Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(2 voturi)
Friday, 20 September 2019

Jandarmii i-au încătuşat

Braconierii prindeau peşte la japcă!


Acţiune nocturnă a jandarmilor argeşeni, în comuna Izvoru. Oamenii legii au prins doi braconieri care prindeau peşte cu plasa. Cei doi au încercat să fugă, fiind fugăriţi de jandarmi. Au fost prinşi şi încătuşaţi! Aveau portbagajul maşinii plin de peşte.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1020

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 20 September 2019


Femeie lovită de TIR


Grav accident rutier petrecut ieri dimineaţă, pe DN 65, la ieşirea din Piteşti către Slatina. O femeie a fost rănită grav şi a ajuns la spital după ce a fost lovită de un TIR. O primă ipoteză ar fi aceea că victima traversa ne­re­gulamentar. Nu este exclusă însă, nici varianta unei tentative de sinucidere.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 825

Continuare
 
(2 voturi)
Friday, 20 September 2019


Au furat un rucsac cu bani!


Au dat un tun de 22.000 de lei, în parcarea unui centru comercial de la ieşirea din Piteşti. Hoţii au fost prinşi, fiind reţinuţi de oamenii legii. Unul dintre autori a mai fost în arest de două ori în ultimele luni. Este din comuna Merişani şi le-a dat mult de furcă oamenilor legii, fiind cercetat pentru furt, conducere fără permis şi sex cu minore.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1767

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

 

S-a electrocutat la cuptor


Echipajele de salvare au fost chemate ieri după-amia­ză, pe strada De­po­zitelor din Piteşti, acolo unde era o femeie electrocutată. Victima în vârstă de 50 de ani, a fost găsită conştientă, şi fără marcă de intrare a curen­tului electric. Ea a povestit însă că a fost serios „zgudu­ită“ după ce a pus mâna pe un cuptor electric.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1042

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019

Accident la Valea Ursului

O persoană rănită de un şofer grăbit


Un accident rutier a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în apropierea căii fe­rate din localitatea Valea Ursului. Un şofer gră­bit nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lo­vit un autotu­rism care circula în faţa lui. A fost rănită o persoană.                                    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 699

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019


Terapii gratuite pentru copiii cu autism


Vara aceasta a fost lansat proiectul “Schim­băm vieţile copiilor cu autism din zona Câm­­pulung Muscel” iniţiat şi implementat de Centrul Start pentru Autism în cadrul progra­mu­­lui START ONG. Acesta este un program lan­sat de un hipermarket din România şi imple­mentat de Asociaţia Act for Tomorrow.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 611

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 19 September 2019

Supărat că nu poate obţine adeverinţa de rol

Şi-a dus mama bolnavă, la Primărie!


Un bărbat din Ştefăneşti satul Goleşti, este teribil de supărat pe autorităţi pe motiv că nu poate obţine nişte documente pentru ca­sa în care locuieşte mama sa, o bătrână în vârstă de 76 de ani. Femeia este dependentă de oxigen şi, spune el, trebuie conectata permanent la un tub care să o aju­te să respire. Pentru că nu găseşte rezolvarea la problemă, bărbatul a ales o metodă şocantă să atragă atenţia! A­cesta şi-a luat mama bolnavă şi a dus-o la Primăria Şte­făneşti, la un biroul notarial şi la redacţia Curierului zilei, conectată la tubul pe care bărbatul în căra cu ajutorul unui căruţ.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1259

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 19 September 2019


Procuror argeşean, cercetat de Inspecţia Judiciară


Un procuror arge­şean este cerce­tat de Ins­pecţia Judi­ciară pentru postări­le pe o reţea de soci­a­lizare făcute în le­gă­tură cu cazul Ca­ra­cal. După ce ma­gis­tratul a vor­bit des­pre lipsa tehni­cii şi a dotărilor poliţiş­tilor, a fost anunţat că re­prezentanţii de la Ca­pitală au decis să o cer­ceteze disci­plinar. An­to­nia Dia­co­nu, procu­ror în ca­drul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pi­teşti, spunea a­tunci că toată lumea trebuie să ştie că nu e ca în filme  şi că po­litiştilor le este greu să facă locali­ză­rile în timp scurt.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1673

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 19 September 2019


15 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 324 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere şi au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019


Femeie accidentată când traversa pe trecere


Accident petrecut ieri dimineaţă, la trecerea de pie­toni de lângă fostul complex BIG, din Piteşti. O fe­meie în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital, după ce a fost acroşată de o maşină. Victima se angajase în traversare regulamentar, pe trecerea de pietoni, când a fost lovită de maşină.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


În comă după ce a căzut din pom


Accident teribil pentru un bărbat în vârstă de 59 ani, din comuna Arefu. Acesta a fost pre­luat ieri după-amiază, de un elicopter SMURD, în stare de inconştienţă. Bărbatul a fost trans­por­tat la un spital din Bucureşti.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 883

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


Pirandele prinse de jandarmi furând curent!


Ieri dimineaţă, trei femei de etenie rromă s-au ales cu dosare penale pentru furt de energie electrică. Totul, în urma unei acţiuni comune a jandarmilor argeşeni şi reprezentanţi ai furnizo­rului Distribuţie Energie Oltenia. Casele aces­tora erau racordate ilegal direct de la stâlpi. În urmă cu trei săptămâni, acelaşi persoane s-au ales cu dosar penal tot  pentru furt de curent.                               

Comentarii (1) | Vizualizari: 861

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019

Le-a ars casa de la coşul de fum!

Au rămas fără casă, la 80 de ani


Duminică seara, în jurul orei 21.00, s-a anunţat la 112 că în localitatea Lereşti, sat Voineşti, a pornit un in­cendiu la o casă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1285

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 18 September 2019

Telenovelă sfârşită prost pentru un cuplu

Arestat că a bătut un bebeluş!


Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Poiana Lacului, a ajuns în arest, fiind acuzat de tentativă de omor. El a lovit un bebeluş în vârstă de 7 luni, fiul concubinei. De câteva luni, Ionuţ G., de 37 de ani, îşi adusese acasă noua concubină, o tânără în vârstă de 27 de ani, din ju­de­ţul Ilfov. Aleasa, era nimeni alta decât soţia celui mai bun prieten! A­ceas­ta a venit în noul cămin cu băieţelul sugar. Duminică, beat criţă, in­dividul a bătut-o măr şi pe iubita lui şi pe micuţ.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1026

Continuare
 
(1 vot)
Wednesday, 18 September 2019


 Doi vitezomani, lăsaţi pietoni

Relu N., de 42 de ani, din Braşov, aflat la volanul unui Volkswagen, luni, a fost tras pe dreapta de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, din cauză că rula cu viteză excesivă. Acesta se afla pe D.N. 73, pe raza comunei Dragoslavele, când a fost înregistrat de aparatul radar având cu viteza de 125 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. În aceeaşi zi, Iulian M., de 26 de ani, din Sinaia, a fost prins în timp ce conducea un Alfa Romeo, cu viteza de 107 km/h. Şi tânărul din Sinana a fost depistat tot la dragoslevele. Şi lui i s-a aplicat acelaşi "tratament" respectiv, amendă de 1.305 lei şi permisul suspendat pentru 90 de zile.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 667

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 17 September 2019


Prins cu droguri, condamnat cu suspendare


Un argeşean a scăpat cu o pedeapsă uşoră după ce a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procuro­rii DIICOT. Instanţa a dispus împotriva acestuia o pe­deap­să cu suspendare de un an pentru comiterea infrac­ţiunii de de operaţiuni comerciale cu substanţe suscep­tibile de a avea efect psihoactiv. Bărbatul a fost prins de oamenii legii comercializând droguri sintetice.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 1052

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 187 - 217 din 8994


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info