Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
Fapt divers*** ️ Femeie arsă, în incendiu!     Fapt divers*** ️ Patru tineri au ajuns la spital     Fapt divers*** ️ Evacuaţi din bloc de frica focului     Editorial*** ️ De ce urăsc cuvântul „Cex”     Sport*** ️ Victorie la scor de neprezentare!     Social*** ️ Tichetele de masă şi voucherele se impozitează!    
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Monday, 02 December 2019

De frig,

Un militar a leşinat la paradă


Autorităţile locale au organizat o frumoasă paradă militară, de Ziua Naţională a României! Aceasta s-a desfăşurat ca în fiecare an, în centrul Piteştiului, în Piaţa Vasile Milea. Oficia­lită­ţile au stat la tribuna oficială, parada desfăşurându-se din zona Cercului Militar, până la Palatul Administrativ. În timpul festivităţilor, un militar a leşinat.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 898

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 02 December 2019


Două persoane date dispărute în aceeaşi zi!


O femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Leordeni a dipărut de acasă sâmbătă. Olimpia Doiciu, despre ea fiind vorba, a plecat de la domiciliu sâmbătă şi nu s-a mai întors. Mama acesteia, a sesizat Poliţia, sâmbătă, cerând ajutor. Tot atunci a fost anunţată şi dispariţia unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Bârla.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1015

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 02 December 2019


Braconieri reţinuţi, fiind prinşi cu vânatul în maşină


Doi bărbaţi au ajuns în arest după ce au fost prinşi în timp ce se întorceau de la braconaj şi aveau în maşină căpriorul vânat. În autovehicul erau şi ogarii folosiţi la braconaj. Câinii au fost daţi în custodie adăpostului de la Smeura.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1464

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 02 December 2019


Accident mortal la Valea Iaşului


Sâmbătă dimi­nea­­ţă, a avut loc un accident mortal pe DN 7 C, în comuna Valea Iaşului. Un bătrân în vârstă de 83 de ani, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini. Alte trei persoane au avut nevoie de în­gri­jiri medicale. Bătrânul a murit strivit, în timp ce mergea pe margi­nea şoselei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 907

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 02 December 2019


22 de şoferi au rămas fără permis

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 207 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 638

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 29 November 2019

În arest la domiciliu,

A plecat la furat de maşini!


Un individ certat cu legea, nu s-a lăsat şi până la ur­mă, tot a ajuns în arest! Alin Andrei I., de 31 de ani, a fost cercetat în mai multe dosare de furt de ma­şini, şi chiar a poposit câte o noapte în arest ca urmare a in­frac­ţiunilor comise. Deşi era plasat în arest la domi­ci­liu, bărbatul nu s-a putut abţine şi în noaptea de sâm­bă­tă spre duminică a comis-o din nou! A furat o Solen­za iar când să o fure pe a doua, a atacat-o pe proprie­ta­ra maşinii.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2104

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 29 November 2019


Bătut pentru un loc de parcare!

Furios din cale-afară că nu găseşte loc de parcare, şoferul unei dubiţe a luat la bătaie un alt şofer. Scenele s-au derulat ieri, în plină zi, pe strada Nicolae Bălcescu, în apropiere de staţia de autobuz de lângă Argintex. Marius S., de 33 de ani din Bascov, conducea o dubiţă, şi a oprit în faţa unui magazin.

Comentarii (1) | Vizualizari: 1335

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 29 November 2019


În arest după ce a refuzat să sufle în etilotest!


Un control de rutină al poliţiştilor Secţiei 3 Piteşti, a dus la reţinerea unui tânăr piteştean. Ionuţ Adelin J., de 25 de ani, conducea un Logan deşi nu posedă permis. Oamenii legii i-au cerut să sufle în etilotest, după ce au constatat că miroase a alcool. Cel de la volan a refuzat. A fost reţinut, fiind dus în arestul IPJ Argeş.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1408

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 29 November 2019


A tâlhărit bătrânii care l-au hrănit


Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Mălureni, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de tâlhărie calificată. Bărbatul a intrat noaptea, peste doi bătrâni de 76 ani, respectiv 74 de ani şi sub amenin­ţarea cuţitului le-a furat suma de 400 de lei. Cei doi erau oameni cumsecade care de-a lungul timpului, l-au ajutat pe bărbat, de multe ori, primindu-l în casă, oferindu-i hrană şi bani cu împrumut, atunci când avea nevoie. Individul a uitat de tot binele pe care cei doi soţi i l-au făcut, „muşcând“ mâna care l-a hrănit!    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1210

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 29 November 2019


Şoferul beat, a provocat accident


Pagube importante pe care va trebui să le achite din propriul buzu­nar şi un dosar penal, cu asta s-a ales un piteştean care a a­vut proas­ta inspiraţie de a urca beat la vo­lan.  Mihai M. în vârstă de 32 de ani, din Pi­teşti, a provocat un accident în noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul a lovit o altă ma­şină pe ca­re a proiectat-o într-un grad. Eve­ni­­mentul rutier a avut loc, în imediata apro­piere a Po­liţie Munici­piu­lui  Piteşti.       

Comentarii (1) | Vizualizari: 876

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 29 November 2019


Incendiu într-un cabinet la Pediatrie

Alertă pentru pompierii argeşeni, în noaptea de miercuri spre joi! Militarii au fost chemaţi să intervină la un cabinet din cadrul Spitalului de Pediatrie unde izbucnise un incendiu, la scaunul stomatologic.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 791

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 November 2019


La DIICOT, un procuror pleacă, altul vine

 

În timp ce, Săndel Boţoghinţă, procurorul şef al DIICOT Piteşti, a obţinut una dintre cele mai mari note la concursul care îl propulsează la rang de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cadrul instituţiei pe care o conduce unii procurori vin iar alţii pleacă. După o perioadă de câteva luni, un procuror vâlcean a cerut să detaşarea, fiind înlocuit la scurt timp.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 655

Continuare
 
(2 voturi)
Thursday, 28 November 2019


Două judecătoare s-au pensionat

Este vorba de Maria­na Mihaela Dumitrache Ba­balâc şi Lorela Patricea Soare


Consiliul Superior al Ma­gistraturii a aprobat cererile de pensionare a do­uă judecătoare din judeţul Argeş. Este vorba de Maria­na Mihaela Dumitrache Ba­balâc, de la Triubunalul Ar­geş şi Lorela Patricea Soare de la aceeaşi instanţă. Pri­ma şi-a încetat activitatea începând cu 15 noiembrie, cea de a doua va deveni pensionară de la data de 1 decembrie. 

Comentarii (2) | Vizualizari: 1437

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 November 2019

Răzbunare sau invidie?

60 de tone de paie arse pe câmp


Incendiu puternic marţi seara, în comuna Mo­şoaia. Au ars zeci de tone de paie depozitate în baloţi pe un câmp din localitate. Trei echipaje de pompieri au interve­nit pentru stingerea flă­cărilor. Când a văzut dezastrul, proprietarei i s-a făcut rău. La finalul intervenţiei, reprezen­taţii ISU Argeş au stabilit că este vorba de o mână criminală. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a-l descoperi pe piroman.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
(1 vot)
Thursday, 28 November 2019


Elevă dispărută din Piteşti


O tânără în vârstă 17 ani, a dispărut din Piteşti. Elena Loredana Grosu, în vârstă de 17 ani, din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, locuia cu chirie, în cartierul Găvana. Părinţii au sesizat Poliţia luni, după ce au aflat că fiica lor nu s-a mai întors la apar­tament de sâmbătă. Fata este elevă la un liceu din Piteşti, dar nu s-a mai prezentat la cursuri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1895

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 28 November 2019


Beat, la volan

Beat criţă, a fost prins la volan, Sorin D., din Mioveni. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au oprit pentru un control de rutină. Bărbatul se afla la volanul unei Skoda, pe bulevardul Dacia din Mioveni. A fost pus să sufle în etilotest, aparatul indicând o concentraţie de alcool de 1,38 la mie, în aerul expirat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Nu a vrut sub nicio formă să meargă la spital. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 739

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 32 - 62 din 9174


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info