Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers
 Publicitate pdf
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


A ajuns cu TIR-ul în curte!


Un şofer neatent, a fost la un pas să se o­preas­că într-o casă, cu TIR-ul pe care îl con­ducea! Bărbatul în vârstă de 62 de ani, a scăpat nevă­tă­mat însă, rămâne de văzut dacă va fi nevoit să plătească pagubele. În plus are de achitat şi o amendă, pe motiv că avea alte preocupări în tim­pul mersului.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 274

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


Fetiţa s-a mutilat, la 14 ani!


Gest şocant al unei fetiţe în vârstă de 14 ani! Adolescenta s-a mutilat după care a su­nat la 112, speriată. Copila s-a tăiat pe an­te­braţe în timp ce era pe stradă. Situaţia care a împins-o pe fată la un asemenea gest, a deter­minat autorităţile să sesizeze Direcţia Gene­ra­lă de Asisten­ţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş. În plus, fata va necesita consi­liere psi­ho­logică.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 623

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


De la audieri s-a dus direct la furat


Incredibil cum a procedat un piteştean pentru a ajunge acasă, după ce a stat mai multe ore la audieri, la Poliţia Curtea de Argeş. Nicolae G., de 39 de ani, era acuzat că a furat maşina patronului după ce s-au certat, fiind cercetat pentru furt calificat. După ce a dat declaraţii, a vrut să ajungă la Piteşti. Era târziu şi nu mai avea mijloc de transport, aşa că a furat o du­biţă şi a pornit la drum cu toate că avea drep­tul de a conduce suspendat.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 230

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


Percheziţii la un afacerist din Mioveni


Descinderi organizate la sediul unei societăţi şi la punc­tul de lucru al acesteia, în Mioveni. Existau sus­piciuni că unul dintre asociaţii din firmă, ar avea într-un fişet mai multe cartuşe. Informaţiile deţinute de oamenii legii, s-au adeverit, fiind găsite peste 200 de proiectile, unele folosite pentru arme letale.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 537

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


S-a spânzurat, de sărăcie


Descoperire şocantă ieri dimineaţă, în comuna Bradu. Trupul unui bărbat spânzurat, a fost văzut din stradă, de vecini. Acesta atâr­na de o grindă, într-o clădire aflată în cons­trucţie. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii şi membrii echipa­ju­lui Serviciului Jude­ţean de Ambulanţă şi-au dat seama că omul e­ra mort de ceva vreme şi nu mai existau şanse să fie readus la viaţă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 557

Continuare
 
(0 voturi)
Thursday, 22 August 2019


Incendiu la Albota

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit cu puţin timp în urmă în localitatea Albota. Flăcările au cuprins nu numai vegetaţia pe aproximativ un hectar, ci şi gunoi menajer şi articole de cauciuc.  Pentru a lichida incendiul şi a preîntâmpina extinderea flăcărilor, la faţa locului a fost trimis un echipaj al ISU Argeş, cu autospecială de intervenţie cu apă şi spumă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 194

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019

 Tânăr din Argeş demn de laudă

A intrat primul la Facultatea de Jandarmi!


Un tânăr argeşean a vrut să îmbrace haina militară şi a reuşit o performanţă greu de egalat. A intrat primul la Faculatea de Jandarmi din cadrul Acadeniei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“! Tânărul nu are pe ci­ne­va din fa­milie de profesie jandarmi care să-l fi îndru­mat către această carieră, fiind singurul care a luat de­cizia. Asta după ce a mai încercat o altă profesie, dîn­du-şi seama că nu este ceea ce-şi doreşte!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 511

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019

Câmpulungeanul este acuzat de pornografie infantilă

„Bendeac“de Argeş, în arest!


Un bărbat de 36 de ani Ionut Laurenţiu Alu­aş din Câmpulung, a pus o mamă să facă sex oral cu bebeluşul său de trei luni, iniţial a fost plasat de către magistraţii Tribunalului Brăila în arest la domiciliu.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 296

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019


Razie la hoţii de curent!


Ieri dimineaţă a avut loc o razie pentru depistare hoţilor de energie electrică, în comunele Merişani şi Băiculeşti. Au partici­pat jandamri din ca­drul Inspectoratului Judeţean de Jandar­mi argeş şi reprezen­tanţi ai societăţii Distribuţie Oltenia. Au fost vizate mai multe imobile, în cele din urmă, fiind depistate trei proprităţi racordate ilegal, direct de la stîlpi, din stradă.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 386

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019

Pe strada Bucovina, din Piteşti,

Accident cu 6 victime!


Un şofer neatent a provocat ieri, un accident rutier soldat cu rănirea a şase persoane. Dintre acestea, patru au fost transportate la spital. Un bătrân în vârstă de 82 de ani, a fost preluat în stare de inconştienţă. Şoferul vinovat a ieşit din curtea unei pensiuni fără să se asigure şi a lovit un autoturism pe care l-a proiectat într-un alt autovehicul.   


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 454

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019


Veceuri insalubre la Judecătoria Piteşti!


Una dintre instaţele din Piteşti, în care zilnic intră sute de oameni, are condiţii insalubre în grupurile sanitare. Vorbim aici de Judecă­to­ria Piteşti unde veceurile, folosite deopotrivă de a­vo­caţi şi cetăţeni, arată deplorabil. Mizerie pes­te tot, chiuvete nefuncţionale şi mai grav, în u­ne­le cabine nu există uşi! Acesta este imagi­nea care îi întâmpină pe cei care au o... urgen­ţă.  Astfel, oamenii fie sunt puşi în situaţia de a ac­cepta condiţiile greu de descris în cuvinte, fie fac cale-ntoarsă. Fotografiile realizate ieri, vorbesc de la sine, fără a mai avea nevoie de o descriere.  

Comentarii (1) | Vizualizari: 323

Continuare
 
(0 voturi)
Wednesday, 21 August 2019


Tabără gratuită pentru 100 de copii din Mioveni

A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, Primăria şi Consiliul Local Mioveni să ofere tabere gratuite unui număr de 100 de copii din oraş, care s-au evidenţiat prin rezultate foarte bune la olimpiade şi concursuri şcolare, precum şi în diverse competiţii sportive naţionale şi internaţionale. De asemenea, copiii care provin din familii cu o situaţie materială nu tocmai bună, în urma recomandărilor făcute de şcoli, vor beneficia de această facilitate. Primul grup de copii a fost în vacanţă în staţiunea Eforie Sud în luna iulie, iar cea de-a doua serie a ajuns în aceste zile. Copiii se vor bucura de săptămână plină de jocuri şi activităţi distractive pe plajă.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 152

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 20 August 2019

Autorul a fost prins în scurt timp

Tâlhărit în bar, la păcănele!


Atac într-un bar din centrul Piteştiului, duminică. Un individ s-a năpustit asupra unui client care juca la păcănele, i-a smuls lănţişorul din aur de la gât şi a fugit! A fost urmărit de păpgubaş dar şi de un poliţist aflat la o terasă situată în apropiere. Tâlharul s-a făcut nevăzut fiind prins la scurt timp. Autorul este recidivist, având în antecedente şi alte infracţiuni comise cu violenţă.    

Comentarii (2) | Vizualizari: 543

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 20 August 2019

La examenul de admitere,

Trei viitori pompieri de nota 10!


Din cei cinci candidaţi admişi anul acesta, la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poli‘ie „Alexandru Ioan Cuza”, trei au luat nota maximă. Ceilalţi doi, au promovat examenul cu nota 9,50. Au fost în total 34 de locuri, şi anul acesta la facultatea amintită ştacheta fiind ridicată, dat fiind ultima medie cu care s-a intrat.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 261

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 20 August 2019


Motociclist rănit, în accident


Ieri după-amiază, un accident a avut loc pe Calea Craiovei, în Piteşti. Un autoturism Volkswagen, se îndrepta către ieşirea din Piteşti, spre Slatina.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 362

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 20 August 2019


Biciclist lovit de dric!


Ieri, pe bulevradul IC Brătianu un piteştean în vîrstă de 41 de ani, a fost victima unui acci­dent mai puţin obişnuit. Bărbatul mergea pe bicicletă când a fost lovit de un dric, ce mer­gea în aceeaşi direcţie. Biciclistul a fost rănit uşor. Aflaţi din materialul următor ce a făcut conducătorul dricului de a provocat accidentul.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 350

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 8673


embedgooglemap.net

******* Hotel ILA - telefon: 0747943375 *******

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
 
CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului


Comentarii

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Bravo Viorel Boteanu !ai surprins exact esenta mecanismului ce a stat la baza votului pentru cei 2 "gropari" ai neamului...
22/08/19 13:47 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Am transmis astazi un comentariu decent, dar nu apare postat. Functioneaza cenzura pe site-ul Curierului?
22/08/19 12:38 Mai mult...

„În trei ani vreau să duc echipa în Liga I!“
Dica vb numai de bani , de jucatori ca cer bani .Dica ia si tu exemplu de le Balint a facut din nimic anul precedent pe ...
22/08/19 09:03 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Păi dvs., d-le Smeureanu, când scrieţi despre politică, minţiţi (inclusiv prin omisiune) aproape tot timpul! Dar l...
22/08/19 08:19 Mai mult...

Ceauşescu se ascunsese într-un tunel care pleacă şi azi ...
Că nu este alta mai frumoasă și mai de folos în toată viața omului zăbavă decât cetitul cărților (Miron Costi...
22/08/19 07:37 Mai mult...

Exclusiv
 Prima Pagina Curierul Zilei
Fii reporter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zi record

Marţi, 20.08.2019

--- 9.253 vizitatori unici ---

Horoscop zilnic

 
Flag Counter


PRchecker.info