Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
Fapt diversl *** ️ Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă     Fapt divers *** ️ Turistă maghiară muşcată de viperă     Fapt divers *** ️ A adormit la volan!     Fapt divers *** ️ Începe procesul lui Vâlcov     Editorial *** ️ Cadoul pe care îl aşteaptă Dragnea la închisoare     Sport *** ️ Debut de foc!     Cultural *** ️ Andrei şi Adrian Tase, în concert!     Fapt divers *** ️ Agentul a intrat pe interzis     Fapt divers *** ️ Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă     Social *** ️ Drum naţional distrus de viitură    
 Publicitate pdf


A adormit la volan! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


A adormit la volan!

Accident petrecut ieri, la Drăganu, pe DN 7! Melic V., de 63 de ani, din Bucureşti conducea o Toyota mergând spre Capitală. În timpul mersului, conducătorul auto a adormit la volan.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 158

Continuare
 
Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 iunie 2019

Imagini şocante în Piteşti!

Bătută măr şi târâtă de păr pe stradă


Imagini terifiante au devenit virale, după ce un locuitor din centrul Piteştiului a filmat cum o femeie era bătută şi umilită în centrul Piteştiului. Victima a fost lovită, târâtă de păr, pe caldarâm iar la un moment dat agresorul a vrut să o arunce într-un tomberon de gunoi. Înregistrarea arată că deşi se opune trata­men­­tului inuman la care este supună, încer­când să scape, femeia nu ripostează. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 263

Continuare
 
Începe procesul lui Vâlcov Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 18 iunie 2019

Judecătoria Piteşti a dat termenul

 Începe procesul lui Vâlcov


Darius Vâlcov rămâne cu permisul de conducere în buzunar pe tot timpul verii. Procesul intentat de fostul se­nator de Olt şi fost consilier de stat, Inspectoratului Ju­de­ţean de Poliţie Argeş va avea loc abia în toamnă, atunci când a fost programat primul termen. Asta deşi, Vâlcov a contestat procesul verbal prin care-i fusese reţinut permi­sul de conducere, din luna februarie a acestui an.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 157

Continuare
 
Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019

La patru ani de la comiterea faptei

Afacerist trimis în judecată pentru ucidere din culpă


Omul de afaceri Nicolae Ivănescu a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Jude­că­toria Piteşti fiind acuzat de ucidere din culpă, în urma unui accident rutier petrecut acum mai bine de 4 ani. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteşti.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 318

Continuare
 
Agentul a intrat pe interzis Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019

Şi oamenii legii greşesc!

Agentul a intrat pe interzis


Un om al legii a fost tras de urechi după ce, a făcut imprudenţa de a vira pe interzis cu maşina de serviciu. A fost filmat de alt participant la trafic, iar imaginile au fost făcute publice pe un site de socializare. Conducerea IPJ Argeş a luat act despre cele petrecute, fiind demarate cercetări pentru a se stabili cine a condus echipajul.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 231

Continuare
 
Turistă maghiară muşcată de viperă Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


Turistă maghiară muşcată de viperă


O femeie în vârstă de 37 de ani, din Ungaria a fost muşcată de viperă, ieri. Aceasta făcea parte dintr-un grup de turişti care vizitau Munţii Făgăraş. Era în apropiere de Cota 2000 când a fost atacată de şarpele veninos. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 185

Continuare
 
A intrat cu maşina în stâlp şi l-a distrus... Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 18 iunie 2019


A intrat cu maşina în stâlp şi l-a distrus...

Un stâlp de înaltă tensiune a fost secerat de o şoferiţă, la Câmpulung. Cablurile TV şi cele electrice au fost rupte, însă din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti.Şoferiţa, se pare că a lovit cu roata de pe partea drepată bordura şi din impact a fost aruncată maşina fix în stâlpul respectiv. Maşina a fost avariată, dar şi stâlpul s-a rupt.Pentru remedierea avariei, a doua zi s-au deplasat echipele de la distribuţie energie electrică, dar şi cei de la cablu.A fost înlocuit stâlpul şi s-au reparat stricăciunile, astfel că după câteva ore bune de muncă, totul a fost reparat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 132

Continuare
 
Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Maşină răsturnată pe câmp de şoferul neatent


Accident spectaculos ieri, la Albota, pe DN 65. O Skoda a fost proiectată de pe şo­­se­a, pe câmpul din apro­piere acolo unde a a­te­rizat cu roţile în sus. Câţiva şoferi aflaţi în trafic au oprit să-i dea o mână de ajutor celui de la volan. Din feri­cire, bărbatul a scăpat nevătămat, în ciuda saltului care nu a­nunţa nimic bun!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 563

Continuare
 
Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


Bătrână rănită grav de cântăreţul bisericii


Accident grav petrecut ieri, în apropiere de biserica din Mărăcineni. O femeie în vârstă de 82 ani, a ajuns la spital cu răni grave. În timpul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că femeia traversa neregulamentar. După cercercetări s-a constatat că parte din vină ar avea-o şi cântăreţul. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 660

Continuare
 
Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 15 iunie 2019

Scandal la o grădiniţă din Mioveni!

Îngrijitoare prinse când furau din mâncarea copiilor


Câteva fotografii în care angaja­tele unei grădiniţe din Mioveni se văd cărând sacoşe pline, au cre­at un imens scandal la o grădi­niţă din Mioveni. Primarul oraşu­lui a ce­rut să fie declanşată o an­chetă, îngriji­toarele fiind bănuite că furau din mâncarea copiilor. Cel care a pos­tat imaginile a pre­cizat clar: „Cam aşa se fură mân­carea copiilor de la grădiniţa Tic Pitic Mioveni”. 

Comentarii (1) | Vizualizari: 992

Continuare
 
200 de amenzi Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 15 iunie 2019


200 de amenzi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 201 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 61.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 de permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 362

Continuare
 
Rănit grav pe ATV Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Rănit grav pe ATV


Medicii musceleni au avut în ultimele zile două cazuri care le-au dat emoţii. Primul, o fată de 18 ani din Nămăieşti, comuna Valea Mare Pravăţ, care a căzut de pe cal. Iar cel de-al doilea un bărbat în vârstă de , 37 de ani, din Bucureşti. Acesta a juns în stare gravă la spital, fiind operat.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 524

Continuare
 
Strivit de tractor Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

La Cicăneşti, a pierit

Strivit de tractor


Ieri, în timp ce conducea un tractor pe un drum comu­nal, din comuna Cicăneşti, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a pierit. Omul s-a răsturnat cu vehiculul fiind prins dedesubt. A murit strivit, echipajele de salvare sosite la faţa locului , nemaiputând face altceva decât să cons­ta­te decesul tractoristului.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 686

Continuare
 
A murit pasagera din spate Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019

Ciocnire incredibilă pe strada Gheorghe Şincai

A murit pasagera din spate  


Accident cumplit petrecut ieri după-amiază, pe strada Gheorghe Şincai, din Piteşti! Un şofer în vârstă de 70 de ani, nu a acordat prioritate. A virat la stânga fiind lovit, în plin, de un autotu­rism care circula regulamentar. În urma impac­tului, cinci persoane au fost rănite şi una a mu­rit pe loc. Femeia decedată, în vârstă de 74 de ani, se afla pe bancheta din spate, în maşina sep­tu­agenarului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1377

Continuare
 
Au spart cafeneaua unui consilier Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Au spart cafeneaua unui consilier

La sfârşitul lunii ianuarie, cafeneaua consilierului local Cristian Mitrofan, de la Curtea de Argeş a fost ţinta unei spargeri. Descoperirea a fost făcută de către angajaţii "Boulevard Cafe", atunci când au ajuns la serviciu şi au realizat că uşa era deschisă. Hoţii au furat două cutii de valori, cu 7.000 de lei şi un telefon mobil, găsit în local. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor, miercuri, au reţinut pentru 24 de ore doi tineri de 21 şi 22 de ani, ambii din Curtea de Argeş. Andrei-Marian Ş., de 21 ani şi Ionuţ-Sebastian O., de 22 ani, ambii din Curtea de Argeş, au fost duşi în arest, ulterior fiind prezentaţi instanţei. Pentru primul instanţa a admis cererea, şi s-a întors în arest. Ionuţ Şerban Ş a fost fost pus în libertate. Nu mai departe de săptămâna trecută, Andrei Marian Ş. a mai fost reţinut pentro o noapte, tot sub acuzaţia de furt. Se pare că tinerii fac parte dintr-o gaşcă specializată pe spargeri. Intră prin efracţie şi fură numai bani, bijuteri sau telefoane.
M.Sandu

Comentarii (1) | Vizualizari: 625

 
Pompieri argeşeni la un amplu exerciţiu, în Bulgaria Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 14 iunie 2019


Pompieri argeşeni la un amplu exerciţiu, în Bulgaria


Începând de ieri până sâmbătă, 11 pompierii argeşeni vor parc­ticipa la un exerciţiu internaţional ce are loc în Bulgaria. Miliarii din judeţul Argeş fac parte din echipa naţională, şi simulează operaţiuni de salavare în caz de cutremur. Deşi este vorba doar de un exerciţiu, pentru a fi cât mai aproape de o situaţie reală, participanţii vor fi campaţi în corturi în diferite zone şi în condiţii similare celor care apar în situaţiile de urgenţă.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 438

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8362


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Puteţi transmite indexul contorului de apă prin WhatsApp
pai da, putem fura oricat,la gaze se fura, la curent se fura(aici fura aia de la politia energetica,hotii aia din topolo...
16/06/19 09:47 Mai mult...

Nu puteţi fi concediat fără preaviz!
si cu ce ma ajuta? in ziua de astazi se angajeaza toate panaramele care habar nu au de meserie,pe bani multi ,iar noi fr...
16/06/19 09:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Primarul urgent trebuie să ia masuri . In această societate să numească eminamente oameni de sport care au sau au av...
15/06/19 17:08 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Nu vă este Rușine văd că țineți parte unor n-o nume gen Gentea care nu a făcut nimic pt. orașul Pitești ca Pre...
15/06/19 14:42 Mai mult...

FC Argeş are drum liber către promovarea în Liga I!
Cu 3 surcele aduse de prin ligile inferioare ma tem ca vom fi candidate la retrogradare
15/06/19 14:02 Mai mult...

Exclusiv

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Analytics

Zi record

Marţi, 07.05.2019

--- 3.387 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info