Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Argeşul, lider la banii pe cercetare     *** Fermierii pot lua adeverinţe pentru credite     *** Patronii, obligaţi să supravegheze sănătatea angajaţilor     *** Se plimba, gol puşcă, pe stradă!     *** A dispărut de acasă şi s-a spînzurat      *** Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc      *** Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni     *** Şi-a rănit soţia în accident!     *** Se închide stagiunea la Filarmonică     *** „Domnişoara Christina”, la Cinematograful „Bucureşti”     *** Rezultate CM 2018     *** Campioana mondială, chinuită!      *** Caseta tehnică      *** Unirea Bascov, în Liga a III-a!      *** Primarul Stancu: „Aşteptam promovarea de 3 ani!“     *** Dulcea: „Dedic victoria bascovenilor“nbsp;   

 


Şi-a rănit soţia în accident! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 iunie 2018

La Buzoeşti,

Şi-a rănit soţia în accident!


Graba la volan, l-a adus pe un teleormănean într-o situaţie neplăcuăt. Omul a lovit un alt autovehicul, şi-a rănit soţia în urma impactului şi s-a ales şi cu dosar penal pentru vătămare corproală din culpă. Asta, ca să nu mai punem la socoteală cheltuielile de reparaţii ale maşinilor lovite, care, chiar dacă vor fi asigurate de pe urma poliţelor, tot va însemna timp şi bani pentru şoferul vinovat.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 530

Continuare
 
Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 iunie 2018

Ieri, în comuna Recea

Băiat de 13 ani a căzut din căruţa cu pepeni


Un accident a avut loc ieri, în comuna Recea. Un băiat, în vîrstă de 13 ani, a fost rănit, după ce a căzut din căruţa plină cu pepeni. Accidentul a fost posibil din cauza calului nărăvaş care s-a smucit şi a rupt-o la goană. Din fericire, băiatul a scăpat doar cu leziuni uşoare.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 481

Continuare
 
Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 iunie 2018

Incendiu la un apartament la Curtea de Argeş

Au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc


Un incediu izbucnit, într-un apartament din Curtea de Argeş, a creat panică printre locatarii. Întregul imobil a fost inundat de fum, fiind necesară evacuarea mai multor persoane. Militarii au folosit o autospecială de salvare de la înălţime pentru a putea scoate din imobil persoanele aflate la etajul III, care nu puteau fi evacuate prin casa scării, din cauza fumului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 273

Continuare
 
A dispărut de acasă şi s-a spînzurat Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 25 iunie 2018

După o ceartă

A dispărut de acasă şi s-a spînzurat


Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o poziţie nefirească, în  zona unei balastiere situată în apropierea Ştrandului Tudor Vladimirescu, din Piteşti. Descoperirea a fost făcută de un medic care se plimba pe faleză. Acesta a sunat la 112 şi a chemat Poliţia. Pînă să ajungă la cadavru, oamenii legii s-au gîndit că poate să fie vorba de o crimă, dat fiind felul în care atîrna trupul. Suspiciunile au fost infirmate fiind vorba de sinucidere.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 939

Continuare
 
Se plimba, gol puşcă, pe stradă! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 iunie 2018

În plină zi,

Se plimba, gol puşcă, pe stradă!


Imagini revoltătoare, surprinse, ieri după-amiază, în cartierul piteştean Trivale, de către un şofer aflat în trafic. Un tînăr gol puşcă, se plimba pe trotuar. Imaginile au fost postate pe contul de Facebook Info Trafic Piteşti, o mulţime de membri vorbind despre acest subiect. Se spune că persoana din imagini are probleme psihice.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1483

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 25 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

23 de şoferi lăsaţi pietoni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale în trafic. Scopurile acestora au fost prevenirea evenimentelor rutiere şi conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost date 262 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 75.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 312

Continuare
 
Şi-au băgat mortul în altă criptă Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 23 iunie 2018

Se întîmplă la Cimitirul Sfîntul Gheorghe din Piteşti

Şi-au băgat mortul în altă criptă


Întîmplare şocantă la cimitirul Sfîntul Gheorghe din Piteşti! O familie şi-a concensionat un loc de veci, a construit o criptă, numai că, după la cîteva luni de la finalizarea construcţiei, s-a trezit că a fost înhumat acolo un mort pe care nici nu îl cunosc. Culmea este faptul că cei care şi-au îngropat defunctul în cripta familiei Alexe, nu aveau o astfel de construcţie, ci un simplu loc de veci, amplasat în altă parte. De peste un an, Florin Alexe încearcă să rezolve problema dar, deşi autorităţile recunosc eroarea, toată lumea ridică din umeri.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1129

Continuare
 
Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 23 iunie 2018

În plină stradă, la Cîmpulung,

Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani


Clipe de coşmar, joi, pentru o adolescentă de 16 ani, din Cîmpulung! Fata, elevă la un liceu din municipiu, se îndrepta spre şcoală, pe o stradă lăturalnică, cînd a fost acostată de un individ de etnie romă, care se deplasa în aceeaşi direcţie, cu căruţa. Bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, însă a fost refuzat. La un moment dat, nici una, nici două, bărbatul a tras de ea, încercînd să o dezbrace şi să o violeze, fără să-i pese că se afla în plină zi, pe stradă. Minora a început să ţipe şi să se zbată, iar strigătele sale de ajutor au fost auzite de doi localnici, care nu au rămas nepăsători, ci au sărit, imediat, în ajutorul ei. Agresorul a reuşit să fugă, însă, la scurt timp, a fost prins şi reţinut de poliţişti.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 848

Continuare
 
Hoţul de lemne, urmărit penal şi pentru ultraj Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 23 iunie 2018


Hoţul de lemne, urmărit penal şi pentru ultraj


Scene incredibile la Schitu Goleşti, la începutul anului, în satul Lăzăreşti! Poliţiştii din localitate au fost ameninţaţi de mai mulţi romi, care au încercat şi să-i lovească, dar au fost opriţi cu un foc de armă, tras în plan vertical. Incidentul s-a petrecut pe 20 ianuarie, după ce doi agenţi, aflaţi în timpul orelor de serviciu, au oprit o căruţă, încărcată cu material lemnos, pentru care proprietarul, Sorin Dumitrache, nu deţinea documente de provenienţă şi transport. Urmînd procedurile, Sorin Dumitrache a fost îndrumat să meargă cu atelajul la Cantonul Silvic Furnicoşi, pentru a descărca lemnele, dar acesta a încercat să fugă, acroşînd cu căruţa bara maşinii de Poliţie. Rudarul a fost depistat de poliţişti pe un drum care s-a înfundat, unde a fost nevoit să oprească, fiind rugat, iarăşi, să ducă lemnele la Cantonul Silvic. Dar bărbatul, în loc să se conformeze, a devenit recalcitrant, ameninţînd poliţiştii: „Vă dau cu toporul în cap!”, „Dacă îmi luaţi căruţa, vă omor!”  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 535

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 23 iunie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

.A furat bunuri dintr-o maşină

Oamenii legii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul lunii mai a anului curent, Sorin S., de 34 de ani, din comuna Crucea, judeţul Constanţa ar fi sustras bunuri în valoare de 1000 de lei dintr-un autoturism parcat într-o staţie de carburant din Piteşti. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 481

Continuare
 
Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 iunie 2018


Bebeluş dus cu elicopterul la Tîrgovişte

Un elicopter SMURD a aterizat, ieri, în parcarea din zona stadionului Nicolae Dobrin din Piteşti, pentru preluarea unui copil, născut de 8 zile. Bebeluşul, diagnosticat cu detresă respiratorie, a fot transportat pe cale aeriană la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Tîrgovişte. Avînd în vedere probleme sale, medicul de la elicopterul SMURD a mers la Spitalul Judeţean cu incubatorul din dotarea aparatului de zbor şi a preluat micuţul din Secţia Neonatologie unde fusese stabilizat.   
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 745

 
Ursul a mai omorît o capră şi două oi Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 iunie 2018

Sătenii, în continuare sub teroare!

Ursul a mai omorît o capră şi două oi


Teroarea continuă în localitatea Valea Urdii! Deşi a fost hăituit cîteva seri la rînd de ciobani şi cîţiva săteni, aceştia încercînd să-l îndepărteze de localitate, ursul pare de neclintit, spre disperarea oamenilor care nu mai ştiu ce măsuri să ia pentru a ţine dihania departe de zonele locuite. Reamintim că, dincolo de faptul că s-a plimbat fără frică pe drumurile din localitate, fiara a omorît zeci de animale, oi, miei şi porci, dînd atacul şi la beciurile gospodinelor în căutare de dulceaţă şi alte produse conservate în casă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 641

Continuare
 
A murit în faţa WC-ului unui magazin Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 iunie 2018

La Berevoeşti, un bărbat de 60 de ani,

A murit în faţa WC-ului unui magazin


Un bărbat în vîrstă de de 60 de ani, din comuna Berevoeşti, a fost găsit fără suflare, miercuri după-amiază, lîngă toaleta unui magazin din localitate. Omul era cunoscut cu probleme medicale şi pare că suferinţele care nu-i dădeau pace i-au adus moartea, pe trupul său nefiind găsite urme de violenţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 822

Continuare
 
O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 22 iunie 2018

Miercuri,

O rupere de nori a făcut prăpăd la Boteni


Rupere de nori, miercuri după-amiază, pe Valea Argeşelului! A plouat cu găleata aproximativ o oră, spre disperarea localnicilor din Boteni, care şi-au văzut gospodăriile inundate şi culturile agricole distruse de căderile masive de apă. Mai mult, potrivit autorităţilor locale, toate drumurile din localitate au avut de suferit, inclusiv drumul naţional 73 D  ce străbate localitatea.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 807

Continuare
 
Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat! Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 iunie 2018

Şoferul nu a oprit la trecerea de pietoni

Două victime dintr-o lovitură, la Comisariat!


Două victime dintr-o lovitură, este performanţa nedorită a unui şofer neatent, ieri dimineaţă! Acesta a provocat un accident rutier, în faţa Comisaritului Argeş, la trecerea de pietoni, lovind două femei care traversau regulamentar. Ambele au ajuns la spital, una avînd leziuni grave. Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 1086

Continuare
 
Surorile au scăpat în mod miraculos Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 22 iunie 2018

Accident ca în cascadoriile de film

Surorile au scăpat în mod miraculos


Două persoane rănite, un autoturism grav avari­at. Acesta este bilanţul unui accident rutier, petrecut ieri, în jurul prînzului, pe DN 73, la ieşirea din Cîmpulung, spre Braşov. Din fericire, victimele s-au ales cu traumatisme care nu le-au pus viaţa în pericol, fiind transportate cu o ambulanţă la spitalul din Cîmpulung. Poliţiştii Biroului Rutier Cîmpulung au deschis o anchetă în acest caz, urmînd ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile care se impun.       

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1265

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6588
embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

 


  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Se vede clar haosul din societatile aflate in subordinea primariei unde se emit facturi pentru sume infime - costul fac...
25/06/18 15:46 Mai mult...

Un recidivist a vrut să violeze o elevă de 16 ani
Nu e o problema foarte mare, va ajunge probabil pentru scurt timp in inchisoare, dupa care, sub protectia sfantului psd ...
25/06/18 14:56 Mai mult...

Cursuri de lux plătite de la bugetul local
Ma intreb daca acest recidivist va fi dus la puscarie ,unde-i este locul, sau PSD-ul il va lasa in libertate? Nea\\\'...
25/06/18 11:31 Mai mult...

Cursuri de lux plătite de la bugetul local
Pai cum ? Are grija dom'premar! Ca e viata frumoasa asta de lefegiu la stat! La stat degeaba! Banii din taxele si impo...
25/06/18 11:26 Mai mult...

Termocalor a emis 1.466 de facturi pentru 485 lei
Se vede ca a lucra la o firma de stat, subventionata de la bugetul local, e o activitate care duce la relaxarea neuronil...
25/06/18 09:39 Mai mult...

căutare personalizată

Google AnalyticsSfinții zilei

Zi record

Luni, 4.06.2018

--- 4.322 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info