Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers


Cîmpulungenii, buni de plată pentru Palatul Culturii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Verdict final la Curtea de Apel Bucureşti:

Cîmpulungenii, buni de plată pentru Palatul Culturii

 

La Curtea de Apel Bucureşti, s-a derulat, pe 6 aprilie 2017, un nou episod din tragicul film al reabilitării Casei de Cultură „Tudor Muşatescu“, din Cîmpulung. Tîrît fără nici o vină, drept garanţie, în procesul dintre Institutul Naţional al Patrimoniului şi firma care s-a ocupat de lucrările de reabilitare, Romconstruct Holding Grup SA, municipiul Cîmpulung a pierdut, ca nefondat, recursul promovat, pe 2 august 2016, alături de I.N.P., împotriva unei decizii a Tribunalului Bucureşti privind plata unei datorii la paza şantierului către societatea care a aparţinut cîndva lui Vasile Turcu. Drept urmare, Institutul Naţional al Patrimoniului va recupera de la Primăria Cîmpulung o parte din banii datoraţi constructorului, care a lăsat Palatul Culturii de izbelişte, efectuînd doar 30% din lucrări.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 122

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Au sosit 2.020 de doze de vaccin hexavalent

La Direcţia de Sănătate Publică Argeş a sosit a doua tranşă de vaccin hexavalent Hexacima, mai precis 2.020 de doze de vaccin împotriva tetanosului, difteriei, tusei convulsive, poliomielitei, hepatitei B şi hemophilus inflenzae tip b, destinat imunizării copiilor cu vîrste de pînă la un an.  Astfel, stocul de vaccin în depozitul DSP este în prezent de 3.160 de doze, care vor putea fi ridicate de medicii de familie în perioada 24 aprilie-7 mai.    

I.Ivănoiu

Incendii din cauza coşului de fum

Frigul din ultimele zile i-a obligat pe oameni să aprindă din nou focul în case. Astfel, au revenit şi incendiile provocate de coşurile de fum defecte. Joi, pompierii au fost chemaţi la trei astfel de incendii. Din fericire, toate au fost stinse la timp, iar pagubele au fost minime. Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung  a intervenit în comuna Schitu Goleşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe, în jurul orei 14,00. Două ore mai tîrziu, pompierii de la punctul de lucru din Rucăr s-au deplasat la o casă din comună, unde, de asemenea, luase foc coşul. Seara, în jurul orei 22,00, militarii au mers pe strada Fraţii Goleşti, din Cîmpulung, acolo unde cauza era aceeaşi. În toate cele trei situaţii, focul nu s-a extins la acoperiş.                                                                

M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 145

Continuare
 
Percheziţii acasă la un spărgător Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

A furat dintr-o casă 5.000 de lei

Percheziţii acasă la un spărgător

 

Oamenii legii au făcut joi o percheziţie în comuna Merişani, acasă la Veniamin Constantin, de 20 de ani, suspectat de comiterea unei spargeri. Tînărul, o cunoştinţă mai veche de-a poliţiştilor, era suspectat că a spart o casă din comuna Bradu, de unde a furat 5.000 de lei şi trei telefoane mobile. După descindere, tînărul a ajuns în arest. `   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 380

Continuare
 
A ars întreaga casă Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Din pricina unui scurtcircuit,

A ars întreaga casă

 

Nenorocire, ieri, în comuna Corbi! O casă din satul Stăneşti a ars pînă în temelii. Intervenţia pompierilor a durat 9 ore. O femeie a avut nevoie de îngrijri medicale, făcînd atac de panică, atunci cînd a văzut că nu mai rămîne nimic din munca proprietarilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 289

Continuare
 
7 tamponări cu 13 maşini Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 22 aprilie 2017

Ieri pe A1, din cauza poleiului,

7 tamponări cu 13 maşini

 

Deşi, teoretic, ne aflăm în mijlocul primăverii, iarna a revenit în forţă, după ce, încă de miercuri seară, în judeţul nostru a început să ningă. Ieri dimineaţă, pe şosea s-a format polei din cauza temperaturilor negative, astfel că, în mai pu-ţin de o oră, pe A1, între kilometrii 106 şi 120, centura ocolitoare a Piteştiului, au avut loc 7 tamponări, în care au fost implicate 13 maşini. Din acest motiv, circulaţia pe tronsonul amintit a fost întreruptă, şoferii din trafic fiind deviaţi pe ruta din Piteşti. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 331

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 21 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Acoperiş distrus de vînt

În urma vîntului deosebit de puternic de joi, a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Mioveni a mers pe strada Fraţii Goleşti, din localitate, pentru a desprinde cîteva elemente dintr-un acoperiş, deoarece, în urma vîntului, acestea puteau să cadă şi să facă victime printre trecători.    

Prins sub un mal de pămînt

Peste un bărbat în vîrstă de 32 de ani s-a dărîmat un mal de pămînt, în timp ce lucra la o canalizare pe bulevardul Petrochimiştilor, din Piteşti. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu. Bărbatul avea dureri toracice şi la coloana cervicală. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost transportat la spital.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 284

Continuare
 
14.000 lei, o brăţară minune! Imprimare E-mail
(6 voturi)
vineri, 21 aprilie 2017

Pensionarii, atraşi de vînzătorii de iluzii

14.000 lei, o brăţară minune!

 

Mare atenţie atunci cînd primiţi invitaţii la prezentări ale unor produse despre care vi se spune că sînt minune şi vă vindecă de boli! În ultima perioadă, s-au înmulţit prin hotelurile din Piteşti asemenea tipuri de prezentări de diverse produse, de la aparatură cu proprietăţi medicale, suplimente alimentare şi pînă la oale-minune, în care mîncarea se găteşte cît ai clipi din ochi şi este foarte sănătoasă! În special pensionarii, care reprezintă o categorie extrem de vulnerabilă, sînt invitaţi la prezentări şi sînt impresionaţi de bunii oratori care fac prezentările şi care au strategii de marketing foarte bine puse la punct, astfel încît se ajunge să se cumpere produse foarte scumpe, de mii sau chiar de peste zece mii de lei! Nu contestăm calitatea produselor respective, însă oamenii trebuie să cumpere în cunoştinţă de cauză şi să nu se lase uşor impresionaţi de posibilii vînzători de iluzii.    
 

Comentarii (1) | Vizualizari: 653

Continuare
 
Cum păcălea escrocul victimele Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 21 aprilie 2017

Citiţi şi luaţi aminte!

Cum păcălea escrocul victimele

 

S-a specializat în închisoare în profesia de escroc! Codruţ Adrian Romaniuc, de 39 de ani, din Galaţi, a avut de-a lungul timpului sute de înşelăciuni prin telefon. În prezent este închis, acesta deţinînd recordul absolut la pedeapsa pe care o are de executat: 16 ani, 2 luni şi 15 zile. Din ancheta procurorilor am extras date privind tacticile folosite de individ. Citiţi şi luaţi aminte, să nu picaţi în plasa unor astfel de escroci!  

Comentarii (3) | Vizualizari: 1074

Continuare
 
A murit şi soţul Imprimare E-mail
(2 voturi)
joi, 20 aprilie 2017

Cazul „Bunicii soţiei primarului din Berevoeşti, intoxicaţi“

A murit şi soţul

 

Aşa după cum v-am informat, în a treia zi de Paşte, o femeie de 68 de ani a fost găsită moartă în propria locuinţă, din satul Bratia, comuna Berevoeşti, iar soţul acesteia, în vîrstă de 79 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Cîmpulung în stare comatoasă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul nu a supravieţuit, iar acum familia celor doi se pregăteşte de o dublă înmormîntare.   
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 790

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 20 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Pe mopedul neînregistrat, fără permis

Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Rurală din Lunca Corbului l-au tras pe dreapta pe Ionel B., în vîrstă de 27 de ani, din comuna Tufeni, judeţul Olt. El conducea un moped neînregistrat, pe DJ 679, prin comuna Bîrla, iar în urma verificărilor a reieşit că bărbatul nu avea permis de conducere. Pentru aceste lucruri, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acum, el va suporta consecinţele faptei sale.      

 Găsită căzută în casă

Pompierii au fost solicitaţi să deblocheze uşa unui apartament situat la etajul întîi al unui imobil din municipiul Curtea de Argeş, pe strada Posada. La adresa indicată a ajuns în scurt timp un echipaj de urgenţă cu o autospecială şi unul cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş. Ei au intrat în casă cu ajutorul accesoriilor pe care le au în dotare, iar în interior a fost găsită proprietara, o femeie în vîrstă de 77 de ani. Ea căzuse şi se afla în imposibilitatea de a se deplasa. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, a fost transportată la spital pentru tratament medical de specialitate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 401

Continuare
 
Luptător MMA, a tîlhărit un puşti Imprimare E-mail
(6 voturi)
joi, 20 aprilie 2017

Pentru a doua oară,  

Luptător MMA, a tîlhărit un puşti

 

La prima vedere,  pare un „pachet de muşchi“, este plin de tatuaje şi inspiră teamă. Nici nu face eforturi să pară un băiat normal, ci chiar face uz de forţă, atunci cînd doreşte să obţină ce vrea. Sebastian Nicolae Aungurencei, de 18 ani, din comuna Mălureni, a ajuns în arest, ieri fiind acuzat de tîlhărie calificată. Este pentru a doua oară cînd comite o astfel de faptă. Tînărul este luptător MMA (n.r. - arte marţiale mixte), legitimat la SCM Viito-rul Covasna. Din păca-te, nu se dezlănţuie doar în ring, ci pe stra-dă, faţă de oameni ne-vinovaţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1047

Continuare
 
A demisionat din Poliţie, să devină şofer Imprimare E-mail
(8 voturi)
joi, 20 aprilie 2017

După peste 20 de ani de activitate în apărarea legii,

A demisionat din Poliţie, să devină şofer

 

Peste o sută de localităţi din ţară, în special din mediul rural, au rămas descoperite în faţa pericolelor de tot felul, după ce tot mai mulţi poliţişti au ales să-şi dea demisia în ultimii ani, nemulţumiţi de salariile primite, dar şi de condiţiile de muncă. În Argeş, situaţia e deocamdată sub control, însă sînt semnale că numărul celor care vor pleca din sistem va creşte, dacă guvernanţii nu vor veni cu schimbări în bine.   

Comentarii (8) | Vizualizari: 14447

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 aprilie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 A luat foc de la un cablu

O anexă a unei gospodării din comuna Stolnici a luat foc luni seară şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul. În scurt timp după ce a fost anunţat incidentul, la faţa locului a ajuns un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri din Costeşti, de la Punctul de Lucru Stolnici. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătraţi din acoperişul anexei şi aparatura care era depozitată în aceasta. Incendiul a ponit de la un scurtcircuit  la un cablu defect sau care nu era izolat corespunzător.   

 Incendiu pe strada Zambilelor

Luni după-amiază, după ce s-a primit un apel la Serviciul de urgenţă 112, două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş au mers pe strada Zambilelor, din localitate, pentru a stinge un foc care a izbucnit la resturile menajere care erau depozitate în curtea unei gospodării şi care s-a extins şi la o altă casă din apropiere. Focul a ars reziduurile menajere, iar la cel de-al doilea proprietar au ars 20 de metri cubi de scîndură, 15 metri lineari dintr-un gard din lemn şi s-au degradat şapte ferestre termopan şi tencuiala casei pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 405

Continuare
 
De Paşte, 16 permise reţinute Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 19 aprilie 2017

Poliţiştii rutieri nu au iertat pe nimeni

De Paşte, 16 permise reţinute

 

Zilele de sărbătoare au scos în stradă peste 100 de poliţişti, care au făcut filtre pe principalele şosele din judeţ. Mai mulţi şoferi au fost traşi pe dreapta, fiind date sute de amenzi. De Paşte, au fost lăsaţi pietoni 16 conducători auto, după ce le-au fost reţinute permisele de conducere, majoritatea, pentru viteză excesivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 470

Continuare
 
Pieton luat pe capota maşinii Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 19 aprilie 2017

În timp ce traversa pe roşu,

Pieton luat pe capota maşinii

 

Un accident soldat cu rănirea unui bărbat a avut loc, luni, la trecerea de pietoni de lîngă sediul Poştei, în centrul Piteş­tiului. Victima a traversat în fugă pe culoarea roşie a semaforului şi a ajuns pe capota unei maşini. După impact, pietonul a fost proiectat pe asfalt, de unde s-a ridicat derutat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 622

Continuare
 
Trei tineri răniţi grav, la Vlădeşti Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 19 aprilie 2017

Din cauza unei manevre greşite la volan,

Trei tineri răniţi grav, la Vlădeşti

 

Grav accident rutier, în a doua zi de Paşte, în comuna Vlădeşti! Trei persoa­ne au ajuns la Spitalul Judeţean Argeş cu traumatisme grave, după ce maşinile în care se aflau s-au lovit frontal, suferind avarii considerabile. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 719

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4552
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!


Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Prostituata a devenit proxenetă
DACA prostitutia ar fi legalizata si strict controlata asemenea situatii s-ar putea petrece extrem de rar.
22/04/17 23:34 Mai mult...

Standuri multe şi frumoase la Casa Cărţii
O expozitie SUPERBA la Casa Cartii ! FLICITARI UPIT, Facultatea de Horticultura,ma incanta participarea tinerei e...
22/04/17 23:34 Mai mult...

„Mi se pune să plătesc mai multă apă rece“
asa este,cum ceasurile nu arata la fel asa si cu apometrele,cine cistiga ?
22/04/17 23:33 Mai mult...

A demisionat din Poliţie, să devină şofer
SI-A DAT DEMISIA PENTRU CA A VAZUT CA E INCOMPETENT! CE STUDII ARE DUMNEALUI? CRED CA SCOALA DE 6 LUNI DE LA SLATINA!
22/04/17 23:33 Mai mult...

Ionică aşteaptă un sponsor pentru SCM
Angajați un director de marketing,nu rude si cunostinte ,veniți cât mai aproape de suporterii FCA. Poate e putin,su...
22/04/17 23:33 Mai mult...

căutare personalizată

Pe aceeasi tema

Sîmbătă, 22 Aprilie

 

Linkuri sponsorizate

 

 


 


 


 


 

 

Ghid TV

Horoscop

Mersul trenurilor

RON 
duminică, 23 aprilie 2017
EUR 4.5441
USD 4.2456

Flag Counter