Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Website Title : wRock.org

*** Măsuri pentru românii plecaţi la muncă în străinătate     *** ️Nu vom avea deficit la pensii!     *** Grupuri sanitare în toate şcolile din judeţ     *** Se opreşte curentul la Cîmpulung     *** Altă serie de bilete de tratament     *** Vitezoman prins    *** Hoţi urmăriţi cu focuri de armă pe A1    *** Şi-au găsit fratele decedat!    *** Închis după ce a vîndut etnobotanice    *** Calificaţi în finală     *** Începe play-off-ul la baschet!     *** 16 echipaje la Cupa Dacia!     *** Liga I, Etapa 6     *** „Vreau să înving Petrolul!“     *** 8 goluri în lupta pentru promovare!     *** Sfinţii zilei      *** Iluzii, adevăr şi atacuri!     *** RULADĂ DE MIEL CU IERBURI    *** Evenimente 23 aprilie de-a lungul vremii    *** Bonurile de 346 lei din 26 martie, cîştigătoare    *** Argeş Ghid - aplicaţia mobilă cu care îţi organizezi timpul     *** Săptămîna Europeană a Vaccinării    *** Campania privind stoparea violenţei în şcoli continuă     *** Educaţie medicală pentru elevii din Mioveni     *** Trafic restricţionat!    *** Surdo-muţilor le-a ars casa!     *** Chiul în masă la un proiect internaţional unic     *** Profesorii primesc mii de lei, înainte de Paşte!   

 Publicitate pdf


Surdo-muţilor le-a ars casa! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019

De parcă n-ar fi fost loviţi de soartă

Surdo-muţilor le-a ars casa!


O nenorocire nu vine niciodată singură! De asta s-a convins o familie din comuna Poiana Lacului care ieri, a rămas fără acoperiş deasupra capului din cauza unui incendiu ce a cuprins mai întîi magazia vecinilor, după care s-a extins la casa lor. Anul trecut, fiul soţilor, care au dat de necaz ieri, a murit în somn. Cei doi sînt surdo-muţi.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 30

Continuare
 
Trafic restricţionat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Trafic restricţionat!

În atenţia şoferilor! Primăria Municipiului Piteşti anunţă că astăzi, în intervalul orar 08:30-16:00 circulaţia pe podul peste rîul Doamnei va fi restricţionată.
Deşi nu va fi întreruptă definitiv, se va circula pe o singur bandă, ca urmare a lucrărilor de reparaţii la suprafaţa căilor de rulare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător. Reprezentanţii administraţiei locale îşi cer scuze pentru disconfort şi îi roagă pe conducătorii auto să fie înţelegători.
M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 31

Continuare
 
Închis după ce a vîndut etnobotanice Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Închis după ce a vîndut etnobotanice


O pedeapsă cu închisoarea de trei ani şi 10 luni închisoare atît are de executat un tînăr judecat pentru  comercializea de substanţe etnobotanice. George V., de 25 de ani, din Mioveni era recidivist, după ce anterior fusese condamnat pentru tîlhărie. Cu toate acestea, judecătorii Curţii de Apel Piteşti au micşorat pedeapsa dată de Tribunalul Argeş.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 33

Continuare
 
Şi-au găsit fratele decedat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019

Floriile le-au adus o tragedie!

Şi-au găsit fratele decedat!


În ziua de Florii, două surori au făcut o des­coperire macabră. Fe­meile şi-au descoperit fratele de 68 de ani, decedat în apartamen­tul în care omul locuia singur. Bărbatul era bolnav şi se pare că boala l-a doborît.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 36

Continuare
 
Hoţi urmăriţi cu focuri de armă pe A1 Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Hoţi urmăriţi cu focuri de armă pe A1


Urmărire, cu focuri de armă în noaptea de duminică spre luni pe A1. Doi indivizi prinşi în timp ce furau motorină dintr-un tir au gonit aproximativ 5 kilometri cu poliţiştii pe urmele lor. Oamenii legii au tras opt focuri de armă, gloanţele nimerind geamurile maşinii şi un cauciuc. Abia atunci, cel de la volan a oprit, fiind nevoit, din cauză că pierduse complet o anvelopă.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 35

Continuare
 
Vitezoman prins Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 23 aprilie 2019


Vitezoman prins

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Vlad M., de 34 de ani din Pitesti, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din acelaşi municipiu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 32

Continuare
 
I-a dat în cap pentru o oaie Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 aprilie 2019


I-a dat în cap pentru o oaie


Un motiv incredibil a dus sîmbătă, la izbucnirea unui scandal între patru bărbaţi din comuna Merişani. Aceştia s-au luat la bătaie după ce s-au certat pentru o oaie. Unul a ajuns la spital, iar ceilalţi doi în arest. Ei sînt acuzaţi de loviri şi alte violenţe.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 746

Continuare
 
Căruţaş băut a lovit un Logan Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 aprilie 2019


Căruţaş băut a lovit un Logan


Accident provocat sîmbătă la Costeşti de un căruţaş. Bărbatul fine „afumat“ a ajuns cu căruţa pe marginea drumului acolo unde a lovit un Logan parcat regulamentar. Bărbatul în vîrstă de 37 de ani a ajuns la spital, fiind rănit uşor. În maşină nu se afla nimeni în momentul impactului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 404

Continuare
 
Şoferul a adormit la volan Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 aprilie 2019

După un drum lung

Şoferul a adormit la volan


A parcurs mai bine de 1.500 de kilometri la volan şi cînd mai avea puţin să ajungă acasă, a adormit la vo­lan. A făcut zob maşina, cu tot cu remorcă şi el a ajuns la spital. Este povestea tristă a unui şofer în vîrstă de 49 de ani, din Bucureşti care se întorcea acasă, din Germania. Ca tot românul, omul strînsese tot ce se putea şi ataşase de Loganul MCV pe care îl conducea, o remorcă în care încărcase diverse acareturi. A putut recupera doar puţine bunuri.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 661

Continuare
 
Beat criţă, a rupt stîlpul cu maşina Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 aprilie 2019


Beat criţă, a rupt stîlpul cu maşina


Inconştienţă la volan de asta a dat dovadă un tînăr în vîrstă de 27 de ani, din Piteşti, sîmbătă seară! Ilie Alin M. a băut zdravăn apoi a urcat la volanul unui autovehicul. Nu al lui, ci maşina de serviciu, o autotutilitară  de transport mărfuri. A făcut prăpăd pe bulevardul Nicolae Bălcescu, acolo unde din cauza stării în care se afla, a pierdut controlul dubiţei.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 799

Continuare
 
Instanţa a respins cererea arestării preventive Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 22 aprilie 2019

Cazul 12 proxeneţi reţinuţi

Instanţa a respins cererea arestării preventive


Vineri seară, Tribunalul Argeş a dat sentinţa la propunerea Parchetului de pe lîngă Tribunalul Argeş de arestare preventivă a şapte bărbaţi, acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani. Judecătorii au respins cererea şi au luat în schimb, măsura arestului la domiciliu. Suspecţii nu îşi pot părăsi locuinţele decît cu acordul instanţei.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 615

Continuare
 
Campionul şoferilor beţi! Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 22 aprilie 2019


Campionul şoferilor beţi!

Tot din categoria şoferilor „veseli“ face parte şi Constantin N., de 57 de ani, din Mioveni. Acesta a obţinut, deşi nu ar fi fost cazul, locul I într-un clasament al şoferilor beţivani din acest week-end. Bărbatul a fost oprit de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Izvoru. Înainte să sufle în etilotest, poliţiştii şi-au dat seama de starea conducătorului auto, acesta mirosind de la o poştă. Etilotestul a indicat o concentraţie de 1,34 la mie alcool în aerul expirat, ceea ce în sînge înseamnă aproape dublu. Am precizat acest lucru pentru a vă ima- gina cam cît de beat era omul! Şi pe numele său a fost întocmit dosar penal, evident după ce a făcut un drum la spital unde i-au fost recoltate probe de sînge.  M.Sandu

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 435

Continuare
 
A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat! Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


A zburat prin aer cu maşina şi a scăpat nevătămat!


Autoaccidentare pe raza comunei Lereşti. Un autoturism marca Logan a fost distrus în partea din faţă. Se pare că cel aflat la volanul ma­şinii a pierdut contro­lul asupra acesteia şi s-a dat peste cap de două ori.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 521

Continuare
 
Le-a dispărut fata de acasă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


Le-a dispărut fata de acasă


De mai bine de două săptămîni o tînără a dispărut de acasă. Ştefania Cosmina Costea, de 17 ani, este căutată de rude şi prieteni şi nimeni nu mai ştie nimic de ea, de pe data de 2 aprilie. Fata a plecat atunci de acasă, spunîndu-le părinţilor că merge la iubitul ei. Nu a ajuns, dar nici nu s-a întors acasă. Nu are acte la ea.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 652

Continuare
 
Percheziţii la hoţii din Miceşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


Percheziţii la hoţii din Miceşti


Ieri dimineaţă, pentru a treia oară în această săp­tămînă, au avut loc percheziţii în Argeş. Oamenii legii s-au dus în comunitatea de rromi din Miceşti la locuinţele a patru suspecţi de furturi. Au găsit o mare parte din bunurile sustrase, dar nu au dat decît de doi dintre cei căutaţi. Au mai avut loc percheziţii şi la Mioveni, fiind verificat şi un punct de colectare a fierului vechi.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 564

Continuare
 
12 proxeneţi reţinuţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 20 aprilie 2019


12 proxeneţi reţinuţi


Percheziţiile de joi s-au lăsat cu 12 reţineri. Au ajuns în arest, indivizi suspectaţi că din anul 2014 au exploatat sexual mai multe femei. Aceştia nu le obligau să se prostitueze dar le înlesneau practicarea celei mai vechi meserii din lume şi le asigurau protecţie. Mare parte din bani ajungeau la suspecţi era investită în case, maşini de lux, terenuri sau bijuterii. Ieri, doar 7 dintre cei 12 au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1249

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8116


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Mulţumiri lui Dan Manu şi Şerban Valeca pentru aceste Flo...
Daca imi permiteti,d-le Terapie: apreciez in mod deosebit comentariul dvs.dar exista niste realitati pe care nu ma pot ...
22/04/19 15:44 Mai mult...

Mulţumiri lui Dan Manu şi Şerban Valeca pentru aceste Flo...
povesti electorale! cine a oprit psd-ul sa ia aceste masuri pozitive pana acum? cine garanteaza ca le va lua, dupa ce de...
22/04/19 10:41 Mai mult...

Mulţumiri lui Dan Manu şi Şerban Valeca pentru aceste Flo...
Citesc primul comentariu si nu imi vine sa cred! Mai exista in Romania oameni simpli, neinregimentati in partide poli...
22/04/19 10:27 Mai mult...

Mulţumiri lui Dan Manu şi Şerban Valeca pentru aceste Flo...
Absolut real tabloul prezentat,dramatic si trist in acelasi timp.Nu stiu unde vom ajunge continuand in aceeasi maniera.P...
22/04/19 08:24 Mai mult...

Tîrg de Florii la Cîmpulung
Ce evenimente social-cetățenești sunt organizate de Florii la Pitesti
21/04/19 09:31 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Luni, 18.03.2019

--- 3.802 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info