Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Wednesday, 25 September 2019

Şi-au primit pedeapsa !

Au lovit un om nevinovat, ca să se răzbune


Un caz de o agresivitate ieşită din comun a avut loc anul trecut, în lu­na aprilie, în Mioveni. Doi indivizi au lovit un client aflat pe terasa u­nui bar ca să se răzbune că ei nu aveau acces în local. Bărbatul în vârs­tă de 61 de ani, a fost doborât la pământ după ce a fost lovit cu pumnul. Agresorii au continuat să-l lovească şi când era căzut. Instanţa i-a con­dam­nat pe cei doi, aceştia fiind încarceraţi!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1015

Continuare
 
(2 voturi)
Wednesday, 25 September 2019


Şoferiţa a ieşit singură din maşina răsturnată


Cascador fără voie, a devenit ieri, o şoferiţă în vârstă de 70 de ani, din Piteşti. Femeia conducea un Logan  MCV când a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Maşina a aterizat cu roţile în sus, pe un câmp din apropi­ere. Înainte de sosirea echipajelor de salvare, conducă­toa­rea auto a reuşit să iasă singură din maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 857

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 25 September 2019

Într-o staţie peco din Piteşti

A plecat cu furtunul de alimentare după el!


Un şofer neatent a  comis-o ieri după-amiază, într-o staţie peco din Piteşti. Bărba­tul a făcut plinul dar a uitat să scoată furtunul din rezervor, a pornit maşina şi a plecat smul­gându-l. Pompieri, poliţişti şi un echipaj CBRN (apărare chimi­că, biologică şi nucle­ară)  s-au deplasat la faţa locului pentru a se a­si­gu­ra că nu va avea loc o explozie.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1482

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 25 September 2019


Exerciţiu de amploare la Topoloveni


Ieri la Topoloveni, a avut loc un amplu exerciţiu al Inspec­toratului pentru Situ­aţii de Urgenţă ,,Cpt. Puică Nicolae“ Ar­geş. Simularea a fost organizată pe scena­riul unui cutremur ca­re a afectat oraşul Topoloveni şi loca­li­tă­ţile limitrofe. Po­tri­vit acestuia, au fost afectate mai multe clă­diri fiind surprinse victime în interior.  S-a acţionat cu 30 de autopeciale şi peste 140 de cadre milita­re.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 515

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 24 September 2019


Accident cu patru maşini la Cotmeana!


O manevră greşită a unui şofer a dus la pro­du­cerea unui carambol, duminică, pe DN 7. Patru maşini s-au ciocnit şi două persoane au ajuns la spital. Cei doi erau răniţi uşor. Traficul a fost blocat o vreme total, din cauza coliziunii în lanţ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 740

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


Fetiţă dispărută la Buzoeşti


Duminică, panică într-o familie din comuna Buzoeşti. O fetiţă în vârstă de 8 ani a dispărut din curtea casei. Unchiul care o avea în grijă a su­­nat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că micuţa se află de puţin timp în Argeş şi nu cunoaşte împrejurimile. A fost găsită la lăsarea întunericului.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 779

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


Reţinut că a spart geamurile unui azil!


Un scandal mai puţin obişnuit a avut loc duminică seară, în comuna Mărăcineni. Un bărbat în vârstă, de 38 de ani, din localitate s-a pus cu pietre pe geamurile unui azil situat în vecinătatea locuinţei sale. Individul nu a putut fi potolit decât de intervenţia mas­ca­ţilor de la Serviciul de acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş. A fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 769

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


S-a stins renumitul folclorist Cârstoiu


Ieri, o veste tristă i-a cople­şit pe oamenii din cultura argeşeană. Folclo­ristul şi ziaistul Con­s­tantin Cârs­to­iu, cetăţean de onoare al Ar­geşului, s-a stins din viaţă la vârs­ta de 81 de ani. Anunţul a fost făcut şi pe face­book, de că­tre Sorin Mazilescu, cel care a fost direc­torul fostu­lui Centru al Creaţiei Populare Argeş.                              

Comentarii (1) | Vizualizari: 621

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


A murit un salvator!


A salvat mii de vieţi în cei 27 de ani de acti­vi­­tate, dar nu a putut învinge o boală nemi­loasă! Plutonierul adjutant în rezervă, Daniel Barbu, fost pompier pe mo­du­lul de descarcera­re din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, a pierdut lupta cu moartea. A trecut în nefiinţă la 50 de ani. Astăzi va fi con­dus pe ultimul drum.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1045

Continuare
 
(3 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


Fiu de avocat, arestat preventiv


Magistraţii Tribunalului Argeş au admis ieri, cererea de arestare pre­ven­tivă înaintată de procurori, pe numele lui Robert Andrei C., de 25 de ani, din Câmpulung. Tânărul provine dintr-o familie celebră de avocaţi, tatăl şi fratele său fiind renumiţi în acest domeniu.  Este acuzat de ten­ta­tivă de omor după ce, duminică dimineaţă, în urma unei altercaţii a în­jun­ghiat un tânăr în vârstă de 18 ani.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1731

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 September 2019


 Incendiu la o casă din Drăganu!

Ieri după-amiază, a izbucnit un incendiu la o vilă din comuna Drăganu, satul Prislopul Mic. S-au deplasat la intervenţie două echipaje de stingere cu apă şi spumă, şi un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor, ardea structura din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de circa 150 de metri pătraţi. Militarii au stins focul urmând să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 459

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 23 September 2019

Piteştenii, mari amatori de mişcare

„Ziua fără Maşini“ sărbătorită prin sport


Primăria Municipiului Piteşti a organizat ieri evenimentul „Ziua fără ma­şini”, în cadrul căruia, în intervalul orar 8-13, traficului auto a fost închis pe o porţiune a Bulevardului Republicii, cuprinsă între intersecţia Bd. Republicii / str. Calea Craiovei (Casa Cărţii) şi intersecţia Bd. Repu­bl­icii / Str. Constantin Zărnescu (semafor Teatru „Al. Davila”).  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 540

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 23 September 2019


Tânăr rănit grav, în accident la Bascov


Un teribil accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre luni, în pasajul Bascov. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Drăgăneşti, judeţul Olt a ajuns la spital în stare gravă. Acesta conducea un autoturism şi s-a lo­vit frontal cu o dubiţă care venea din sensul opus. În ur­ma impactului şoferul oltean a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri dintre fiarele maşinii sale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1534

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 23 September 2019


Adolescent de 18 ani, înjunghiat!


Dupä o noapte de petrecere cu alcool în cantităţi industriale, patru ti­neri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani din Câmpulung, au ajuns la scandal urmat de bătaie care a culminat cu înjunghierea celui mai mic participant, cel de 18 ani, care locuia în Câmpulung şi are domiciliul în comuna Cetăţeni.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 1040

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 23 September 2019


Transporta călători ca sardelele!

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Daniel B., un bărbat de 42 de ani din Suseni, care efectua transport de persoane în regim maxi-taxi, pe ruta Piteşti-Rociu, în timp ce transporta persoane peste numărul de locuri. Oamenii legii au constatat că şoferul transprota călătorii îngrhesuişi ca sardelele fiind 10 pasageri peste numărul de locuri. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, iar microbzul a fost imobilizat până la sosirea unui alt autovehicul care să preia călătorii.

Comentarii (1) | Vizualizari: 673

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 September 2019


Cazul dispărutei, elucidat!


O bătrână a fost dată dispărută după ce nu a mai venit acasă mai multe zile, de către soţul său. Aceştia locuiau împreună în blocul 17, scara B, pe strada Emil Gârleanu în cartierul Vişoi din Câmpulung. În urma anunţului făcut de poliţie la data de 9 septem­brie, reiese faptul că Ioana Rodica Heroiu în vârstă de 67 de ani în ziua de 20 august a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung fără a mai reveni la domi­ci­liu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 750

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 156 - 186 din 8985


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info