Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Cu maşina, în poarta unei case!     *** Judecat pentru braconaj şi uz de armă      *** Ajutorul nostru îi poate salva viaţa!     *** Concursul de fotografie „Piteştiul Meu“      *** Fuego aduce „Gramofonul cu amintiri“     *** Filmele săptămînii 20- 26 aprilie      *** Curiozităţi pescăreşti     *** Balta Măriuţa 4, plină de peşte!     *** Fotbal la TV, în weekend     *** Doar Nicoară indisponibil     *** Vor victoria în fieful campioanei!     *** Concurs puternic la Mioveni, în premieră     *** Voleibalistele, premiate de autorităţi     *** Victorii pentru gazde în semifinale     *** Meci interesant la Făget     *** Premierul Dăncilă, la Simfonie!    

 


Judecat pentru braconaj şi uz de armă Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

După ce a fost prins cu trei căpriori în maşină,

Judecat pentru braconaj şi uz de armă 


Anul trecut, în luna aprilie, poliţiştii Secţiei Rurale Hîrtieşti au identificat un bărbat din Mioveni, Gheorghe Ghinescu, de 49 de ani, care transporta cu un autoturism trei căpriori. Ulterior, oamenii legii au stabilit că individul fusese la braconaj, pe Fondul de Vînătoare 24 - Mîzgana, asupra lui fiind găsite o armă de vînătoare şi două cartuşe de calibru 16 mm. Bărbatul avea permis pentru deţinerea armei, însă nu era sezon de vînătoare, aşa că s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 461

Continuare
 
Cu maşina, în poarta unei case! Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

Un şofer argeşean este bun de plată

Cu maşina, în poarta unei case!


Un şofer argeşean s-a ales cu dosar penal după ce nu a acordat prioritate şi a provocat un accident care putea avea urmări grave. Totul s-a petrecut joi seară, pe strada Negru Vodă, din Piteşti. Nicolae Udup, de 27 de ani, din Vedea, se deplasa dinspre Bulevardul Republicii către Bulevardul Nicolae Bălcescu, la volanul unui Logan.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 561

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 21 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

6 permise suspendate

În ultimele zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Aceştia au efectuat controale pe principalele artere rutiere pentru depistarea şi tragerea la răspundere a conducătorilor auto care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalţi participanţi la trafic. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 223 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 60.200 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 367

Continuare
 
Pe 11 mai, grevă generală în Sănătate! Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Pe 11 mai, grevă generală în Sănătate!

Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a stabilit, ieri, pe fondul nemulţumirilor din sănătătate şi asistenţă socială, calendarul acţiunilor de protest. Preşedinta SANITAS - Argeş, Doina Fănică, ne-a precizat că, pe 26 aprilie, începînd cu ora 11, va fi organizat un miting în Piaţa George Enescu din Bucureşti, urmat de un marş pînă în Piaţa Victoriei. În paralel, se vor strînge semnături pentru declanşarea conflictului de muncă pentru cele două sectoare de activitate: sănătate şi asistenţă socială, iar pe 7 mai, va avea loc, între orele 9 - 11, grevă de avertisment. Pe 11 mai este programată greva generală, începînd cu ora 8, asigurîndu-se activitatea în uni­tăţile sanitare cu o treime din personal. „Dacă sănătatea era într-adevăr o prioritate pentru domnii guvernanţi, nu se ajungea în această situaţie de pierderi salariale, inechităţi, dezbinări şi frustrări. Revendicările noastre sînt: negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de sector de activitate; eliminarea limitei de 30% pe ordonatorul principal de credite; creşteri salariale pentru toate categoriile de personal din sănătate şi asistenţă socială“, ne-a declarat Doina Fănică.  
  I.Ivănoiu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 376

 
Protest la Spitalul Vedea Imprimare E-mail
(5 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018


Protest la Spitalul Vedea


Personalul auxiliar din cadrul Spitalului de Psihiatrie Sfînta Maria - Vedea şi-a început, ieri, ziua de muncă printr-un protest. Aproximativ 80 de salariaţi, infirmiere, brancardieri, şoferi, etc. şi-au manifestat, în acest fel, nemulţumirea faţă de plafonarea sporurilor la 35%, ceea ce le-a diminuat salariile cu pînă la 800 de lei. Oamenii spun că lucrează în condiţii cu risc crescut, dat fiind faptul că în unitatea amintită sînt internaţi aproximatv 200 de bolnavi psihic, unii în stare gravă.   


Comentarii (4) | Vizualizari: 711

Continuare
 
Casă cuprinsă de flăcări, la Cîmpulung Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Unde duce arderea necontrolată a resturilor vegetale!

Casă cuprinsă de flăcări, la Cîmpulung


Pompierii cîmpulungeni au fost solicitaţi, ieri după-amiază, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil pe strada Lascăr Catargiu, din municipiu. Din fericire, flăcările au fost stinse în fază incipientă, iar pagubele au fost minime. Nu au fost înregistrate victime.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 477

Continuare
 
Soţul bătăuş, condamnat pentru ultraj Imprimare E-mail
(3 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Nici Curtea de Apel Piteşti nu i-a dat dreptate

Soţul bătăuş, condamnat pentru ultraj


În anul 2016, la începutul lunii februarie, un poliţist cîmpulungean, de la Biroul Ordine Publică, a ajuns la Spitalul Municipal Cîmpulung pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost rănit în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit între doi soţi. Bărbatul îşi bătea nevasta şi, supărat că agentul a intervenit în scandal, l-a lovit şi pe el, provocîndu-i un traumatism la umăr. Individul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru ultraj, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung. La finalizarea cercetărilor, soţul violent a fost trimis în judecată, fiind condamnat de Judecătoria Cîmpulung, pe 18 decembrie 2017, la închisoare, cu suspendarea exe­cutării pedepsei. A făcut apel, însă Curtea de Apel Piteşti i-a respins acţiunea ca fiind nefondată.   


Comentarii (1) | Vizualizari: 856

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
vineri, 20 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

16 şoferi au rămas fără permis

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au efectuat controale pe principalele artere rutiere pentru depistarea şi tragerea la răspundere a şoferilor care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalţi participanţi la trafic.  Ca urmare a abaterilor constatate, oamenii legii au dat 193 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 54.745 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.  

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 583

Continuare
 
Fetiţă accidentată la Curtea de Argeş Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 aprilie 2018


Fetiţă accidentată la Curtea de Argeş

Un accident rutier, mai puţin obişnuit, a avut loc, ieri, pe strada Episcop Nichita, din Curtea de Argeş. Potrivit poliţiştilor care au făcut cercetările la faţa locului, o fetiţă în vîrstă de 12 ani, elevă la Şcoala Basarab I, din localitate, mergea pe trotuar vorbind la telefon. La un moment dat, copila s-ar fi împiedicat şi dezechilibrîndu-se, a călcat strîmb pe bordură după care a căzut în stradă chiar în faţa unei maşini. A fost lovită de o autoutilitară Volkswagen, condusă de Bogdan G de 40 de ani, din localitate. În urma impactului, copila a suferit traumatisme la genunchiul drept şi la cotul stîng. A fost transportată la spital, iar după investigaţiile medicale nu a rămas internată.
M.Sandu 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

 
3 suspecţi în arest, 6 sub control judiciar Imprimare E-mail
(3 voturi)
joi, 19 aprilie 2018

În urma descinderilor de marţi,

3 suspecţi în arest, 6 sub control judiciar


În urma celor 12 percheziţii domiciliare efectuate, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, de către poliţiştii musceleni, în colaborare cu forţe de intervenţie ale Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Cîmpulung, au fost reţinuţi, pe bază de Ordonanţă, pentru 24 de ore, 4 bărbaţi cu vîrste între 18 şi 24 de ani.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1070

Continuare
 
Bolnavi, bătuţi după ce au furat? Imprimare E-mail
(1 vot)
joi, 19 aprilie 2018

Anchetă la Centrul Bascovele

Bolnavi, bătuţi după ce au furat?


O anchetă a fost demarată la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele, unde doi pacienţi cu deficienţe grave au fost agresaţi. Există voci care spun că cei doi, o femeie de 63 de ani şi un bărbat de 27 de ani, ar fi fost loviţi de unul dintre gardienii unităţii, în timp ce directorul Maria Cîrstea susţine că cei doi pacienţi s-au încăierat între ei, fiind despărţiţi de gardieni. Culmea, incidentul a avut loc în curtea Mănăstirii Bascovele, unde cei doi s-au dus să fure din cutia milei şi s-au certat pe bani. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş a demarat o anchetă internă, urmînd să se stabilească cu certitudine ce s-a întîmplat în realitate.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1409

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
joi, 19 aprilie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Găsit mort în casă

Echipajele SMURD au intervenit la 24 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 2 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj cu Ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de  Pompieri Piteşti a intervenit în localitatea Morăreşti, la un pacient de 67 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 688

Continuare
 
Poliţiştii au reparat cauciucul unui şofer Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 18 aprilie 2018

După ce l-au ajutat, i-a făcut vedete

Poliţiştii au reparat cauciucul unui şofer


Doi tineri care au făcut pană cu maşina noaptea, pe DN 7, au fost ajutaţi de un echipaj de poliţie de la Secţia Rurală Drăganu. Oamenii legii au încercat să le desfacă roata şi i-au dus pînă la vulcanizare. Asta după ce ghinioniştii aşteptaseră în drum aproape o oră, fără să-i ajute cineva. După ce a fost ajutat, şoferul s-a pozat cu agenţii şi le-a mulţumit public, postînd pe Facebook un mesaj.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 1432

Continuare
 
Nouă suspecţi de spargeri, duşi la audieri Imprimare E-mail
(4 voturi)
miercuri, 18 aprilie 2018

Percheziţii în Muscel!

Nouă suspecţi de spargeri, duşi la audieri


Descinderi fulger, ieri de dimineaţă, ale poliţiştilor musceleni, în mai multe locuinţe din comunele Albeştii de Muscel, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Rucăr şi Valea Mare Pravăţ, ai căror proprietari sînt bănuiţi de săvîrşirea mai multor infrac­ţiuni de furt comise din decembrie 2017 şi pînă în aprilie 2018. La percheziţii au participat şi poliţişti de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 907

Continuare
 
Proiectil şi focoase, găsite în pîrîul Prislop Imprimare E-mail
(1 vot)
miercuri, 18 aprilie 2018

Muniţie rămasă neexplodată în trei localităţi

Proiectil şi focoase, găsite în pîrîul Prislop


Echipajul pirotehnic de la Detaşamentul de  Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină în trei localităţi unde a fost găsită muniţie rămasă neexplodată. Pirotehniştii au intervenit de urgenţă în comuna Bascov, sat Prislop, în zona pîrîului Prislop, pentru asanarea teritoriului de muniţie rămasă neexplodată.  


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 839

Continuare
 
Înmormîntarea copilului, amînată! Imprimare E-mail
(2 voturi)
miercuri, 18 aprilie 2018

Cazul Băiat de 14 ani, mort în accident

Înmormîntarea copilului, amînată!


Un elev în vîrstă de 14 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină, vineri, pe Calea Bascov din Piteşti. Tiberiu Bădoi ieşise de la cursuri şi se îndrepta către casă. Nu s-a asigurat şi a traversat neregulamentar. Impactul a fost atît de puternic încît copilul a intrat pe loc în comă, ajungînd la spital în stare critică. Noaptea a decedat la Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti. Deşi părinţii au vrut ca înmormîntarea să aibă loc, marţi, la ora 14.00, au fost nevoiţi să amîne funeraliile.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 3735

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6296
embedgooglemap.net
 
 

  CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea CurieruluiComentarii

Protest la Spitalul Vedea
deci, daca 35 % reprezinta 800 de lei, inseamna ca la salariu au spor de 2400 de lei plus impozitul 40% rezulta 4000 de ...
20/04/18 16:58 Mai mult...

Termo Calor a dispus sute de executări silite
Pai de acord cu executarile silite, dar daca vreau sa ma debransez si nu-mi da acceptul, cum facem? Bine ca am scapat de...
20/04/18 16:36 Mai mult...

Hristu Şapera, demis!
ce va frecati mainile de bucurie ca a plecat Sapera. Sa fim seriosi, fix el era capul problemelor si fix inainte de Play...
20/04/18 16:17 Mai mult...

Băiat de 14 ani, mort în accident
Tot se scrie ca a treversat printr-un loc nepermis si nu s-a asigurat , dar nu era normal ca acolo sa fie o trecere de p...
20/04/18 13:54 Mai mult...

Atletic Bradu a votat cu Burleanu
Imtr-adevar doua " mari somitati " in fotbal ;) :grin :grin
20/04/18 13:09 Mai mult...

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei
 
Fii reporter!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics

Sfinții zilei

Zi record

Miercuri, 18.04.2018

--- 4.490 vizitatori unici ---

 
 
 

Mersul trenurilor

Flag Counter