Curierul Zilei - Fapt divers
PRIMA PAGINA arrow Fapt divers

*** Bărbat beat, rătăcit în pădure     *** A ajuns cu Solenza pe cîmp     *** Lovită de maşină în timp ce traversa      *** Scandal pe gunoiul depozitat la Ştefăneşti     *** Pacienţilor li se decontează banii pe medicamente     *** Vesela Ceauşeştilor, spălată cu apă de la Cîmpulung     *** „Gramofonul cu amintiri“, şi pe 5 martie, la Davila!     *** Profesorii japonezi prezintă cultul muncii      *** Au apărut mîţişorii!     *** A născut în WC la spital!     *** Femeie de 47 de ani, răpusă de gripă!     *** Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată     *** „Am şanse la titlu!“     *** Tentea şi Daroczi, locul 18 la Olimpiadă!     *** Albu, împrumutat la Atletic Bradu     *** Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni şi FC Argeş     *** Champions League - Optimi     *** Atletic Bradu a încheiat cantonamentul montan!     *** Preşedintele e mulţumit     *** Alin Chiţa vrea în primele zece din campionat    

 


Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

În cel mai important caz de proxenetism de la Cîmpulung,

Şase, condamnaţi, alţi şapte, trimişi în judecată


Şase bărbaţi, din cei 25 reţinuţi în urma descinderilor din 5 octombrie 2016, au fost condamnaţi, pînă la sfîrşitul anului 2017, în cel mai important caz de proxenetism de la Cîmpulung, iar pe de-altă parte, doar unul singur a fost achitat.    

Comentarii (1) | Vizualizari: 493

Continuare
 
Femeie de 47 de ani, răpusă de gripă! Imprimare E-mail
(2 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Primul deces din această cauză în Argeş

Femeie de 47 de ani, răpusă de gripă!


Boala sezonului rece, gripa, a făcut prima victimă în Argeş! O femeie de 47 de ani, din Rociu, confirmată cu gripă cu virusul tip B, a murit duminică seara, pe patul Spitalului Victor Babeş, din Bucureşti. Femeia era nevaccinată împotriva gripei şi nu era în evidenţa medicilor cu boli cronice, neîncadrîndu-se în nici una din grupele de risc.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 999

Continuare
 
A născut în WC la spital! Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Fără să ştie că e gravidă,

A născut în WC la spital!


Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti au fost, ieri, martorii unui eveniment incredibil! Nu este vorba de vreo intervenţie în premieră, aşa cum ne-am fi dorit, ci de o dovadă a faptului că, oricît de mult ar avansa ştiinţa, există unii oameni care rămîn într-un stadiu primar. O femeie a născut în WC, după ce nici nu a avut habar că este însărcinată. Asta deşi a mai dat naştere la 2 copii. Mămica ajunsese la spital după ce acuzase sîngerări anormale.     

Comentarii (1) | Vizualizari: 1257

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
marţi, 20 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

Găsită moartă în casă

Echipajele SMURD au intervenit la 20 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în Piteşti, strada Carpenului, la o pacientă de 61 de ani, găsită decedată. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.
 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 333

Continuare
 
Strivit de o creangă groasă de fag Imprimare E-mail
(2 voturi)
luni, 19 februarie 2018

A plecat după lemne şi a ajuns la spital în stare foarte gravă

Strivit de o creangă groasă de fag


Incident şocant, vineri după-amiază, într-o pădure din comuna Stoeneşti! Un bărbat în vîrstă de 45 de ani, din localitate, a fost accidentat grav de creanga unui copac în timp ce încerca să taie cîteva lemne de foc. Omul a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Municipal Cîmpulung, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă, după care, dată fiind situaţia critică în care se afla, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Aici a fost operat, însă starea pacientului este în continuare gravă, el fiind diagnosticat cu ruptură de ficat care i-a provocat şi o hemoragie internă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 665

Continuare
 
A murit preşedintele Adrian Popescu Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 19 februarie 2018

După o viaţă în slujba copiilor cu handicap,

A murit preşedintele Adrian Popescu


Timp de peste 20 de ani a luptat pentru drepturile persoanelor cu handicap, pentru nevoile unor oameni nepăstuiţi de soartă, dar a fost răpus de o boală nemiloasă. Adrian Popescu, preşedintele Asociaţiei Copiilor Handicapaţi Fizic România - Filiala Argeş (ASCHF-R Argeş), a pierdut lupta şi a urcat la cer sîmbătă. Va fi înmormîntat astăzi.  

Comentarii (5) | Vizualizari: 2002

Continuare
 
Băut şi fără permis, a făcut accident Imprimare E-mail
(3 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Şofer inconştient

Băut şi fără permis, a făcut accident


Incredibil pînă unde a putut ajunge inconştienţa unui bărbat în vîrstă de 53 de ani, din Piteşti. Om de la care te-ai fi aşteptat la mai multă maturitate, a plecat băut cu maşina şi a provocat un grav accident rutier. În timpul cercetărilor, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi-au dat seama că Alin Ion C. nu deţinea nici permis de conducere. Acesta a lovit un om care traversa pe trecerea de pietoni, purtîndu-l pe capotă aproximativ 50 de metri.  

Comentarii (2) | Vizualizari: 1440

Continuare
 
Director de bancă, închis Imprimare E-mail
(6 voturi)
luni, 19 februarie 2018

După ce a luat bani din conturile clienţilor,

Director de bancă, închis


La 39 de ani, un piteş­tean, fost director de bancă, a fost încarcerat după ce a primit o con­dam­nare cu executare de 3 ani. Acesta a fost judecat pentru săvîrşirea infrac­ţiunilor de acces ilegal la un sistem infor­matic şi fals în înscrisuri sub sem­nătură privată, fiind acu­zat că a luat bani din conturile unor clienţi. Dosarul său a fost instru­mentat de procu­rorii DIICOT Dîmboviţa, fiind judecat la Tribunalul Dîmboviţa. Şi-a primit pedeapsa la aproximativ 8 ani de la derularea operaţiunilor ilegale.


Comentarii (1) | Vizualizari: 2976

Continuare
 
Alte ştiri pe scurt Imprimare E-mail
(0 voturi)
luni, 19 februarie 2018

Alte ştiri pe scurt

 

 Au scos apa din moară

Sîmbătă, un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri din Cîmpulung a intervenit pe strada Valter Mărăcineanu, pentru evacuarea apei acumulată în urma infiltraţilor de la apa pluvială şi a unui canal înfundat din subsolul unei morii. Cu ajutorul motopompei, pompierii au evacuat aproximativ 150 metri cubi de apă.   
 

 

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 582

Continuare
 
Argeşean înjunghiat la Alba Iulia Imprimare E-mail
(0 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018


Argeşean înjunghiat la Alba Iulia


Un bărbat din comuna Bascov a căzut victimă a doi agresori, marţi noaptea, în Alba Iulia. Argeşeanul tocmai ieşea din scara unui bloc cînd a fost atacat. Unul dintre agresori a fost reţinut. Victima are trei înţepături în hemotorace. Argeşeanul s-a apărat, la spital ajungînd şi unul dintre agresori, însă la rîndul lui este cercetat.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1003

Continuare
 
Spînzurat de streaşina casei Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018


Spînzurat de streaşina casei


Disperarea şi singurătatea l-au împins pe un bărbat în vîrstă de 73 de ani la sinucidere. Omul şi-a vîndut sufletul diavolului şi s-a spînzurat. Trupul lui a fost văzut de un vecin. Zăcea atîrnat de streaşina casei, fără suflare. Cînd a fost dat jos, omul era mort de ceva vreme, iar manevrele de resuscitare nu se mai impuneau.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1015

Continuare
 
Judecătorii, sufocaţi de dosare Imprimare E-mail
(5 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

La Horezu, un magistrat la 4.600 cauze

Judecătorii, sufocaţi de dosare


Cifre ameţitoare, ieri, la bilanţul activităţii pe anul care a trecut, al Curţii de Apel Piteşti. Pe rolul celor 13 instanţe din circumscripţia Curţii de Apel Piteşti au fost în total 151.700 cauze, dintre care aproximativ 105.000 nou intrate, unele dintre acestea de o complexitate mare. Ce înseamnă acest lucru? Un volum foarte mare de muncă pentru magistraţii cărora le-a fost repartizat un număr mare de dosare. Un caz particular, demn de luat în seamă, este cel al Judecătoriei Horezu, unde, pe o perioadă de 6 luni, a lucrat un singur judecător, căruia i-au fost repartizate nici mai mult, nici mai puţin de 4.600 de dosare. În aceste condiţii, ce pretenţii să mai avem la celeritate în dosare şi la eliminarea erorilor judiciare. Principalul factor care a dus la această situaţie este de departe lipsa de personal şi comple­xi­tatea dosarelor.    

Comentarii (3) | Vizualizari: 906

Continuare
 
Veteranul erou Butoi, în ring cu un fost campion naţional Imprimare E-mail
(1 vot)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Primul meci de box în scaun cu rotile din România!

Veteranul erou Butoi, în ring cu un fost campion naţional


Ionuţ Claudiu Butoi, militarul cîmpulungean care a fost rănit grav, pe 31 august 2008, în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii din Afga­nistan, a trecut cu bine peste această cumpănă şi se bucură în continuare de viaţă, fiind implicat activ în diverse activităţi, chiar dacă se află ţintuit într-un scaun cu rotile. Tînărul s-a recăsătorit, merge la ser­viciu, conduce maşina, se distrează cu prie­tenii şi, cel mai important lucru, face sport de performan­ţă, re­uşind să cîştige anul trecut titlul de campion na­ţional la tir cu arcul - secţia paralempice, dar şi două me­dalii, aur cu echipa şi argint la individual, la Jocu­rile paralimpice Invinctus. Mai mult decît atît, Ionuţ Claudiu Butoi se pregăteşte pentru o nouă provocare: un meci de box cu Nicolae Stan, fost campion naţio­nal al României, aflat la rîndul său într-un scaun cu rotile, după un incident de stradă.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 552

Continuare
 
Soţia, sergent la unitatea militarului decedat Imprimare E-mail
(2 voturi)
sâmbătă, 17 februarie 2018

Una dintre soţiile militarilor morţi în accidentul de la Valea Urdii, subofiţer în Armata României

Soţia, sergent la unitatea militarului decedat


Prezent, pe 23 ianuarie 2018, la Cîmpulung pentru a se întîlni, în cadrul unei ceremonii oficiale, cu militarii Batalionului 30 Pro­tecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor“, înainte de plecarea aces­tora într-o nouă misiune în teatrul de operaţii din Afga­ni­stan, minis­trul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a făcut referire, în timpul alocuţiunii sale, şi la cei patru militari care şi-au pierdut viaţa în teatrul de operaţii din Afganistan (Dragoş Traian Alexandrescu - august 2008) şi în urma cumplitului accident, din iulie anul trecut, de la Valea Urdii - Dîmbovicioara (Mihai Ionuţ Toma, George Emilian Catană şi Petre Cristian Toader). A promis că o să menţină vie şi curată amintirea acestora, dar şi sprijin familiilor îndurerate. După mai multe amînări, soţia lui Petre Cristian Toader a fost angajată în Armata Română, iar pînă în toamnă va fi încadrată şi soţia lui George Emilian Catană.      

Comentarii (1) | Vizualizari: 1099

Continuare
 
Găsit mort pe stradă Imprimare E-mail
(1 vot)
vineri, 16 februarie 2018

Ieri, în apropierea Bazinului Olimpic,

Găsit mort pe stradă

 

Ieri dimineaţă, a fost găsit, în apropiere de Bazinul Olimpic, trupul neînsufleţit al unui bărbat. Omul zăcea fără suflare în iarba acoperită de zăpadă. Deşi nu avea urme de violenţă, s-a dispus transportul cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru a se stabili cu certitudine cauza morţii, în acest fel fiind eliminate eventualele suspiciuni.


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1553

Continuare
 
Deputat, condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare Imprimare E-mail
(4 voturi)
vineri, 16 februarie 2018

Curtea de Apel Bucureşti a decis:

Deputat, condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare


Fost deputat de Argeş din partea PNL, Theodor Nicolescu, a fost condamnat în dosarul despăgubirilor ilegale în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în 2015, alături de deputatul  Marko Attila. Curtea de Apel Bucureşti a dispus ca fostul parlamentar să execute nici mai mult, nici mai puţin de 9 ani şi 4 luni închisoare. El a fost acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită, fiind bănuit că, pe vremea cînd era vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), ar fi pretins un comision de 5% din valoarea despăgubirilor acordate. În plus, procurorii au stabilit că cei 12 inculpaţi au adus un prejudiciu total adus statului de 84.588.304 de euro. Unul dintre denunţătorii din acest dosar este omul de afaceri Valentin Vişou, patronul Conarg pe care instanţa l-a achitat de acuzaţiile de dare de mită.   

Comentarii (3) | Vizualizari: 1557

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 31 din 6000
 
 CurierTV - Televiziunea sufletului tau!
Intrebarea Curierului
 

căutare personalizată

Horoscop zilnic

 Prima Pagina Curierul Zilei

 Prima Pagina Curierul Zilei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Google Analytics


Sfinții zilei

Zi record

Joi, 15.02.2018

--- 4.137 vizitatori unici ---

 
 
 

Ghid TV

Mersul trenurilor

Flag Counter