Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Saturday, 12 October 2019


Semafor dărâmat în accident

Ieri dimineaţă, în Mioveni, s-a produs un accident rutier, în intersecţia B-dul Dacia – str. Colonel D. Giurescu (spălătorie Fica), fiind avariat semaforul. Lucrătorii de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au intervenit imediat pentru remediarea situaţiei însă reparaţia a durat câteva ore, astfel că la orele de vârf circulaţia în zona afectată a fost supravegheată de către un poliţist local. Printr-un mesaj postat pe pagina de socializare a instituţiei, de asemenea, locuitorii oraşului erau rugaţi de dimineaţă să circule prudent respectând semnele de circulaţie şi semnalele agenţilor de dirijare. La nivelul Societăţii Servicii Edilitare pentru Comunitate funcţionează un serviciu de permanenţă, iar locuitorii având la dipoziţie un DISPECERAT NON-STOP la numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.
S.M.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 917

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Au pierdut la păcănele şi s-au încăierat!


Un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost reţinut de oamenii legii după ce şi-a bătut măr un amic. Cei doi au petrecut ore bune într-o sală de jocuri. După ce au ieşit de la păcănele, în faţa sălii s-au luat la bătaie. Victima a fost lovită crunt cu picioarele.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 965

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


 9 permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca ­urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 265 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 60.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 9 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 703

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Un bărbat a dispărut de acasă!


După isprava argeşeanului care şi-a înscenat dispariţia de la domiciliu, dar şi că ar fi se­ches­trat şi torturat, care mai apoi a fost găsit de poliţiştii argeşeni ascuns în casa concu­bi­nei sub o masă, un alt bărbat a dispărut, de a­ceastă dată probabil este reală dispariţia, însă după acel incident, locuitorii comunei de domi­ciliu a bărbatului se amuza pe această temă.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 944

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 11 October 2019


Un şofer s-a certat cu poliţiştii!


Furios tare că a fost oprit în trafic în timp ce se gră­bea, un şofer s-a certat cu poliţiştii! Bărbatul în vârstă de 52 de ani, se afla la volanul unui BMW, când a avut loc incidentul. După ce şi-a vărsat nervii pe agenţi, aces­ta a plecat fără să-şi mai ridice documentele.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1148

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


Crimă la Curtea de Argeş!


Descoperire şocan­tă ieri dimineaţă, într-o casă din muni­cipiul Curtea de Argeş. Un bărbat în vârstă de 75 de ani, zăcea mort având multiple leziuni pe corp. Dumitru Mihăilă a fost omorât, este prima concluzie a anchetatorilor. Principala suspectă este o femeie în vârstă de 56 de ani, care îl îngrijea pe bătrânul imobili­zat la pat. Ironia sorţii face ca bărbatul ucis, să fie la rândul lui un fost criminal. Acesta şi-a omorât socara în urmă cu mulţi ani, fiind condam­nat pentru fapta sa.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1210

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 11 October 2019


 Victima a refuzat transportul la spital

 Un echipaj cu o autospecială de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Câmpulung şi un echipaj de prim ajutor cu ambulanţa SMURD au intervenit în Municipiul Câmpulung, la un accident între două autoturisme. În urma evenimentului a rezultat o victimă neîncarcerată, un bărbat în vârstă de 64 ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital. Totodată, echipajul de descarcerare a asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la locul intervenţiei.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 816

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019

Poliţiştii fac cercetări!

Un elev spune că este victima unui accident cu fugă


Poliţiştii din Curtea de Argeş au fost în alertă ieri, după ce le-a fost semnalat un accident cu fugă. Oamenii legii caută acul în carul cu fân, nereuşind să găsească maşina suspectă. Mai mult, nu sunt siguri că relatarea elevului care reclamă că a fost accidentat în timp ce traversa regulamentar, este corectă. Pe de altă parte băiatul are uşoare leziuni, ceea ce este un motiv serios de a fi luată în calcul sesizarea lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 754

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


„Dispărutul“ era ascuns sub masa iubitei!

 

Răsturnare spectaculoasă într-un caz de dispariţie, din judeţul Argeş! Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Hârseşti a aflat din presă că familia l-a dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă. Ca să îşi liniştească rudele şi-a sunat sora! Una a intenţionat şi alta a făcut! În urma insistenţelor rudei sale de a explica unde se află şi ce face, acesta a minţit-o că este sechestrat într-un loc pe care nu-l cunoaşte. Ce a urmat? A fost angrenat un întreg sistem, fiind depistată zona de unde a fost dat apelul şi întreaga comună a fost împânzită de peste 150 de poliţişti şi jandarmi, în căutarea lui. Bărbatul era teafăr, ascuns la iubita lui! Citiţi în continuare incredibila poveste.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 901

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


Doctoriţa Alexandrescu, liberă!


Doctoriţa Anca Alexandrescu a fost eliberată din penitenciar. Condamnată în urmă cu 5 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune, fosta şefă a Direcţiei de Sănătate Publică a fost eliberată în urma unei decizii de suspendare a executării pedepsei, al ÎCCJ. Acesta a părăsit Penitenciarul Craiova şi s-a întros acasă.   


Comentarii (3) | Vizualizari: 1896

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


Doi bărbaţi decedaţi

Echipajele SMURD au gestionat, marţi,  25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar trei intervenţii au fost asigurate de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Una dintre intervenţiile TIM a fost la ora  08.49,  în Piteşti, strada Craiovei, la un bărbat de 87 găsit în locuinţă în stop cardio-respirator. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul. O altă intervenţie similară a avut loc la ora 16.29, când un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, tot pe strada Craiovei, la un bărbat de 78 găsit în locuinţă în stop cardio-respirator. Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul.      

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 944

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019

A încălcat măsura controlului judiciar

A vrut să dea atacul la un chioşc de pâine


Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Ştefăenşti şi-a arătat dispreţul faţă de sistemul judiciar din România şi a ignorat măsurile impuse un procur împotriva lui. Deşi se afla sub control judiciar de puţin timp, acesta a încercat să spargă un chioşc de pâine situat în apropiere de Piaţa Ceair.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 954

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


Poliţiştii nu mai pot folosi aplicaţiile pe chat


Decizie importantă în ceea ce-i priveşte pe oamenii legii. Poliţia Română interzice folosirea reţelelor sociale pentru transmiterea sarcinilor de lucru: „au existat nenumărate polemici pe marginea legalităţii utilizării acestor mijloace de comunicare”. Printr-o decizie făcută publică de Sindicatul Poliţiştilor Europeni Europol, şefii Poliţiei Române interzic transmiterea sarcinilor de serviciu prin aceste mijloace, potrivit Adevărul.ro. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 743

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 10 October 2019


Controale la societăţi


Marţi, poliţiştii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secţiilor de Poliţie 1-4 Piteşti, res­pectiv Poliţiei Munici­piu­lui Câmpulung, au acţionat în activităţi curente în zona de competenţă, pentru verificarea modului de organizare a pazei şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiu­nilor contra patrimo­niului deţinătorilor de valori, respectiv la o casă de amanet, două societăţi comerciale şi patru unităţi de învăţământ, conform prevederilor Legii 333/2003 şi H.G. 301/2012.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 947

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 09 October 2019


Rănită grav, de o şoferiţă neatentă


O femeie a ajuns ieri la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, petrecut pe strada Depozitelor din Piteşti. Victima avea leziuni grave. A fost accidentată de o şoferiţă neatentă, care nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Comentarii (1) | Vizualizari: 990

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 09 October 2019

Ca să nu spună adevărul,

A ameninţat martorul cu cuţitul


Dreptate cu pumnul şi cuţitul, a sta a vrut să facă un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuan Bârla. Omul a ajuns în arest fiind acuzat că a ameninţat cu cuţitul un martor, pentru a-l determina să nu spună ceea ce văzut. Povestea a început în luna iunie, când suspectul l-a bătut pe fiul fostului primar din localitate, rupându-i maxilarul.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1096

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 249 - 279 din 9178


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info