Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers

*** Sîntem ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei     *** Aparatele pentru Judeţean, achiziţii complicate     *** Casa Albă, fără aer condiţionat la geamuri     *** I s-a făcut rău la Definitivat!     *** Drumul judeţean 738 a luat-o la vale     *** 12 argeşeni, suspecţi de Boala Lyme!     *** A murit o profesoară!     *** Beat criţă, la autostop, pe Transfăgărăşan     *** Dumitru Drăgan, pentru ultima dată la Davila!     *** Pescar cu arsuri grave după ce s-a electrocutat     *** Cai furaţi şi maltrataţi la tîrgul de Sf. Marina     *** Amenzi şi sancţiuni mari pentru şoferi     *** Champions League, turul      *** Bronz la Balcaniadă     *** Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!     *** Panţuroiu a ratat podiumul!     *** Vlad Mariea, campion naţional a treia oară!     *** 600 de biciclilşti la concursul Lupii Dacilor!     *** Călin a debutat în Europa League!     *** CS Mioveni şi FC Argeş îşi află azi programul     *** Bazinul de înot din Mioveni, în revizie    

 
Spitalul Municipal Cîmpulung, fără director medical Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

După ce medicul Toma Berevoianu şi-a dat demisia,

Spitalul Municipal Cîmpulung, fără director medical


Pe 14 septembrie 2015, medicul Grigore Stănescu, membru de frunte al PSD, şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a Spitalului Municipal Cîmpulung primarului interimar şi colegului său de partid Liviu Ţîroiu, motivele invocate fiind unele personale. Deşi dădea semne clare că nu va reveni asupra deciziei, Gore Stănescu s-a răzgîndit şi a decis să continue activitatea în fruntea spitalului cîmpulungean. La aproape trei ani distanţă de-atunci, directorul medical Toma Berevoianu a decis să renunţe la funcţie, însă, nu dă semne că ar vrea să se întoarcă pe post.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
Circ cu un şofer beat la Spitalul Municipal Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

N-a putut să sufle în etilotest şi l-au dus la sînge

Circ cu un şofer beat la Spitalul Municipal


Ca şi cum nu ar fi fost suficient că şoferii băuţi au devenit aproape o prezenţă obişnuită pe şoselele din judeţ, nefiind zi în care poliţiştii să nu pescuiască cel puţin un astfel de exemplar în trafic, în ultima vreme se înmulţesc şi cazurile în care respectivii îşi dau în petec atunci cînd sînt aduşi la spital pentru a li se recolta probe.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 912

Continuare
 
Înjunghiat în piept de un necunoscut? Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018

Poliţia. pusă pe jar de reclamaţia unui bărbat

Înjunghiat în piept de un necunoscut?


Un apel făcut la 112 a pus pe jar autorităţile după ce s-a reclamat că, un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii de un necunoscut. Victima avea într-adevăr o rană, exact acolo unde se precizase, doar că, era într-o stare avansată de ebrietate şi nu se puteau clarifica detaliile agresiunii. Cu toate că iniţial cauza a fost repartizată lucrătorilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, luîndu-se în calcul tentativa de omor, ulterior, s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe la Poliţia Costeşti. Bărbatul a fost audiat şi ieri, la trezie, dar nici de data aceasta nu şi-a amintit amănunte legate de cele sesizate.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1055

Continuare
 
Fiul, arestat preventiv, tatăl, sub control judiciar Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018

Cazul „Hoţii au legat paznicii ca să poată fura”

Fiul, arestat preventiv, tatăl, sub control judiciar

Alte trei persoane implicate în acest caz sînt cercetate sub control judiciar


Aşa după cum v-am informat, pe 27 iunie, poliţişti musceleni împreună cu efective de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii în mai multe locuinţe din judeţele Argeş, Dîmboviţa şi Olt, ai căror proprietari sînt bănuiţi că au legătură, direct sau indirect, cu comiterea mai multor infracţiuni de furt comise în dauna unor societăţi comerciale, începînd din luna ianuarie a acestui an şi pînă în prezent.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 767

Continuare
 
Înecat în pîrîul cu apă de 30 de centimetri Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 03 iulie 2018

Un bărbat de 67 de ani, din comuna Sălătrucu

Înecat în pîrîul cu apă de 30 de centimetri


Trupul unui bărbat a fost găsit duminică fără suflare, în pîrîul Văleni care străbate comuna Sălătrucu. Omul pierise înecat în apa ce nu era mai adîncă de 30 de centimetri. Era căzut cu faţa în jos. A fost sesizată Poliţia. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsie, urmînd a se stabili cu certitudine cauza morţii.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 720

Continuare
 
Deputat, achitat într-un dosar de corupţie Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 03 iulie 2018


Deputat, achitat într-un dosar de corupţie


Dosarele DNA încep să primească lovitură după lovitură din partea instanţelor! După deputatul de Argeş, Mircea Drăghici şi fostul primar Tudor Pendiuc, ambii achitaţi în dosare de corupţie, a venit rîndul fostului parlamentar de Argeş, Cătălin Teodorescu să scape de acuzaţiile procurorilor DNA. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat pe fostul deputat, în dosarul Alinei Bica, în care, era învinuit de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Acesta fusese trimis în judecată din 2015 fiind suspectat că în calitate de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, alături de alţi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, ar fi acordat despăgubiri la preţuri supraevaluate.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 778

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 03 iulie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Amenzi de peste 30.000 de lei

Sume importante ajung la buget din amenzile aplicate de poliţiştii rutieri şoferilor care încalcă regulile, în trafic. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat sancţiuni în valoare de peste 30.000 lei. Oamenii legii au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 108 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 30.900 de lei. Agenţii nu au fost iertători şi acolo unde a fost cazul, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaşie 6 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 538

Continuare
 
Patru răniţi, în accident, la Bascov Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 02 iulie 2018


Patru răniţi, în accident, la Bascov


Un accident, soldat cu 4 victime, a avut loc, sîmbătă, în curba morţii, la Bascov, acolo unde s-au petrecut numeroase accidente. Un şofer în vîrstă de 30 de ani, din judeţul Vîlcea, se pare că a adormit la volan şi a intrat cu maşina în parapetul din beton. Patru persoane au fost rănite în urma impactului violent. Singurul care a scăpat teafăr este chiar şoferul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 649

Continuare
 
Turişti blocaţi de viitură la Valea Rea Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 iulie 2018


Turişti blocaţi de viitură la Valea Rea


Precipitaţiile din ultimele zile au dus la creşterea debitelor mai multor râuri, iar de aici au apărut şi alte probleme. Ieri, cinci turişti, au rămas blocaţi de viitură, la poalele muntelui Făgăraş, pe traseul de urcare către vîrful Moldoveanu. Deşi echipe de salvamontişti şi pompieri au pornit în zonă, în cele din umră turiştii nu au mai avut nevoie de ajutor, reuşind să treacă rîul cu maşina de teren.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 543

Continuare
 
Fînar mistuit de foc, la Rociu Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 02 iulie 2018


Fînar mistuit de foc, la Rociu

Sîmbătă, în comuna Rociu un fînar a fost cuprins de incendiu. Alarma a fost dată la ora 10.00 şi două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de la Punctul de Lucru Rociu şi Detașamentul de Pompieri Bradu au pornit către satul Şerbăneşti, pentru a interveni. În ciuda eforturilor militarilor, anexa gospodărească a fost mistuită de foc. O dată cu construcţia, a ars şi tot fînul depozitat, circa o tonă şi jumătate. Reprezentanţii ISU Argeş au stabilit că incendiul a fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat lîngă anexă.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

 
A murit înecat, cînd trecea rîul călare Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 02 iulie 2018

La Corbi,

A murit înecat, cînd trecea rîul călare


La 45 de ani şi-a găsit sfîrşitul în apele învolburate ale rîului Doamnei. Nenorocirea s-a petrecut sîmbătă, în comuna Corbi. Bărbatul s-a ambiţionat să treacă rîul călare. A fost luat de viitură şi a murit înecat. Calul s-a salvat singur. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de pompieri, la un kilometru, în aval. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş transmisese avertizări, însă localnicul le-a ignorat deşi a fost sfătuit de de rude şi vecini să renunţe la intenţia sa.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 930

Continuare
 
Vulturii Carpaţilor nu îşi uită eroii! Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 02 iulie 2018


Vulturii Carpaţilor nu îşi uită eroii!


Cei trei militari care şi-au pierdut viaţa în urmă cu un an nu au fost uitaţi de camarazii lor. Aceştia au fost comemoraţi, pe 29 iunie, atît în ţară, pe platoul unităţii şi la crucea monument ridicată la locul tragediei, cît şi în Afganistan, acolo unde se află cei mai mulţi dintre militarii Batalionlui 30 Vînători de Munte „Dragoslavele”. La ceremonialele din ţară au participat şi membrii familiilor celor dispăruţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 483

Continuare
 
A distrus 5 maşini Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 02 iulie 2018

Din cauza vitezei

A distrus 5 maşini


În noaptea de sîmbătă spre duminică, un tînăr în vîrstă de 19 ani, a comis-o rău! Acesta rula cu viteză pe o stradă din cartierul piteştean Găvana şi a pierdut controlul volanului. Maşina a izbit violent alte patru autoturisme parcate. Astfel, puştiul şi-a făcut BMW-ul zob şi a distrus alte patru vehicule.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 805

Continuare
 
Bătrînă de 90 de ani, găsită de jandarmi după două zile Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 02 iulie 2018

Plecată după plante medicinale,

Bătrînă de 90 de ani, găsită de jandarmi după două zile


Căutări disperate, sîmbătă, după ce familia unei bătrîne în vîrstă de 92 de ani, a anunţat dispariţia de acasă a femeii. Elena V. lipsea de joi, fără ca rudele să-i dea de urmă. Bătrîna a fost găsită prăbuşită, fără a mai avea forţa să se ridice. Zăcuse două zile căzută pe marginea rîului Doamnei. A fost dusă la spital.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 854

Continuare
 
S-a spînzurat în barul în care lucra Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 02 iulie 2018

 După ce a pierdut o sumă mare la păcănele

S-a spînzurat în barul în care lucra


Pentru Radu Ştefan, de 37 de ani, din Cîmpulung, ziua de 30 iunie a fost ultima din viaţă. Bărbatul a ales să părăsească această lume în mod necreştinesc, fiind găsit dimineaţa, în jurul orei 9.30, spînzurat într-o anexă a barului în care lucra, situat în centrul municipiului. Poliţiştii cîmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sînt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentînd indicii clare de suicid.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1739

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 91 - 120 din 6726
embedgooglemap.net

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 09.07.2018

--- 3.717 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info