Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 


Spargere la o casă de vacanţă din Dragoslavele! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

Indivizi necunoscuţi au dat

Spargere la o casă de vacanţă din Dragoslavele!


Spargere ca-n filme, în comuna Dragoslavele! Persoane rămase, deocamdată, neidentificate au pătruns într-o casă de vacanţă, aparţinînd unei femei de afaceri din Bucureşti şi au sustras mai multe bunuri, dar şi o serie de documente. Poliţia a deschis dosar penal pentru furt calificat şi încearcă acum să dea de urma spărgătorilor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 408

Continuare
 
Trei proxeneţi condamnaţi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

Tribunalul Argeş a dat sentinţa

Trei proxeneţi condamnaţi


Recent, lista condamnaţilor în cel mai mare dosar de proxenetism de la Cîmpulung, în care au fost implicate 25 de persoane,  a fost completată cu alţi trei inculpaţi: Bogdan Constantin Stroe, Bogdan Andrei Bădulici şi Ionuţ Alexandru Gaşcu.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 428

Continuare
 
Fraţii, de două ori în arest! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019

În aceeaşi lună ,

Fraţii, de două ori în arest!


Doi fraţi de 24, respectiv 26 de ani, din comuna Moşoaia, au făcut o pasiune bolnavă, pentru furtul de maşini. Indiferent de rigorile legii, nu pare să-i sperie ceva! Aceştia continuă cu aceeaşi ardoare în acţiunile lor ilegale. Dovadă stă faptul că au ajuns în arest, pentru a doua oară într-o singură lună, pentru furt de maşini. Ieri, au fost prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Argeşean reţinut în judeţul Alba! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 20 februarie 2019


Argeşean reţinut în judeţul Alba!

 Un bărbat din Argeş a fost prins, în flagrant, în judeţul Alba, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unui camion. Pe 18 februarie, în jurul orei 04:40, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Rîmnicu Vîlcea - Deva, l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat din Argeş de 30 de ani. Bărbatul, din comuna Dobreşti, sustrăgea din rezervorul unui camion aflat într-o parcare situată pe raza comunei Pianu, din Alba, cantitatea de 450 de litri de motorină. Dosarul cauzei a fost preluat, pentru competentă soluţionare, de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş. Faţă de bărbatul bănuit de furt s-a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ieri, reţinutul urma să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 375

Continuare
 
Dispărut de acasă, zăcea mort pe cîmp Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 20 februarie 2019

La Vlădeşti,

Dispărut de acasă, zăcea mort pe cîmp


Un bărbat în vîrstă de 47 de ani, din comuna Vlădeşti a dispărut de acasă, luni, după ce muncise în gospodăria unui vecin.  În timp ce familia şi poliţiştii îl căutau, bărbatul a fost găsit decedat pe un cîmp din localitate. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga, pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morţii.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 753

Continuare
 
Două maşini avariate, în accident, la Păsărica Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019

Din cauza neatenţiei,

Două maşini avariate, în accident, la Păsărica


Două autoturisme s-au ciocnit, ieri de dimineaţă, pe DN 73, la intrarea în Municipiul Cîmpulung, pe fondul neatenţiei la volan. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, doar un copil a făcut atac de panică şi a avut nevoie de îngrijri medicale. Ambele maşini au fost avariate uşor.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 342

Continuare
 
L-a înjunghiat pentru o femeie! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019

A ajuns în arest

L-a înjunghiat pentru o femeie!


Scandal în cartierul piteştean Găvana II, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat, duminică seară. Victima a ajuns la spital avînd o rană în partea stîngă, în apropiere de inimă. La scurt timp după comiterea faptei, agresorul a fost reţinut. Acesta este acuzat de tentativă de omor.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 942

Continuare
 
Soacra şi-a ucis ginerele! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 februarie 2019

La Valea Iaşului,

Soacra şi-a ucis ginerele!


Caz cutremurător în comuna Valea Iaşului. Întreaga comunitate a fost şocată să afle că o localnică, femeie în vîrstă de 61 de ani, a ucis. Filoftia Anghel şi-a omorît ginerele, un bărbat în vîrstă de 39 ani, cu două lovituri de cuţit. După crimă, ea a susţinut că a vrut să-şi apere fiica pe care ginerele o ameninţa cu moartea şi o lovise. Oamenii povestesc că familia în casa căreia a avut loc nenorocirea, era una cumsecade, că nu se ştia să fi avut loc scandaluri şi că bărbatul ucis era unul muncitor care lucrase mulţi ani în străinătate alături de concubina lui.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1489

Continuare
 
Conducea o maşină neînmatriculată Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


Conducea o maşină neînmatriculată

Marian B. de 29 de ani, din comuna Miroşi a fost prins de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti în timp ce conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza localităţii Buzoeşti, avînd valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată. Bărbatul avea numere roşii la maşină şi credea că va putea trece neobservat.   S-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 512

Continuare
 
Se fac înscrieri la şcolile militare! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 19 februarie 2019

Pentru cine vrea să devină ofiţer sau subofiţer,

Se fac înscrieri la şcolile militare!


Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară? Acum este momentul! Alege o carieră plină de satisfacţii, cariera militară! Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Argeş, activitatea de recrutare a tinerilor- băieţi şi fete, absolvenţi ai învăţămîntului gimnazial, liceal cu diplomă de bacalaureat sau viitori absolvenţi ai învăţămîntului gimnazial şi liceal, în vederea şcolarizării în instituţiile militare de învăţământ.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 720

Continuare
 
De vineri se răceşte vremea Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 19 februarie 2019


De vineri se răceşte vremea

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 3 martie. Potrivit acesteia,  pînă joi, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10...12 grade Celsius, urmînd ca în a doua parte a acestei săptămîni media să scadă accentuat, spre valori de 0...3 grade în zilele de 23 şi 24 februarie. Săptămîna viitoare, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmînd ca maximele să fie, în medie, între 6 şi 9 grade. Pe parcursul celor 2 săptămîni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -2 şi 2 grade, exceptînd intervalul 22 - 25 februarie, în care nopţile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -6 grade. Vor fi precipitaţii slabe în data de 22 februarie, dar, posibil, şi în unele zile ale intervalului 25 februarie – 3 martie.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 564

Continuare
 
Taximetristul pirat a dat de belea Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 18 februarie 2019

Deoarece transporta ilegal patru persoane,

Taximetristul pirat a dat de belea


Sîmbătă, poliţiştii de la Formaţiunea Rutieră din Mioveni l-au prins pe Traian B., în vîrstă de 52 de ani, din Mioveni, care făcea transport ilegal de persoane pe ruta Piteşti - Mioveni.


Comentarii (2) | Vizualizari: 748

Continuare
 
Reţinut pentru a doua oară într-o săptămînă Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 februarie 2019

A recidivat chiar dacă se află sub control judiciar,  

Reţinut pentru a doua oară într-o săptămînă


Un piteştean a recidivat chiar dacă se afla sub control judiciar. Sîmbătă, oamenii legii de la Secţia nr. 1 de Poliţie din Piteşti l-au prins în Piaţa Ceair, pe Antinogen Claudiu R., în vîrstă de 51 de ani, din Piteşti, care avea la el 2.000 de ţigări nefiscalizate.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 391

Continuare
 
Metoda Accidentul era s-o lase fără 4.000 de lei Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 18 februarie 2019

Ţeapă prin telefon, nereuşită

Metoda Accidentul era s-o lase fără 4.000 de lei


Inventivitatea românului în arta de a face rost de bani, pe căi ilegale, nu are limită. Escrocii nu au milă şi profită din plin de naivitatea victimelor lor, de obicei persoane vîrstnice care se sperie repede, nu verifică informaţia şi urmează, docili, instrucţiunile.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 710

Continuare
 
Arestaţi în Cambodgia pentru trafic de droguri Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 februarie 2019

Doi musceleni,

Arestaţi în Cambodgia pentru trafic de droguri


Doi români şi trei nigerieni au fost arestaţi, săptămîna trecută, în Cambodgia pentru trafic de droguri şi riscă o pedeapsă de zeci de ani de închisoare. Primul a picat în plasa poliţiştilor Narcis Manuel Olaru, în vîrstă de 22 de ani, care a fost prins în aeroportul din Siem Reap, Cambodgia, cu cinci kilograme de droguri în bagaje.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 764

Continuare
 
38 de permise reţinute Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 18 februarie 2019


 38 de permise reţinute

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au făcut controale pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către şoferi a riscurilor la care se expun dacă nu respectă regulile de circulaţie. Controalele au avut loc pe drumurile din oraşe şi municipii, precum şi pe cele din afara localităţilor. În urma abaterilor constatate, au fost date 412 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste110.000 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 38 de permise de conducere şi au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 343

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7797


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics

Zi record

Miercuri, 23.01.2019

--- 4.353 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info