Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Pentru că un şofer n-a păstrat distanţa în trafic,

Carambol cu patru maşini, în Nord!

 

 Patru maşini au fost avariate şi două persoane rănite din cauza unui şofer care n-a păstrat distanţa în trafic. Bărbatul, ce se afla, ieri la prînz, la volanul unui Volvo, susţine că nu s-ar fi întîmplat accidentul dacă un alt conducător auto aflat la cîteva maşini distanţă în faţa sa n-ar fi călcat frîna brusc. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele şoferului vinovat, care riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3944

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Copiii au făcut legea la Ziua Poliţiei

Am caschetă, poliţist mă fac!

# „Unde este Academia de Mascaţi?“

 

 Cu prilejul aniversării a 193 de ani de la atestarea docu­men­tară a Poliţiei Române, ieri, între orele 10.00 şi 12.00, IPJ Argeş şi-a deschis porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. 200 de copii de la mai multe grădiniţe şi şcoli din Piteşti s-au adunat să urmărească demonstraţiile făcute de oamenii legii. Au putut vedea şi tehnica de ultimă generaţie folosită în lupta cu in­fractorii, i-au văzut în carne şi oase pe mascaţi, au urcat în du­ba acestora, au dat drumul la sirene, dar s-au bucurat să-şi fa­că un nou prieten, pe Beni, cîinele poliţist care s-a lăsat pozat şi mîngîiat de micuţii vizitatori.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3177

Continuare
 
(3 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Vecinul grijuliu

 

Ştia că vecina nu se simţise bi­ne cu o noapte în urmă. Aşa se face că, la prima oră a dimi­neţii, omul grijuliu a mers să vadă cum se mai simte aceas­ta. Fe­meia nu i-a răspuns la u­şă. Băr­batul a insistat, dar, vă­zînd că aceasta nu re­acţionea­ză, a su­nat la 112. Pompierii au ajuns la locul solicitării, au pă­truns în locuinţă pe geam, dar n-au găsit pe nimeni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3328

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Bercea vrea strămutare

Sandu Anghel, zis Bercea Mon­dial, se teme de judecătorii din Argeş, despre care susţine că n-ar fi imparţiali. Interlopul a cerut, din acest motiv, stră­mu­ta­rea pro­cesului aflat pe rolul Curţii de A­pel Piteşti. El a cerut ca dosarul lui să fie judecat în ori­ca­re altă instanţă din ţară, numai în Argeş, nu. Acesta a fost judecat de Tri­bu­nalul Argeş şi condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere şpa­gă unui gardian de la Pe­niten­ciarul Colibaşi. Interlopul con­sideră că a primit o pedeapsă prea mare, avînd în vedere că şi-a recunoscut vina şi procesul s-a judecat în regim de urgenţă, în baza acestei recunoaşteri. A fă­cut apel la decizie, acesta ur­mînd să se judece la Curtea de Apel Piteşti. Cum se teme de decizie, vrea ca apelul să fie judecat la o altă instanţă. Ieri, Curtea de Apel Piteşti a judecat cererea de strămutare, însă decizia nu fusese dată pînă la închiderea ediţiei.   

   M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3273

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 24 March 2015

Războiul pentru copilul Elodiei continuă

Procesul pentru Patrick se rejudecă

 

 Un nou război, declanşat în instanţă, se derulează în prezent, la Judecătoria Piteşti, între Emilia Ghi­nescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în urmă cu 7 ani, şi rudele lui Cristian Cioacă. Fa­mi­iile se luptă pentru custodia copilului. Patrick Cioacă se află în prezent în grija mătuşii lui, sora fostului poliţist, însă bunica maternă ar vrea să obţină tutela. Deşi procesul rămăsese în pronunţare, ieri, Jude­cătoria Piteşti a a­nunţat repunerea cauzei pe rol. Ur­mătorul termen de judecată a fost programat pentru  4 mai.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3010

Continuare
 
(2 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Colegii deputatului din Comisia Juridică au stabilit:

Liber la arestarea lui Theodor Nicolescu!

 

 Ieri s-a discutat în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor cererea de reţinere şi arestare preventivă a deputatului PNL Theodor Nicolescu. Membrii comisiei al cărei vicepreşedinte a fost parlamen­tarul de Argeş au dat aviz favorabil cererii pro­curorilor DNA cu o majoritate mare. The­o­dor Nicolescu a lipsit de la discuţiile privind dosarul său şi nici nu a trimis un avocat care să-l reprezinte în faţa comisiei.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3531

Continuare
 
(5 voturi)
Tuesday, 24 March 2015

Orice amplasament pe domeniul public fără aprobarea Primăriei trebuie demolat

Crucile la cimitir, nu pe trotuar!

 

 Pentru cruci avem cimitire, însă acestea au ajuns să fie amplasate şi pe trotuare sau pe marginea drumurilor. Sîntem în punctul în care cimitirul nu mai e îndeajuns de ma­re pentru toţi cei care mor şi, din păcate, pentru cei în viaţă, care au ochi să pri­veas­că, trotuarul a ajuns o extensie a cimitirului. Astfel, pe lîngă groapa şi crucea unde es­te înmormîntat cel decedat, rudele acestuia hotărăsc să-i pună o cruce şi în locul unde şi-a găsit sfîrşitul. De cele mai multe ori, aceste cruci sînt amplasate unde dece­datul a trecut la cele sfinte în urma unui accident.

Comentarii (7) | Vizualizari: 5600

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 23 March 2015

Condamnat în Spania, închis în România

 

 Un argeşean condamnat în Spania va fi transferat în România, unde urmează să îşi execute pedeapsa. Decizia a fost luată, vineri, de Curtea de Apel Piteşti, unde s-a judecat recu­noaş­terea sentinţei emise de autorităţile din Peninsulă. Lucian Da­niel Petrache are de executat 450 de zile de detenţie pentru denunţ mincinos. În curînd, deţinutul va fi adus de o escortă pentru a fi încarcerat în ţara noastră. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2797

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 23 March 2015

Bărbatul cu degerături la picioare mai are o şansă la viaţă:

Medicii i-au amputat membrele putrezite

 

 Săptămîna trecută v-am prezentat ca­zul unui bărbat din Stoeneşti care a fost adus în stare gravă la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri me­dicale, după ce i-au putrezit picioarele în urma unor degerături. Singura soluţie a medicilor de a-l mai ţine în viaţă era am­putarea membrelor, însă, bărbatul refuza cu încăpăţînare acest lucru. Problema s-a rezolvat în cele din urmă, iar pacientul se reface acum pe patul spitalului. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3029

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 23 March 2015

În timp ce cîmpulungenii se confruntă deseori cu lipsa apei,

Autorităţile îşi pasează vina avariilor

 

 După ce au fost voci ferme care au susţinut că aleşii cîmpulungenilor din ultimii 10 ani sînt singurii vinovaţi pentru producerea celor două avarii la con­ducta magistrală de aducţiune a apei la Staţia de Tratare din Calea Pietroa­să, consilierii locali PNL contraatacă şi spun că, dimpotrivă, Edilul CGA este responsabilă pentru cele două incidente. Asta pentru că societatea furni­zoare de utilităţi nu a ştiut să întreţină corespunzător cele două conducte care a­pro­vizionează cu apă Cîmpulungul şi comunele limitrofe.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2749

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 23 March 2015

Alte ştiri pe scurt

 

Tir în flăcări, pe strada Depozitelor

Sîmbătă dimineaţă, un echipaj  cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe strada Depozitelor din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion. Au ars materiale din plastic şi cauciuc de la compartimentul motor şi materiale textile din cabina autotrenului. Potrivit pompierilor, incendiul a fost cauzat de aparatul de comandă şi control defect. 

   M.Cazacu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2778

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 23 March 2015

Cel care a strîns-o de gît pe Maria Bîrleanu se află printre noi

Criminalul de la Miroşi n-a fost prins!

 

 A ucis în urmă cu patru zile o femeie, dar încă n-a fost prins! Criminalul care a strangulat-o, joi, pe bătrîna de 75 de ani, din localitatea Miroşi, este de negăsit! După ce rezultatul necropsiei a arătat că Maria Bîrleanu a fost omorîtă, anchetatorii au împînzit comuna, în căutarea celui care a comis oribila faptă. Mai multe persoane au fost audiate, dar autorul n-a fost încă găsit.

Comentarii (1) | Vizualizari: 3226

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 23 March 2015

De teama incendiatorului care nu a fost prins,

Şi-a mutat camionul apicol la Vîlcele

Cazul: A dat foc la albine!

 

 Bărbatul care a fost la un pas să rămînă într-o noapte cu o pagubă de 50.000 de lei, după ce un necunoscut a încercat să-i incendieze camionul apicol, în care are 68 de familii de albine, speră în continuare ca poliţiştii să reuşească să prindă autorul şi să-l tragă la răspundere. De teamă că cel care n-a reuşit să-şi ducă fapta la bun sfîrşit se va întoarce să repete actul criminal, Ionuţ Cosmin Popa şi-a mutat camionul cu stupi din Tutana la Vîlcele.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3069

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 23 March 2015

Welcome to FANE City!

 

 Ştefăneştiul este din 2004 unul dintre oraşele judeţului Argeş, o urbe de peste 15.000 locuitori. Paradoxurile sînt însă la ele acasă la Ştefăneşti, iar acest lucru este deja de notorietate. Astfel putem spune că Ştefăneş­­tiul este probabil singurul oraş din România care, pe lîngă străzi şi alei, are în componenţă şi uliţe, locuitorii oraşului avînd scrise în cărţile de identitate la domiciliu: Uliţa x sau y. Continuînd, nu putem să nu amintim că, iarna, atunci cînd ninge, pe unele dintre străzile localităţii nu se poate circula dacă nu este băgat plugul de către primărie, iar acesta nu este băgat decît la o zi după ce se opreşte ninsoarea.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3472

Continuare
 
(3 voturi)
Monday, 23 March 2015

Altă sinucidere din dragoste!

S-a spînzurat la 36 de ani

 Patru victime în cinci zile

 

 Supărat că s-a despărţit de iubita lui, un bărbat de 36 de ani, din Mălureni, şi-a pus şteangul de gît. Eremia Cristian Dulgheru a fost găsit, ieri-dimineaţă, spînzurat în şopronul unei familii din comuna Budeasa, la care lucra. Tînărul nu este singurul care îşi ia viaţa din dragoste. Alin Dina, 33 de ani, din Curtea de Argeş, a fost găsit în ur­mă cu cîteva zile spînzurat cu un cearceaf de uşa de la dormitorul apartamentului în care locuia. Acesta suferea după despărţirea de iubita lui. Tot săptămîna trecută au fost găsiţi spînzuraţi un bărbat de 33 de ani, din Piteşti, şi o femeie din Stîlpeni. Pe aceştia din urmă, depresia i-a împins să-şi ia zilele.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 4211

Continuare
 
(0 voturi)
Saturday, 21 March 2015

Cartierul Nord, în beznă

 

Aseară, în jurul orei 19.30, cartierul Nord din Piteşti a rămas în beznă, iar cetăţenii şi firme­le din zonă au trebuit să apeleze la generatoare, lanterne sau lumînări. Din informaţiile primite de la reprezentanţii CEZ, cauza a fost declanşarea accidentală a unui cablu subteran. După ce cartierul Nord a stat aseară în beznă circa  o jumătate de oră, în timp util s-au efectuat manevrele de alimentare a consumatorilor.  

   A.Dumitru

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2228

 
<< Start < Înapoi 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 8805 - 8835 din 8994


embedgooglemap.net


Zi record

Joi, 3.10.2019

--- 3.231 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

Flag Counter


PRchecker.info