Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Blonda beată l-a fraierit pe patron      *** În viaţă, după ce s-a electrocutat      *** Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere      *** Amenzi pentru tulburarea liniştii publice      *** 126 de candidaţi, absenţi!      *** „Ne-am organizat foarte bine!“      *** Selymeş: „Mi-a plăcut Mioveniul!“      *** CS Mioveni II şi Atletic Bradu se pregătesc de meciul direct      *** Champions League, Play-off, retur      *** FC Argeş 1998 - Dinamo 2000, în Finala Legendelor!      *** Denisa Dragomir, campioană naţională!      *** România, umilită de Letonia!      *** Albu şi Stoica, medaliaţi la Cupa Europei!      *** Bucureşteanul i-a luat zilele!      *** S-au proptit cu duba într-un cap de pod      *** Biciclist lovit de maşină, în comă la spital      *** S-a aruncat în canal, ca să moară      *** Stancu şi-a tras Poliţie Locală!      *** 25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!     

 


Blonda beată l-a fraierit pe patron Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 22 august 2017

A ajuns în arest

Blonda beată l-a fraierit pe patron

 

A furat maşina unui patron argeşean, a lovit un alt autoturism pe A1, a condus beată criţă şi fără permis, duminică... I se spune „Alina Americanca“ şi interne­tul este plin de ipostazele în care a fost surprinsă după ce a profitat din plin de licorile lui Bachus. Blon­dă, silicontată şi botoxată, argeşean­ca, pe numele ei Alina Elena Badea, în vîrstă de 29 de ani, din comuna Albota, a petrecut noaptea de duminică spre luni în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dîmboviţa. Ieri, a fost prezen­tată instanţei cu pro­pu­ne­rea de arestare preven­tivă. Proprietarul maşinii povesteşte cum l-a lăsat blonda fără bolidul de mii de euro.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1955

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 22 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Bătrînă căzută în casă

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină în municipiul Piteşti, strada Libertăţii, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul doi. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul scării culisabile, pe geamul de la dormitor, înăuntru fiind găsită proprietara, de 84 de ani, căzută, conştientă, dar în imposibilitatea de a se deplasa. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.   

Cal salvat, la Rucăr

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung a intervenit în localitatea Rucăr, pentru salvarea unui cal. Animalul căzuse într-un bazin betonat cu adîncimea de aproximativ 1 m, construit în curtea proprietarului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare a fost salvat animalul.     

Incendiu la Smeura

Membrii unui echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Moşoaia, sat Smeura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 300 mp de vegetaţie uscată, cauza incendiului fiind  focul deschis în spaţii deschise.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 247

Continuare
 
S-a aruncat în canal, ca să moară Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 22 august 2017

La 76 de ani,

S-a aruncat în canal, ca să moară

 

La o vîrstă la care ar fi trebuit să îşi dorească un sfîrşit liniştit, o femeie din comuna Corbeni şi-a dat sufletul diavolului, curmîndu-şi zilele. Trupul ei a fost găsit fără suflare într-un canal de fugă din satul Oeşti Ungureni, comuna Corbeni. Fiica şi nepotul bătrînei au povestit că, nu mai departe de săptămîna trecută, au salvat-o la timp pe femeia care a mai avut şi alte tentative de suicid.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 346

Continuare
 
Biciclist lovit de maşină, în comă la spital Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

Poliţiştii aşteaptă verdictul medicilor

Biciclist lovit de maşină, în comă la spital 

 

Un accident care ridică unele semne de întrebare a avut loc, duminică, în comuna Leordeni, satul Ciulniţa. Vasile T., de 76 de ani, a ajuns în comă de gradul III la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce a fost lovit de o maşină. Există indicii cum că bărbatul ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar  coma este cauzată de afecţiunea neurologică, nicidecum de traumatismul suferit. Investigaţiile suplimetare vor elucida suspiciunile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 396

Continuare
 
S-au proptit cu duba într-un cap de pod Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017


S-au proptit cu duba într-un cap de pod

 

Două persoane, tată şi fiică, au fost rănite uşor, ieri după-amiază, în jurul orei 13.45, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 73, în comuna Schitu Goleşti. Bărbatul a pierdut controlul dubiţei pe care o conducea şi s-a lovit frontal de un cap de pod.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
Bucureşteanul i-a luat zilele! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

Ieri, la Băbana,

Bucureşteanul i-a luat zilele!

 

Viteza a fost, ieri dimineaţă, cauza producerii unui accident mortal, în co-muna Băbana. Şoferul unui Volkswagen nu a ţinut cont că drumul este ud după ce afară plouase puţin şi nici de faptul că se afla într-o succesiune de curbe şi a călcat pedala acceleraţiei mai mult decît ar fi trebuit. A ajuns pe contrasens, lovind frontal un Cielo condus regulamentar din sensul opus de Cornel Şchiopu, de 53 de ani, din comuna Poiana Lacului. Şoferul nevinovat a murit pe loc.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1223

Continuare
 
Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

Şef din cadrul IPJ Argeş pleacă la Bucureşti

Comisarul şef Badea, adjunct al Direcţiei Rutiere

 

Ieri, comisarul şef Marian Badea, şeful Serviciului Rutier Argeş, a promovat examenul pentru funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Acesta urmează să plece în Capitală. Deocamdată, nu se ştie cine va fi noul şef al poliţiştilor rutieri din judeţul nostru.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 947

Continuare
 
În viaţă, după ce s-a electrocutat Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 22 august 2017

A văzut moartea cu ochii!

În viaţă, după ce s-a electrocutat

 

Un bărbat în vîrstă de 42 de ani, din comuna Hîrtieşti, a văzut moartea cu ochii, ieri, după ce s-a electrocutat pe un stîlp de înaltă tensiune, în timp ce lucra la instalaţia electrică a casei unui consătean. Potrivit martorilor, bărbatul a agonizat aproape o jumătate de oră pe scara pe care se urcase, prins în centura de siguranţă, pînă a putut fi coborît de pe stîlp de cîţiva localnici, în condiţiile în care cei de la societatea de distribuţie a energiei electrice au refuzat să oprească curentul, considerînd că totul este o glumă.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 454

Continuare
 
Trei femei rănite în munţi! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontişti

Trei femei rănite în munţi!

 

Weekend plin de intervenţii pentru salvamontiştii argeşeni care au avut mai multe solicitări pentru salvarea unor femei rănite pe munte. Sîmbătă, salva­montiştii arge­şeni au fost solicitaţi pe creasta Făgăraşului pentru a salva o femeie partici­pantă la maratonul 2*2, care şi-a fracturat piciorul. Şeful Salva­mont Argeş, Ion Sănduloiu, ne-a spus că alergătoarea şi-a prins piciorul între pietre, suferind o fractură.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Alte ştiri pe scurt

 

 Copac prăbuşit peste firele electrice

Membrii unui echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung - Punctul de Lucru Aninoasa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Aninoasa. Localnicii au sesizat faptul că un copac a căzut pe firele de electricitate, iar pompierii s-au deplasat să-l ridice. 

Casă în flăcări, la Ştefăneşti

Vineri după-amiază, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă  de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Ştefăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. În timpul incendiului au ars aproximativ 70 mp din acoperişul casei, mobilier şi electronice. Pompierii au concluzionat că a fost folosită intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 204

Continuare
 
Mistreţii au provocat un accident rutier Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017

La Lunca Corbului,

Mistreţii au provocat un accident rutier

 

Sîmbătă dimineaţă, cînd afară nu se luminase încă de zi, un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc în comuna Lunca Corbului, pe şoseaua care face legătura între Piteşti şi Slatina. Doi porci mistreţi au ieşit pe şosea în faţa unei maşini. Şoferul a frînat, iar ceea ce a urmat a dus la rănirea unei femei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 703

Continuare
 
Rusoaică beată la volan Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017


Rusoaică beată la volan

 

Băutoare de votcă, o rusoaică a crezut că nu va fi nici o problemă dacă va schimba puţin meniul obişnuit şi a tras la măsea vreo două pahare cu vin. Asta nu ar fi fost nimic, mai ales că femeia se afla în concendiu în România şi îşi dorea să se răsfeţe, numai că, după ce a băut, a urcat la volan şi a plecat la drum.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
S-a spînzurat cu burta plină Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 21 august 2017

După ce a mîncat cu familia,

S-a spînzurat cu burta plină

 

Trupul unui bătrîn în vîrstă de 81 de ani a fost găsit spînzurat ieri, în comuna Teiu. Constantin C., de 81 de ani, şi-a pus capăt zilelor în grădina casei. Înainte de a se sinucide, stătuse la masă alături de fiica şi ginerele său, mîncase împreună cu ei şi nu lăsase nici un moment să se înţeleagă ce tragedie avea se se întîmple.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1129

Continuare
 
I-a rupt dinţii, la nuntă Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 21 august 2017

Un scandalagiu din Epique a recidivat

I-a rupt dinţii, la nuntă

 

La mijlocul lunii noiembrie 2016, patru indivizi au făcut un scandal de proporţii în Clubul Epique Studio Lounge, din Piteşti, ajungînd în arest. Unul dintre ei a recidivat, sîmbătă avîndu-l ca adversar pe un alt cunoscut al oamenilor legii. Fiind invitaţi la o nuntă, s-au luat la ceartă în toiul petrecerii, între ei izbucnind un scandal „cu strigături“. Nimeni nu a îndrăznit să intervină între indivizii cunoscuţi pentru izbucnirile lor violente. Poliţiştii de la Secţia Rurală Albota au mers la faţa locului, fiind necesară şi intervenţia unor echipaje SMURD.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1801

Continuare
 
A murit profesorul Gherghina Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 21 august 2017

Doliu la Colegiul Odobescu

A murit profesorul Gherghina

 

Un cunoscut profesor de la Colegiul Naţional Liceal Alexandru Odobescu a înce­tat din viaţă. Alexandru Gherghina, în vîrstă de 60 de ani, a decedat la un spital din Capitală, în noaptea de sîmbătă spre duminică. El suferea de o boală foarte gravă, cu care se lupta de 11 ani. În urmă cu trei ani, boala a avansat foarte mult şi profesorul a fost la un pas de moarte, însă a reuşit să scape.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1644

Continuare
 
Se vorbește, se citește... Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 21 august 2017

Se vorbește, se citește...

 

Cine e mai galant?

PNL oricum vine cam de decor la Consiliul Local Piteşti, unde puterea totală e a PSD-ului. Primarul Ionică încearcă însă să păstreze aparenţele şi îl flatează pe liberalul Narcis Sofianu: „Eu ţin cont de tot ce spuneţi, aici, şi fac aşa cum spuneţi“ - dînd exemplu cu prelungirea programului de joggiong la stadion. „Atunci o să vorbesc mai puţin, ca să nu vă încarc“, îi răspunde amabil şi Sofianu.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 334

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5152
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Bucureşteanul i-a luat zilele!
doar 5 ani de puscarie pentru o viata de om.....?!?!?!?pai sa tot faca astia accidente sa omoare oameni nevinovati... :(...
22/08/17 14:41 Mai mult...

Raul Costin, un mare cîştig pentru FC Argeş!
Speram sa ne ajute in continuare sa promovam. E randul si lui Vasile Buhaescu sa confirme. Cred ca mai avem nevoie de ...
22/08/17 12:23 Mai mult...

Raul Costin, un mare cîştig pentru FC Argeş!
Intr-adevar e fotbalist ! Speram ca aici sa-si arate valoarea si sa dea incredere celor de langa el ! Un antrenor care s...
22/08/17 10:37 Mai mult...

25% dintre părinţi au refuzat să-şi vaccineze copiii!
Pai cam asa e ponderea in tara noastra- 75% destul de limitati, 25% cu capul pe umeri care nu inghit orice gogoasa. Vacc...
22/08/17 09:57 Mai mult...

Blonda beată a comis-o grav
Sigur judecatorul ala de-a eliberat-o a pus si el botul la sînii doamnei.E om si el !
22/08/17 09:58 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Luni, 21.08.2017

4.339 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter