Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** 54 de cereri pentru ajutor de încălzire!      *** SANITAS-ul, nemulţumit de propuneri      *** Renovarea pieţelor începe în noiembrie      *** Sclavul şi-a omorît tatăl      *** Gospodărie incendiată, la Bîrla      *** Şoferul băut a ratat curba!      *** Motociclist, grav rănit      *** Derbiul orgoliilor, încheiat cu un scor alb!      *** Victorie importantă obţinută în deplasare!      *** Liga a II-a, etapa 13      *** Concert umanitar, la Filarmonica Piteşti      *** Expoziţie de armament, la Liceul Ion Barbu      *** Profesorul Gărduş a murit în Canada!      *** Singura studentă din România, la Tel Aviv      *** BMW lovit de un Ford     

 


BMW lovit de un Ford Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Sîmbătă seară, în Găvana,

BMW lovit de un Ford

 

Camerele de surpaveghere amplasate pe strada 1 Decembrie 1918 din Piteşti vor face lumină în cazul unui accident rutier petrecut sîmbătă seară, în apropiere de Piaţa Găvana. Un BMW Seria 5 a fost izbit în lateral de un Ford Fiesta. După impact, maşinile arătau ca vai de ele, iar şoferii aruncau vina unul pe celălalt.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 110

Continuare
 
Profesorul Gărduş a murit în Canada! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Profesorul Gărduş a murit în Canada!

 

Veste tristă venită de peste hotare! S-a stins din viaţă, în Canada,  profesorul Traian Gărduş. Dorinţa sa a fost să fie înmormîntat în ţară.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 360

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Magazie arsă de la o ţigară

Vineri după-amiază, în urma unui apel primit la Serviciul de urgenţe 112, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie 2 din Topoloveni a mers în comuna Bogaţi, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o magazie dezafectată. Focul a ars acoperişul acesteia, fiind provocat de o ţigară aprinsă.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 60

Continuare
 
Motociclist, grav rănit Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Motociclist, grav rănit

 

Vremea frumoasă de sîmbătă l-a determinat pe un motociclist în vîrstă de 72 de ani, din Piteşti, să-şi scoată motocicleta din garaj şi să plece la plimbare. Dacă ar fi ştiut ce păţeşte, poate că ar fi renunţat la idee. Omul a ajuns la spital, avînd o fractură la picior, după ce a făcut accident la Dragoslavele, pe DN 73.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 108

Continuare
 
Şoferul băut a ratat curba! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Şoferul băut a ratat curba!

 

Un şofer inconştient şi-a pus în pericol propria-i viaţă, dar şi pe a altor participanţi la trafic. Sîmbătă, Gheorghe G., de 51 de ani, din comuna Recea, a ajuns la spital după ce a urcat la volan beat. Într-o curbă, a ţinut drumul tot înainte, în loc să vireze la dreapta, şi s-a răsturnat cu maşina.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 84

Continuare
 
Gospodărie incendiată, la Bîrla Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Gospodărie incendiată, la Bîrla

 

Sîmbătă, într-o gospodărie din comuna Bîrla, satul Urluieni, a izbucnit un incendiu. Au fost trimise în zonă trei echipaje de pompieri. Focul s-a extins de la magazie la acoperişul casei de locuit. Proprietarul a făcut atac de panică şi a avut nevoie de ajutor medical. Cercetările au stabilit că focul a fost pus intenţionat.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 344

Continuare
 
Sclavul şi-a omorît tatăl Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 23 octombrie 2017


Sclavul şi-a omorît tatăl

 

A trăit clipe de coşmar, fiind ţinut în lanţuri de ro­mii din comuna Berevo­eşti, şi a devenit criminal. Ionel Ştefan Iordache, de 33 de ani, din judeţul Olt, a ajuns în arest după ce, sîm­bătă dimineaţă, şi-a ucis tatăl. Bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi, du­pă ce a fost eliberat din ia­dul de la Gămăceşti, a fost internat de cîteva ori la Psihiatrie. Problemele lui au culminat sîmbătă, cînd şi-a atacat părintele ală­turi de care locuia. Procu­rorii care instrumen­tează dosarul de omor au anun­ţat că vor cere o ex­per­tiză psihiatrică, pentru a se sta­bili dacă avea dis­cer­nămînt în momentul pro­ducerii crimei.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 370

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Găsită în stop cardio-respirator

Echipajele SMURD au intervenit, joi, la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La trei dintre acestea s-a deplasat şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Piteşti a mers pe strada Maternităţii, pentru a-i acorda ajutor unei femei în vîrstă de 88 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare, apoi au transportat-o la spital, cu manevre de resuscitare în curs.   

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 431

Continuare
 
Restricţii de viteză pe A1 Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Atenţie, şoferi!

Restricţii de viteză pe A1

 

Şoferii argeşeni care vor pleca la drum către Bucureşti, pe A1, trebuie să ştie că au fost impuse restricţii de viteză, aproape de intrarea în Bucureşti. Astfel, pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 10 şi 14, de pe autostrada Bucureşti - Piteşti, limita vitezei legale nu mai este de 130 de kilometri la oră, ci de 100 sau chiar de 80. Au fost montate şi indicatoare în acest sens.     


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 486

Continuare
 
Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti Imprimare E-mail
(3 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017


Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti

 

Oprit în trafic pentru un control de rutină, Cristian Ursu, de 41 de ani, din comuna Călineşti, a crezut că va scăpa basma curată, dacă îi va minţi pe poliţişti. El şi-a declinat o altă identitate, după ce se constatase că a condus un autovehicul fiind băut. Oamenii legii nu s-au lăsat păcăliţi, iar la o verificare amănunţită, au constatat că au fost minţiţi. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă.    


Comentarii (2) | Vizualizari: 966

Continuare
 
Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit Imprimare E-mail
(4 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017


Tractoristul a lovit Săgeata Albastră şi a fugit

 

A lovit un tren de mare viteză, avariindu-l, după care a accelerat şi a dispărut pe cîmp, fără a i se da de urmă. Poate părea incredibil, dar povestea este cît se poate de reală, totul petrecîndu-se joi seară, la Călineşti, cînd un tractor a fost surprins pe calea ferată de Săgeata Albastră. Poliţiştii l-au căutat pe tractorist, însă nu au reuşit să-l găsească. Căutările continuă, iar cel care a comis-o va da de necaz dacă nu se prezintă de bunăvoie la Poliţie.   

Comentarii (2) | Vizualizari: 1029

Continuare
 
Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 21 octombrie 2017

Cazul Drama unei tinere mame!

Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa

 

Are o situaţie disperată, fiul ei zăcînd într-o stare vegetativă de peste 4 ani, însă nu a rămas indife­rentă la tragedia prin care trece Cristina Manea, cea care în ziua în care a năs­cut a aflat că suferă de o formă rară de can­cer. Cazul ei a ajuns pes­te hotare. Tudoriţa Iatan, argeşeancă, stă în Spania, acolo unde îşi îngrijeşte fiul, şi a aflat din Curierul zilei despre soarta crudă a tinerei mame. Impre­sionată, aceasta a discu­tat cu mai mulţi români din zona în care se află şi au sunat la redacţia noas­tră pentru a cere amă­nunte despre diag­­nostic şi date despre con­turi, intenţionînd să facă donaţii.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1360

Continuare
 
Dubiţa a trîntit-o pe marcaj Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 20 octombrie 2017


Dubiţa a trîntit-o pe marcaj

 

Un şofer grăbit a provocat, ieri, un accident pe strada Stadionului, din Curtea de Argeş. Mihai R., de 27 de ani, din comuna Corbeni, se afla la volanul unei dubiţe de transport marfă şi a lovit o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Martorii spun că cel de la volan avea viteză, dovadă stînd urmele de frînare rămase pe carosabil.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1064

Continuare
 
Pensionar încarcerat Imprimare E-mail
(2 voturi)
vineri, 20 octombrie 2017


Pensionar încarcerat

 

Aflat la o vîrstă la care ar trebui să-şi plimbe nepoţeii prin parc, un bărbat de 67 de ani a fost săltat de oamenii legii, fiind încarcerat la Penitenciarul Mioveni. Constantin Stoian, din Piteşti, are de executat o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. Cum de a ajuns să facă puşcărie pentru această infracţiune, aflaţi din materialul următor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1326

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 octombrie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Băiat accidentat la Căteasca

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Bradu a plecat, miercuri dimineaţă, spre comuna Căteasca. Ajunşi la locul indicat, ei au găsit un băiat în vîrstă de 13 ani, care avea suspiciune de fractură la piciorul drept, în urma unui accident rutier.     

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 561

Continuare
 
10 persoane audiate Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 20 octombrie 2017

Cazul Percheziţii la Dan Săndulescu

10 persoane audiate

 

Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului Dan Săndulescu. Deşi au fost audiate 10 persoane în dosarul de evaziune fiscală, în cadrul căruia au fost făcute percheziţii la firmele afaceristului, dintre cei audiaţi a lipsit chiar fostul poliţist. Mai mult de atît, surse judiciare au dezvăluit că anchetatorii nu ar fi cu ochii pe Dan Săndulescu, ci pe soţia acestuia, care se află la cîrma afacerilor, mare parte din documente fiind semnate de dumneaei.    


Comentarii (1) | Vizualizari: 1717

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 5470

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

Comentarii

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
Astia care recidiveaza ar trebui ca odata prinsi pentru aceiasi fapta pentru care au fost pedepsiti sa fie spanzurati.E ...
23/10/17 00:08 Mai mult...

Autobuzul 2 opreşte şi în Bascov
in vreme ce lumea civilizata traieste un adevarat miracol,la noi,in curand o sa vedem trenuri care au cap de cursa la ca...
22/10/17 10:34 Mai mult...

Deţinuţii vor pleca mai repede acasă
Decit spitale mai bin un stadion ca la Craiova.
22/10/17 09:31 Mai mult...

Băut, a crezut că îi păcăleşte pe poliţişti
acum pleaca in Franta ,ca nu putea d-ul procuror s-al retina,urmind ca politisti s-al caute.a condus toata Europa fara p...
21/10/17 16:45 Mai mult...

Oameni din Spania s-au unit să ajute mireasa
Medicul ala ginecolog care a urmarit-o in timpul sarcinii, chiar nu i-a facut nici o analiză? Ăsta nu este un nou caz...
21/10/17 10:53 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Luni, 25.09.2017

--- 3.989 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter