Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Vor bani să îşi crească copiii      *** Proiect de cercetare nucleară la ICN      *** 800 de locuri de muncă în Spania      *** PASTILA de UMOR      *** Pregătiri pentru Festivalul Zavaidoc     *** „Moromeţii 2”, la Cinema „Bucureşti”     *** Filmele săptămînii 16-22 noiembrie     *** Braconierii au lăsat maşina şi-au fugit     *** Beat turtă, a căzut în canal      *** S-a oprit cu maşina într-un pod     *** Scandalagiii din Valea Măcelarului, condamnaţi     *** Înlocuiţi carnea cu fasole      *** Copiii cu păduchi la Grădiniţa „Sfînta Maria”     *** Amenzi drastice pentru şoferi      *** 30 lei biletul la meciul cu americanii     *** Liga Naţiunilor     *** După puncte la Timişoara!     *** Naţionala de tineret a SUA vine la Piteşti!     *** Voleibalistele junioare joacă la Braşov      *** Argint pentru Alexandra Olteanu la Braşov     *** Karatiştii din Mioveni, în concurs la Buzău     *** Curiozităţi pescăreşti     *** Pescuitul şalăului cu peştişori vii    

 
În arest, pentru 4 infracţiuni Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 02 noiembrie 2018

Şi-a distrus viitorul printr-un gest necugetat

În arest, pentru 4 infracţiuni


La 19 ani, un tânăr din comuna Beleţi Negreşti a făcut o ispravă care îl va urmări toată viaţa. Într-un moment de teribilism a comis nici mai mult nici mai puţin de 4 infracţiuni şi a ajuns în arest. Este acuzat de furt calificat, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului acidentului şi conducere fără permis. Totul după ce a furat o maşină ca să se dea mare în faţa prietenilor. A ajuns în arest!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 960

Continuare
 
Înainte de viol a adormit lîngă victimă Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 02 noiembrie 2018

Marele fante de Lunca Corbului

Înainte de viol a adormit lîngă victimă


O întîmplare care stîrneşte rîsul s-a petrecut în comuna Lunca Corbului acolo unde un bărbat a intrat în locuinţa unei femei, hotărît să facă dragoste. A intrat în casă fără să fie auzit de proprietara în vîrstă de 59 de ani, s-a dezbrăcat în pielea goală şi a urcat în pat lîngă aceasta. Deşi venise cu intenţii serioase....a adormit. După puţin timp femeia s-a trezit. Ce a urmat, aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1635

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 02 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Incendiu de vegetaţie uscată

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 din Topoloveni a mers în comuna Călineşti, pentru a stinge un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 5.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Focul a fost pus intenţionat pentru a provoca incendiul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 693

Continuare
 
Arestat, pentru furturi comise în Germania Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018

În străinătate tot ca pe la noi

Arestat, pentru furturi comise în Germania


Cercetat într-un dosar de furt cu o pagubă de aproximativ 50.000 de euro, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Merişani, a ajuns în arest. Bărbatul de etnie rromă a plecat, probabil cu obiceiurile din România, altfel nu se explică faptul că, s-a dus în Bavaria şi a furat metale neferoase. Autorităţile germane îl căutau pentru cercetări, de aceea au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 659

Continuare
 
A cerut instanţei reconstituirea! Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018

După ce a tăiat un cîine cu sabia,

A cerut instanţei reconstituirea!


Florin Mihai Costache, fiul fostului preşedinte al CJ Argeş, Florea Costache este judecat după ce a lovit cu sabia doi cîini de la o stînă din Dealul Sasului.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1013

Continuare
 
Condamnat pentru furt de energie electrică Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018


Condamnat pentru furt de energie electrică


Trimis în judecată pentru furt de energie electrică, un bărbat din Costeşti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti. Bărbatului i s-a majorat pedeapsa, după ce a declarat apel la sentinţa dată anul trecut de Tribunalul Argeş. Bărbatul a fost prins avînd o instalaţie clandestină cu ajutorul căreia nu îi era înregistrat consumul de energie electrică.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1016

Continuare
 
Poliţist şantajist, în arest! Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018


Poliţist şantajist, în arest!


Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un tînăr de 24 de ani, in Piteşti bănuit de săvîrşirea infracţiunii de şantaj. Acesta este bănuit că ar fi ameninţat o tînără de 18 ani, din Recea cu divulgarea unor imagini compromiţătoare, cu scopul de a o determina pe aceasta să întreţină raporturi sexuale. Tînărul a fost dus la Poliţia Municipiului Piteşti pentru audieri şi a fost reţinut 24 de ore. Astăzi va fi dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.                             

Comentarii (1) | Vizualizari: 1598

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 01 noiembrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

În arest pentru conducere fără permis

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţiţtii din cadrul Postului de Poliţie Moşoaia l-au depistat pe I.T.A., de 25 de ani, din comuna Moşoaia, pe numele căruia Judecătoria Piteşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Tînărul a fost încarcerat.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 602

Continuare
 
Tînărul grăbit a provocat accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

La Mărăcineni,

Tînărul grăbit a provocat accident!


Un accident, provocat de un tînăr la Mărăcineni, luni seară, s-a soldat cu rănirea unei tinere. Totul, spun poliţiştii, din cauză că, şoferul în vîrstă de 19 ani, nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit maşina care circula regulamentar în faţa lui.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1027

Continuare
 
Soţul acuzat de crimă, încă un mandat Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

În cazul omorului de la Călineşti,

Soţul acuzat de crimă, încă un mandat


Susţine cu tărie că nu el şi-a omorît soţia, cu toate acesta, ieri, Tribunalul Argeş i-a prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile. Astfel, Alin Ţurlea, de 36 de ani, din Călineşti va sta închis pînă în decembrie. Oamenii legii au obţinut probe împotriva lui cu ajutorul expertizelor. După arestare, anchetatorii au strîns noi probe. Oamenii legii spun că există indicii temeinice care să demonstreze că bărbatul şi-a ucis soţia şi a încercat să ascundă totul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
Carambol pe A 1 cu 6 maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

Trafic blocat pe un sens de mers

Carambol pe A 1 cu 6 maşini


Şase maşini lovite şi două persoane rănite, acesta a fost bilanţul unui carambol petrecut, luni seară, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 95. Totul, spun poliţiştii din cauza nepăstrării distanţei regulamentare, în timpul mersului. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina şi a fost scos de echipajul descarcerării.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 764

Continuare
 
Tînăr şantajist reţinut! Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 31 octombrie 2018


Tînăr şantajist reţinut!


Timp de cinci zile, un tînăr de 19 ani a reuşit să adune de la un adolescent pe care îl şantaja, nici mai mult nici mai puţin, de 1.200 de lei. Poate că totul ar fi continuat dacă nu ar fi aflat mama victimei. Femeia avocat de profesie, nu a stat pe gînduri şi a sesizat autorităţile. Tînărul a  fost ridicat din centrul oraşului, fiind reţinut!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1085

Continuare
 
Poliţişti în arest pentru luare de mită! Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

Acuzaţi că aranjau proba practică la permise

Poliţişti în arest pentru luare de mită!


Un scandal imens zguduie, din nou  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş. Doi poliţişti, unul din cadrul serviciului amintit, altul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au ajuns în arest, fiind acuzaţi de luare de mită. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, cei care au organizat acţiunea îi acuză pe subofiţeri că au înlesnit contra-cost promovarea probei practice la obţinerea permiselor de conducere, au făcut aranjamente la RAR şi la înmatricularea autovehiculelor.   

Comentarii (7) | Vizualizari: 2942

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 31 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Taxi fără aparat de taxat

Oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung l-au depistat pe Marin  O., de 38 de ani, din Cîmpulung, care efectua transport de persoane în regim de taxi fără a avea aparatul de taxat şi lampa taxi în funcţiune pentru poziţia de operare. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 38/2003 cu amendă în valoare de 1.000 de lei.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 696

Continuare
 
Se fac înscrieri pentru şcolile de pompieri Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 30 octombrie 2018


Se fac înscrieri pentru şcolile de pompieri


La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a început selecţia pentru candidaţii care doresc să se înscrie la sesiunea din luna ianuarie, la şcolile de pompieri. Sînt disponibile 300 de locuri la nivel naţional. Data limită de înscriere este de 23 noiembrie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 595

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 91 - 120 din 7381
embedgooglemap.net


Google Analytics
Zi record

Marţi, 06.11.2018

--- 3.709 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info