Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Restanţierii se pot alege cu casele ipotecate     *** Serviciile poştale se pot plăti şi cu cardul     *** PASTILA de UMOR      *** Suspectului nu i-a păsat că moare     *** Şofer în comă după ce a fost lovit de TIR     *** Căruţă nesemnalizată, lovită la Călineşti    *** Fostul primar de la Vlădeşti se poate întoarce      *** Vindea permise false la Vîlcea     *** Biciclist mort în accident     *** Tineri încarceraţi după un scandal     *** Zaharia şi Cheru, vicecampioane mondiale     *** Adrian Preda, vicecampion european!     *** Andrei Dumitrescu, campion naţional la viteză în coastă!     *** Misiune grea la Ploieşti!     *** S-a schimbat liderul    

 


Tineri încarceraţi după un scandal Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018


Tineri încarceraţi după un scandal


Un scandal de pomină a avut loc anul trecut, în luna februarie, cînd doi tineri teribilişti s-au crezut mai presus de lege. Aceştia au fost încarceraţi, după ce Judecătoria Topoloveni i-a condamnat pentru violare de domiciliu şi lovire. Cei doi vor rămîne acum cu ani de închisoare pentru o faptă necugetată care le va putea marca întreaga viaţă.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 234

Continuare
 
Biciclist mort în accident Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

La Buzoeşti,

Biciclist mort în accident


Ieri după-amiază, a avut loc un accident mortal în comuna Buzoeşti! Un biciclist, în vîrstă de 61 de ani a decedat după ce a fost lovit de o dubiţă. Din primele cercetări, se pare că bărbatul mort este vinovat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 271

Continuare
 
Vindea permise false la Vîlcea Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018


Vindea permise false la Vîlcea


Un individ din Vîlcea a găsit o posibilitate extrem de profitabilă de a cîştiga bani, dar ilegală. Bărbatul de etnie rromă vindea permise de conducere falsificate. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au organizat, ieri, percheziţii acasă la bărbat, în comunitatea de rromi din comuna Bujoreni, judeţul Vîlcea. Cum s-a aflat despre infracţiunile comise de bărbat, aflaţi din materialul următor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 374

Continuare
 
Fostul primar de la Vlădeşti se poate întoarce Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

Curtea de Apel Piteşti a anulat ordinul prefectului de suspendare din funcţie

Fostul primar de la Vlădeşti se poate întoarce 


La mijlocul anului trecut, primarul comunei Vlădeşti a fost suspendat din funcţie înainte de termen, după ce pe numele lui a existat o hotărîre a instanţei, după un proces cu ANI. Primarul a cerut în instanţă revocarea ordinului prefectului şi a cîştigat, cel mai probabil urmînd să fie repus în funcţie.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 240

Continuare
 
Căruţă nesemnalizată, lovită la Călineşti Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018


Căruţă nesemnalizată, lovită la Călineşti


Un bărbat a ajuns pe patul spitalului, luni seară după ce a fost victima unui accident. Omul, în vîrstă de 61 de ani, din Călineşti se afla într-o căruţă. Atelajul nesemnalizat corespunzător a fost lovit de o maşină. Din cauza întunericului de pe şosea, şoferul nu a observat la timp căruţa. O parte din vină o are şi conducătorul auto, care nu ar fi respectat distanţa în timpul mersului.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 227

Continuare
 
Şofer în comă după ce a fost lovit de TIR Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

Accident grav pe DN 7

Şofer în comă după ce a fost lovit de TIR


Grav accident rutier petrecut, luni seară, pe DN 7, la Valea Ursului. Şoferul unui Logan a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit, în plin, de un tir. Cercetările poliţiştilor care au mers la faţa locului, au stabilit că şoferul rănit a virat fără să se asigure.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 282

Continuare
 
Suspectului nu i-a păsat că moare Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 17 octombrie 2018

Deşi a fost în maşină cu victima,

Suspectului nu i-a păsat că moare


Incredibil! Un bărbat a fost martor la moartea femeii care, în luna august, a căzut cu maşina în lacul Ciupa, lîngă autostrada Bucureşti-Piteşti şi nu a făcut nimic. Acesta se afla în maşină cu victima cînd a avut loc tragedia. A coborît, s-a salvat şi a fugit fără să ceară ajutor autorităţilor sau să anunţe nenorocirea. Nici după ce a fost descoperit cadavrul nu a spus nimănui ceea ce ştia, lăsîndu-i pe anchetatori să meargă pe o pistă greşită. Bărbatul a fost reţinut.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 464

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 17 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Criţă, la volan

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Lucian G., de 47 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Aleea Căminelor, din Piteşti, aflîndu-se sub influenţa alcoolului. Etilotestul indica o concentraţie de , 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că era beat criţă, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei. I-a fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 207

Continuare
 
Rudar, trimis în judecată pentru ultraj Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

După ce a agresat o poliţistă de la Schitu Goleşti

Rudar, trimis în judecată pentru ultraj


Viorel Onică, în vîrstă de 30 de ani, din satul Lăzăreşti, comuna Schitu Goleşti, a fost cercetat penal, sub control judiciar, pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri după ce a agresat un echipaj de Poliţie, de la secţia rurală din localitate, care se afla în misiune.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 385

Continuare
 
Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 octombrie 2018

 Cazul: Femeie omorîtă când traversa regulamentar

Şoferul care a ucis-o, a ajuns în arest!


Poliţiştii Serviciului Rutier Piteşti l-au reţinut ieri pe Marian M., de 23 de ani, tot din Piteşti. Tînărul a provocat accidentul rutier mortal, de la sensul giratoriu, din interesecţia bulevardului Republicii cu străzile Negru Vodă, Eremia Grigorescu şi Dumbravei. Poliţiştii au obţinut imagini surprinse în momentul tragediei care dovedesc faptul că tînărul a comis mai multe încălcări ale legii privind circulaţia rutieră, provocînd tragedia. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 847

Continuare
 
Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect! Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 16 octombrie 2018

Cazul: Te opresc „că vreau şi pot“!

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!


Un poliţist de la A 1 a fost reclamat de medicul stomatolog Teofil Anghelin după ce, omul legii a avut un comportament arogant. Agentul i-a reţinut permisul pe motiv că ar fi depăşit neregulamentar. Convorbirea între omul legii şi medicul de la volan a avut însă nuanţe sarcastice, ceea ce l-a deranjat pe acesta din urmă, motiv pentru care a înaintat plîngerea către şeful Poliţiei Române. Ieri, la redacţia noastră a sunat Dumitru Coarnă, liderul SNPPC anunţînd că agentul este membru al acestui sindicat şi îi va fi asigurată asistenţă juridică. Mai mult, Dumitru Cornă susţine că poliţistul a acţionat legal şi corect!   

Comentarii (5) | Vizualizari: 2597

Continuare
 
Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Mesaj disperat!

Tînăr profesor luptă pentru viaţa lui


Are 34 de ani şi singura lui speranţă este să învingă boala cumplită şi să trăiască. Alexandru Cristian Păuşescu, din Piteşti, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Se luptă cu ea de aproape un an. Aproape că a învins, dar nu mai are resursele financiare să străbată drumul pînă la capăt. Părinţii lui, oameni oneşti, cer ajutor semenilor pentru a-şi salva singurul copil. Speră că Dumnezeu îi va da fiului lor a doua şansă la viaţă. Pentru asta, familia trebuie să ţină pasul cu cheltuielile necesare tratamentului, ceea ce nu este deloc uşor. Au cheltuit toate resursele, s-au împrumutat, au fost ajutaţi de prieteni... Oameni cu suflet haideţi să-l ajutăm pe Alexandru!  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1124

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 16 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Amenzi de 50.000 lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 11 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 441

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Au ars 3 hectare de vegetaţie uscată

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Răteşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 3 ha de vegetaţie uscată. Concluzia pompierilor a fost că s-a folosit intenţionat sursa de aprindere pentru a genera incendiul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 516

Continuare
 
Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Pentru că nu era atent la drum,

Pe A 1 a ajuns cu maşina-n şanţ


Ieri, o maşină a ajuns în şanţ pe A1, din cauză că şoferul a avut alte preocupări. Accidentul a avut loc la intersecţia autostrăzii cu şoseaua care duce spre Răteşti. La faţa locului fiind chemaţi pompierii. Iniţial s-a spus că maşina ar fi răstrunată, însă, pompierii au constatat că maşina era pe roţi, dar în şanţ.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 581

Continuare
 
Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73! Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 15 octombrie 2018

Şase persoane rănite, în urma unui accident pe Mateiaş

Şoferul a depăşit în curbă, pe DN 73!


Două maşini au fost grav avariate şi şase persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, după-amiază, pe serpentinele de la Mateiaş. Deşi la 112 s-a anunţat o persoană încarcerată, echipajul sosit de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung nu a mai intervenit, victima reuşind să iasă singură din maşină. Poliţia Rutieră Cîmpulung face acum cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc accidentul.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 789

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 7209
embedgooglemap.net
 

 

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!
Felicitări polițistului!!! Mi-e asa scârbă de domnul doctor, care, probabil ar fi vrut un tratament preferențial, p...
16/10/18 21:14 Mai mult...

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!
Curios, se mai întâmplă uneori ca si corb la corb să-și scoată ochii! Unii agenți își depășesc limitele uneor...
16/10/18 21:15 Mai mult...

Te opresc „că pot şi vreau”!
Hai lasati vrajeala ca va Pune Dom doctor dinti De cal.
16/10/18 21:14 Mai mult...

Când Dumnezeu a făcut lumea, moşii noştri erau de faţă...
Iară noi? noi, epigonii?... Simţiri reci, harfe zdrobite, Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte, Mă...
16/10/18 14:49 Mai mult...

Dumitru Coarnă: Poliţistul a procedat corect!
L-am ascultat de foarte multe ori pe domnul Dumitru Coarna. De mult prea multe ori cat sa constat, parerea mea umila, ca...
16/10/18 12:35 Mai mult...

 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!

Google Analytics
Zi record

Joi, 04.10.2018

--- 4.700 vizitatori unici ---

Sfinții zilei

 
 

Horoscop zilnic

 

Mersul trenurilor

Flag Counter


PRchecker.info