Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019

A fost condamnat

Şi-a sechestrat iubita în maşină!


Duminică, în ziua alegerilor, un tânăr în vâr­stă de 27 de ani, din Piteşti a fost dus la Penitenciarul Mioveni unde a fost încarcerat. Acesta a fost condamnat la trei ani şi patru luni închisoare, fiind acuzat de lipsire de liber­tate şi tâlhărie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1161

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019

Inconştienţă sau indiferenţă?

Şofer cu preţul libertăţii!


Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mioveni, fie este inconştient, fie indiferent peste măsură! Omul s-a ju­cat cu libertatea lui şi va avea mult de tras după ce, în mod repetat, a fost prins la volan deşi nu posedă permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost eliberat sub măsura con­tro­­lului judicar dar probleme lui abia de acum încep.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 921

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 12 November 2019

Dacă l-aţi văzut sunaţi la 112!

A lăsat bilet de adio şi a dispărut


Un bărbat în vârstă de 52 de ani, este cău­tat de poliţişti şi cunos­cuţi după ce a dis­părut fără urmă. Îna­inte de a pleca, acesta a lăsat un bilet de adio prin care anunţa că se va sinucide. Neculai Mihail de 58 de ani, despre el fiind vorba, lucra la o fa­milie din Poienarii de Muscel care a sesizat Poliţia.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 955

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 12 November 2019


 Condamnat de două ori!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au pus în executare un mandat de executare pe numele lui Vasile Strungaru în vârstă de 52 de ani, originar din comuna Copăceni, judeţul Vâlcea. Acesta locuia fără forme legale în comuna argeşeană Tigveni. Bărbatul a ajuns la închisoare după ce a recidivat într-o perioadă în care era condamnat cu suspendare. În anul 2015 el a primit o pedeapsă pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul silvic. Fiind la prima infracţiune, instanţa a suspendnat execurarea fixând un termen de încercare de 3 ani. În perioada în care se afla sub supraveghere, a fost prins de poliţişti, la volanul unei maşini deşi nu deţinea permis de conducere. A fost trimis în judecată pentru a doua oară. Judecătoria Curtea de Argeş a dispus executarea ambelor pedepse. Astfel, bărbatul a primit în total, pedeapsa de doi ani şi 4 luni închisoare. A fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 701

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 11 November 2019

A fost reţinut

Avea puşcă, nu şi autorizaţie!


Un bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Corbi a ajuns în arest fi­ind acuzat de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului şi muniţiilor. În urma unor percheziţii, acasă la el au fost găsite două arem: o puşcă de vânătoare şi o puşcă artizanală, precum şi muniţie. Bărbatul nu era deţinător legal de armă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 679

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Incendiu la o fabrică din Piteşti


Vineri seara a sunat alar­ma de incendiu la fabrica Adient Trim din Piteşti, pro­du­cător de huse auto. Pompierii au constatat că incen­diul s-a produs din cauza unui scurt circuit. La momentul izbucnirii incendiului 550 de angajaţi erau la serviciu în schimbul II. Cu toţii s-au autoevacuat. Două persoane au avut nevoie de îngrirji medicale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 784

Continuare
 
(2 voturi)
Monday, 11 November 2019


Cerşetor cu strategie de marketing


Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!“, este replica celebră care l-a ghidat pe un cerşetor din Piteşti. Aces­ta aplica o strategie de marketing mai ceva ca a lui Gheorghe Dincă în celebrul film Filantro­pica. Îi mergea foarte bine reuşind într-un timp record să strângă o sumă frumoasă. Poliţiştii locali din Piteşti i-au stricat afacerea după ce l-au prins şi l-au amendat. Tânărul în vârstă de 25 de ani, a pornit că se va duce la muncă, de­şi pare greu de crezut că o va face, la cât de bine îi merge cu şalatania!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 971

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Copilă de 14 ani, obligată să se prostitueze!


Un piteştean în vârstă de 28 ani, a fost arestat pre­ven­tiv, după ce ofiţerii BCCO Piteşti au stabilit că obliga o minoră în vârstă de 14 ani, să se prostitueze. Tânărul de 28 de ani, locuia cu chirie şi acolo o ducea pe fată o­bligând-o să-i satisfacă pe cei dornici de sex. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1365

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Mama şi-a aruncat bebeluşul la gunoi!


Mamă suspectată că şi-a omorât punctul nou-născut! Femeia în vârstă de 35 de ani, din comuna Bogaţi se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, însă după ce se reface ar putea ajunge în arest. Femeia a năs­cut la termen, un băieţel, l-a pus într-o pungă şi l-a aruncat la gunoi. Urmează să fie făcută au­topsia pentru a se stabili dacă micuţul era deja mort, sau a murit după naştere, asfixiat ori din cauza frigului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1424

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 11 November 2019


Accident cu două victime la Domneşti

Un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au intervenit în Domneşti, la un accident rutier produs între două autoturisme în urma căruia au rezultat două victime. Un bărbat de 32 de ani prezenta o rană la nivelul capului şi dureri la coloana cervicală, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD şi fiind transportat la spital. Cealaltă victimă a fost un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, care a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital de către un echipaj al Ambulanţei sosit la faţa locului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 740

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


La Lereşti, urşii mor călcaţi de tren!


Patru urşi au fost călcaţi de tren pe raza comunei Lereşti. Toate cele patru evenimente s-au produs în decurs de mai bine de o lună, iar ca­zurile au fost comunicate de primarul comunei, Marian Toader, celor de la judeţ. Doi au fost omorâti la un interval de trei zile la finele lunii sep­tembrie, iar ceilalţi doi la începutul lui noiembrie. De parcă urşii nu erau de ajuns, şi mistreţii dau târcoale gospodăriilor din Lereşti.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 980

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

Are nevoie de ajutor!

Tânărul a rămas infirm în urma unui accident


Un accident terifiant, l-a mutilat pe Eduard Cons­tantin Iordache, de 27 de ani, pe viaţă.  A stat 33 de zile în comă iar când şi-a revenit, avea un picior amputat şi medicii l-au anunţat că e posibil să-i fie amputat şi celălalt. Vestea a fost traumatizantă pentru un tânăr care iubea viaţa şi s-a văzut dintr-o dată infirm. Eduard are nevoie de oamenii cu suflet ca să treacă definitiv peste acest şoc. Urmează o perioadă grea de recuperare şi tratament iar venitul întregii fa­milii este unul foarte mic. baniinu le ajung, costurile fiind ridicate. Cine doreşte să îl ajute pe Eduard este rugat să doneze o sumă cât de mică. Fiecare ban ajuns în contul tânărului îi mai dă o şansă la viaţă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1763

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


Porcii mistreţi au ajuns să scurme în grădinile gospodăriilor!


Pagubele făcute de mistreţi în comuna Lereşti sunt mari, săl­bă­ticiunile au ajuns să scurme chiar şi în gră­dinile gospodăriilor din centrul satului. Local­nicii nu mai pun la socoteală pagubele de pe terenurile situate în câmp, de vreme ce mis­treţii le intră în curţi.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2235

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 08 November 2019

Se ascundea la Albota

Deţinutul evadat a fost prins!


De o noapte de libertate, s-a bucurat Florin Cristian Io­niţă, deţinutul în vârstă de 24 de ani. A fost captu­rat ieri dimineaţă, la Albota. Pe timpul nopţii s-a ascuns într-o hală unde a lucrat în trecut iar când a fost încon­jurat de oamenii legii a încercat să fugă din nou. S-au tras mai multe focuri de armă, în cele din urmă fiind prins şi dus la audieri. Ajuns în situaţia de a fi încătuşat pentru a do­ua oară în trei zile, acesta şi-a vărsat nervii pe jurnalişti cărora le-a urat să ajungă şi ei la puşcărie. 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1827

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019

S-a predat la Poliţie!

„Eu sunt tâlharul din Trivale!“


Mai rar ca el! A comis un jaf la o sală de jocuri de noroc din Piteşti, şi ieri dimineaţă s-a dus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti unde s-a predat. I-a spus poliţistului de la poartă:“ Eu sunt tâlharul din Trivale“. Autorul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ştia că va ajunge în arest şi îşi adusese cu el o sacoşă în care avea strictul necesar: câteva haine, mâncare şi ţigări! În timpul audierilor, a povestit cum a pus la cale totul şi ce a făcut cu banii. Oamenii legii au fost uimiţi să afle că individul, a comis tâlhăria din cauză că...nu mai avea ţigări!    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 2311

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 08 November 2019


Doi şoferi beţi criţă, la volan

Fără doar şi poate, seara de miercuri a fost cea a şoferilor băuţi. Poliţiltii au prins doi conducători auto care, erau la volna deşi erau beţi criţă. Primul a fost depistat în jurul orei 20:30, de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 987

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 94 - 124 din 9178


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info