Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Calul speriat l-a tîrît zeci de metri      *** A vrut să tîlhărească un căruţaş      *** Jandarmii cîmpulungeni au comandant nou      *** Argeşean cu malarie!      *** Ce facem în caz de insolaţie      *** Hipertensiunea arterială, consecinţă a civilizaţiei      *** FRF va aproba denumirea FC Argeş!   nbsp;  *** CS Mioveni II îşi continuă activitatea      *** Cătălin Barbu a semnat cu FC Argeş Oină     *** Fără medalii la Campionatul European!      *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş      *** Campion la judo, arestat      *** Proxeneţii de lux rămîn închişi   &nbp; *** Cresc pensiile şi indemnizaţiile      *** Elevii de 10, la Curier TV      *** 5 fermieri au murit înainte să primească subvenţiile     *** În Argeş au fost înmatriculate 2.621 firme            

 


Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Fura energie electrică

Poliţiştii Postului de Poliţie Băiculeşti, împreună cu reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice, au depistat-o pe Danusia A., de 20 de ani, din comuna Băiculeşti, care folosea o instalatie electrică artizanală pentru a se racorda ilicit la reţeaua electrică cu scopul de a sustrage energie electrică. Tinerei i-a fost întocmit dosar penal.     
Bărbat încarcerat la Mioveni
Oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie Bogaţi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Topoloveni, privindu-l pe Cristian Marian U., de 27 de ani, din comuna Bogaţi, condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost predat poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale şi încarcerat la Penitenciarul Mioveni.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 269

Continuare
 
A băut clor după o ceartă cu iubitul Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Tentativă de suicid la Cîmpulung!

A băut clor după o ceartă cu iubitul

 

O tînără de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a ajuns, ieri de dimineaţă, în stare gravă la spitalul din Cîmpulung, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Femeia a făcut o cădere psihică după ce s-a certat cu iubitul ei şi a băut o substanţă extrem de toxică, pe bază de clor, folosită la albirea rufelor. Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri urgenţe au stabilizat-o, însă, dată fiind situaţia gravă în care se afla, s-a decis transferul său la Spitalul Judeţean Argeş.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 467

Continuare
 
Şi-a chemat vecinul să-l vadă mort! Imprimare E-mail
(0 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

 S-a sinucis de ziua lui

Şi-a chemat vecinul să-l vadă mort!

 

Descoperire şocantă, ieri, în Costeşti! Un bărbat în vîrstă de 79 de ani a fost găsit spînzurat. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, victima îşi sunase un vecin pe care îl chemase în vizită, pe la el. Poliţiştii cred că sinucigaşul şi-a luat astfel măsuri, asigurîndu-se că trupul său va fi găsit repede, după deces. Gheorghe Florea şi-a curmat viaţa chiar de ziua lui, ieri împlinind 79 de ani.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 879

Continuare
 
Proxeneţii de lux rămîn închişi Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

Curtea de Apel Piteşti a decis:

Proxeneţii de lux rămîn închişi

 

Emoţii, ieri, pentru cei 29 de inculpaţi din „Dosarul prostituţiei de lux“. Lotul ajuns în arest săptămîna trecută a fost prezentat Curţii de Apel Piteşti, acolo unde s-au judecat contestaţiile la decizia Tribunalului Argeş. Aflaţi în faţa judecătorilor, inculpaţii au încercat să convingă instanţa că nu prezintă pericol public şi pot fi cercetaţi în stare de libertate. Afară au aşteptat zeci de rude şi prieteni ai celor încarceraţi. Pentru a se asigura că nu vor exista incidente la sosirea dubelor cu arestaţi, la Curtea de Apel Piteşti, mascaţii au stat pregătiţi să intervină, dacă ar fi fost cazul. Toţi cei 29 au rămas în arest. 

 

Comentarii (1) | Vizualizari: 732

Continuare
 
Campion la judo, arestat Imprimare E-mail
(3 voturi)
miercuri, 28 iunie 2017

În dosarul prostituţiei de lux,

Campion la judo, arestat

 

Aşa după cum anunţam de săptămîna trecută, au avut loc noi reţineri în dosarul prostituţiei de lux. Şapte persoane, în­tre care un fost campion naţional la judo, au ajuns în arest pentru săvîrşirea infracţiunilor de consti­tuire a unui grup infrac­ţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism. Acesta este suspectat că şi-ar fi trimis iubita într-un club de lux din străi­nătate, pentru a se pros­titua.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1525

Continuare
 
Tîlharul Olandei, tot în arest preventiv Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017


Tîlharul Olandei, tot în arest preventiv

 

Anul trecut, în luna septembrie, Olanda Boceanu, din Cîmpulung, a rămas fără bijuterii în valoare de 7.000 de lei, după ce a fost jefuită, în miez de noapte, de un bărbat în vîrstă de 48 de ani, din judeţul Ilfov. Marian Toma a fost prins după şapte luni şi arestat preventiv, iar la momentul actual, se află tot în spatele gratiilor. 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 458

Continuare
 
21 de amenzi de la Poliţa Locală Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 27 iunie 2017


21 de amenzi de la Poliţa Locală

 

Agenţii de la Poliţia Locală Piteşti au avut o acţiune prin care s-a urmărit prinderea celor care tulbură liniştea şi ordinea publică, dar şi care beau alcool şi mănîncă seminţe făcînd mizerie pe domeniul public.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 643

Continuare
 
A evitat o maşină, a intrat în alta! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

 Două şoferiţe s-au întîlnit

A evitat o maşină, a intrat în alta!

 

O şoferiţă neatentă a provocat, duminică, un accident rutier, în comuna Dîrmăneşti. Conducătoarea auto este acum responsabiă de rănirea ei şi a altei persoane şi s-a ales cu dosar penal. Din fericire, niciuna dintre victime nu are leziuni grave.

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 610

Continuare
 
Rătăcit în pădure, căutat zi şi noapte Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iunie 2017


Rătăcit în pădure, căutat zi şi noapte

 

Poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat şi au căutat ore în şir un bărbat din comuna Merişani, care se rătăcise în pădure. Ieri dimineaţă, bărbatul în vîrstă de 69 de ani a fost găsit teafăr, la distanţă de circa 5 kilometri de locul unde fusese văzut ultima oară. Înnoptase în pădure după ce nu a reuşit să găsească drumul spre casă.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 586

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

Vreme caniculară

Meteorologii au realizat prognoza vremii pînă pe 9 iulie. Potrivit acesteia, pînă pe 2 iulie, media temperaturilor maxime va fi, în general, peste 32 de grade Celsius şi mai ales, în intervalul 29 iunie -1 iulie, va fi caniculă. Temperaturile minime vor fi în medie între 18 şi 21 de grade. Din data de 3 iulie şi pînă la finalul intervalului de prognoză valorile termice vor fi mai plăcute, media maximelor se va menţine sub 32 de grade, iar a minimelor sub 17 grade. Vor fi averse şi descărcări electrice între 2 şi 5 iulie, dar pe arii restrînse şi în restul intervalului.

I.Ivănoiu

 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 436

Continuare
 
Mirele a fost luat în sicriu Imprimare E-mail
(1 vot)
marţi, 27 iunie 2017

Cazul Tînăr de 21 de ani, a sfîrşit în ape interzise!

Mirele a fost luat în sicriu

 

La 21 de ani, Florin Daniel Diaconescu, din Curtea de Argeş, a pierit în apele ba­rajului Zigoneni. Trupul lui a fost găsit de pompieri după aproximativ o oră de cău­tări. Nu se mai putea face nimic! Rudele au privit înmărmurite cum cadavrul era dus la mal. Ieri, tînărul a fost luat de la morgă mire, în sicriu!

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1551

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 26 iunie 2017

Alte ştiri pe scurt

 

  Dosar penal pentru un bărbat din Cepari

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală din Tigveni l-au tras pe dreapta, pentru control, pe DN 73 C, în comuna Ciofrîngeni, pe Florin I., în vîrstă de 34 de ani, din comuna Cepari. Oamenii legii au constatat că el mergea cu un motoscuter, fără a deţine permis de conducere. Pentru acest lucru, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal şi riscă să ajungă la închisoare. 

Riscă să ajungă la închisoare

Alexandru F., în vîrstă de 23 de ani, din comuna Albota, a fost oprit în trafic de oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală din Albota. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit că tînărul conducea pe DJ 659, interesecţie cu strada Gării din comuna Bradu, un motociclu, fără a avea permis de conducere. Pe numele lui Alexandru F. a fost întocmit un dosar penal, şi, acum, el riscă închisoare de la unu la cinci ani. 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 340

Continuare
 
Patru turişti israelieni, salvaţi din Făgăraş Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

S-au rătăcit sub vîrful Negoiu

Patru turişti israelieni, salvaţi din Făgăraş

 

Week-end plin pentru salvamontiştii argeşeni, care au participat la o amplă acţiune de salvare a patru turişti israelieni, rătăciţi în Făgăraş! La misiune au participat 12 salvamontişti, dintre care unul de la Sibiu şi ceilalţi din judeţul nostru. Unul dintre turişti a fost salvat cu ajutorul unui elicopter, fiind rănit.

 


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 319

Continuare
 
S-a prezentat la Bac cu cătuşe la mîini! Imprimare E-mail
(3 voturi)
marţi, 27 iunie 2017

Situaţie inedită la examen:

S-a prezentat la Bac cu cătuşe la mîini!

 

La examenul vieţii, cu cătuşe la mîini! Aşa s-a prezentat, ieri, Mihnea Untaru, de 18 ani, la proba scrisă la Limba română. Tînărul, elev la Colegiul I.C. Brătianu se află în arest preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri. Ironia sorţii face ca tot în aceste zile, cînd tînărul trece prin febra exemenelor, să fie trimis şi în judecată de procurorii DIICOT, dosarul fiind înregistrat pe site-ul Tribunalului Argeş, vineri.

 

Comentarii (2) | Vizualizari: 1613

Continuare
 
În arest, după o tentativă de suicid Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

Scandal de pomină la Topoloveni!

În arest, după o tentativă de suicid


După divorţ, un bărbat din Topoloveni a devenit un adevărat pericol pentru fosta soţie. Bărbatul, extrem de violent, nu are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de ea, însă nu-i pasă de ordinul de protecţie. În week-end, individul a făcut un scandal de pomină, după care s-a transformat în victimă. Nu i-a ţinut figura şi a ajuns în arest,pentru 24 de ore.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1021

Continuare
 
Copil căzut de la etajul III, în fund, pe iarbă Imprimare E-mail
(1 vot)
luni, 26 iunie 2017

A fost transferat la Spitalul Budimex

Copil căzut de la etajul III, în fund, pe iarbă

 

A scăpat ca prin minune cu viaţă, deşi s-a pră­buşit în gol, de la etajul III! Micuţul are 2 ani şi a fost transferat la un spital din Bucu­reşti. Medicii spun că băieţe­lul a scăpat uşor, dată fiind situaţia. Are multi­ple contuzii şi o fractură cu deplasare. Cum s-a petrecut totul aflaţi din materialul următor.

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1246

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 4875
IEC

CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

Mai - Iunie

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi Record Vizitatori

Marți, 20.06.2017

4.791 vizitatori unici

 
 

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter