şi alte violenţe. Aceştia au bătut un tînăr în vîrstă de 22 de ani, pe motiv că-i făcuse proşti. Ca să se răzbune, au pus totul la cale pînă la ultimul detaliu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 909

Continuare
 
Primarul a dat-o în judecată pe „Blonda beată“ Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Primarul a dat-o în judecată pe „Blonda beată“


Nu este o glumă! Primarul comunei Albota, Ion Dumitru a chemat-o în judecată pe Alina Badea, tînăra de 30 de ani, cunoscută şi ca „blonda beată“ poreclă ce i se trage de la numeroasele sale beţii urmate de scandaluri sau alte peripeţii. Procesul se va judeca la Judecătoria Piteşti, acolo unde edilul cere înlocuirea amenzii cu muncă în folosul comunităţii.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 2040

Continuare
 
Amenzi de 55.000 lei Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 31 ianuarie 2019


Amenzi de 55.000 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 55.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Comentarii (1) | Vizualizari: 700

Continuare
 
Doi aleşi locali, continuă disputa cu ANI Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Găsiţi în stare de incompatibilitate

Doi aleşi locali, continuă disputa cu ANI


Doi aleşi locali din comuna Rucăr continuă în instanţă războiul cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce această instituţie i-a găsit în stare de incompatibilitate. Vorbim despre consilierul local PSD Gabriel Avram, în cazul căruia ANI a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natură administrativă şi penală, precum şi indicii privind săvîrşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi înşelăciune, şi consilierul independent Gheorghe Surdu, a cărui stare stare de incompatibilitate a fost dată de un conflict de interese administrativ şi fals în declaraţii.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
Vreme în încălzire Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019


Vreme în încălzire

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 10 februarie. Potrivit acesteia, în aceste zile va fi o încălzire uşoară, astfel încît pînă la sfîrşitul lunii ianuarie, media valorilor maxime va fi de 5...8 grade Celsius. La începutul lunii februarie, pe 3 şi 4 februarie, valorile maxime de temperatură ar putea fi chiar mai ridicate, media prognozată fiind de 10 grade, ceea ce ar caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru început de februarie. După acest interval, estimările indică o răcire treptată, iar pînă la finalul primei decade din februarie se va ajunge la o medie a temperaturii maxime de 3...4 grade. Temperaturile minime vor prezenta mici variaţii în prima jumătate a intervalului, dar în general media va fi uşor pozitivă, de 1...2 grade, uşor mai mare pe 3 şi 4 februarie, când va ajunge la 4 grade. Ulterior, minimele termice vor fi tot mai scăzute, iar la finalul intervalului se va ajunge la o medie regională de -4...-3 grade. Vor fi precipitaţii pînă joi cînd vor fi posibile şi cantităţi de apă însemnate. Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine ridicată şi săptămîna viitoare.   
I.Ivănoiu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 473

 
„Am ordin să te premiez!“ Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Amendat de locali de două ori pentru postări pe Facebook

„Am ordin să te premiez!“


Un cetăţean din Bradu a fost amendat de două ori de poliţiştii locali din comuna amintită după ce a postat pe Facebook mesaje prin care îşi manifesta nemulţumirea faţă de primar. Acesta îi reproşa edilului că nu a rezolvat problema canalizării şi în acest fel dejecţiile îi refulează în curte. A adresat pe contul de socializare cuvintele „fetiţele“ şi „maimuţoii“, ceea ce i-a determinat pe locali să îl „premieze“, după cum susţine Alin Ioniţă. `     

Comentarii (6) | Vizualizari: 1187

Continuare
 
S-au rostogolit cu Matiz-ul Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Au doborît mai multe obstacole  

S-au rostogolit cu Matiz-ul


Un accident rutier teribil a avut loc marţi seară, în comuna Bogaţi. Doi tineri aflaţi într-un Matiz au scăpat cu viaţă, în mod miraculos, după ce maşina scăpată de sub control s-a rostogolit şi a doborît mai multe obstacole. „Micul gigant“ a lovit un cap de pod, a rupt un stîlp de susţinere a firelor electrice şi a spulberat două garduri. Nu a rămas nimic întreg din maşină, iar şoferul şi pasagerul au ajuns la spital.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 836

Continuare
 
Percheziţii la braconieri, în Cotmeana Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019


Percheziţii la braconieri, în Cotmeana


Ieri au avut loc mai multe descinderi în comuna Cotmeana la persoane suspectate de braconaj. Descinderile au fost efectuate după ce au existat suspiciuni că braconierii erau deţinători legali de arme, dar şi că aceştia ar deţine pe lîngă puştile autorizate şi arme artizanale. Printre suspecţi se numără şi un paznic de vînătoare. Un bărbat a fost reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1204

Continuare
 
Ţigănci reţinute după ce au furat Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 30 ianuarie 2019

Au făcut prăpăd în magazine din Mioveni

Ţigănci reţinute după ce au furat


Au dat atacul în parcarea unui supermarket din Piteşti şi au scăpat. Li s-a înfundat însă, la Mioveni acolo unde au furat mai multe zile, la rînd din magazine. Două ţigănci din 6 au fost reţinute, sub acuzaţia de furt calificat. Acestea intrau în unităţi şi furau îmbrăcăminte şi produse cosmetice.  Au făcut prăpăd pe unde au trecut, paguba fiind de 5.000 de lei.   

Comentarii (5) | Vizualizari: 1239

Continuare
 
Vitezoman prins Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 30 ianuarie 2019


Vitezoman prins

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Marin B., de 65 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism Volkswagen pe DN65B, pe raza comunei Bradu, cu viteză excesivă. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 803

Continuare
 
Au spart maşina din parcarea supermarketului Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 29 ianuarie 2019


Au spart maşina din parcarea supermarketului


Aflate în parcarea unui supermarket din cartierul piteştean Găvana, două ţigănci au dat lovitura.

Comentarii (2) | Vizualizari: 1444

Continuare
 
Terorizată de cel pe care l-a ajutat Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 29 ianuarie 2019

Femeie, fost ofiţer de poliţie,

Terorizată de cel pe care l-a ajutat


A vrut să-i întindă o mînă de ajutor unui fost deţinut şi s-a ales cu coşmarul vieţii ei! O femeie, fost ofiţer de poliţie, din comuna Suseni a ajuns să fie terorizată de individul căreia i-a oferit un acoperiş deasupra capului. În loc de mulţumire, bărbatul i-a distrus adăpostul oferit. Totul a culminat în urmă cu cîteva seri cînd, într-o noapte, i-a spart poarta şi i-a mînjit-o cu...rahat.    

Comentarii (6) | Vizualizari: 1827

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 91 - 120 din 7777


embedgooglemap.net


Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info